עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, כן הגיע גם זמני לחדש את המחשב... רציתי לפני 5 חודשים לשדרג אבל לא יצא לי (בגרויות/לימודים וכו') עכשיו יש כסף (חוסכים כמו פרסים וזה מה שיוצא), ויש זמן פנוי אז אשמח אם תעזרו לי, יש תכנון של OC בעתיד (משהו כמו כמה חודשים שאני אראה שהמחשב מתחיל לקרטע), לא ברור כמה אני ארצה אבל תראו שיש לי מחשב דיי מקורר. בעקרון המחשב שלי הקיים הוא - מעבד: Athlon XP2000 0.18 micron - כן כן תנור לא קטן, אותו אני אמור להחליף...אנאערף, ב64 3000 או ב64 3200 ? הבנתי יש גם סוגים שונים משהו כמו venice ו san diego שאין לי שמץ מה זה..אז אשמח אם תאירו את עיני. קירור: ThermalTake Volcano 7 - אני מרוצה ממנו ואין סיבה להחליף. זכרונות: 1GB 266mhz של איזו חברה סינית לא ידועה...אני חושב ש…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בסכום של 3500 שקל. עכשיו, אני לא צריך כוננים ולא צריך הארד דיסק. יש לי כמה שאלות: 1. כדאיי לי לחכות עוד כחודש ולקחת מעבד 4ליבה? 2. איזה כרטיס עדיף מבין השתיים? X2900 או 8800?? תודה

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  3. שולם, יש בירשותי 10,000 ש"ח. אני מועניין לקנות מחשב למשחקים.. לא לicy tower ולא לmario.. מחשב שמסוגל להריץ את CRYSIS על VERYHIGH עם מספיק FPS... או בקיצור.. המחשב הכי טוב שאפשר לקבל ב- 10,000 .. *מעדיף INTEL... וגם nVidia תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 760 צפיות
  4. זקוק ליעוץ בבניית מחשב להפעלת תוכנות photoshop וכו... וקצת למשחקים.. סרטים ומוזיקה יש לי: מסך,צורב ,וכרטיס מסך geforce 8600 (נראה לי מספיק לי ) וציוד נלווה. על מה שחשבתי זה זה : אני לא ממש מבין בחלקים אז כל עזרה תבוא בברכה 1. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB ? ??זה מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB ? או זה ?? לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח CoolerMaster eXtreme Power Pl…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by Itaybe,

היי, אני מבקש עזרה בבניית מחשב HTPC, המחשב כמובן יציג סרטים לטלויזיית 3d ויחובר למגבר שמחובר לטלויזיה המפרט שחשבתי עליו (או שאני צריך) מעבד : i5? לוח אם שתומך ביציאה אופטית למגבר להערכתי אני צריך כרטיס מסך נחמד שבפרט יתן לי יציאת HDMI מארז וספק : אלגנטי ויפה שיהיה כחלק מהרהיטים בסלון לצד המגבר אין לי צורך במסך ובדיסק קשיח במערכת הפעלה, לגבי מקלדת ועכבר קניתי כבר את ה koribo ונראה לי שאני אקנה גם למחשב הזה (קניתי את זה לחבר לפני זה) http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=LEIRA〈=heb&cart=1310627507101989733 יש חנות מומלצת אמינה וטובה באיזור נתניה ? תודה מראש איתי

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by jepe81,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני FHD, בלוריי מלא, תלת מימד SBS ומלא ומוסיקה (FLAC ו- 24BIT 92/192KHZ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק למדיה (סרטים/סדרות ומוסיקה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by laviko1,

אני מעוניין ליקנות מחשב ב 1500 שח למשחקים כבדים מבקש הצעות . תודה

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  8. שלום לכולם, לפני כמה חודשים רשמתי פה שאני רוצה מחשב, אבל בסוף זה לא קרה, גם כי רציתי לחכות לכרטיסי מסך החדשים וגם מבחינת תקציב (שגדל גם) אני אשמח אם תגידו לו אם המפרט שבניתי טוב זה מה שאני לוקח איתי מהמחשב הישן 4-5 כוננים מגנטים מסך:Dell UltraSharp U2410 ועכשיו לשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6600 פלוס מינוס ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית/תכנות , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. טוב. אז דבר ראשון, על פי הרכישות האחרונות שלי והמחקר סביבם - יש לי מעט הבנה בחומרת מחשב אך לא מספיקה בשביל הקנייה הבאה שלי ולכן אני צריך עזרה בבניית מחשב. אני מתכנן לבנות מחשב נייח שמטרתו - גיימינג (ללא התפשרות - המשחקים הטובים והדורשים ביותר), עיצוב גרפי, ועיצוב תלת מימד. אני מעוניין להזמין את הכרטיס הגרפי החדש RTX 3080 מחו"ל ואת שאר המערכת לבנות בארץ. האם תוכלו לעזור לי לבנות מחשב כולל הכל שיתאים לכרטיס הגרפי הנ"ל, ולצרכים שלי?

10. אוקי התקציב הוא בערך 5000 שקל פלוס מינוס. עכשיו יש כמה דברים שאני רוצה שתשימו לב אלהם:כרטיס מסך אני די סגור על ה radeon 9600 xt 256 mb sapphir מסך אני ממוצע ומטה כי המסך ילך למחשב הישן. כרטיס קול ממש לא מעניין אותי כמו כן גם כונן דיוידי או צורבים למינהם. המחשב אמור להיות בעיקר למשחקים ככה שאני צריך הרבה זיכרון פנימי ולוח אם ומעבד טוב בשביל המטרה הזו. זיכרון אני לא אקנה יותר מ40gb כמו כן רמקולים לא מעניינים אותי וגם עכבר ומקלדת. אוקי מקווה שאני לא יותר מידי מכביד עלכם בכל מקרה תודה רבה לכל מי שעוזר

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by gambler,

. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי אם ניתן לעשות את זה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים (לא HD), מוזיקה, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין משהו עיקרי במיוחד לעביר את הזמן בחמשושים בגלל הצבא... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקרון כמעט כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך בעל 17 אינצ' (המסכים עם התחת הגדול של פעם) * לאיזה …

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  12. הרכב בסיסי שאני מעוניין בו: intel core2 duo לוח אם חזק ככל שניתן במסגרת התקציב. זיכרון 2GB רצוי 800mhz כונן קשיח 160GB 7200rpm 16mb raid כרטיס מסך לא מובנה, עפ"י מגבלות התקציב. כרטיס קול ורשת מובנים. צורב dvd ללא ציוד היקפי, ללא מסך בתקציב כזה אני לא מצפה כמובן להריץ משחקים מטורפים, אבל שלפחות תהיה אפשרות למשחקים בינוניים.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by idan100,

שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, לא תאנגד לחיסכון. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל תוספת של 5%-10% בביצועים אז אעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית כבדה (בעיקר שימוש בדפדפן האינטרנט ופתיחת עשרות רבות של טאבים בו-זמנית), אך לעיתים אשתמש בו גם למשחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיקר התיכנות נעשה בתוכנת "R" ופייתון, לא על בסיס יומי ולא באופן מורכב יתר על המידה ובכל זאת ארצה שלצורך עבודות בינוניות…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Asa'd Balum,

אני צריך עזרה בלבנות מחשב גיימינג מחלקים שכבר ברשותי : CPU: i7 4790K (Cache 8M, 4.4Ghz) GPU: GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming MotherBoard: GIGABYTE Z97X-Gaming G1 SSD: Intel 730 Series , 240 GB 20nm המטרה היא משחקי Multi ו Single איכותיים מכל הסוגים ( Fifa 15 , BattleField 4 ,GuildWars 2 ועוד ) התקציב אינו צוואר בקבוק , אך לא אכפת לי לחסוך קצת בכל זאת ... כמבון עצות לגבי מסכי מחשב , מקלדות ועכברים יתקבלו בברכה ..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן (כמובן אם זאת מציאה בתוספת 100 ש"ח כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחק בעיקר OVERWATCH וLOL ,הFPS חשוב לי יותר מהגרפיקה . אבל אני רוצה להתנסות במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך שהשתלב עם כול זה , בגודל בנוני . -לאילו הגדרות ג…

16. Started by ben222,

1. מה התקציב המקסימאלי -6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך -לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- עדיף שלא אבל גג 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים, המון טאבים בכרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- CSGO, FIFA17, H1Z1- זה מה שאני משחק כרגע, אבל מעוניין לשחק גם במשחקים הכבדים יותר כמו COD, OVERWATCH וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 1080P אולי בעתיד אשדרג ל 4K... …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by -=HOLY=-,

היי יש לי חבר שרוצה לבנות מחשב גיימינג ורציתי את עזרתכם בנושא: 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4K ל5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב : בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 25" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

18. Started by Jeremy0127,

היי, אני רוצה לבנות מחשב גיימינג 5000 ש"ח, אין בעיה לקנות את החלקים בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, elder scrolls, crysis 2, The old republic mmo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא טלוויזיה 32 אינץ של SO…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. און ליין והאחרונים שיסחבו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 (לפחות בהתחלה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך, אם ההבדל בין שני hardwares נמוך אך ההבדל במחיר גבוהה אשמח אם יצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה שעות רצוף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, PUBG, Dark souls 3, skyrim +ENB, Mount And Blade 2 Bannerlord. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

21. שלום. ברשותי יש את הכרטיס מסך ATI READON 6950 2GB אני רק רוצה להרכיב על הכרטיס מסך הזה מחשב אז אין צורך בכרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by gal651,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אם לא כדאי אז לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד מאוד ומשחקים כמו: BF4, watch dogs, GTA 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. ה…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אם הניצול באמת שווה את זה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 +-, במידה והשדרוג הוא משמעותי ניתן לחרוג בעוד קצת.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, BF, Arma ועוד משחקים שעוד לא יצאו.. (משחקים כבדים שדורשים מערכת חזקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק CS:GO , ROCKET LEAGUE , LOL, אשמח להתחיל לשחק עוד כמה משחקים שיעבדו לי סבבה לא חייב על האיכות הכי טובה גם MEDIUM מספק אותי. 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דרום , עדיף KSP / IVORY כי אלו החנויות …

25. שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מחשב נייח למטרת גיימינג בתקציב של עד3000$. חבר ייעץ לי לקנות את המפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/z4m61gw3 האם כדאי? במידה ולא, אשמח להצעות אחרות. יש לציין שאני מעוניין בכונן קשיח אחד של 500 gb ללא חובת ssd (אם נכנס בתקציב מה טוב) להלן הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים - בעיקר GW2, שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …

דיונים חדשים בפורומים