ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש + מסך (בלבד), המחשב לצורכי עבודות משרד ובעיקר גיימינג. אני רוצה פה להתפנק אבל לחסוך איפה שאפשר, אני הרבה זמן רחוק מעולם החומרה אז באתי לשאול את המומחים. אני רוצה מחשב חזק במיוחד לגיימינג וחשוב לי שיתמוך בטכנולוגיות החדשות ביותר + מסך 4K. המחשב אמור להספיק ולסחוב (השאיפה באופן טוב) ל5 שנים לפחות, אז אם יש סיבה טובה לחכות אז כדאי. הרכבתי מפרט לדוגמא מאתר KSP. סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חייב להיות: מסך דק 17'' (הכי פשוט שיש/אבל אמין) לא צריך: מקלדת, עכבר. המחשב מיועד לסטונדט (עבודות למידה WORD, אינטרנט, MESSENGER) דברים פשוטים... אזור המרכז
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט, טווח המחירים בסביבות 2500-3000 השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס לא יותר מזה, רצוי שהמחשב יהיה שקט ובעל אורך חיים ארוך ככל האפשר, כדאי גם שלא יהיה צורך בטיפול או בניקוי תקופתי, צריך גם: מסך (עדיף 19') מקלדת ועכבר חפרתי לי קצת בפורום ומצאתי את המפרט הזהמעדיף מעבד של אינטל, למרות שאין לי מושג למה, כנראה מכוח ההרגל) מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם: ASUS P5QPL-VM דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU מה אתם אומרים? בסיס טוב ל…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט שמתאים לצרכים שלי. התקציב 3000 ש"ח +-. אני לא צריך מסך וכרטיס מסך. :nono: סך הכל, כל מה שאני רוצה זה מחשב חזק, יציב, שירוץ מהר, שיפעיל תוכנות רבות במקביל בלי למצמץ ויחזיק כמה שנים טובות. כיום, אני עדיין על פנטיום 3 733 עם 256 זכרון שקניתי לפני 7 שנים. אני לא משחק הרבה - מקסימום אתקין עליו מנג'ר אבל לא יותר מזה. אשמח לשמוע מה אתם אומרים... כרטיס המסך הנוכחי שלי - NVIDIA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כותרת^^^ 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? נראה לי שבכרטיס אשראי או משהוא אבל זה לא כזה משנה 2-3% זה מקסימום עוד 100 שקל 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) : משחקים כבדים בעיקר,הורדות, סרטים לפעמים, אינטרנט מוזיקה וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. : לא צריך שום תוספת לא מסך ולא כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי : צורב לא צריך ולא כונן דיסקטים ודיסקים 5. האם יש לכם …
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חברה אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב שאני יקנה בימים הקרובים. המחשב הוא לאינטרנט למשחקים ממש לא חזקים כמו פיפא וכאלה התקציב הוא +3500 מומלץ עם המעבד E6420 מעדיף רק אינטל. מה שאני צריך זה: מעבד,לוח תומך QUAD,זיכרונות2GB,הרדיסק,כרטיס מסך בינוני כזה לבנתיים עד 450 שקל, מארז,וספק. אם אפשר מארז עם ספק שיחזיק תמחשב. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי מה נשמע? חבר ביקש עזרה בבניית מחשב שאותה אני מפנה אליכם. אז הוא מעוניין במחשב חזק עם דגש על הכרטיס הגרפי (שהוא יוכל להפעיל משחקים גם על מסך טלוויזיה 32'). לפחות 1 טרה ביט. בנוסף לכל זה הוא מעוניין במארז איכותי (ספק טוב, קירור, שקט...). אין צורך במסך. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 שקל, לנצל הכל. ניתן לחרוג עד 500 שקל אם צריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תיכנות בויזואל סטודיו לשם פרנסה, משחקים כבדים ושימוש רגיל של אינטרנט ואופיס. יש לי מסך 20 אינץ ברזולוציה של 1280x960. אין לי בעיה אם המשחקים הכי כבדים לא ירוצו על מקסימום. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מקלדת ועכבר הכי סטנדרטים שיש יספיקו לי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. צריך הכל חוץ ממסך. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6. לא קריטי כל עוד זה לא מרעיש כמו טרקטור. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים …
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבנייה הסופי עוד שבוע בערך אני מזמין הזמנתי כבר דרך NEWEGG Q9550=280$ 4GB 1066=66$ וזה משאיר לי בערך 5000 ש"ח לשאר הדברים המחשב למשחקים ולOC גבוהה כמה שיתן המפרט תנו שיפורים והצעות לשינויים תודה מראש אלכס לוח אם ASUS P5Q PRO ¤772 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB DDR3 PCIe ¤1498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BGTX26896OCX צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤362 כמות:1 http://www.sky…
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח אפשר לחרוג אם כדאיי ן אם אין צורך אפשר גם לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב בעיקר אינטנט ולימודים ושמיעת מוזיקה צפיית סרטים אך פחות לא ממש מתכנן לשחק משחקים אם יהיה מקום בתקציב אפשר כרטיס מסך פשוט אך זה פחות חשוב לי 3. האם יש צורך בציוד היקפי מסך מעדיף dell 2209va אלא אם כן תמלוצו לי על משהו אחר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 לא ממש חשוב לי אבל שלא יהיה איזה טרקטור 7. האם מתוכנן אוברקלוק לא כרגע אבל אשמח אם אפשר להרכיב משהו יציב לאוברקלוק האופציה לא ממש חשובה לי 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מע…
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז ככה.. בן דוד שלי לומד בפנימיה בירושליים והוא גר באיזור חיפה, הוא צריך מחשב חזק שהוא יוכל גם להביא הביתה וגם שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים יחסית כבדים. בגלל שהתקציב שלו הוא בערך 5300 ש"ח למחשב (לא כולל המסך), לאפטופ טוב יקר מדי ומחשב PC רגיל שלם וטוב, גדול מדי ומסורבל.. בגלל זה חשבתי להמליץ לו על מחשב barebone שניתן לנתק מהמסך ולהביא בתיק הביתה (הוא גם לא שוקל הרבה - 4 ק"ג בערך...) אני צריך המלצות למפרט למחשב הנ"ל ללא מסך או אולי המלצות לסוגי מחשבים אחרים שיענו על הדרישות להיות קטנים יחסית, חזקים וזולים ביחד... תודה!!! נ.ב. החלטנו בטוח ללכת על כרטיס מסך של GeForce ה FX5900 XT (הוא מספיק חזק ומתאים גם לתקציב)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט High-End *** רוב החומרה תקנה כנראה בעוד כשבוע שבועיים בפולין/גרמניה. *** תקציב - בין 12-15K. הכוונה הינה לפרט חזק אך בכל זאת גם משתלם מבחינת התקציב. במידה ואתם חושבים שצריך להוסיף או להוריד מהתקציב אתם מוזמנים להציע. מטרות - חיבור המחשב לטלוויזיה בחדר לצורך צפייה בסרטים. משחקים ומשחקי רשת [ לדוגמא MFSX ] אובר קלוק בעתיד - מתחיל. מחשב שישאר מספיק טוב לשנתיים הקרובות [ אני מודע לעובדה שהוא לא יהיה פסגת הטכנולוגיה ]. שמיעת מוזיקה. בקשות - מערכת קירור מים. [ המחשב עובד 24/7. ] לוח אם וPSU מספיק חזקים לאובר קלוק ו SLI ל 8800GTX [ אני מתכוון היום לקנות אחד ובעתיד שירדו המחירים להוסיף עוד אחד ] 2 הארד דיסקים של 320 נראה לי מספיק. 2 מסכי LSD בעלי זמן תגובה קצר. אם…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי שכנראה נקנה טלוויזיית LCD בינונית 32 אינץ', אבל מה זה טלוויזיית LCD בלי HTPC צמוד? אני מבקש ממכם שתרכיבו לי מפרט כמה שיותר איכותי בתקציב של עד 3000 ש"ח, אני יודע שזה קצת אבל זה התקציב. השימושים יהיו ככל הנראה סרטים בעיקר, גלישה באינטרנט, משחקים קלים, מוסיקה וכד'. הבקשות שלי, בגדר המלצה בלבד: - מעבד איכותי עם אפשרויות שדרוג בעתיד. - כרטיס מסך בינוני-פשוט שיכול להריץ משחקים בגראפיקה פשוטה-בינונית. - דיסק קשיח כמה שיותר גדול. - מארז קטן ויפה, לא חובה מיוחד ל-HTPC (יקר מדי). - רצוי מאוד שיהיה כמה שיותר שקט. יש לי גם כמה שאלות: 1. האם פעולות כמו גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, צפייה בתמונות וכד' יהיו באיכות טובה (כמו במחשב)? 2. האם דרושה איכות מסויימת של קבצי …
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אהלן! צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב HTPC בתקציב של עד 2K גג.. הדרישות הן כונן גדול, ספק קטן וצריכת חשמל נמוכה. הרכבתי את המפרט הבא, מה דעתכם? Intel GOLDTREE DG43GT, יחידות 1 ₪430 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6174 Intel DUAL CORE E6500 2.93GHz 2Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 ₪400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6787 WD 1TB 7200RPM 64MB GREEN SATA2, יחידות 1 ₪310 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6716 G.SKILL DDR2 2048MB 800MHZ CL5, יחידות 1 ₪200 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4963 Gigabyte GV-R435OC-512I Radeon HD4350 512MB GDDR2 PCIE, יחידות 1 ₪200 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7882 COMPUCASE…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב (יותר נכון חלק ממנו). אז ככה, יש ברשותי מארז, ספק כח (מקווה שמספיק חזק - Corsair VX450W), דיסק קשיח אחד (צריך עוד אחד), מסך, ציוד הקפי. כל זה עובר מהמחשב הקיים. אני רוצה את המפרט בנוי על המעבד הבא - Intel Core 2 Quad Q9550. אני מודע לעובדה שלמשחקים אומרים ש-E8400 טוב יותר (או כל כפול ליבה אחר), אבל בכל מקרה אני מעדיף QUAD (אגב, מי שמעוניין לקרוא בנושא - http://www.tomshardware.co.uk/forum/253372-10-core-core-quad-overall) ועוד אחד - http://www.techreport.com/articles.x/14756 דיסק קשיח אני אלך על Seagate 1.5T. המחשב מיועד הרבה למשחקים כבדים ברזולוציות הכי גבוהות עם כל הפילטרים הקיימים. המסך שכרגע ברשותי - LG F900B 19' CRT , ויש מחשבה…
-
- 14 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ערב טוב לחברי הפורום ! אני מעוניין לקנות מחשב חדש (כמחשב שני ) וצריך עזרה בבניית מפרט לשימושים כמו גלישה באינטרנט , הורדות באימיול וצפייה בסרטים (פה ושם איזה קידוד סרט ושירים) .לא נראה לי שצריך כרטיס מסך איכותי כי אני בכלל לא משחק . אני מעדיף מעבד של AMD וניס כי קראתי עליו ביקורות טובות באתרים בחו"ל או אפילו איזה סמפרון חזק או סלרון. רק בבקשה לא כפולי ליבה למינהם (אני לא מבין דבר וחצי דבר באוברקלוק וגם לא רוצה להשקיע יותר מדי במארז+ספק עוצמתי וקירור בשביל זה) אני צריך משהו פשוט שיספק את הצרכים שציינתי . גם יספיק לי לעבוד על XP (אפילו שהתרגלתי כבר ל-2000 על המחשב הישן שלי) כך שאין צורך לתאימות ל VISTA . ראיתי במפרטים המומלצים , מפרט ב-3000 לא כולל מסך , אבל המעבד ליב…
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב שלי (של הדודה יותר נכון)- 3,500 ש"ח לגלישה באינטרנט, עבודות, וקצת משחקים. דרישה נוספת היא שיחזיק לאורך זמן- שלא יהיה צורך בשדרוג בשנתיים הקרובות. מדובר במשפחה עם שני ילדים בכיתות ה'-ו' שמשחקים במחשב מעט... לא במשחקים כבדים, אם כי אני משער שהם רק ישחקו יותר ויותר. אין צורך במסך או בהרכבה. מקלדת, עכבר ורמקולים (פשוטים ביותר)- כן נדרש. אני חושב בכוון של amd 64 3000+ venice core 939 msi K8N 1gb RAM GF 6200\6600 לא סגור בכלל- הכל נתון לשינויים... רצוי לכלול גם צורב DVD טוב (אני לא ממש מעודכן כפי ששמתם לב ) תודות נדב
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה... אני רוצה לקנות מחשב, וממזמן לא התעניינתי בשוק אני משתגע () מכל הדברים החדשים שהשתנו מאז שפעם אחרונה התעדכנתי... INTEL VS AMD, DDR VS DDR2, סוגי חברות שונות... כרטיסי מסך אני לא מבין בגרוווש..... בקיצור אני מעריך שהתקציב הוא בערך 7K. אבל אני לא סגור על זה, אם זה כולל מסך LCD 19 או לא... ככה שזה נותן אפשרות לשני מפרטים שונים מאוד... מה שבטוח אני צריך\לא צריך: 1) ציוד הקיפי: מקלדת אורגונמית של מיקרוסופט (החדשה) כל השאר אין צורך. 2) רמקולים איזה קריאיטיב 2.1 הכי זול.. אה כן.. למה המחשב.. אז ככה חושב לי לעשות השקעה משתלמת.. ז"א למעבד ולוח אם וזכרונות בטכנולוגיות יותר טובות, בכדי שבעתיד יהיה אפשר לשדרג ולעשות אוברקלוק יותר בקלות ויעילות...…
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
המחשב אמור להיות בשביל אינטרנט , איסיקיו , מסנג'ר ומשחקי און ליין ברשת... לא יותר מ-40 ג'יגה HD... זיכרון פיזי :256 אם יספיק פחות אז גם טוב... ציוד הקפי : רמקולים , מקלדת ועכבר.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המחשב מיועד לסבא שלי, תקציב: 3000 ש"ח בלי חריגה. המפרט צריך לכלול מקלדת+עכבר, רמקולים, פלופי, צורב ומסך על המסך אני סגור: Samsung DF793 על כל השאר לא.... המחשב הולך לשמש בעיקר לאינטרנט ולעבודה משרדית(וורד וכו')... חשוב לי שהמחשב יהיה ניתן לשדרוג בעתיד(החלפת כמה חלקים ולא ה-כ-ל) תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אוקיי אז קודם כל שלום לכם ;D אני מחפש מחשב שיהיה די למשחקים (לא כל כך גיימניג אבל המשחקיות בו חשובה)אבל גם מחשב שיחזיק לי כמו שצריך ב2-4 שנים הבאות בלי צורך בשידרוגים.. שיהיה טוב! אז יש לי מפרט לא רע לדעתי תגידו לי מה דעתכם עליו ואם יש משהו לשפר בו או להחליף(אגב אם אתם חושבים שהמפרט טוב תגידו לי את זה ומבקש חוות דעת בעיקר על כ.מ ועל לוח אם) המפרט שלי הוא: ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E לוח אם DDR II 667 2GB TwinMOS זיכרונות ראם WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II ארד דיסק HEC 6A21 400W מארז AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box מעבד Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe כרטיס מסך המחיר הכולל הוא 3,215 מה דעתכם?? תודה רבה רבה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך!!! הכי חשוב למשחקים וגם סרטים שירים ואינטרנט שהמחשב יהיה מבוסס AMD ושהמחשב יכלול בתוכו את הרמקולים : CREATIVE INSPIRE 5SPK + 1SUB ושיהיה כרטיס קול לא חשוב שיהיה מובנה על הלוח אם, רק שיפענח AC3
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום חברה אני עוזר לחבר לבנות מפרט ונתקעתי (אשמח לתגובות אם יש משהו טוב או יש יותר טובים) Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 390 ש"ח דיסק קשיח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 270 ש"ח צורב DVD G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK 998 ש"ח זיכרונות 2X פעמיים במחיר הזה (בדילמה ) Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 259 ש"ח קירור למעבד (בהיתלבטות קשה ) ASUS Commando Intel P965 Socket 775 1,199 ש"ח (איך הוא שמעתי עכשיו נפלאות) Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,390 ש"ח (מעבד אנחנו סגורים עליו!!) LG DVD 16x52 Black OEM 151 ש"ח סתם כונן DVD לעשות קופי וכו... …
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! ותודה מראש אני חדש פה ואני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים שיהיה שקט ואם קירור טוב יש לי התלבטות די קשה בין כרטיסי המסך למש 9800 GTX או ה-READON HD 4850 ועוד... אם תוכלו לעזור לי ולהרכיב לי מפרט שרצוי שיהיה בטווח המחירים הנ"ל אני אשמח מאוד!!! תודה רבה רבה רבה!!!! וגמר חתימה טובה!!!!!! נ.ב אם אתם ממליצים לי להשקיע קצת יותר מ-3000 זה בסדר אבל הכי חשוב לי זה כרטיס מסך איכותי ואני לא כל כך מבין ובטוח מה לקחת
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המחשב מיועד לתכנות, וגם למעט משחקים (לא משהו רציני מדי) אני מעדיף מעבד Intel Core2 Duo E6300 זיכרון פנימי 1GB ודיסק קשיח 160GB כל עזרה תתקבל בשמחה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-