ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני תלמיד שעולה לתיכון ומעוניין להרכיב מחשב לפי הדרישות הבאות: 1. המחשב ישמש אותי לצורכי לימודים, משחקים (משחקים ככל שיותר כבדים עם רזולוציה ואיכות בינונית), סרטים ומוזיקה. 2. אין צורך בציוד היקפי חוץ מצורב DVD 3. השקט של המחשב הוא לא עניין חשוב רצוי שיהיה שקט אבל שלא יהיה במקום ביצועים והקירור. 4. העיצוב ממש לא חשוב. 5. חברה אמינה עם תמיכה טובה. 6. בנוגע ל-OC, אני באמת שוקל את זה כי זה נראה הגיוני לקנות משהו חלש או מוחלש בזול ולהתעסק איתו (לא שאני יודע) קצת עד שיהיה שווה ביצועים למשהו במחיר גבוה יותר. אבל שוב ללכת על בטוח 7. מותאם לשדרוגים עתידיים. 8. ספק טוב שיתמוך לזמן רב מאוד, מארז טוב וככל שיותר זול (היופי ממש לא חשוב) 9. אין צורך בכונן דיסקטים. *יש לי מס…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גמר חתימה טובה לכולם, ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים עם מסך ב6K בעוד כמה חודשים בודדים עם שיחרורי מהצבא, אשמח לעזרה מקצועית בעניין. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.3K (רצוי שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, crysis2, far cry2, mafia2, hitman5 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ לי חלק GTA IV באיכות טובה ב3000 ש"ח כרטיס מסך יש לי כבר בבית HD4850 512MB אז לא צריך כרטיס מסך הינה משהו שהרכבתי תגידו לי מה דעתכם: מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ¤880 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤290 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤288 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤294 כמות:1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤363 כמות:1 ספק כח Hiper HPU-4M530-PU 530W ¤407 כמות:1 [ קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤111 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2767¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il ספק לא לקחתי 450 של קרוסייר בגלל …
-
- 41 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, המחשב ישמש ילדים בגילאים 5-12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, רק אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי - אינטרנט, אופיס, סרטים. בעתיד ייתכן גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי: Core i7 - 870 (דור ראשון של ה i7) 16 ג'יגה זיכרון DDR3 לוח אם Gigabyte P55-UD3 כרטיס מסך NVidia GTX460 SSD Samsung 840 EVO 500GB מסך DELL 27 אינץ' ברזולוציית 1440p המחשב נרכש בסביבות אמצע 2010, כך שיש לו כבר ותק של 6.5 שנים. הכל רץ טוב סה"כ בגלישה רגילה וכולי, אבל משחקים חדשים כמובן כבר לא רצים במיטבם, יש קצת screen tearing אפילו בצפיה ביוטוב, וכמובן שאני חושש שמתישהו איזה חלק פשוט יתפגר כתוצאה מגיל מתקדם. חשבתי לקנות מחשב חדש לגמרי מ-0. אבל אז ראיתי את ההכרזה של AMD על ה Ryzen, ושיש את פלטפורמת ה Vega ונראה ש-AMD מתחילה לחזור לעניינים כמתחרה שלכל הפחות אולי תגרום למלחמת מחירים. ונשאלת השאלה - האם כ…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של LG E310 ( נקנה במבצע של פלאפון לפני כשנה). לפני כחצי שנה, נשבר המסך של המחשב ומאז הוא "שכב" בארון. לפני שבוע נזכרתי בו ומבדיקה שעשיתי באתרי אינטרנט שונים נוכחתי לדעת שהוא עדיין נמכר בסביבות ה3,000 - 4,000 ש"ח. לכן, החלטתי לתקן לו את המסך בהשקעה של 800 ש"ח. במעבדה, לפני התיקון, הטכנאי רצה להדליק את המחשב ע"מ לוודא שהוא תקין ומשום מה הוא לא נדלק. בקיצור, היה צריך לבצע תיקון קטן בלוח אם. סה"כ ההשקעה ( בנוסף למסך) הגיעה ל1000 ש"ח. לדעתי, סביר בהתחשב בשוויו של המכשיר. אבל כנראה שיש גם בעית סוללה: בתחילת השבוע, אספתי את המכשיר מהמעבדה. במעבדה, הטכנאי חיבר את המחשב לחשמל והוא עבד מעולה. אבל, כשהגעתי הביתה, הכנסתי את המכשיר לטעינה ושמתי לב שנורית …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כן אלה אם יהיה שווה להשקיע עוד קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים סרטים עבודה קצת וגרפקיה בקטנה רק מתחיל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול 23 אבל לא 2333T אפילו שהוא מסך טוב יש לי מסך בבית אותו פנאל כמו שלו אותו צורה אותו דבר בול אבל 5MS * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד בניניו…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בתקציב הזה עם החריגה הזאת במידה וזה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בערך ב300 שקל בשביל המסך או כשהשדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס (בשימוש עיקרי)ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך כמו שציינתי, 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בונה לי מחשב חזק (מאוד) בתקציב מאוד גדול שישמש ליצירה של מוזיקה בגלל זה המחשב צריך להיות מאוד מאוד מאוד חזק זה המפרט שבניתי : CPU : AMD Athlon 64 3400+ Mobile DTR (754-pin) OEM Mother Board : Asus KV8 Delux VIA K8T800 Meomory : Corsair 1024 MB VS1GB533D2 PC 4200 DDRII 533 MHz - x3 (= 3072 MB) Hard Disk(s) : Western Digital 250GB 7200 RPM 8MB - x3 (= 3 hard disks of 250GB) Voice Card : Creamwave Luna II מה אתם חושבים על המפרט? איפה אפשר לשפר שיהיה יותר מהיר ויותר חזק? צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך.. אני צריך שתהיה אפשרות בכרטיס מסך לפיצול בכמה מסכים תודה!
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב נייח לשימוש משולב - משחקים/יצירת מוזיקה/עבודה (פיתוח תוכנה). . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח (אפשרי חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, יצירת מוסיקה, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, כרטיס קול, רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעבר למה שכתוב בסעיף 3, יש לי כבר 2 כוננים קשיחים HDD שאני מתכוון להעביר אותם למחשב החדש, אז יש צורך רק בכונן SSD עבור מער…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי פורום HWZ בלינק הזה http://down.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEVEVEzes3 יש מחשב חזק לפי דעתי והוא יותר מדי זול בשביל חלקים כאלה מישהו יכול להגיד לי למה הוא זול? האם החלקים הם טובים? ומה המילקוד פה? בבקשה תענו לי בהמהרה כי אני חייב לקנות מחשב.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב הישן נרכש לפני שנתיים נמסר להורים שהתמכרו לאינטרנט ולכן הזמן למחשב חדש. מספר נקודות חשובות לציון: 1. התקציב (חריגה אפשרית עד 10K)הוא ללא מסך או כל ציוד היקפי. 2. המחשב ישמש לשימושים רב גוניים כגון עריכת סרטים,הפעלת 2 סרטי HD 1080P במקביל, ריבוי משימות -מספר רב של טאבים פתוחים כולל winrar עובד ברקע . 3. מכיוון שהמחשב ישמש כעין שרת שאליו יחוברו מספר דיסקים קשיחים שיזרימו ריפים מלאים של בלוי ריי בעדיפות לוח אם תואם עם sata 3 ו usb3 . 4. אני מבקש מחשב עם כונן SSD למערכת ההפעלה שתאפשר גם גישה מהירה לתוכנות ועוד כונן SATA3 גדול. 5. שקט רמה 9-10 בכל הרכיבים מארז ,קירור למעבד,קירור לכרטיס מסך, ספק כח. 6. לא מתוכנן אוברקלוק או גיימינג אבל מחפש את כרטיס המסך החזק ביותר…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי את המחשב בארה"ב , והייתה לו בעיה עם המקלדת. שלחתי את המשב למעבדה של HP כאן בארץ, הוחלפה המקלדת , אך משהוחזר לי המחשב יש בעיה עם הסוללה. המד של הסוללה מראה 0% , והסוללה לא נטענת, למרות שמחוברת כבר כמה שעות לחשמל, כשמנתקים את המחשב מהחשמל, המחשב נכבה אוטומטית. האם יש פיתרון או שצריך לשלוח את המחשב למעבדה עוד פעם?(דבר שאני לא כל כך רוצה לעשות, מפאת הזמן הרב שלוקח להם לטפל בזה) תודה, צחי.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב חזק שיחובר ל- 'LCD 42 וישמש כמדיה סנטר לסרטי HD וכמחשב רב שימושי לתוכנות הנדסה כבדות יחסית כמו אוטוקאד ללימודים, יהיה נחמד אם הוא גם יריץ משחקים אבל לא קריטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD,אוטוקאד,גלישה ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3farcry -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב הקיים אחרי 8 שנים +- שעושה עבודתו נאמנה (ועדיין עושה). תהיתי אם זה הזמן הנכון לשדרוג (הרי אין דבר כזה באמת). כפי שציינתי, המחשב הקיים עושה את העבודה, אם כי מתחיל להרגיש לי חנוק. בין אם במשחקים על הגדרות גבוהות (1080P) או עבודות עיבוד מאסיביות. אשמח לייעוץ האם כדאי לי לשדרג (הכוונה, האם שדרוג יהיה משמעותי כל כך) ואם כן, מה לדעתכם יענה על הדרישות? המפרט הקיים: מעבד: i7 2600K OC@4.0Ghz קירור: AC Freezer Pro Rev.2 לוח אם: Sapphire Pure Black P67 Hydra זיכרון: 8GB (2GB x 4) (היו 16GB, לצערי זיכרון אחד התקלקל, העדפתי לעבוד ב-DC) דיסקים קשיחים: Samsung EVO850 500…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי 0: אז אני מחליף את המחשב שלי.. ו.. אממ.. הירידה של 22 ביולי נראית כמו זמן טוב. המחיר של ה-Q6600 אמור לרדת משמעותית.. וזה הזמן. אז הקווים המנחים הם: -Q6600. - GPU תומך DX10. עדיפות לAMD - קירור מים (מה לעשות- יש לי פטיש לזה.) - מסך widescreen - אם אפשרי, אז מהאיכותיים יותר של דל. 2007 - באמת שלא אכפת לי מלוח האם, אבל שיהיה ממותג איכותי- אסוס או ג'יגהביט בעדיפות עליונה. -מארז- להמנע מקופסאות קטנות כמו ה-P180. היום יש לי TT קנדלף. אני אוהב מארזים גדולים. השקט לא כל כך קריטי לי. לא צריך מארז. - לא נחוץ לי עכבר, מקלדת, רמקולים וכו' -שתי קתודות :> - לא צריך צורב DVD, רק קורא. זהו.. בהצלחה! D: אני יודע שיש לי הרבה דרישות... אממ.. כן.. אני מוזר.[br]פורסם בתאריך: 13.07.2…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב עם המפרט הזה: מארז: COOLMASTER basic CM690 II GA-z77x-d3h של גיגהבייט מעבד- i5-3550 3.3 6mb cache ספק כח: corsair a.pfc 80 + tx650m 650w קירור מים למעבד H60 זכרונות hs corsa geil 2x4GB (8GB) ddr3 1600mhz כונן SSD Corsair neutron 120GB כונן Crucial m4 2.5 sata 3 כרטיס מסך EVGA GTX 970 FTW ACX 2.0 צורב דיסק קשיח פנימי של WD 1T sata 3 השאלה שלי היא האם כדאי לשדרג את לוח האם, זכרונות, מעבד וגוף קירור או שעדיף לי כבר לקנות מחשב חדש? האם יש הבדלים בין המעבדים החדשים לזה שיש לי כרגע (אין לי ספק שיש הבדל, השאלה היא, האם ההבדל הוא בסה"כ מינורי או כזה שבאמת שווה את השדרוג)…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, שאלה כללית על מחשב נייד מה יותר חזק? מעבד i5 8250u וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce 930MX 2GB או מעבד i7 8550u ללא כרטיס מסך במידה ושאר המפרט אותו דבר. בלי קשר למחיר. אם צריך מפרט, אז: 256ssd 8gb ddr 4 מסך fhd אם הi5 פחות חזק אז איזה כרטיס מסך מהרשימה צריך בשביל שהביצועים היו שווים או טובים יותר NVIDIA® GeForce 940MX 2\4GB NVIDIA GeForce MX150, 2\4GB (צירפתי תמונה שמשווה את הוספת ביצועים של כרטיס מסך מול כרטיס בסיסי)
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל :ם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חריגה קלה של עד 500 ~ ש"ח תהווה שיפור משמעותי בכרטיס מסך/ביצועים וכו' אז אין בעיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מודרנים למיניהם שעומדים לצאת ומשחקי רשת (DISHONORED AC3 GUILD WARS 2 BF3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680x1050, …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום... יש לחבר שלי מחשב pentium 3 והוא מעוניין לשפר ל4 , בין השאר למטרת משחקים... הוא צריך לוח אם, מעבד ,זיכרונות וכרטיס מסך... בערך ב2500 ש"ח, למישהו יש הצעות? תודה רבה? (ניסיתי לחפש הודעות דומות בפורום אבל כל הודעה שמצאתי ננעלה כי כביכול קיימת כבר הודעה דומה...)
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב "חזק" וקל (יחסית) לפיתוח, יריץ הרבה Visual Studio, בטח איזה דטהבייס לצרכי פיתוח, קצת vmware. חיפשתי לפטופים שהם עם מעבד "HQ" (בניגוד ל "U" הפופלרי) וניתקלתי ב E5470 הזה. האם יש למישהו נסיון איתו? (ביצועים, מסך, מקלדת וכו). האם ניתן לחבר אותו ל 2 מסכים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד בעיקר ללימודים אך גם לשימוש פוטשופ ברמה בינונית (אולי קצת אילסטריטור) בכל מקרה תיכננתי לקנות את הhp spectre x360 אבל לצערי הוא יגיע לארץ רק בסוף הקיץ ולא מצאתי דרך להביא אותו לארץ מחול (לפחות לא בעלות שפויה) חשבתי על ה Dell Inspiron 13 7000 7348 כי מבחינת המפרט הם זהים מלמבד הסוללה שמשמעותית חזקה יותר בHP, אבל שמעתי וקראתי ממספר מקורות שיש לו בעיית רעש חמורה במאוורר רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם הדגם? האם הרעש באמת עד כדי כך נורא? האם אתם מכירים דבמים נוספים עם מפרט דומה בעלות של 5500 ש"ח +/- ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב חדש, המחשב שלי עושה לי הרבה בעיות בזמן האחרון ואני רוצה להתקדם כמה דורות קדימה, הבעיה שאני כבר הרבה שנים לא בעניינים, ולא יודע מה לקנות מאיפה לקנות ועל מה להשקיע, איך שהוא תמיד אני נופל עם חתול לא מי יודע מה בשק. עכשיו חשוב לי כמה דברים אני עובד אם תלת מימד, 3D MAX בעיקר הרבה vray, עריכת ווידאו די הרבה, הרבה שילוב של פוטושופ, ועוד דברים נוספים במקביל כמו פלאש, ואילוסטרטור. ואני רוצה שהמחשב הזה יחזיק לי כמה שנים ולא יגביל אותי בצורה כל שהיא. כמו כן אני לפעמים משחק, אז שהמשחקים יעבדו גם. אני צריך רק מחשב, לא מסך והדברים מסביב, יש לי אותם זה רק הקופסא, ללא כרטיס קול, או דברים כאלו. עוד משהו חשוב אני לא יודע עם הקירור למעבד מספיק וצריך קירור לכל המחשב בנ…
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד פנטיום Intel PentiumConroe Core 2 Duo E6300 1.86G 2MB LGA 775 64Bit 1019 שקל לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 PCI-e 855.40 שקל כרטיס מסך Geforce 7600GS 256 Mb Retail 562.88 שקל דיסק קשיח Western Digital 250GB WD2500KS SATA II 7200 RPM 16MB 421.05 שקל זכרון Geil 1Gb Dual Channel Kit DDR2 800 684.49 שקל סה"כ :3,543.20 כולל מע"מ:4,092.39 לא צריך צורב וציוד הקפי צריך המלצה למארז מ http://www.goldtop.co.il בלבד מיועד לתיכנות וOC לא למשחקים אשמח לשמוע הצעות לשיפור וגם מפרטים מחניות אחרות
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-