ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
לאבא שלי יש לפטופ שמיועד בעיקר לאימיילים/אופיס ACER ASPIRE E15 ES1-512 INTEL QUAD CORE N3540 PENTIUM 4GB RAM אני בארהב והמחירים כאן ברצפה אני רוצה לקנות כרטיס ראם של 8GB של קינגסטון (בדקתי שהוא מתאים) בנוסף לראם אני רוצה לקנות SSD של SANDISK/PNY של 128גיגה ביחד ייצא לי בסביבות ה200 שח רציתי לדעת אם זה ישפר את חווית המשתמש שלו, והכל ירוץ לו יותר חלק. (פתיחת מסמכים של אופיס וכו) מה דעתכם? אל תתייחסו לזה ש"חבל על הכסף זה מחשב לא טוב" אני רוצה לדעת נטו אם זה ישפר את החוויה היומיומית שלו. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה אני מחפש משחב נייד חדש, פשוט מבחינת מפרט טכני(זיכרון,מהירות וכו'), אבל רכיבים איכותיים שמחשב יחזיק לי לכמה שנים טובות. להלן הדרישות: *תקציב: 1500-1800 * מטרות המחשב? שימוש ביתי- אינטרנט/אופיס * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250G-500G * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא - אני יכול להתקין מערכת הפעלה במעצמי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם שירות טכני טוב * כל דרישה מ…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
לא צריך מקלדת מסך צורב עכבר רמקולים וכו ... מעדיף amd מטרת המפרט למשחקים כמו: counter strike תודה לכל עוזר... מעדיף לוח של גיגהבייט
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח אם ההבדל משמעותי, לפרט אם יש חריגה בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.League of Legends, CS:GO, WoW, CoD, BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" , 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך עזרה בקניית לפטופ. מטרות המחשב: המחשב נועד להחליף את הדסקטופ, ולשמש אותי כמחשב ראשי. הסיבה שאני מעוניין במחשב נייד, כדי שתהיה לי האופציה של הניידות פעם בכמה זמן. השימוש העיקרי הוא לאינטרנט ויישומי אופיס, אבל אני רגיל לפתוח 25-30 טאבים בכרום, ובנוסף 6-7 קבצי אקסל כבדים, וגם כמה PDF-ים, ועוד כמה יישומים בו זמנית. אין צורך במשחקים או וידאו HD מעבר לסרטוני יוטיוב ודומיהם. רק שיהיה אפשר לעבור במהירות בין החלונות והיישומים, ולפתוח יישומים במהירות. גודל מסך: כנראה 15.6, אבל אולי אפשר גם 14. רזולוציה: לא חשוב דרישות מיוחדות: להוסיף עכבר חיצוני רגיל (לא מספיק מכיר לפטופ, אולי זה סטנדרט) משקל רצוי: לא חשוב זמן סוללה: לא קריטי, אבל כדאי שיהיה משהו כמו 3 שעות יציאות מיוחדות: מעב…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל, אבל כמה שצריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20 אינץ' 1600*900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קצת חדשים ויותר ישנים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש ליום יום, בעיקר בריצה של מספר מכונות ווירטואליות במקביל (חלילה לא טראנספורמר), התקציב הוא עד 5K (גמיש טיפה), עדיפות לחברה מוכרת ולא חברה שתאדה מחר/תפסיק לייצר ניידים. גודל המסך: 15+ משקל: 2-3 ק"ג (עדיף שיהיה קל ככל הניתן). זמן סוללה: לפחות 7 שעות (עדיפות לכמה שיותר זמן). רזולוציית מסך: 1920x1080 יציאות/כניסות חובה: HDMI, USB3, RJ45 כונן קשיח: לפחות 500GB בכונן HDD מהיר (7200rpm) או בכונן SSD או בשילוב של השניים (אך לא היברידי). זיכרון פנימי: 16GB (או תמיכה עד 16GB). כונן אופטי: לא קריטי. רשיון למערכת הפעלה: אופציונלי. תודה לעוזרים, אוהד
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני עכשיו קניתי מחשב ממוצע שאני עומד לשדרג. המפרט לפני השדרוג: מעבד core i3 2100 לוח אם : H6\H1 אני לא כל כך זוכר 4 גיגה זכרון 500 גיגה קשיח השדרוגים: כרטיס מסך geforce nvidia 1 gb שעולה 320 שקלים. השאלה היא אם לשדרג ל i5 או I7 המחשב בלי השידרוגים עולה 1100 בהנחה מיוחדת התקציב הוא עד 1700 עם חריגה של 200 ש"ח ללא חומרה המחשב מיועד למשחקים כמו crysis 2 gta iv gta san andreas counter strike combat arms
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא לתוכנת סולידוורקס (solidworks) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם ממש יש צורך אפשר לחרוג אבל לא בהרבה. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס וכו.. אין צורך בשום ציוד היקפי ונראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?15,000 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול:עריכות ודיאו,עריכות 3D,עריכות אודיו,משחקים ברמה בינונית,אופיס,אינטרנט ועוד. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו?ברמה בינונית * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד דרך EBAY עכשיו אני די חדש בנושא ולכן אבקש את דעת המבינים בנושא של קנייה מח"ל למשל כמה לוקחים מכס או מע"מ פחות או יותר,האם זה בטוח? וכו... 1) תקציב: אני לא ממש יודע כי בארץ מחשבים כאלו לגיימרים עולים 6-9 אלף ויותר ובחו"ל מחשב כזה יש גם ב 3-4 אלף ולכן אני בבעיה אבל אפשר להגיד שעד 3500-4000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש בכמה רמות מעל והוא עולה נניח עוד 400 שקל אז בסדר. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? בעיקר המחשב ישמש לצורך משחקים כבדים,סרטי HD וכמובן גלישה. * גודל המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב בוא נגיד שלא ירד מ 15 אינצ' * משקל רצוי? אין העדפה מסוימת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7k לקופסה , 9k ביחד עם המסך,מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש עזרה בבניית מערכת משחקים. בעיקרון אני רוצה AMD בסביבות ה3500+ (מעבד כמובן..) NFORCE 4 או אחד דומה... (לא צריך תמיכה בSLI או CROSSFIRE, חבל על הכסף במילא) GeForce 7900GT/7800GT / X1800XT/X1900XT RAM צריך להיות GIGA אבל מסוג טוב, לא הסוג הבסיסי שבא לחסוך כסף... (וזאת מכיוון שאני מתכוון לשחק במשחקים טוחני RAM כמו FLIGHT SIMULATOR X.... משחקים שיש להם דרישת RAM עצומה... אז צריך 1 GB או אפילו יותר... תלוי במסגרת תקציבית) ספק כוח חשוב שיהיה טוב ולא מהמתקלקלים מארז שיהיה של THERMALTAKE משהו טוב, לא הכי בסיסי.. שיהיה קירור טוב! (לא משהו מוגזם כמו קירור מיים... אבל מאווררים טובים ובכמות מתאימה למה שהמחשב ידרוש.. ולא רק הSTOCK).. לא צריך צורב.. לא צריך כוננים.. לא צריך האר…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1920-1080 מסך 24.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב: סטודנטית להנדסת מכונות- אופיס, אינטרנט, תוכנות לשימוש התואר.. אך הכי חשוב: המחשב צריך להחזיק מעמד ל4-5 שנים לפחות. התוכנות (הכבדות) לתואר כנראה יופעלו מספר פעמים בודד בשנה.. לכן לא בטוח אם כרטיס גרפי ייעודי, אבל כך צריך שהמחשב לא יחנק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשר ללא מערכת הפעלה. ללא אופיס. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו. האם יש מבצעי חזרה ללימודים? 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תודה על העזרה. ההודעה כבר לא רלוונטית..
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה3 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כנראה גם להתעסק גם בגרפיקה/משחקים/AI/ועוד דברים במסגרת הלימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה נייד לא מאמין שרלוונטי כ"כ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנ"ל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב מבוסס אינטל הצורך שלי זה אינטרנט ועבודות... מה יש לכם להציע???
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות מחשב חדש, אין צורך במסך מקלדת ועכבר. * הסרתי סעיפים לא קשורים אליי - אשמח לעזרה, אני מעדיף שהלוח והמעבד והקירור יהיו סבירים, כ.מסך מה שנכנס בתקציב כי כל כמה חודשים יוצא דגם חדש ולשדרג לוח ומעבד הרבה יותר מסובך מלשדרג רק כ.מסך 1. מה התקציב המקסימלי? 3500ש"ח עם חריגה של 100ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים 50%, גלישה 30%, סרטים 10% רזולוציית מסך 1920X1080 FULLHD גודל 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים, קרייזיס 2 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות, גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
העתקתי מהמפרט כמו עצלן CPU - Intel Q6600 2.4GHz Motherboard - Gigabyte EP43-DS3L GPU - Radeon HD4890 Cooler - Prolimatech Megahalems+Scythe S-FLEX 1600RPMFans - 2 front + 1 side scythe s-flex 1600 RPM RAM G.Skill 2GBX2 800Mhz PSU - Hiper S625 HDD - Samsing F2 Spinpoint 500GB 7200RPM אז המחשב לא עובד, ניסיתי קצת לפענח את הבעיה אבל כבר לא היה לי כח, ממילא הגיע הזמן כבר להחליף אותו וקניתי חדש. אני מניח שזה הכונן הקשיח שמת. אז מחשב ששבק חיים וחסר מערכת הפעלה, כמה שווה? בסביבות ה 1000 שקל אני מנחש? וכמה הוא יהיה שווה עם הסמסונג T220?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה החלטתי בהמלצה של מישהו לרכוש מחשב דל המחשב עולה 5090 שקל באייבורי ובKSP ובשניידר עולה 4899 שקל . בכל שלושתם יש אחריות יבואן או יצרן (יצרן בKSP) עכשיו ראייתי גרופון את אותו מחשב נכנסתי לאתר http://www.newvision.org.il/?p=563 היא אמרה לי שעולה 4000 שקל האחריות היא שלהם במשך שנה ואפשר לקנות הרחבה ב400 לשלוש שנים . עכשיו ההפרש כנראה יהיה רק 700 שקל מאחיות יצרן /יבואן ומחשב חדש בהגדרתו חדש ולא עודפים . הנציגת מחירות אמרה שיתכן שיהיה על המחשב סירטות על הפלסטיק וכו' אז שאלתי היא פשוטה , האם החברה הזאת היא מוכרת ואפשר לסמוך עליה או שלברוח כמו מאש ולקחת מרשת מוכרת ? ועוד שאלונת , מה היתרון על אחריות יצרן לבין אחריות יבואן ? פשוט אייבורי יותר זמין לי מKSP תודה. עריכה , …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! מחשב בן חצי שנה ׁ(מצורפת חשבונית לקונה) : כמה הוא שווה ? מעבד: Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Quad-Core 3.2GHz לוח אם: Gigabyte LGA 1155 Intel GA-B75M-D3H זיכרון: corsair vengeance 24gb (2X8)+(2X4) 1866mhz קירור (למעבד): arctic cooling ספק: antec 550w מארז: Antec P100 כרטיס מסך: ONBOARD הארד דיסק: ללא תודה מראש אני חייב למכור אותו בהקדם יום נהדר
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה בגלל שאני מתלבט עם לקנות שדרוג או פשוט מחשב חדש אני צריך המלצה למה עדיף לי, אני חושב 5000 שקל יספיקו לי בהחלט ולא צריך להגזים מעבר, המפרט יהיה נטו לגיימינג ואולי גם עריכת 3D במנוע הSDK של CRYSIS 2 כמו כן המחשב מיועד לכל משחק חדשני שעומד לצאת ללא התפשרות על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 100 שקל שיכלול גם הרכבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד במיוחד, סרטים וגם בFHD, עריכת 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עם המחשב הנוכחי שלי כבר מעל לחמש שנים ולמרות שדרוג כרטיס מסך לפני כשנתיים (Geforce GTX560) אני מרגיש כבר שהמחשב איטי והחלטתי לקנות חדש, כמיטב המסורת, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללמידה, הייתי רוצה שהוא יעבוד הכי מהר שאפשר בסביבת וינדוס, גם כשאני מריץ מטלב, Visual Studio ו-15 טאבים בכרום. הבנתי שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא עם זיכרון SSD, אשמח לשמוע את דעתכם. בזמן הפנוי - לגיימינג, GTA V, Titanfall ושלל משחקים אחרים. מקווה שבתקצ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-