עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. HP Compaq Mini 311c -עולה 2050 ש"ח היתרון HDMI וION LE ותמיכה בDDR 3. חיסרון-N270 Lenovo S12- עולה 1950 ש"ח ומדובר על הגירסה בלי ION יתרון- מסך גדול 12.1. PC Expres,גודל חיסרון-מעבד N270 Acer One 752-עולה 2100 ש"ח יתרונות-2GB RAM DDR2, בלוטות מובנה,HDMI, מעבד סלרון חזק כצאת מN450 ותומך ב64ביט ובא עם win7 x64 (מישהוא יודע איפו קונים את המחשב הזה חוץ מנעה מחשבים?) עכשיו הדגש שלי זה נוחות,אמינות, סוללה. ויש לי עוד שאלה-אני די חושש מחברה HP כי שמעתי עליה ביקורות רעות על האמינות של המחשב ועל השירות. ותאמת יצא לי לראות לא מעט מחשבים בעייתיים שלהם. תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Ace-of-spade,

היי לכולם, יש ברשותי שני כרטיסי מסך שמעוניין למכור ורוצה לדעת כמה הם שווה היום.. 1: gainward geforce GTX260 maxcore 216SP MB896 נרכש בסוף 08 מיבואן גיינוורד הרשמי בארץ 2: asus geforce GTX680 DC2 2GB OC נרכש לפני שנתיים בערך מKSP ללא אחריות תודה לעונים :]

3. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי כאן, אז תהיו עדינים אני מחפש מפרט למחשב לגיימינג בעיקר (וגם לשימושים היומיומיים הרגילים). זה מחשב שאני אמור להשתמש בו בעיקר בסופ"שים חופשיים מעבודה, אז מידת הטחינה שלו לא אמורה להיות גדולה בסה"כ. עם זאת, חשובים לי שני דברים: (1) רמת שרידות גבוהה באופן יחסי, ככה שלפחות רכיבים מסוימים מהמפרט יוכלו לשמש אותי לאורך זמן, ואת השאר אוכל להחליף תחת אותו מארז; (2) מחשב שיהיה שקט לטווח הארוך, יש לי טראומה רצינית מהמחשב הנייח האחרון שלי, שהפך לטורבינה בשנתיים האחרונות לחייו. מוכן לשלם אקסטרה בשביל זה. אחרי הסיכומון, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד לגג של 4500 המטרה היא לנצל את כל התקציב. …

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by davidkeren,

שלום ברצוני לרכוש מיני PC חשוב לי שיהיה חזק כלומר כרטיס מסך חזק ומעבד לשחק בטלויזיה 65 כמו כן גם לסרטים 4K והכי חשוב שיהיה לו כיבוי והדלקה אם שלט תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. תיאור המוצר:מחשב נייח גיימינג I5 מפרט טכני מתומצת: מעבד - I5 4590 קירור מעבד - ZALMAN CNPS8000T זכרונות - CORSAIR 8GB (2X4GB) DDR3 1866Mhz CL9 PC3-15000 - CL9 Vengeance LP Blue לוח אם - GIGABYTE z97mx gaming 5 ססד - 128GB MX100 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 7mm - 550/150 MBps Read/Write מארז +ספק - zalman z11 plus + 700w zalman המארז מגיע עם הרבה לדים ! כרטיס מסך - R9 290 RADEON 4GB הארדיסק - 500GB SATA III כונן אופטי - LG DVD RW X24 יש במחשב המון לדים למי שאוהב בצבע כחול, לוח אם עם לדים בצבע אדום עיצוב ממש מדהים של כל המארז והבפנים של המחשב רמה גבוהה ! המחשב מחווט ברמה גבוהה , הSSD נמצא מאחורי הלוח אם, אם רוצים להוציא אותו או להוסיף אפשר …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by yan_ymar,

[table][tr][td][table][tr][td] CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ HD‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎750GB (SATA) 7200rpm‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אהלן, אני צריך את עזרתכם בפתרון/פתרונות יצירתיים לבעיה, עבודה עם הנייד שלי (E6400) בשכיבה על הגב ו/או על הצד, תקציב לא מהווה שיקול... יש למישהו רעיונות?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. היי, 1. מה התקציב המירבי? 8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (עבודה), משחקים (שירוצו ברמה גבוהה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נראה לי שאני צריך להחליף מסך... הרזולוציה הנוכחית שלי היא מקסימום 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחי, אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14"-15" * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? באיזור של 2 קילוגרם, נראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע, הממוצע היום (אני מניח שזה באיזור 4 שעות עבודה, יכול להיות שאני רחוק מאד מהמציאות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן, אשמח לשמוע על המלצה מתאימה למחשב ועלות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Cyron,

שלום לאחר שנים ארוכות בלי נייח, מחפש לקנות מחשב כמה שיותר שקט, עם הרכבה וסידור איכותי מחפש מארז נקי וחלק, לא משהו מצועצע תודה מראש לעוזרים 🙏 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 +5% 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה בעיקר, מעט משחקים שיש זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כלום 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 🤫 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…

11. איזה מזל שהמחשב שלי שבק ממש לפני Black Friday 😅... תקציב - 2500-3000, ניתן לחרוג מעט אם משתלם ייעוד - עיקרי - גלישה ואופיס, נוספים- שרת פלקס ועריכה גרפית ווידאו (בעיקר פוטושופ, קצת פרימייר/אפטר אפקטס- רזולוציית FHD) ציוד היקפי - צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. לא חייב להיות חלק מהמחשב, אבל אם יש המלצות- זה יהיה מצוין רכיבי בסיס קיימים - לא רלוונטי. שקט - מעדיף שכן גודל - אין ממש הגבלה. מעדיף קומפקטי. איו צורך בתאורה מערכת הפעלה - כן, וינדוס 10 (לא ממש בקיא בסוגי הגרסאות) ‏העדפה לחנות/אזור קניה - אזור המרכז (פתח תקווה). אין חנות ספציפית אבל חשובה לי האחריות ונורמות השירות (הייתי מעדיף מחשב עם אחריות בבית הלקוח) …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by dfriedd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משרדי, סרטים, אולי קצת Photoshop / Illustrator ואולי FIFA 2017 (במידה ולא מייקר את העלות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrator בתדירות מזדמנת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט מאוד משחקים (ככל הנראה רק FIFA), ממש לא חייב על High, פשוט שירוצו יחסית טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

13. התיאשתי בחיפושים אחר מחשב נייד אז הגדלתי את התקציב והדרישות הן שהוא יהיה אולטרה בוק, 13 אינץ' וזהו. מה הטוב ביותר לתקציב? השימוש הוא בעיקר באוניברסיטה לאינטרנט, כתיבת עבודות והרצת תוכנות דוגמת מטל"ב וסולידוורקס. לפי מה שהבנתי, רוב האולטרהבוקים היום הם חזקים מספיק בשביל הצרכים שלי [תקנו אותי אם אני טועה]. תודה מראש חבר'ה. עריכה : עדיף מחנויות בארץ אבל אם אין דגם מסויים בארץ הוא שיש אחד שהוא עתיד להגיע בחודש-חודשיים הקרובים אשמח לדעת. אגב, אין עדיין אולטרה בוק 14+ אינץ' נכון?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני מעוניין במחשב חזק שיישמש אותי לצפות טלוויזיה, וגם לשחק במשחקים! לא משנה לי פנטיום או AMD , תקציב ללא מסך , 3500-4000 ש"ח בתודה איתי

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by tot5,

אני מחפשת מחשב פשוט שיריץ ווינדוס, אופיס ואינטרנט. בעיקרון, מחפשת גם משהו שלא תופס המון מקום, ולכן התחלתי לחשוב על מחשבי המיני. האם הם נחשבים בסדר? אין לי תקציב מוגדר, אבל נראה לי שעד 1900 שח זה בסדר. אשמח לשמוע דעות כלליות וגם לקבל המלצות קונקרטיות בעניין. תודה לכולם.

16. שלום לכולם!! רכשתי בשבוע שעבר מחשב נייד Lenovo ThinkPad E540, למחשב יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 740M 2GB ו - Intel HD Graphics 4600. כרגע הרזולוציה המוגדרת היא 1366X768, בנוסף ה- DPI מוגדר על 100%. (חשוב לציין שעשיתי ClearType לפחות 200 פעמים..) הבעיה שלי שהפונטים לא מוצגים בצורה חלקה וברורה כמו במחשב הביתי שלי או הלפטופ הישן שלי. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לדעתכם אפשר לסדר את זה? **הדרייבירים מעודכנים

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. בונה מפרט לחבר - זקוק ל-5 מחשבי מעבדה (זהים) בכ~4K כולל מקלדת, עכבר ומסך. מיועד בעיקר לסטודנטים במעבדה אוניברסיטאית לשימוש ב-MATLAB ו-C, ללא גיימינג בכלל (לעבודות כבדות במיוחד יש שרתים יעודיים). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח לא סופי. בהחלט תיתכן גמישות כאן במידת הצורך. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לבזבז ללא צורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב גמיש כך שגם חריגה של כמה מאות שקלים אפשרית אם יש הצדקה של ממש (עד 1000 נאמר במקסימום). 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות מתמטיות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן ה…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by sha1823,

הייתי רוצה לדעת מהן ההשכלות לכך שהמסך תומך עד 1366x768 , זה אומר שלא אוכל להפעיל וידאו fullhd? אם אפשר עוד השלכות זה יהיה נחמד (אגב המסך הוא 15 אינץ

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by 100100,

מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל מרשת קיי אס פי. Lenovo IdeaPad Z500 MBYEJIV http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17957 המחשב מעניין אותי כי לדעתי יש לו תמורה מצויינת למחיר (כרטיס מסך, מעבד, זיכרון , הארד דיסק , כל עלו ברמה טובה מאד) (תתקנו אותי?) טוב, אז אחרי שהחלטתי שאני רוצה את המחשב הנ"ל , החלטתי להקליד אותו בגוגל לראות אולי מחירים באיביי, באתרים שונים , ביקורות מחול, ומה שאני מוצא בגוגל זה רק אתרים מישראלים המציעים את המחשב למכירה. גם באתר של לנובו לא מציינים על דגמים אלא רק על סדרות דגמים )z500( פה אני חושד , איך אין שום אתר לא ישראלי שמכיר בדגם הזה? שהדגם מצויין בו? האם זה דגם שמשווק רק לשוק הישראלי? מוצר מדבקה? יש סיבה לחשוש?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Wizard Of Oz,

אני מחפש מחשב מבוסס אינטל הצורך שלי זה אינטרנט ועבודות... מה יש לכם להציע???

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Zakash,

היי חברים, האם ניתן לשדר כל מחשב שיש בו כונן אופטי ולהכניס במקומו SSD? אם לא, האם בדגם הבא זה אפשרי: http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..213..2179..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29227&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by מיכל כהנא,

כתבתי לפני כמה ימים פוסט בנושא המחשב שאני מחפשת (בתקציר מחשב למורה וסטודנטית . שיצליח להתמודד עם מצגות כבדות זום ותוכנות ללמיד מרחוק זה המפרט אשמח לדעתכם "14 HP Laptop -cf3010nj מק"ט10030452 משקל1.47 ק"ג צבעכיסוי ובסיס בצבע לבן שלג, מסגרת למקלדת בצבע לבן שלג, הדפס מוברש אנכי. מותגHP סוג בלוטוסערכת‎ Realtek RTL8821CE 802.11 b/g/n/ac (1*1) ו–4.2 Bluetooth מערכת הפעלהWindows 10 Home 64 Processor‎Intel Core i5–1035G1 (תדר בסיס של 1.0GHz–3.6GHz עם טכנולוגיית Intel Turbo Boost, מטמון של 4 6MB ו- L3 ליבות). נפח זיכרון8GB סוג זיכרון‎DDR4–2666 SDRAM נפח דיסק קשיח256GB סוג דיסק קשיחPCle NVMe M.2 SS…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. מפרט לגיימיניג בינוני, ללא מסך או ציוד הקפי. לא מתוכנן OC. הורכב המפרט הבא הצעות לשיפור עם חריגה קטנה מהתקציב יתקבלו בברכה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Tal14,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים! Amd! תקציב:4,500 ש"ח בלי מסך,עכבר,מקלדת,מדפסת,סורק וכל אלה! רק המחשב עצמו!! (עדיף שיהיה מארז יפה וטוב!) כולל צורב DVD

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by mos7veXXX,

לא צריך מקלדת מסך צורב עכבר רמקולים וכו ... מעדיף amd מטרת המפרט למשחקים כמו: counter strike תודה לכל עוזר... מעדיף לוח של גיגהבייט

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.