ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים לא כל כך כבדים אני לא גיימר משהו ממוצע , סרטים, שירים, אינטרנט... * גודל המסך? 15 * משקל רצוי?לא קריטי 2 או 2 וחצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי כי אני מתכנן לקנות סוללה עם 9 תאים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) \: כן hdmi dvi בקשר לesata לא כל כך משנה * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח 750 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?עדיף אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?בעיקרון hp אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אני פתוח להצעות..…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב שישמש אותי בארבעת השנים הקרובות במקום מחשב נייח ופה ושם ישמש גם לקצת משחקים(לא משהו כבד במיוחד וממש לא מחפש הגדרות מקסימליות). חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17232 כי אני יכול לחרוג מהתקציב ב200 ש"ח והוא נשמע מעולה. עצות? תודה מראש גודל המסך? 14-15.6 עדיפות ל 15.6 (מעדיף לשפר דברים אחרים ושיהיה המסך הרגיל 15.6) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה לא הכי חשוב כי המחשב יותר לשימוש בבית או בכיתה עם מטען או אפשר לקנות סוללה יותר גדולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לפחות משהו כ…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב המפרט למשחקים של AMD Phenom X4 9850 Black addition 2.5GHZ CPU GIGABYTE GA-MA790FX-QS6 Mother Board Patriot DDR 800 4GB Memory WD SATA 500GB 16MB Hard Drive Gigabyte ATI 3870 512MB Graphics NEC DVD-RW + SONY Blu Ray BD-ROM Optical drive Recom Blackdraft ATX Case Recom 600W Power Supply Vista Premium 32bit + Norton Nis OS + Software המחיר 5,000 ש"ח אני מעוניין שתייעצו לי בבחירת מחשב שמיועד למשחקים. התקציב שלי עומד על 5,000 ש"ח ואני פתוח לכל הצעה, גם אם זה כולל שינוי כללי של כל המערך. אני אשמח לקבל הצעות מחיר של SKYPC מכיוון שזה קרוב אליי. (יש לי מערכת הפעלה XP ואני יכול לוותר על הVISTA)
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב ALL IN ONE. המחשב ברובו ישמש (90%) למטרת אפל' קופה רושמת שעובדת על גבי דפדפן כרום של גוגל, והשאר אופיס הממשק הוובי של הקופה יחסית קליל, לדעתי אפילו 2 גיגה ראם יספיקו כדי להריץ אותה. כרגע מתלבט בין שני דגמים (בחרתי בהם בגלל הכניסות הסיראליות וגודל המסך) 1) http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=A4110-BD082X&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=140&aff=Zap&lang=he 2) http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=A4110-BD069X&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=140 ההפרש בין הדגמים במחיר הוא 200 שח, וההבדל בין הדגמים מבחינת החומרה: לראשון ׁ ׁׁׁׁׂ(N3150) יש מעבד טוב יותר מהשני(N…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ומצאתי שני אנשים שמציעים לי מחשבים שנראים לי דיי טובים, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מי לדעתכם יתפקד יותר טוב.. הדרישות הן גם שיחזיק כמה זמן בעתיד גם שיריץ משחקים ושיתפקד בכללי חלק.. מה דעתכם למי יהיה ביצועים יותר טובים, ולמי זמן סוללה עדיף: Asus G50vt: core 2 dou T9400 Geforce 9800M GS 4GB DDR3 320GB 7200 RPM HP Pavilion Dv6 3125ej: Core i5 460m ATI Mobility Radeon HD 5470 4GB DDR3 500GB 7200 RPM אני יודע שהרדאון 5470 הוא כרטיס מסך לא כל כך חזק וה9800M GS אמור להיות יותר טוב אבל אני מפחד שהמעבד היותר ישן T9400 יצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך והוא לא יוכל לנצל אותו כמו שצריך ושהI5 אולי יהיה עדיף במובן הזה, מצד שני לרדאון יש דיירקס 11 ולג'י פו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש עזרה ואת מומחיותכם בבחירת דגם, מתוך הרשימה הנ"ל. הכוונה היא לבחור את הדגם האמין ביותר. ובביצועים המירביים. תודה מראש לכל העוזרים: IBM T61 IBM T60 IBM T43 IBM T42 IBM T41 IBM X61 IBM X60 IBM X32 IBM X31 IBM X30 IBM X200 IBM X220 IBM T400 IBM T410 IBM T420 IBM X420 HP Elitebook 2560p
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
צמצמתי ל-2 אפשרויות, שתיהן באותו מחיר: Toshiba Satellite® L555D-S7930 http://www.officedepot.com/a/products/329139/Toshiba-Satellite-L555D-S7930-17-3/ Toshiba Satellite® L505-S5990 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9549045&type=product&id=1218122295053 הראשון נראה קצת יותר טוב (במיוחד לאור הרזולוציה הגבוהה יותר), מצד שני יש לו מעבד amd שקצת מרתיע אותי, הבנתי שהם נוטים להתחמם מאוד. יש אמת בזה? מה מבין השניים הייתם לוקחים? (או אפשרות אחרת בטווח מחירים דומה)
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום שלום, מחפש מחפש לצורכי עבודה של איש מכירות, שנמצא הרבה בתנועה ובטיסות. אין תוכנות מיוחדות מעבר לאופיס (ותוכנת בקרה שמתחברת בקליינט). אבל חשוב שהמחשב יטוס. שלא יתקע פתאום באמצע פרזנטציה. שיהיה אמין ויפה גודל המסך? - 13-14" * משקל רצוי? - צריך להיות קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - כן. כמה שניתן. לטיסות ארוכות וכו. 6-7 שעות צפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA HDMIוכו) - לא * בלוטות? - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) - גודל מינ 500. עדיפות לכונן מהיר או שילוב. שוב שהמחשב יטוס * כונן CD/DVD? צורב? - לא חייב * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום,סוף סוף אני עובר למחשב נייד ואני צריך את עזרתכם! עד סוף חודש הבא יש לי הזדמנות לקנות באר"הב מחשב נייד,התקציב שלי שם הוא בן 800 ל950 דולר,שלפי מה שהבנתי יחסית למחירים בארץ זה מחשב בשווי 4500-5000 שקל. הדרישות מהמחשב : *עיקר השימוש בו הוא יצירת מוזיקה עם תוכנות כמו קיובייס,ועריכת תמונות עם פוטושופ וכו'...בקצרה,הכי חשוב שיתמודד יפה עם תוכנות כבדות מהסוג הנ"ל. *מלבד זה,כמובן שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה ושישרת את שאר הצרכים הבסיסים כמו אינטרנט,אגירת מוזיקה וכו'... קיבלתי המלצה למחשב מסוג dell xps 15inch 15 אינץ זה גודל המסך שאני מחפש,אך לגבי המחשב,נראה לי שהוא יותר לכיוון של המשחקים והגיימריפפ ופחות לצרכים שאני מחפש,לא? בכל אופן,אני צריך המלצות למחשב שיענה על הנ"ל.הב…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את כל המדריכים שפורסמו וזה עזר לי להתמצא בכל הנושא של המחשבים הנישאים. אני רוצה לקנות מחשב נייד שימושים: מוזיקה, מולטימדיה (לא משחקים), אינטרנט, סרטים. טווח מחיר: עד 800 דולר דרישות: צורב DVD, דיסק קשיח גדול מינימום 320GB, מסך טוב, שהסוללה תסחוב. חשוב: כמה שיותר יציאות USB התסכלתי על IdeaPad Y550 עם המפרט הבא: Processor Intel Core 2 Duo processor T6600 (2.20GHz 800MHz 2MBL2) Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 32 Bit Operating system language Genuine Windows Windows 7 Home Premium 32bit with Service Pack1 US English, excludes Recover Media Bluetooth Bluetooth System Graphics nVidia Geforce GT 240M graphi…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים שמצאתי בארה"ב: הראשון הוא של דל סדרה 7000: http://www.dell.com/us/p/inspiron-15-7537/pd (הדגם של 1049$) והמחשב השני הוא של טושיבה s55t b5233 http://www.costco.com/Toshiba-Satellite-S55T-Touchscreen-Laptop-%7c-Intel-Core-i7-%7c-Backlit-Keyboard-%7c-1080p.product.100127915.html בבקשה תגידו מה דעתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מעוניין לקנות מחשב קטן שייתחבר ב-HDMI לטלוויזיה בסלון (לאו דווקא הסטיקים הקטנים, אפשר מארז קטנצ'יק). חשוב מאוד: שהמחשב יצליח להתמודד עם ניגון קבצי וידאו (גם סטרימינג וגם מתוך הארד דיסק) ב-4K בלי היק-אפס. חיבורים דרושים: HDMI, USB 3, ETHERNET. חשוב שיגיע עם Windows 10. אני צריך שהמחשב יעמוד בדרישות הנ"ל בלי שום בעיה ולא צריך טיפה יותר. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. אשמח במיוחד לעצות מנסיון אישי! תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית וסרטים כבדים ביותר(BluRay, 3D). * גודל המסך? 14-15.6". האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? 1366x768-1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? תמיד יש עדיפות למשקל נמוך יותר אך אם זה בא על חשבון דברים אז אין חשיבות למשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ארוך ככל שניתן, רק שלא יבוא על חשבון דברים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה. * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, HDD ויש אפשרות גם לשילוב אך לא חובה. * כונן אופטי? לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני אתקין בעצמי כדי לחסוך …
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב מחשב חדש בתקציב של 7000 שח אשמח אם תרכיבו לי מפרט ראוי ותודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?התקציב המרבי 7000 שח,אך אם יהיה צורך להוסיף עוד טיפה לצורך קבלת מפרט טוב יותר,אעדיף שתוסיפו הכוונה לכמה עשרות שקלים ומקסימום 200 עדיף כמובן להישאר במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה בלייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא אך המחשב יהיה מחובר ל pg279q 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן דיסקים …
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשר לחרוג לכיוון ה4000 מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר 3060 TI ו 750 POWER SUPPLY 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlegrounds/ battlefield 1/cs.go/gta v./assassin's creed egypt/horizon zero dawn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).29 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב אז ככה בוא נתחיל קודם בזה שיש ברשותי מחשב עם המפרט הבא e6750 2.6 4 גי'גה ראם הארדיסק סמסונג 1 טרה לוח p43 es3g של גיג'ה בייט ספק של seasonic 520 80plus כרטיס מסך 5770 1giga shappire נכון לכרגע אני מעוניין לעבור ל i7 ולהתקדם... והמארז שלי הוא סופרנו של טרמלטק התקציב שלי הוא 3000 לא כולל מארז וספק שיש לי כרגע אלא עם כה אתם רואים שיש צורך אני לא חושב כרגע על שידרוג כלשהו גם של הכרטיס מסך כי אני מתכנן להחליף תמארז ותכרטיס בניפרד אחרי הקנייה של המחשב שיהיה תקציב כמובן... המחשב שאני מעוניין לקנות יהיה מיועד בעיקר למשחקים ולסרטי hd... אני חשבתי ללכת בכיוון של i7 2600k 3.4 8גי'גה ראם לוח p67 גיג'ה בייט או אסוס תודה לעוזרים...=]
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מבקש את עזרת הפורום הנהדר הזה בבחירת המחשב הבא שלי, על פי התיאור הבא: 1. מיועד בעיקר לתכנות, גלישה, ועבודה יישומית הכוללת הקלדה רבה. לא משמש למשחקים, ולא צריך כוח גרפי (לכן לא זקוק לכרטיס מסך מיוחד) 2. גודל מסך רצוי = 15.6 3. משקל = לא קריטי. (לא נמצא הרבה בדרכים, אבל זקוק מדי פעם לניידות) 4. זמן סוללה = לא קריטי (3 שעות מספקות. בדרך כלל מחובר לחשמל) 5. יציאות = בעיקר הרבה USB (אבל אפשר מפצל). יציאת HDMI תתקבל בברכה 6. כונן = נפח לא קריטי (אפילו GB160 מספיק...) 7. DVD = אפשר, אך לא הכרחי. ניתן לעבוד עם DOK 8. אחריות = לא צריך בינלאומית, אבל רצוי 3 שנים, וחשוב שהשירות יהיה אמין 9. דרישות מיוחדות: * דגש מיוחד על לוח מקשים איכותי, הכולל גם את איזור המקשים הנומרי בגודל לפחות …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2000 ( K7 Socket A - 266BUS 1.67 GHz ) 256 mb DDR 2700/333 ( samsung chips ) Gigabyte GA-7VAX - ( Socket A - KT400 ) - DDR2700 AGPx4 - 5 PCI - LAN - ATA 133 - AUDIO AC97 Triplex G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT TV OUT - AGP ( OEM ) SG Barracuda IV - 40 GB - 7200 RPM - ATA 100 MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM - ATA 133 ACER X 52 - IDE Creative Modem Blaster 56K - PCI ( Retail ) 1.44 MB TASK TK-3001 - MIDI ATX - 300w ATX - USB - AMD BenQ G774 - 1024*768@85Hz - Monitor ( $153.76 ) 879.968nis SP-G06S Mini - Speakers - ( $11 ) 62.952nis Quantum 104 - PS2 - Acsesories ( $9 ) 51.507nis תוספת לעכבר אופטי לוג'יטק - 85 שלקים כולל מעם Total: - 4…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מחשב שולחני בעיקר לדפדפן ואנטרנט כי שלי מאוד נתקע וישן, מצאתי את אלה ביד 2 , הם שווים? מה הכי כדאי אם בכלל מחשב מקצועי | יד2 (yad2.co.il) HP G2 MT i5-6500 | יד2 (yad2.co.il) מחשב ניח I5/16gb/250ssd | יד2 (yad2.co.il) intel i7 3770k+מסך+מקלדת+עכבר | יד2 (yad2.co.il)
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם זה קריטי אפשר חריגה של 200-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תוכנות אופיס, פוטושופ, אינדזיין, בהמשך - תוכנת איור כלשהו/עיפרון דיגטלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה בבחירת מחשב. המחשב הישן שלי הלך לעולמו אחרי 6 שנים.. אני אדריכל ועיקר העבודה שלי בתוכנות autocad, adobe ilustrator, adobe photoshop. אני צריך מחשב שידע לעמוד בדרישות המערכת של התוכנות האלו (עבור הגרסאות הכי עדכניות של 2023). יש הסבר באינטרנט לגבי מה החומרה הנחוצה אבל כשאני מנסה ליישם את זה בחיפוש באתרי קניות/KSP לדוגמא אני לא יודע מה לסמן בהגדרות. אשמח אם מישהו יוכל להציץ בדרישות המערכת ולכוון אותי מה אני צריך לסמן ברובריקות או להציע לי כמה אפשרויות של חברת DELL או LENOVO מאתר KSP. תודה רבה מחשב נייד לאדריכל 3000-6000 שקלים 15.6 אינצ' מבחינת משקל עדיף משהו קל (הישן שקל כ-2.6 קילו) משמש לעריכה גרפית + שרט…
-
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מעניינים? אני מחפש מחשב לאחותי עם מסך דק לשימוש נטו לאינטרנט,אופיס ושיחזיק איזה 3 שנים. אין צורך בציוד הקיפי חוץ ממסך. תקציב עד 2000 שקל ורצוי שיהיה מ sky pc אם אפשר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יכול ליהיות שזה לא מתאים לכאן, אם כך אז אני מתנצל מראש. שלום לכולם, דודה שלי מתכננת ללמוד גרפיקה (נראה לי שהיא תעבוד בעיקר עם פוטושופ) והיא ביקשה ממני לעזור לה למצוא מחשב. שמעתי מהרבה מקומות שעדיף מחשב נייח לגרפיקאים על פני נייד. השאלה שלי היא מה הסיבה לכך?? כלומר מצאתי למשל את הנייד הבא: ׳�׳—׳©׳‘ ׳*׳™׳™׳“ "15.6 ׳�׳¢׳‘׳“ Core i7-2630M ׳–׳™׳›׳¨׳•׳� 8GB ׳“׳’׳�: Dell Inspiron N5110BKi263 - Inspiron N5110BKi263 ולפי מה שהבנתי מה שחשוב לתוכנות העריכה הוא מעבד חזק וזיכרון ופחות הכרטיס מסך (פרט לכאשר עושים זום בתמונה). ובמחשב הזה המעבד ממש חזק ויש בו 8 ג'יגה ראם. אני די בטוח שזהו מחשב ממש טוב, אבל אני לא כל כך יודע מה הדרישות שצריכות ליהיות ממחשב של גרפיקאים, והייתי שמח אם מישהו…
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים שלא יתקע עם סרטי HD גודל המסך? אין חשיבות * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לשלוש שנים. במידה ואין אפשרות בתקציב אז עם אפשרות שדרוג עתידית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין הערות: תנסו כמה שפחות כסף שיתן את המינימום שיספיק …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-