ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
המפרט מעבד: AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX, יחידות 1 ¤1120 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1661 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2, יחידות 1 ¤450 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1739 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=965 כרטיס מסך: Point-of-View nVidia GeForce GTX275 896MB PCIe, יחידות 1 ¤1380 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1724 צורב: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1261 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?producti…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מחפש מפרט טוב לצורכי משחקים , התקציב עד ל 1700 שקלים רק זכרונות מעבד ולוח אם. אם אפשר גם אז עוד מפרט כולל כרטיס מסך עד ל 1700 שקלים. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להלן המפרט שמיועד לפוטושופ אילוסטרטור וכו' כרגע מהמחשב הישן עובר מאיץ גרפי msi RX1300pro td256e pcie לוח אם ASUS P5B DELUXE INTEL 965P 2XPCI-E 2X1394 GBL RETAIL 977.00שח או ASUS P5BE - שח 790 או ASUS P5BE plus - שח 918 או asus 5pkc - שח 985 מעבד INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1190.00 שח זיכרון KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL5 PC2-6400 DUAL CHANNEL KIT 640.00שח כונן קשיח W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 445.00שח צורב dvd ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK 200.00שח מארז HEC COMUCASE 6A21B 400W 120MM FAN USB X2 + AUDIO + 1394 BLACK 460.00שח סהכ : 3912 שח יש עדיין אופציה לקחת את E6420 ולהוזיל ב200 ש…
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, עבר זמן רב מאז שהשתתפתי פה בפורום המחשב שלי כבר בן 5 או יותר, ואני זקוק למחשב חדש באופן דחוף אני גם עובר לגור לבד, בקרוב מאוד, כך שזו הזדמנות טובה. היות ואני כבר מזמן לא מתמצא בשוק החומרה העדכני, החלטתי הפעם להיעזר באנשים שבקיאים בו יותר ממני. המטרות: היות ואני סטודנט אני אשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט+אופיס *אבל* - גם לסרטי HD כבדים במיוחד. בנוסף, אפשר להגיד שגם הגלישה היא כבדה (גולש במקביל ב-50+ טאבים). המסך שאליו מיועד המחשב הוא 2408WFP של DELL, וכבר יש לי אותו כך שאין צורך לרכוש מסך. הערה חשובה נוספת היא שאני *כן* מעוניין שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים, כשאמת המידה מבחינתי היא היכולת להריץ את המשחק FALLOUT 3 בצורה יותר מסבירה. אני מקווה שזה עונה לקריטריו…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חדש - שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, ולכל היותר בנוסף גם שימושי אופיס בסיסיים. בנוסף - אני מעוניין שיהיה בו כרטיס מסך מספיק טוב כדי שאוכל לצפות באיכות HD ביוטיוב או בסרטים על המחשב, ושאוכל אפילו לחבר לטלוויזיה אם ארצה. (בנוסף כמובן אני רוצה ווינדוס, וגם מקלדת חדשה - פשוטה כמה שאפשר ואלחוטית) 1. תקציב מקסימלי - בעיקרון אין ממש תקציב מקסימלי, אבל לדעתי המחשב עצמו (ללא המקלדת, עם הווינדוס) אמור להיות בסביבות גג 3000 אז אני מעדיף מחירים באיזור הזה. אני מעדיף לנסות לחסוך במידה ואפשר - אבל אין צורך להתפשר סתם. אם יש משהו שישפר את ביצועי המחשב בצורה טובה בהרבה והוא עדיין יעלה עד 3000 - אני מעוניין בו. 2. שימושי המחשב - פירטתי. אינטרנט וצפייה …
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי כולם, אני מחפש מפרט למחשב שייעוד לעבודה + משחקים. עבודה=אינטרנט, אופיס, פיתוח אפליקציות פשוטות (לא קימפולים של שעות). משחקים: דגש על starcraft2 שעומד לצאת. מהבטא של starcraft2 אלו הדרישות המינימליות (כאשר יכול להשתנות בגרסה הסופית: Intel Pentium D * AMD 64 X2 * (Windows 7) 2048mb * 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 128 MB VRAM such as an ATI Radeon X1600 or NVIDIA GeForce 7600 GT class card or better המטרה שלי היא למצוא את המחשב הטוב ביותר במסגרת התקציב, שיתאים לדרישות. השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול של הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקל חריגה במידת הצו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב חדש וטוב, שישרת אותי לגיימינג באיכות גבוהה ולראות סרטים, ופחות או יותר זהו. ובכן, פניתי לחבר טוב שלי שיודע בעצמו להרכיב מפרטים והוא הרכיב לי מפרט טובין ותקילין והרי שמחה גדולה בבית אבי. אך אבוי! אותה החברה שרציתי לקנות דרכה את המחשב בתהליכי סגירה וזהו עניין שאין עליו עוררין. אני בינתיים פונה אליכם בשאלה דרך איזה חברה מומלץ לקנות מפרט שדומה למפרט הזה, לא בTMS&FOX תודה רבה מאוד מראש. מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 מארזים Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12…
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
החלק המרכזי של המחשב הוא עבודה עם גרפיקה גבוהה ועריכת וידאו באיכות גבוהה מבלי להיתקע. אני לא צריך מפרט מחשב מלא כי את החלקים הפשוטים יש לי. אני צריך עזרה בחלקים הנ"ל שסה"כ יגיעו לסכום של 5000 שקלים! (אם יש הצעות של רכיבים יותר זולים שיעשו את העבודה מעולה!) מפרט שאני חשבתי עליו: לוח אם: P4 Intel 975X Express DDR2 FSB 1066mhz מעבדים (פה תצטרכו לעזור לי): E6700/E660/E6400 (איזה מהם עדיף? מספיק? ולמה? תודה !!) Interl core 2 Duo, 2.X mhz 64 Bit Cache: 2*2048/4096 זיכרון: Kingston DDR2 2*1024MB 800mhz CL3 כ.מסך: Asus nVidia GeForce FX6600 256/512 MB 128BIT PCI Express או ATI Radeon X1300 Pro 256/512MB 128 BIT או Gigabyte nVidia GeForce 7600GS 512MB PCle 128 BIT Pci Express (מא…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בניתי מפרט כלשהו שאני מקווה שיתאים למה שאני מחפש, אם אפשר לנסות להישאר בקו המחשבה הזה, אך מצד שני לתת כמה שיותר עצות לחיסכון ושיפור המערכת. תקציב 5000 +- כמה שפחות יותר טוב. מחשב למשחקים כבדים (לא מטורפים מדי), ועריכת סאונד. צריך עכבר מקלדת צורבDVD ופלופי אין העדפה לחלקים מסוימים אך לנסות להישאר בקו המחשבה של המפרט שהכנתי פחות או יותר. קירור המחשב ושמירה על טמפרטורה נמוכה שלו חשוב לי מאוד, והעיצוב חשוב אבל ממש לא קריטי. צרכים מיוחדים: שהמחשב לא יתיישן מהר מדי, שלא יגיע ל80 מעלות צלזיוס כמו המעבד שלי עכשיו, ושישאב כמה שפחות אבק, אחראיות 3 שנים לפחות. השקט של המחשב שולי יחסית, שלא יהיה רעש מטורף אבל כמה שיותר שקט יותר טוב. לא מתוכנן OC המסך שלי הוא 19" LCD ואני לא רואה טעם …
-
- 19 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש של אינטרנט וקצת משחקים (לא רציניים) עד 2000 שקל. המחשב יחובר למסך 20 אינטש. אין צורך בשום ציוד הקפי המחיר שיהיה כולל הרכבה. אני מעדיף מפרט עם ווינדוס 7 ואחד בלי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בהרכת מפרט עד 6K. אני צלמת חובבת רצינית - המשמעות תוכנות עריכה - פוטושופ ודומיו. מלבד זאת השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט וקצת אופיס. למרות שמרבית החומר יישמר באחסון חיצוני, רוצה דיסק של 1TB, רוצה מספיק זכרון (16), מעבד I7, דיסק מהיר בגודל סביר למערכת הפעלה (חלונות 8). לא צריכה עכבר, מקלדת, מסך, רמקולים. תודה רבה, ורד
-
- 71 תגובות
- 24k צפיות
- 1 follower
-
-
LG R510 P18 (K.AP18 האם בתקציב שלו אפשר למצוא משהו יותר משתלם מבחינת איכות הבנייה,הרכבה, מולטימדיה(כלומר רמקולים וכו') , ניוד(כלומר משקל) ונוחות השימוש (לדוגמא מבנה או עיצוב המקלדת וכו'.. הרי יש כאלה שמתחילים לכאוב הידיים אחרי חצי שעה של הקלדה..) ואגב, עם איזה מסך מגיע הנייד? כי פשוט אני שונא את המסך כמו מראה שהכל משתקף בו... והאם המסך הוא LED? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום פתאום קפצה לי הודעה במחשב הנייד שרצוי להחליף סוללה.. פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה כזאת. החלטתי לתת לסוללה להתרוקן לגמרי ואז להטעין אותה במלואה ולראות אם ישתנה משהו. 25 דקות השתמשתי במחשב שהוא מראה 0% סוללה! זה הגיוני? ובמקרה והמחשב עדיין יראה את ההודעה-לקנות סוללה חדשה? מקורית? ראיתי שיש הבדלים גדולים במחיר בין סוללה לא מקורית למקורית. הנה לדוגמא סוללה שמצאתי ב EBAY http://www.ebay.com/itm/9-Cell-Battery-for-Dell-Inspiron-1525-1526-1545-RU586-0WK379-0X284G-0XR693-M911G-/170863131443?pt=Laptop_Batteries&hash=item27c83c7b33 --- תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שאיתו אוכל לבצע עבודה ביתית שגורה - גלישה, סרטים, מוזיקה, מיקרוסופט אופיס וכיוצ"ב (אני סטודנט שמגיש עבודות), וכמו כן אני עורך וידאו (Avid MediaComposer 5, קצת Photoshop ו- AfterEffects). הדברים שחשובים עבורי: - כאמור ביצועים שהולמים עריכת וידאו. - חיבורים שמתאימים לוידאו (בעיקר eSata). דברים שרצוי לתת עליהם את הדעת, אבל הם לא הכי חשובים: - ניידות (אני אמנם אסחב עם המחשב לאונ' ועוד, אבל אין לי בעייה לסחוב קצת משקל על הגב, אם יתברר שפה קבור הכלב). - גימור יפה ועמיד (כלומר לא פלסטיקי מצועצע ומסך מתנדנד). ראוי גם לציין שאני לא חייב מסך 17' למרות שידוע שעדיף מסך גדול עבור עריכת וידאו, כי אני מתכנן לבצע את העריכה לרוב בבית, ואז אני מעדיף לקנות בנפ…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב נייד \ נייח שהכי מתאים לתכנות למתחילים ! תודה על העזרה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אז החלטתי שזה הולך להיות הנייד הבא שלי ובדיוק אני נוסע עוד חודש לארה"ב. עכשיו פעם ראשונה שאני אקנה מוצר כזה מחו"ל ואין לי מושג איך לעשות את זה, מאיפה כדאי לקנות וכו'. אני אהיה 3 שבועות בארה"ב, לאחר מכן אני נוסע שבועיים למקסיקו וחוזר לעוד לילה בניו יורק. מה שתכננתי זה לקנות את המחשב נייד בלילה האחרון שאני אהיה בניו יורק כדי לא להיסחב איתו את כל הנסיעות והטיסות. הייתי שמח מאנשים בעלי ניסיון לעזרה והכוונה איך לבצע את הרכישה, איפה, מתי וכו', הייתי רוצה גם להרחיב עליו אחריות במקום אם יש אפשרות. דרך אגב אם זה משנה זה הדגם שאני רוצה: Display 13.3 in UltraSharp QHD+ (3200 x 1800) infinity touch display, 10-finger multi-touch support Processor Intel Core i5-5200U 2.20 …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש למחשב שלי בגלל שכרטיס הרשת הישן תקע לי את המחשב. אשמח להמלצות לכרטיס רשת זול וטוב שיתאים למפרט הבא: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini DP Retail MotherBoard:Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Intel H61 Chipset Memory: Kingston 4Gb 1333MHz DDR-3 CPU: Intel Quad Core i5 24003.1G 6Mb 1155 Tray מארז: raidmax tornado ספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש בפורום ומקווה שאני מסביר טוב את מה שאני מחפש. בימים האחרונים עברתי על המון מחשבים ניידים, אלב לא מצליח למצוא משהו שירגיש לי כמושלם מכל הבחינות. חשוב לי שהנייד יריץ בקלות תוכנות עריכת תמונות (פוטושופ וכו'), יאפשר צפייה בסרטי HD תוך חיבור לטלוויזיה, ויאפשר עבודה משרדית חלקה. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, כאשר העדיפות היא כמובן לא למצוא משהו מספק בפחות. אשמח אם תוכלו להתייחס גם לשאלות הבאות: האם נדרש מעבד I7 או שמעבד I5 מהדור החדש יעשה את העבודה, והאם צריך כרטיס מסך ייעודי או שאפשר להסתפק במובנה של אינטל. המון תודה * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, עריכת תמונות בפוטושופ (קבצים כבדי של 25 מגה), צפייה בסרטים תוך חיבור למסך טלויזיה. * גודל המסך? 14-15.6 …
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. אנחנו צריכים את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. 12-13.3 אינצ' מחיר- עד 4500 ש"ח אחריות לשנתיים-שלום חיי סוללה יחסית ארוכים משקל - עד שני קילו שני רמקולים, עדיף עם יציאת HDMI מסך לא מבריק די אהבנו את ASUS UL30. מה שהפריע - טצפד בעייתי לפי תגובות ומסך מבריק, פלסטיק שחור מבריק. די תקועים בבחירת הנייד. נודה לכם על המלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני לא ממש מבין בכל הנושא הזה יש לי תקציב של עד 8000 ש"ח, ואני רוצה לקנות לפטופ חזק שישמש לי גם לעבודה וגם למשחקים, שיריץ אותם בצורה חזרה וטובה בעדיפות לאורך סוללה גבוהה אבל לא מוכרח גודל של 15.4 אינץ'. וזהו פחות או יותר אני לא בטוח מה החברה הכי טובה של מחשבים ניידים אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה!
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 6,000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, תכנות (Visual Studio, Android Studio), וירטואליזציה (VmWare Workstation), משחקים (בינוני, שתהיה אפשרות במידת הצורך - נניח Witcher על רמה medium/high) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעוניין בגודל של 15 כלשהו . לא חשוב לי מבריק/מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקסט, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה של 1920x1080 FHD.…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי את המחשב dell i7437t לפני כשנה המחשב מגיע עם 8GB זכרון אני רוצה להגדיל אותו איך אני יודע אם ניתן לחבר אליו עוד זכרון של 8GB שיהיה 16 סה"כ
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, התקציב הוא בסביבות 4 אלף אפשר חריגה של 500 בערך. המפרט מצורף בתמונה מקווה שהכל נמצא פה המשחקים ממש איטיים , לדוגמא dishonored 2 , אני רוצה מחשב שמריץ משחקים כאלה חלק בלי למצמץ.., FPS גבוה עם גרפיקה טובה אני משחק בכל סוגי המשחקים .. גם RPG גם אסטרטגיה וגם גוף ראשון גם שמעתי שיצא DDR4 בנוסף יש כמה בעיות במחשב הנוכחי, הוא מתחמם ממש מהר, נהיה רותח במשחקים כבדים, גם החיבורי יואסבי לא תמיד קולטים את ההתקן וזה משגע עד שמוצאים חיבור תקין, משהו כנראה דפוק במארז גם בנוגע למסך, צירפתי תמונה של המפרט שלו אין לי בעיה איתו, השאלה אם יש מסכים שיהיה בהם שינוי משמעותי בFPS …
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
איך המפרט הזה ? שווה ? יש חלקים שלא מתאימים? המפרט - לוח אם : Gigabyte G1.Sniper M3 for 1155 מחיר : 830 ש"ח ( 2 ) מעבד : Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray מחיר : 1011 ש"ח ( 4 ) כרטיס מסך : Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 מחיר : 1099 ש"ח ( 7 ) קירור מעבד : Scythe MUGEN 3 REV B מחיר : 210 ש"ח ( 5 ) ספק כח : Seasonic M12II-750W Active PFC 750W Modular 80+ Bronze מחיר : 671 ש"ח מארז : Raidmax Augusta Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X4 Front+Top(2)+Back Ptional side fan Black מחיר : 510 ש"ח ( 1 ) דיסק קשיח : WD 500GB Sata 3 Caviar Blue מחיר : 292 ש"ח ( 6 ) זיכרון : Cors…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-