ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט שאני בניתי לו כולל מסך ומקלדת+עכבר= אם אפשר הצעות יתקבלו בברכה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? ב-5K רכיבי המערכת: שם הפריט מק"ט כמות INTEL Core 2 Quad 2.66GHz Q9450 + AC Freezer 7 Pro Q9450FReezer 1 GIGABYTE GA-P35C-DS3 Core 2 Quad Intel P35DDR2&DDR3 GA-P35C-DS3 1 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 F2-8000CL5D-4GBPQ 1 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB PCIe TT-98GTXPLUS-512D3E 1 THERMALTAKE BigTyp 120 VX CL-P0310 1 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive WD3200KS 1 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA SHS223F 1 THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN VB1000BWS 1 Thermaltake TR2 500W ATX2.0 PFC 12CM W0093R 1 …
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי חבר'ה ראשית אל תתייחסו לסכום ששמתי בראשי, כל המטרה של הדיון הזה הוא לדון בעצם האם המפרט שאני יראה עבורכם הוא טוב והאם החלקים שבחרתי הם טובים ומה הבדל ביניהם.. לוח אם: asus BLITZ EXTREME או asus STRIKER EXTREM ? מה הבדלים ? כרטיס מסך: GIGABYTE NX88S320H-B-RH - אין דיונים לגבי זה. צורב DVD: Asus DRW-1814BLT DVD-RW DL Super Multi X18 Light Scribe מארז: ASUS TA363 BLACK או 3D AURORA BLACK S/P או 3D AURORA 570S BLACK מה הבדלים ביניהם ? מה יותר טוב ? פחות רועש, קליל יותר, פחות אבק ויש מקום כמובן ל- 8800GTS שלי ספק כוח: THERMALTAKE 400W Power Supply Unit For ATX 24Pin Connector SATA PCI-E מקלדת ועכבר אלחוטיים: Microsoft 2000 כונן קשיח: Western Digital WD5000KS…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז יש פחות או יותר מפרט רצוי: מסך 15.6 FHD, מעבד i5 דור 8, 8GB RAM, דיסק קשיח SSD הגעתי לשני דגמים של אסוס: Asus VivoBook X542UR-DM357 Asus VivoBook X510UR-BQ242 אני קונה את המחשב באילת, התקציב הראשוני היה עד איזור 2200 ש"ח. הדגם הראשון עונה לדרישות, הדגם השני קצת מעבר (2555 ש"ח) אך עם 3 שנות אחריות. בנוסף הוא קל יותר עם סוללת 3 תאים ולא 2 תאים (מה זה אומר?) אשמח לעזרתכם, אולי תוכלו להצביע על הבדלים אחרים ששווה לקחת בחשבון. תודה
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אני מעוניין לרכוש נייד זול לצרכי לימודים (שמיעת הרצאות מגוגל דרייב ופתיחת מסמכי וורד ו-pdf) וגלישה באינטרנט. ישנם שלושה דגמים זולים שראיתי באייבורי. חשוב לי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן ללא טעינה ושהטעינה תהיה כמה שיותר מהירה, ובמידה ויש קרינה שונה בין מחשבים ניידים, חשוב לי שהקרינה תהיה כמה שיותר נמוכה. אלה האופציות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22822 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=25114 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19181 מה לדעתכם האופציה הטובה ביותר?
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה אין הרבה גג שבגג ככה 4 אלף מערז אמרתי לו שיבחר לבד אין תיכנון ל OC CPU AMD Units Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 M.BOARDS for AMD GIGABYTE Units Price Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 MEMORY DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos 2 570 VGA CARDS Sapphire ATI X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 HARDS DISKS SEAGATE Units Price Total 80GB SATA ST380817AS 370 Floppy Teac/SONY 1.44 50 DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 מחיר 3825 מה אומרים ???
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש למשחקים וסרטים בלבד. (מחשב לשעות הפנאי בבסיס..... בעיקר בשבתות, מתי יש עוד זמן פנוי בצבא???) התקציב הוא 3000 ש"ח. אין צורך במסך. מחשב שיהיה ניתן לשחק במשחקים החדשים שיש היום באיכות טובה, אך לא מתעקש על האיכות המיטבית.... (אם הייתי מתעקש אז 3000 ש"ח זה כמובן בדיחה) וכמובן איך אפשר בלי סרטים. חוץ מזה המחשב לא ישמש לדברים אחרים. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בסיסי (גלישה באינטרנט, קצת משחקים קלים) לאחי, אין צורך בציוד היקפי ואין צורך בHD. (קיים) המחשב צריך להיות בעל מעבד של Intel חשבתי על המפרט הזה : אשמח לשמוע הערות. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ¤555 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Asus P5QPL-VM EPU ¤467 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31261 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCIe ¤165 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-84GS-512D2E צורב Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD ¤145 כמות:1 http:/…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לפטופ לאמא שלי. אני יודע שיש ונדורים שונים שלא קונים מהם בחיים לפטופים, ואני בעצם מחפש פה את המלצתכם למחשב האידאלי בשבילה... המחשב כנראה ייקנה בארץ, למרות שאם תהיה המלצה ספציפית על משהו ששווה לקנות בחו"ל זה גם לא תהיה בעיה... * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך - 13-14 .לא כל כך יודע מה ההבדלים בין מאט למבריק, אבל מעדיף מסך טוב בשבילה. ועדיפות גם לטא'צ. * משקל רצוי - כמה שיותר קל כמובן... הכוונה שהוא יהיה איתה בתיק כל הזמן. * זמן סוללה - רצוי כמה שיותר ארוך לעבודה משרדית. אני לא יודע מה הסטנדרט אבל לפחות כמה שעות טובות של עבודה משרדדית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא קריטי, עדיפות ליותר מ-2 USB ושיהיה HDMI (בשבילי לסרט…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מטלבט לגבי 2 דגמים לצורכי כללי ואיטרנט סרטים Toshiba l870-17m לבין dell n3721i7531
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני צריך מעבד, לוח אם, זוכרונות, בלוק קירור מים מותאם למעבד התקציב עד 2500 שימושים OC, מולטי טסקינג, גימינג תודה
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo G560. לאחרונה, יש עליו הצטברות גדולה של אבק. איך אפשר (אם אפשר) לעצור או להפחית את הצטברות האבק? עם מה עליי לנקות את האבק?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להבהיר שאין לי מושג בגרוש במחשבים ובמפרטים, ככה שאני סומך עליכם ב-100% חשבתי לקנות מחשב ממכרז אבל כולם אמרו לי שהחלקים יהיו ג'נרי ושהמחשב יהיה גרוע, בקיצור שצריך להרכיב מחשב מחלקים לבד. אז כמה שאלות על זה: 1.האם החברה שממנה אני אקנה את החלקים אמינה? 2.החלקים כבר יהיו בתוך המארז וכל שיהיה נותר לי זה להתחיל ולהשתמש במחשב? כי אני ממש לא יודע לחבר דברים וכל זה. 3.זאת פעם ראשונה שאני באמת קונה מחשב ברמה טובה, וגם אם תיתנו לי פה מפרטים אני לא בטוח שאני אקנה כי אני מאוד מפחד שהכל יתפקשש אף פעם לא ניסיתי את זה, מישהו מכם ניסה לקנות ככה חלקים והכל עבד וטוב? אוקיי עכשיו לדרישות: התקציב הוא 3000 ש"ח מוכן לחרוג ל-3400 גג בלי מסך! המחשב הוא מחשב ביתי, אני …
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בארץ אומנם לא רלוונטי, אבל אם אני מזמין מחו"ל האופציית בחירה הזאת תמיד שם. מה זה אומר לגבי משתמש מהשורה? gracias
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
מבקש המלצה למפרט מחשב גיימינג וכל המסביב. ברשותי כבר 4770K ו-SSD 240GB. המחשב ירוץ ב-OC למעבד, אולי גם לכרטיס מסך. דרישות בסיס - צ'יפסט Z87 עם באנדל נורמלי, ספק שתומך במעבד החדש (מתח נמוך במצב שינה), 8 גיגה זיכרון, כרטיס מסך עם קירור שהוא לא סטוק ומארז שקט. אני מתלבט לגבי קירור - מצד אחד הנוקטואה D14 גדול וטוב (וזול), מצד שני יהיה צפוף במארז ואולי עדיף קירור מים H100i? התקציב הוא סביב ה-4000-5000 ללא ציוד היקפי, תקציב של עד 1500 נוספים למסך 23-24 מומלץ.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי בעיה לא עולה לי חלונות XP.אסביר.שמדליקים מחשב נייד בהתחלה מזהה חומרה וניתקע.לא ממשיך להגיע לדיסק קשיח. אני הוצאתי דיסק קשיח וחיברתי למחשב שולחני והוא תקין וכן מזהה אותו ויש גישה לקבצים. במחשב נייד בלי דיסק קשיח אני מדליק אותו ישר כותב הודעה שלא מוצא דיסק קשיח. ואני מחזיר דיסק קשיח למחשב נייד ומגיע לדיסק קשיח שוב לא עולה לי ניתקע בהתחלה. נסיתי להיכנס ל- bios וראיתי דיסק קשיח מזהה ותקין.עשיתי תוכנה בדיקה דיסק קשיח שגיאות סקטורים. בסיום נימצא תקין אין שגיאות סקטורים. ועוד משהו שמדליקים בהתחלה בצד ימין כתוב באנגלית לילחוץ מקש HOME (הגדרות) אני לחצתי מקש HOME ויש כתוב לי Password login: אני לא יודע מה זה אין אני כותב סיסמא נכונה ולהיכנס להגדרות. אני לא היגדרתי ס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחר הרבה הרבה עיכובים בנושא, הגיע סופית הרגע לרכוש את המחשב הבא. יש לי המון לבטים בנוגע לבחירת הרכיבים ואשמח אם תשפכו מעט אור, ותעזרו לי להגיע להחלטה הסופית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וכמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גימיינג כבד (cod\bf\crysis\gta) עריכה גרפית (PS\AE\Sketchup) ושרת הורדות 24\7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב?למחשב יחוברו שני מסכים, 1680x1050+1920x1080, אך את המשחקים אריץ רק על ה1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות עד מאוד 3. האם יש צורך ב…
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אוטוטו מגיע לי הT400S החדש שלי מארה"ב ואני רוצה לחרוט לו עברית על המקלדת. אני צריך שהחריטה תתאים למקלדת בעלת הגנה נגד שפיכת נוזלים משקאות וכו' ולא תפגע בה! האם למישהו יש מקום מומלץ בעל רקורד טוב בתחום הנ"ל? מהו המחיר הסביר לחריטה שכזו? תוך כמה זמן מתבצע התהליך? דקות? שעות? ימים? האם למישהו פה היה נסיון רע עם חריטות שכאלו? תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא לצורך משחקים וOC ורציתי לדעת אם המפרט טוב או צריך לשנות משהו מחשב עד 8 אלף תקציב מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box 1,669 לוח אם 1,165 GIGABYTE GA-P35T-DQ6 , כונן קשיח Westren Digital 250GB X2 RAID 0 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 690 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe 1,648 1 Thermaltake Kandalf 1,030 מארז ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W 619 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ 257 צורב PIONEER 212 SATA 230 עכשיו אני לא יודע איזה ספק כוח לקחת או את הקורסיר הזה שהוא מעולה או לקחת איזה דגם טוב של TERMALTEK ולוח אני מתלבט בין הג'יגה בייט לבין ABIT FATAL1TY AA8XE ומשהו שבהתחלה רציתי זה ה ASUS P5K3 אני רוצה…
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם לסוללות של מחשבים יש זכרון ואם כן אפשרי לאפס אותו ו/או לכייל אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מעוניין בLCD וצורב DVD ושיריץ משחקים מהר ויפה...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לבנות לי מפרט של גיימינג ועריכה עד 3,500 ש"ח fortnite gta ועוד משחקים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם, ב23 ליולי 2009 באו מחברת DHL לקחת את המחשב הנייד שלי לתיקון, בשנה האחרונה שלי באוניברסיטה הוא החל לעשות בעיות, להתקע, להתחמם, לעשות ריסט וכו'... חיכיתי לסוף הלימודים (או לפחות לתקופה שבה אני לא צריך לקחת את המחשב לאוניברסיטה כל יום, מסתבר שטוב שחיכיתי) אחרי חודש, הרבה טלפונים וכאבי ראש חזר אליי המחשב, לוח אם חדש כביכול.. הוצאתי אותו מהקופסה של DHL והוא לא נדלק לי... אם מקודם הבעיה הייתה שהוא נכבה מדי פעם ונתקע, הפעם הוא בכלל לא נדלק. (הוא היה במעבדה של HP בראשון לפי מה שהבנתי) יום אחרי זה שלחתי אותו שוב (הפעם HP החליטו לנסות את המעבדה השניה, בת"א), מאז ועד היום אני רודף אחרי HP וCPM ומחכה לתשובה, לפי האתר עדיין מחכים לחלק (מאז ה-26 לאוגוסט)... כתבתי תיעוד די מדו…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי ליאור ואני זקוק נואשות לעזרתכם. אני מנסה לבנות מחשב חדש, ובמילים פשוטות, אין לי מושג מה אני עושה. אני כנראה סובל מפוסט טראומה על המחשב הישן שלי שהיה בן 90 ומת בשיבה טובה (שנות מחשב כשנות כלב, חבר שלי פעם אמר), וזאת לאחר שלא היה מסוגל אפילו לפתוך מסמך וורד באופן נורמלי, שלא לומר לעשות משהו. אני שואף למחשב שעובד מהר וחלק ומריץ משחקים כמו מאסטר, שלא לדבר על פוטושופ ותוכנות אנימציה (אני סטודנט לאנימציה וזה עניין חשוב מבחינתי). ביררתי על רכיבים שונים, אבל פשוט אין לי מושג אם הם מסוגלים לעבוד ביחד, איפה הגזמתי ואיפה צריך להוסיף. בהנחה ובכלל בחרתי בחלקים מתאימים, אני צריך לבחור בין גרסה יקרה יותר ליקרה פחות, והנושא הכספי חשוב למדי אז אני אשמח אם תודיעו לי כשתו…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
צהריים טובים. אשמח להמלצה ללפטופ ביתי, לצרכי אופיס, אינטרנט, טלוויזיה (חיבור HDMI ל-4K) ומשחקים (ברמה של פורטנייט - לא משחקים תובעניים מידי). תקציב ~3500 ש"ח. כולל מערכת הפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-