עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מחשב לנובו y-70 toch עם מה אתם ממליצים לי לנקות את המסך מכתמים אבק וטביעות אצבעות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by d1zzy,

ברשותי T61, עד עכשיו נמנעתי מלהשתמש בחומר כלשהו על המסך, וניקיתי אותו בעזרת מטלית לניקוי משקפיים. אמנם, הצטברו כבר הרבה כתמים שהמטלית לא מועילה נגדם. האם ניתן להשתמש בכל חומר לניקוי מסכי LCD על הנייד? מתישהו שמעתי שיש בחומרים הללו אלכוהול או חומר אחר כלשהו, וזה יכול לפגוע במסכים של חלק מהניידים, אם לא בכולם.. גם אם ניתן להשתמש בחומר בכל זאת, האם עדיף לעשות זאת באופן כמה שפחות תכוף ע"מ שהמסך לא ייפגע? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by Sheffer24,

שלום לכולם המחשב הנייד שלי די ישן (לפני 4 שנים) והוא מתחמם מאוד ומוציא הרבה ראש. אז רציתי לשאול אם יש אפשרות לנקות את הנייד, הכוונה למאוורר ואת הבפנים כי במחשב הנייח שלי זה הרבה פעמים פותר את הבעיה. אשמח לכל דעה בנושא. תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by tidan31,

שלום! ברשותי לנובו y-70 הפאנל של המסך בצבע שחור ניקיתי אותו באמצעות מטלית לניקוי משקפיים האם ניקוי הפאנל יכול לגרום למצב של זליגות אור במסך?

• 23 תגובות
    • 8.1k צפיות
  5. Started by liav12,

אהלן, אני בעל מחשב שכזה, מעוניין לנקות אותו מבפנים לאחר שנה שיש לי אותו וראיתי שעכשיו בחורף הטמ"פ קצת גבוהות (75 במאמץ משחקים וכו' כשהוא על השולחן מחשב). או שזה נראה לכם נורמלי טמ"פ כזו? בכל מקרה אפשרי לפתוח קצת את המחשב מלמטה ולנקות אותו מאבק? אני בטוח שזה דיי יעזור בקצת. תודה!

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  6. יש לי מחשב נייד של LG דגם R510. הוא משמש כמחשב משני. הוא נתקע לי המון, וגם התקנת ווינדוס לא כ"כ עוזרת להרבה זמן. הייתי אצל טכנאי, הוא אומר שהמאוורר עובד, אבל על ריק, כי בעצם הכל מלא אבק בפנים, והוא לא מצליח לאוורר בפועל, ולכן המחשב מתחמם (מה שנכון) ולכן הוא נתקע וזה עניין של זמן עד שימות.. הוא רוצה על פתיחת הנייד והניקוי 180 שקלים. אפשר לעשות זאת לבד? אפשר לקבל הסברים, במידה וזה אפשרי? תודה!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  7. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נישא, שהשימוש העיקרי המתוכנן בו יהיה לצרכי תכנות. סביבת התכנות בה אני מתכנן לעבוד היא LINUX, וגם שם בכלים הדורשים משאבים מצומצמים מאד - דוגמת העורך VIM. סביבת המחירים בה אני מתעניין היא עד 5000 ש"ח. ועכשיו לשאלה - בדקתי מספר אפשרויות למחשבים נישאים, ואני עומד כרגע בצומת דרכים, כאשר ההחלטה הנדרשת היא האם להעדיף מחשב חלש יותר (סלרון 1.2) אבל של יצרן ידוע (IBM), או מחשב מהיר יותר (P4, 1.7) של יצרן עלום שם. תוכלו להסתכל על המפרטים כאן: IBM nameless האם ייתכן שמחשב "מתקדם יותר" של יצרן חסר שם, שקרוב לוודאי חסך ככל הניתן בהוצאות על רכיבי המחשב ושליב את הרכיבים הפשוטים והזולים יותר, ייתן ביצועים היורדים מרמת הביצועים של מחשב מיושן יותר, אבל עם "אבא"…

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב נישא ללא חברה כי לדעתי זה בזבוז כסף ועם מעבדן שולחני אני יודע שהמעבדים האלה יורדים במהירות במצב סוללה אבל זה לא משנה כל כך כי גם ככה זה יספיק לראות איזה סרט או משהו ויותר לא צריך. מה אתם אומרים? ראיתי נישאים מוכנים בקיספי לא רעים תודה.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by amor,

יש לי lenovo g550 והוא נפל לי ונישבר לי החיבור של הארד דיסק אני לא יודע איך קוראים לזה והארד דיסק כעת לא עובד איפה אני יכול לקנות כזה דבר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן וסאהלן חברים יקרים, ביוני הקרוב אני יוצא להקיף את העולם עם 0 תיקים, כחלק ממסע/פרויקט שלי, והתכנון היה לקנות מקבוק אייר 11.6, שכן קראתי עליו דברים נפלאים, והוא נכנס לי בדיוק בכיס של מה שאני לובש. עכשיו, תכננתי למכור את המחשב הנוכחי שלי (שאני מבסוט עליו מאוד, מאוד, מאוד.), כי הנחתי שהוא יהיה מעט גדול מדי בשביל כל הסיפור, וגם ההארד דרייב הרגיל שלו לא יעמוד לאורך זמן בכל מהמורות הדרך. לפני כמה ימים נסעתי ל"למטייל" על מנת לקנות כמה דברים קטנים, והמחשב נפל לי מהתיק על הכביש. המסך הלך, ומסתבר שגם ההארד דרייב. אז חשבתי "על הדרך" להחליף לו את ההארד דרייב ולנסות להשתמש בו, במקום לרכוש מק. לפחות לעת עתה. המפרט המקורי הוא : 13.3� Diagonal High-Definition HP LED BrightView Wi…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by guypld,

אחרי כל החיפושים באינטרנט אחרי מפרט זה מה שאני הולך לקנות אני חושב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz GIGABYTE GA-P35-DS3L OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 PALIT GEFORCE 9600GT HDMI 512MB DDR3 PCI-E ומארז בסביבות 600 ש"ח כולל ספק. השימושים למחשב יהיו לאינטרנט, משחקים פה ושם (להתלהב קצת מהHDMI בהתחלה שיתחבר לLCD),המחשב משמש גם בתור שרת, ועבודה בסביבת פיתוח בעיקר. עכשיו השאלות הבאמת חשובות: לא הצלחתי להבין את ההבדלים המהותיים בין הגרסאות השונות של המעבדים, ז"א 6,7,8 , 8400 יותר טוב מ6775 ? האם הלוח אם הנ"ל סבבה בשביל המפרט הזה, OC אני לא כ"כ מתכנן, אולי בעתיד אם ממש ישעמם לי. בעניין הכרטיסי זכרון אני לא סגור על זה בכלל…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום. שאלתי היא האם / עד כמה מזיק ניתוק הסוללה או חיבורה בזמן שהמחשב דולק ומחובר לחשמל.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by ARIK1984,

שלום לכולם יש לי נייד של HP PAVILION DV9000 והוא ניכבה לי אחרי שניה הוא לא מגיע לBIOS נידלק וניכבה אשמח לתשובה ???

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by SPONER,

יש לי ניתוקים מאתמול ברשת האלחוטית במחשב הנייד. הניתוים אתמול אחר הצהריים היו רצופים כל כמה דקות , עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה הסתדר. היום הערתי את המחשב מהשינה והיה כעבור שעתיים ניתוק. בזק אמרו שבקו שלי לא היה שום ניתוק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שאלתי היא פשוטה .. האם ניתן לדעת דרך כלשהי.. מה מספר הסיריאלי של הדיסק הקשיח שהגיעה עם המחשב? זה בשביל לוודא האם הדיסק הקשיח שיש לי עכשיו זה אותו דיסק קשיח שנקנה עם המחשב.. זה חשוב לי מאוד ..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by hwforcer,

ניתן להסיר הודעה זו. הסדרתי

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. זהו מחשב לצורך עבודה של יצירת מוזיקה עם CUBASE 5 רציתי לדעת אם אפשר להתקין עליו MAC OSX וגם WINDOWS (אם לא שניהם אז לפחות אם אפשר MAC) הייתי קונה מק בוק אבל אין לו כונן דיסקים ואין אחריות בארץ אז קצת בעיה... זהו המחשב: מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6600 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA LED With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך ATI Mobility Radeon™ HD 4330 Graphics דיסק קשיח 250GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 4GB DDR2 800MHz dual channel Memory כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 802.11g Mini-Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology שן כחולה Dell TrueMobile 365 internal Bluetooth כרטיס רשת 10/100 network inter…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  18. Started by Shayb25,

ניתן למחוק

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. אני מחפש נטבוק בעל פלטפורמט ION. יש איפה להשיג בארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ניתן לקנות מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה של microsoft? באיזה מקומות? האם המחשבים האלו טובים? אני מחפש מחשב נייד לא יקר.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  21. לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד HP Probook g450 בהמלצת Chevy (מרוצה ממנו מאוד, תודה!) לא ממש קיים צורך לכרטיס מסך, אבל אני תוהה האם זה אפשרי ? הרי המחשב נייד הגיע עם כרטיס מובנה של אינטל, אני סבור שאי אפשר, אבל בכל זאת קיים בי הספק הזה. מה לגבי כרטיס זיכרון? יש לי 4GB וכרגע זה יותר ממספיק לי, אבל יותר מדי אנשים מהסביבה אומרים שההבדל בין 6 ל4 הוא תהומי, ושכדאי לשדרג כרטיס אחד (כי כנראה ה4GB מחולק ל2-2) ל4GB וככה להגיע ל6GB סה"כ. זה אפשרי? כדאי ?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by 1stcowgirl,

מה ערכו של המפרט הבא: מעבד - Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח-אם - Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI זכרון - 4x4GB DDR3-1600 G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel כרטיס מסך 2 - ASUS GTX680-DC2O-2GD5 DirectCU II OC ספק כח - ANTEC 550W תקן ברונזה 80+ מארז פאנל אלומיניום - Sharkoon Rebel9 Aluminum Black ATX Case Mid Tower 2 מאוורים למארז Noctua דגם NF-S12B FLX PWM גודל 12 ס"מ מאוורר למעבד Noctua דגם NH-C12P SE14 ואם אשנה את כרטיס המסך ל ASUS GTX460 DC2, כמה הוא יעלה ?

23. Started by Tuberculosys,

נמחק

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by Tuberculosys,

נמחק

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Imtheman,

קיבלתי נייד די ישן שיש עליו מדבקה של ווינדווז ויסטה אבל הסיריאל נמחק יש דרך לשחזר את את הקוד או שזה אבוד ? כרגע מותקן עליו אובונוט

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים