עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ghtm,

היי, ההורים רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש וחשבתי שלשימושים שלה בטח לא צריך יותר מנייד... היא צריכה מחשב פשוט למסנג'ר, אינטרנט ומוזיקה, השימוש הכי כבד שאני מאמין שיהיה למחשב הזה זה סימס. הוא צריך להיות עם מסך ומקלדת בגודל שיאפשרו עבודה נורמלית, זה יהיה המחשב העיקרי שלה. רמת הניידות שלו לא קריטית, אני מאמין שהיא לא תצא איתו הרבה. אני לא מתמצא בתחום הניידים ולא יודע מה התקציבים אז אני מקווה שיש כזו חיה ב2000 שקל, ואם יש גם בפחות עדיף. תודה מראש, גיא

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by Dark Respect,

היא גולשת באינטרנט ועושה עבודות וטיפה משחקת היא רוצה מחשב להרבה שנים עם בטריה חזקה עד5K תודה!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  3. נייד לאינטרנט + סרטים ב 600 דולר (בארה"ב) : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8297014&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050031&id=1172881381600 איך המפרט ? יש למישהו להציע דיל זול יותר ?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by gnagar,

אני נמצא בארה"ב ומחפש מחשב הכי פשוט וזול לאינטרנט + סרטים הדבר הכי חשוב הוא זמן סוללה שיהיה כמה גדול שאפשר תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  5. Started by zurkin1232,

שלום לכולם. אני מעוניין במחשב נייד, בתקציב של 4000 ש"ח. השימושים: גלישה באינטרנט, קצת אופיס, סרטים (ע"י חיבור לטלוויזיה). צנוע סה"כ. חובה 512MB זיכרון, חובה WIFI, חובה TV-OUT / S-Video. יהיה נחמד לקבל Bluetooth וקורא כרטיסים. בינתיים נתקלתי במחשבים הבאים כמועמדים ראויים: 1. Lenovo 3000 C100 2. HP Pavilion DV6102EU 3. Toshiba Satellite L30-134 המפרט של הראשון די טוב, רק שהמסך הוא 15" ולא 15.4" (אני חושב...). השני נראה לי שילוב טוב של כל העולמות... מעבד סביר, זיכרון בסדר, כונן גדול, מסך טוב... מה דעתכם? יש עדיפות לאחד מהם? האם יש המלצות נוספות? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין לקנות מחשב נייד. ממה שראיתי גודל מסך של 14-15 אינץ' מתאים. השימושים יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס (לא משחקים). אם אפשר בפחות כסף אז גם סבבה. יש לכם רעיונות? תודה, איתי

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  8. אהלן! המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס וצפייה בתמונות וסרטים. המחשב לרוב יהיה נייח ומחובר לחשמל לכן אינו צריך לכלול זמן סוללה ארוך במיוחד והמשקל אינו פונקציה אשר תשפיע על הקנייה. איכות הבנייה חשובה וכן משך האחריות איתה מגיע המחשב. דגשים נוספים: 1. גודל המסך 15.6" 2. כונן קשיח של 320GB במידה ואפשר אז יותר. 3. יציאת HDMI. 4.מערכת הפעלה. תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by askme,

היי לכולם אם עדיין מי מכם מחפש נייד למטרות כלליות ומזדמן לאילת, הרשו לי להמליץ על הנייד הזה שהיה חסר במלאי וחזר לעיר הנופש - https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=41574&select=.268..271..132..3762. שימו לב שהנייד הזה מגיע ללא מערכת הפעלה. מעבר לזה, כאן המקום להזכיר שבדרכם לחנויות ניידים עם מעבדי אינטל החדשים, אבל כמובן שלא ידוע כעת לפחות מה יהיה מחירם. הנה בין הסנוניות הראשונות - https://hwzone.co.il/אייסר-מציגה-זן-חדש-של-מחשבים-ניידים/

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. היי אני מחפשת בזמן האחרון נייד ללימודי אנימציה ואשמח מאוד לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר (קונה בארה"ב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אחלה, אבל חשוב יותר שהמחשב יהיה חזק ב) במידת הצורך - 1800 דולר אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב: אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ, מאיה, הרמוני, דראגון פריים ושאר תוכנות אנימציה בסגנון... ושגם תהיה אפשרות לעבוד במקביל אם צריך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): פחות רלוונטי בגלל שמדובר בנייד, אבל אני בד"כ עובדת עם מסך נוסף ברזולוציית FHD, ולא ממש צריכה שהמסך של הנייד יהיה ברזולוציה גבוה יותר. כן חשוב …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by amitr,

מה נשמע קראתי את הנעוץ על יבוא ניידים מחול, הוא לא מעודכן ולא ברור כל לא הבנתי מה זה בעצם רליסר, איך אני יוצא איתו קשר ובאיזה לבחור. הנעוץ ישן וכתוב בו שבארץ לא לוקחים מכס רק מע"מ על מחשבים ניידים, זה עדיין ככה? איפה בדיוק ומתי ולמי אני משלם את המע"מ? אשמח לדוגמא. אני רוצה לקנות מחשב של alienware מאוד מסויים, ראיתי שב EBAY גם עם המשלוח והכל זה יוצא הרבה יותר זול ממחשב דומה בארץ, אבל אני יכול דרך DHL פשוט לשלוח את זה מEBAY לארץ ? בקשר לאחריות אני פשוט אשאל את DELL ישירות זה לא בעיה, הפרוצדורה של הקניה והמשלוח לא ברורה לי. תודה על העזרה עריכה: מטרות המחשב? - אנימציה ותלת מימד כבד. המון פוליגונים על המסך. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כמה שיותר גדול, אם י…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ofiryeger,

שלום. אני מחפש נייד בגודל 15.6 מעבד i7 בסביבות ה 4000. אני משתמש בו לאנימצייה (תכנת אפטר) ועיצוב. פוטושופ אילוסטרייטור וכו'. הוא לא מחשב עבודה עיקרי. בבית יש לי נייח, אבל לנסיעות ולניידות, אני צריך נייד. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by SyndromE,

בתור אחד שלא מתעסק יותר מדי עם ניידים (ואפילו שונא אותם), קשה לי לתת לה הצעה :-[ היא כתבת \ מבקרת מסעדות וכדומה... ביקשה ממני לפטופ קטן מעוצב וקליל הצרכים שלה הם משרדיים פחות או יותר. היא לא ממש סגורה על תקציב - מה שאני ימליץ לה היא כנראה תקח. דיברנו על משהו בסביבות ה-5k ש"ח, אבל אפשר לחרוג לכאן או לכאן. יש רעיונות, בבקשה ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dimster12,

מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, גלישה, סרטים, דגש עד כמה שאפשר על משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 ומעלה. מניח שעדיף מבריק, לא קריטי * רזולוציית המסך? שמתאימה למשחקים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? ישב בבית רוב הזמן, כך שלא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישאר מחובר לחשמל, לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נרדשת מערכת הפעלה, אבל לא בתקציב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by No-One,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6K אפשרי לחרוג במידה וישנה מציאה רצינית בתוספת תשלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? יתכן, אם זה אפשרי בכלל בלפטופ, וגם אם כן לא מחייב אם ימצא דגם טוב ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה 8.…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by DorSHTN,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הרצת משחקים לא כבדים במיוחד בסגנון של Diablo 3,League of legends וכ'ו. * גודל המסך?15.6 ומעלה. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין זמן מוגדר אבל עדיפות לארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב?כונן DVD,צורב לא חובה אבל עדיף. * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה,אבל אחריות בארץ חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה,אבל עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Evyatar1620,

היי אני כרגע מתלבט בין נייח לנייד, המחשב צריך להריץ כל משחק אפשרי בהגדרות בינוניות-גבוהות יותר לכיוון הגבוהות (לא אולטרא). לא מפריע לי המשקל של המחשב וגודל המסך מעדיף 15 אינץ אבל לא חקוק באבן. האם אני יכול למצוא מחשב כזה שעולה בסביבות ה10 אלף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Pandagram,

היי, אני מחפש לקנות לפטופ שבין היתר יריץ משחקים. כמה דברים שחשובים לי: 1.מקלדת עם anti-ghosting או N-Key rollover. אני משחק פיפ"א או פרו במחשב, וזה דורש הרבה מקשים בו זמנית - ולכן זה חשוב לי שהמקלדת תגיב טוב ולא אצטרך מקלדת חיצונית. מה שכן, מקשי מאקרו לא חשובים לי. 2. כונן אופטי (רצוי מאוד) - לא לכל המחשבים יש, ואני יודע שאפשר לחבר חיצוני. אם יש 2 דגמים שההבדל ביניהם הוא בכונן אופטי אעדיף את זה עם. אם בכל זאת מצאתם מחשב מעולה בלי כונן שאין לו תחליף מוכן להתפשר. 3. טמפרטורה - שלא יתחמם בצורה אגרסיבית שבאזורי הידיים (בהנחה שיד אחת באזור המקשים, והיד השנייה באזור WASD). 4. כרטיס מסך - 970M או 980M של 6GB או 8GB - מחפש מחשב שיחזיק לכמה שיותר שנים ועדיין יריץ מ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by spike77707,

אני מחפש מחשב למשחקים בעיקר מאחר שבדירה שלי אין מקום למחשב נייח. שתהיה מקלדת נוחה גם. חשבתי על הבא, מה דעתכם? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17899 * מטרות המחשב?בעיקר משחקים, אבל גם צפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. * גודל המסך?15.4(אפשר גם 17, לא חובה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3 שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדותI שיהיה HDMI * בלוטות?אפשרי * גודל מינימלי של דיסק קשיח? לא משנה , אבל מעדיף 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל עדיף 3 שנים אחריות בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן *…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by barodoy,

שלום. אני מעוניין בנייד לגיימינג קל. חשוב לי יציאות HDMI וVGA. מקלדת עם numpad לא חובה אבל אם אפשר אז למה לא.. גודל מסך: 15,17, 14 יתאים. רזולוציה שתהיה הטובה ביותר במסגרת התקציב. הארד דיסק של 500 יספיק, רצוי המהיר ביותר שאפשר. 4gb ראם גם יספיקו. אני נמצא בזמן הקרוב באילת אז רכישה שם תוזיל לי את המחיר. המחשב הזה נראה לי טוב: http://m.ksp.co.il/product.php?uin=18190 נ.ב כדאי שיהיה בלוטות ורישיון למערכת הפעלה לא דרוש כחלק מהמחיר.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  21. -תקציב מקסימאלי 7k -לנצל את כל התקציב -חריגות של מקסימום 300 שח -שימוש: עיצוב גראפי וגיימינג - תוכנות: כל מיני תוכנות עריכה, עבודה מזדמנת ולא תמידית ומשחקים תדיר - השקט לא קריטי לי אבל שחשוב לי שיהיה עם מערכת קירור טובה ומסך טוב וגדול העדפה שלי 17 אינץ, אבל מוכן להתפשר אם ההבדל גדול על 15 - מעדיף כרטיס מסך nividia 1060+ לא הצלחתי להעתיק את ההודעה, אני משתמש דרך סמאטפון מקווה שזה מספיק פרטים

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by The-Crush,

מצאתי את זה בחברה של דייל... My Components Intel® Core 2 Duo T7200 (2.00GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 No Express Upgrade to Windows Vista Selected 17 inch UltraSharp Wide Screen UXGA Display with TrueLife 2GB DDR2 SDRAM at 667MHZ, 2 DIMM 80GB 7200rpm SATA Hard Drive 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability 256MB NVIDIA® GeForce Go 7900 GS או נייד של Alienware Area-51® m5750 Processor: Intel® Core 2 Duo Processor T7200 2.0GHz 4MB Cache 667MHz FSB Operating System (Office software not included): Genuine Windows® XP Home Edition with Service Pack 2 Display: Alienware® m5750 17" WideUXG…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5022 זה הנייד, המעבד הוא כפול ליבה(סלרון אמנם אבל לא נורא), השימוש העיקרי זה לקריאת מסמכים וגלישה, לא יותר מזה. אחריות שנתיים, שנה לסוללה ולמטען. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ClassValue=Notebook&ProductID=3200&ProductName=Q1580L מחיר לא רע יחסית, מה דעתכם? ממש מוצא חן בעיניי מבחינת מחיר\תמורה. חבל שאין ווינדוס 7 מותקן, מכירים משהו יותר נורמאלי?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. שלום לכולם. אני מחפש לקנות נייד לשימוש אינטרנט,קצת אופיס,מסנג'ר,הורדות. גודל 13אינץ חשבתי על נייד של דל,אבל אין בעיה לשמוע על עוד חברות חובה 4 ג'יגה זיכרון,וכמה שיותר מהיר,ודיסק קשיח 7200 כמה שיותר גדול. זמן סוללה לא צריך להיות בשמיים. לגבי משקל,עדיף כמה שיותר קל אם זה מסתדר עם שאר הבקשות שלי.. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. אף פעם לא היה לי מחשב נייד!! תמיד היו לי מחשבים נייחים שהייתי מחליף כל 3 שנים בערך יש לי העדפה טבעית לנייחים כי הם יותר חזקים ויותר גמישים מבחינת שינויים ותוספות של חומרה אבל אני מבין שיש היום ניידים מספיק חזקים שיכולים להתמודד יפה מאוד גם עם נייחים בכל אופן השימושים העקריים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט עם המון טאבים פתוחים ( 20 - 30 ) הורדות שרצות תמיד ברקע ( ביטורנט - אימיול - הורדות ישירות ) סרטים באיכות HD מעט משחקים גודל מסך - נראה לי שבסביבות 15" או 16" זה מספיק כי כשאני בבית אני מחבר את הנייד למסך גדול יותר שיש לי בחדר דיסק קשיח - אני יסתפק בדיסק סטנדרטי כי יש לי את החיצוני שלי יציאות - לא חייב משהו מיוחד רק שיהיה הרבה USB מערכת הפעלה - לא צריך סוללה - עדיף כמה שיו…

• 0 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים