ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקבל חוות דעת לנייד lenovo AMD s205 E450 גודל מסך 11.6 תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר זמן רב מחשב נייד של IBM LENOVO. אופיס דיפו פירסמו מבצע לחג שתפס את עיני ורציתי לשמוע את תגובתכם: http://www.idealo.de/preisvergleich/Product/1086532.html (מופיע המפרט*) LENOVO 3000 N200 0769-ERG מעבד: intel dual-core T2390 1.8ghz זיכרון: 3G ddr2 דיסק קשיח: 160G מעבד גרפי: intel GMA X3 100256Mb shared המחיר שנותנים הוא 3400 ש"ח, מחיר סביר ומצויין לכל הדעות. יש לציין שאני מחפש מחשב עבור גלישה, לימודים ושמיעת מוסיקה (נדרש דיסק קשיח גדול). שמעתי שסדרת N200 מתחממת יותר מדי, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות נוספות לדגמים אחרים. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המקלדת נעולה על המקשים המשניים, לדוגמא, במקום האות M מופיעה הספרה אפס, אני רואה על הצג הקטן שמופיע הסמל של מנעול ומתוכו הספרה אחת. אני מנסה ללחוץ על FN + NUM LUCK כדי לשחרר את הנעילה, אבל כלום לא קורה, כיצד ניתן להחזיר את המקלדת לתפקוד רגיל ? הבעיה החלה לאחר שפירמטתי והתקנתי Windows 7 Ultimate Final, נראה כי מקש ה FN כלל לא מתפקד, ומכאן כנראה הבעיה. מה עלי להוריד, ומהיכן, ע"מ שמקש ה FN יחזור לתפקוד ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מאז שהתגייסתי לא יוצא לי להיות באתר הרבה ובטח שלא לשלוט במפרטים כמו בעבר... ועכשיו, כשאני לפני שיחרור, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואין לי מושג מה בדיוק לקנות (חחח אני אפילו לא יודע למה אני צריך מחשב נייד, הסיבה היחידה שאני חושב עליה היא שהנייד יחליף את המחשב השולחני שלי ובנוסף יוכל להיות נייד ) גם אין לו מטרה ספציפית - אני משחק במחשב אבל לא קרוב לגיימר רציני, עורך ווידאו אבל לא ברמה גבוהה, כן הולך להשתמש בו לצרכי עבודה/לימודים וחשוב לי זמן סוללה וטעינה טובים. אחרי כמה שעות של לנסות וללמוד קצת את כל מה שאני לא מעודכן בו הגעתי למפרט הזה, שאני חושב שהוא מתאים לי- http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8779404&productCategoryId=abcat0502003&type=product…
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיהיה בערך שווה ביצועים למחשב macbook air מהדגם החדש. אני מתכוון למעבד i5, הארדיסק SSD, מסך 13.3-14 אינץ, מסך איכותי, בטריה חזקה, 4-6 גיגה זכרון מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שכזה?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני עובד כיועץ ומריץ על הנייד מכונות וירטואליות, לרוב של מסדי נתונים - כבד ב-CPU וב-I/O. הנייד הישן שלי כבר מקרטע. אני מחפש נייד חזק שאוכל להסתובב איתו אצל לקוחות עם: - 16 גיגה זיכרון (חובה - להרצת מספר מכונות וירטואליות בנוחות, 8 גיגה צפוף לי). - מעבד quad-core Haswell -חשוב ביותר. בנוסף, אופציונלית אולי דגם עם Iris Pro Graphics 5200 - נראה מלהיב כ-128MB של L4 cache, יכול להאיץ עוד יותר ביצועים (וגם לתת טיפה ביצועי גרפיקה), למשל i7-4850HQ - דיסק - 250GB SSD - בשביל ביצועים... יש לי כונן חיצוני לשמור מכונות וירטואליות ושאר ירקות שלא בשימוש כרגע. - מסך - כרגע יש לי 15.6, זה גודל טוב. חשוב מסך נוח מאוד לעין שאפשר להיות מולו שעות רבות (עדיף לא מבריק\מסנוור). עדיף FHD. אי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נייד SAMSUNG NP355V5C-S01 -A6-4400M2.7GHZ, 4G, 500G, HD7670M1GB,3YW,15.6 השאלה הגדולה היא האם תמורת 2700 ש"ח זה משתלם? 3 שנות אחריות. מקבלים גם חלונות 8... יש מקביל אליו בכלל בתקציב הזה? מחשב נייד לצרכים משרדיים ומעט משחקים. תודה ויום נהדר = )
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני לקראת רכישה של המחשב הנ"ל הוצא לי דגם זה עם הרכיבים: http://ksp.co.il/?uin=21400 . רציתי לדעת אם ההצעה היא טובה, ואם כדי לבצע שינויים ברכיבים? התקציב שלי הוא 4500. אולי מישהו יודע עם איזה כונן SSD מגיע הנייד ועד כמה יש הבדלים ברמות הכוננים של חברות שונות בנפחים אלה? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי חברים, אני בחיפוש אחרי מחשב נטבוק/נייד לעבודה ולבית, עם כמה דרישות : - חשוב שיהיה קל, עד 2 ק"ג, לא מעבר. - מסך 12 אינץ', אין לי צורך ביותר. - סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות - ניידות באור יום (חיבור לGPS, הרבה תקשורת ו-WiFi) וטיסה. - מקלדת נוחה (מספרים בעיקר, מדובר בהרבה שעות). - שימוש ביתי לגלישה ואופיס, אחרי שעות העבודה. מחיפוש ראשוני בפורום מצאתי בעיקר המלצות על ה-ASUS 1215N, שנראה (בחנות) חביב אבל האחריות שלו בעייתית (בעדינות), וביקורות שראתי באינטרנט קצת קטלו את איכות המקשים/מסך וציינו בעיות פליטת חום, מישהו יכול לאמת ממקור ראשון ? זהו, אם יש המלצות נוספות/עדיפות/זולות יותר, אשמח לשמוע ... תודה לכל מי שיטרח לקרוא/ לעזור
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום הלפטופ שלי (טושיבה סטלייט, בן 3) מגלה סימני גסיסה (מסך מהבהב, מאוורר גוסס) ואני מתלבט במה להחליף אותו. אני סטודנט, כך שהצרכים שלי הם בעיקר דפדפן (כרום) ואופיס, והתקציב שלי מוגבל למדי (5K) עד כאן הכל ממש בסדר... הבעיה היא שמדי פעם מתחשק לי לחזור לימי הshooter העליזים והיצע הלפטופים לגיימרים בארצנו, איך לומר, די מעליב. האפשרויות שחשבתי עליהם הן: 1. לנסות למצוא לפטופ בתקציב הזה שיצליח לסחוב את משחקי העונה שעברה 2. לקנות נייח חזק + לפטופ חלש ללימודים. יש כמובן אופציה שלישית - לקנות נייח ולתקן את הטושיבה. בכל אופן אשמח לשמוע את דעתכם, תודה רבה מראש על העזרה, רמי.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, עבודה וגלישה באינטרנט, חשוב לי מאוד שיהיה לו מסך מגע ושהמחשב יהיה כמה שיותר קל ודק (UltraBook), בנוסף שיהיו לו חיי סוללה טובים * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וקצת סרטים וכו'. * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? עדיף 1080P אבל גם 720 זה בסדר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 256 ג'יגה אם זה SSD (עדיפות למחשב עם SSD), אם דיסק רגיל אז לפחות 500 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב אולטרה בוק עדיף 15 אינץ מסך עם i7 16 gig ram 512 ssd ראיתי את המיקרוספוט סרפס פרו רק שהוא ממש יקר אני עוד צריך להוסיף דוקינג לחבר עוד 2 מסכים וגם המקבוק פרו חמוד אבל החדש יגיע בטח עוד חודשיים. שימושים... לא משחק. הרבה טרמינל.ssh.vmware.telnet אני עובר מלנובו w530 שהוא בעצמו מפלצת לא קטנה אך כבדה. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מחפש נייד, התחלתי להסתכל פה באתר ובחנויות והתלהבתי מהאולטראבוקס השונים. די מהר אני חייב להודות הבנתי שהלכתי לאיבוד בסבך הדגמים והמפרטים ככה שאני זקוק מאוד לעזרה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? מחשב עבור עבודת אופיס אינטרנט, מצגות ומעט עריכת סרטים. ישמש לעבודה גם לאור שמש. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14 או 15.6 . לא משנה מבריק או מאט רק שיהיה איכותי ובעל בהירות גבוהה. * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, מסך מגע -יתרון משמעותי. * משקל רצוי? לא יותר מ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 4 שעות עבודה על סוללה * …
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... הייתי רוצה לשמוע הצעות לגבי מחשב נייה שתם ממליצים בתקציב של 5000 ש"ח פחות ו יות. היעוד: הפעלת משחקי מחשב חדשיים - מתקמד בקול אוף דיוטי בלאק אופס cod:bo הכוון הוא מעבד i5 וכאטיס מסך שיהי חזק יותר מה 450se nvidia שיש לי .... אני לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן... אשמח לעזרתם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול (15.6) למטרות סרטים ומשחקים. 500 GB זיכרון חיצוני. משחקים כמו need for speed החדש, heros 6, COD שירוצו טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אניח מחפש נייד בתקציב של 1500$ +- , חשוב שיהיה C2D , 667G 2GB , מסך 15.4" , מעל ל 60GB ב 7200RPM . תודה לכם . ביי
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לקניית נייד בארץ בעלות של כ 3000 ש"ח. גודל המסך המועדף - 13.3 השימוש בנייד יהיה לצרכי לימודים כלומר בעיקר אופיס ואינטרנט. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין במחשב 15" לצרכי לימודים. מעוניין במחשב שיכול לעמוד בעומס של מולטי טסקינג, סרטי hd, דפדפן עם טאבים מרובים, תיכנות, שלא יגמגם הרבה. מסך מט כמובן, לא צריך מערכת הפעלה. אני מאוד אוהב את האחריות של דל, באתר הלקוח. ממה שחיפשתי Dell vostro 3560 הכי משתלם במחיר הנל, ומתאים בדיוק לצרכים שלי האם יש מחשב אחר שאתם יכולים להמליץ באותו המחיר? ניסיתי לחפש מחשב עם רזולוציה גבוהה יותר אבל לא מצאתי דגם במחיר הנל. אשמח לעזרה , תודה.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן, אני כותב כאן עבור מכר שמעוניין בנייד. הנה פרטי הנייד שהוא מחפש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינטש (אין לי עדיפות לגבי מאט או מבריק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). HD מספיק טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad (touchpad * משקל רצוי? בין קילו וחצי לשניים. *…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד למתנת בר מצווה. אפשרית חריגה בתקציב, אך כמה שפחות יותר טוב שימושים: אינטרנט סרטים משחקים בברכה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000 שקל, יכול להתגמש ב 500 שקל ככה, חשוב לי שיהיה מסך טוב כי עיקר העבודה איתו תהיה עריכת תמונות וגרפיקה עיקר השימושים - - פוטושופ, OBS (להקלטת המסך/ סטרים פוטנציאלי), תוכנות עריכת וידאו כמו קאמטזיה וכו יותר שם דגש על - 16GB זיכרון רזולוציה 1920-1080, אם יש יותר בתקציב, לא שולל מסך טוב פחות קריטי - מספר חיבורי ה USB משקל גודל (מניח שה 15.6 זה דיי סטנדרטי, אבל לפעמים הגודל לוקח מהתקציב, אז לא משמעותי) עם/ בלי מערכת הפעלה - אם זה משפיע על המחיר, מעדיף בלי גודל הכונן הפנימי - לא משמעותי/ גמיש. עדיפות ל SSD. אין לי חשיבות לקנייה מהארץ או מחו"ל,…
-
- 45 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הנייד מיועד לסטודנט, אבל גם נייד 15.4 ששוקל 2.7 יהיה מספק לגמרי. אם בטווח המחיר יש משהו קטן יותר, ברור שעדיף. שימושים יהיו WORD, מוסיקה, וסרטי HD. האם לסרטי HD יש צורך ממשי בכרטיס מסך חיצוני, או שגם סדרת ה 4500 יכולה לספק? מבחינת דרישות, חשוב לי שהמעבד יהיה מסדרת P, המחשבה מאחורי היא שאת שאר הרכיבים אני יכול לשדרג, מלבד כרטיס המסך, כמובן, שממנו הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות (חוץ מסרטי HD). אם יש דעה אחרת אני אשמח לשמוע, אבל את 400 הש"ח הנוספים שבין T ל P אני מעדיף להשקיע במעבד. לגבי HDMI המחשב יחובר רוב הזמן למסך חיצוני 2209WA של DELL ולכן נראה לי ניצול נכון לחבר אותו ל DVI של המסך ולא להסתפק ב VGA הרגיל. מבחינת מחיר, יש אפשרות לחרוג למעלה, מתוך הנחה שתהיה הנחת מזומן ו…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הי, אחי הקטן החליט שהוא איש עסקים והוא רוצה לקנות מחשב נייד. הציעו לו את המחשב הבא http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/en/ho/WF06b/1725545-1727007-1727015-1727015-1727015-12150736-38840419.html ב 5500 ש"ח לא כולל מע"מ. המחשב ישמש בעיקר ליישומים משרדיים כגון office וכמה תוכנות לניהול מלאי שלא צריכות להיות כבדות מדי. כמו כן הוא מתעקש על צורב dvd וכרטיס רשת אלחוטי. שווה? אפשר למצוא משהו טוב יותר במחיר הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
דרישות: המחשב ישמש סטודנט, העדיפות היא למסך 13-14 אם זה פוגע בתקציב באופן משמעותי אז 15. שימושים רגילים של סטודנט, בנוסף אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים באיכות סבבה, כרטיס מסך חיצוני. CD לא חובה אפילו אפשר לוותר. HD עם נפח של 320GB ומעלה. יש חשיבות לזמן הסוללה, אני יודע שהתקציב מוגבל ויכול להיות שלא ניתן להשיג מחשב כזה עם סוללת 9 תאים מפלצתית, אבל שיהיה מחשב עם זמן פעולה יותר מבסדר. לגבי המימדים, אני חושב שהדרישות למסך ולCD הבהירו שהאידיאל הוא מחשב כמה שיותר קל. תנאי חובה:אחריות של לפחות שנה אחת תקפה בארץ, אם קיים דגם עם 3 שעונה על התנאים מצויין. לפי החישוב שלי כול הקניה תסתכם ב3000 שקל מלמטה, לפי מה שראיתי מחשבים בתקציב הנ"ל בארץ עדיין רחוקים ממחשב ב600$ מארה"ב מבחינת תמור…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המחשב השלישי שאני צריך כבר השבוע... הפעם לסבתא של חברה שלי מחשב נייד אין דרישות מיוחדות בעיקר גלישה באינטרנט וכתיבה. כלומר הוא רוב הזמן יהיה נייח כך שמשקל לא הכי חשוב בעולם אבל כמובן אני לא רוצה משהו שיצטרכו להיות סבל בשביל להרים אותו. חשוב מאוד שיהיה אמין . טווח מחירים 6000-7000 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-