ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין בהמלצה במפרט לעריכת וידאו עדיפות גדולה לאינטל מסך 21 או גדול יותר התקציב לא כולל ציוד היקפי אין צורך באפשרות שדרוג עתידי שקט רמה 7 לא יעשה OC לא ישמש למשחקים דיסק 1T אשמח להסבר קצר מה בכלל אני אמור לחפש במחשב כזה (כרטיס מסך חזק/הרבה זיכרון/מעבד) תודה מראש לכל מי שיכול לעזור גיא
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברה, מקווה שכולם מרגישים טוב. אני צריך מחשב נייד לאמי לבית בעיקר לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות כמובן ל FHD במסגרת המחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) בשביל שנוכל לראות סרטים בטלויזיה VGA ? HDMI כמובן שנצטרך לקנות כבל מעביר כל שהוא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה כל כך * כונן אופ…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
0 7090 NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 270.00 ¤ 1 270 ¤ 1 7285 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 2300.00 ¤ 1 2300 ¤ 2 7048 Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 550.00 ¤ 1 550 ¤ 3 6176 Logitech Internet Navigator PS2 I USB Keyboard 160.00 ¤ 1 160 ¤ 4 7023 DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard 860.00 ¤ 1 860 ¤ 5 4236 Geil 1GB DDR 3200 w/Heat Spread CAS 2.5 Value Memory 710.00 ¤ 2 1420 ¤ 6 6699 Logitech MX518 Gaming PS2/USB Optical Mouse 330.00 ¤ 1 330 ¤ 7 5942 Enermax 460W EG465P-VE 20/24Pin Power Supply 500.00 ¤ 1 500 ¤ 8 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 9 5606 Logitech X-530 5.1 Speaker system 660.00 ¤ 1 66…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: מערכת הפעלה : WIN 8 64BIT מעבד : AMX PHANTOM II X4 945 3.0GHZ כרטיס מסך : AMD RADEON HD 6900 לוח אם : Gigabyte MA-770-UD3 זכרונות : 2 סטיקים של - 4GB DDR2 דיסק קשיח : SAMSUNG HD502HJ ATA Device 1500 GB קניתי - SAMSUNG SSD 840 EVO ספק כוח : תמונה ; 650WATT מארז : THERMALTAKE מה שווה שדרוג במחשב שלי? תקציב עד 1000 שח. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש לי כרגע... אני מחפש מחשב די בסיסי יחסית שיעבוד מהר ושיוכל להחזיק משחקים בסיסים... תודה מראש.. אני לא מבין הרבה במחשבים ניידים אז אני סומך עליכם
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עם המחשב הנוכחי שלי כבר מעל לחמש שנים ולמרות שדרוג כרטיס מסך לפני כשנתיים (Geforce GTX560) אני מרגיש כבר שהמחשב איטי והחלטתי לקנות חדש, כמיטב המסורת, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללמידה, הייתי רוצה שהוא יעבוד הכי מהר שאפשר בסביבת וינדוס, גם כשאני מריץ מטלב, Visual Studio ו-15 טאבים בכרום. הבנתי שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא עם זיכרון SSD, אשמח לשמוע את דעתכם. בזמן הפנוי - לגיימינג, GTA V, Titanfall ושלל משחקים אחרים. מקווה שבתקצ…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא , ברשותי מסך גיימיניג 32 ״ 144 HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה יפה אבל לא חייב להגזים כדי לא ליצור עלויות גבוהות על נראות 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1)תקציב: 2000 * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי FHD וסרטונים באיכות 4K ביוטיוב, עריכה גראפית קלה [פוטושופ, Adobe Premiere Elements], משחקים קלים [כגון GTA IV]. * גודל המסך? מינימום 15.6" * רזולוציית המסך? עדיף יחס 16:9 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כי רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל, אבל עדיף 2-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 אם אפשר, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, Dell, אבל לא חובה. * כל דרישה מיוחדת…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 6,000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, תכנות (Visual Studio, Android Studio), וירטואליזציה (VmWare Workstation), משחקים (בינוני, שתהיה אפשרות במידת הצורך - נניח Witcher על רמה medium/high) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעוניין בגודל של 15 כלשהו . לא חשוב לי מבריק/מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקסט, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה של 1920x1080 FHD.…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם את המחשב שיש לי כרגע קניתי לפני שנתיים וחצי כמעט - Intel Pentium 4 2.4 ghz mobo - agp x4 generic psu 256 ddr @ 266 Hz geforce 4 mx 440 128 mb השאלה היא כזאת: האם שווה לי להשקיע משהו כמו 1500 שח ברכיבים הבאים: agp geforce 6600 512 ddr @ 400 hz ולוח אם תואם לכרטיס והזיכרון. לא חשוב לי שמשחקים ירוצו על הגדרות מטורפות, אבל שכן יראו טוב וירוצו חלק. כדוגמא, האם המחשב הזה יריץ את HL2 על הגדרות גבוהות בצורה חלקה? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, ותודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366/768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם …
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתחילה ללמוד השנה ומחפשת מחשב נייד- מטרות המחשב? לימודים (גם לקחת את המחשב איתי ללימודים וגם לבית), סרטים, קצת משחקים, דברים בסיסיים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13'-14' * רזולוציית המסך? אין לי מושג.. * משקל רצוי? לא יותר מ1.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף.. או לפחות לא קצר במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD 256GB * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? האם כדאי? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חושבת.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו שניתן לראות בכותרת, אני משדרג את המחשב בתקציב של עד 6000 ש"ח- המפרט הנוכחי שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ מעבד MSI K8N Diamond לוח אם MSI nVidia 7900 כרטיס מסך 1GB DDR400 זכרון 80GB Sata II הארדיסק Thermaltake Soprano Black+Window מארז PSU Thermaltake 430W W0084 Model: XP 550 NP ספק כוח AOCA728 LM728 מסך. וחשבתי לשדרג למפרט הבא: מעבד- INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHZ(E6600) 1066Mhz/FSB 4MB -BOX לוח אם - ASUS P5B Deluxe זכרון- להוסיף 1 ג'יגה - G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 הארדיסק- להוסיף עוד הארדיסק של 80GB ^^ וכמובן לכ.מסך- BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION בדקתי וזה נכנס איכשהו בתקציב. מספר בעיות שרציתי לשאול לגביהן- הכרטיס מסך- נכנס במארז נכון? כי GTX לא נכנס …
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב מחשב לשלושה דברים: 1. להריץ משחקים בהגדרות אולטרה 2. לראות סרטים וממש להיכנס אל הסרט 3. שזה יחזיק לפחות כמה שנים טובות, גם מבחינת חומרים חזקים (כרטיס מסך, מעבד, קירור וכו'), וגם מבחינת הגדרות של משחקים לשנים הבאות (שאני לא אצטרך להחליף חומרה בעוד שנתיים-שלוש 4. שהמחשב 'יעוף', ללא תקלות ובעיות אני רוצה שזה יעבוד על המסך של אסוס 34 אינצ' rog swift pg348q או על המסך aser Predator XB321HK תקציב מקסימלי: 20000₪ אפשרי לחרוג עד עוד 1000₪ רזולוציה: (4k (16/9 או (uwqhd (21/9 ללא ציוד היקפי, התקציב הוא רק למחשב עצמו אוברקלוק: מתוכנן, לפי הצורך אין העדפה על חנות מסוימת, במקרה הצורך יש אפשרות לקנות את החלקים בחו"ל …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אתם אומרים על המחשב הבא בשביל סטודנט? מעבד סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz פלטפורמה: MONTEVINA גודל המסך: 14.1 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: ATI Radeon HD4330 512MB מסך: White LED זכרון נפח: 4096 MB מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 מערכת הפעלה דגם: Windows VISTA HOME Premium- Hebrew 64 bit
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שלא נמצא מחשב לפי דרישותיי, שיניתי אותם מעט על מנת לנסות למצוא מחשב שכן תואם את דרישותיי : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים בFULL HD ומשחקים קלים * גודל המסך? 14"-15" רצוי מט אך לא חובה * רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? 2 קילו אך ניתן לחרוג ל2.5 קילו במידה והמחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3, LAN * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD 128 מינימום. במידה ואין מחשב שעונה על המפרט, אין בעיה לוותר על כונן זה במידה ואפשר בוודאות להחליף את הכונן הקשיח שבו לכונן SSD או לחילופין במידה ויש כונן אופטי לוותר על…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הרבה עבודות משרדיות, הרבה כתיבה, משחקים קלילים, קצת סרטים, מוזיקה, פוטושופ בקטנה עריכות בסיסיות. * גודל המסך? כרגע יש 15.4 וזה בסדר גמור, אפשר טיפה יותר קטן ואפשר טיפה יותר גדול. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל שיהיה נוח להעביר אותו מידי פעם ממקום למקום אבל בעקרון יהוא יהיה רוב הזמן במקום אחד 1.5, 2? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הוא יהיה רוב הזמן בבית מחובר לחשמל אז לא חייב זמן סוללה ארוך במיוחד אבל כמובן שיהיה נחמד אם יהיה זמן סביר (לא יודע להגדיר כמה זה סביר בשבילי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חייב. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משהו מיוח…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשתי סוף סוף התפנתה לטפל בשדרוג המחשב הנייד והבחירה נפלה על Toshiba Portege Z30 בעיקר בגלל משקל/גודל מצויינים וחיבורי VGA/RJ45 מובנים שחשובים לה להרצאות. נותר לבחור בין 3 דגמים (הצעת מחיר מצורפת): Z30-B-119 - רזולוציית FHD, מעבד I5 דור אחרון, 6600 ש"ח Z30-A-1ET - רזולוציית HDR, מעבד I5 דור קודם, מודם 3G.LTE מובנה , 7100 ש"ח. Z30-B-10Q - רזולוציית FHD, מעבד I7 דור אחרון , 7100 ש"ח. בכולם 4 שנות אחריות, תחנת עגינה מקורית, 256GB SSD ו-8GB RAM בהתחלה הייתי נעול על הראשון אבל מניסיוני עם ה-UX30 של אסוס, FHD על 13.3 אינטש במקרים רבים קטן מדי ומשחקי DPI/זום לא תמיד עובדים. לי יש M3800 בגודל 15.6 ואפילו עליו FHD מעט גבולי... לשימושים שלה (סרטים, OFFICE ו-SPSS) אין ממש משמעות לד…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני דיי ממוקד על המחשב שאני רוצה לקנות Dell Inspiron 7520 - מעבד מעולה, מסך מט FHD, זכרון בנפח גדול והמחיר לא רע ביחס לביצועים. כרגע הוא נמכר בארץ על מערכת הפעלה 7, ראיתי באתר של דל העולמי שהם מתחילים לעשות מכירות מוקדמות של המחשב הנ"ל ועוד עם מערכת הפעלה 8, השאלה שלי מתי המחשבים האלה יגיעו ארצה והאם כדאי לחכות למחשב שהוא אותו דבר פשוט עם מערכת הפעלה יותר חדשה, אין לי בעיה לחכות עוד חודש. בתודה,
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הינה המפרט שאני צעד אחד מרכישה: *16 DVD writer DVD- RW - DVD- R - Black - Dual Layer OEM מוצר LG-4167B מקט 1 כמות 267 מחיר יחידה LG יצרן 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache מוצר WD1600JS מקט 1 כמות 470 מחיר יחידה Western Digital יצרן 300W ATX MIDI TOWER CASE P4 - 2 FAN (one in the power supply and another 120mm fan on the back side) - USB - 5.25*4 \ 3.5*6 - 2 FAN - Black - NO PSU מוצר CI-6A19-NPS מקט 1 כמות 257 מחיר יחידה COMPUCASE - HEC יצרן Supports AMD Socket 939 Athlon 64FX/Athlon 64 - NVIDIA nForce4 Ultra מוצר A8N-E מקט 1 כמות 696 מחיר יחידה ASUS יצרן WinFast PX7800GT TDH 256M VIVO - Geforce PX7800 GT ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 (2.0ns 256 bit)bundle game -…
-
- 44 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן לכל המומחים ואוהבי המחשבים! החלטתי לקנות לעצמי מחשב גיימינג ליומולדת אני ממש קיוויתי להגיע למשהו בסביבות ה4K אבל לא כ"כ הצלחתי (אולי עיניים קצת גדולות..) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אשמח לרדת מ5K אבל אם זה מה שיעשה את כל ההבדל אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ברשת. חשוב לי מאוד לציין שאני יכול להתפשר על גרפיקה ממוצעת. מה שהכי חשוב לי זה שהמשחקים יעבדו *חלק* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות: מעבד, לוח אם , זיכרון , כרטיס מסך , כרטיס קול, ספק וקירור. תקציב:4500-5000 , אפשרי להוסיף עוד כמה מאות לשיפור המפרט אם זה באמת שווה, ואם לא, אז אם אפשר להגיע לתצואות דומות או דיי קרובות בפחות כסף מסכום המפרט הבא אני יישמח לשמוע מה דעתכם על המפרט: (?) AMD Athlon 64 3000+ Tray CPU ¤909 Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 Motherboard ¤745.95 Corsair 512MB DDR 3200 CAS2 Memory ¤799 Albatron Geforce 6600GT PCI-e 128Mb 128Bit Video Card ¤1249 Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card ¤ 569 Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Power Supply ¤ 349 Aerocool Aqualia Water Cooling System ¤ 399 סה''כ: 7 5019.95 ¤ המחירים נלקחו מ: http://w…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רקע כללי: חשבתי על משהו בסגנון NUC או הקופסא של אפל. משהו קטן להחליף את המחשב העומד הישן שלי. זה מחשב ישן עם 4 ליבות 2.67HZ עוד לפני עידן הHDMI. אבל אני ממש חלוד - אז בוודאי השתנו המון דברים.... תקציב: עד 2500~ שימושים: אני רוצה משהו שבוודאי יהיה יותר חזק מהקודם השולחני שהזכרתי (שאגב אכל יפה סביבות פיתוח כבדות). משהו שהוא ב90 אחוז שימוש ביתי והשאר השלמה ללפטופ של העבודה (טיפה פיתוח VS\ECLIPSE וטיפה פוטושופ). אבל בעיקר גלישה וחיבור לטלווזיה לפעמים ולכן שלא ירעיש מידי. יהיה נחמד עם... מעבד חזק i5 שטח אחסון עם SSD היברידי למערכת ההפעלה. usb3
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ותודה רבה לעונים, אני בשלבים לפני רכישת מחשב ייעודי לעריכת וידיאו מקצועית לפני כמה שבועות פתחתי דיון דומה שכבר לא רלוונטי, אז מתנצל מראש על הדיון הנוסף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף, אבל גמיש עבור איכות 2. מה שימושי המחשב עריכת וידיאו בעיקר. תוכנות premiere, davinci resolve, after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אני מתכוון להעביר 2 כוננים למחשב החדש, ssd 860 evo+ssd 960 evo 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'…
-
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם . אני צלם ורציתי לשאול לגביי הנייד הנל האם הוא יספק אותי מבחינת גרפיקה , האם אני יראה שונה , מבחינת צבעים חדות האם התמונות יראו טוב יותר משאר לפטופים מה היחודיות של הלפטופ הנל?? והאם הוא מיועד לפוטושופ ותוכנות גרפיקה מאשר לפטופים אחרים האם יש בו קיצורים שיעזרו לי בעבודה ? אני כמעט סגור לקנות אותו , אני מחפש עוד חיזוקים להחלטה... תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-