עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אם רכשתי מחשב ויש לו אחריות לשנתיים והלך המטען אחרי שנה, למטען עדיין ישנה אחריות או שזה הולך שנתיים למחשב ושנה לנלווים (למשל כמו במזגנים/מקררים/מכונות כביסה). כי כרגע HP לא עובדים ומעניין אותי לדעת, שאני אדע אם לצערי אני הולך לשלם כמה מאות על מטען חדש או שזה יהיה חינם במסגרת האחריות.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Lord^Lior,

שלום לכולם את המחשב שיש לי כרגע קניתי לפני שנתיים וחצי כמעט - Intel Pentium 4 2.4 ghz mobo - agp x4 generic psu 256 ddr @ 266 Hz geforce 4 mx 440 128 mb השאלה היא כזאת: האם שווה לי להשקיע משהו כמו 1500 שח ברכיבים הבאים: agp geforce 6600 512 ddr @ 400 hz ולוח אם תואם לכרטיס והזיכרון. לא חשוב לי שמשחקים ירוצו על הגדרות מטורפות, אבל שכן יראו טוב וירוצו חלק. כדוגמא, האם המחשב הזה יריץ את HL2 על הגדרות גבוהות בצורה חלקה? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, ותודה מראש.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4700, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, מרטל קומבט 1 החדש, פורזה מוטורספורט 8 החדש 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת, שלא יעשה רעש של טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…

4. Started by Hybrid06,

אתחיל בזה שעברתי על המון הודעות והמלצות של החברים פה וקיבלתי כמה רעיונות, אך בכל זאת אשמח לדעת אולי יש איזה דגם שעדיף יותר/פחות בשבילי. * מטרות המחשב - לימודים בעיקר(מדעי המחשב) גלישה באינטרנט , סרטים/סדרות. בגדול לא נדרש משהו חזק בשביל משחקים או גרפיקה. * גודל המסך - האם חשוב מסך מבריק או מאט - 14, עדיפות למט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad) - לא. * משקל רצוי - עד 2 ק"ג, אם זה קריטי ניתן להתגמש, אבל אני לוקח בחשבון שהוא יהיה איתי במהלך היום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש, משהו סביר ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - אם יש אפשרות לשלב HDMI ו VGA זה יהיה נחמ…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Alice.lankri,

היי! אני צריכה לקנות מחשב חדש ללימודים - שיהיה לי נוח וקל לעבוד ולתכנת.. מוזיקה, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), תכנות וקצת גרפיקה.. חשבתי על תקציב של 3.5K גמיש למעלה ולמטה הנה המפרט שחשבתי עליו, לקחתי את רוב ההמלצות מהאתר, מה דעתכם? כרטיס 450GTS 530 שח מסך מחשב Samsung BX2450 LED 1300 או מסך מחשב Samsung XL2370 LCD 1600 Antec BP500U 500W ספק בוח 300 ANTEC Three Hundred - The Versatile Case מארז 300 דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM 280 מעבד AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX ב-370-380 ש"ח. או מעבד AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ב-720-730 Gigabite MA78LMT-S2 לוח אם 260 כרטיס 4GB, זכרון G.Skill RipJaws 1333Mhz 200 שח

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אהלן לכל המומחים ואוהבי המחשבים! החלטתי לקנות לעצמי מחשב גיימינג ליומולדת אני ממש קיוויתי להגיע למשהו בסביבות ה4K אבל לא כ"כ הצלחתי (אולי עיניים קצת גדולות..) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אשמח לרדת מ5K אבל אם זה מה שיעשה את כל ההבדל אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ברשת. חשוב לי מאוד לציין שאני יכול להתפשר על גרפיקה ממוצעת. מה שהכי חשוב לי זה שהמשחקים יעבדו *חלק* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by R3gM4n,

שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים עד בינוניים... למרות שבתקציב הנתון, יהיה נחמד גם לקבל ביצועים מספיקים למשחקים חדישים יותר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6" עד 17"... עדיפות ל-17". * בלוטות'? עדיף שכן. לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב... * כונן Bluray? לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף מאוד שכן. אציין שצפיתי בנושא ובעזרה שניתנה בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535311.0 ;D ראיתי את ההמלצות על: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912452~39~89.htm מאוד קרץ לי…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכם, ב23 ליולי 2009 באו מחברת DHL לקחת את המחשב הנייד שלי לתיקון, בשנה האחרונה שלי באוניברסיטה הוא החל לעשות בעיות, להתקע, להתחמם, לעשות ריסט וכו'... חיכיתי לסוף הלימודים (או לפחות לתקופה שבה אני לא צריך לקחת את המחשב לאוניברסיטה כל יום, מסתבר שטוב שחיכיתי) אחרי חודש, הרבה טלפונים וכאבי ראש חזר אליי המחשב, לוח אם חדש כביכול.. הוצאתי אותו מהקופסה של DHL והוא לא נדלק לי... אם מקודם הבעיה הייתה שהוא נכבה מדי פעם ונתקע, הפעם הוא בכלל לא נדלק. (הוא היה במעבדה של HP בראשון לפי מה שהבנתי) יום אחרי זה שלחתי אותו שוב (הפעם HP החליטו לנסות את המעבדה השניה, בת"א), מאז ועד היום אני רודף אחרי HP וCPM ומחכה לתשובה, לפי האתר עדיין מחכים לחלק (מאז ה-26 לאוגוסט)... כתבתי תיעוד די מדו…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by eliranh,

אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים: Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525MDell Aspire 5741G i5-430M 640GBAcer ממה שהבנתי עד עכשיו עיקר ההבדל בינהם הוא דגם המעבד אצל DELL זה 2410m ואילו ב ACER זה 430M השאלה שלי זה איזה מבינהם טוב יותר? ובכלל אם יש למישהו המלצה על מחשב נייד אחר עם מעבד I5 אשמח לשמוע בתודה מראש אלירן

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by idaneqw,

מדובר במחשב נייד ASUS U31SD-DH31. מפרט: Intel Core i3-2310M Dual-Core 2.1GHz NVIDIA GeForce GT 520M 1GB Graphics 8GB of DDR3 RAM HDD HITACHI 640GB 5400RPM אני חווה איטיות בעיקר בפתיחת תוכנות, לפתוח WORD\POWER POINT לוקח לו דקה+, כאשר ישנם מספר טאבים פתוחים בכרום (נניח 10-20) לפעמים הוא נתקע לכמה שניות-חצי דקה ומשתחרר. אני רוצה לדעת האם המעבד כל כך חלש? כי הוא מגיע הרבה פעמים ל-100%. או שהאם המגבלה של האיטיות נובעת מהדיסק הקשיח? אני פשוט רוצה לשפר את המהירות תגובה של המחשב, ואם מדובר בדיסק קשיח אולי משתלם לי להחליף. מדובר במחשב 13.3'', האם זהו דיסק קשיח סטדנרטי בגודל 2.5''? ואם אני אחליף לדיסק קשיח 7400RPM ארגיש בהבדל משמעותי? או שרק אם אעבור לדיסק של SSD? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by alonq1,

מעוניין למכור את המערכת הבאה.כמה שווה ? מעבד i5-2500 ,ללא אחריות קרור מעבד -ארקטיק 11 לוח INTEL DH67BL חדש עם 3 שנות אחריות זכרון : 2 מודולים של קורסייר ,4GB כל אחד,סהכ 8 גיגה ראם ,1600MHZ הדגם הפשוט VALUE עם CL11 דיסק: 1TB ווסטרן GREEN ללא אחריות כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7950 DUAL-X WITH BOOST עם אחריות CDLOG לעוד שנתיים ספק כוח :טרמלטק TR2-550 ללא אחריות כנראה צורב DVD -כנראה LG מארז חדש Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black כולל 2 וונטות 120

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. מישהו מכיר את החנות שלהם ? איך הם מבחינת שירות והרכבה? איך המפרט שלהם שהופיע ביום שישי בעיתון בשביל גלישה אופיס וקצת משחקים לילד בן 8-9 . תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Ben-Dor,

הנה המפרט: P4 1.8A 003 20/6/02 + Epox 4g4a+ corsair 256A-3000C2 מבוסס CTL Dragon AX-01SLD Silver זה הזה מאלומיניום בצבע כסף Enermax EG365P VEFCA זה הזה עם השליטה במאורר ThermalRight Ax-478 TT 80 mm Smart Fan איך זה? מה אתם חושבים שיש לשפר זה מערכת שמיועדת לO/c עד ל2533 מגה הרץ .

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אהלן.. אני חדש כאן, קיבלתי המלצה על הפורום הזה ושמעתי שיש כאן אנשים שמבינים עניין, ככה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי אני מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון, אם לא אז תעבירו אותו לפורום המתאים. בכל אופן, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני צריך את עזרתכם. כרגע אני משתמש במחשב די מיושן מזן הפנטיום 4, לא יצא לי להתעדכן בזן ה-core2 duo ודומיו ככה שאין לי מושג לגבי מה נחשב טוב ומה נחשב פחות טוב. אז בואו ניגש לעניין: אני מחפש מחשב למטרת משחקים, להפעיל את המשחקים הכי חדשים עם הגרפיקה הכי מפוצצת. תקציב: עד 6500 שקל. מה אני צריך בנוסף: גם צורב DVD (או שעדיף צורב BlueRay?..) וגם כונן DVD רגיל בנוסף. מה אני לא צריך בנוסף: מסך, מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת, עכבר. אם תוכלו לעזור…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by nadavy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה בפוטושופ כבדה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC - Unity, Diablo 3, Dragon Age -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1900-1200 (עם פתח לשדרוג עתידי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המחשב שלי כבר בן 5 שנים, והתחיל לעשות צרות פה ושם, ולהעלות משחקים חדשים לאט... מאוד לאט! המחשב יהיה לצורכי משחקים - עדיף שירוצו על ההגדרות הכי גבוהות - אבל לא נורא אם לא עוד משהו: לא איכפת לי לחכות חודש - חודשיים אם יש איזה משהו באופק שצריך לצאת שממש משפר את המפרט / ממש מוזיל דברים אחרים ואז אפשר לשדרג חלקים שונים להגיע למחיר הרצוי (ולחזק את המחשב) ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + 500-700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיו…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג כל עוד השיפור נחוץ ביחס לדרישות ושווה את ההפרש במחיר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, גלישה באינטרנט בעיקר, מעט תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by inglor,

דרישות: צריך להיות קל, 2 קילו ומטה, לעיבוד תמלילים, גלישה חלקה באינטרנט וכו... חשוב שזמן הסוללה יהיה סביר ושתהיה אחריות לשנה. יכול להיות משומש, מעבד: לא אכפת לי פנטיום, סלרון, קור, את'לון, טוריון, דורון, מה שבא לכם העיקר שיעבוד במהירות סבירה, מעדיף 512 זיכרון, DDR לפחות, עדיף DDR2 אבל אפשר רק מסונומה+ אז זה לא כל כך קריטי אם זה DDR. תקציב: 3000-4000 שקל, חריגה עד 5000 מקסימום, מצידי שיהיה מחודש או יד שנייה העיקר שמגיע עם אחריות. תודה רבה, אגב, אני מוכר את המחשב הנייד שלי (בלי קשר), Acer Travelmate 15 עם 1024 זיכרון DDR2, מאיץ 915G של אינטל, סונומה 1.73, אחריות לעוד שנתיים וחצי, 60GB זיכרון, יש עליו כמה שריטות אבל האחריות מכסה את זה, אין בעיות איתי בגדול, מגיע עם רשיון חו…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. 1. התקציב המקסימלי הוא עד 4700 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המח…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. היי, אני מחפש מחשב "חזק" וקל (יחסית) לפיתוח, יריץ הרבה Visual Studio, בטח איזה דטהבייס לצרכי פיתוח, קצת vmware. חיפשתי לפטופים שהם עם מעבד "HQ" (בניגוד ל "U" הפופלרי) וניתקלתי ב E5470 הזה. האם יש למישהו נסיון איתו? (ביצועים, מסך, מקלדת וכו). האם ניתן לחבר אותו ל 2 מסכים? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by ortapiero,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת פוטושופ וסרטים, מתחיל ללמוד WEBMASTER * גודל המסך: 15.6 בגלל הנאמפד אבל אם חייב אז 14''. * מעבד: נראה לי שעדיף i5 דור חמישי. תקנו אותי אם אני טועה *כרטיס מסך: NVIDIA *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח ומחובר למסך ומקלדת רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * כונן אופטי: לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by gf15,

שלום לכולם! נדפק לי המחשב לגמריי ואני מחפש אחד חדש, ואודה על העזרה במפרט כי אני קלולס לגמריי... אז ככה... מחפש רק מחשב (כונן, בלי מסך). משהו הכי בסיסי ופשוט שיש לאינטרנט ולצפייה בסדרות שאני מוריד בטורנטים. עדיף גם עם אופציה לגיימינג כי אני מתכנן לחזור לשחק מדיי פעם פיפא או פרו, וזהו בערך. הוא הולך להתחבר למסך סמסונג דיי בסיסי B2030 (20 אינץ', 1600x900 מקסימלי) ולרמקולים ענתיקה מלפני איזה 15 שנים. מאוד מאוד אודה למי שיוכל לעזור למצוא מפרט סביר. הסיבה שאני נוטש את הנוכחי היא שהוא באמת זקן, בטח כבר יש לו 10. לא יכול להריץ חלונות 7 ולאחרונה גם מאוד מקרטע עם האינטרנט, ונמאס לפרמט כל כמה חודשים. גג 2000 שקל. הולך בעיקר לצפות בו בסדרות ב-HD, וכנראה גם לשחק פיפא ופרו. לא מעבר. …

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by BMW330i,

היי, אני מעוניין לקנות: מעבד, לוח אם , זיכרון , כרטיס מסך , כרטיס קול, ספק וקירור. תקציב:4500-5000 , אפשרי להוסיף עוד כמה מאות לשיפור המפרט אם זה באמת שווה, ואם לא, אז אם אפשר להגיע לתצואות דומות או דיי קרובות בפחות כסף מסכום המפרט הבא אני יישמח לשמוע מה דעתכם על המפרט: (?) AMD Athlon 64 3000+ Tray CPU ¤909 Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 Motherboard ¤745.95 Corsair 512MB DDR 3200 CAS2 Memory ¤799 Albatron Geforce 6600GT PCI-e 128Mb 128Bit Video Card ¤1249 Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card ¤ 569 Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Power Supply ¤ 349 Aerocool Aqualia Water Cooling System ¤ 399 סה''כ: 7 5019.95 ¤ המחירים נלקחו מ: http://w…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by brighi,

שלום, אני מחפש לקנות את המחשב הזה. האם יש חנות אמינה וזולה שמוכרת אותו בארץ? מישהו יודע האם מוכרים אותו בקפריסין וכמההוא עולה שם? לשאלה אחרונה, האם הוא מגיע בצבע אחד/או שיש צבעים נוספים ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.