ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
OK אז ככה המחשב מיועד ליצירת מוזיקה. אני יוצר כבר 3 שנים ברמה די גבוהה וסחטתי את המחשב הקודם שלי עד הסוף חחח הנה המפרט: Intel Core2Duo E6600 2.4GHz 4MB Gigabyte 965P-S3 G.Skill DDR2 1024MB Dual Channel 800MHZ ASUS 1950Pro DDR3 256MB 256BIT Segate Barracuda 320GB 16MB SATAII Gigabyte Poseidon Enermax Liberty 400W טוב אז ההתלבטות שלי זה אם כדאי לרדת ל E6300 ולקחת 2GB. או כל שילוב שייתן לי ביצועים ממש חזקים. אני באמת צריך הרבה זיכרון כי אני משתמש ב CUBASE ו REASON ושאר ירקות... הקטע זה שהמעבד הזה הוא חייה... ואני לא יודע מה כדאי. תודה מראש. (ודרך אגב אין לי רק 2 הודעות בפורום.. הייתי פה פעם עם 500 הודעות אבל פירמטתי תמחשב ושכחתי את הסיסמא והחשבון חחח)
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב הישן מאוד שלי... המחשב החדש יהיה בעיקר לעבודה משרדית ואם התקציב יאפשר אז גם למשחקים. יש לי במחשב הישן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500GT. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות ומשחקים אם אפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Eclipse (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הRM850X מאמזון ארהב אבל הוא מן הסתם מגיע עם כבל אמריקאי.. השאלה אם אני יכול אפילו לקנות את הכבל הזה בלי שיהיו לי בעיות? עריכה: לא ראיתי שיש פורום אחר שקשור לספקים אבל אם מישהו יודע את התשובה אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב קיים בן שנה ואני רוצה להחליף את הלוח אם , המעבד והזכרון למשהו קצת יותר חזק. אז יש לי כרגע כרטיס גרפי AMD Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE ועל המעבד הנוכחי יש מאוורר : KATANA 4 SCKTN-4000 SCYTHE בנוסף , אם זה רלוונטי אז הספק שישודך לחומרה הוא A.PFC 80+ NAXN 500W ENERMAX דרישות : כרגע לצערי אין לי זמן לגיימינג אבל ברור לי שלמשל כאשר GTA V יצא ל PC אשחק בו. ביום יום המחשב משמש לאופיס + אינטרנט + HD movies streaming וגם קצת תכנות (Visual studio 2012). אני רוצה לפחות 16GB זכרון (2X8) ואני רוצה שבלוח האם יהיו 4 סלוטים של זכרון (לשדרוג עתידי). אשמח מאד לקבל עזרה וייעוץ , כמו כן , לפי זה : http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-4.html המאוור…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני שמח להציק שוב - סתם סתם אני חולה אליכם, בן דוד שלי הציע לי לא לקנות מ-KSP (זה לא משנה יש לנו סניף די קרוב של פנדה) אז ניסתי לבנות את המפרמט שהבאתים לי http://www.Idanr.cjb.co.il בפנדה אבל לא נראה לי שהרכיבים תואמים באותם מפרמטים X_X בבקשה תעזרו לי שהמפרמטים יהיו הכי תואמים : זה המפרמט מפנדה: Teac Floppy Drive 1.44 68 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original 798 ש"ח Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt 509 ש"ח NEC DVD X 16 DV5800 148 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 630 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800 256MB Retail 1,467 ש"ח AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 848 ש"ח סה"כ 4,467 ש"ח אל תתבלבלו בזיכרונות זה 2…
-
- 41 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן לכל המומחים ואוהבי המחשבים! החלטתי לקנות לעצמי מחשב גיימינג ליומולדת אני ממש קיוויתי להגיע למשהו בסביבות ה4K אבל לא כ"כ הצלחתי (אולי עיניים קצת גדולות..) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אשמח לרדת מ5K אבל אם זה מה שיעשה את כל ההבדל אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ברשת. חשוב לי מאוד לציין שאני יכול להתפשר על גרפיקה ממוצעת. מה שהכי חשוב לי זה שהמשחקים יעבדו *חלק* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בניתי מחשב לקרוב משפחה , לא חיפשתי משהו מטורף יקר משהו MED END כזה ... רציתי לשאול אתכם איפה יכולתי לשפר ? ספק כח יש לי , SSD של סמסונג EVO 870 יש לי לא כל החלקים לקחתי . \ ^^^ זיכרון 8GB 3200MHZ DDR4 X 2 = 16GB DUAL CHANNEL יכולתי לקחת I5 12400F + RTX 4060 ולוח אם B760 אבל רציתי להוריד עלויות , NVME 3/4 זה קישקוש חבל על הכסף
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב משרדי (אדריכלים), שיריץ בעיקר Autocad, Sketchup. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מוגדר,אך נאמר 4500, אם אפשר פחות, עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות שרטוט וגרפיקה קלה - Autocad, Sketchup 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - סטנדרטי למשרד בגודל 24-26 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 שלא יהיה טרקרטור אבל לא חשוב במיוחד…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תיאור כללי: מחשב המיועד למיני מוזיאון, יחובר לטלוויזיה גדולה (רזולוציה סטנדרטית, לא 4K) ולמסך קטן נוסף עבור מצגת ווידאו. דרוש גם ציוד היקפי: שלט מעולה למצגות, רצוי גם עם מצב עכבר למקרה הצורך. מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה. התקציה עבור המחשב הינו כ-500$ בערך, התקציב לציוד הינו בנפרד, ככל שידרש עבור ציוד איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקרה ברורה, אך היות ומדובר בסה"כ במחשב המיועד למצגות כדאי שיהיה באיזור ה-500$. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באם מדובר במשהו מוצדק ניתן לחרוג כפי הצורך. 2. מה שימושי המחשב? הצגת מצגות ווידאו בטלוויזיה ובמסך מחשב במקביל. חלקם מתוך אפליקצית אנדרואיד - על אמו…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב הנוכחי: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 מומרץ ל 3.10mhz, בתוספת קירור Thermalright Ultra Extream + שני מאווררים DDR2-SDRAM 2X2GB Gigabyte P35-DS3L Sappire HD 7770 1GB Mhz Edition (לא עשיתי OC) Antec VP400p 450W לפני הכל, האם יש אפשרות להשתמש בקירור במחשב החדש, והאם כדאי בכלל ? ודבר שני, האם לאחר השדרוג, כרטיס המסך הנוכחי יהווה צוואר בקבוק, או שהוא יוכל להתמודד עם משחקים חדשים ? אז למפרט עצמו: המחשב ישמש למשחקים ולעבודה משרדית. החלקים שאני צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון RAM ומארז. (אני מתכוון לעשות OC קליל למעבד) את שאר החלקים אני אקח מהמחשב הקודם. (צורב DVD, דיסק קשיח, ספק כוח, כרטיס מסך, קירור, מאווררים, וכרטיס PCI-E של USB3, מסך, טלוויזיה)
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בבקשה איך המפרט הזה הרכבתי בשביל אחי עם יש משהוא שכדי לשנות השמח לדעת תודה לכל מי שיתן חוות דעת מעבד Intel® Core™ i5-8600 Coffee Lake Box מעבד אינטל i5-8600 מסדרת Coffee Lake הכולל 6 ליבות במהירות 3.1GHz מק"ט: I5-8600B 1,060 ₪ 1,060 ₪ לוח אם Asus Rog Strix B360-F Gaming ATX לוח אם למעבד אינטל מבית Asus דגם Rog Strix B360-F Gaming ערכת שבבים B360 בעל תושבת 1151 מסוג ATX הכולל יציאות Display Port, DVI, HDMI וחיבורי USB 3.1, USB 2.0, USB Type C מק"ט: STRIXB360FG 570 ₪ 570 ₪ …
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
להלן המפרט של המחשב שברשותי לשימוש ביתי: אינטרנט,מוזיקה, משחקי ילדים ומעט סרטים.. להערכתי קניתי אותו ב-2009 והוא מבוסס על המלצות שקיבלתי כאן. GIGABYTE 975G-DS3 INTEL CORE 2 CPU 4400 2.00GHZ 2048MB MEMORY NVIDIA GEFORCE 7300GT WDC WD2500KS יש גם כונן DVD של LG המארז עדיין מעולה והמאוורר שקט ביותר. בסה"כ הוא מתפקד היטב אך לאחרונה אני מגלה יותר ויותר שהוא נתקע. יותר נכון, האינטרנט נתקע. האם מומלץ לשדרג חלקים או להחליף כבר את הכל? אשמח להתייחסותכם.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב גיימינג ותיק שהורכב ע"י tms: לוח אם: Gigabyte p35-ds3l מעבד Intel Q6600 קירור: thermaltake V1 זכרונות: 4x OCZ 1GB 800MHz כרטיס מסך: sapphire radeon 4870x2 ספק כח: corsair 520hx מארז: NZXT Lexa BlackLine. אשמח לדעת כמה המפרט הזה שווה כיום!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המחשב שלי כבר בן 5 שנים, והתחיל לעשות צרות פה ושם, ולהעלות משחקים חדשים לאט... מאוד לאט! המחשב יהיה לצורכי משחקים - עדיף שירוצו על ההגדרות הכי גבוהות - אבל לא נורא אם לא עוד משהו: לא איכפת לי לחכות חודש - חודשיים אם יש איזה משהו באופק שצריך לצאת שממש משפר את המפרט / ממש מוזיל דברים אחרים ואז אפשר לשדרג חלקים שונים להגיע למחיר הרצוי (ולחזק את המחשב) ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + 500-700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיו…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מארז MIDI TOWER EZCOOL ספק כוח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לוח GA770TA-UD3 AM3 AMD GIGABYTE מעבד ATHLON II 630 Q.C AM3 AMD זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דעסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB SEAGATE כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1024MB GDDR5 POWER COLOR צורב LG X22 מסך E2250T LCD LED 1:5,000,000 5MS 21.5" סך הכול 4,300 שקל. מה אתם אומרים? לגבי הספק הוא עולה סביב ה290 אם אני לא טועה והמוכר אמר לי שהוא לא ג'נרי, הרמתי אותו והכול על המדבקה רשום 532W אם זה עוזר והספק שוקל לא קצת אם זה איכשהו משפיע. מה דעתכם על המפרט? כדי לחדד כמה עניינים, המחשב במיוחד למשחקים, התקציב הוא 4300 עם המסך הספציפי שציינתי, ללא חריגות ולא מתוכן OC.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי אני זקוק למפרט של מחשב חזק במיוד ב 8 אלף שקל עם מסך מקלדת ועכבר אני רוצה שהמחשב יהיה חזק לאורך תווח חיים ארוך... אם אפשר שני הצעות מחיר אחת לאינטל ואחת ל AMD *עם צורב DVD וסידי רום.... *מארז של ראייד מקס סקורפיו כסוף בבקשה.... *כרטיס מסך חזק
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ בארה"ב ואני רוצה לצרוב לו אותיות עבריות על המקלדת. מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד DELL VOSTRO V131. הכרטיס רשת שיש במחשב הוא: http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/product-briefs/centrino-wireless-n-1030-brief.pdf הכרטיס רשת הנוכחי,הוא מאוד עלוב,יכולת הקליטה שלו גרועה,וכל פעם אני סובל מניתוקים. חשבתי לקנות את הכרטיס רשת הזה: http://download.intel.com/network/connectivity/products/prodbrf/323017.pdf השאלה היא האם הכרטיס הנ"ל יתאים מבחינת גודל למחשב הנייד שלי? שאלה נוספת: לכרטיס שציינתי לעיל יש 3 חיבורים לאנטנות,והשאלה היא האם במחשב דל הנוכחי שלי יש 3 אנטנות,או שאני אצטרך לקנות אנטנות? בתודה מראש שי
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לקירור נוזלי למעבד intel i9 9900K, עד 500-550 ש"ח תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכה קולנועית(מיקצואית!!!) יש לי מיגבלת כסף ל 5000 ש"ח אפשר לחרוג אד 5500 יש לי 3 אפשרויות שמצתי מורקבות אני מאדיף שלא.. אני מנסה להבי את המחשב החי חזק וטב לעריכה(אם יש הצעות אני ישמאח) המחשב צריך להחזיק טוב ל 5 שנים הכרובות(אם AVID) צריך שיתקינו לי את תוכנה ה AVID בתוכו ווידוס לא חיב אדיף! לא צריך פרטים חיצונים כמו מסך וכו... ------------------------------------------------------------------------------------------ 1.האופציה הרישונה פירוט: מעבד לחץ לתיאור מפורט ואפשרות שדרוג Intel Core 2 Duo E-6750 2.66-GHz x2 Dual Core 1333 לוח אם לחץ לתיאור מפורט Intel P35 Express Main Board קירור גשר צפוני פסיבי לחץ לתיאור מפורט Silent North-Bridge Heatsinkזיכרון לחץ ל…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לאחר שנתיים מעולות עם המחשב הישתדרגתי בחדש כך שאני מעוניין למכור את היישן המחשב הוא ALIENWARE M14X שנקנה בחו"ל לפני כשנתיים מעבד - I7 2860QM הארד דיסק - SSD 256 כ.מסך - NVIDIA GT 555 3G זיכרון - 8G 1600 MHZ מ. הפעלה - WIN 7 ULTIMATE 64BIT יש את כל הדיסקים המקוריים, המחשב ללא אחריות המחשב אבל הוא עובד מעולה ללא בעיות ובמצב שמור מאוד אשמח לחוות דעת תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של כ-4K. המחשב מיועד למטרות סטודנטיאליות (קריאה של חומרים באינטרנט, PDF, עבודה ב-WORD וכו') ולכן האופציה של המסך 300 מעלות שלו נראית לי שימושית. בין היתר אם כבר אני קונה מחשב חדש הייתי מעוניין שיהיו לו מעט יכולות גיימינג אם כי לא קריטי מאוד, חשוב המשקל שלו שיהיה כמה שיותר נמוך, שלא יהיה רועש, ועם זמן סוללה כמה שיותר טוב. אז ראשית רציתי לדעת מה דעתכם על הבחירה? האם לדעתכם יש מחשב טוב יותר במסגרת התקציב הנ"ל? דבר נוסף שחשוב לי לעתיד, זה היכולת להוסיף כונן SSD. ראיתי שלמחשב הנ"ל אין כונן אופטי מה שאומר שאני לא אוכל בעתיד להוסיף כונן SSD במקומו או שיש איזה מקום ספציפי מיועד לזה שאני לא יודע? אני מעדיף לא להחליף את הכונן קשיח הרגיל ב-SSD …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב הזה http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=102603&af=10 איך הוא? שווה את הכסף? החברה אמינה ?? ACER? כדאי? תודה אנשים!!!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם! רציתי לשאול אתכם איזה מפרט מומלץ למחשב שהוא בעיקר למשחקים... הדברים שאני צריך לדעת: מקום בהארד דיסק: RAM: מעבד: כרטיס מסך: ואם יש עוד דברים מומלצים בבקשה תגידו לי. תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-