ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש לפטופ לאחותי בטווח מחירים של 6,000-8,000 שעתיד לשמש ללימודים אקדמיים ולעריכת תמונות בפוטושופ ובתוכנות נוספות. מכיוון שעתיד להיות הרבה מחוץ לבית, מבקש מסך שלא יחרוג מ-13-14 אינץ'. תודה,
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו המקבוק "12 אבל עדיף חומרתית ומריץ ווינדוז. יש פה למישהו? למה הוא עולה בארה"ב $770 ובארץ 10,000 ש"ח? פעם אחרונה שרכשתי מחשב מחו"ל היה לפני עשר שנים בערך. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה שוב בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מארז MIDI TOWER EZCOOL ספק כוח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לוח GA770TA-UD3 AM3 AMD GIGABYTE מעבד ATHLON II 630 Q.C AM3 AMD זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דעסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB SEAGATE כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1024MB GDDR5 POWER COLOR צורב LG X22 מסך E2250T LCD LED 1:5,000,000 5MS 21.5" סך הכול 4,300 שקל. מה אתם אומרים? לגבי הספק הוא עולה סביב ה290 אם אני לא טועה והמוכר אמר לי שהוא לא ג'נרי, הרמתי אותו והכול על המדבקה רשום 532W אם זה עוזר והספק שוקל לא קצת אם זה איכשהו משפיע. מה דעתכם על המפרט? כדי לחדד כמה עניינים, המחשב במיוחד למשחקים, התקציב הוא 4300 עם המסך הספציפי שציינתי, ללא חריגות ולא מתוכן OC.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך מפרט ב7000 שקל לגיימר כבד + מחשב שקט שיחזיק לי משחקים לאורך זמן כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. עכשיו יש לי התלבטות קשה , כדאי לי לחכות ל 8800gts החדש ואם כן תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ וכמה הוא יעלה? נזכרתי, לללללללאאאאאאא OC
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני זקוק למפרט של מחשב חזק במיוד ב 8 אלף שקל עם מסך מקלדת ועכבר אני רוצה שהמחשב יהיה חזק לאורך תווח חיים ארוך... אם אפשר שני הצעות מחיר אחת לאינטל ואחת ל AMD *עם צורב DVD וסידי רום.... *מארז של ראייד מקס סקורפיו כסוף בבקשה.... *כרטיס מסך חזק
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות: מעבד, לוח אם , זיכרון , כרטיס מסך , כרטיס קול, ספק וקירור. תקציב:4500-5000 , אפשרי להוסיף עוד כמה מאות לשיפור המפרט אם זה באמת שווה, ואם לא, אז אם אפשר להגיע לתצואות דומות או דיי קרובות בפחות כסף מסכום המפרט הבא אני יישמח לשמוע מה דעתכם על המפרט: (?) AMD Athlon 64 3000+ Tray CPU ¤909 Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 Motherboard ¤745.95 Corsair 512MB DDR 3200 CAS2 Memory ¤799 Albatron Geforce 6600GT PCI-e 128Mb 128Bit Video Card ¤1249 Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card ¤ 569 Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Power Supply ¤ 349 Aerocool Aqualia Water Cooling System ¤ 399 סה''כ: 7 5019.95 ¤ המחירים נלקחו מ: http://w…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
OK אז ככה המחשב מיועד ליצירת מוזיקה. אני יוצר כבר 3 שנים ברמה די גבוהה וסחטתי את המחשב הקודם שלי עד הסוף חחח הנה המפרט: Intel Core2Duo E6600 2.4GHz 4MB Gigabyte 965P-S3 G.Skill DDR2 1024MB Dual Channel 800MHZ ASUS 1950Pro DDR3 256MB 256BIT Segate Barracuda 320GB 16MB SATAII Gigabyte Poseidon Enermax Liberty 400W טוב אז ההתלבטות שלי זה אם כדאי לרדת ל E6300 ולקחת 2GB. או כל שילוב שייתן לי ביצועים ממש חזקים. אני באמת צריך הרבה זיכרון כי אני משתמש ב CUBASE ו REASON ושאר ירקות... הקטע זה שהמעבד הזה הוא חייה... ואני לא יודע מה כדאי. תודה מראש. (ודרך אגב אין לי רק 2 הודעות בפורום.. הייתי פה פעם עם 500 הודעות אבל פירמטתי תמחשב ושכחתי את הסיסמא והחשבון חחח)
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד I7 4770K יקנה בנפרד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי הנדרש מהדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות, מכונות וירטואליות, גלישה אינטנסיבית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לדעת את כל האופציות, אבל אם אפשרי להגיע ל-3,000 הכי אשמח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים והקלטות ליוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AC החדשים למיניהם, קרייסיס, באטלפילד, כל מני כאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של כ-4K. המחשב מיועד למטרות סטודנטיאליות (קריאה של חומרים באינטרנט, PDF, עבודה ב-WORD וכו') ולכן האופציה של המסך 300 מעלות שלו נראית לי שימושית. בין היתר אם כבר אני קונה מחשב חדש הייתי מעוניין שיהיו לו מעט יכולות גיימינג אם כי לא קריטי מאוד, חשוב המשקל שלו שיהיה כמה שיותר נמוך, שלא יהיה רועש, ועם זמן סוללה כמה שיותר טוב. אז ראשית רציתי לדעת מה דעתכם על הבחירה? האם לדעתכם יש מחשב טוב יותר במסגרת התקציב הנ"ל? דבר נוסף שחשוב לי לעתיד, זה היכולת להוסיף כונן SSD. ראיתי שלמחשב הנ"ל אין כונן אופטי מה שאומר שאני לא אוכל בעתיד להוסיף כונן SSD במקומו או שיש איזה מקום ספציפי מיועד לזה שאני לא יודע? אני מעדיף לא להחליף את הכונן קשיח הרגיל ב-SSD …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד DELL VOSTRO V131. הכרטיס רשת שיש במחשב הוא: http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/product-briefs/centrino-wireless-n-1030-brief.pdf הכרטיס רשת הנוכחי,הוא מאוד עלוב,יכולת הקליטה שלו גרועה,וכל פעם אני סובל מניתוקים. חשבתי לקנות את הכרטיס רשת הזה: http://download.intel.com/network/connectivity/products/prodbrf/323017.pdf השאלה היא האם הכרטיס הנ"ל יתאים מבחינת גודל למחשב הנייד שלי? שאלה נוספת: לכרטיס שציינתי לעיל יש 3 חיבורים לאנטנות,והשאלה היא האם במחשב דל הנוכחי שלי יש 3 אנטנות,או שאני אצטרך לקנות אנטנות? בתודה מראש שי
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסה ואני מחפש מחשב נייד שיחליף גם את המחשב הנייח שבבית וגם שאני אקח אותו איתי לאוניברסיטה. חיפשתי ומצאתי את זה Lenovo YOGA 700 . אני רוצה לקנות את המחשב מאילת ככה שהמחיר שלו יוצא סבבה 4179 שח. http://ksp.co.il/?store=eilat&enter_zap=1&uin=28667&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האמת חיפשתי הרבה ולא מצאתי בשום מקום ביקורת או המלצה על המחשב. אשמח אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לחות את דעתו עליו. חוץ מזה, אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים אחרים בסגנון הזה. אני צריך שהמחשב יהיה קל כמה שניתן, חזק, סוללה חזקה, ועדיפות מסך מגע 13-14 אינצ'. תקציב עד 4200 מאילת אם יש אז עדיף. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם את המחשב שיש לי כרגע קניתי לפני שנתיים וחצי כמעט - Intel Pentium 4 2.4 ghz mobo - agp x4 generic psu 256 ddr @ 266 Hz geforce 4 mx 440 128 mb השאלה היא כזאת: האם שווה לי להשקיע משהו כמו 1500 שח ברכיבים הבאים: agp geforce 6600 512 ddr @ 400 hz ולוח אם תואם לכרטיס והזיכרון. לא חשוב לי שמשחקים ירוצו על הגדרות מטורפות, אבל שכן יראו טוב וירוצו חלק. כדוגמא, האם המחשב הזה יריץ את HL2 על הגדרות גבוהות בצורה חלקה? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, ותודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב הזה יהיה לצורכי משחקים די כבדים ותוכנות עריכה די כבדות... מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore Model Number: X2 3800+ לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E Model M2V-MX זכרונות DDR II 667 1GB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II Model HDT722516DLA380 כרטיסי מסך ASUS 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP Model N7600GS/HTD/256M כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Black מקלדות Microsoft Microsoft Internet + Mouse Optical רמקולים CREATIVE SBS 370, 2.1 Model SBS 370 כל זה ב-2786 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא הגבלה, פשוט מניח שזה תקציב הגיוני. אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, אינטרנט וטלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? עבודות משרד, אינרנט-הרבה טאבים, עמודי וידאו\פלש . לא חייב אבל נחמד עם DOTA 2 ירוץ אליו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שהיה יחסית שקט, קל עד כמה שזה אפשרי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם יש גרסה ללא וינדוס זולה משמעותית 1+ *חש…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי,אודה אם תתנו לי לינק לסרטון להחלפת מאוורים לנייד שבכותרת וכן גם מאוורר למעבד תודה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, הגיע הזמן לשים לילד בן ה10 מחשב בחדר. יש לנו מחשב חזק גיימינג בסלון אך בחדר הוא ישחק בעיקר פורטנייט, יראה קצת נטפליקס וילמד כנראה בעזרת office. תקציב הוא די גמיש, באזור ה5,000 ש"ח כולל המסך (מקלדת ועכבר יש). תודה !
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה המחשב שהרכבתי 4700 שקל בלי ציוד הקפי ובלי מסך רק מארז אז ככה ישש מה לשנותתת אוו שהכלל פה טובב!!? ??? אני מתכוון שבוע הבא לקנות את המחשב הזה אז שלא יהיו סתם טעויות שמשו פה לא טוב אז תגידו לי איך המפרט הזה.. ד"א התקציב שלי 4700-4800 מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX…
-
- 44 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום תקציב 5000-5500 * מטרות המחשב? אוטוקאד דו מימד * גודל המסך?בסביבות 17" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi או משהו סביר אחר לחיבור למסך * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ssd 250GB ללא כונן רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס ר…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט עם כל הציוד ההיקפי. מומלץ מחנות באיזור הצפון (נהריה-עכו-קריות-חיפה). כולל מסך, מקלדת ועכבר אלחוטי, רמקולים, מדפסת משולבת (מחיר דיו סביר), מצלמת רשת משולבת מיקרופון. כמה דגשים בנוגע למחשב, ישמש בעיקר לעבודה משרדית + מעט גיימינג אז צריך גם כ.מסך סביר+ רוצה להכניס גם SSD למחשב לא חייב בנפח גבוה. תודה רבה לכל העוזרים !! שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם יש צורך .. תגידו לי אתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית + מע…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן לכל המומחים ואוהבי המחשבים! החלטתי לקנות לעצמי מחשב גיימינג ליומולדת אני ממש קיוויתי להגיע למשהו בסביבות ה4K אבל לא כ"כ הצלחתי (אולי עיניים קצת גדולות..) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אשמח לרדת מ5K אבל אם זה מה שיעשה את כל ההבדל אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ברשת. חשוב לי מאוד לציין שאני יכול להתפשר על גרפיקה ממוצעת. מה שהכי חשוב לי זה שהמשחקים יעבדו *חלק* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי שכבר נמאס מהפנטיום 200 שקרס כל יום ולאחר שנשארו לי מעבד סלרון 633, וזיכרון 256/133 וכונן CD (מהמחשב שנשרף לפני חודשיים) החלטתי להשמישו אז קניתי לוח CUSL2 במחיר נמוך, ומארז צ'פטק אצל הדובים (שהפך להיות המארז של הAMD לשרת שמתי ESTAR). יש שני כרטיסי רשת אחד של רילטק 8139 ועוד אחד של WINBOND כרטיס המסך הוא OB אבל יש חריץ AGP הדיסק הקשיח הוא סיגייט 60GB/7200RPM האם מישהוא יכול להציע לי שיפורים??
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב ביתי, שימושים - גיימינג קל, כרגע למשל League of Legends אבל אולי גם יותר מזה בעתיד, עבודה עם אקסלים גדולים אם רלוונטי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם מאד כדאי ניתן לחרוג מעט, עדיף שלא (מחיר כולל מסך). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, אקסלים גדולים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בגודל 24 בערך 1080P מספיק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-