עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by d.c.n,

שלום, אני צריך בבקשה מערכת לגימיינג, הנה כמה נקודות שיעזרו לכם: *השימוש במחשב יהיה למטרות גימיינג במשחקים ברמה גבווה כמו call of duty 7 . far cry וכו'. *גודל מסך שלי 1920x1080 FULL HD *אין צורך בציוד היקפי. *רמת השקט היא לא כזאת קריטית אבל כזאתי שאני יהיה מסוגל לישון ולהשאיר את המחשב דולק. * OC מה שבטוח לא יהיה, ובמידה זה יהיה אני מאמין בשנתיים הבאות. *בעתיד כן ייתכן כל מיני הוספת/ שינוי חלקים שונים על מנת לשפר את המערכת. *שהמפרט יהיה בנוי רק בבקשה מ- www.ksp.co.il ולא מחנות (אתר) אחר. (אני יודע שזו הפעם ה100 שאני פותח אשכול , תמיד מבלבלים אותי כמו למשל : הכרטיס 6950 גדול מידי ויפריע לחיבורי ה sata ואז כשמגיע לדף השני אין כבר מענה אז רשמתי את כל הנתונים האפשריים…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Ace-of-spade,

היי לכולם, יש ברשותי שני כרטיסי מסך שמעוניין למכור ורוצה לדעת כמה הם שווה היום.. 1: gainward geforce GTX260 maxcore 216SP MB896 נרכש בסוף 08 מיבואן גיינוורד הרשמי בארץ 2: asus geforce GTX680 DC2 2GB OC נרכש לפני שנתיים בערך מKSP ללא אחריות תודה לעונים :]

3. אהבתי את המפרט השני בקישור הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/108/ אבל הייתי רוצה להתאים אותו יותר לסטטוס של גרפיקאית חובבת ולאו דווקא גרפיקאית על... לדוגמא - למצוא כרטיס גרפי במחיר יותר נמוך לשימוש בפוטושופ (C3) וגם מתאים לויסטה. בנוסף רוצה להוסיף מסך - 19 אינצ', רוצה כרטיס הרחבה ליציאות USB מקדימה (לפחות עוד 6 יציאות כאלה) וגם לעוד 2-4 יציאות FIREWIRE. אה - גם עכבר ומקלדת מומלצים אם יש. לא רוצה להתפשר בנושא ה- 4 ג'יגה זכרון ובנושא המעבד המוצעים במפרט הנ"ל. רוצה אבל לדעת אם יש לוחות אם שיכולים לתמוך ביותר מ- 4 ג'יגה זכרון. שימושים נוספים למחשב - הורדות מהאינטרנט (סרטים, מוסיקה וכד') וצפיה, האזנה למוזיקה וגם מעט שימושים משרדיים. הקצבנו לנו עד 10,000 ש"ח לכל זה אבל כמו…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by AvlK,

שלום חברים בת דודה שלי הביאה לי מחשב של לנובו עם סוללה גוססת (נטענת עד 60%), והיא רוצה לקנות חדשה. אין לי בעיה להחליף את זה באופן עצמאי, אבל אין לי מושג איפה הכי משתלם לקנות סוללה ומה המחירים של סוללות בכלל.. ראיתי את זה באיביי למשל: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-U310-Touch-OEM-Genuine-Original-REAL-DEAL-Battery-L11M3P01-11-1V-46Wh-/331301936183?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d23225c37 זה מחיר סביר? או לחלופין אפשר לקנות בארץ במחיר סביר? אולי אפשר לקנות ישירות מלנובו? (מחפש להוריד לה את העלות כמה שאפשר.. עוד דבר, ראיתי באתר של lenovo שבסדרה הזו (u310) יש כמה מפרטים שונים (i3\i5\i7) האם בכולם יש אותה סוללה מבחינת הקיבולת או שהסוללות שונות? הדגם שלה זה ההוא שמגיע עם i…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by nadav.narkiss,

הציעו לי שני מחשבים לעריכה גרפית: Lenovo Think Pad P52 מסך: 15.6 1920X1080 CAM LED מעבד: Intel Core i7-8850H 2.6 6core זיכרון: 32GB DDR4 דיסק: 1T SSD NVME כרטיס מסך: NVIDIA Quadro P2000 4GB GDDR5 Dell Mobile Precision 7530 מסך: 15.6 IPS 1920X1080 fhd IPS מעבד: INTEL SIX CORE I7 8750H 2.2. זיכרון: זהה. דיסק: זהה. כרטיס מסך: זהה. מה כדאי לקחת? טכנית בלבד. המחיר זהה. שניהם זמינים. אחריות זהה. תודה נדב

6. Started by zilbermm,

שלום, אני צריך מחשב לשימושים בסיסיים - אינטרנט, מוזיקה וסרטים, משחקים בסיסיים מאד לילדים קטנים. התקציב הוא 1500, סטיה של 100 לפה ולשם היא בסדר, אבל לא מעבר. אשמח גם אם מושהי ימליץ לי על מייבש כביסה אישתי מייבשת על הרדיאטור וקורעת אותי עם חשבון החשמל תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום לכל המייעצים, אני סטודנטית מתחילה בלימודי חינוך. לצערי אני לא מסתדרת בלי מחשב נייד בשיעורים (והמחשב השולחני בבית ישן שנת ישרים). הייתי רוצה להתארגן על מחשב בהקדם האפשרי, ככה שכל עצה תתקבל בשמחה. התקציב שלי הוא 3,600 עם גמישות של 400 ש''ח (וגם זה הרבה בשבילי). זה בגדול הדרישות שלי: [TABLE] [TR] [TD]תקציב:[/TD] [TD]עד 4,000 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מטרות המחשב:[/TD] [TD]עבודה משרדית (WORD ואינטרנט – לשוניות מרובות), צפיה בסרטים, Photoshop, האזנה למוזיקה.[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך:[/TD] [TD]15.6 מאט.[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך:[/TD] [TD]FHD או IPS (עדיף).[/TD] [/TR] [TR] [TD]אמצעי קלט:[/TD] [TD]מקלדת numpad.[/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל רצוי:[/TD] [TD]עד 2.6 ק''ג (כמה שפחות)…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אשמח להצעות לשפר או מפרטים אחרים משחקים כגון: overwatch dark souls 3 BF1 CSGO לא כולל מסך כולל מערכת הפעלה תודה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=96539

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחי, אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14"-15" * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? באיזור של 2 קילוגרם, נראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע, הממוצע היום (אני מניח שזה באיזור 4 שעות עבודה, יכול להיות שאני רחוק מאד מהמציאות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן, אשמח לשמוע על המלצה מתאימה למחשב ועלות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Pancakes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM,SAINT'S ROW 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אחד מהם ברזולוציה 1680X1050 והשני נמוך יותר,לא בטוח כמה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר לסחוט בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. …

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אני מתכנן לקנות מחשה זה למטרת כך שאני צלם ומעצב גרפי אשמח לשמוע חוות דעת שלכם בקשר למחשב שמו: Lenovo IdeaPad C340-15IML 81TL001VIV

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by chen1981,

חברים, אני אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא של מחשב נייד שאני רוצה להביא מארה"ב: http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&l=en&model_id=xps-l502x&oc=dncodq2&s=dhs&vw=icon&leadtime=4/8/2011&showleadtime=True 1. האם הדגם מומלץ מבחינת יחס המחיר לאיכות? 2. השימושים- צפייה בסרטים וסדרות (חלקם HD), יחובר לטלוויזית LCD של LG דרך רסיבר HD ושימוש באופיס. 3. האם ידוע לכם אם יש אחריות בארץ לדגם הזה? 4. האם יש במפרט נתונים שצריך לשנות/לשדרג בשביל השימושים בו? תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. המחשב הישן נרכש לפני שנתיים נמסר להורים שהתמכרו לאינטרנט ולכן הזמן למחשב חדש. מספר נקודות חשובות לציון: 1. התקציב (חריגה אפשרית עד 10K)הוא ללא מסך או כל ציוד היקפי. 2. המחשב ישמש לשימושים רב גוניים כגון עריכת סרטים,הפעלת 2 סרטי HD 1080P במקביל, ריבוי משימות -מספר רב של טאבים פתוחים כולל winrar עובד ברקע . 3. מכיוון שהמחשב ישמש כעין שרת שאליו יחוברו מספר דיסקים קשיחים שיזרימו ריפים מלאים של בלוי ריי בעדיפות לוח אם תואם עם sata 3 ו usb3 . 4. אני מבקש מחשב עם כונן SSD למערכת ההפעלה שתאפשר גם גישה מהירה לתוכנות ועוד כונן SATA3 גדול. 5. שקט רמה 9-10 בכל הרכיבים מארז ,קירור למעבד,קירור לכרטיס מסך, ספק כח. 6. לא מתוכנן אוברקלוק או גיימינג אבל מחפש את כרטיס המסך החזק ביותר…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by ilanb0,

רכשתי לחמי המחשב שלהלן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11589 שדרגתי לו לוח וספק כח (A.PFC FSP400-60HCN FAN 12CM 400W FSP) וקיבלתי גם זכרון עם כנפי קרור. כשהתקנתי את המחשב, שמתי לב שאינו "השקט ביותר בעולם". יש רעש רקע של הפעולה. אם אני מנסה לשים את האצבע על סיבת הרעש האם הבעיה הראשית היא במארז המיניאטורי ובכך שבמארז כזה פועם גם מעבד I3? יש לציין כי בשעתיים שהייתי נוכח אחרי ההפעלה, לא שמעתי רעש של מאוור לא תקין או של משהו חריג - רק זמזום פעולה מעצבן שלא היה קיים לו במחשב הקודם עם מארז גדול יותר RaidMax Apex Black + RaidMax 400Watt (גם מחשב משרדי). היום חמי מתלונן כי אינו יכול לסבול את הרעש הזה והוא אף מרעיש יותר מאשר ביום ו' בו הותקן. מה יכולה להיות הבעיה ואם זה אכן…

15. Started by DJ_VAKNIN,

שלום! אתמול נאמר לי שלא מומלץ לכבות את המחשב נייד כי זה גורם לבלאי מואץ של המחשב...הוצע לי להעביר אותו ל ,שינה" או "מצב שינה". ("שינה"-אצלי זה שמירת הזכרון והעברה למצב צריכת חשמל נמוכה ,ומצב שינה-כיבוי המחשב ושמירת המערכת כפי שהיתה ). רציתי לדעת מה ההבדלים בין המצבים מבחינת שחיקת המחשב/הסוללה ולקבל דעות באיזה אופן כדאי ל"כבות את המחשב" כי באופן כללי למשל אני לא רואה הבדל בין כיבוי ממש ל"מצב שינה"....אשמח לפירוט מורחב בנושא???? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לעוזרים, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב, מיועד לגיימינג עם תקציב מוגבל יחסית אבל שישודרג בעתיד עם הזמן. כרגע המחשב מיועד לילד בן 10 אז כנראה שהמשחקים הכבדים ביותר לא מתוכננים להישחק על המחשב אבל אולי בעתיד. אז כרגע לקחתי כרטיס חזק בינוני ומעבד I5 מהדור השישי. עד כאן ההקדמה. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיו…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת מחשב שיעבוד כמו שצריך עם התוכנות- פוטושופ, אילוסטרייטור, וסוליד וורקס. אני בקושי בקושי מבינה במחשב ובמה צריך להיות ובגלל זה ממש זקוקה לכם. צירפתי את ההמלצות של התוכנות- סוליד וורקס http://www.solidworks.co.il/support_free/free_download/2009/sw-2010req.pdf אדובי (פוטושופ ואילוסטרייטור) http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by nvered,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת IBM דגם R50E. כרגע יש למחשב 512 מגה זיכרון. מעוניין להרחיב אותו ל1 גיגה. כשפתחתי את המחשב (פיזית את הברגים) ראיתי שיש רק סלוט אחד של זיכרון (256 מגה). 1. איזה זיכרון אני צריך בכדי לשדרג ושיתאים לי למחשב (אשמח לקבל לינקים). 2. איפה נמצא הסלוט השני של הזיכרון? 3. האם חובה לשדרג את שני הזיכרונות? או להחליף רק אחד מהם ל 1 גיגה ובסוף יהיו לי 1256 מגה זיכרון. תודה רבה, נמרוד.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by EpoXi,

שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב ביתי, שימושים - גיימינג קל, כרגע למשל League of Legends אבל אולי גם יותר מזה בעתיד, עבודה עם אקסלים גדולים אם רלוונטי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם מאד כדאי ניתן לחרוג מעט, עדיף שלא (מחיר כולל מסך). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, אקסלים גדולים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בגודל 24 בערך 1080P מספיק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

20. אני מתעניין ברכישת מחשב נייד, ונראה לי שאני אבחר באחד מדגמי הpavilion dv6, אבל אני לא בטוח איזה דגם אני צריך בשביל השימושים שלי. המחשב ישמש לגלישה, צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד (SF 4 וTF2 בעיקר..) ההתלבטות העיקרית שלי היא האם יש צורך להשקיע עוד כסף וללכת על דגם עם מעבד i7, או שאפשר להסתפק בדגם סטנדרטי עם מעבד i5 שישרת אותי נאמנה וגם יוכל להריץ סרטים בHD בלי יותר מידי בעיות. התקציב הוא לא בעיה, הטווח הוא בין 4000 ל5000 שקל, השאלה היא האם ההשקעה הזו שווה/משתלמת/נחוצה. אני לא נעול על HP אבל עושה רושם שהם מייצרים מחשבים איכותיים ואמינים, אז אם למישהו יש הצעה למחשב אחר שיענה על הצרכים הללו אני אשמח לשמוע בכל אופן, זה הפורמט המלא. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים, צפייה ב…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Avi952,

אחרי שהלפטופ שלי נהיה איטי להחריד, בעיות בבוט (תקוע על הלוגו של לנובו), תקוע בכיבוי ואיטיות בכניסה למצב שינה ויציאה ממנה (Sleep) אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין clean install את windows 8.1. כמה שאלות: א. איך נכנסים ל-BIOS של הלפטופ? בשביל לשנות ב-Boot Priority ב. האם windows 8.1 תומך בכל הדרייברים? ג. מה יש במחיצה "Lenovo"? להשאיר אותה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1110 ABIT IS7-E (865PE) - ATX 522 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 1336 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 478 NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53 צבע שחור SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1577 120mm fan 50 כל זה יוצא 5200 יש לי צורב ,ארדיסק ,DVD ,וכל הציוד הנלווה מהמחשבים הישנים שלי....... בסופו של דבר המחיר שאני משלם על זה ... 4400 שקל..בתשלומים של 12

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by no_way,

מפרט נוכחי: מערכת הפעלה : WIN 8 64BIT מעבד : AMX PHANTOM II X4 945 3.0GHZ כרטיס מסך : AMD RADEON HD 6900 לוח אם : Gigabyte MA-770-UD3 זכרונות : 2 סטיקים של - 4GB DDR2 דיסק קשיח : SAMSUNG HD502HJ ATA Device 1500 GB קניתי - SAMSUNG SSD 840 EVO ספק כוח : תמונה ; 650WATT מארז : THERMALTAKE מה שווה שדרוג במחשב שלי? תקציב עד 1000 שח. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. [table] [tr] [td][/td] [/tr] [/table]אני מעוניין להחליף את המחשב העייף שלי שנרכש לפני כ4 שנים במשהו יותר עדכני. ציוד היקפי יש, אני מעוניין רק במחשב עצמו. אין צורך במערכת הפעלה. המחשב מיועד למשחקים, ועבודה משרדית. רצוי גם שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר) המחשב יחובר לטלויזיה בכבל HDMI, ולמסך 22 בכבל dvi רצוי גם שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר) המחשב ירכש בירושלים, ולכן עדיף שהמפרט יבנה ב ksp, איבורי או חנות כלשהי מהעיר. מניסיון, ברוב הפעמיים שקניתי מחשב נאלצתי לחזור לחנות בגלל בעיות בהרכבה/כרטיס מסך שונה ממה שהזמנתי/חוסר במאווררים או מאווררים שונים ממה שקניתי וכו, ולכן אני מעדיף לקנות בעיר, למרות המבחר המצומצם ושל החנויות פה. תודה לכם

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. התקציב המקסימלי כאמור הוא 7K, עם עדיפות לסכום נמוך יותר במידה ואפשר. מס' דרישות: - המסך חייב להיות בגודל 23-24 אינצ' (אני דיי נעול על 24, אבל לא משהו שאי אפשר להתפשר עליו) - אין שום צורך בשקט (מבחינתי הוא יכול להיות רועש כמו טרקטור... זה אף פעם לא הפריע לי יותר מדי) - לא מתוכנן בכלל OC (לא מעוניין להתעסק בזה) - אין צורך במערכת הפעלה / אופיס, כן יש צורך בהרכבה - לא מתוכנן שדרוג בעתיד הנראה לעין (שלוש שנים) חשוב לציין - אין לי שום בעיה לרכוש ציוד יד שנייה, להפך. אם אתם מכירים/ממליצים - אני אשמח לשמוע (אני אשמח לדעת גם ממה צריך להתרחק כשקונים ציוד יד שנייה [אם יש משהו כזה בכלל]) אני גר בת"א בעיקרון, אבל אין לי שום בעיה לרכוש את המפרט מכל חנות. אגב, האם התקציב הזה מ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.