עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM 1,195 ש"ח Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler אספקה מיידית 134 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 278 ש"ח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 530 ש"ח IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR 1,508 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX אספקה מיידית 1,248 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 140 ש"ח ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 947 ש"ח 80mm Girl Laser Cut Grill 111 ש"ח Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting 428 ש"ח HEC 300ART WATT PSU 189 ש"ח VANTEC NEXUS PANEL א…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות ואני מבקש המלצות למחשב נייד שילווה אותי לאורך התואר (שמאד מקווה שזה יהיה 4 שנים) שיתפקד גם בתור המחשב הראשי שלי ככה שגם יריץ סרטים בHD ועם איכות קול סבירה בתקציב של בערך 4000 ש"ח (אבל כמובן אם יש בפחות אז בהחלט עדיף) * מטרות המחשב? לצורך לימודים, כל התוכנות אופיס למינהם וגם כמה תוכנות גרפיקה כבדות. וגם לצורך שימוש ביתי, אינטרנט סרטים בHD מוזיקה אינטרנט * גודל המסך? רצוי 14/15" אבל פתוח להצעות * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק את השלוש שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI וUSB הכי חשוב * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב) ועבודות שרטוט אדריכלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - Visual Studio / Eclipse ובנוסף - AutoCAD (שרטוט אדריכלי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. 1. התקציב המקסימלי: התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח אם החריגה מ2000-2500 משפרת משמעותית את המחשב ונחוצה. 2. שימושי המחשב: השימוש העיקרי של המחשב הוא לנגן סרטים וסדרות (חלק בצפיה ישירה וחלק מהורדה) - חשוב מאוד שהם ירוצו חלק ולא יתקעו או יקפצו כל הזמן. כמובן שיתאים לגלישה באינטרנט אבל גלישה סטנדרטית יחסית - פייסבוק, ynet, ויקיפדיה וכו'. בנוסף, אני מתכנת מידיי פעם - רוצה שתהיה לי אפשרות לעבוד על אקליפס או להריץ VM פעם ב... (זה לא השימוש העיקרי אבל שהמחשב לא יקרוס ברגע שאני מריץ אחד מהם) 3. אין צורך בציוד היקפי! 4. צריך את כל הרכיבים 5. שקט לא קריטי במיוחד אבל שלא יעשה רעש של מפעל 6. לא יודע מה זה אוברקלוק אז כנראה שלא 7. לא צריך לכלול אופיס או אנטי וירוס וגם לא חייב לכלול מערכת…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by ortapiero,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת פוטושופ וסרטים, מתחיל ללמוד WEBMASTER * גודל המסך: 15.6 בגלל הנאמפד אבל אם חייב אז 14''. * מעבד: נראה לי שעדיף i5 דור חמישי. תקנו אותי אם אני טועה *כרטיס מסך: NVIDIA *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח ומחובר למסך ומקלדת רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * כונן אופטי: לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. אני מעוניין לבנות מחשב למשחקים בתקציב של 8000 - 9000 ש"ח בניתי מפרט והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם/הערותיכם בנדון. מפרט מחשב: מעבד - אינטל קואד קור Q6600 + קירור למעבד של THERMALTAKE V1 לוח אם - GIGABYTE GAX38DQ6 כונן קשיח - SEAGATE ST3500630AS 500GB SATA2 זכרון - 2 ערכות כאלו (לפי מה שהבנתי ישנם רק שני דגמים ל OCZ ל- CF), סה"כ 4096MBOCZ DDR2 CROSSFIRE Edition 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 OCZ2A8002GK כרטיס גרפי - GECUBE RADEON HD3870 DDR4 HDMI 512MB PCIE 800MHZ (את הכרטיס גרפי תכפילו בשניים לצורך CROSSFIRE) ספק כוח - ENERMAX LIBERTY 620W מארז - לא חשוב, העיקר שיתאים למכלול (אורור טוב וכו') לגבי אביזרים נלווים כמו צורב, מקלדת עכבר ו…

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Dolev Barat,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לעיצוב גרפי (פוטושופ, פלאש, אילוסטייטור) בגדול התקציב הוא 3,500 (חריגה עד 4,000). בגדול יש לי מחשב נייח מעולה - אז אני צריך שרק יריץ את התוכנות האלו בצורה טובה וזהו. לפני כן הייתי משתמש במקבוק אייר (4GB RAM, 128GB,i5) והוא סחב לי ממש יפה (הוא פשוט נהרס לגמרי ואני חייב חדש) את הקנייה אני מתכנן לבצע שבוע הבא (מקסימום עוד שבועיים) באזור תל אביב או אילת (אם יש משהו ממש טוב). מס' הערות: -אשמח לכונן SSD אחד (לא אכפת לי 256GB) - אני לא אוהב את הכוננים המסתובבים -אשמח שלא ישקול יותר מ2.5 קילו -גודל 12 עד 15.6 אני מודע לזה שזה לא התקציב המושלם לנייד אבל אני לא אדרוש ממנו יותר מידי אז אני חושב שזה אפשרי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by reyrey_200,

התקציב הוא: 3,250 ש"ח מטרות המחשב: משחקים כבדים,מוזיקה,גלישה אין צורך בציוד היקפי יש צורך בצורב DVD יש העדפה לחברה מסויימת: INTEL נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, אין צורך במערכת הפעלה. כאמור, חשוב מאוד שהמפרט יהיה שקט ככל האפשר. לא מתוכנן O/C ,אולי בעתיד דגשים אחרונים: עדיפות ל4850.ואולי לANTEC 300 התקציב הסופי הוא 3250 ש"ח ללא חריגות מיותרות.

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אהלן, אני שוקל לקנות נטבוק שאוכל לקחת איתי להרצאות. העניין הוא שאני רוצה לתכנת איתו ואני לא רואה את עצמי מצליח לעבוד בלי לאבד את השפיות עם קונפיגורציה של נטבוק. לכן אני שוקל לקנות מחשב נייד עם מסך קטן. הם יכולים להיות מאוד יקרים אבל מצאתי את זה למשל: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694300 שהוא די בטווח המחירים של נטבוק, אבל עם מעבד בעל שתי ליבות, 2 גיגה זיכרון (שאני מניח שניתן לשדרג). מה אתם חושבים עליו? על איזה נייד אתם ממליצים עם מסך לא יותר מ12 אינצ בסביבות 3k?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by דילדו,

מה התקציב המקסימאלי? 2900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם למשחקים שאני אשחק אם יהיה אפשר להוציא מפרט שיתאים למשחקים במחיר קטן יותר זה מצוין. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לא אשתמש בתוכנות כבדות אבל שבכל זאת שהמפרט יהיה טוב גם בשביל תוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 GTA IV METRO 2033 GTA CRAYSIS 2 COUNTER STRIKE GLIBAL CRAYSIS 1 DRIFT 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. *מקווה שזה הפורום המתאים* *מצטער על האורך* קיבלתי אחריות על שיפוץ טוטאלי של חדר מחשבים, והייתי שמח לקבל קצת עזרה מאנשים מקצועיים בנושא; מחפש מפרט ל 25 מחשבים נייחים או לחילופין פחות מחשבים שיריצו כמה עמדות בו זמנית. השאיפה היא לקבל מספר (שלוש בערך) אופציות שונות לבניית מערך כזה, ברמות תקציב שונות של 25 אלף שקל, 35, ו 45. המערך צריך להכיל : 25 מסכי מחשב ( HD יכול להספיק). 25 מחשבים שיריצו אופיס ותוכנות פשוטות בעיקר אבל גם משחקים פשוטים מדי פעם, ככה שאין צורך בכרטיס מסך מעבר ל 'כרטיס מסך' שמגיע ביחד עם המעבד. חשבתי על מפרט (לתקציב הגבוה יותר) בסגנון: DDR3 - 4GB ram Intel I5-4460. ספק כח בסיסי כלשהוא, לא באמת קריטי אבל אשמח להמלצה גם בנושא הזה. לוח אם מינימלי בעלות נמוכ…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום אשמח לקבלת המלצה בעבור מפרט למחשב נייד. תקציב עד 2800 ש"ח מעבד I5 מהדור השלישי, זיכרון 8GB . * מטרות המחשב: עבודה על תוכנת אוטוקאד 2012 , גלישה , צפיה . * גודל המסך 15.6 אינצ' * משקל רצוי:לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:USB3 * בלוטות כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500 * כונן CD/DVD? צורב:כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא , אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי חברה שהשירות ואחריות שלה טוב.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by brighi,

שלום, אני מחפש לקנות את המחשב הזה. האם יש חנות אמינה וזולה שמוכרת אותו בארץ? מישהו יודע האם מוכרים אותו בקפריסין וכמההוא עולה שם? לשאלה אחרונה, האם הוא מגיע בצבע אחד/או שיש צבעים נוספים ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. יש לי בעיות עם המערכת העריכה הראשית שלי, שוקל לקנות חדשה. בגלל שאני קרוב לשנה לא בקיא במפרטים החדשים, אשמח לעזרה וכיוון (למשל מה ההבדל בין 870 ל 930? / סוקט שונה ל I5 וה I7?) תקציב- 5 עד 5.5 (בשביל משהו טוב גם נשלם 6) מטרה- עריכת וידאו, אפטר. ללא ציוד הקפי, ללא מארז (מכניס הכל למארז נוכחי), ללא דיסקים קשיחים- רק אחד חדש למערכת הפעלה,רצוי יציב. דגשים חשובים: (ולא מענין אותי שיש "דומה בפחות כסף") : מעבד- רק אינטל, עדיפות I7. כ.מסך- לפחות ברמה של 5770 ומעלה,חברה ידועה, לפחות 1 גיגה (עדיפות ל 3 מסכים) זיכרונות- לפחות 4 או 6 לוח אם- רק אסוס. ספק- לפחות 650 ואט אמיתיים ויציבים. הקנייה תיהיה מלוגיק פיסי (יש לי הנחה קבועה שם). תודה רבה

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by leoleo,

להלן המפרט של המחשב שברשותי לשימוש ביתי: אינטרנט,מוזיקה, משחקי ילדים ומעט סרטים.. להערכתי קניתי אותו ב-2009 והוא מבוסס על המלצות שקיבלתי כאן. GIGABYTE 975G-DS3 INTEL CORE 2 CPU 4400 2.00GHZ 2048MB MEMORY NVIDIA GEFORCE 7300GT WDC WD2500KS יש גם כונן DVD של LG המארז עדיין מעולה והמאוורר שקט ביותר. בסה"כ הוא מתפקד היטב אך לאחרונה אני מגלה יותר ויותר שהוא נתקע. יותר נכון, האינטרנט נתקע. האם מומלץ לשדרג חלקים או להחליף כבר את הכל? אשמח להתייחסותכם.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהארץ או מארה"ב, בשביל תכנות, סרטים, גיימינג קל ועבודה משרדית (אופיס). גודל מסך: 14 אינץ' או פחות. משקל: לא יותר מ 2 קילו. זמן סוללה: 3-4 שעות. כונן קשיח: 500GB. מערכת הפעלה: windows 8 (הרישיון כלול בתקציב). דרישות מיוחדות: Bluetooth, ללא כונן אופטי (בגלל המשקל - אם יש אם כונן אופטי וקל אפשרי), מצלמת רשת. חשבתי על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839125 תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200 (האמת שלא הקצבתי סכום, פשוט ניסיתי לבחור משהו שטוב לי מספיק לטווח לא קצר) 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (כרגע רק Apex legends), גלישה עם עשרות טאבים פתוחים במקביל (לא אוהב לסגור =) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי 2 דיסקים קשיחים, 2 SSD-ים ויש גם כרטיס מסך R9 270X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח אם מתאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז מרווח יחסית, כדי שלא אצטרך להשתגע כשמנסה לפתור בעיות חליל…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by urich,

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3313&category_id=ce5f8fa3dbb9ee624f90d22998f79d&PHPSESSID=5dffc199bcd3d35c903da219fea7171b או http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3225&category_id=2ac4f833de77183307cfd3c3d5becd&PHPSESSID=49636977148f5e70d74cc39ba4a549d5 טוב החלטתי לקחת את אחד מהמחשבים האלו שכפי שאתם רואים דומים מאוד- ולוותר על דגם 566n כי המחשב לא ממש ישמש למשחקים ובשביל זה אני יקנה בעתיד desktop רגיל נוסף שישמש למשחקים. השאלה היא האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים מעבר למצלמה (שמיותרת מבחינתי) והמבנה הדק יותר (שכן קוסם לי). למשל באיכות הבנייה מקלדת מסך וכו'. תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by boriskz,

היי פורום יקר יש לי מחשב ישן שעובד, אך נהיה איטי, ומדי פעם גם נתקע (מסך כחול). זה המפרט של המחשב: מעבד intel core i3-540 לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h כונן קשיח samsung spinpoint f3 hd502hj 500GB SATA2 16MB זכרון gskill ddr3 2048MB*2 1333MHZ cl 8-8-8-21 hk צורב LG מארז coolermaster sileo 500 ספק כח coolermaster elite power 460w קרור למעבד arctic cooling freezer 7 pro rev.2 כשקניתי את המחשב הוא היה בחדר השינה, והיה חשוב לי שיהיה שקט. היום זה כבר לא כל כך חשוב לי. בנוסף לפני כחצי שנה הוספתי למחשב כרטיס גרפי gigabyte. gv-n710d3-2gl כפי שאתם רואים המחשב כבר ישן, בן שבע. אני רוצה לשדר…

20. Started by Dr@gon,

אני רוצה מפרט טוב בלי מסך ורמקולים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Classify,

תקרת התקציב זה 6K אבל אם אפשר רצוי לחסוך.. שיריץ דברים בסיסים כמו אופיס, MATLAB, PHOTOSHOP וכאלה.. שיהיה מסך טוב שלא יהיו בעיות עם אור השמש, כרטיס מסך פחות חשוב כי המחשב לא מיועד למשחקים אבל שלא יעשה בעיות עם סרטים ברזולוציות גבוהות HD וכו.. לא יודע מה עוד חשוב למחשב נייד כי עד עכשיו התעסקתי רק בנייחים אז הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. עריכה: כמובן WIFI רצוי שיהיה..

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Pizzahawt,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לשתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, BF וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אקנה בעתיד מסך חדש אז רזולוציה גבוהה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by .:YoGy:.,

יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב (אסוס זנבוק UX31e) אני מחבר מסך טלווזיה למחשב בעזרת HDMI. כשאני מדליק את המחשב והווינדוז נטען, אני רואה את ההצגה על המסך טלווזיה. ברגע שהווינדוז פועל אני לא מצליח למצוא את המסך (גם לא כשאני עושה detect ב rightClick->Screen resoulution עכשיו מה שעוד יותר מוזר, זה שיש לי גם לינוקס (אובונטו) ושם זה עובד מצויין. עכשיו מה שהכי מוזר זה שהכל עבד לי מצויין פעם, עד שהשארתי את המחשב בבית וחבר של השותף ישן אצלי בחדר, וכשחזרתי אני ראיתי שהפין של המתאם התעקם ((זה מיקרו HDMI ולכן קטן ועדין), ומאז זה לא עובד.... שאלתי את הדביל מה הוא עשה, הוא אמר שפתאום המסך הפסיק לעבוד, ראה שהפין התעקם אז הוא החליט להניח את זה בצד ולהפסיק לגעת בו... כמובן שמאז קניתי מתאם ח…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Tom Snir,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, אפשר חריגה קטנה אם זה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה לשימוש של ילד בן 10 שכרגע משחק המון MINECRAFT, אבל כדאי שיוכל להריץ גם דברים אחרים בעתיד הקרוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בהקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני בעיקר עובד בפוטושופ של תמונות שאני מצלם, ואולי גם בעתיד על וקטורים וציורים. בקיצור, גרפיקה דו מיימדית. עכשיו קניתי מסך DELL 2209WA ואני רוצה להחליף את המחשבף לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים, רק קופסא(שלא תעשה הרבה רעש אם אפשר כי זה משגע אותי). בכל מקרה, אני לא רוצה להציף פה את הפורומים אבל בעיקר שאני רואה מפרטים על גרפיקה, זה תלת מימד, ואני מניח שיש הבדל בדרישות המחשב. כמו כן, גם כל ההמלצות של המפרטים של HWZONE עוסקים בגרפיקת תלת מיימדית. כרגע יש לי SAMPRON 3000 ונראה לי שיותר נמוך מזה אי אפשר לרדתף כל פקודה פשוטה בפוטושופ 3 לוקחת לפחות 15 שניות... נראה לי ש4000 ש"ח יספיקו, אם לא 3500. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור לי, אני מאוד מעריך את זה.

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.