ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מחשב נייד עם Windows 7home חוקי מהאתר הבא: http://www.amazon.com/N61JQ-A1-16-Inch-Versatile-Entertainment-Laptop/dp/B00352LQZS/ref=sr_1_6?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&qid=1270751723&sr=1-6 הדגם של המחשב- ASUS N61JQ-A1 האם ההיתי אמור לקבל גם את הדיסק ההתקנה של ה- Windows 7 ? במידה ולא ההיתי אמור לקבל את הדיסק, כיצד אני אוכל להתקין את Windows 7 החוקי במידה וארצה לפרמט ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4800 שקל , שישמש לטווח קצר למשחקים ולטווח ארוך ללימודים ועבודה באינטרנט. מצאתי כבר שני מחשבים - של דל ושל HP שנראים לטעמי. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4308480-5037373.html http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3301&CategoryID=614&Page=1 פתוח להצעות טובות יותר (או להמלצות על אחד מאלה שמצאתי). תודה, ברק
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעבד: E6600 קונרו 1700 ש"ח. לוח אם: ציפסט 680i של NVIDIA חברת EVGA בסך 1600 ש"ח. זכרונות: 2GB G.SKILL 800MHZ CL4 בסך 1500 ש"ח. כרטיס מסך: 8800GTS של חברת LEADTECH בסך2700 ש"ח. המארז וספק כוח כבר בחרתי וגם HD וזה יוצא 1000 ש"ח. אז מה שחשוב לי זה מה שכתבתי למעלה. תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני חדש פה למעשה התחברתי רק עכשיו בגלל שקראתי כמה תגובות ונישמע שיש פה אנשים שבאמת מבינים במחשבים ברמה של האותיות שרשומות במפרט של החלק (אלה שכמעט אף אחד לא באמת יודע מה הן אומרות) למרות שרציתי לחכות עם הקניה לכשייצא GTA חדש המחשב שלי החליט לערוק ולצאת לפנסיה... לכן אני מחוייב לקנות מחשב חדש (או חלקים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - עם מסך 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?העיקר זה משחקים אבל כמובן גם גלישה באינטרנט עם ריבוי לשוניות ותוכנות ברקע, תכני HD, כמובן YOUTUBE צפייה ישירה הורדות (שימוש רגיל…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני כבר חוסך הרבה זמן והגיע הזמן להחליף את העגלה שלי, אני יודע שאתם חושבים שזה תקציב יקר מאוד למחשב אבל אני קונה את המחשב מחנות של קרוב משפחה שייתן לי אותו ב40% פחות... אני לא זקוק למסך, יש לי מצויין בבית oc אני לא מתכוון לעשות בקשר לרמקולים - אני זקוק למשהו בסביבות ה300 שקל בקשר לכרטיס קול - גם פה לא להשתגע כרטיס המסך והמעבד זה מה שחשוב לי מאוד צורב די וי די וכונן די וי די רגיל אני לא צריך אלא רק צורב רגיל 52 אז מה אתם ממליצים לי?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן בן 6 שנים , לאחר ריענון וחיפוש שעשיתי אני מבין שעדיף לשדרג למעבד מדור 2 RYZEN של AMD - בגלל התמורה לכסף והשדרוג העתידי (למרות שאני מבין שבשנה הבאה צפויה החלפה של התושבת למעבדים שלהם). אני אתפשר על דור אחד אחורה תמורת ביצועים טובים ומחיר טוב. שאלה - האם כרטיס המסך שלי יכול לספק עבודה טובה לשנה/שנתיים הקרובות ורק אחר כך לשדרגו ? שאלה נוספת - האם עדיף לוח אם מסדרת 550 או 570 או מספיק לשדרג רק ל 450 ? ושאלה אחרונה - בהנחה שאני לא בלחץ אטומי - האם עד סוף השנה הקרובה נראה הוזלות משמעותיות במעבדים מדור 2 של RYZEN ושל לוחות האם המדוברים ? המפרט שיש לי כעת: מעבד אינטל i5-4590 לוח אם H…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין להחליף למחשב (לוח/מעבד/זיכרון). עם זאת, חשבתי להזמין את החלקים מהאינטרנט ובכך להזמין רכיבים איכותיים בזול. האם למישהו יש ניסיון אם הזמנת חלקים מהאינטרנט ? ברצוני לדעת מהיכן הכי כדאי להזמין... (Aliexpress/eBay/Amazon atc). תודה רבה מראש !!
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק לאורך זמן ויהיה עמיד, בנוסף אני רוצה אופציה לגיימינג, לא חייב באיכות הכי מטורפת אני אוהב יותר אסטרטגיה משוטרים. התקציב הוא 3000 עד 3500 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, לא מעוניין להדאיר אופציה לשדרוג עתידי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה כמה מאות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא חייב ברזולוציות מטורפות, אבל בעיקר שהמחדב עצמו יהיה מהיר יעבוד חלק ויחזיק כמה שנים טובות ללא בעיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש י…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש עזרה בבניית מערכת משחקים. בעיקרון אני רוצה AMD בסביבות ה3500+ (מעבד כמובן..) NFORCE 4 או אחד דומה... (לא צריך תמיכה בSLI או CROSSFIRE, חבל על הכסף במילא) GeForce 7900GT/7800GT / X1800XT/X1900XT RAM צריך להיות GIGA אבל מסוג טוב, לא הסוג הבסיסי שבא לחסוך כסף... (וזאת מכיוון שאני מתכוון לשחק במשחקים טוחני RAM כמו FLIGHT SIMULATOR X.... משחקים שיש להם דרישת RAM עצומה... אז צריך 1 GB או אפילו יותר... תלוי במסגרת תקציבית) ספק כוח חשוב שיהיה טוב ולא מהמתקלקלים מארז שיהיה של THERMALTAKE משהו טוב, לא הכי בסיסי.. שיהיה קירור טוב! (לא משהו מוגזם כמו קירור מיים... אבל מאווררים טובים ובכמות מתאימה למה שהמחשב ידרוש.. ולא רק הSTOCK).. לא צריך צורב.. לא צריך כוננים.. לא צריך האר…
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי! העניין הוא כזה: יש ברשותי מחשב נייח ששירת אותי לא רע עד היום, אבל עם הזמן הבנתי שלהיות מוגבלת אליו בלבד זה לא נוח בעליל, להסתמך על המחשבים במכללה זאת טעות גורלית, ושמחשב נייד נהיה דיי הכרחי בשלב הזה. מאמינה שעל מרבית הדברים ה"כבדים" אוכל לעבוד מהבית, אבל אם יש אפשרות לעשות את זה גם על לפטופ בלי למכור את כל הרכוש שלי ונשמתי יהיה נחמד. רוב האנשים שהתייעצתי איתם התעקשו שמקבוק פרו הוא הדרך הטובה והזולה ("""""זולה""""") ביותר בתחום הזה, אבל אם יש אפשרות ללפטופ PC עם ביצועים דומים באותו טווח מחירים... אעדיף אותו, בכנות. אשמח לייעוץ לכאן או לכאן בכל אופן! מפה לשם: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בתכלס א…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אינטרנט סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:ממ לא יודע כל מיני משחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?גם משחקי רשת וגם רגילים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקט…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות ואני מבקש המלצות למחשב נייד שילווה אותי לאורך התואר (שמאד מקווה שזה יהיה 4 שנים) שיתפקד גם בתור המחשב הראשי שלי ככה שגם יריץ סרטים בHD ועם איכות קול סבירה בתקציב של בערך 4000 ש"ח (אבל כמובן אם יש בפחות אז בהחלט עדיף) * מטרות המחשב? לצורך לימודים, כל התוכנות אופיס למינהם וגם כמה תוכנות גרפיקה כבדות. וגם לצורך שימוש ביתי, אינטרנט סרטים בHD מוזיקה אינטרנט * גודל המסך? רצוי 14/15" אבל פתוח להצעות * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק את השלוש שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI וUSB הכי חשוב * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כ…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנתת .NET ואני זקוקה למחשב נייד עד 3,000 ש"ח הקנייה חייבת להתבצע מKSP, בבקשה תמליצו לי מה כדאי?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת חשמל ואלק באוקטובר הקרוב ואני רוצה לקנות מחשב נייד עד 4500 ש"ח. כרגע אני לא רואה את עצמי קונה מחשב בחו"ל אז רק בארץ רלוונטי. לקנות באילת זה אופציה (בטח נמצא מישהו שנוסע בזמן הקרוב) כעיקרון ראיתי את ה- DELL Vostro 5480 i5 128GB SSD, בכ-4300 ש"ח, קצת מוזר שאין ברשת ביקורת עליו (יש ביקורות בינוניות לדגם הקודם 5470) וגם לא סגור לגבי המסך ואיכות הבניה. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16062 כעיקרון הבנתי שביריד "חבר" הקרוב הוא יימכר בכ-4000 ש"ח כך שגם המחיר יחסית אטרקטיבי. להלן הדרישות שלי מהמחשב למקרה שיש לכם הצעות אחרות טובות יותר: * מטרות המחשב? לימודים תואר שני בהנדסת חשמל (אינטרנט, אופיס, מטלב, ADS וכו') כנראה שישמש …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחנות מסויימת ועלו פה כבר כמה אנשים שאמרו שהלנובואים שלהם ביבוא מקביל, אז לקחתי את המספר של הדגם והתקשרתי לתמיכה של לנובו והם אמרו שהם צריכים סיריאל - מה שנמצא על המחשב עצמו. כשדיברתי עם המוכר בחנות הוא אמר לי שיש אחריות רישמית של יבמ\לנובו, חיפשתי באתר הכנסתי את הארבעת הספרות של הדגם וישראל לא הייתה שם. מה אני עושה? בתמיכה לא ידעו לומר לי, או שאני לא יודע מה לשאול? הדגם הוא: 74542JU אם מישהו בדק עליו זה יהיה מצויין. תודה על העזרה!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייח לאבא שלי. דרישות: תקציב 3000₪ בעל יכולת להריץ ווינדוס 11 אין צורך במקלדת, עכבר יעביר מהקודם יש לו הארד דיסק HDD ארוז, אז לא צריך רק SSD שלא יתקשר אליי כל שני וחמישי שהמחשב נתקע. עצות מנומקות יתקבלו בברכה, אוהד
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר שמעוניין לקנות מחשב, הוא נמצא כרגע בארה"ב ולכן למה שראלי ומשתלם להביא משם אשמח אם תתנו קישורים לאמזון, כל השאר מחנויות בארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל ללא התפשרות גדולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן ב1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט, משחקים פשוטים יחסית (פרו לדוג'), מוזיקה (Ableton) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אבלטון (Ableton) - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: פרו, פיפא, SON…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא משהו דרסטי אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,משחקים כמו פיפא 18 ו gta לפעמים,אפשרות לעריכת מוזיקה שאעשה בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכות בצורה מזדמנת ובאופן חובבני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שציינתי באופן מזדמן ושתהיה לי את האפשרות לשחק במשחק…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב של אסוס (דגם בכותרת) כבר יותר משנתיים וחוץ מבעיות צפויות כמו סוללה חלשה וזה שהמחשב נהיה יותר איטי, בשבוע האחרון התחילה בעיה חדשה קצת יותר קריטית. גיליתי את הבעיה תוך כדי ששיחקתי במחשב (אני מניח שזה קשור לכך שהמשחק קצת כבד ודורש הרבה מהמחשב...) בפעמים הראשונות עלה לי מסך כחול של בעיה בכרטיס מסך. מסך כחול הופיע בערך 5 פעמים ובגלל שהמחשב אתחל את עצמו מהר אני לא בטוח שכל הפעמים הופיעה אותה בעיה. כתוצאה מכך הרצתי סריקת אתחול לוירוסים, סריקת maleware, עדכנתי את הדרייברים של המסך, שיניתי הגדרות למשחק, ניקיון של קבצים ורג'יסטרי עם CCleaner ואיחוי כוננים. בהמשך לזה, התחלתי לכוון מאוורר על המחשב כשאני משחק או רואה סרטים ובעקבות כל הדברים האלה הפסיקו להופיע …
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM 1,195 ש"ח Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler אספקה מיידית 134 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 278 ש"ח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 530 ש"ח IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR 1,508 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX אספקה מיידית 1,248 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 140 ש"ח ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 947 ש"ח 80mm Girl Laser Cut Grill 111 ש"ח Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting 428 ש"ח HEC 300ART WATT PSU 189 ש"ח VANTEC NEXUS PANEL א…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעבד : AMD Athlon 64 3200 CPU Box מחיר 1380 לוח אם : Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 עולה 581 זכרון : GEIL 512 PC3200 400MHz DDR X2 עולה 1090 הרד דיסק : WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM עולה 542 כרטיס מסך :Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB עולה 2690 מארז " ריידמקס + ספק כח 420 וואט מקורי עולה 390 איך הלוח אם?? והאם כדאי להחליף קירור לכרטיס מסך!! והאם הספק טוב! תודה רבה לעוזרים! והאם יש הבדל משמעותי בין הלוח אם הזה ל Gigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250 754-pin תודה!!
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המפרט : פרסמתי פה הודעה עם מפרט קודם שלי שמההודעות של האנשים שיניתי המון דברים, אם תוכלו לעזור לי גם הפעם אני ישמח. אני צריך את המחשב בעיקר לגיימינג, יש לי את כל הציוד ההיקפי, לא צריך מערכת הפעלה, אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בקשר לשיפורים או הוספות או כל דבר אחר במפרט שאתם חושבים שכדאי לשנות, תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200 (האמת שלא הקצבתי סכום, פשוט ניסיתי לבחור משהו שטוב לי מספיק לטווח לא קצר) 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (כרגע רק Apex legends), גלישה עם עשרות טאבים פתוחים במקביל (לא אוהב לסגור =) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי 2 דיסקים קשיחים, 2 SSD-ים ויש גם כרטיס מסך R9 270X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח אם מתאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז מרווח יחסית, כדי שלא אצטרך להשתגע כשמנסה לפתור בעיות חליל…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז אני לא אחפור יותר מידי בדרישות למחשב: אני צריך מחשב 13.3" לצורכי לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי קל (אינטרנט, סרטים וכו'), רוצה שיהיה קל, וחשוב לי אחריות טובה כמו של DELL/LENOVO.. אלו הדגמים שאני מתלבט ביניהם: הדגמים שאני מתלבט ביניהם: 1. Dell Latitude 3330 http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-3330-lt-rd33-7083-%D7%93%D7%9C?aff=Zap 2. Dell Vostro 3360 http://www.megabuy.co.il/product/dell-vostro-3360-vm-rd33-6938-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94?aff=Zap 3. Lenovo ThinkPad Edge E330 http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-