עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני שוקל לקנות נטבוק שאוכל לקחת איתי להרצאות. העניין הוא שאני רוצה לתכנת איתו ואני לא רואה את עצמי מצליח לעבוד בלי לאבד את השפיות עם קונפיגורציה של נטבוק. לכן אני שוקל לקנות מחשב נייד עם מסך קטן. הם יכולים להיות מאוד יקרים אבל מצאתי את זה למשל: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694300 שהוא די בטווח המחירים של נטבוק, אבל עם מעבד בעל שתי ליבות, 2 גיגה זיכרון (שאני מניח שניתן לשדרג). מה אתם חושבים עליו? על איזה נייד אתם ממליצים עם מסך לא יותר מ12 אינצ בסביבות 3k?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by ozi123,

1. מה התקציב המקסימאלי?~2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד ללימודים בעיקר, של הנדסת חשמל שנה ראשונה , כמו כן לסרטים וסדרות, אם יש אופציה להרצת משחקים יחסית לא כבדים גם יהיה טוב אבל לא חייב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. היי, בקרוב אקנה מחשב ואני צריך את עזרתכם בבחירת המפרט. המחשב מיועד לשימושים רגילים אך גם עריכת וידאו של סרטי HD. מאוד חשוב לי שבסופו של דבר, יהיה אפשר לערוך סרטים בצורה חלקה, בלי שהמחשב יתקע מאיזשהי סיבה. בנוסף למפרט ולתקציב הנ"ל, אני קונה את המסך DELL 2311 אם אני זוכר נכון את הדגם. זה מסך בסביבות ה1000 ש"ח והמפרט לא אמור לכלול אותו. מה שחשבתי הוא איזשהו מעבד I5, שמונה ג'יגה זכרון פנימי, הארד דיסק של טרה ודגש על הכרטיס מסך שבטח יעלה עד 1000 ש"ח. כמובן גם לוח שתואם את הדברים הללו. אם מישהו יכול להמליץ על החלקים בצורה ספציפית, זה יהיה מצוין. אם צריך קירור, סוג מסוים של מארז או דברים אחרים, אשמח לשמוע. אני בסופו של דבר רוצה את המחשב עם הביצועים הכי טובים וממש לא מעניין אותי…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 COD AW ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן ,ספק,צורב וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by zuismanm,

תקציב מאוד מוגבל - אד 1500 (מתנות יום מולדת לבן קתן ;D ) כולל מסך. שאלה - אם בכלל זה שבה לקנות מחשבי בסכום כזה? דרישות מאוד מינימליות - מחשב בחדר ילדים[list type=decimal] [*]אופיס [*] אינטרנט [*] מוזיקה [*]משחקים "קלים" - בעיקר מאתרי WALLA/NANA [*]אם אפשר - להוריד סרטים ממצלמה וידאו ועריכה מעוד בסיסית (גם גרס VEGAS של לפני 3 שנים - שאני מריץ כרגע בחשב שלי מעבודה (בן 3.5 שנים) - מספיק בשבילי יש כל מיני מחשבים "במבצע" ב900-1000 שקל (למשל בIVORY). אד כמה הם סבירים?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by gamer-8,

AMD athlon 64 3000 939pin 1119 521 gigabyte K8NS 939 Maxtor 120GB SATA 553 Samsung 256*2 400mhz 550 Gigabyte G-force 6600GT 128mb AGP 1314 Compucase suer midi tower CI 6A19 312 סה"כ: 4369. מה דעתכם? (גם לגבי המחשב וגם לגבי המחיר).

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן בן 6 שנים , לאחר ריענון וחיפוש שעשיתי אני מבין שעדיף לשדרג למעבד מדור 2 RYZEN של AMD - בגלל התמורה לכסף והשדרוג העתידי (למרות שאני מבין שבשנה הבאה צפויה החלפה של התושבת למעבדים שלהם). אני אתפשר על דור אחד אחורה תמורת ביצועים טובים ומחיר טוב. שאלה - האם כרטיס המסך שלי יכול לספק עבודה טובה לשנה/שנתיים הקרובות ורק אחר כך לשדרגו ? שאלה נוספת - האם עדיף לוח אם מסדרת 550 או 570 או מספיק לשדרג רק ל 450 ? ושאלה אחרונה - בהנחה שאני לא בלחץ אטומי - האם עד סוף השנה הקרובה נראה הוזלות משמעותיות במעבדים מדור 2 של RYZEN ושל לוחות האם המדוברים ? המפרט שיש לי כעת: מעבד אינטל i5-4590 לוח אם H…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום חסכתי סכום משמעותי למחשב גיימינג רציני ואני אשמח לקבל את עזרתכם בבינת מפרט מקצועי .... 1. מה התקציב המקסימאלי? 11,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל הסכום יועד למחשב, אז אין צורך לחסוך פה שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) נטו משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Modern Warfare GTA iv Lineage ii Mass Effect 3 Hawx 2 ועוד,,,, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 -…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל... (זה בסדר אם נשאר :-)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג... עד 3300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס, בעיקר אינטרנט, עריכת סרטים "בקטנה" (במידה ומייקר משמעותית ניתן לחסוך בפרמטר זה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - וורד שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד למשחקים כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by TomL94,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות בבקשה לא לחרוג - אבל אם יש חריגה מומלצת אז לציין אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקים קלים, משחקי רשת בעיקר או משחקים ישנים, מכיוון שיש לי קונסולה שעליה אני מריץ את החדשים), עבודה יומיומית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה וכד'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Counter Strike: Source, Football Manager וכו…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 בערך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? פיתוח/תכנות, שימוש כללי, צפייה בסרטים (תכני HD) וקצת משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך. ברזולציה: 1920x1080 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מ"ה, צריך הרכבה 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה בת"א או בשרון. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי שיהיה USB3 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? ראו 12 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכ…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by barak_i,

היי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4800 שקל , שישמש לטווח קצר למשחקים ולטווח ארוך ללימודים ועבודה באינטרנט. מצאתי כבר שני מחשבים - של דל ושל HP שנראים לטעמי. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4308480-5037373.html http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3301&CategoryID=614&Page=1 פתוח להצעות טובות יותר (או להמלצות על אחד מאלה שמצאתי). תודה, ברק

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. היי, אני מתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת חשמל ואלק באוקטובר הקרוב ואני רוצה לקנות מחשב נייד עד 4500 ש"ח. כרגע אני לא רואה את עצמי קונה מחשב בחו"ל אז רק בארץ רלוונטי. לקנות באילת זה אופציה (בטח נמצא מישהו שנוסע בזמן הקרוב) כעיקרון ראיתי את ה- DELL Vostro 5480 i5 128GB SSD, בכ-4300 ש"ח, קצת מוזר שאין ברשת ביקורת עליו (יש ביקורות בינוניות לדגם הקודם 5470) וגם לא סגור לגבי המסך ואיכות הבניה. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16062 כעיקרון הבנתי שביריד "חבר" הקרוב הוא יימכר בכ-4000 ש"ח כך שגם המחיר יחסית אטרקטיבי. להלן הדרישות שלי מהמחשב למקרה שיש לכם הצעות אחרות טובות יותר: * מטרות המחשב? לימודים תואר שני בהנדסת חשמל (אינטרנט, אופיס, מטלב, ADS וכו') כנראה שישמש …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב ולאחר התייעצות עם כמה אנשים החלטתי שהוא יהיה מבוסס על מעבד AMD. מכיוון שאני לא מבין כל כך ב- AMD רציתי שתבדקו מפרט שהכנתי ותתנו לי הצעות \ שיפורים \ מפרט משלכם. אלה הם הדברים שאני צריך שהמפרט יכלול: - מעבד AMD - לוח אם מתאים שיכלול בקרי SATA, LAN, SOUND - זכרון 512MB - דיסק קשיח SATA עם BUFFER גדול בנפח של לפחות 60GB - כ.מסך - אני לא צריך משהו חזק בכלל בגלל שנכון לעכשיו אני לא משחק כמעט אבל שיהיה משהו נורמלי וטוב שאם אני במקרה ירצה להפעיל איזה משחק זה יעבוד בסדר. אני מקציב לחלקים האלה עד 3250 ש"ח. הנה המפרט שהכנתי, מה דעתכם? כמות. מוצרים סה"כ Mushkin 256MB PC3200 Green 650 ש"ח (כמות: 2 = סה"כ 512MB) AMD ATHLON XP 2800 ORIGINAL BOX …

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Kakadu,

שלום רב, מעוניין להחליף למחשב (לוח/מעבד/זיכרון). עם זאת, חשבתי להזמין את החלקים מהאינטרנט ובכך להזמין רכיבים איכותיים בזול. האם למישהו יש ניסיון אם הזמנת חלקים מהאינטרנט ? ברצוני לדעת מהיכן הכי כדאי להזמין... (Aliexpress/eBay/Amazon atc). תודה רבה מראש !!

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by tabir,

1. תקציב (עד 3000 ש"ח): אני בעד לנצל את התקציב אבל תוך ראייה של עלות תועלת. עדיף לא לחרוג. 2. ייעוד: HTPC קלאסי + גלישה + הורדת סרטים במקביל. אנחנו מתכוונים להשתמש בלינוקס, שימוש משפחתי (תדיר?) מעוניינים להשתמש במסך הטלוויזיה בלבד - משחקים הם בבחינת NICE TO HAVE. 3. ציוד היקפי לא כלול בתקציב - יקנה בנפרד. 4. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. 6. השקט חשוב ברמה שלא תפריע לצפייה בטלוויזיה. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. מע' הפעלה לינוקס. הרכבה עצמית. 9. אזור חיפה. 10. כרטיס מסך של NVIDIA עם מס' גדול של מעבדי CUDA. 11. עדיף ליצור גמישות שתאפשר שדרוג לתמיכה בטכנולוגיות עתידיות תוך שמירה על כמה שיותר רכיבים קיימים. 12. שדרוג מעבד ו/או זיכרון NICE TO HAVE תודה מראש על העזרה

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום רב לכם. אני משער שזה המקום לשאול, אני כרגע באבל, (לא עליכם) מה שאומר שלהשתמש במחשב למטרות הנאה אני לא אוכל ב8 חודשים הקרובים.... עכשיו השאלה היא כזו... יש לי הזדמנות לקנות 3 חלקים, השאלה שלי היא האם שווה לקנות אותם כעת מאחר והדברים בעוד שנה יהיו שונים בהרבה, החלקים הם: WD 80GB with 8MB BUFFER AND 512 DDR-SDARM AND ATI RADEON 9500 PRO עכשיו, הסיבה שאני מדבר עליהם עכשיו מכמה סיבות - את הזיכרון וההרדיסק אני קונה במחיר מצחיק ועוד שנה אני לא יודע אם זה יתאפשר לי... (ממש ממש זול - עזבו כמה ואיך).. ה RADEON 9500 PRO זה אחותי קונה לי - היא חוזרת לארץ מארה"ב אבל היא חוזרת לתמיד לארץ, ככה שאני לא יודע אם אני אוכל לקנות, הפחד שלי הוא שבעוד שנה הכרטיס הזה לא יהיה שווה הרבה וגם…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לאינטרנט ומשחקים ורציתי להתייעץ אתכם מה לקנות. אני כנראה קונה AMD 1700 שיעבור OC קל/כבד לפי מצב-הרוח. בקשר לשאר המפרט אני לא סגור, צריך לוח אם (EPOX 8RDA ?), זיכרון (WINBOND 256/512 ?), כרטיס מסך,הארד-דיסק, CD/DVD, לא צריך צורב. אני רוצה גם מסך, עכבר ומקלדת, אולי גם רמקולים, ומארז גדול יפה ומאורר (בשביל ה- OC). עכשיו לתקציב: לחלק הראשון (החומרתי) יש לי 3000 שקל +- מההורים. החלק השני ימומן מכיסי ולכן כאן מגיע הקטע הקשה: לחסוך בכסף ולא באיכות... לחלק השני (הציוד ההיקפי) אני לא סגור כמה, אני רוצה איכות (מסך 19") אבל גם לחסוך. תודה מראש לכל מי שיענה לאתגר... Who_Cares

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by yzmot,

אני צריך מחשב חזק חשוב לי מאוד לקנות לוח אם של גיגה ביט למה ? כל הלוחות אם בניהם אסוס ואינטל וכל השאר התפחמו מהחום של הממ"ד שאני יושב בו לפעמים המחשב נשאר יומיים עד שבוע דלוק בחום והמזגן לא עובד ולכן נוצר מצב שיש חימום יתר על המחשב והכבלים במחשב מתנפחים חשוב לי שהלוח אם יהיה מסיבי וחזק ושל חברת גיגה ביט ארד דיסק אני רוצה לשים 512 SSD זיכרון לפחות 16GB ספק כוח ומארז כרטיס גרפי אתם תחליטו ותאירו את עיני

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות, צפיה בסרטים, לימודים ופוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14', אפשר גם 13.3'. עדיפות למט IPS אך לא חובה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמובן שלפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.8 ק"ג זה הגבול העליון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5 שעות בפועל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כמובן שHDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מתלבט בין SSD ולגבות במקרה הצו…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by uzana2004,

שלום לכולם יש לי פנטיום 4 סלרון 2 ghz עם זיכרון sdrm 256 mb ללוח אם שלי אין agp ואין לי שום אפשרות להשביח את הכרטיס מסך(שמובנה על הלוח אם) למשהו טוב יותר. קיבלתי הצעה כזו: asus amd 2.5 ghz 256 mb ddr gforce 5200 128 fx ב-960 ש"ח.האם זה משתלם???? תודה מראש......

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכולם, אחותי המתוקה מתחילה את שנתה הראשונה באוניברסיטה באוקטובר הקרוב, ולכבוד המאורע (פלוס יום הולדתה המתקרב) היא מעוניינת להצטייד במחשב נייד לצורך זה. בעזרתם האדיבה של האנשים הפעילים בפורום זה (אתם כנראה יודעים מי אתם לאור הדגמים שבינהם אני מתלבט), ולאור צרכיה של אחותי, זיקקתי את הדילמה לשני דגמים. להלן השאלון הקבוע ולאחריו הדילמה: * מטרות המחשב? סטודניאטליות בעיקר, אך גם לשעות הפנאי (אין לה נייח). "מעבד תמלילים", גלישה באינטרנט, צפייה ביו-טיוב, האזנה למוסיקה, אולי איזה סרט טוב פה ושם. * גודל המסך? לפחות 13", עדיף פחות מ-15" לאור הצורך במחשב קטן לנשיאה ע"י בחורה קטנה. * רזולוציית המסך? לא חשוב.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אמצעי הקלט הקונבנציונאליים * משקל ר…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה חנויות מחשבים שיש להם אתר אינטרנט מעודכן בכל הפריטים אתם מכירים? כל אחד יוסיף לרשימה וככה נעזור לאלה שרוצים לקנות או לשדרג את המחשב. www.noacomp.co.il www.ksp.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by guyius27,

היי לכולם, אני מעוניין לקבל חוות דעת על הפרט הבא. בנוסף אשמח להוסיף ssd למערכת הנוחכית. במידה וישנן הצעות טובות יותר מחנויות אחרות אין לי בעיה להחליף חנות. אבל בגדול אני מעוניין במערכת באזור ה 3000-3200. שמיועדת לאינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים (לא כבדים ואין גם צורך שירוצו על ההגדרות הגבוהות ביותר). תודה מראש! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920506 - Intel - i5-6400 Skylake Quad core CPU - 2.7 GHz - Max Turbo Frequency 3.3 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 875/858 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום, לאחר שבועיים של קריאת מפרטים מהפורום והמתנה לירידה או התייצבות מחירים גיבשתי כיוון למפרט. מחשב לגיימינג שיבוסס על כרטיס מסך 3070 המיועד לפורטנייט,rocketleague,valorant ועוד. המחשב יירכש בעוד כ 3 שבועות(בר מצווה). מסך כבר נרכש -Dell s2721dgf 2k 165hz להלן המפרט: עדיפות לרכוש הכל מחנות אחת באילת. 1-מעבד AMD Ryzen 5 3600 + קירור 2-לוח אם, התלבטות בין : b450M ds3h ל b550M ds3h - לא ממש מצאתי הבדלים למעט תמיכה ב M.2 SATA ו USB 3.2. האם יש טעם לשדרג ל 550? האם שניהם תומכים ב ssd nvme? 3-זכרון : DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 4-כוננים: A-DATA SSD 512GB XPG GAMMIX S5 NVMe M.2 2280 …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים