עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לא מזמן רכשתי לפטופ של Asus G53jw , הנייד הגיע : ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-740QM Processor, 1.73 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎8GB DDR3 1333MHz (4 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB (SATA) 7200rpm + 320GB (SATA) 7200rpm‎ ‎ Display‎ ‎ 15.6'' Full HD (1920x1080) LED backlit,Color-Shine (Glare-type) ‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® GTX 460M, (With 1.5 GB Dedicated GDDR5)‎ ‎ Optical Device‎ ‎Blu-Ray DVD Combo‎ ‎ Webcam‎ ‎2.0 Mega Pixel web camera‎ ‎ Sound‎ ‎Built-in speaker and microphone‎ ‎ EAX Advanced HD 5.0‎ ‎ THX TruStudio‎ ‎ Lan‎ ‎10/100/1000 Base T‎ ‎ Wireless‎ ‎Integrated 802.11 b/g/n ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes Bluetooth™ V2.1+EDR ‎ ‎ External Ports‎ ‎1…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio, Visual Studio, Eclipse, מכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs, GTA וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 או 1920X1200, תלוי במסך שאני ארכוש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ranrubin1,

1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה3000 שקל , אם יהיה הבדל משמעותי בין המפרטים אז 3300 בערך , תלוי כמה משמעותי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי כמה משמעותי ההפרש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3300-3350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 BF3 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הגודל הוא 20 אינץ . השם שלו זה samsung syncmaster 2033sw לא יודע מה הרזולוציה הטבעית…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. מצאתי דיל טוב על ליג'ן 5 פה https://www.ebay.com/itm/Lenovo-Legion-5-144Hz-Ryzen-7-4800H-16GB-256GB-SSD-GTX-1660-Ti-Microsoft-365/124428555365 המוכר עם המלצות בשמיים ונמכרו כבר 39 חתיכות מהדיל הזה. המחשב עצמו לא חוצה את רף ה1000 דולרים (וכאן השאלה, מה הפרוצדורה אם אני חוצה את רף ה1000?, כמה משלמים ולמי?) לעומת אמזון ששם המחיר קופץ בעוד 200-300 דולר. המחשב נמכר כחלק מגלובל שיפינג פרוגרם של איביי אז מדובר במחיר מלא כולל מכס ומשלוח: Item (1) US $919.99 Shipping to 67224 US $55.97 Import charges US $193.66 Subtotal US $1,169.62 מעולם לא רכשתי מאיביי משהו בסדר גודל כזה…

5. שלום חברים, כבר הרבה זמן אני מחפש מחשב שיענה על צרכי- אני רוצה מחשב שיהיה קפיצת מדרגה לעומת המחשב הנוכחי שלי (ענתיקה בן 10 שעדיין עובד ומריץ משחקים שהכי חדש בהם יצא כשהמחשב היה בן 5) , שיתמוך בפיצ'רים חדשים כמו USB3 ו HDMI ושיוכל להריץ משחקים חדשים באיכות גבוהה וב FPS גבוה כמה שניתן, נוסף לכך אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט באופן יחסי (שאוכל לישון באותו החדר שבו נמצא המחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. שימושי המחשב : משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by andrei21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רזולוציה FHD משחקים כגון פורטנייט, פיפא, אוליי בעתיד יהיה משהו אחר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות ואופיס, והרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…

7. Started by Eloim,

שלום רב, הדרישות הן כדלקמן: תקציב מקסימלי: 6K, מעוניין לחסוך ולמצוא מחשב בכ5K. שימושי המחשב: עריכה גרפית (צילום דיגיטלי) בעיקר לשימוש בפוטושופ לעריכות תמונות(רוב השימוש) ציוד היקפי: מקלדת, עכבר אלחוטי, לא צריך רמקולים, מסך איכותי וגדול חשוב! ('27 או '32 מה כדאי?) סולם השקט: 4, שיהיה שקט, אבל לא קריטי במיוחד. OC: לא מתוכנן אוברקלוק מערכת הפעלה: לא חייב. הרכבה: בחנות עדיפות לחנות: אין מועד קנייה: חודש הקרוב בקשות מיוחדות: מעבד של אינטל. 2 הארדיסק חדשים. מארז עם כמה שיותר חיבורים להארדיסק פנימיים (לפחות 4, בעדיפות ל5 6 ואפילו 7) ספק שיחזיק הכל, וכרטיס גרפי טוב לעיבודי גרפיקה בתמונות. שדרוג עתידי: הוספת הארדיס…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by tal75,

שלום לכולם, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב עריכה (פרימייר אוויד, ותוכנות עזר שונות) זה מה שחנות שהוא מכיר וסומך עליה מציעה: 1 מארז מקצועי ומאוורר ATX 700 1 לוח אם Intel® P67 socket LGA1155 1 מעבד I7-2600B Intel Sandy Bridge 3.4Ghz 8MB 1 זיכרון GB 1600 mhz DDR34 צלעות קירור 2 סה"כ 8GB ספק כוח Power Supply 500W Silent 1 דיסק קשיח GB 7200RPM SATA3 WD BLACK500 1 דיסק קשיח TB 7200RPM SATA3 WD Blue1 1 צורב DVD Sony nec 24 1 כרטיס מסך GTX550 1GB GDDR5 2xDVI HDMI 1 כניסת PCI FW - IEEE-1394 1 ממשק eSATA, USB2,USB3, SATA3 1 תמיכה טלפונית שנתית, ו- Help Desk לתקלות 1 התקנה, הרכבה ואופטימיזציה למערכת, הדרכה באספקה 1 מערכת הפעלה WIN 7 HOME 64 385 מסך: 24 " …

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. וואי...כבר כמה חודשים לא הייתי פה...אבל עדיין נחמד פה כרגיל ולעניין...אחרי יותר מדי זמן בלי מחשב בחדר המצב הזה הולך להשתנות והייתי רוצה קצת עזרה מכם חשבתי על שאטל קטן ויפה אבל השאלה מה לשים בתוכו...אז בבקשה תעזרו לי חוץ מהמחשב עצמו כנראה יבוא איזשהו מסך שטוח נחמד אבל הוא לא נכלל בתקציב אז בבקשה תעזרו לי - שימושים כמו כולם , אינטרנט, משחקים ועוד כל מני שטויות

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום רב יש לי כיום מחשב מסוג Intel Core 2 Quad Q6600 8 Mb Nvidia Gforce 8600 GT 256 DDR GIGABYTE GA P35 DS3L/S3L GB 2 DDR2 SATA 200 עכשיו אני עובד עם סימולטורים למלאה משמונה שנים עכשיו הסימולטור החדש של מיקרוסופט Flight Simulator X אינו עובד לי מהר בכלל לוקח לו המון זמן טעינה והרצה ברצוני לבנות מחשב חדש אני מבקש שתמליצו לי מה הכי טוב לבנות אני אומר לכם מה אני אוהב לעשות במחשב ולפני זה אולי תוכלו לעזור לי אני אוהב לשמוע מוזיקה ולערוך וידאו בעזרת Sony Vegas 8 ואף לערוך תמונות ולעביר תמונות מהמצלמה אשמח אם תעזרו לי תקציב עד 10.000 כל טוב

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by AdiD,

1.תקציב 4000~ 2.מיועד למשחקים, כל המשחקים העדכניים להיום והדרישות שלהם, מתכנן לשחק בשאיפה על האיכות הגבוה, רזולוציה 1080*1920 3. אין צורך לכלול כונן קשיח (יש לי 2 , אחד של 1TB ועוד אחד) ולא צריך כונן אופטי (יש גם) 4. שקט לא חשוב יותר מידיי, 5/10 5.לא מתוכנן OC. 6. קנייה מתוכננת בזמן הקרוב. 7. המחשב מתוכנן להשאר איתי לעוד הרבה שנים, ככה שאם הוא יהיה אפשרי לשדרוג בעתיד זה יהיה טוב. 8. הערות: אני מעוניין לקנות בעקרון את המפרט שיש באתר, אבל אני לא בטוח לגביי האפשרויות כי יש שם מספר, אם תוכלו להמליץ לי אילו חברות עדיפות מתוך האפשרויות הרשומות אני אשמח, בנוסף המלצה למארז כי יש הרבה (מה שמסומן באדום) [TABLE=width: 1035] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=cla…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by avi1231231900,

שלום יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ושמתי לב כי אין לי אפשרות למצב שינה היברידי(4GB זיכרון VISTA 64 BIT) במחשב נייד נוסף DELL INSPIRION (VISTA 32 BIT יש אפשרות כזאת במחשב דל XPS יש GEFORCE 8600GT 256 מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by tabir,

1. תקציב (עד 3000 ש"ח): אני בעד לנצל את התקציב אבל תוך ראייה של עלות תועלת. עדיף לא לחרוג. 2. ייעוד: HTPC קלאסי + גלישה + הורדת סרטים במקביל. אנחנו מתכוונים להשתמש בלינוקס, שימוש משפחתי (תדיר?) מעוניינים להשתמש במסך הטלוויזיה בלבד - משחקים הם בבחינת NICE TO HAVE. 3. ציוד היקפי לא כלול בתקציב - יקנה בנפרד. 4. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. 6. השקט חשוב ברמה שלא תפריע לצפייה בטלוויזיה. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. מע' הפעלה לינוקס. הרכבה עצמית. 9. אזור חיפה. 10. כרטיס מסך של NVIDIA עם מס' גדול של מעבדי CUDA. 11. עדיף ליצור גמישות שתאפשר שדרוג לתמיכה בטכנולוגיות עתידיות תוך שמירה על כמה שיותר רכיבים קיימים. 12. שדרוג מעבד ו/או זיכרון NICE TO HAVE תודה מראש על העזרה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by orninyo,

יכולת להפעיל מספר סביבות עבודה כבדות במקביל (תכנות) + תוכנה גרפית ומספר רב של דפדפנים וטאבים מסך - 22-24 אינצ - איכותי, חד ולא מזיק לעיניים (זוג מסכים). פירוט נוסף: 1. מה התקציב המקסימלי? 4K עם אפשרות חריגה עד 5.5K במידה וזה נחוץ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש לתיכנות, ולגרפיקה בעיקר פלאש כבד ופוטושופ בסיסי+ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, דרוש מסך כמוזכר לעיל, עכבר ומקלדת איכותיים ונוחים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. דרוש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 - …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by amirfefer,

רכשתי לפני כמה ימים מחשב נייד של LG העונה לדגם RD-580 UADKSE לא מצאתי באתר של LG (גם הגלובלי וגם הישראלי), תמיכה למוצר (דרייברים), עשיתי חיפושים נרחבים בגוגל, לשווא. זה תמוה לי שרכשתי מוצר באלפי שקלים, ואין תמיכה בכלל לדגם הספיציפי, כאילו לא היה ולא נברא. קניתי את המחשב מ-KSP, שהוא משווק מורשה של יבואן LG בישראל (ח.י.)

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Ron1999,

שלום קניתי HD חדש לנייד שלי [iBM T43] ואני מעונין לבצע GHOST של הדיסק הנוכחי לדיסק החדש. האם יש אפשרות ליצור IMAGE מדיסק שרץ על המחשב - דיסק פעיל? אני רוצה ליצור IMAGE של הכונן הקשיח בלפטופ שלי על כונן חיצוני, אחר כך לחבר כונן שלישי למחשב - לצקת לתוכו את הIMAGE ואז פשוט להחליף בין הכונן השלישי לכונן הנוכחי על הלפטופ שלי ולהמשיך לעבוד. האם אני חושב בכיון? האם יש תכנה שתאפשר לי לעשות את זה? התהליך המבוקש: 1. חיבור דיסק קשיח חיצוני בUSB - ויצירת IMAGE של הHD הפעיל עליו 2. חיבור דיסק המטרה דרך USB [יש לי מתאם] למחשב הפעיל - והעתקת הIMAGE לתוכו 3. החלפה פיזית בין הדיסק המקורי לבין הדיסק החדש שמכיל את הIMAGE אשמח לשמוע אם זה אפשרי תודה מראש רון.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. המחשב מיועד להוריי בני ה-60. אבי עושה שימוש אינטנסיבי במחשב ונוהג לפתוח חלונות רבים במקביל (דרוש לדעתי RAM של 8 ג'יגה). עם זאת השימוש מוגבל לאינטרנט, וורד, סרטונים. הם קיבלו הצעות מחיר משתי רשתות ידועות. המטרה: מחשב יעיל ונוח שיחזיק שנים, אך גם שלא "יגנבו אותם" במחיר. ההצעה השנייה היא all-in-one. אין לי ניסיון עם מחשבים כאלו. הערה: לא צריך מקלדת ועכבר. צריך מחשב, מסך ורמקולים. בהצעה השניה הרמקולים מוטמעים. לראשונה יהיה צורך להוסיף חיצוניים לדעתי. הצעה א: 3560 שח מארז שחור USB3 H230 NZXT ספק כח A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד אינטל I5-6400 2.7GHz 6MB 1151 TRAY מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC לוח B150M-K 1…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by smylik,

הי, אני סטודנטית וצריכה על לקנות מחשב חדש. מתלבטת בין איפל לוינדווס. אשמח לשמוע חוות דעת, תגובות והמלצות תודה

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by J.a.C.k,

המחיר 5000 שח עם העדפה ל6600 GT עם PCIE כולל צורב DVD

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום. ברצוני לרכוש מחשב חדש, וקיבלתי הצעת מחיר למחשב הבא: Intel 2.8 Dual Core 64-bit Intel 945plg fsb 1066 (ecc option) 160GB sata 2 wd PCX 256MB 6600 gigabyte ATX case + 2 fans DVD RW LG GSA 4167B 1024 MB OF RAM MH 667 המחיר שהוצע לי בעבור מחשב זה הוא 4700 ¤. רציתי לשאול מה מחיר השוק של המחשב הזה. בנוסף אשמח לקבל מפרט שתבנו לי, הנה התשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 5500-6000 ¤ 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , משחקים , צפייה בסרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 17" דק. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת ועכבר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצב…

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Classify,

תקרת התקציב זה 6K אבל אם אפשר רצוי לחסוך.. שיריץ דברים בסיסים כמו אופיס, MATLAB, PHOTOSHOP וכאלה.. שיהיה מסך טוב שלא יהיו בעיות עם אור השמש, כרטיס מסך פחות חשוב כי המחשב לא מיועד למשחקים אבל שלא יעשה בעיות עם סרטים ברזולוציות גבוהות HD וכו.. לא יודע מה עוד חשוב למחשב נייד כי עד עכשיו התעסקתי רק בנייחים אז הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. עריכה: כמובן WIFI רצוי שיהיה..

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני כתבתי כבר אשכול מזמן.. אבל זהו האשכול האחרון אני מבקש לא לנעול. זה אשכול אחרון! לקרוא הכל בבקשההה!! :] אבל קודם כל: מה אתם חושבים על KSP? אני באילת מיום ראשון עד חמישי ואבא שלי רוצה לקנות לי מאילת בKSP.. בהתחלה אמרתי שאני מעדיף לחכות לסקאי פיסי.. אבל אני לא יכול לחכות כבר :\ ואני מפחד ששוב אני יחכה ויחכה. מאיבורי בחיים אני לא יקנה אבל מי KSP אין לה שם רע והם מתחיבים למחיר הזול ביותר אז סבבה לי :] החנויות שאני קונה מהם זה או סקאי פיסי או KSP תלוי במה שתגידו.. אז לבנות מהם בבקשה. הנה המפרט :] מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Dig…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by DarkCowMoo,

סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…

24. אהלן, היום התקשרתי לחברת אייבורי מחשבים על מנת להזמין מהם מחשב שיגיע לסניף הקריות שקרוב לבית שלי. אני דיברתי עם נציג מכירות, וטענתי בפניו שאני רוצה את המחשב הספציפי הזה שמופיע באתר, שזה המפרט שלו : מצורף לינק למפרט המחשב באתר של אייבורי - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 סך הכל המפרט האורגינל שכתוב באתר עולה 3650 ש"ח. כאשר דיברתי עם הנציג רציתי להתייעץ איתו וביקשתי ממנו אם אפשר לעשות את אותו המפרט הספציפי שיש באתר רק טיפה לשנות רכיבים ככה שהוא יצא לי יותר זול. בסופו של דבר, הוא בנה לי מפרט אחר, שלטענתו שווה אפילו יותר מהמפרט המקורי שיש באתר, והוא הסכים למכור לי אותו באותו מחיר, 3650, אני המשכתי להתמקח איתו ולאחר זמן מה הצלחתי להוריד את המחיר ל- 3500 בדי…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by eli_t,

המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם אופיס מוזיקה ומעט מאוד עבור משחקים, לא משהו כבד.. מסך בגודל 22 אינץ'.. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.