ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים (להתחשב בזה שאני לא ממש גיימר, משחק כשיש זמן), סרטים (גם HD), גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?מיועד למשחקים כמו Need For Speed, counter strike,gta IV,call of duty' * לאילו הגד…
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מתכנתת .NET ואני זקוקה למחשב נייד עד 3,000 ש"ח הקנייה חייבת להתבצע מKSP, בבקשה תמליצו לי מה כדאי?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדיפות היא לא להגיע למספר הנ"ל ולחסוך, אם אראה שהסיבה מספיק מספקת להעלות את ההוצאה - אוציא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים/סדרות, הקמה של מעבדה וירטואלית ולימודי תקשורת נתונים לצורך לימודים וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר - כל מיני תכנות למעבדה וירטואלית(לא סגור איזו אבחר) כמו VMWARE או VIRTUALBOX ו-PACKET TRACER של סיסקו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד אב…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב היום עלה לי 5100 מחנות גולדטופ באיזור תעשייה ראשון הנה לפניכם המחשב שקניתי , מה אתם אומרים עליו? יוכל להריץ משחקי גיימינג כבדים ומודרנים? מארז ללא ספק כח Gigabyte LUXO X140 Tool Less design 2X12cm black ספק כח 3Rsystem G600XG ROCK Power 600Watt לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V LGA1155 Intel B75 Core i3/i5/i7 מעבד Intel Ivy Brigde Quad Core i5-3470 Turbo Boost2.0 3.6GHz 6MB 1333Mhz LGA1155 Tray מאורר Zalman CPU cooler CNPS5X Performa זכרון Kingston KVR16N11/4 4GB DDR3 1600Mhz Non-ECC DIMM i7 x2 יעני 8GB דיסק קשיח Western Digital IntellIpower WD10EZRX 1TB Sata3 Caviar Green כ.מסך Sapphire HD7870XT 2GB GDDR5 With boost DP PCIE מסך LG E2442TC 23".6 1:5,000,000 5MS Led F…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע רוצה לדעת מה הטווח מחירים ואיזה מומלצים ככה שאין תקצוב מסויים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת חשמל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? פחות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונןSSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא נראה לי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיכלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, 4300-4800 ש"ח זה סבבה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק מה שציינתי למעלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו, מעוניין שיריץ את הGTA V שיצא עוד מעט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קישור לInspirion http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=13 ל-vostro http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2520m.htm אני רוצה להרחיב את הזיכרון לשניהם ל-6 GB שימוש עיקרי, סביבה עבודה יומיומית. אבל אני רוצה וצריך שהוא יריץ משחקים בצורה טובה וראויה כיום. בבקשה תשובה מהירה. זה דחוף.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 900 ש"ח לוח אם: ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 420 ש"ח זיכרון: (פעמיים) DDR 2 667MHZ 512MB VT x2 600 ש"ח דיסק קשיח: Hitachi Deskstar 80GB SATA II? 245 ש"ח ?צורב DVD: ?Samsung SH-S182M DVD±R x18, DL x8, LightScribe (Black) 230 ש"ח מארז: Frontier Ripple 400W Presscot Air Guide Black and Silver 145 ש"ח כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256MB 863 ש"ח ספק כח: Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) 220 ש"ח סה"כ: 3623 ש"ח הערה: הכל מ-KSP למעט הכרטיס מסך שמ-SkyPc. אם למישהו נראה שמשהו במפרט לא בסדר, שיגיד.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה3000 שקל , אם יהיה הבדל משמעותי בין המפרטים אז 3300 בערך , תלוי כמה משמעותי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי כמה משמעותי ההפרש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3300-3350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 BF3 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הגודל הוא 20 אינץ . השם שלו זה samsung syncmaster 2033sw לא יודע מה הרזולוציה הטבעית…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברה שלי בארה"ב חשבתי שאזמין דרכה את חלקי הליבה (מעבד זיכרונות לוח אם וכו...) וככה אחסוך עלויות בצורה משמעותית (תקנו אות אם אני טועה) שימוש המחשב: עריכת וידאו חבילת אדובי CS4 בעיקר פרמייר פרו ואפטר אפקטס (כולל שימוש בפלאגינים כבדים). לא עובד בתוכנות תלת מימד בצורה ישירה (כמו מאיה ו3D studio max- אבל מן הסתם אפטר משתמשת בתלת מימד גם. מערכת הפעלה עיקרית Vista Ult 64Bit מריץ גם האקינטוש (לאופרד) אבל זה לא אמור לענין אתכם... 8) דרישות מערכת: 12 גיגה ראם מהיר! עריכת וידאו שווה הרבה מקום איכסון. חשבתי על כונן ניפרד לסיסטם כמובן. ולהתחיל משני כוננים זהים בשביל רייד RAID. OC מירבי אך יציב. מאתרים אמריקאים נראה שהמעבד הכי פופלארי שיש לכולם הוא הi7 920 שממש זול גם. …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere, aftereffect מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כרגע סטודנט שנה ב' להנדסה ומחפש להחליף את המחשב שלי. עד היום לא היה לי מחשב נייד ואין לי ניסיון בזה אז רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישה של מחשב חדש. אין לי שימושים במחשב מחוץ לבית ומאוד נוח לי לעבוד עם נייח למרות שכל החברים שלי קונים רק מחשבים ניידים אני עדיין לא יודע איזה מחשב עדיף בשבילי. אני יודע שיש את האופציה לקנות נייד ולחבר אותו למסך חיצוני אבל אני לא מעוניין באפשרות הזאת. מה לדעתכם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא, אם ההבדל מאוד משמעותי, עד 1,000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנת AVID Media Composer 7 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אבקש עזרה לבנות מפרט עפ"י הנתונים המתוארים כאן: . מה התקציב המקסימאלי? 3000 (לא ברור לי היכן נקודת עלות-תועלת אופטימלית לכן יש גמישות למעלה ולמטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (ראה תשובה 1) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 (ראה תשובה 1) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הכבדים הם משחקים ומדי פעם עריכת וידאו\תמונות וזה בנוסף לשימושים ה"משרדים" והאינטרנטים הקלים יותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב לא רציתי לרשום תקציב 21,000 כמו שהיה פה וכולם יצאו עליו, אז פשוט אני צריך מחשב למשחקים,סרטים ואינטרנט. ציוד היקפי: מסך + רמקולים + הגה + מקלדת ועכבר + ג'ויסטיק. תבנו את את המחשב שאתם חושבים שיהיה הכי טוב עם חישוב כסף נכון. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים וחברות אשמח לעזרה לבניית המפרט המתאים לי תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 חריגה גג עד 12,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, סטרימינג זום ואחסון קבצים והקלטות וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך, מקלדת, עכבר עדיף אלחוטיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10: 8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה בלי אורות המסך צריך להיות מינימום 27 אינץ…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. במידה וייצא זול יותר אז אחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה דו מימדית וגם תלת מימדית (במידה הרבה יותר קטנה), ציור בעזרת וואקום כמו גם משחקי מחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): שימוש כבד בפוטושופ, אילוסטרייטור, זיבראש, אינדיזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וויצ'ר 3, פולאוט 4 ועוד כל מיני דברים חדשים וטובים שאמורים להגיע כמו ווארהאמר טוטא…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק בבקשה להמלצה על מפרט למחשב ב8000 ש"ח המיועד למשחקים ועריכת תלת מימד. אני זקוק אך ורק למארז וחלקים פנימיים. לא למסך (יש לי את ה- T240 של סמסונג ), לא רמקולים (אני סגור על הלוג'יטק X530 ) ולא מקלדת ועכבר (יש לי את האופטיקל 1000 של מייקרוסופט ). השימושים במחשב הם משחקים ועיבוד תלת מימד (אני עובד במקס ). הרזולוציה היא 1920X1200. אין צורך בכרטיס מסך מקצועי כמו הקוואדרו, אני מעדיף כרטיס גיימינג. הדבר הכי חשוב לי הוא התרכזות בביצועים. לא כל מיני פיצ'רים שמייקרים את הלוח אם בעוד 500 שקל או כל דבר דומה. ממה שהבנתי ב-8000 ללא ציוד הקפי אין שום סיבה שבעולם שלא אוכל להביא מערך SLI או Crossfire איכותי. בנוסף, יש לי כבר כונן חיצוני של 760 ג'יגה, כך שנפח לא כל כך ח…
-
- 41 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמה סביר לשלם על מסך מחשב בן חצי שנה שנראה במצב טוב, שכרגע עולה באיזור 900-1000 ש"ח בחנויות? המסך עדיין באחריות. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה המפרט שלי כרגע: ספק: 500W GYRO כ.מ: NVIDIA 5200FX ראם: 1G DDR אני רוצה לקנות לוח אם, כרטיס מסך (8800GT), מעבד, זכרונות, (ואם הספק שלי לא יספיק) ספק חדש. אה ומשחה תרמית למעבד ;D 1. אני משלם במזומן. התקציב שלי יכול להיות מקסימום 4500 שקל ככה 2. המטרות של המחשב הוא בעיקר למשחקים כבדים אבל גם לשמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ורוב הפעולות הבסיסיות. 3. לא צריך שום ציוד הקפי 5. אין לי שום העדפה לאיזושהי חברה אבל שתהיה חברה אמינה, עם ביטוח ו...זולה ;D 6. אין לי שום דרישה לכך שהמחשב יהיה שקט במיוחד או בצבעים כלשהם. בעצם, אני לא צריך מארז בכלל 7. לא צריך שום עזרה בהרכבת המחשב או שירות כלשהו מהמעבדה 8. אין צרכים מיוחדים 9. לא חשוב השקט אבל שלא יישמע כאילו נוחת אצלי מ…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, פרסמתי כבר הודעה אך תרם קבלתי את המענה המדוייק שאני זקוק לו כל כך. אני מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר של כ-6000 ש"ח + - והדרישות שלי דיי בסיסיות פרט לאחת. *שיהייה מהיר (כמוצופה ממחשב נייד בתקציב כזה) *יוכל להתמודד עם משחקי המחשב החדשים ותוכנות עיצוב (פוטו שופ,3D MAX,MAYA) ברמה גפית טובה *שלא יהיה עסקי אלה מסדרת המחשבים הביתיים *אני מוכן להתפשר על דברים כגון כובד המחשב,חיי סוללה וגודלו. *אם הוא יפה אז גם טוב (-: עוד שאלה חשובה בקשר לכרטיס הגרפי. אני מעוניין שבמחשב שאני רוכש יהיה כרטיס גרפי חיצוני טוב (אפילו טוב מאוד) וכמו שציינתי חלק מתעסוקתי במחשב היא עיצוב גרפי. הבעיה היא שאני יודע שיהיה יותר אופטימלי לקנות כרטיס מסך מקצועי לכך, אך ממה שהבנתי כל הכרטיסים הללו …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)אינטרנט ואופיס,צפייה בסרטי HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת כוללת numpad,עכבר אלחוטי קטן וקומפקטי * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)6 שעות עבודה * האם יש צורך ביצי…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח׳ - ניתן לחרוג, אך רק אם השינויי באמת מצדיק זאת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - כדוגמת cyberpunk, lost ark. רצוי ב60 fps 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, אבל מעדיף שקט מ׳יפה׳ (אורות, חלונות וכו׳) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עד 7K. ללא חריגה, לא חייב לחסוך. אין צורך ב OC (אין לו מושג מה זה...) אפיק שדרוג תמיד יכול להיות נחמד אם כי אני לא מאמין שהוא יחליף מעבד אז תעשו את השיקול שנראה לכם נכון. מסך חשבתי על פאנל IPS מכיוון שהתקציב מאפשר פשוט אני לא חושב שהוא ירגיש בהבדל בין IPS ל TN ככה שאני לא בטוח עד כמה זה קריטי, מומלץ FHD 23-24 אינטצ'. מקלדת ועכבר עדיף אלחוטיים, משהו בסביבות 200-400 ש"ח שיהיו סבבה למשחקים (אני יודע שאלחוטי =\ משחקים אבל מה שאפשר..) ולא חייב בסט. רמת השקט לא כזאת קריטית אך אם אפשר שקט, עדיף. חשבתי על מפרט מבוסס I5 עם 5870 אם נכנס או 470GTX (אולי הוא לא הכי משתלם אבל התקציב דיי פתוח). קיט של 4GB. מארז אני חושב מספיק טוב האנטק 3…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-