ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שתציעו לי מפרטים מבוססים אינטל (ולא AMD , חבר שלי מתעסק עם MAYA ויש למעבדי AMD באגים עם MAYA ) . המחשב מיועד לצורכי שימוש בתוכנות גרפיקה תלת מימדיות . חלקים : מעבד, זיכרונות (512 מומלץ) לוח אם , כרטיס מסך חזק (משהו כמו RADEON 9500 פרו ) ,מארז (צריך שהספק יהיה ביחד עם המארז), צורב טוב ואמין (לא חייב להיות הכי מהיר ) , כרטיס קול ( חשבתי על HERCULES FORTISIMO 7.1 ) , CD (לא חייב) , FLOPPY .
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מבקשת המלצה למחשב נייד המיועד לעבודות גרפיקה גדולות ולעבודות תלת מימד. מקום קניית המחשב: ישראל. לא משנה היכן. חנות אמינה חשוב! * מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית דו מימדית,או תלת מימד אשמח אם יוכל לשמש גם לעריכת סרטים (לא חובה) * גודל המסך?15.4 אין צורך בתוספת המספרים בצד במקלדת. * משקל רצוי?עדיף כמה שיותר נמוך. לא המשתנה החשוב ביותר עבורי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך . עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כל יציאה שתתאים למדיות השונות מצלמת וידאו, DVD, מקרן וכו' * בלוטות?מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?מומלץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא הערות נוספות: עד כה שירת אותי נאמנה מחשב מסוג hp pavilion dv4000 בזמנ…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות נייד של דל מדגם Dell Studio 1558 i3-350M 4570HD , ואני בודק במספר חנויות ע"מ להשוות את המחיר. באחת מהצעות המחיר שנתנו לי, המחשב מגיע עם דיסק קשיח 320 GB ו 5400 RPM. האם קיים הבדל משמעותי בביצועים,בין דיסק קשיח 5400 RMP ל 7200 RPM? האם ההבדל משמעותי בביצועי המחשב?? אציין שאני קצת נרתע מעניין ה-5400 RPM... תודה רבה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,COD,FIFA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב גיימניג HIGH END , שהמסך עליו יובסס המפרט הוא ASUS rog p348q - רזולוציה של 3440X1440 - חשוב שהמחשב יהיה מבוסס אינטל + NVIDIA ויאפשר הגדרות מקסימליות במשחקי FPS - מעונין במארז איכותי, שקט וחסין לאבק עד כמה שאפשר - הוספתי 4 מאווררים AF של CORSAIR למארז - שיחליפו את הקיימים שמגיעים עם המארז (2 מקדימה, 1 למעלה, 1 מאחורה). - בניתי את המפרט הבא (כולל המסך): http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=122633 אשמח לשמוע הערות\הצעות נוספות מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 BX80684I78700K - Intel - i7-8700K Coffee Lake Six cores CPU - 3.7 GHz - Max Turbo Frequency 4.7 GHz - Inte…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, אינטרנט, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד-i7 4960x לוח אם אסוס-x79 deluxe זיכרון 16 גי'גה crucial כרטיס מסך R9 290 -shappire ספק-seasonic 620W ssd 730 series-240 GB מסך dell p2314h 23 אינטש LCD
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי השבוע מיני נייד lenovo IdeaPad S10-3 פעם ראשונה שיש לי נייד ואני לא יודע כיצד לתחזק נכון את הסוללה שלו שתחזיק מעמד באופן טוב לתקופה ארוכה. עכשיו לשאלות 1. מותר לחבר את המחשב לחשמל תוך כדי העבודה שהוא דלוק? אם כן קודם לחבר לחשמל או לנייד? והפוך מותר לנתק את הספקת החשמל מהנייד תוך כדי עבודתו? ומה לנתק ראשון? 2. הבנתי שאין צורך להטעין עד הסוף את הסוללה ולורוקן עד הסוף כי זה יהרוס אותה לטווח הארוך. אז עד כמה לרוקן 25% ולהטעין עד 90%? 3. רוב הזמן המחשב בבית ויש לי נקודת חשמל זמינה וחבל על בלאי לסוללה אני לא יודע עד כמה היא עמידה. שמטעינים צריך לנתק את הסוללה מהמחשב ?אין אם זה בעיה? אני יעבוד עם המחשב יום יום כמה שעות ולכן אני לא יודע אם להשאיר את הסוללה מחוברת? הצע…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי התלבטות רצינית בין סוגי ניידים, שהדבר העיקרי שאני מתלבט בו הוא בעיקר לגבי הכרטיס מסך (רדאון או ג'יפורס) אני רק אציין שהשימוש העיקרי הוא ללימודי מולטמדיה שכוללים בין היתר גרפיקה (פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטד וכד'), עריכת וידיאו (פרימייר), תלת מימד (3dmax). כמו כן הייתי רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה. אני לא מדבר על דומ 3 ועל unreal או דברים כבדים אחרים בסגנון אלא יותר בכיוון של פיפא, מקס פיין וכאלה. בשבוע האחרון ישבתי וקראתי הרבה דעות והמלצות. לכן אני ארשום את הדגמים יחד עם החסרונות יתרונות שאני רואה. אני אשמח לייעוץ מקצועי ושאני אגיע כבר להחלטה. הנייד הראשון הוא של acer: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1039 בהנחה…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים ועריכה גרפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SIMS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחלתי לחפש מחשב נייד שיחליף מחשב נייח מיושן שיש לי בבית, מכיוון ואני נוסע לעיתים תכופות בין דירה במרכז לבית בצפון. בדקתי בהמון חנויות בקשר למחשבים ניידים שעשויים להתאים למשחקים וברוב המקרים נתקלתי בדגמים בעלי כרטיסי מסך ישנים בהחלט. הבחירה שלי כרגע הגיעה לשני בחירות אפשריות - אייבורי, שמייבאים ניידי MSI, כאשר אני בודק אפשרות לייבא אחד מהדגמים שלהם עם 9800M GS כמו ה GT627. הבחירה השנייה היא הזמנת ה- GATEWAY P-7805U FX, שכמובן יקר יותר, אבל בא עם 9800M GTS. המשווקים שלהם הם האתר ZOL.CO.IL. מכיוון והנייד ישמש בעיקר למשחקים, אני תוהה האם הכרטיס הטוב יותר שווה את הבדל המחיר. מחיר ה-GATEWAY בארץ הוא בערך 9000 ש"ח, אני מנחש שה-MSI יעלה קצת פחות. הייתי שמח לק…
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הנה מפרט כמעט סופי (נכון לעכשיו), לקראת קנייה מתישהו אחרי החג. התקציב עד 17-18K, בינתיים הצטמצמתי קצת אבל מבחינתי אפשר עוד לשחק עם זה. המחשב מיועד למשחקים כבדים (בהגדרות גבוהות ככל האפשר), סרטים, אינטרנט והורדות. הוא צריך להיות יציב, שקט ועמיד, ולהחזיק עכשיו לכמה שנים טובות. ממש לא מתוכנן OC, לפחות לא כרגע. הנה המפרט: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1726 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS COMMANDO מחיר: ¤1230 אחריות: שלוש שנים. מסך: DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2350 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTX X…
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. מעוניין למכור את ה HTPC שלי שמשרת אותי כבר הרבה זמן לתורך מעבר ל NAS. המפרט: מעבד: E8400 לוח אם: Intel DG41RQ זיכרון: 4GB G.Skill כ.מסך: Nvidia GT210 (בסיסי רק כדי יציאת HDMI) הרד דיסק: green WD 1TB ספק: 250 W מארז: Antec HTPC case כונן CD אני מעריך שבסביבות 800 ש"ח זה סביר?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* תקציב- עד 4.5k באילת. * מטרות המחשב- בעיקר אינטרנט, אופיס, לייטרום ופוטושופ. * גודל המסך- 13'-14' (גם יותר במידה ונשאר קל יחסית). * רזולוציית המסך- לפחות 1080p. * משקל רצוי- פחות משני קילו, במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- Hdmi. * Bluetooth- לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- 128ssd מינימום. * כונן אופטי- לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודי- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את המחשב הנייד הבא אם x1600 ati (הכרטיס המסך הכי חזק בנתיים לניידים) והכל במחיר מצחיק של 1080$ גיגה זכרון, 120 גיגה וduo core 2 פרטים:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834115246 מה דעתכם
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תנו תגובות אם משהו מציק לכם ... MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 380 Watt מנהלים אני מבקש לא למחוק .. שיניתי לגמרי את המפרט ואני רוצה דעות אחרונות לפי שאני מזמין .. תודה :saint:
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לשימוש משרדי, ללא ציוד היקפי. המארז צריך להיות כמה שיותר קטן (לא mini\midi\full tower) לא צריך דיסק קשיח, אבל שיהיה אפשר לשים אחד בגודל 3.5. משהו כזה: http://www.coolermaster-usa.com/upl...2935/intro1.jpg
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם שעברה בנו לי מפרט, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=491620.0. הלכתי לחנות ליד ביתי (KSP), חשבתי שיש ברשותם את כל הדברים, אך לא כל הדברים שמופיעים במפרט יש ברשותם. אשמח לדעת, אם המפרט הזה אכן טוב כמו שהציעו לי באשכול הישן. כמו כן, ראיתי שיש בעיה בלוח אם שיציעו לי במפרט הנוכחי והקודם (באשכול הישן), המוכר בחנות אמר שלא יהיה לך בעיה, לא כל כך הבנתי את הסבר. בכל מקרה, אם יש בעיה בלוח הזה, איני מתכוון לשלם כסף, על מוצר שלא 100% טוב! צרפתי בקובץ את המפרט שבKSP יביאו לי. אני גר באזור הקריות, אם יש לכם חנות מומלצת יותר, אשמח לדעת תודה רבה על העזרה! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב של ההורים שלי. כרגע יש להם מחשב עתיק משנת 2008 (מעבד INTEL E5300 ) . המחשב משמש בעיקר לשימוש משרדי רגיל - פייסבוק, YNET, WORD וכאלו, ומדי פעם אבא שלי משתמש בו לעריכת סרטים משפחתיים בתוכנות כמו PREMIERE, ועל כן אני מבסס את המחשב על המחשב הכי פשוט מהמפרטים המומלצים בסדרת עריכת וידאו. עם זאת, מכיוון שזה לא עיסוק עיקרי ומהותי אלא רק עיסוק משני, וזה גם משהו שהצליחו להתמודד איתו במצב הנוכחי, אני מוותר על חלק מהאלמנטים (SSD) על מנת להוזיל עלויות Intel® Core™ i5-4690S Processor Gigabyte GA-H81M-HD3 crucial 8GB Kit (4GBx2), 204-pin SODIMM, DDR3 PC3-12800 WD HD 1TB 7200PM - יש לי כונן אופטי שקר Seasonic S12II-350W / Eco-400W מארז COMPUCASE TOW…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה ללפטופ מסך 15 בערך זול ,מיועד לאינטרנט ,ודברים פשוטים צריך להיות אמין לא מחפש מפלצת ביצועים תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, עבוד לימודי מדעי המחשב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בעלות של עד 3500 ש"ח(אפשרי גם באילת). יש שני לפטופים שלדעתי עונים על הצרכים(i5, זכרון 8 גיגה, משקל לא כבד) הראשון: dell vostro 5468 http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5468--Intel®-Core™-i5-7200U-Processor- מעבד- Intel(R) Core(TM) i5-7200U מסך- 14.0inch HD Anti-Glare LED Display זכרון- 8GB נפח איחסון- SSD 256GB כרטיס גרפי- NVIDIA(R) GeForce(R) 940M ell Vostro 5ell Vostro 546הראשון8 השני: lenovo yoga 710 -14 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=32952&txt_search=yoga+710&buy=&minprice=0&am…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/tradezone/Asus-transformer-t300--%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%94-2-%D7%91-1-%D7%94%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D-ad3486.html מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב יהיה רב תכליתי- יריץ VM לתכנות, משחקים וכדומה אני רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן (5- 6 שנים) ולא להחליף חלקים לפני זה שהמחשב יוכל להריץ משחקים שיצאו גם עוד כמה שנים Processor - intel core i7-6700 Skylake 8M 3.4GHz Motherborad - H110M-K - ASUS RAM - Kingston 2x16GB DDR4 2133Mhz GeForce GTX970 4GB GDDR5 SSD - Crucial 240GB HD - Western Digital 1TB 7200 RPM - SATA3 Case + power supply - Enermax Fulmo. Q + 500W Enermax NAXN Cooling - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CD - LG DVD-RW Drive קבלתי הצעה של 5000 על המפרט הזה- האם כדאי? אולי יש חלקים ש…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בקצרה: מחשב נייח לשימוש ביתי כולל הרבה טאבים פתוחים בדפדפן והרצת מכונה וירטואלית לפעמים. אם אפשר, אני מעדיף מארז קטן יותר מאשר הענקיים הסטנדרטיים. עדיף גובה של 20 ס"מ במקום ה-40 ס"מ הרגילים. אם לא אפשרי אז אסתדר עם מארז גדול. 1. תקציב: 3,000 ש"ח. אפשר לחרוג 2. שימושים: בעיקר שימושי ביתי, הרבה טאבים פתוחים בדפדפן, סרטים בנטפליקס, ביטורנט. פעם בחודשיים בערך לכתוב ולהריץ סקריפט פייתון פעם בחצי שנה בערך להריץ מכונה וירטואלית עם Virtual-Box אתקין לינוקס במקביל לחלונות. חשוב שהמחשב לא יקרטע. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רכיבים שכבר יש לי: כבר יש לי כונן SSD ו-HDD. יש רשיון ל-Windows 10 5. חשוב שיהיה שקט במידה …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. התייעצתי פה לא מזמן לגבי מחשב ואני מאוד מרוצה. צריך עזרה לחבר בהתלבטות בין כמה דגמים. נקנה שבוע הבא ביום ראשון. תודה מראש! 1) מחשב נייד "14 HP Pavilion x360 14-DW0002NJ 2S375EA i7-1065G7 בצבע כסוף, כונן 512GB SSD, זכרון 16GB ומ.גרפי Iris Plus Graphics 3 שנים ע"י היבואן הרשמי HP Pavilion x360 14-DW0002NJ 2S375E Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz מסך: "14 (diagonal FHD IPS WLED-backlit micro-edge touch screen (1920 x 1080 מסך מגע מאיץ גרפי: Iris Plus Graphics זיכרון: 16GB DDR4 3200MHz כונן: 512GB M.2 SSD PCIe NVMe USB Type-A x2 USB Type-C HDMI 2.0 DisplayPort 1…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-