ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, מעוניין לקבל המלצה לרכישת לפטופ לצורך לימודי AI ומדעי הנתונים באוניברסיטה. מחפש נייד עם זכרון 16GB או 32GB. אחסון גדול אולי 1 טארה. CPU חזק. מסך - מעדיף 15-16 אינץ. GPU חזק. זמן סוללה של לפחות יום שלם. תמיכה ושירות טוב. אם יש דברים שלא הזכרתי אשמח לשמוע. התקציב לזה הוא כנראה עד 10000~ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אני לא רואה על לוחות אם שכתוב עליהם אם הם תומכים בNVMe, אז איך אפשר לדעת? בנוסף, NVME הולך ישר לחיבור PCIE או זה מתאים לחיבורי M.2 הרגילים? וגם האם צריך שיהיה NVME בשם של הSSD?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 1500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל (גם ככה זה לא הרבה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100שח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לנער שבעיקר משחק ברשת, לא משחקים כבדים, ללא עריכת תמונות/וידאו. קצת אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך: HD מסך 22~23 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מחפש לקנות מחשב חדש ואני כנראה אטוס בעוד שנה ללמוד בארצות הברית חשבתי פשוט לקנות לפטופ הבעיה שזה ממש יקר ואז ראיתי את בnewegg מחשבים במחירים מצויינים השאלה שלי אם באמת המחיר שאני רואה כולל משלוח ומכס וכל זה ? https://www.newegg.com/global/il-en/...RoCV3QQAvD_BwE המחשב הזה שראיתי זאת דוגמא למה שאני מחפש ובמחיר הזה כנראה שאקנה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול את המחשב הנייד הראשון שלי. אמרתי שעל איכות ואחריות אני לא מתפשר וקניתי מחשב עם אחלה מפרט: dell n5010 בצבע שחורכ INTEL I5 460 4GB DDR3 500GB 5400RPM RADEON 5650 סוללה 6 תאים ואחריות ל3 שנים. בחרתי במעבד איי 5 כי יצא לי לשחק במחשבים ניידים עם מעבדי I3 ודי התאכזבתי מהביצועים. אני עובד עם מערכת WINDOWS 7 64BIT שקיבלתי עם המחשב. אז מה הבעיה? הבעיה היא שאני מרגיש שהמחשב איטי, יש לו דיליים ובכמה תוכנות שפועלות ביחד הוא לא ממש מטיס את עצמו. אני רגיל לעבוד עם מחשב נייח ויש לי מעבד E6400 (שעובד עם WIN 7 32BIT) ובאמת שהוא מרגיש בהרבה יותר מהיר ויעיל מהI5. לפי דעתכם יש איזשהי בעיה במחשב? או בגלל שזה מחשב נייד הוא אמור להיות יותר איטי? אשמח לעזרה. תודה, ניב
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני מעוניין לקנות מחשב. מה שחשוב לי: SSD ULTRABOOK (דק וקל) ללא כונן אופטי ללא ווינדוס מסך טוב לעין (אני לא רואה משהו) מקלדת זוהרת חובה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מהפלא אז אני מקצר. אני זוכר שקראתי על הבעיה הזאת אבל אנלא מוצא את זה. פשוט מדי פעם המחשב עובד כאילו בעומד כשאין שום דבר שמעמיס. העכבר זז קטוע וכל התצוגה זזה קטוע. אין שום דבר חריג במנהל משימות. זה לפעמים מסתדר אחרי כמה זמן ולפעמים צריך לכבות. זה קורה גם בווינדוס וגם באובונטו. מישהו קרא על זה או יודע מה זה יכול להיות? וירטואליזיישן כיביתי
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7,000 ש"ח, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של צילומים בפוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת ועכבר. מסך מדגם Dell U2412M 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה חלונות 7 Home Premium, כולל התקנה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב Tablet לצורכי לימודים ועבודה, המחשב ישמש כמחברת בעזרת תוכנת One Note. למישהו יש נסיון עם זה? זה עובד טוב? על איזה מחשבים אתם ממליצים (במחיר סביר), תקציב עד 5000 ש"ח, שישמש לעבודה וללימודים. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שאני אשתמש בו בעיקר לגיימינג וחלק מהמשחקים שיהיו בו נחשבים כבדים (mad max , shadow of mordor) 1. מה התקציב המקסימאלי- 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- אין ממש אופציה לחרוג יותר מדי אבל אם ממש חייב אז לא יותר מ-500 2. מה שימושי המחשב -גיימינג (משחקים) בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין- מיועד לגיימינג . המשחקים העיקריים שאשחק (לפחות הכבדים ביותר) mad max ו-shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1600/900 -לאילו ה…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE ?ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra DDR 400 2Gb (1024X2) 400MHz A-DATA WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 7.1 channel audio-out S/PDIF DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) On Board 10/100/1000 Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS Price of Pakage 8655 Total price 8655 ¤ for payments 12 X 787 ¤ נתנו לי את המפרט לפני חודשיים ככה ואני קונה עוד לא הרבה זמן את המחשב כדאי לי לחכות לקונרו או להשאר עם זה?..ואם אתם חושבים שיש משהו לשנות אז תגידו לי בבקשה התקציב נשאר עד 8500 ש"ח בלי מסך
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד אך גם לתכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher cs:go fallout -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 40 אינץ ומטה ברך כלל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני זקוק לעזרתכם אני לא מבין גדול במחשבים ואני קונה השבוע מחשב חדש. סיירתי קצת באתר ובפורומים והחלטתי שאני אקנה: מעבד: Intel® Core2 Quad Processor Q6600, 1066MHz, s775, 8MB המחיר: 1390 ש"ח כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800GT 512MB ASUS המחיר: 1490 ש"ח זה משאיר לי עוד 2120 שקלים לקנות את שאר הרכיבים. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להרכיב את מה שנשאר. המחירים לקוחים מהאתר של ksp כי שם אני כנראה אקנה. אם מישהו מכיר בחיפה חנות יותר זולה ואמינה מksp שירשום אותה בבקשה פה כי כל שקל חשוב לי. פרטים נוספים: המחשב מיועד בעיקר למשחקים (כל המשחקים גם הכבדים), אינטרנט, וצפייה בסרטים. כמו כן אין לי כוונה לעשות OC או לקנות ציוד היקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין ל…
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. בנו לי מפרט מסויים. השאלה אם הוא יכול לספק אותי מבחינה שאני יכול לעשות לייב ביוטיוב לדוגמא ולשחק בו זמנית במשחק כבד ולא יהיו לי.תקיעות וה FPS במשחק יהיה מעל 100... אשמח לתשובות ולעזרה. אם המפרט לא טוב מספיק אשמח אם מישהו יוכל לבנות לי מפרט טוב. תודה רבה! הנה קישור למפרט: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=62908
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. הדרישות - 4 ג'יגה זכרון פנימי מעדיף מעבד של אינטל(לא יודע למה) HD 1TB לפחות כמה שיותר שקט כרטיס גרפי שיהיה טוב למשחקים , כרגע יש לי את ה X1950 pro שאני מניח שהוא כבר נחשב לסבא אז כמובן שאני רוצה משהו יותר טוב ממנו. חנות בחיפה תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם חשוב לי לציין שהידע שלי במחשבים לא גבוהה במיוחד, לכן אני הולך להסתמך הרבה מאוד על חוות הדעת שאקבל כאן, לפני שאני קונה מחשב חדש. קודם כל אני רוצה מחשב לגיימינג כבד נטו, משחקים כמו total war GTA V ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים. חשוב לי מאוד שהמארז יהיה כמה שיותר קטן,לכן השאלה הכי חשובה שלי היא אם מארז קטן עלול להשפיע על הביצועים או לגרום להתחממות יתר/שרפה של הכרטיס מסך. כשאני מדבר על מארז קטן אני מתכוון ל silverstone raven rz01 . טווח מחירים 5,000-5,500 גג, חובה למערכת הפעלה , אופציה למארז אלחוטי של מקלדת ועכבר..פחות קריטי, ניתן לוותר על המקלדת ועכבר לטובת ציוד יותר טוב. כמה מהמפרטים שקיבלתי 1: מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עוד איזה חודש חודש וחצי אני הולך לקנות את המחשב הזה ואני רוצה לדעת אם יש משהו לשפר להחליף ביותר טוב או כל הערה שיש לכם תודה Intel P4 2.0AGHz 478PIN 512k Cache EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ Samsung 256 mb DDR 2700/333 ( M368L3223DTL-CB3) *2 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version S/U/M/A Ge-force 4 ti 4200 64mb se- HERCULES - Gamesurround Fortissimo II XP ASUS X 52 LITE-ON 32X12X40 Dragon AX-01SLD Enermax 350W EG 365P VE Samsung 19 959NF Microsoft - IntelliMoues EXPLORER Genius KB-16M עריכה: שחכתי לציין שהוא גם לOC
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך לוח מעבד זכרון וכ.מסך הזכרון צריך להיות rdram 1066
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לשדרג ב2000 ש"ח +- מפרט p4 1.8 זכרון 256 MB DDR 333 X 2 לוח אם MSI agpX4 , audio כרטיס מסך Gforce 2 TI מה אתם ממליצים לשדרג מהנ"ל, המחשב למשחקים, אינטרנט , אופיס תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יכולת להפעיל מספר סביבות עבודה כבדות במקביל (תכנות) + תוכנה גרפית ומספר רב של דפדפנים וטאבים מסך - 22-24 אינצ - איכותי, חד ולא מזיק לעיניים (זוג מסכים). פירוט נוסף: 1. מה התקציב המקסימלי? 4K עם אפשרות חריגה עד 5.5K במידה וזה נחוץ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש לתיכנות, ולגרפיקה בעיקר פלאש כבד ופוטושופ בסיסי+ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, דרוש מסך כמוזכר לעיל, עכבר ומקלדת איכותיים ונוחים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. דרוש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 - …
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חג שמח, יצא לי לעבוד על נטבוק (לא שלי) עם N280 - התאכזבתי מהביצועים האם מעבד su9400 יראה שיפור משמעותי לעומתו ? תודה לעונים !
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב ישמש למשחקים, תכני HD, שימושים של אינטרנט ואופיס רגילים. משחקים שיפעלו על המחשב: crysis 2, prototype 2, COD MW3 וכדומה. אני לא יודע אם אצטרך להשתמש בOC. אשמח לקבל חוות דעת בעניין זה גם כן. רכיבים שאני מתכוון לרכוש: מעבד: intel core i5 3450 או i5 2500k איזה אחד מומלץ? כרטיס מסך: nvidia geforce 570 gtx זיכרון: מתלבט בין 8GB DDR3 לבין 16GB DDR 3. ספק כוח: 600W רכיב קיים (כרגע אצלי במחשב) שאולי יצטרך החלפה: לוח אם- מותג Gigabyte דגם GA-M61PME-S2 צ'יפסט nVIDIA GeForce 6100 / nForce 430 תודה רבה לכולם. יום טוב.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים (להתחשב בזה שאני לא ממש גיימר, משחק כשיש זמן), סרטים (גם HD), גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?מיועד למשחקים כמו Need For Speed, counter strike,gta IV,call of duty' * לאילו הגד…
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה המצב חברים, אז ככה הצטברו לי כמה וכמה דברים וחומרה למחשבים בבית, נחיל: מסכים: Acer 17" AL1717 A Samsung 19" SyncMaster 932BF Lg 19" Flatron L1954SM-PF (i) כל מסך 250, טיפה גמיש. דיסקים קשיחים: ATA WD 160GB WD1600AAJB-00PVA0 ATA Seagate 400GB ST3400620A SATA SSD Samsung 64GB MZ-7PC064 חדש באריזה SATA Samsung 500GB HD502HJ היה משמש כדיסק מערכת הפעלה בHTPC, ככה שהוא לא שומש בצורה כבדה (i) ה160 ב60 שקל; ה400 ב150; ה500 ב200; ה64 ב250 (יש מצב זה יקר 64, אבל זה דגם מהיר של סמסונג, יכול להגתמש) מעבדים: Intel® Pentium® D Processor 805 (2M Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB) (i) 50 שקל Intel® Pentium® 4 Processor 630 supporting HT Technology (2M Cache, 3.00…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-