ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
יום חמישי רציתי להתקין ווינדוס ויסטה , הלכתי לאתר של HP כדי לראות איזה דרייברים קיימים. ראיתי שיש עידכון ביוס כדי להתאים את המחשב לויסטה . תוך כדי העדכון קיבלתי מסך כחול והמחשב לא נכבה, הייתי צריך לנתק את החשמל ואת הסוללה. אחרי שכיביתי אותו, ניסיתי להדליק אבל לא עלה כלום. אחרי בדיקות בפורומים באינטרנט מסתבר ששידרוג ביוס בניידים של HP רוב הסיכויים לא מצליחה והמחשב מת . רק מחר אני ישלח את הנייד למעבדות שלהם ואני מקווה לא יעלה לי כסף.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמנם ההודעה שייכת יותר לפורום אמצעי אחסון אבל בפורום הזה יותר אנשים רלוונטיים יוכלו להחשף אליה. בעקבות המלצה שראיתי פה בפורום קניתי בזמנו לאפטופ LENOVO E531, אליו גם הוספתי 16GB RAM וכונן SSD מהתקן הנ"ל בגודל 128GB שקניתי מאמאזון. לינק לדוגמה למוצר שאני רואה שמתפרסם פה הרבה בפורום כהמלצה לאנשים: http://www.amazon.com/MyDigitalSSD-256GB-Super-Boot-Drive/dp/B00NY4VIPA/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1417171467&sr=8-1-fkmr0&keywords=M2+NGFF+256GB Anyways, הייתי מרוצה עד הגג כשקיבלתי את המוצר. איזה אחלה תקן שעוזר לך לא להתפשר על כלום, גם SSD מהיר, גם הארדיסק SATA רגיל לאחסון וגם כונן דיסקים, והמחשב טס. אז הכל היה נהדר והייתי מאוד מרוצה עד לפני יומיים. ערב אחד בזמן ע…
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
****עריכה: הסתבר כלא נכון****** היי, לידיעת כל מי שמתכנן לקנות מחשב נייד בקרוב, רק רציתי שתדעו שאם אתם קונים מחשב עם windows 8.1 תוכלו לשדרג ל-windows 10 בשנה הראשונה ולהישאר איתו ללא הגבלה. מה שלא אומרים לכם, וזו האזהרה, זה שאם תפרמטו את המחשב אחרי התאריך 29 ביולי 2016 תחזרו ל-windows 8.1 ללא אפשרות לשדרג חזרה חינם ל-windows 10. אם תרצו לחזור ל-windows 10 תאלצו לקנות אותו בכ-400 ש"ח (בנוסף למחיר של windows 8 ששילמתם כשקניתם את המחשב). לחלק מאיתנו זה חשוב ואף אחד משום מה לא מציין את הנתון הזה, אני חושב שאנשים צריכים לדעת ולהבין את זה. אני הייתי ממליץ לחכות כמה חודשים עם קניית מחשב עד שמחשבים יתחילו להגיע מובנים עם windows 10 בכדי להימנע מהעניין. תודה.
-
- 32 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכולם ברשותי מחשב Dell מדגם N5010, נקנה בינואר '11, עדיין תחת אחריות (3 שנים) מלאה. עד היום שמרתי על המחשב "בקנאות". ז"א, אני לא שם אותו בנפטלין כל ערב לפני שאני הולך לישון, אבל דואג שהוא לא יחטוף יותר מדי מכות (וכמובן שהוא חוטף מדי פעם, זה כמו לשלוח את הילד לגן משחקים ולצפות שהוא יחזור בלי שפשופים במרפקים) ושיתפקד כמו שצריך. דבר אחד שלא עשיתי במהלך השנה+ שאנחנו ביחד זה לנקות מתחת למקשים, משום מה, בניגוד ל HP, לנובו או טושיבה הקודמים, המקשים פה פשוט יותר "קשים" להוצאה, וכל פעם שהגעתי לנקודה שהרגשתי שזה ישבור את המקש שחררתי אותם חזרה למטה. לפני 3 ימים הוצאתי את המחשב מהבית, ישבתי עם כמה חברים לשיחה, כפי שהתנבאתי אחד מהם היה חייב להביא "קטנה" לכוס הקול…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8620247&came=1000 הוא שידרג את הזיכרון לגי'גה ואם תראו למטה יש הוסף 80 שקל למארז בצבע כסוף או שחור הוא שידרג גם לזה וגם שידרג לכרטיס מסך 6200 256 mb ב320 שקל אני רוצה לציין שאח שלי המחשב הזה יהיה בשבילו רק בשביל שימוש ביתי הוא גולש באינטנרנט עובד על האופיס בעיקר ולפעמים פה ושם מוריד מקאזה אימיול ולפעמים פה ושם כשיש זמן הוא משחק במחשב אבל בקושי בעיקר לשימוש אינטרנט ואופיס האם גם המחשב שלו יעבוד בווינדוס ויסטה?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שאחי נוסע באוגוסט לווגאס חשבתי לקנות לאפטופ . עכשיו יש לי כמה שאלות (וכן - קראתי את הנעוצים פה) מכיוון שאנחנו עכשיו מתכננים את התקציב רציתי לדעת מה הם המחירים בערך למחשב נייד חזק,שימוש עיקרי אינטרנט סרטים מוזיקה קבצי אופיס (וורד PDF) ומידי פעם משחקים (לפחות שיריץ ראד אלרט 2 ווראקראפט וכו' - זה מינימום) והאם אפשר להעלים את זה מהמכס ?כמו כן אשמח לעצות של אנשים בעלי ניסיון! לילה טוב ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מציעים לו משומש, MSI S430 ב350 דולר. כולל אחריות. נשמע שווה?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי אח שלי נוסע לניו יורק מחרתיים וחשבתי שאולי אוכל להיעזר בכם כדי להגיד לו לקנות לי רכיכה ליבה . קודם כל , האם שם המחירים יותר זולים ? שנית , אני רוצה , שבמידה ויחסית המחירים זולים משמעותית , לקנות לוח ,מעבד וזכרונות הכי חזקים שיש על המדפים היום . מקווה שאני ברור מספיק . אשמח לקבל הצעות ללוח חזק עם מעבד חזק במיוחד וזכרונות בהתאם . גם אם אין את המחירים בניו יורק , מפרטים לשלושת הרכיבים הנ"ל יספיקו . אני רוצה להפעיל עליו ויסטה פרמיום , עריכת וידאו , סאונד ,תמונות וכו' וכו' אפליקציות כבדות במיוחד .משחקים לא כ"כ מעניין אותי ... כל עזרה תבורך . שבוע טוב ומבורך לכולכם
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? סביבות החמש אלף... אם ממש ממש משתלם לחרוג קצת למעלה אז אפשרי (נניח עד 200 שקל יותר?) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אז ככה... המחשב בעיקרון למשחקים. אפילו דיי רק למשחקים... הוא רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות גם עוד שנה שנתיים ואפילו יותר... אמרתי לו שזה קצת בעייתי אבל ניראה מה תוכלו לעשות המחשב גם מן הסתם לשימושים לימודיים ומשרדיים... בקשר לרזולוציה תיראו בסעיף הבא 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. בקשר למסך... בעיקרון אני מאמין שאפשר להקציב איזה 1000 שקל ככה למסך בנוסף לתקציב למחשב...…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. התקציב הוא באזור ה4000 בלי מסך, ואח שלי מתעקש על אינטל, למרות נסיונותי הרבים לשכנעו ללכת על AMD .. אז אני מבקש את הסיוע שלכם בהרכבת מפרט לאינטרנט \ טכניון \ מוזיקה \ עבודה, מבוסס אינטל.. המפרט צריך לכלול ציוד היקפי חוץ ממסך, כולל צורב, DVD.. נ.ב. חיפשתי במפרטים המומלצים, אבל יש הכי מתקרב למחשב זה 3500 בלי מסך אבל הוא מבוסס AMD.. נ.ב.ב. זה דחוף ...אז אנא תשתדלו להגיב במהרה תודות מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך שמים מערכת הפעלה בעברית במחשב במקרה שארכוש אחד בארה"ב ? . ומה עם השינויי המתח החשמלי ? והאם יש עוד בעיות שלא חשבתי עליהם ? .
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כמה היתם שמים על מחשב מדגם HP עם מעבד Inter Duo Core 2.2GH"z עם 4 מגה בקאש 2GB RAM זיכרון . 200 GB דיסק קשיח כרטיסמסך של Nvidia 8400M צורב DVD משולב . WIFI מובנה תומך בכניסת HDTV מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE . עם ה MEDIA CENTER . 4 כניסות USB . יציאת DVI מסך 15.4 אינץ' כניסת זיכרונות של מצלמות ופלאפונים . ועוד כמה פיצ'רים מעניינים . המחיר שאני ראיתי כולל מע"מ הוא 7200 ש"ח בכמה אתם יכולים לארגן מחשב כזה ?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אוקיי, אז אחותי התחילה ללמוד באוניברסיטה לתואר הנדסאי מחשב, והיא הזמינה את המחשב הנ"ל מבלי להתייעץ: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TXDV6126ea99 מחיר 4000+ 300 על הובלה (עדיין לא הבנתי למה הובלה כזה גבוהה!). בכל מקרה, הנייד הנ"ל בסדר? הוא מתאים לעבודה עם שפת C וכו' (VISUAL STUDIO....)? המחיר מתאים? לא תהיה בעיה לבטל את הקנייה ולשלם קנס 100 שקלים, אבל זה עדיף על פני נייד לא מומלץ.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
ראיתי את זה ב- KSP (של LG) ?F1-224DE T2250 1.73GHz? ?Model? ?F1-224DE? ? CPU? ?Intel® Core Duo Processor T2250 (1.73GHz) 667MHz FSB ,2Mb cache? ? Memory? ?512DDR2 (667MHz, Dual Channel Support, Up to 4GB)? ? HD? ?80GB SATA, 5400 RPM ? ? Display? ?15.4'' WXGA (1280x800) GLARE, Fine Bright Technology ? ? GPU? ?Intel ® GMA950 (up to 256MB) ? ? Optical Device? ?Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW , R/RW,RAM) ? ? Wireless? ?WLAN 802.11b/g ? ? OS? ?Windows XP Home? ? Weight? ?2.8Kgs? ? Warranty? ?3 Years? ? ? זה עולה 5500 ורציתי לדעת אם זה מחיר טוב ביחס למפרט. אנחנו מעדיפים מחשב נייד מפיקמה טובה ו3 שנים אחריות כי אם מחשב נייד נדפק והחברה\האחריות לא איכותית\למספיק זמ…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שאמרתי , אחותי מבקשת מחשב רק בשביל הסקייפ, אין לה עוד שימושים בו, לא פייסבוק ולא סרטים ולא אופיס. נטו בשביל סקייפ. אני יודע שהיא ממש ממש לא מבינה במחשבים, אבל אמרתי לה שאם יהיה לה מחשב, היא אולי עם הזמן היא תיפתח לעולם המחשבים והאינטרנט ובשביל זה היא תצתרך מחשב יותר טוב מן הסתם ולא רק "מחשב בשביל סקייפ" שוטטתי פה הרבה באתר וראיתי הרבה המלצות על מחשבי אסוס ראיתי שממליצים הרבה על המחשב הזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8310&CatCode=315 ויש את המחשב הזה גם - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 שניהם מעל התקציב, אבל אני אומר - אם כבר לקנות מחשב חדש אז שיהיה טוב גם לעתיד... לעומת זאת , יש את כל המחשבים שעולים פ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד INTEL PRESCOTT 800MHz PRESCOTT 1M תוספת למעבד פנטיום 4 3.2GHZ PRESCOTT 1M -רק 230 ש אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל פנטיום 4 3.0 GHZ (PRESCOTT 1M 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI תומך DUAL DDR !!!! 800MHZ,AGP8,S-ATA זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200/FX5500 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *צורב 52X32X52 LG *דיסק 7200RPM 120G או 80G בטכנולוגיות S-ATA סיגייט, WD,Samsung או מקסטור *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 ל-6 רמקולים *2 רמקולים+ מגבר עגולים 3D,*כרטיס רשת 10/100 *מארז פנטיום 4 כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי+גלילה+משטח *מקלדת מול…
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי בגדול שתי בעיות דחופות לגבי המחשב שאני מעוניין כבר הרבה זמן לטפל, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1.קיימת אצלי מדי פעם בעייה בסאונד. אני מדי פעם(לא משנה היישומים שאנ מפעיל ומה אני עושה....), אני שומע לכמה שניות צליל מקוטע. מתמשך כזה. כאילו הצליל נתקע לכמה שניות. זה לא קורה בזמן קבוע, כל כמה זמן זה פתאום מתרחש. זה כבר הרבה זמן ואודה לעזרה בנושא. 2. דבר שני זה עצה כיצד לנקות את המקלדת שלי. ניסיתי לחץ אוויר על המקלדת(מקווה שלא גרמתי נזק), וזה לא עזר יותר מדי. מעוניין בחומר לא מזיק ויעיל שאפשר להשתמש. תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:08:31 יש אפשרות לעזור?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
הנה דרך KSP 4200 שקל בערך יצא לו תגידו האם המפרט הזה בסדר למשחקי מחשב חזקים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! קודם כל רציתי להגיד תודה על העזרה שלכם בהמלצת המפרט למחשב החד של אחי. המפרט שבסוף נקנה הוא: 1. מעבד - AMD Athlon XP 2600+ Barton. 2. לוח אם - ABIT NF-7SL. 3. זכרון - סטיק אחד של סמסונג 512MB במהירות של 400 מגה הרץ, הפשוט. 4. דיסק קשיח - 80GB SATA של WD. 5. כרטיס מסך - R9800 פרו של MSI (זה עם הR360). 6. כונן 1.44 בצבע שחור (אין לי מושג של מי, אבל אני באמת לא חושב שזה מאוד משנה). 7. DVD - של TOSHIBS בצבע שחור. 8. צורב - X52X32X52 של LITE-ON בצבע שחור. 9. ספק - 350W של אנרמקס. 10. מארז - השחור עם הכסף של צ'נברו (הGAMING BOMB). 11. מקלדת + עכבר מולטימדיה של מייקרוסופט. 12. מאוררים - למעבד טיטן שנתנו לי בחינם (סיפור לפעם אחרת) ו120 מ"מ ג'נרי מאחורה. 13. מסך - 722 (או איך …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הזה שווה 1800 שקל ? והספק אומלל 300W עבדו עליו נכון ? מעבד : INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם : ASUS P5KPL-CM זיכרון : ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 דיסק קשיח : SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ צורב DVD : LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA מארז : COMPUCASE 6K31 + HEC 300W מחיר : 1780 ש"ח + 150 ש"ח מערכת הפעלה = 1930 ש"ח .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני בונה לאחי בן ה-12 מחשב חדש... יש לי בשבילו כבר הארד דיסק וכוננים. הוא כמובן... משחקים משחקים משחקים וכל השאר הוא לא נראה לי יעשה OC... אבל חשבתי שאוליי כדאיי לבנות מפרט כזה (למה המשפחה שלי לא ממש אוהבת AMD חוץ ממני ;D ;D, שלי יש מחשב AMD ) תודה מראש...!
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שם מוצר כמות מחיר NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 1 339 ¤ AMD Athlon 64 3200 Winchester Socket 939 Tray 1 1179 ¤ Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 649 ¤ MSI K8N NEO2 Platinium Soket 939 Motherboard 1 969 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 2 778 ¤ PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 1 2299 ¤ סה''כ: 7 6213 ¤ עכשיו יש לי שאלה בקשר ללוח אם הוא עולה יותר מ הלוח הזה: K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) זה עולה 880 פחות או יותר עכשיו לדעתכם אין הבדל גדול בין הלוחות ולאני גם לא מבין שמה שאני לקחתי למעלה הוא neo2 וגם nvidia chipset 3 וזה למטה הוא neo4 ו הוא nvidia chipset 4 והוא עולה פחות ממה שלקחתי עכשיו אם רק ת…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-8IG1000 Pro 725 ש"ח SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI 1,215 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות נשלח תוך 24 שעות - קירור לכונן קשיח : ללא מאוורר 3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window Intel Pentium 4 2.6Ghz C 800Mhz 512K Box Micron Original 256MB DDR 333 PC2700 הכל יוצא 3800 עם 512 זיכרון תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-