עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AvalonX,

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך ב) ללא חריגה השימושי המחשב : משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD וכרטיס מסך עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה ?כבד 4.5 -5 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון 3 USB 3/SATA

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by ToyMan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2550 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל בשביל כרטיס מסך וRAM טובים יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח חריגה (ל2650 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING בינוני (FAR CRY 3, CALL OF DUTY BLACK OPS 2, TRIBES ASCEND BORDERLANDS 2...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי כבר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 או 1600X900 הוא לא בטוח (מסך 22 אינ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ToyMan,

האשכול הזה ללא קשר לאשכול הקודם, מפרט אחר לחבר אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING הכי כבד שאפשר וגם קצת רינדורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. .BORDERLANDS 2, CRYSIS 3, BATTLEFIELD 3, GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב ללא מאווררים כלל (גם לא בספק), ושגופי הקירור יהיו איכותיים ביותר. ברשותי מס' חלקים שאעביר למארז החדש, כמו: HD WD 250GB SATA II צורב CD צורב DVD כך שאני צריך את שאר הרכיבים. בתוך המארז ארכיב מאוורר AC 120MM בכניסה ואחד מאחור, שיהיו מחוברים ל FAN BUS ויעבדו כשאיני בסטודיו או כשהמעבד ממש יתחמם. השימושים העיקריים למחשב - צפיה בסרטים, עבודה משרדית (אינטרנט, OFFICE), משחקים "ישנים" (NFS CARBON, AGE OF EMPIRES) אני מעדיף לוותר על עניין המשחקים אם זה יוצר בעיה (כ. מסך יקר/מתחמם) ולהשקיע יותר בעניין הקירור והשקט, המחשב מיועד למשחקים בעדיפות אחרונה. תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  5. שלום רב האם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט מחשב טוב במחיר של 1800 ש"ח אשר לא כולל מסך מחשב או כונן dvd ? ואני מחפשת בין המפרט 2 הרד דיסקים חדשים של 400 ן 500 gb האם בסכום כזה אפשר למצוא מפרט מחשב טוב?או שהסכום נמוך מידי? כרמית

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עם יש משהו טוב אז לא לחסוך אבל בעיקרון לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה 7K לא מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : מיעוד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט זה המסך שאני סגור עליו Dell U2311H. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים הכי עדכניים שיש. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב שישמש בעיקר לעריכת מוזיקה בתוכנת קיובייס שאני הולך לקנות בקרוב מכלי זמר. התוכנה היא גרסת לייט 4 (אין פלאגאינים למחשב אלא רק דרך חיבורים חיצוניים) שבאה עם כרטיס קול חיצוני lamda שעולה 870 ש"ח והחיבור אל המחשב הוא דרך USB. המפרט שאני צריך הוא להלן: 1. 5500 תקציב מקסימלי אפשר גם פחות ואפשר יותר בגבול הטעם הטוב 2. השימושים: תוכנת עריכה למוזיקה קיובייס, צפייה בסרטים באיכות טובה והורדה תכני HD ובלו ריי, תוכנות עריכה, תוכנות ווינדוס אחרות המופעלות בו זמנית, אינטרנט. 3.ציוד עיקפי שאני צריך: רמקוולים, מקלדת,עכבר. לא צריך מסך. 4.חשוב שהמפרט יהיה שקט מאד 8 לפחות עד 10 5. חלקים שאני צריך במפרט: - מעבד של אינטל I7 או I5 (הצעות מחיר עם שניהם) -…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by -AKEL-,

הציעו לי במחיר 2500 ש"ח מחשב יש שניה, האם כדי לקנות? Quad Core 6600 + Zalman 7500 Cooper Cooler OCZ 4G 800MHZ CL4 Platinum2 Gigabyte GeForce GTX470 1G OC לוח אם של Gigabyte ATX WD 320G Blue DVDRW X22 Sony FSP EVEREST 600W + 80 Modular RaidMax Aztec יש אחריות לספק עוד כ4שנים מאוורר מעבד, צורב דיוידי ומארז מחשב חדשים לחלוטין לא היו בשימוש. תמונת מארז: http://startpc.co.il/Images/Cases/Raidmax/AZTECSILVER.jpg הכרטיס מסך חזק למשחקים מחירים בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761039 האם זה שווה את הסכום? מה השווי האמיתי של המחשב?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  9. שלום לכולם, זה אולי טרד עם דרישות קצת חריגות מהרגיל אבל חשבתי לנסות פה בכל זאת - אני מנסה לתכנן מפרט מחשב לחברה בעבודה שלה כאדריכלית. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה בטובה ביותר שניתן (במסגרת התקציב) את התוכנות הבאות: revit autocad ilostraitor sketh-up v-ray photoshop primier maxwell אני מניח מראש שמדובר במחשב נייח אבל מי שיכול ומעוניין להגדיל ראש אני אשמח לשמוע גם מפרטים למחשב נייד עם אותן הדרישות. תקציב ייעודי: עד 12000 ש"ח כולל - מסך (טוב), ציוד הקפי (סטנדרטי), הרכבה ואחריות. אפשר גם לדבר על גיבוי ושיפור זיכרון (RAID למניהם וכו'). כמו כן, אם אתם מתעקשים שאין צורך בתקציב כזה אני בטוח שהיא תמצא מה לעשות עם שאר הכסף. בנוסף, את הרכיבי אינטל הבאים אני יכול לקבל בהנחה מס…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by MoAv,

רציתי שתביעו את דעתם על המחשב שבניתי למטרות משחקים וגרפיקה, חשוב לי שיהיה מעבד שיתמוך טוב בעבודה על Win7, Solidworks ומשחקים בצורה בינונית + אז ככה : Phenom II Dual core 555 AM3 3.2 Gygabyte MA785GMT-UD2H DDR3 1666 2X2GB Oatriot Viper II ASUS HD 4870 DX 512 DX10.1 550W Active PFC 14cm Fan (24pin את המחשב בניתי בעזרת המוכר מKSP שאני לא בטוח אם המליץ לי על דברים שהוא מעדיף למכור.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by vmaddog,

צריך מפרט מחשב בכ2000 יש לי מסך LCD 19 1280X1024 ושאר הציוד ההקפי מערכת שמע 5.1 מקלדת עכבר.. מטרה בעיקר עבודה מול אינטרנט גלישה והורדות רצוי שיהיה לו אפשרות להריץ יפה משחקים חדשים ארדיסק 500G לפחות חובה שיהיה שקט האם יש אפשרות לעשות את זה במאזר סלוני מארז צר (בתוספת של כ 500 שח נוספים) אם כן מה המפרט העדפה למפרט שניתן לקנות בחנות באזור המרכז (לא איבורי)

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by Tov_Tov,

היי, אחותי מעוניינת לקנות מחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר אז פחות) צורכי המחשב הם בעיקר סרטים ומחשב משרדי ( Office ). אני צריך שהמפרט יכלול הכל, מחשב, מסך, עכבר מקלדת. עדיפות למסך 20 + 4 GB זכרון כרטיס מסך שיריץ HD 250GB לפחות צורב DVD עדיפות למפרט מחנות בי-ם. תודה מראש בן.

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  13. שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט,עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים. בעיקר דוגמת דיאבלו 3, הירוס, ומשחקי פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הDELL שהמלצתם נראה סביר מבחינתי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by darkquest,

שלום לכולם וערב טוב, המחשב שלי כבר מתחיל להראות סימני מוות אז החלטתי לקנות מחשב חדש... 1. מה התקציב? 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך t220 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמ…

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  15. אודה להצעה עבור מחשב לא כולל מקלדת עכבר רמקולים רק מחשב ומסך גדול בין 20-22" עד 4500 ש"ח עדיפות לאינטל. אודה לחנות מהמרכז

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. שלום לכם אני קונה מחשב חדש למשחקים ויש לי בול 5000 ש"ח אולי 20-30 ש"ח יותר לעכבר ולמקלדת וכו... כמו שאמרתי מחשב למשחקים כי אינטרנט וסרטים עובד גם על פנטיום 3 זה המפרט שהכברתי ויש לי הרבה שאלות מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IL9 Pro s775 Conroe, Intel 965P, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 2X1GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-112D DVD±RW ציוד רשתות On Board 10/100/1000 ספק HEC 450W מסכים CHIMEI 22'' LCD 8ms DVI מחיר 4700 ¤ שאלות: 1) האם כדאי בכלל מ…

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  17. מתוכנן oc

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by 23fonrt,

שלום, אבקש את עזרתכם בבנית מפרט לשימושים בייתים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, משחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך בגודל 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דרוש גם צורב, האם זקוק לכנון SSD ? 5. עד…

19. השאיפה היא לרדת אפילו מהסכום הזה... מה יותר זול יותר טוב - זה לא האיכות זה המחיר ;D בקיצור - מחשב לסטונדטית בעיקר לשימושי הקלדות ואינטרנט - חשוב מאוד 3 דברים: 1. צורב במקום CD רגיל... 2. שיהיה מסך LCD! 3. שיהיה TV-OUT בכרטיס מסך (אפילו אם הוא מובנה..) השאיפה היא לרדת מאיזור ה 4000 אפילו... עדכון!!! ~~~~~~~~~~~~ אני מאוד רוצה שיהיה DVI ל LCD משהו שלא כל כך שמתי לב אליו... הסיבה שאני מעדכן את הנושא זה בגלל שעבר המון זמן ועלו מחירי הזיכרונות... אשמח לקבל מפרט מעודכן תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני גר בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב למטרת עבודה/משחקים ואני זקוק להמלצות התקציב אמור לכלול גם מסך 24-27 אינצ' התקציב הוא 1500-1800 דולר אני מעריך שרוב החלקים יקנו ב Amazon, FRY'S, newegg מקווה שתוכלו לעזור, תודה רבה! איתי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tzach_d,

אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים חדשים וגם למשחקים החדישים שיצאו בעתיד עם מסך מקלדת ועכבר רגילים בלי צורב עם כונן DVD תודה

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by (Arik),

מה אתם אומרים על זה יש הצעות לשיפור? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤677 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤603 מסך: ASUS LCD 19" MB19SE 5ms ¤1072 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤694 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤362 צורב DVD: TOSHIBA-SAMSUNG DVDRW SH-S183L DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - LABE FLASH - SATA ¤185 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤515 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤44 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤270 מקלדת: GENIUS ERGOMEDIA 700 ¤147 רמקולים ואוזניות: GENIUS SP-Q-06 QUEEN SHA…

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  23. שלום, בניתי באתר SKYPC את המפרט הבא מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤365 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤353 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤249 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-2GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤890 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 קורא כרטיסים Jsp-Tech ¤47 כמות:1 http://skypc.co.il/p…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  24. טוב לשכן שלי הלך המחשב והוא ביקש ממני מפרט כי הוא לא מבין כלום(יותר גרוע ממני) הוא רוצה מחשב למשחקים עד 4500 שקל כולל מסך דק בגודל 17-19... תודה... אה ואם אפשר גם המלצה על כרטיס רשת בשבילי הכרטיס מתחבר עם כבל לנתב אלחוטי(בלוח-אם שאני קונה אין חיבור רשת מובנה)...

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  25. אני צריך מחשב למשחקים שיכלול רק מסך בנוסף אליו של 20" דק (מה שיותר כדאי רחב 9:16 או רגיל 3:4) לא צריך מקלדת רמקולים וכל השטויות שיש בחוץ...

• 3 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים