ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום, עקב השבתת המחשב נאלץ לקנות מחשב חדש. היישומים הם בעיקר אופיס, גלישה אינטרנט ויישומים גרפים (דו-מימד) הכוללים אוטוקאד, פוטושופ וקורל. המחשב הישן שעמד במשימה היה מעבד AMD Athlon 64 (Socket AM2) X2 DualCore (לא זוכר את המהירות) ולוח אם ASUS M2A-VM. נראה לי שאני אמשיך על קו ה-AMD (ממש לא עשה בעיות ואפילו לא התקרב להתחממות). איזה לוח מומלץ (עם כרטיס מסך מובנה ברמה טובה לתוכנות הגרפיות) ? כמו כן, איזה ספק כוח מומלץ, מנסיוני בעבר אני בד"כ לא לוקח את הגנריים הפשוטים ביותר אלא מנסה לקחת את הטופ מהגנריים. תודה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש מחשב חדש. הסכום העומד לרשותי הוא עד 5000 שקל. יש לי מספר דרישות מהמחשב: כונן קשיח 500GB ומעלה זכרון של 4GB RAM כרטיס מסך חיצוני (לא O.B) בעל יציאת למסך מחשב (VGA) ויציאת HDMI עבור הטלוויזיה מסך בעל 15.4'' (אפשר גם 15.6'') ןשתהיה לו מקלדת מלאה (כלומר מספרים בצד). עכשיו חשבתי על מחשבים מהפרמות הבאות: HP | DELL | LG | Toshiba אשמח לקבל את העזרה שלכם במציאת המחשב המתאים. תודה מראש עמיר
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת . כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15" * משקל רצוי?רצוי נמוך, אך לא מפריע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?חשוב מאוד, כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי ו…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
האם לרכוש מחשב חדש? כי משהו פה צוואר בקבוק במשחקים חדשים. האם כדאי להחליף לוח ומעבד . או לשדרג כ.מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקיץ הקרוב מחשב נייד לקראת הלימודים שלי שמתחילים באוקטובר. ידידה שלי טסה לארה"ב בקיץ ומאפשרת לי להביא איתה מחשב נייד שאני אזמין משם. אני עדיין מתלבט איזה מחשב לקנות. כמו שאמרתי המטרה העיקרית שלי היא ללימודים, אבל אני גם אשתמש בו למטרות תכנות ואולי אפילו משחקים. האם משתלם לקנות בארה"ב או שהפרשי המחירים לא משמעותיים? ראיתי שאפשר למצוא מחשבי DELL די בזול בחנות KSP. ההפרש לא גדול לעומת ארה"ב (1500 שקל בערך) אבל עד כמה אפשר לסמוך עליהם? האם האחריות על המחשבים הניידים היא אצלהם או דרך היבואן? כי עד כמה שאני יודע השירות של KSP על הפנים. אין לי נסיון רב במחשבים ניידים אז אני לא יודע אם מחשב עם 15.4" מסך הוא כבד מכדי להסתובב איתו ביום יום. אני אשמח אם תוכלו לתת ע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9264&perur=2&t=1&c=339 זהו המפרט מה דעתכם? אני סטודנט ולא צריך מחשב לגיימרים אבל, אין פה כלל כ.מסך האם קריטי...? יתרון בולט- 3 שנים אחריות, 4 GB זיכרון, מעבד I3 חסרון אין בלוטוף תנו את עמתדכם.... בתודה, עדי
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש נייד , כרגע האפשרות שהכי קורצת לי היא HP Pavillion DV6790ej http://zap.co.il/model.asp?model_id=688015 הבעיה היחידה שלו היא שהוא קצת כבד, 3 קילו. הייתם ממליצים משהו אחר בטווח? אני יכול לגלוש גם ל 8K אם זה שווה את זה. אני לא מעוניין בהמלצות ל lenovo מכל סוג, המחשבים האלה מאוד מכוערים לטעמי. תודה
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcraft2 cod4 maxpayn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,680 1,050x -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
ניתן לחרוג מעט, יש צורך רק במחשב עצמו, ללא מסך או ציוד היקפי. אשמח לשמוע גם על מפרטי AMD אם משתלמים יותר מ- INTEL. תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המפרט זהה רק המעבד שונה אופציה 1 Intel Pentium Dual Core Processor T4500 : 2.3 GHz FSB 800MHz 1M L2 Cache אופציה 2 Intel® CoreTM i3 Processor 350M, 2.6 GHz אני מניח שגם הצ'יפסט שונה בהתאם לתושבת תודה חזי
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התחלתי לתכנת בו ואני קולט שאם אני רושם יותר מדי מהר אז הוא עושה קפיצות כאלה ויורד שורות לבד או שהוא קופץ לאיזה מיקוום מסוים בטקסט לבד וזה קורה רק אם אני מקליד מהר מדי אז אני שואל אם יש לחרא הזה איזה פיתרון או שזה דפק שצריך לחיות איתו ולהאיט את ההקלדה?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד שמתאים מצד אחד לעבודה אקדמאית - תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וכו'; ומצד שני לילד בן 10 שצופה בו בסרטי DVD או באינטרנט, משחק משחקים באינטרנט, ובהמשך יהיו בטח משחקים קצת יותר "רציניים" (לא כל כך מבין בזה...). השימוש העיקרי במחשב יהיה בבית, כאשר אני מחבר אותו למסך חיצוני, עכבר ומקלדת. בנוסף המחשב ישמש אותי לנסיעות מספר פעמים בשבוע. גודל המסך הרצוי - 14 או 15 - מה לדעתכם עדיף לדרישות אלה? מעבד - מספיק i3 או שצריך i5? זיכרון - מספיק 4GB או שצריך יותר? זמן סוללה - לא נדרש זמן ארוך מעבר לסטנדרט (3-4 שעות?). יציאות מיוחדות - רצוי HDMI. בלוטות - אין צורך. כונן קשיח - אני חושב שמספיק 500GB - לא? אחריות בינלאומית לא מחוייבת, אבל רצוי מאוד שתה…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לאחר שפתחתי פה בפורום נושא בקשר לבניית מפרט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475090.0) והסתכלתי קצת בנושאים של אחרים הגעתי לשני המפרטים הבאים שהם מאוד דומים בבסיס שלהם עם אותו המעבד ואותו כרטיס המסך אבל רציתי לדעת איזה לדעתכם עדיף ואם בכלל עדיף שילוב של שניהם או משהו בסגנון. מפרט 1: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 צורב LG GH22 SATA x 22 Black ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות נייד בארה"ב בתקציב של עד 2500$. הנייד אמור לשמש כתחנת עבודה לעיצוב תעשייתי של תלת מימד ודו מימד בתוכנות כמו MAYA וכו'. לפי הבנתי אני צריך כרטיס מסך מקצועי מסדרת QUADRO או FIREGL, נדמה לי ש FIREGL של ATI יותר מתאים לתוכנות תלת מימד ועיצוב נכון? המסך צריך להיות בגודל 14-15 והמשקל לא משנה. כמו כן עדיפות למעבד 2.4+ וHD גדול במיוחד. אהה כן וXP PRO חובה. חשבתי ללכת על אחד מהמותגים הגדולים כיוון שהם מציעים אחריות בין לאומית שאת זה אני חייב. אם תוכלו להביא לי דגמים מאתרים בחו"ל שאתם חושבים שמתאימים למטרות שלי אני אשמח מאוד! תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
My hard disk in the HP laptop overheats. It takes 15-30 min for it to reach the prohibited temp of 57C (max is 65C) to shut down the computer. What should i do? Should i open the HD area and and maybe just clean the fan? someone told me that there is no separate fan and i need to replace the HD altogether since the cooling system is part of the HD. What would you say? My model: HP Pavilion dv9000t CTO NB thanks, BTW:sorry i dont have a hebrew key
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד עם כונן ssd 16GB Ram i7 hq התקציב שלי הוא 5000-6000 ממה שראיתי רק אסוס ולנובו מוכרות את המפרט הזה בתקציב הזה ועל שתי החברות האלו קראיתי ביקורות ממש רעות על השירות לקוחות במקרה של תקלה במחשב השאלה אם יש איזשהי אלטרנטיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הבא- צריך אישור סופי לא יודע איך הצליחו לשכנע אותי לקנות אינטל אבל בסופו של דבר הצליחו, מה לעשות. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤788 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤636 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤224 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ¤616 מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XA1CASTB ¤435 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤78 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 4…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה בנייד מעבד של לפחות i5 או i7 עם 2.4GHz+ וכרטיס מסך חזק כדי שיריץ את המשחקים על FPS גבוהה כגון couter strike source שהוא העיקרי. בינתיים מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=10513 ואני מעלה בו את ה 4 GB RAM ל 6 GB RAM מחפש ב ksp/ivory המחיר עד 5500 תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הרכיבים הסופיים: c2d e6320 gigabyte 965p-s3 2gb kingston wd 250gb 16 mb leadtek winfast 8600gt tdh 512 mb מארז של foxconn tla שחור ספק coolermaster extreme power 430w פעם ראשונה שלי ב3dmark06 תוצאה 4439 זה בסדר? מריץ לי חלק את stalker על מקסימום ב1280 -1024 אז אני מרוצה,למרות שעוד לא נכנסתי למשחק ממש מבחינת עלילה. שוב תודה רבה לכל מי שעזר לי בקשר למחשב,אני יודע שהצקתי הרבה.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב וביקש ממני לברר בקשר למחשב נייד. הוא אמר שהוא רוצה להוציא סביב ה-800$. אני לא מכיר דגמים ולא מחירים (גם לא יודע את המחיר המקביל למחשב ב800 דולר שנקנה בארה"ב למחשב בארץ ולכן אין לי למה להשוות מאתרים בארץ). חשוב לציין שהמחשב נקנה לטובת לימודים. הסתכלתי בהודעות פה בפורום ולא כל כך הבנתי על מה ללכת בעיקר כי אני לא יודע את המחיר המקביל בארץ נראה לי רצוי שיהיה 2GB זיכרון ומעבד טוב. כרטיס מסך לא הכי חשוב, אבל שיהיה ברמה סבירה. כמו כן איזה מחשבים נותנים אחריות בינלאומית? בקיצור, מה נראה לכם יהיה מתאים במחיר כזה מארה"ב? תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כאמור אני מאזור הדרום ומלבד איבורי או ksp אינני מכיר חנויות נוספות. אני מחפש מחשב בסכום 3000 ש"ח כולל מסך לפחות 20"+ לצורכי סרטים hd משחקים פשוטים וישומי אופיס רגילים לכן שאני רואה את המפרטים שמומלצים כאן לאומת מה שדוחפים ברשתות האם למחשב יחסית פשוט שווה להשקיע במפרט ולקנות במרכז ולקוות שלא ניזדקק לאחריות או עדיף לקבל ממכם המלצות ולקנות בחנות השכונתית או באחת הרשתות באזור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב לצרכי משרד בלבד. השאלה בכותר וגם פה: מחשב נייד עם מעבד B980: הייתכן והוא מיישר קוו עם מעבדי הCORE I3 סדרה 2XXX ו3XXX? גם התייחסות חלקית תהיה בסדר ותעזור לי להחליט מה לעשות. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוספתי קובץ של המפרט שבניתי...אני צריך מפרט ב 3500 ש"ח המפרט הזה ללא מארז מקלדת עכבר מסך ורמקולים... המפרט לבד עולה בערך 2500 ורציתי לדעת אם לדעתכם הוא טוב?
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-