ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עובד בתור איש IT, מפתח (visual studio 2010) ומשחק (משחקים כבדים) בזמני החופשי. הנייד שקיבלתי מהחברה (XPS 1330) פשוט לא מתאים לי, וערכי הDPC LATENCY הגבוהים שלו פשוט הורגים כל שיר או משחק שאני מנסה להריץ. ברצוני לשדרג למחשב נייד חזק הרבה יותר, ואיכות הבניה חשובה לי מאוד. אלך ע"פ הסעיפים במדריך: * גודל המסך? 15'' * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים-שלוש של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אשמח לכמה שיותר, אבל לא בראש הרשימה. * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן, אפילו BLURAY. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו HD קבצים של 12 ו14 GB וצפייה בהם (צפייה ב-2 סרטים במקביל) מיועד לעבודה , עובד גם עם קבצי אקסל כבדים, להעברת נתונים לדיסקים חיצוניים (הרבה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 21.5"60HZ קונטרסט 12000:1 2MS (זה מה …
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
SCREEN:LG 710BH MOTHERBOARD:GA-7N400L1 DDR 400 +CPU:AMD K7 ATHLONXP 2600 H.D:60 GB 7200 ATA 133W.D MEMORY: 256MB DDR 400 MHZ CDROM:ASUS *52 CDRW: LITEON *52*24*52 GRAPHIC CARD: ATI RADEON 9200 128 MB DDR F.D: MITSUMI 1.44 MIDI TOWER ATX 2 FAN KEYBOARD: ENG/HEB MOUSE PC2 OPTI SPEAKERS 300W PRINTER: HP 3425 מחיר במזומן 4000 ש"ח אני צריך את המחשב בעיק לעבודות, אני לומד אלקטרוניקה וחשמל וצריך תוכנות כמו C++ ,C WORD ,EXCEL וגם משחקים מידי פעם. אשמח אם תעזרו לי בהחלטה תודה מראש שלומי.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי באילת והוא בדיוק עכשיו מזמין לי את המחשב בלי מע"מ. זאת ההצעה שקיבלתי בבאר שבע: טופס הצעת מחיר / הזמנה כמות. מוצרים 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 F2-6400PHU2-2GBNR 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 1 Sapphire Radeon X1800XT 256MB GDDR III Dual DVI/VIVO PCI-E + Arctic-Cooling Accelero X2 1 DVD±RW X16 LG GSA-H10A 1 Gigabyte Aurora 3D Aluminium Case GZ-FSCA1-ANS Silver Blue Led 1 ENERMAX LIBERTY 400W סה"כ- 9400 במזומן: 8800 ובאילת קיבלתי: טופס הצעת מחיר / הזמנה כמות. מוצרים 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4M…
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטי FHD, מולטיטסקינג, אופיס... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS2, GTAIV, ובקיצור המשחקים העכשוויים הכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה להגדיר את הקונפיגורציה עבורי והמשפחה שלי. כמעט שלא משחקים - רק פיפא ומשחקי דוס ישנים. מצד שני יש רצון להכנס לעריכה של וידאו דיגטאלי ועבודות גראפיות בפוטו שופ וקורל דרו. רוצים גם שתהיה אפשרות להקלטה של מיני דיסק וזה אומר יציאה אופטית. כמו כן מה המשמעות של לקיחת לוח גיגה בייט בהשוואה ל אביט. ושאלת השאלות: האם גדאי לקחת סיכון לקניית החלקים בחנות טובה (למשל זיגזג) והרכבה לבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. הגעתי למפרט הזה בזכותכם תוך כדי קריאה בפורום - תודה. מה דעתכם עליו והאם הספק (מארז מספיק)? מעבד - ATHLON 64 - 939 3000 לוח אם - GIGABYTE - K8NF-9 זיכרון - ADATA 512MB כרטיס מסך - POWERCOLOR - RADEON X700 256MB דיסק קשיח - HITACHI - Deskstar 7K250 160GB Sata? צורב - NEC 3520A מארז - HEC Compucase CI-6A19 300W? תודה.
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים+, בסביבות ה 4K. אחרי חיפושים וסינונים קפדניים, הגעתי למסקנה ששני הדגמים האלו יתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר: Acer www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=10551 Toshiba www.kama.co.il/guides.php?id=5957 מי לדעתכם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחילה השנה תואר במדעי ההתנהגות מה שאומר הרבה מאוד חומר. אני מתלבטת כבר הרבה מאוד זמן איזה מחשב יתאים לצרכים שלי שהם בעיקר הרבה וורד, הרבה אקסל, אייטונס ואינטרנט. כרגע יש לי את הנוטבווק של msi שאני ממש לא מרוצה ממנו ובעיקר מהגודל שלו. חשוב לי במחשב שהוא יהיה לפחות 14" , מקלדת נוחה, אני אעבוד איתו בעיקר בכיתות או בבית כך שהמסך לא כ"כ קריטי אם יהיה מבריק או מט. הלכתי לכמה חנויות לבדוק קצת מחשבים אבל חזרתי הרבה יותר מבולבלת. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר קל, עם אפשרות להרחבת זיכרון ולפי מה שהבנתי עם עדיפות למעדה intel i5. התקציב הוא 4000. תודה מראש !! נ.ב איזה רשת עדיף לקנות ? באג? אייבורי? אופיס דיפו ? מהנסיון שלכם...תודה [;
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם . מפרט למחשב גימינג בתקציב של 10 אלף מבוסס על GB גם ASUS זה טוב יש לי מסך 4K אז לא כולל מסך !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב הוא 3000 לבין 4000 שקל. מעבד אינטל - חובה. לוח אם עדיף ASUS. ד"א, מה אתם אומרים על המפרט הזה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
תקציב- 4500 ש"ח. 2. מטרות המחשב- עבודות משרדיות, משחקים כבדים (bioshock לדוגמה..), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - יש העדפה להרכבת המחשב בחנות www.zigzag2000.co.il. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - חשוב לי שהמארז יהיה איכותי ככל שניתן במסגרת התקציב ושיהיה בו חלון, מבחינת הרעש, רצוי שיהיה כמה שיותר שקט אך אם זה בא על חשבון דברים יותר קריטיים.. אז השקט פחות מעניין אותי. עניין הקירור חשוב. 7. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? חשוב לי שכרטיס המסך יהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב ויוכל להעלות את המשחקים על ההגדרות הגבוהות …
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש השבוע מחשב, ברשת אמינה בישראל. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית לגודלו....אין לי מושג מה זה קל ל15+ אינץ'....אני מעריך כ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פה אין לי הערכה לזמן סוללה, נא המלצתכם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)... אין העדפה מיוחדת * בלוטות? יכול להועיל, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? סטנדרטי...עדיף בנפח של 500+ ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב?מומלץ * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בנוגע לאחריות עדיף שיהיה למחשב אבא ואמא בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, * האם יש…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לא צרך מארז, ולא צריך מסך. תודה רבה רבה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שימושים: 1}חשוב לי לציין שהמחשב יקבל חיבור hdmi . 2}עדיפות למשחקים וקצת לתוכנות . 3}סוללה חזקה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הלוח אם+הכרטיס מסך של המחשב הקודם נשרפו אז אני מחשב מחשב חדש. המשחקים שאני בעיקר מפעיל עם : Foootball manager 2013\fifa 2013,MOH : ,borderlands תקציב מקסימלי 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח אין צורך בציוד היקפי,גם יש לי כונן DVD אז אין צורך להוסיף 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 = 6 לא מתוכנן OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אך יש צורך לכלול הרכבת המחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה TMS תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, מזמן לא הרכבתי לי מחשב כך שממש לא עוקב אחרי החידושים בתחום אבל אני זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות,עריכת תמונות (פוטושופ) עם קצת צפייה בסרטים. לא משחק עם המחשב כך שלא ממש צריך מחשב לגיימרים. חשוב לי מאוד השקט של המחשב,מתכנן לרכוש מארז של ANTEC P183 וצריך המלצה על ספק איכותי ושקט. לא זקוק לאביזרים חיצוניים כגון מסך,מקלדת וכו". התקציב להוא בשביל החומרה הנוספת לא כולל המארז. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודת תכנות,אופיס,אינטרנט,VISUAL STUDIO …
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט ב3.3 אלף למשחקים ללא ציוד הקפי. הציעו לי את זה (KSP): מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 930 930 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 565 565 זכרונות DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS CL5 2 275 550 כרטיסי מסך ASUS כמות מחיר סה"כ 8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV,DVI,PCI-E 1 640 640 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 315 315 צורבים Samsung כמות מחיר סה"כ SH-S183A DVD±R x18 Black Sata 1 210 210 מארזים כמות מחיר סה"כ MidiTower ATX 321 500W Black 1 145 145 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 3…
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם זה תורם לי במשהו כשיש בלוח אם 2 כניסות רשת, ואם כן במה?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
הייתי רוצה לחוות את דעתכם במפרט הנל: מעבד Intel P4 3.2GHz 800MHz Prescott LGA775 2MB 64Bit 630JD מעבד מהדור הכי חדש בטכנולוגיית 64 ביט! לוח אם Gigabyte GA-8I955X PRO Chipset Intel 955X תומך בכל הטכנולוגיות החדשות LGA 775 64Bit , PCI Express x 16 , Dual DDR2 677MHz , Serial Ata 2 , Hi Speed USB 2.0 , Sound 8 Channels , Lan 10/100/1000 עם אחריות 3 שנים זיכרון 1GB Elixir 512MB DDR2 533MHz x 2 Dual Channel מכפיל את מהירות הזכרון ל 1066MHz הזיכרון המקצועי והטוב ביותר עם תיזמון של CL3 המומלץ ע"י Gigabyte And Intel דיסק קשיח ענק 160GB 7200 8MB Sata בטכנולוגיה החדשה ביותר המעבירה מידע בקצב של 150Mbps של החברה הטובה ביותר Westren Digital עם אחריות 3 שנים צורב מולטי ספיד ש…
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב עד 4K . דרישות: שיריץ סרטים באיכות 1080P חלק ברמה הכי גבוהה. וכונן קשיח שיהיה 1.5/2 TB
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי צריך מחשב נייד חדש. הנוכחי שלו פשוט עגלה זוועתית. השימושים העיקריים שלו זה אינטרנט, מוזיקה ומה שמסביב. גם חשוב שיהיה הארדיסק דיי גדול ומאוד חשוב שיעבוד חלק בלי תקיעות מעצבנות. מכיוון שהוא לא מתכוון לקנות את הנייד מהאינטרנט הוא ביקש הצעה מחנות באזור שלנו והם המליצו על המחשב הזה. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4455 בגלל שכבר הרבה זמן אני לא בענייני המחשבים כמו פעם, אני לא ממש יודע אם המחיר הזה ריאלי או מוגזם. פה אני צריך את עזרתכם. ואם יש נייד עם אותו מפרט (בערך) בפחות כסף שאתם יודעים עליו אז גם טוב, כי נייד עם מפרט כזה בהחלט אמור לספק צרכים בסיסיים כאלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אין לי מושג מה קרה, האקספלורר נתקע כמו שקורה מדי פעם בכל מחשב, לחצתי Close this program בשביל להפעיל אותה מחדש אח"כ בטאסק מנג'ר, (לא אינטרנט אקספלורר- ווינדוס אקספלורר.) במקום זה המסך נהיה שחור, רואים רק עכבר, ריסט לא עוזר, כניסה ל SAFE MODE עושה אותו דבר, ושאני לוחץ ctrl+alt+del יש לי את כל האפשרויות שיש בד"כ, חוץ מ task manager שפשוט נעלם. למישהו יש מושג מה עושים במצב כזה? המחשב למעשה לא שמיש S: -יש למישהו מושג איך אני פשוט מבצע ריקוברי למערכת (אינספירון 1520) ואם זה פוגע איכשהו במידע שלי? יש מחיצת שחזור על המחשב וגם דיסק של ויסטה. עריכה- אפשר לנעול. Restore מהדיסק של ויסטה לנקודה מוקדמת יותר פתר הכל מיידית. רק לשם השוואה, ב XP ריסטור לא מסדר בעיות רג'יסטרי ודברים דומים…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש לפטופ קל משקל (עד 1.5ק"ג) בעל חיי סוללה ארוכים (לפחות 5 שעות בעבודה בסיסית). המחיר עד 3000 ש"ח. מסך של 10" יכול להספיק. כרגע עומדים על הפרק ASUS 1000HE ו SAMSUNG N10 (זמין במלאי רק לבן :s05: מישהו עבד פעם על לפטופ לבן? לא מתלכלך כל הזמן?) אפשר גם לפטופ רגיל אבל חיי הסוללה+משקל חשובים. הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה שלי מהנייד היא ללימודים. מה שאני צריך זה שיהיה לו אורך פעילות ושלא ייכבה בשיעורים עד כמה שאפשר (הוא יעבוד לא רק בשיעורים אלא גם מעבר) שיריץ מערכת הפעלה כמו שצריך ללא צורך בהרצת אפליקציות כבדות. וחשוב חשוב חשוב שיהיה לו WIFI שאני אוכל לעבוד עם הרשת האלחוטית של הקמפוס. המחשב לא מייועד למשחקים בשום אופן! אלא רק ליישומים של כתיבה , מיילים , גלישה באינטרנט וכד' מצורפים 2 לינקים ל2 ניידים שקפצו ונראים אטרקטיביים, תנו דעתכם. http://www.skypc.co.il/pl_product~70774~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~5620Z~14~0.htm אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-