עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by p-o-i,

שלום אני רוצה מחשב לאוברקלוק ומשחקים ב2500 אם אפשרות חריגה של 100+ ללא כרטיס מסך...אבל יהיה טוב אם תוכלו לזרוק לבפנים משהו חלש לשים במחשב של אחותי...(היא מנסה לשרוד עם 6200TC se והיום כמעט כלום כבר לא רץ לה במחשב...)גם ספק חזק לא צריך יש כבר ספק טוב...אבל עדיין צריך ספק שיחזיק מערכת חלשה...

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. Started by RusTy7,

אני צריך מפרט לגלישה באינטרנט (חלקה, אני לא מעוניין בתקיעה אחת), עבודה באופיס פוטושופ עם המון חלונות שרצים במקביל. שאם ארצה לשחק מתישהו או לראות סרטי HD לא יהיה בעיה. המינימום שאני רוצה מהמפרט הוא: זיכרונות: לפחות 4 גיגה DDR3 הארד דיסק: לפחות 320 גיגה (עדיפות ל 500) משקל: כמה שיותר קל מסך: עד 16" יציאות חובה: SATA,HDMI,CARD READER, ולפחות 3 USB בלוטוט ו WIFI חובה ומצלמת רשת מובנית. סאונד איכותי ובטריה חזקה אם אפשר, ממש שולי שיהיה פתיחה באמצעות טביעת אצבע. תודה רבה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי באמינות גבוהה (חשוב מאוד!), יפעיל סרטים - גם HD, משחקים (המשחקים לא ממש חשובים אבל הייתי רוצה להעלות משחקים כמו cod4/5. למרות שהמחשב בעיקר למטרות לימודים ואם אין מחשב במחיר זה להעלאת המשחקים אז ממש לא נורא) או משחקים פשוטים ולא יהיה כבד מדי. אני לא אמות אם זה יהיה 3 קילו של 15.4 ואולי אפילו עדיף בשביל שאוכל לתכנת בנוחות... בכל מקרה, הדרישה שלי היא שיפעיל תוכנות סטטיסטיקה טוב (משמע לפחות 2GB זכרון ומעלה) ושלא תגמר הסלולה לאחר שעה עבודה. אני מעדיף מאוד CORE 2 DOU החדש ולא את הישן. חשוב לי שהמחשב יחזיק איתי כמה שיותר שנים, כך שאני לא מעוניין במשהוא פשוט שתוך שנתיים אאלץ להחליף. אבל הכי חשוב שיהיה אמין ושלא אצטרך לרוץ איתו לתיקונים, ו…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  4. שלום לכם. בעבר כבר התייעצתי איתכם לגבי בניית מפרט, והדבר עזר לי מאוד. אשמח אם תוכלו לעזור לי גם הפעם. אני מרכיב מפרט בשביל חבר, שצריך את המחשב שלו למטרות הבאות: עבודה משרדית נטו (וורד וכאלה), קצת צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. זה הכל. שום גיימינג, ושום עבודות גרפיות. ציוד היקפי יש לו מהמחשב הישן (אני עוד צריך לברר איתו אם הוא מתכוון לשמור את הכל - עדכונים יבואו במידת הצורך): מקלדת, עכבר, רמקולים. מה שהוא צריך זה מארז (עם מחשב בפנים כמובן.. ), + מסך. המסך - מדובר על 17" או 19" דק, לא צריך מהחברות המובילות. כל זה בתקציב של עד 2,000 ש"ח במזומן. זה אפשרי? שוב, עלי להדגיש, לא מדובר במחשב שמיועד למשימות כבדות, ולא צריך רכיבים של חברות יקרות. הוא לא צריך גופי קירור, ולא…

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  5. שלום חברים, הכל התחיל מזה, שהייתי צריך תמיכה בקבצי וידאו h265 10bit 1080p, מפה לשם, הגעתי למצב שאני רוצה מפרט שיוכל גם לתת לי מענה למשחקים מידי פעם (רוב הזמן אני רואה סרטים, אנימה, סדרות), אין לי דרישות גבוהות, ולא רץ אחרי משחקים חדשים, ושירוצי באולטרה וכו, רק שיוכל להעביר את הזמן מידי פעם. המפרט אותו אני רוצה לקנות: Cpu: core i3 6100 tray Ram: 2x 4gb ddr4 2133 SSD: Intel 535 120GB HDD: WD Black 1TB Mobo: Asus/Msi B150 כי 110 ממש מוגבל Cpu cooler: Arctic freezer i11 Case: Antec ISK600M-400/500 הוא כולל ספק מסדרת VP המסך שלי הוא 24״, dell 2412 ברזולוציה 1080 על 1200, ככה שהמקסימום שאשחק בו זה 1080P יש מצב הקירור שבחרתי קצת מוגזם. לגבי כרטיס מסך, רציתי ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by adam-levi,

שלום לכולם קוראים לי אדם הייתי היום באחד הסניפים של KSP בצפון הדרישות שלי הם - מחשב למשחקים (כשאני לא בבית ישמש את האחים שלי) + צפייה בסרטים HD אולי קצת פוטושופ וכו' (לא נמצא הרבה בבית , חייל) המפרט שקיבלתי מהם כמעט בתקציב שלי מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://w…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ConRoe X Fire,

שלום יש איזה מחשב AIO שאתם ממליצים עליו? האם הדל שמוכרים בבאג שווה? הצרכים שלי הם אינטרנט, פוטושופ (לא ברמה מקצועית), יו טיוב, וידאו/סרטים ושימושים בסיסים כאלה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by igalgerman,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק שישמש אותי גם בבית כמחשב ראשי וגם אני יוכל לקחת אותו איתי למקומות כמו לימודים. (אני יחבר אותו בבית למסך..) אין לי הגבלת תקציב, עדיף שלא יעבור את ה8000 אבל אם צריך אני מוכן להשקיע כדי לקבל מחשב טוב ונוח. אני מתלבט האם לקנות את המחשב בארץ או להזמין מחו"ל - הבנתי שלרוב יש בעיות אחריות. * מטרות המחשב? תיכנות, שימושים כללים, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכה ואולי טיפה משחקים לא הכי כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 * משקל רצוי? רצוי מחשב קל מאוד עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, היום בזמן ניקוי הנייד לחצתי בטעות על הכפתור של המדיה סנטר בצורת הבית ליד כפתור ההדלקה, לאחר שהמחשב נדלק והמדיה סנטר עלה ניסיתי לכבות ולהעלות את הוינדוס בצורה נורמלית אך זה לא נתן לי. ניסיתי לכבות לגמרי ולהדליק בצורה רגילה ואז זה התחיל להציג הודעות שהעותק של הוינדוס איננו מזוהה ובמקום להעלות את וינדוס ויסטה הוא מעלה כעת מן פאנל פתרון בעיות של דל שמנסה כל פעם לסרוק בעיות אך לא מוצא דבר ועושה ריסטרט למחשב. המחשב הוא כאמור dell inspiron 1520 ומותקן עליו וינדוס ויסטה, אני חשבתי לפרמט אך המחשב לא עושה Login לוינדוס כך שהמחשב לא מזוהה ברשת הביתית ואין לי שום דרך להעביר את הקבצים החשובים לי. אנא הציעו לי מה לעשות, והאם זאת בעיה ידועה. גם אם אין פתרון הציעו לי דרכים שבו אוכל…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by barak678,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed, Football Manager, FIFA וחדשים יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 - אפשרות להחלפה בעתיד -לאילו הגדרות גר…

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  11. שלום,עברי כבר שני פורום לפני שהגעתי לכאן חחח.. טוב אז ככה אני מחפש מחשב חדש לגמרי,כמובן פנטיום 4 ושלא יעלה על 2500-3000 שח' תודה רבה רבה!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ihpozan,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. מחפש לקנות נייד עד 3500 ש"ח (עדיף פחות) עיקר השימוש הוא אינטרנט ואופיס, אבל אני רוצה שתהיה חווית שימוש חלקה גם עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים. בנוסף משתמש לפעמים בתוכנות כבדות יותר כמו פוטושופ או spss לעיבודים סטטיסטיים. חשוב לי גם שיהיה נוח להסתובב איתו בתיק על בסיס יומיומי. תודה רבה! הערה: יש כאן מחשב ב3500 ש"ח שראיתי (האחרון בדף), אשמח לשמוע עליו האם כדאי. http://academonil.co.il/landing/

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by qlp,

מישהו אולי יכול להכין לי מיפרט לשרת משחקים? תודה לעזור..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני עובד בתור איש IT, מפתח (visual studio 2010) ומשחק (משחקים כבדים) בזמני החופשי. הנייד שקיבלתי מהחברה (XPS 1330) פשוט לא מתאים לי, וערכי הDPC LATENCY הגבוהים שלו פשוט הורגים כל שיר או משחק שאני מנסה להריץ. ברצוני לשדרג למחשב נייד חזק הרבה יותר, ואיכות הבניה חשובה לי מאוד. אלך ע"פ הסעיפים במדריך: * גודל המסך? 15'' * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים-שלוש של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אשמח לכמה שיותר, אבל לא בראש הרשימה. * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן, אפילו BLURAY. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו HD קבצים של 12 ו14 GB וצפייה בהם (צפייה ב-2 סרטים במקביל) מיועד לעבודה , עובד גם עם קבצי אקסל כבדים, להעברת נתונים לדיסקים חיצוניים (הרבה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 21.5"60HZ קונטרסט 12000:1 2MS (זה מה …

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  16. SCREEN:LG 710BH MOTHERBOARD:GA-7N400L1 DDR 400 +CPU:AMD K7 ATHLONXP 2600 H.D:60 GB 7200 ATA 133W.D MEMORY: 256MB DDR 400 MHZ CDROM:ASUS *52 CDRW: LITEON *52*24*52 GRAPHIC CARD: ATI RADEON 9200 128 MB DDR F.D: MITSUMI 1.44 MIDI TOWER ATX 2 FAN KEYBOARD: ENG/HEB MOUSE PC2 OPTI SPEAKERS 300W PRINTER: HP 3425 מחיר במזומן 4000 ש"ח אני צריך את המחשב בעיק לעבודות, אני לומד אלקטרוניקה וחשמל וצריך תוכנות כמו C++ ,C WORD ,EXCEL וגם משחקים מידי פעם. אשמח אם תעזרו לי בהחלטה תודה מראש שלומי.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  17. אז ככה אבא שלי באילת והוא בדיוק עכשיו מזמין לי את המחשב בלי מע"מ. זאת ההצעה שקיבלתי בבאר שבע: טופס הצעת מחיר / הזמנה כמות. מוצרים 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 F2-6400PHU2-2GBNR 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 1 Sapphire Radeon X1800XT 256MB GDDR III Dual DVI/VIVO PCI-E + Arctic-Cooling Accelero X2 1 DVD±RW X16 LG GSA-H10A 1 Gigabyte Aurora 3D Aluminium Case GZ-FSCA1-ANS Silver Blue Led 1 ENERMAX LIBERTY 400W סה"כ- 9400 במזומן: 8800 ובאילת קיבלתי: טופס הצעת מחיר / הזמנה כמות. מוצרים 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4M…

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטי FHD, מולטיטסקינג, אופיס... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS2, GTAIV, ובקיצור המשחקים העכשוויים הכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רב, יש לי בעיה להגדיר את הקונפיגורציה עבורי והמשפחה שלי. כמעט שלא משחקים - רק פיפא ומשחקי דוס ישנים. מצד שני יש רצון להכנס לעריכה של וידאו דיגטאלי ועבודות גראפיות בפוטו שופ וקורל דרו. רוצים גם שתהיה אפשרות להקלטה של מיני דיסק וזה אומר יציאה אופטית. כמו כן מה המשמעות של לקיחת לוח גיגה בייט בהשוואה ל אביט. ושאלת השאלות: האם גדאי לקחת סיכון לקניית החלקים בחנות טובה (למשל זיגזג) והרכבה לבד? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. הגעתי למפרט הזה בזכותכם תוך כדי קריאה בפורום - תודה. מה דעתכם עליו והאם הספק (מארז מספיק)? מעבד - ATHLON 64 - 939 3000 לוח אם - GIGABYTE - K8NF-9 זיכרון - ADATA 512MB כרטיס מסך - POWERCOLOR - RADEON X700 256MB דיסק קשיח - HITACHI - Deskstar 7K250 160GB Sata? צורב - NEC 3520A מארז - HEC Compucase CI-6A19 300W? תודה.

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by metalcrusher,

אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים+, בסביבות ה 4K. אחרי חיפושים וסינונים קפדניים, הגעתי למסקנה ששני הדגמים האלו יתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר: Acer www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=10551 Toshiba www.kama.co.il/guides.php?id=5957 מי לדעתכם יותר טוב?

22. Started by romidayan,

אהלן, אני מתחילה השנה תואר במדעי ההתנהגות מה שאומר הרבה מאוד חומר. אני מתלבטת כבר הרבה מאוד זמן איזה מחשב יתאים לצרכים שלי שהם בעיקר הרבה וורד, הרבה אקסל, אייטונס ואינטרנט. כרגע יש לי את הנוטבווק של msi שאני ממש לא מרוצה ממנו ובעיקר מהגודל שלו. חשוב לי במחשב שהוא יהיה לפחות 14" , מקלדת נוחה, אני אעבוד איתו בעיקר בכיתות או בבית כך שהמסך לא כ"כ קריטי אם יהיה מבריק או מט. הלכתי לכמה חנויות לבדוק קצת מחשבים אבל חזרתי הרבה יותר מבולבלת. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר קל, עם אפשרות להרחבת זיכרון ולפי מה שהבנתי עם עדיפות למעדה intel i5. התקציב הוא 4000. תודה מראש !! נ.ב איזה רשת עדיף לקנות ? באג? אייבורי? אופיס דיפו ? מהנסיון שלכם...תודה [;

23. Started by frogman,

שלום לכולם . מפרט למחשב גימינג בתקציב של 10 אלף מבוסס על GB גם ASUS זה טוב יש לי מסך 4K אז לא כולל מסך !

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. התקציב הוא 3000 לבין 4000 שקל. מעבד אינטל - חובה. לוח אם עדיף ASUS. ד"א, מה אתם אומרים על המפרט הזה? תודה.

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by mapisto,

תקציב- 4500 ש"ח. 2. מטרות המחשב- עבודות משרדיות, משחקים כבדים (bioshock לדוגמה..), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - יש העדפה להרכבת המחשב בחנות www.zigzag2000.co.il. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - חשוב לי שהמארז יהיה איכותי ככל שניתן במסגרת התקציב ושיהיה בו חלון, מבחינת הרעש, רצוי שיהיה כמה שיותר שקט אך אם זה בא על חשבון דברים יותר קריטיים.. אז השקט פחות מעניין אותי. עניין הקירור חשוב. 7. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? חשוב לי שכרטיס המסך יהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב ויוכל להעלות את המשחקים על ההגדרות הגבוהות …

• 7 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים