עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DrShawarma,

מחפש אולטראבוק במחיר הנ"ל. שמתי עין על ה740u3e של סמסונג, אבל אני מתרשם שפחות או יותר לא ממש מוכרים אותו בשום מקום והוא מחכה להאסוול, אבל אלוהים יודע כמה כזה יעלה. האם יש אופציות נוספות? מטרות המחשב? - המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות אופיס וסט התוכנית של אדובי (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), ומעט תוכנות איזוטריות שהן די כבדות. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? הייתי מעדיף FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי מעדיף מסך מגע, נראה לי שימושי ביותר לווינדוס 8. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא עקרוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני,…

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by naortal,

* תקציב? 4000-3000 עם אפשרות חריגה קטנה אם השדרוג ממש מצדיק את התוספת במחיר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים hd ובחיבור למסך חיצוני * גודל המסך - 13-13.3 אין חשיבות למבריק או מט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי עד 1.7 שהיה נוח להתנייד איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי בעיקר בעקבות שימוש מחוץ לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי VGA בנוסף ל-HDMI - אבל לא קריטי * Bluetooth? רצוי אך לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן - רצוי כונן מעל 500gb או כונן קטן יותר ssd * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך רצוי שתהיה לתקופה של 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס ריש…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by khailsh,

שלום, ברצוני לרכוש אולטראבוק לעו"ד מתחילה, הדרישות הן: 1. חיי סוללה ארוכים 2. מסך טוב עם זווית צפיה טובה ורזולוציה סבירה (לא חייב) FHD השימוש הוא עבודה משרדית נטו וגלישה באינטרנט וסרטונים. המחשב יבלה הרבה רחוק ממטען. המחשב לא ישמש למשחקים, לא יחובר לטלוויזיה. לא צריך נפח אחסון גדול. הרכישה אפשרית גם בארה"ב. חשבתי על מקבוק אייר החדש עם מעבד אינטל החסכוני. אבל המשתמש מעדיף OFFICE רגיל ולא OPEN, האם יש חלופה מקבילה עם ווינדוז? התקציב הוא 5K ש"ח. אבל אם יש יותר זול עדיף

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by hezi508,

שלום לכולם, קראתי באיזה אתר שקיים אולטראבוק עם מסך 15 אינטש אבל לא מצאתי באף חנות , אשמח לדעת אם קיים בכלל ואם כן איפה אפשר להשיג אותו. תודה חזי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by iSolt,

יש כזה דבר אולטרבוק גדול מ14 אינצ'? (הבנתי פחות או יותר שהמשקל המקסימלי לאולטרבוק הוא 1.6KG)

6. Started by RonCohen,

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מעדיף עם מסך מגע אבל אני לא חושב שזה שיקול במחירים האלה. * משקל רצוי? לא משנה כל עוד זה בתווח האולטרבוקים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. מחפש אולטרבוק זול יחסית עם מסך מט ורצוי עם THUNDERBOLT (לחיבור כרטיס מסך חיצוני) המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yagelk,

* חריגה מהתקציב: עד 500 ש"ח! * מטרות המחשב? תכנות לצרכי עבודה (וירטואליזציה) , Eclipse בעיקר. אבל מדי פעם על xCode ע"י VMware. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מכיר את ההבדל. * רזולוציית המסך?יותר גבוה יותר טוב לא פחות מ1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?בסביבות 1.5 ועדיפות לפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 4-5 שעות שעות רצופות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, usb3, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?עדיפות לSSD של 250. אם לא ניתן אז HDD של לפחות 500 עם SSD CASHE. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפ…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Yossarian22,

שלום לכולם, באוקטובר אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, וצריך מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים. הקריטריון הראשון במעלה בשבילי הינו הניידות - אני צריך מחשב שאני אלך איתו כל יום ולא ישבור לי את הגב, הדבר האחרון שאני רוצה הוא להתבאס מללכת איתו כל בוקר. אני לא צריך שטח אחסון יותר מדי גדול שכן יש לי מחשב נייח לסרטים ומשחקים אלא רק למסמכי וורד וקצת גלישה באינטרנט. חיפשתי קצת באינטרנט והדגם שהכי נראה לי עד כה הוא הASUS zenbook prime ux31a http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=2765 במיוחד אהבתי שבדור השני הם שיפרו את כל הדברים שלא אהבתי בדגם הקודם - מקלדת משופרת, מסך מט ומסך יותר איכותי בכללי. על פניו הוא עומד בתקציב ואולי עד אוקטובר המחיר שלו עוד קצת ירד. הדקיקות שלו הדליקה אותי…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by fc_bunker,

שלום ותודה מראש, התקציב באזור ה4000 ש"ח, אפשר להתגמש קצת אם יש הצדקה. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? אני עתיד להיות סטודנט לרפואה, לכן עיקר השימושים יהיו משרדיים ולא תובעניים מדי. סרטים (בHD) מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על משהו בטווח של 13.3-14 אינץ'. אפשר לשקול אולי גם 12.5. נראה לי שיש לי עדיפות קלה למסך מט, אבל זה לא מאוד קריטי. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. מעדיף שלא לעלות מעל ה1.9 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי זמן סוללה ארוך. שיפיק ליום לימודים (מהבוקר ועד שעות אהח"צ) …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Liran3331,

אשמח לקבל המלצות למחשב מיני-נייד עד לסכום מקסימלי של 1300~, לשימושים משרדיים כגון גלישה באינטרנט. אין כל כך חשיבות לאורך חיי הסוללה, חשוב שהמקלדת לא תהיה צפופה ושהמסך יהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה מכיוון שהמחשב מיועד לאיש מבוגר תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by j,

שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב אולטרה בוק שיהיה ממש קל משקל, חומרים טובים, אמינות, שירות. מבחינת מפרט טכני: I5, SSD 128Gנ, משמש לשימושים יומיומיים. חשובה מאוד הניידות. עדיך מסל מט ואיכותי. תאורת מקשים זה פיצ'ר נחמד אך לא חובה. שוקל אפשרות לרכוש בחו"ל ועל כן אם יש חברות מסויימות עם אחריות בינלאומית זה מאוד יכול לעזור! תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מחפש נייד שישמש אותי במהלך הלימדים בתקציב באזור ה-6000 ש"ח בקנייה בארץ. השימוש העיקרי שלו יהיה לכתיבת קוד, שימוש במטלאב וגם ציור בפוטושופ ועבודה גרפית. קראתי את הביקורות באתר וממה שהבנתי ה-thinkpad yoga אידאלי עבורי, גם חזק וגם ניתן להשתמש בו כטאבלט לציור. הסיבה שאני מעדיף את הת'ינקפאד ולא את היוגה פרו היא הרגישות של הוואקום שזה דיל ברייקר למי שמצייר. בכל מקרה, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים ותהיתי אם למישהו יצא לנסות את המחשב ויכול לתת חוות דעת או אם יש דברים אחרים שכדאי לשקול. כמו כן, חיפשתי בזאפ ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין שני הדגמים 20CD0001IV ו- 20CD0038IV http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db1634543=1759471&keyword=lenovo+thinkpad+yoga בכל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? אולטרה בוק גם ככה אף פעם לא כבד, אבל עדיפות לקל משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו יוצא דופן, רק שלא יהיה זוועה שמחזיקה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמובן שHDMI * בלוטות?לבריאות, לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ההעדפה היא למה שטוב למחשב מבחינת חלקות תפעול. אם אפשר למצוא 7200 במסגרת התקציב, או אפילו SSD עם נפח לגיטימי (קשה לי להגיד נפח לגיטימי, אני מניח שאני אראה עם מה אפשר …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by jeger01,

שלום חבר׳ה אני קונה עוד שבוע אולטרה בוק , ועכשין שיצאו כאלה עם haswell וזמן סוללה ארוך , בכלל זמן טוב. אבל אני צריך ייעוץ: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (מדי פעם Battlefield 3,starcraft 2), צפיה בסרטים בFHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? FHD יהיה נחמד * משקל רצוי: קל כמה שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?6 שעות מינימום) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא, אבל שיהיה לי חיבורים של היום...) * Bluetooth מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128gb יספיקו, יותר יהיה מעולה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני מאמין שזה כבר כל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by schumih,

ערב טוב, אבא שלי משתמש בחודש האחרון במחשב נייד סמסונג מסדרה 9, בגודל 13". הוא מרוצה מאוד מבחינת הביצועים, הבעיה היא שלטענתו הוא גדול בשבילו מדי (טס הרבה לחו"ל). באפשרותו להחליף אותו לנייד חדש, ואני מחפש בשבילו ניידים בגודל של 11", חזק ככל הניתן (בשום פנים ואופן לא נטבוק). קצת מבולבל מכיוון שיש מבחר לא קטן כרגע של אולטרה בוקים בסגנון הזה. האם יש דגם כלשהו בגודל 11" מומלץ יותר מהאחרים? אשמח לעזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  17. אני סטודנט (תפרן) למדעי המחשב, ככה שהדרישות שלי מסתכמות באופיס ו-Visual Studio. ברור שאשמח להריץ גם סרטים 1080P וכל מני פינוקים מסביב, אבל זה באמת בגדר פינוק ולכן אני לא טורח לציין מה כן ומה לא. ה-MUST זה רק אופיס ו-Visual Studio. אין צורך במערכת הפעלה ואת המחשב אני אוכל לקנות בארץ או בהונג קונג. חשבתי לכיוון של נטבוק בגלל המחירים הזולים והקומפקטיות. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום חברים יקרים! אחרי שיטוט וחיפוש ובדיקה מדי פעם כאן בפורום אני יודע שכיום מלך הביצה הראשי זה הווינד. מכיוון שכתלמיד הוא טיפה יקר לי כגאדג'ט חמוד צדדי חיפשתי לי נייד (נט בוק) לדרכים וכאלה ובזמנו מצאתי את ה-EEE המקורי הראשון בגרסאת ה-4 ג'יגה שהיום נמכר במחיר טוב של 999 ברונלייט יבואנית אסוס בארץ בגלל "אריזה פגומה". היום לפתע אני משוטט לי ברשת באתרים ומצאתי הפתעה מפתיעה- נט בוק חמוד וקטן במחיר מדהים של 898 שקל שזה ממש בדיחה טובה. הנייד נמכר באופיס דיפו ככה שיש "חנות טובה" ולא חנות קטנה שתפשוט ת'רגל.. בדקתי לי מעט מפרט עליו בכללי וקצת פרטים, סה"כ הוא יחסית "חזק"- מעבד VIA 1.2 לעומת סלרונים למינהם, מסך מגע 7 אינטש' מובנה, ג'יגה זכרון, 60 ג'יגה ועוד כל מיני פיצ'רים ממ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. HP מחייה את מותג ה-Omen ומצטרפת רשמית לטרנד החם של ניידי גיימינג אשר שומרים על מימדים קומפקטיים ועל שיק ועיצוב סולידי. איך הנייד החדש שלה מתמודד מול המתחרים החזקים בקטגוריה? הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/hp-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%92-%d7%94-omen-%d7%a2%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%98%d7%95%d7%a4-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e/

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אחרי שירדתי מהרעיון לרכוש מקבוק פרו (בגלל המחיר השערורייתי והשירות בארץ), אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בימי צילומים מחוץ לסטודיו. מאפיינים חשובים: 1. מסך (+כרטיס מסך) מצויין עם חדות וצבעים חיים. לא מסך מגע. (יש משהו שיכול להשתוות למסך של המק...?) 2. מעבד + זיכרון שיאפשרו פוטושופ ברמה טובה. המחשב איננו מחשב עבודה ראשי ולכן אין צורך ביכולות עיבוד מפלצתיות. חשוב מאוד עניין נראות המחשב - הוא צריך להיות דק ו"סקסי". תקציב: עד 10K יש למישהו המלצות? תודה מראש! אסף

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  21. מתלבט בקניית אולטרה-בוק עם ביצועים גבוהים ככל האפשר עד מחיר של 5000 ש"ח מתבלט בין אלה : http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2797 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=400043&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://weshops.co.il/product/hp-envy-6-1202ea?aff=Zap מה שחשוב, מסך כמה שיותר איכותי - לצפייה בסרטים FHD. זיכרון מסך 8 GB. וינדוס 8/7 מקורי. וכרטיס גרפי חזק ככל האפשר - למשחקים בקטנה פה ושם. גם רמקולים יחסית טובים עדיף. תודה

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by 00Amir,

מחפש מחשב אולטרהבוק כתחליף למקבוק איר , אני רואה שהם מגיעים יחסית מאוד חזקים אבל אני לא מצליח למצא המלצות או מפרטים ברשת... אשמח אם מישהו יתן חוות דעת או קישור למפרטים וביקורות.. מיהם ה TOP 5 אולטרהבוקים הקיימים בשוק? תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  23. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ואינטרנט נטו. לפעמים קצת סרטים. * גודל המסך? 13-14 אינץ '* משקל רצוי? כמה שיותר נמוך. מכוון לאזור ה- 1.5-1.6 קילו. כמו כן, חשוב שהמחשב יהיה דק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? חשוב מאד זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מאד רוצה HDMI * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. כמו כן, אין צורך ב- SSD * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, רק אם זה לא מוסיף יותר מדי למשקל ולעובי * כונן Bluray? ממש אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא מתנת יום הולדת לאמא שלי. בגדול, היא ראת…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  24. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1311 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤621 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤733 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤481 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤369 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1433 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤5652 המחירים הינ…

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  25. מצטער שאני שואל פה את השאלה פשוט לא ענו לי בפורום של המארזים אז השאלה היא האם משתלם לי לקנות את המארז Thermaltake Armor LCS בעוד כ שנתיים שלוש או שלא?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים