ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני מעוניין לקבל חוות דעת על הפרט הבא. בנוסף אשמח להוסיף ssd למערכת הנוחכית. במידה וישנן הצעות טובות יותר מחנויות אחרות אין לי בעיה להחליף חנות. אבל בגדול אני מעוניין במערכת באזור ה 3000-3200. שמיועדת לאינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים (לא כבדים ואין גם צורך שירוצו על ההגדרות הגבוהות ביותר). תודה מראש! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920506 - Intel - i5-6400 Skylake Quad core CPU - 2.7 GHz - Max Turbo Frequency 3.3 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 875/858 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בקצרה: מחשב נייח לשימוש ביתי כולל הרבה טאבים פתוחים בדפדפן והרצת מכונה וירטואלית לפעמים. אם אפשר, אני מעדיף מארז קטן יותר מאשר הענקיים הסטנדרטיים. עדיף גובה של 20 ס"מ במקום ה-40 ס"מ הרגילים. אם לא אפשרי אז אסתדר עם מארז גדול. 1. תקציב: 3,000 ש"ח. אפשר לחרוג 2. שימושים: בעיקר שימושי ביתי, הרבה טאבים פתוחים בדפדפן, סרטים בנטפליקס, ביטורנט. פעם בחודשיים בערך לכתוב ולהריץ סקריפט פייתון פעם בחצי שנה בערך להריץ מכונה וירטואלית עם Virtual-Box אתקין לינוקס במקביל לחלונות. חשוב שהמחשב לא יקרטע. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רכיבים שכבר יש לי: כבר יש לי כונן SSD ו-HDD. יש רשיון ל-Windows 10 5. חשוב שיהיה שקט במידה …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר סקייפ. גם אינטרנט ואופיס, לא למשחקים! צפייה בסרטים, youtube. * גודל המסך? 17 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב מקלדת נוחה וגדולה. * משקל רצוי? שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד שיהיה זמן סוללה ארוך מאוד. אתם תחליטו מהו זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל ממש לא משנה לי, גם לא צריך הרבה gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך …
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תגידו לי אם יש משהו לשפר או להחליף .. AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box WINCHESTER 939PIN 90NM 1,860 ש"ח ------------------------------------------------------------------- ASUS Star Ice Series Cpu cooler 318 ש"ח ------------------------------------------------------------------- Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 1,184 ש"ח ------------------------------------------------------------------- Corsair TWINX 1024 PC3200LL PRO LED 2*512MB DDR 400 2,610 ש"ח ------------------------------------------------------------------- Maxtor 160GB 8MB 7200RPM …
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אפשר לחרוג במידת הצורך. (עד 500ש"ח) מחשב למסחר נטו, ללא משחקים, המרות או וידאו. מחשב אמור לעבוד 24 שעות ביממה. מארז מקורר (?). אמור להריץ 2-3 תוכנות במקביל שקשורות לבורסה שהעיקרית (והכבדה) ביניהם היא BIZPORTAL TERMINAL. לפיכך המחשב צריך גם להיות מחובר ל- 2-3 מסכים (אין צורך במסכים) חשיבות הרעש לא קריטית (6/10). צריך לכלול גם מערכת הפעלה + עכבר ומקלדת +צורב. איחסון לא צריך להיות גדול 500GB יספיק. לא מתוכנן אוברקלוקינג. תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לצורך MULTI-TSKING בתקציב של 5K. יש ברשותי מארז למחשב, צורב DVD כך שהם אינם נכללים בתקציב ומערכת הפעלה. כמו כן, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בנפרד מהתקציב. בניתי את המפרט הזה (שכולל כרטיס מסך) ואשמח לקבל חוות דעת עליו: המארז שברשותי הוא ORIGEN S21T. מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbolt זיכרון: Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך: GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כונן …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב לנצל הכל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) גיימניג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 inch אבל בעתיד יקנה מסך חדש בתכנון של 22-23 inch. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים/קל, משחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולי…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט שיריץ בעתיד תוכנות אנימציה ב-3D (דוגמת MAYA). כרגע עדיין ללא כרטיס מסך (ירכש בנפרד בעתיד בעת הצורך) אלא אם כן זה נכנס בתקציב. הדגש הוא על הרכבת מפרט שיוכל לעמוד בתלת מימד מבחינת כוח עיבוד וכוח קירור - כך שישאר רק לקנות כרטיס מסך כשתגיע השעה. תקציב: 6-6.5K (אם מישהו יצליח להשחיל כרטיס מסך טוב, אז גם 7K יהיה בסדר). מסך:" LCD 17. הרכבה בחנות אחת - לא מדובר בפריק כמונו שיתחיל לקרב פזורינו מבין הגויים.. תודה וחג שמח לכולם,
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz לוח אם: DFI LP DK P45-T2RS PLUS זיכרון: G.Skill DDR2 2X2048MB 1000MHZ CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WDC WD5000AAKS-00A7B2 500GB כרטיס מסך: Club 3D ATI Radeon HD 4870X2 2048MB DDR5 PCle מארז: ANTEC NINE HUNDRED ספק: HPU 680W, לא יודע דגם מדויק. קירור: 2 מאווררים גדולים + 2 בינוניים פלוס בתוך המארז. קירור למעבד: thermaltake ultra 120 EXTREME 775 הכרטיס מסך עלה לי המון בזמנו, היה מספר 1 בשוק, קניתי הכל לפני כ-4 שנים... אז כמה …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4800 שקל , שישמש לטווח קצר למשחקים ולטווח ארוך ללימודים ועבודה באינטרנט. מצאתי כבר שני מחשבים - של דל ושל HP שנראים לטעמי. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4308480-5037373.html http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3301&CategoryID=614&Page=1 פתוח להצעות טובות יותר (או להמלצות על אחד מאלה שמצאתי). תודה, ברק
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם חברת פקרד בל נחשבת לטובה ??? מה ההבדל בין מעבד פנטיום 4 רגיל במחשב נייד לפנטיום 4 מובייל ומה יותר טוב אילו חברות נחשבות להכי טובות ולבסוף הצעות עד 9 אלף שקל אם מישהו מכיר דגמים טובים שיכתוב ועדיף בסביביות ה8 אלף
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי בעיה במחשב נייד של טושיבה דגם : A300-1EC, הבעיה בעיקר מתרחשת באתר של פייסבוק שהעמוד הבית לא מראה לי את העדכונים המיידים וברשימת חברים אני לא יכול לרשום שם ולחפש כי זה מקליד את השם אבל באפור ואני לא יכול ללחוץ על כפתור החיפוש, שאני מקבל הודעות בתיבת דואר אני לא יכול להשיב, את הצ'אט אני לא יכול לפתוח בכלל... ובאתרים כמו וואלה ויוטיוב סרטונים לא עובדים, ובאתרי הורדה כמו F2H ועוד כמה גם אם אני מחכה את כל השניות שצריך לחכות ואז להוריד - אני לא יכול ללחוץ להוריד... תסכול רציני. התקנתי פלאש פלייר ומקרומדיה אבל זה לא ממש עזר ואני לא מבין מה הולך שם... מישהו יכול לייעץ ? להדריך ? לפתור את זה ? ואם לא - מישהו יודע איך מבצעים פירמוט למחשב ? שרכשתי אותו בבאג נאמר …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
. 1.מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה ולא ממש משנה לי כמה העיקר שהכל יהיה כלולל ביחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע הוא כזה ורציתי לשדרג לו את הRAM ל 16 גיג'ה, ולהחליף כרטיס מסך לGTX1050TI. *המפרט משנת 2013 הוזמן מTMS בזמנו* יהיה חכם להשקיע בשני הרכיבים האלה על גבי מערכת מ2013 ? הספק כוח יעמוד בדרישות? (הכרטיס אמור לדרוש 300W בפיק ) או שכבר כדאי גם MB. המחשב מיועד לגיימינג בינוני. S787G2GD5HDN Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp - הכ.מסך הנוכחי C3470T Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray 1 E4…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חברי הפורום! אני מחפש לקנות לפטופ, וניתקלתי בדגם הנ"ל בזמן ששוטטתי באינטרנט ואומרים שהוא מומלץ מאד! אני אקנה את גרסת ה-6 תאים (כך שזמן הסוללה לא יהיה בעייתי!) (אני קונה בארה"ב) השימושים שלי יהיו : 1. Office ו - Open Office 2. אינטרנט 3. משחקים פשוטים (Red Alert 2 ו- Defcon) 4. סרטים ב - DIVX 5. צפייה בתכנים של של 720p (אם צריך, ישנה אפשרות לקנות coreavc) שאלות : 1. איך הוא יתפקד בשימושים הנ"ל? 2. האם נוח לסחוב אותו בתיק? 3. האם גודל המסך מגביל אותכם בצורה כלשהי? 4. האם גודל המקלדת או הtrackpad מגביל אותכם בצורה כלשהי? 5. איך הקליטה של האינטרנט האלחוטי? 6. האם מומלץ להגדיל את ה ram? 7. האם צריך לקנות לו dvd drive חיצוני? האם ישנן אלטרנטיבות ראויות …
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי.. שמונה שנים נראה לי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, שמתאים לדור החדש של המשחקים בלי לשחק כל הזמן על הגדרות נמוכות וגם שיחזיק לי שוב את הכמה שנים. אולי גם מסך אם כבר אני משקיע בכרטיס נורמלי מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, אפשר לחרוג אם יש טעם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושלל עבודות אחרות, זניחות מבחינת עיבוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1440 ורמקולים 2.1 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יח…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לקבל מהעבודה את המעבד, אז שהמפרט לא יכלול את המעבד. יכול להיות שיש גם i5 2600k? ואם כן הוא יתאים למפרט של 2500k? תודה רבה מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Bat…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?חריגה לא מתאפשרת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים ברמה בינונית, תכנות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אופיס, מתלב, משחקים - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מדובר במסך 22' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? תפקידים ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה מפרט סופי שאני קונה מחר! שניתי כמה דברים! תגידו עם יש כאן משהו לא טוב והמסך הזה הוא טוב יתר טוב מי F700P ברבה/בכצת? מעבד- AMD 2500+ B לוח- ABIT NF7-SL זיכרון- OCZ 512 PC 3200 premier seriis כונן קשיח-MAXTOR 80GB SATA 8M כרטיס מסך-ATI R9800P 256 biit 128MB מארז- CI 6a19 (hec) צורב DVD- NEC ND-2500A כונן דיסקטים-של SONY רמקולים-ATP3 2.1 עכבר-MX 500 מסך-VIEWSONIC P70F
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שאני הולך לקנות לא רשום אבל אני גם מתכנן שהם ירכיבו את המחשב אצלם (שחכתי לבחור את זה באפשרות פשוט ואין לי כוח לכתוב מחדש) מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪370 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪…
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמה שיותר זול יותר טוב. לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, צורב DVD, צורב, כונן CD, כונן FLOPPY. בקיצור: מעבד לוח אם כרטיס מסך מארז ספק כוח דיסק קשיח זיכרון (עד 4500 ש"ח) אני רוצה להפעיל על המחשב משחקים חזקים שדורשים מחשב חזק (ל-3 שנים פחות או יותר). תודה רבה מראש.
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר שמעוניין לקנות מחשב, הוא נמצא כרגע בארה"ב ולכן למה שראלי ומשתלם להביא משם אשמח אם תתנו קישורים לאמזון, כל השאר מחנויות בארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל ללא התפשרות גדולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן ב1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט, משחקים פשוטים יחסית (פרו לדוג'), מוזיקה (Ableton) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אבלטון (Ableton) - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: פרו, פיפא, SON…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצתכם למחשב לסטודנט למדעי המחשב לשימושים הבאים: כלי פיתוח - JAVA-ECLIPSE, Visual Studio. אינטרנט - עד 50 טאבים פתוחים. הרצת מכונות וירטואליות. משחקים בסיסיים. התקציב הוא עד 3,500 ש"ח. - קיים כונן קשיח HDD 1TB, ככה שהכונן צריך להיות רק להתקנות למערכת הפעלה ותוכנות (שאר הדברים יועלו על הכונן הקיים). - המפרט הוא ללא מסך. אני מעדיף מפרט פחות חזק אבל יותר אמין. כלומר, שימוש ברכיבים שידוע שמחזיקים מעמד זמן רב יותר. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, ובכן לאחר כ 8 שנים (סלרון 1.6 - ו 512 מ"ב) ששירתו אותי בהצלחה החלטתי שזה הרגע להתחדש. ובכן בנוסף לשימושים הרגילים (אינטרנט, אופיס וכו) אני מתכוון לערוך וידיאו ביתי (בעל ניסיון ולכן יידרוש משאבים) ושהיה לו פוטנציאל למשחקים עתידיים לילדי (בן 5 ו 2). אשמח אם תוכלו לייעץ לגבי מיפרט מתאים - תקציב של 4-6K. תודה ואני בטוח שזה יעזור לאנשים נוספים (מזמן כבר לא נדון כאן מחשב לעריכה... לפחות ממה שניסיתי למצוא) טל.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי vista home premium ויש לי בעיה שאין לי bluetooth יש במחשב bluetooth מובנה יש לי דרייבר של bluetooth (התקנתי ידני מהדיסק של המחשב) Bluetooth lpan network adapter בנוסף לא ניתן לבצע עידכון הוא אומר שזה הכי עדכני שיש אבל האיקון(-של ה Bluetooth לייד השעון) מופיע לי כאפור (לא כחול) וגם בתוכנה ניראה שכל האפשרויות לא זמינות בניסיון להעביר קובץ מתקבל "אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל." אני חושב שהבעיה קשורה לעובדה שאין לי בלוח בקרה אפשרות של Bluetooth איך אני יכול להוסיף אופציה זו
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-