ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימושים משרדיים לבית וחשבתי על הדגם הבא של לנובו http://ksp.co.il/index.php?uin=35816&select=.159..211..347..466. הבעיה היא שיש לו רזולוציה יותר נמוכה מהמחשבים המתקדמים. האם זה רלוונטי או שעדיף לבחור דגם אחר?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, שימוש אינטנסיבי, ולעתים רחוקות גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio - תדיר, VirtualBox - מזדמן, דפדפן כרום - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא גיימר הארדקור, בטח משחקים כמו Minecraft, Assasin's Creed ו-Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני מתלבט בעיקר בין המעבד החדש (Ryzen) של AMD לבין המעבד i5 8400 של אינטל... בניתי 2 מפרטים שונים, אשמח לשמוע את דעתכם ובכלליות מה אתם ממליצים בקשר להתלבטות שציינתי למעלה. תקציב: 4-5K שימוש: גיימינג בעיקר, לדוגמא Overwatch, Total War, Far Cry אין צורך בציוד היקפי, שיהיה שקט כמה שאפשר, לא מתוכנן אוברקלוק. מפרט 1 Intel דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z370-F GA…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 5000-5500 ש"ח לקניית מחשב שישמש למשחקים, סרטים ואינטרנט. לאחר שעיינתי הרבה בפורומים של האתר, בניתי לעצמי את המפרט הבא: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512k,333Mhz) BOX CPU [621.90] Epox 8RDA+ NVIDIA Nforce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound,ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [623.04] DDR-RAM 256 MB 3200 Winbond Memory x2 [277.77] Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB DDR 128bit Retail Video Card [1256.46] Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [51.40] BENQ DVD-Rom 16X48 RETAIL [259.60] Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [155.14] Creative Inspire 4400(4.1) black [492.82] Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included) [358.25] ] Enerm…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב לצרכים של לימודים, פוטושופ ותכנות (Matlab) ותוכנות דומות. באופן כללי הדרישות הם: מחיר עד 3500 מסך 15 מעבד i5 / i7 עדיפות ללא כונן אופטי (אבל לרוב שהסתכלתי היה) זיכרון RAM 8 לפחות כרטיס מסך לא מובנה ! אין עדיפות לSSD כי הנפחים מאוד קטנים בשבילי ומחשב עם SSD והארד דיסק מעבד לתקציב שלי שני המחשבים שהסתכלתי עליהם הם: http://ksp.co.il/?list_compare=.27142..27156. 1. חשב נייד Dell Inspiron 15 5000 5558-52008G14GB3Y - צבע שחור מחשב נייד מבית DELL בעל מסך 15.6 אינטש, מעבד Intel® Core™ i5-5200U 2.2GHz - 2.7GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB וכונן קשיח בנפח 1TB ומאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® 920M 2GB יצרן: Dell, דגם: Inspiron 15 5000 5558, גודל: 15.6'', מעבד: I…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן לכם ^^ אני מעוניין לקנות מחשב חדש (אחרי ששנים לא עשיתי זאת הגיע הזמן להעיף את העגלה הישנה לפח..). התקציב שלי הוא עד 2500 שקל, ניתן לחרוג עד 2700. השימושים - לרוב שימושים בסיסיים יומיומיים - גלישה, סרטים באינטרנט, אופיס, אבל לפעמים גם - קצת עריכות בפוטושופ, קצת עריכת סאונד (ב-cubase) ודברים כבדים. אני נוטה להעמיס על המחשב שלי, ולכן אני רוצה מעבד וזיכרון חזקים. בנוסף - אני אשמח שיהיה למחשב אופק שדרוג טוב, כלומר - שאני אוכל להוסיף/לשנות חלקים, ושיהיה לוח אם טוב ואיכותי שיתמוך בטכנולוגיות והחיבורים החדשים (למשל - USB 3). אני צריך רק את המחשב והמארז, כל השאר יש לי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). כרטיס מסך בסיסי (לא מובנה) יספיק, ואין צורך בכרטיס סאונד מעבר למה שיש בלוח אם. ה…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב השבוע ואני צריך עזרה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכי כבדים, עיבוד תמונה וקולנוע ביתי. מעוניין באפשרות ל OC בעתיד או אפילו מעדיף לקנות מחנות שעושה OC בקנייה.. אז ככה, אני סגור על מעבד Q6600 G0 ומארז Antec P182. שאר החלקים יהיו על פי הנתונים הבאים: - ספק כוח: הכי אמין, הכי חזק, חברה מוכרת, לפחות 600W ושיישב לו יפה ב P182. - כרטיס מסך: 8800GTS 512 G92 (ראיתי שהוא נכנס כבר לכמה חנויות בארץ, במידה ויש גרסת OC אז עדיף). אם זה סיפור אז נלך על ה GT עם OC וזהו. - זכרון: 4GB של זכרון 800Mhz. - לוח אם: או ASUS או GIGABYTE, חשוב שיהיה לו המון יציאות USB2 (לפחות שמונה), כמה שיותר חיבורים ל- SATA2, תמיכה ב DDR3, כרטיס קול איכותי מאוד עם יציאות דיגיטליות, R…
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות מחשב חדש ואני כנראה אטוס בעוד שנה ללמוד בארצות הברית חשבתי פשוט לקנות לפטופ הבעיה שזה ממש יקר ואז ראיתי את בnewegg מחשבים במחירים מצויינים השאלה שלי אם באמת המחיר שאני רואה כולל משלוח ומכס וכל זה ? https://www.newegg.com/global/il-en/...RoCV3QQAvD_BwE המחשב הזה שראיתי זאת דוגמא למה שאני מחפש ובמחיר הזה כנראה שאקנה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל... (זה בסדר אם נשאר :-)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג... עד 3300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס, בעיקר אינטרנט, עריכת סרטים "בקטנה" (במידה ומייקר משמעותית ניתן לחסוך בפרמטר זה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - וורד שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד למשחקים כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז כבר החלטתי על intel i5 6500 וgeforce gtx 1050. לא בטוח אם 1050 Ti או לא לא סגור על i5 tray או box ולא יודע מה ההבדל אשמח אם תסבירו לי מה זה overclocking ולמה זה רלוונטי האם msi b150 mortar טוב לי? איפה אפשר למצוא אחד? מחפש ליהנות מהגרפיקה המקסימלית ומ60 fps, מסך 1080p עם חיבור HDMI ציוד היקפי נמצא, אבל בקשה מיוחדת היא שיהיה נוח להחליף בין רמקולים לאזניות ולא לזחול מאחורי המחשב ולהחליף בין החיבורים כמו עם המחשב הנוכחי. אשמח לשחק עליו משחקים ברמת ספויילר Dying light Arkham knight Assassins creed החדשים Just cause 3 TESV skyrim remastered Watch dogs De…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש לאפטופ שיתן לי מה ש-MacBook Pro Retina 13 יודע לתת. רזולוציה של 2560X1600 פחות או יותר, כונן SSD, מסך 13", לא יותר מ-1.6 ק"ג, 8GB RAM, תאורת מקלדת, עבודה שקטה, סוללה חזקה וטמפרטורה סבירה. יש חיה כזו?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב גיימינג ותיק שהורכב ע"י tms: לוח אם: Gigabyte p35-ds3l מעבד Intel Q6600 קירור: thermaltake V1 זכרונות: 4x OCZ 1GB 800MHz כרטיס מסך: sapphire radeon 4870x2 ספק כח: corsair 520hx מארז: NZXT Lexa BlackLine. אשמח לדעת כמה המפרט הזה שווה כיום!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הרבה שנים שאני לא מעודכן בשוק החומרה ורמות המחירים. אשמח אם תוכלו לעזור לי השלים את הפאזל. יש לי כיוון להבסיס של המחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך בשביל מערכת טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS בעיקר,UT4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש 2 מפרטים (האחד עם מסך והשני בלי) שמיועדים לאנשים מבוגרים. המחשבים ישמשו לרוב לגלישה באינטרנט, מסמכי אופיס, משחקי קלפים ושאר פעיליות של אנשים מבוגרים. אני מחפש לא להוציא על המחשבים הרבה כסף במיוחד כשאין סיבה, אבל כן חשוב שהמחשבים ישרדו לכמה שנים טובות (זה לא שפתאום הם יתחילו לשחק COD עליהם או משהו כזה) עם כמה שפחות תחזוקה (מאוררים שילכו / ירעישו וכו'). בגדול חשבתי 1000 שקל למחשב בלי מסך ו 1500 שקל למחשב עם ? אם אפשר לרדת לפחות גם טוב, אם צריך יותר תגידו למה. המחשבים צריכים להכיל כל מה שמגיע עם מחשב.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
זה נלקח מפה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3039505,00.html האם המעבד שלכם מזוייף? כהרגלן, הצרות מגיעות בצרורות. לקראת סוף דצמבר תפסה משטרת טיוואן משלוח של 60 אלף מעבדי AMD מזוייפים/פגומים, שנארזו מחדש במטרה להימכר בשווקי המזרח-הרחוק ואירופה. שמועות טוענות שזהו קצה הקרחון, ומאות אלפי מעבדים נוספים כבר יצאו לדרכם. כדי להגן על המשווקים והלקוחות, הכריזה AMD על תוכנית חדשה לסימון מעבדיה במדבקות הולוגרמיות קשות לזיוף (דוגמאות תמצאו באתר AMD ובאתר The Register ). אמצעי שמצטרף לשורת אמצעי הגנה קיימים . בישראל, מספקת היבואנית הרשמית טק-דטה את מעבדי AMD ומחשבים המבוססים עליהם, עם תעודות אחריות המבטיחות אותנטיות. הבעיה העיקרית היא לא עם מעבדים לגיטימיים שמגיעים בערוצ…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1.תקציב 4000~ 2.מיועד למשחקים, כל המשחקים העדכניים להיום והדרישות שלהם, מתכנן לשחק בשאיפה על האיכות הגבוה, רזולוציה 1080*1920 3. אין צורך לכלול כונן קשיח (יש לי 2 , אחד של 1TB ועוד אחד) ולא צריך כונן אופטי (יש גם) 4. שקט לא חשוב יותר מידיי, 5/10 5.לא מתוכנן OC. 6. קנייה מתוכננת בזמן הקרוב. 7. המחשב מתוכנן להשאר איתי לעוד הרבה שנים, ככה שאם הוא יהיה אפשרי לשדרוג בעתיד זה יהיה טוב. 8. הערות: אני מעוניין לקנות בעקרון את המפרט שיש באתר, אבל אני לא בטוח לגביי האפשרויות כי יש שם מספר, אם תוכלו להמליץ לי אילו חברות עדיפות מתוך האפשרויות הרשומות אני אשמח, בנוסף המלצה למארז כי יש הרבה (מה שמסומן באדום) [TABLE=width: 1035] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=cla…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920×1080 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד עבור סבתא היא רוצה דווקא נייד ודווקא מסך 17 לך תתווכח אתה בעקרון שימושים זה צפייה בעיקר אבל צריך מחשב לא עדין זאת אומרת בניה טובה (מה שאני לא בטוח שיש בגודל הזה במסגרת התקציב) היא לא כ''כ מרחמת מניסיון העבר אני מעדיף עבורה את דל או לנובו תקציב עד5500 מה אומרים תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה למכור את המחשב הישן שלי או לפחות חלקים ממנו כי קניתי מחשב חדש זה המפרט הישן: מעבד: Intel® Core™2 Duo Processor E7200(3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB) דיסק קשיח 1: Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II דיסק קשיח 2: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II לוח אם:GIGABYTE GA-EP35-DS3L ספק כוח: Enermax PRO82+ 525 W כרטיס מסך: NVIDIA ASUS GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 צורב 1: LG DVD±RW Double layer sata צורב 2: Asus DVD±RW LightScribe Sata גוף קירור למעבד: freezer pro 7 מארז: ThermalTake M9 זכרונות: 2GB+2GB DDR2 800MHZ Kingston קניתי אותו לפני 3 שנים בערך, אתם יכולים לראות שהוא עבד שדרוגים עם הזמן כמה לדעתכם הוא שווה? וכמה שווה למכור את הכרטיס המסך …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשוב מאד: 1. מעבד כמה שיותר מהיר עם כמה שיותר ליבות, כי תוכנות שחמט יודעות לעשות שימוש מעולה בכל הליבות הקיימות. 2. זיכרון מהיר מאד, וכמה שיותר. רצוי 64GB ומעלה. 3. דיסק מערכת מהיר ביותר (שיכיל גם קבצי נתונים לסופי משחק, שבהם התוכנה עושה שימוש רב מאד). 4. המערכת אמורה לעבוד בשיא יכולתה כך שיכולת המהרה טובה היא חשובה מאד. כך גם אמינות הזיכרון כי המערכת תעבוד במהירות מירבית לאורך ימים רצופים ולפעמים גם שבועות רצופים. קירור טוב? לא חשוב: 1. כרטיס גרפי משובח. ממש לא נחוץ. מספיק משהו סביר שמגיע עם הלוח. 2. אודיו משובח. גם כאן - משהו סביר שמגיע עם לוח האם מספק בהחלט. 3. כרטיס רשת 1G מספיק בהחלט, גם ככה מחובר לראוטר שמפיץ את הבשורה בשאר הבית. לא נחוץ בכל…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המפרט : פרסמתי פה הודעה עם מפרט קודם שלי שמההודעות של האנשים שיניתי המון דברים, אם תוכלו לעזור לי גם הפעם אני ישמח. אני צריך את המחשב בעיקר לגיימינג, יש לי את כל הציוד ההיקפי, לא צריך מערכת הפעלה, אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בקשר לשיפורים או הוספות או כל דבר אחר במפרט שאתם חושבים שכדאי לשנות, תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ושמתי לב כי אין לי אפשרות למצב שינה היברידי(4GB זיכרון VISTA 64 BIT) במחשב נייד נוסף DELL INSPIRION (VISTA 32 BIT יש אפשרות כזאת במחשב דל XPS יש GEFORCE 8600GT 256 מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לשדרג ב2000 ש"ח +- מפרט p4 1.8 זכרון 256 MB DDR 333 X 2 לוח אם MSI agpX4 , audio כרטיס מסך Gforce 2 TI מה אתם ממליצים לשדרג מהנ"ל, המחשב למשחקים, אינטרנט , אופיס תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עבר זמן רב מאז שנאלצתי להרכיב מחשב על כן אבקש את עזרת המבינים והמעודכנים בדבר. הדרישות שלי הינם עיבוד צילומים ותמונות (קבצי RAW) באמצעות תוכנת לייטרום או מקסימום פוטושופ. המחשב נועד לעיבוד התמונות כתחביב ולא עיבוד מקצועי . בניתי מפרט מסוים עד למיטב הבנתי והייתי שמח לקבל הערות והארות בנושא המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/7crvz6u1 תודה לעוזרים אוהד 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית של תמונות - כתחביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-