ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
תרכיבו בבקשה.. תודה אם אפשר אז 2 מפרטים. אחד מבוסס amd ואחד מבוסס pentium.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט המוצג. המחשב מיועד לאדריכל - עבודה על sketchup, 3DMAX ורינדורים ב-V-RAY, LUMION בעיקר סרטים (יש לומר כבדים) כמו כן מבקש לדעת האם כדאי לקחת 2 מודולים של זיכרון (16) או 4 (8) תודה מראש למשיבים. אריק
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, עדיף באמת פחות.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו COD AW, דוטה, ובעתיד THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב שיהיה שקט למדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. …
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio, Visual Studio, Eclipse, מכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs, GTA וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 או 1920X1200, תלוי במסך שאני ארכוש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למפרט שיש לי היום: e8400 @ 3.7GHz gigabyte ga-ep43t-ud3l Kingsotne ddr3 8GB 1333MHz HD 6870 Intel 128GB SSD Antec 600W אני מעוניין להחליף לוח אם ומעבד. יהיה OC. מהי האופציה המשתלמת ביותר היום? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש לבנות מחשב מולטימדיה לסלון. ללא מסך. עד 4000 ש"ח. 1. מארז קטן ואלגנטי. שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. 2. חיבור למערכת הקולנוע הביתית. 3. ישמש בעיקר להורדות והשמעת MP3 והרצת סרטים. 4. מעוניין באפשרות שישמש למשחקים על גבי הפלזמה/מסך בסלון. ( האם יש בקרים אלחוטיים?) 5. יתחבר לרשת האלחוטית בבית. 6. שיהיה אפשרות לשדרג אותו בעתיד. אם יש המלצות לתוספות נוספות הדרושות - אשמח.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חזק , מהיר ועם מספיק מקום לסרטים ( לא מדובר במחשב גיימינג ) יש לציין כי זה הולך להיות HTPC ( מדיה סנטר ) תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה מחובר ל TV שלי ולעבוד 24/7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 TV -לאילו הגדרות…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן הקרוב אני הולך לעבור לדירה קצת פחות מרווחת וחשבתי שזאת הזדמנות מצוינת לבדוק אפשרות לעבור למחשב ALL IN ONE. הייתי שוקל IMAC אבל אני לא בטוח שאני רוצה לעבור מערכת הפעלה אחרי 24 שנים בערך של ווינדוס. האם הטכנולוגיה הזאת בשלה או שכדי לחכות עוד קצת? במידה וכן- השימושים שלי מאוד פשוטים. לימודים (קריאה וכתיבת מסמכים), צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. יש לי מקלדת עכבר ורמקולים ככה שהפרמטרים היחידים שצריך להתחשב בהם זה האיכות של המסך, והמהירות עבודה של המחשב עצמו. אני מניח שתקציב יהיה בערך 4500. אני לא רוצה מסך 27' גדול ומעדיף 23. לא צריך מסך מגע. יש משהו מתאים ומומלץ? תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, Wichter, doom etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אמור להגיע מחר בעיקרון המפרט הוא לאובר קלוקינג ומשחקים ! AMD 2100 SK - 7 +COOLER MASTER 80 MM EPOX 8RDA+ WINBOND 512 COMPUCAE 6191 REDEAON 9100 128 MB SHAPPIHRE אני צריך את החוות דעת שלכם! איך הוא לאובר קלוק ואיך הוא בכלל תודה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד חדש של HP התקנתי עליו windows 7 לא חוקי זמני ועכשיו יש לי windows xp חוקי ואני לא מצליח להתקין אותו. הוא טוען את הדיסק ונתקע בתחלית ההתקנה עם מסך כחול והודעת שגיאה. אם אפשר עזרה מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אחותי טסה לארה"ב (לניו ג'רזי) לתקופה של חודשיים וזו הזדמנות נהדרת בשבילה לקנות מחשב נייד (בזול) לשנת הלימודים הבאה שלה באוניברסיטה. השימושים שלה יהיו הרבה עבודת אופיס ואינטרנט וצריך לספק לה סביבה מהירה, איכותית ונוחה. דות'ן + 512 מגה ראם עם מסך טוב יעשו את העבודה. אז החנות שממנה היא תקנה את המחשב ככל הנראה תיהיה compusa.com (מNEWEGG אי אפשר ולא קיבלתי עוד המלצות באשכול שפתחתי בפורום כללי). אז מאוד נדלקתי על ה-Aspire 1642WLMi Notebook: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=cat3&product_code=335072&Pn=Aspire_1642WLMi_Notebook יש בו ממש את כל הדרישות, אבל יש כמה שאלות שעולות: איך ACER ומחשביה? איך האחריות שלה? והכי חשוב, יכולים לעשות לה …
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת עם הדברים הבאים: מסך 15.6 אינצ' 500 SSD או 256SSD פלוס טרה. (גמיש אבל זה הגדלים המינימאליים) עדיפות לASUS. שימוש: שימוש ביתי לא למשחקים. חשוב מסך טוב וכרטיס רשת טוב. (שאיכות המסך תהיה טובה לסרטים. יראו הרבה סרטים אז גם שאיכות השמע תהיה טובה מבלי חיבור רמקולים חיצוניים) i5 מינימום. כולל וינדוס. כרטיס מסך פנימי. לא כבד. משקל פה גם חשוב בטריה גם חשוב. (זמן ללא טעינה) אין לי פה מחיר מקסימאלי. אבל הוא לא נועד לתוכנות כבדות ומשחקים אלא שימושים ביתיים נטו. אז מניח מקסימום סביבות 4. אשמח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואלקטרוניקה באוניברסיטה העברית. כרגע עדיין אין לי מפרט מסוים בראש, תקציב, וכמעט כל פרט שיכול לעזור לי להעלות בקשה מעט יותר רלוונטית. אשמח לקבל המלצות לגבי פרמטרים על המחשב (כגון גודל מסך, משקל, מעבד וכו') אשר יוכלו להכווין אותי יותר לכיוון מה שאני צריך. מה שהצלחתי לגלות בינתיים זה שרצוי מחשב קל ולא גדול מידי, חזק (להרצת סקריפטים מורכבים) ובהמשך גם שיוכל להריץ לינוקס בצורה טובה. אם מישהו בוגר התואר, או תואר בסגנון אשמח מאוד לעזרה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי בפורום ולא הגעתי למסקנה חד משמעיית. הבנתי שדל בארץ דורשים אחריות NBD, אבל לא לכל הלפטופים שנמכרים שם יש את האופציה הזאת (inspiron, xps). זה אומר שאין להם אחריות? מי האדם המתאים אפשר לדבר איתו בדל ישראל כדי לברר את התשובה? במספר של 1-809, לא היה עם מי לדבר על זה.. ושאלה אחרונה - למישהו פה יש Inspiron 14? האם האחריות שלו תופסת בארץ? (הוא לא נמכר פה)..
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
תנו תגובות אם משהו מציק לכם ... MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 380 Watt מנהלים אני מבקש לא למחוק .. שיניתי לגמרי את המפרט ואני רוצה דעות אחרונות לפי שאני מזמין .. תודה :saint:
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה נייד עם כרטיס רשת 1 גיגה, איזה מהם עדיף באם יש בהם כ.רשת 1 גיגה ? Lenovo Ideapad L340 Gaming Laptop, 15.6 Inch FHD (1920 X 1080) IPS Display, Intel Core i5-9300H Processor, 8GB DDR4 RAM, 512GB Nvme SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650, Windows 10, 81LK00HDUS, Black by Lenovo MSI GL63 8SC-059 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i7-8750H, NVIDIA GeForce GTX1650, 8GB, 256GB Nvme SSD, Win10 by MSI
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
ושלא יהיה קשור בOC פשוט שיהיה טוב... תודה!!!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אחי רוצה לקנות מחשב נייד חדש והתייעץ איתי לגבי איזה מחשב לקנות. יש לי MacBook Pro מהעבודה ואני מחפש לו מחשב שיעבוד חלק כמוהו אבל שלא יעלה 10,000 ש״ח אלא יותר באזור של ה - 5000 ש״ח. אין צורך באריזה מהודרת או מסך רטינה או שיהיה קל כמו המק, אבל כן שיעבוד חלק, שהמערכת הפעלה תעלה מהר ושתוכנות יעלו מהר ולא יתקעו. היה לי ניסיון ממש רע עם לפטופ Dell Latitude E6400, שהתחמם ועשה down-clocking כל הזמן, ובאופן כללי היה איטי בהרצת תוכנות. מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס ותוכנות שונות), אינטרנט, סרטים, מוסיקה. אין צורך בהרצת משחקים. גודל מסך: 15 רזולוציית מסך: אני מניח ש 1920x1080, לפי מה שראיתי זאת רזולוציית מסך די סטנדרטית. משך סוללה: לא ממש חשוב, המחשב יהיה רוב הזמן מחובר לח…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת לפטופ לשימוש עסקי. מטרות: המחשב מיועד בעיקר לשימוש עסקי (משרדי). לא צריך להריץ משחקים ולהתמודד עם גרפיקה מורכבת (עיבוד תמונה בפוטושופ ברמה בסיסית לכל היותר). המחשב ישמש כמחשב שני ולא יתחלף מחשב שולחני, אבל יסתובב הרבה. חשוב לי שיהיה חזק, מהיר, אמין ובנוי טוב. קניה: בארה"ב, אז המחירים בהתאם. אחריות בינלאומית: כן תקציב: עד כ-4,000 ש"ח נשמע לי הגיוני. רצוי פחות אלא מה משקל: קל! עד 2 ק"ג לכל היותר, עדיף פחות. משקל הוא השיקול הכי חשוב נוחות: מקלדת נוחה קריטית. מקלידה הרבה ומאוד מהר. דומה ככל האפשר בגדול, בתצורה ובתחושה למקלדת רגילה (לא של לפטופ) סוללה: 4-5 שעות ומעלה מסך: 12"-14" תוספות: לא דרוש אף סוג שהוא של כונן אופטי מ"ה: לא קריטי. רצוי שיגיע עם Windows 7 …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות למפרט למחשב סלוני, הצרכים מהמחשב: * הרצת סרטים, כולל 1080p. * חיבור לרסיבר (תמיכה לפחות ב-5.1 ערוצים). * אופציה לשמש כשרת קבצים בין המחשבים והמכשירים הניידים בבית (גיבוי/סנכרון באמצעות WIFI ו-BT). * צריכת חשמל נמוכה ביותר. * שקט! הכוונה היא להתקין גרסת לינוקס + boxee. תודה על העזרה,
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב בסכום של עד 9 -9.5 אלף לא כולל מסך כרטיס מסך ממש חשוב לי שיהיה טוב זה למשחקים. ומחנות טובה ואמינה
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לעבודה משרדית. הדרישות מינימליות, רק שיגיב טוב ומהר ולכן אני רוצה SSD למערכת ההפעלה. כמו כן יש כבר כמה רכיבים שאפשר להשתמש בהם מהמחשב הנוכחי: ספק מחשב Corsair VS350 2 כוננים קשיחים של WD לאחסון מידע, אחד IDE ואחד SATA (אפשר לקנות מתאם בעשרה שקלים ולחבר את הכונן IDE ללוח אם SATA נכון?) כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-548 בחיבור PCI-Express X1 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס, גלישה באינטרנט, מיילים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-