ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שהפורום הזה מקצועי מאוד אז החלטתי לשאול האם הקניה שלי בסדר... אני צריך את המחשב למשחקים, אינטרנט,אנימציה בפלאש(לא שזה חשוב כי פלאש יכול לעולת גם על מחשב פנטיום 2) וקצת בפוטושופ. אז ככה : מפרט 1): מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 2800+ (S-754) box 960 1 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 1 470 כרטיסי מסך? ATI Price Units Total RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 820 1 820 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total 80GB SATA 400 1 400 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52 x 32 x 52 (kit) 160 1 160 מארזים? Price Units Total HEC Co…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב בשביל אח שלי, בעיקרון הוא מתכוון להשתמש במחשב למשחקי telnet (MUD, אבל אני חושב שיהיה לו יציאות מדי פעם עם NeverWinterNights ודומיו. בעיקרון אלו היסודות של המפרט: Athlon 2400 (גמיש - אבל אל תורידו לו את המהירות יותר מדי כדי שלא ירגיש נחות D:) nForce 2 Mobo (כלשהו) 512 DDR (אפשרי שני סטקים/סטיק אחד - לשיקול דעתכם [אם אין כסף אז אפשר להוריד ל-312...]) WD\Maxtor 7200 80 GB HDD (אם יש תקציב אז לשדרג ל-120) צורב כלשהו - ממש לא משנה המהירות - לא LG כנ"ל לגבי כונן DVD מארז כלשהו - לא ממש משנה איזה, שלא יראה גרוע, לא יקר. [בטווח מחירים הנ"ל - אתם חושבים שניתן להוסיף FanBus? - משהו זול, אבל עם עיצוב יפה.] O/C לא מתוכנן. בתודה, --אבינועם. נ.ב.אם יש משהו לא בסדר לדעתכם בהודעה …
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3 BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש את ההורים בעיקר לאופיס וגלישה. המחשב יהיה רוב הזמן בבית, אך עדיין עדיף שלא יהיה כבד מדי חשוב: מסך גדול ואיכותי , ממשק נוח (מקלדת עכבר) תקציב - עד 3000 ש"ח. אם ניתן לחסוך אז לחסוך תודה מראש לעוזרים שמבוזי
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הראשון - AMD AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 236 ש"ח DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,395 ש"ח OCZ 1GB EL DDR PC4000 500MHz Gold VX Dual Channel 1,857 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 550 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,790 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח ZALMAN ZM-MFC1 152 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 189 ש"ח סה"כ 12,338 ש"ח השני - Intel Intel Pentium D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 …
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דרוש לפטופ לסטודנטית להנדסת חשמל, חשוב שיהיה קל, אין צורך בסוללה גדולה - להורדת משקל וכי תמיד זמין שקע חשמלי. עדיף שיכלול SSD או שיהיה אפשר להכליל SSD נוסף במחיר וניתן יהיה להחליף. לפחות 8GB RAM לפחות14" 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בוידאו, אופיס ומטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס (יום-יומי), מטלאב (יום-יומי). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שקיים בשוק (ׁCOD וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4…
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול איך אפשר לחבר מחשב נייד לטלויזיה עם חיבורים רגילים לא מיוחדים, אין לי פלזמה אלא טלויזיה רגילה. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עבור משחקים כמו GTA וסימולטור טיסה של מיקרוסופט 2020 * מערכת הפעלה - אתקין בעצמי * מסך - בינתיים אסתדר עם מה שיש לי מאוד אהבתי את המארז החדיש של ANTEC דגם STRIKER ועליו הייתי ומעוניין להרכיב את המחשב. השאלה העיקרית היא התאימות בין הרכיבים השונים כמו הזכרונות, לוח ומעבד והיתר. שאלה נוספת היא האם ניתן להשיג את הרכבים במחיר יותר זול? הרכיבים שכבר יש לי - GPU - MSI 1080 TI 11GB - PSU - Antec 750W Bronze - HDD -Samsung 970 PRO M.2 MZ-V7P512BW 512GB SSD הרכבים בהם אני מעוניין: - לוח אם - ASUS ROG STRIX Z590 - מעבד אינטל Intel Core I7 10700 2.9Ghz 16MB Cache S1200 - Tray - זיכרון למחש…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לנער, בעיקר משחקים - Fortnite, Overwatch, Minecraft, GTA, Valorant, Fall guys, Just cause 4 וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
סליחה אם מפורסם במקום לא נכון קניתי נייד לפני זמן לא רב ויש לי הרגשה שהמעבד עובד חם מידי חיפשתי בגוגל ולא מצעתי תשובה מדוייקת מחשב:ASUS A42JA מעבד:I7-740QM CORETEMP ו-REALTEMP מדידות די זהות LOW:42-50C HIGH 100% LOAD:80C בזמן עבודה ממוצעת:60-70C תודה מראש ואני יודע שמקסימום זה 100C השאלה כמה זה סביר במצב סטנדרטי 114 צפיות 0 תגובות?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?farcry 2 crysis left4dead * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?vh 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש הכול 4. האם יש רכיב…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי בעיה במחשב נייד של טושיבה דגם : A300-1EC, הבעיה בעיקר מתרחשת באתר של פייסבוק שהעמוד הבית לא מראה לי את העדכונים המיידים וברשימת חברים אני לא יכול לרשום שם ולחפש כי זה מקליד את השם אבל באפור ואני לא יכול ללחוץ על כפתור החיפוש, שאני מקבל הודעות בתיבת דואר אני לא יכול להשיב, את הצ'אט אני לא יכול לפתוח בכלל... ובאתרים כמו וואלה ויוטיוב סרטונים לא עובדים, ובאתרי הורדה כמו F2H ועוד כמה גם אם אני מחכה את כל השניות שצריך לחכות ואז להוריד - אני לא יכול ללחוץ להוריד... תסכול רציני. התקנתי פלאש פלייר ומקרומדיה אבל זה לא ממש עזר ואני לא מבין מה הולך שם... מישהו יכול לייעץ ? להדריך ? לפתור את זה ? ואם לא - מישהו יודע איך מבצעים פירמוט למחשב ? שרכשתי אותו בבאג נאמר …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברים. אני מתקשה למצוא מחשב נייד שמכיל את כל מה שאני מחפש, מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה. אני מפיק מוזיקאלי והמחשב הולך לשמש אותי לצרכים אלו, מה שאומר שאני צריך כח עיבוד חזק והרבה זכרון קודם כל. הנתונים שאני מחפש שיהיו במחשב הם : - מעבד I7 חזק - 6GB זכרון ומעלה (עדיפות ל-8) - דיסק קשיח בנפח של לפחות חצי טרה במהירות 7200 - גודל מסך 17.3 (מעדיף שלא להתפשר על 15.6) - כרטיס מסך סביר שיוכל לשמש אותי למשחקי League of legends בזמני הפנוי (מצידי גם על הגדרות מינימום) - חיבורי USB3.0 רבים ככל האפשר המחשב לא יצא מהבית יותר מדי אז לא חשוב לי שיהיה אקסטרה עמיד ולא חשוב לי סוללה בעלת מספר תאים גדול. כמו שצויין, התקציב הוא עד 4000 ש"ח אך אם יש אפשרות לחריגה של כ-200 ש"ח אם זה באמת …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני אדריכל ועובד המון על המחשב, מחפש מחשב חזק וטוב שישרת אותי בשנים הקרובות, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל כמובן שעדיף לא לבזבז שלא לצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתלת מימד + עריכה גרפית ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, ריינו, סקאצאפ, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCARY 3 ושות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד לבית שלו, אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' או 17 אינצ' (הנייד הזה יהיה אך ורק בבית ונועד לעבור חדרים בתוך הבית בלבד לכן ככל שיותר גדול יותר טוב). עדיפות למאט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
6000 שקל ללא אוברקלוקינג אני מדגיש שיהיה בעיקר למשחקים חזק ואם אפשר גם אז איפה אפשר לקנות כי אני לא אלוף בלהרכיב תודה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי כולם ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3400 ש"ח. לאחר מספר בדיקות הגעתי למסקנה שבמסגרת התקציב המחשבים הנ"ל די משתלמים. מה שנשאר זה לבחור אחד מהם,ופה אני צריך את עזרתכם. ה-EX400 הוא 14.1 ומגיע עם כרטיס מסך נחמד למשחקים קלים,המשקל שלו גם די קטן. ה-PR601 הוא 15.4 ומגיע עם כרטיס מסך משולב,הצ'יפסט שלו לפי מה שאני מבין טוב יותר,משקלו קצת יותר גדול. המחשב מיועד לסטודנט,אני מאמין ששני המחשבים יתאימו לתוכנות (לא של תלת מימד) אך יש מצב שהוא ישמש גם למשחקים מאוד קלים,שהאמת לדעתי אפילו המשולב יספיק. בקיצור מי עדיף לדעתכם? כדאי לקחת מחשב עם מסך קצת יותר גדול אך גם כבד יותר? מה לגבי איכות הבנייה? אני מבין שבמחשבים ניידים גם זה פקטור. יש שיקולים נוספים? קישורים: http:/…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה נייד עם כרטיס רשת 1 גיגה, איזה מהם עדיף באם יש בהם כ.רשת 1 גיגה ? Lenovo Ideapad L340 Gaming Laptop, 15.6 Inch FHD (1920 X 1080) IPS Display, Intel Core i5-9300H Processor, 8GB DDR4 RAM, 512GB Nvme SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650, Windows 10, 81LK00HDUS, Black by Lenovo MSI GL63 8SC-059 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i7-8750H, NVIDIA GeForce GTX1650, 8GB, 256GB Nvme SSD, Win10 by MSI
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה.. אבל לראות סרטים ולשחק מדי פעם במשחקים בסיסיים לא יזיק. אז אני מתלבט בין 3 דגמים.. אני לא ממש מצליח להבין מה ההבדל בין הדגמים הראשונים..(אולי אתם תצליחו לרמוז ליי ) נראה לי שההבדל הוא רק בדגם עצמו, דגם חדיש יותר. אז הנה הדגמים : 1) HP DV6514ej 2.2GHz 2GB http://zap.co.il/model.asp?model_id=591249 ראיתי עליו כמה המלצות + העיצוב שלו נראה ממש יפה. 2) HP dv6690ej 2.2GHz 2GB http://zap.co.il/model.asp?model_id=595511 Inspiron 1520 2.2 160GB (3 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-t75-84gs.htm הוא נראה ממש כבד.... ולא אהבתי את העיצוב שלו. אבל היה עליו כמה המלצות! אז מה אתם אומרים? מה מומלץ? את מה לקנות? או שהדגמים הנ"ל לא מו…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד),עריכה גרפית (פוטושופ ואפטר אפקטס), צפייה בסרטים blu ray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V , DOTA 2 , COD , BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שימושים: משרדיים, אינטרנט, שעה וחצי ביום צפיה סרטים בממוצע. משכו את תשומת ליבי המחשבים הבאים: המחשב הראשון: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152100 MSI GX720-1W1US NoteBook Intel Core 2 Duo P8400(2.26GHz) 17.0" Wide SXGA+ 4GB Memory 320GB HDD DVD Super Multi NVIDIA GeForce 9600M GT - Retail מחיר כתשע מאות דולר, משקל 3.2 ק"ג, מעבד מהיר תומך בוירטואליזציה, כרטיס מסך ברמה גבוהה המחשב השני: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152095 מפרט: MSI GT627-216US NoteBook Intel Core 2 Duo P8400(2.26GHz) 15.4" Wide XGA 4GB Memory 320GB HDD 7200rpm DVD Super Multi NVIDIA GeForce 9800M GS - Retail 1GB DDR3 VRAM & 7200rpm 320GB hard drive …
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-