עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by manz11,

שלום, רצוי עם מעבד בעל ליבה גרפית (אלא אם כן הוא לא ממש יעיל לשימושים שלי ) חברה ,טעות שלי , שמתי מסך בטעות . (הורדתי אותו) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 עם חריגה קלה מאד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : עבודה משרדית, תכני HD, , תכנות 3. האם יש צורך בציוד היקפי : , רמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים,) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 =6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים. יתכן שימוש פעם ב בתוכנת פוטושופ, אך לא על בסיס קבוע בכלל. עד היום השתמשתי בווסטרו 3300 של דל, ומה שהפריע לי בעיקר היה הסוללה החלשה והמשקל הכבד. המחשב הנוכחי הולך לשמש אותי באופן יום יומי וללכת איתי ללימודים. * גודל המסך? 12-14, בעדיפות ל13.3. מסך מאט. * משקל רצוי?קל ככל שאפשר, עד 1.7 ק"ג ובעדיפות גדולה ליותר קל, אך לא על חשבון חיי סוללה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זה הפרמטר החשוב ביותר. 6-8 שעות עבודה ויותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. בנוסף, אשמח לאחריות כמה שיותר רחבה על המחשב. מחשב שנראה יפה (אולטרהבוק ודומיו) יתקבל בשמחה ובששון

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. העבודה- משרדית לחלוטין. כמו כן המחשב יהיה מחובר לתחנת עבודה ודולק כל היום רצוף. המחשב צריך להיות נייד מאד ולכן גודל המסך חשוב. אני מביא מארה"ב והשאלה שלי היא האם יש איזה מחשב שכזה שנותן יחס מצויין בין מחיר לתמורה ובאמת שווה להתאמץ בשבילו מבחינת המחיר.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום , אני מעוניין לבנות מחשב שיאפשר עיבוד מהיר ומבוסס זכרון וGPU המחשב נועד לתכנות ועיבוד ופחות למשחקים לכן אפשר להקל בדרישות על המעבד. תודה רבה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (עיבוד נתונים כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).matlab ,python (machine learning) a ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

5. Started by אורן1,

שלום לכולם, זה המחשב שיש לי: מעבד: AMDPhenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz קירור: ArcticCooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוח אם: ‏M4A88T-MAM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI-E,CrossFireX‎ שני זכרונות: DDRIII 1333Mhz 2GB KINGSTON דיסק קשיח: Samsung1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיס מסך: SapphireHD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E ספק כוח: SeaSonic620W S12II-620 המחשב נמצא בתקופת האחריות עם מסכים כחולים ולכן הוא בתיקון כרגע, אני אשמח ללמוד איך אפשר לשדרג את המחשב שלי ואיפה להבנתכם נמצא צוואר הבקבוק. *בימים הקרובים אני אדע אם אחד החלקים במחשב פגום וצריך להחליף אותו, אני מבטיח לעדכן כאן ולבדוק אם מישהו המל…

6. שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. אני מעוניין לבנות מחשב למשחקים בתקציב של 8000 - 9000 ש"ח בניתי מפרט והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם/הערותיכם בנדון. מפרט מחשב: מעבד - אינטל קואד קור Q6600 + קירור למעבד של THERMALTAKE V1 לוח אם - GIGABYTE GAX38DQ6 כונן קשיח - SEAGATE ST3500630AS 500GB SATA2 זכרון - 2 ערכות כאלו (לפי מה שהבנתי ישנם רק שני דגמים ל OCZ ל- CF), סה"כ 4096MBOCZ DDR2 CROSSFIRE Edition 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 OCZ2A8002GK כרטיס גרפי - GECUBE RADEON HD3870 DDR4 HDMI 512MB PCIE 800MHZ (את הכרטיס גרפי תכפילו בשניים לצורך CROSSFIRE) ספק כוח - ENERMAX LIBERTY 620W מארז - לא חשוב, העיקר שיתאים למכלול (אורור טוב וכו') לגבי אביזרים נלווים כמו צורב, מקלדת עכבר ו…

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. היי, אודה לעזרתכם בבחירת לפטופ לפי המאפיינים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000 ש"ח אך הייתי מעדיף לעמוד על 2,500 ככל וניתן למצוא דגם ראוי עד סכום זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוב השימושים הינם לעבודה משרדית, חיבור מרחוק, מעט נטפליקס ולטיסות. לכן רצוי סוללה יחסית חזקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם…

8. Started by ColterTF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד אך גם לתכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher cs:go fallout -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 40 אינץ ומטה ברך כלל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. מה התקציב המקסימאלי?4650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג, אפילו לא בחצי שקל, בלי דיונים בנושא, תודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה שוטפת, גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2014, ומדי פעם משחקים חדשים שיצאו באופן שוטף. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920X1080 המסך 2312HM של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. טוב אז אני לא אחפור יותר מידי בדרישות למחשב: אני צריך מחשב 13.3" לצורכי לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי קל (אינטרנט, סרטים וכו'), רוצה שיהיה קל, וחשוב לי אחריות טובה כמו של DELL/LENOVO.. אלו הדגמים שאני מתלבט ביניהם: הדגמים שאני מתלבט ביניהם: 1. Dell Latitude 3330 http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-3330-lt-rd33-7083-%D7%93%D7%9C?aff=Zap 2. Dell Vostro 3360 http://www.megabuy.co.il/product/dell-vostro-3360-vm-rd33-6938-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94?aff=Zap 3. Lenovo ThinkPad Edge E330 http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. יהיו הבדלים משמעותיים במחיר?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by card,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכל המחשבים הניידים הנמכרים היום, באים, לא במפתיע, עם Windows 7. כיוון שאני מהאסכולה שלא כל כך מחבבת את Windows Vista ו-Windows 7, אני עדיין עובד בבית, ובעבודה, עם Windows XP. ניסיתי את Windows 7 למשך חודש, וזה לא מתאים לי מנגד אני מאד אוהב את Windows XP. השאלה שלי: אם אני אקנה מחשב נייד, עכשיוי, למשל את Acer Aspire S3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812271 ואתקין עליו את Windows XP Professional, האם זה יהיה בסדר? בגדול זה יהיה בסדר, רק הבעיה שאני חושב עליה, היא שלא יהיו לי הדרייברים של היצרן, עבור המחשב.. (לוח, סאונד, SATA, LAN) עשיתי בדיקה באתר של היצרן(Acer), והם נותנים שם להורדה דרייברים של הלוח, סאונד, וכל זה…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 1 fallout 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2048X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אהלן, מחפש מחשב נייד מתאים לתיכנות, יהיה נחמד עם יהיה לו כרטיס גרפי שיאפשר לשחק קצת. חשוב שיהיה עם מסך גדול (15.6). מעדיף עם ביצועים מירבים גם אם זה בא על חשבון משקל וזמן סוללה קונה מארה"ב - תקציב עד 900 דולר תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. היי, קניתי מחשב נייד עם Windows 7home חוקי מהאתר הבא: http://www.amazon.com/N61JQ-A1-16-Inch-Versatile-Entertainment-Laptop/dp/B00352LQZS/ref=sr_1_6?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&qid=1270751723&sr=1-6 הדגם של המחשב- ASUS N61JQ-A1 האם ההיתי אמור לקבל גם את הדיסק ההתקנה של ה- Windows 7 ? במידה ולא ההיתי אמור לקבל את הדיסק, כיצד אני אוכל להתקין את Windows 7 החוקי במידה וארצה לפרמט ?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by oranShoshany,

שלום אני זקוק למפרט לקולנוע ביתי HTPC יהיה מחובר למקרן אני זקוק ל200 גיגה עדיף שיהיה מבוסס קונרו חיבור לאינטרנט.. ושיהיה מהיר.. חיבור טלויזיה טוב.. תודה מראש.

• 49 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, תיכנות ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן: Unity3D, After Effects, VMware Workstation (2 VM's at once) תדיר: Photoshop, Visual Studio 2008 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim, Syndicate, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ש…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. היי, אני יכול לקנות מחשב TABLET PC בחו"ל עד סוף אוגוסט (אח שלי שוהה שם), הבנתי שצריכה לצאת פלטפורה חדשה של אינטל בקרוב ורציתי לשמוע עליה מידע ואיזהשהיא מסגרת זמנים (אם היא בכלל אקטואלית...) תודה!

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by DaNTaF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד),עריכה גרפית (פוטושופ ואפטר אפקטס), צפייה בסרטים blu ray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V , DOTA 2 , COD , BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי? כרגע עד 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך, אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD,עבודה משרדית,תכנות,אולי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1680x1050 ,כרגע המסך שהיה מחובר הוא dell 2007wfp, ומסך LCD ישן עוד יותר בחיבור RGB וDVI. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by shmulike,

ראיתי שכבר מטפטפים מידי פעם מחשבים עם מעבד Haswell יש לי 3 שאלות 1) ראיתי שיש רק מעבדי U, אולי רק 3 עם מעבד M. האם אמורים גם להגיע מחשבים עם מעבד 4200M בזמן הקרוב? או שלמעבדי M לוקח הרבה יותר זמן להגיע מאשר מעבדי U (שאני לא מבין שום סיבה לכך) 2) האם יש הבדל בצריכת החשמל בין i5-3230M לבין i5-4200U? לפי האתר http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200M-vs-Intel-Core-i5-3230M צריכת החשבמל שלהם היא שווה. האם זה אומר שאם יהיו שני מחשבים זהים (גם מבחינת סוג הסוללה) זמן העבודה שלהם יהיה שווה? 3) צריך השוואה בין 2 המחשבים מבחינתת ביצועים. אני הולך להריץ עליהם בעיקר תוכנות גרפיות לשרטוט כמו SolidWork, Cad הראשון: http://www.hvr-plus.co.il/Product/64641/Dell-Inspiron-N3537-I7-4500-…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לא לעבור . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שקלים לפה או לשם כמובן שכן אבל לנסות שלא לעבור . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים רציניים שדורשים מחשב חזק דוגמת Crysis . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום, בחודש הקרוב אחותי מתחילה ללמוד הנדסת חשמל+פיסיקה בטכניון. אני רוצה לרכוש לה מחשב נייד, ואשמח להמלצה למחשב שיענה על דרישותיה. * מטרות המחשב? תהיה צפייה בסרטונים [הרצאות, שיעורי בית] וגם בסרטים או סדרות ב-HD [מקסימום 720P], אך רוב השימוש יהיה משרדי: אופיס, תכנות (C,C++, שפות מודרניות יותר אולי) ומאטלאב. זה מחשב בעיקר ללימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לחלוטין לא משמעותי, אך עדיף שיהיה מסך מט. אם נכנס בתקציב, אז 14 נראה לי גודל נחמד. * רזולוציית המסך? המקסימום שהיא תראה זה סרטים ב-720P, וגם זה נדיר. אינני יודע אם לתוכנות מהאוניברסיטה יהיו דרישות גבוהות ברזוולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. רק שיהיו לפחות…

24. Started by Coffe_Shot,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, the forest, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שבוע טוב, ביום שני הזמנתי מחשב חדש בשבילי לשימושים רבים כמו גיימינג קל וכבד מדי פעם, גלישה אינטרנט וסרטים. מה דעתכם? : מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪843 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 ₪542 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950810 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ כונן קשיח Corsair SSD Force 2.5" 40GB SATA2 ₪672 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CSSD-F40GB2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Eco ₪483 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים