ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אבא שלי הוא צלם חובב,והוא עובד המון עם העתקת תמונות להמחשב,וממנו לרכיבים חיצוניים. הוא לא מוגבל בתקציב,ורוצה מחשב שיספיק לו ל5-6 שנים הבאות.(המחשב הנוכחי הוא בן 5,והוא מתחיל לג'עג'ע) שימושים? גלישה,עריכת תמונות בפוטושופ,עבודה עם OFFICE,וזהו בגדול. לא גיימר,ולכן,לדעתי,הוא לא צריך כרטיס מסך יעודי. מה שכן,הוא צריך שני HD פנימיים של 1T כל אחד.(מעדיף WD,אישית) חשבתי על משהו בכיוון של Corei7,עם איזה 6-8GB של זיכרון. הוא רוצה שכל ההעתקות יהיו כמה שיותר מהירות,כי יש לו הרבה תמונות בפורמט RAW,ובכללי רוצה מחשב שיעבוד חלק. הוא רוצה מחשב עם 4 ליבותת,וכמו שרשמתי,אין מגבלה של תקציב. אין צורך במקלדת,עכבר,רמקולים ומסך. הוא עתיד לקנות את המחשב ב-Skypc. תודה לעונים, יוחאי.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט שיריץ בעתיד תוכנות אנימציה ב-3D (דוגמת MAYA). כרגע עדיין ללא כרטיס מסך (ירכש בנפרד בעתיד בעת הצורך) אלא אם כן זה נכנס בתקציב. הדגש הוא על הרכבת מפרט שיוכל לעמוד בתלת מימד מבחינת כוח עיבוד וכוח קירור - כך שישאר רק לקנות כרטיס מסך כשתגיע השעה. תקציב: 6-6.5K (אם מישהו יצליח להשחיל כרטיס מסך טוב, אז גם 7K יהיה בסדר). מסך:" LCD 17. הרכבה בחנות אחת - לא מדובר בפריק כמונו שיתחיל לקרב פזורינו מבין הגויים.. תודה וחג שמח לכולם,
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב, מחפש מחשב נייד שישמש אותי ל 3 שנים הקרובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio חשוב לי שיהיה קומפקטי וקל אך יחד עם זאת נוח לעבודה. 13" נראה לי אידיאלי. ישמש אותי בעיקר בכתה, בבית יש נייח. מעבד I5 יספיק לדעתי. 8 ג'יגה ראם. SSD בגודל 256GB. מסך FULL HD. זמן…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לקבל טווח מחירים, ורעיון על איזה רכיבים כדאי להשיג, בשביל מחשב שהייעוד המרכזי שלו זה הקלטות סאונד, כמו דיבוב ומוזיקה. מעבר לזה, ההנחה היא שזה מחשב לשימוש רגיל, עם קצת משחקים בקטנה. מדובר על מערכת שלמה, למטרת הדיון. מה שחשוב: המחשב שקט! בלי רעש של מאווררים. גג, צליל איוורור שלא שומעים במיקרופון קונדנסר. כונן קשיח SSD שקט וקר. למחשב יש כרטיס סאונד טוב, או אפשרות להתחבר לכרטיס חיצוני טוב, בלי בעיות. המחיר של המערכת כולל את הכרטיס סאונד. המחשב ייעודי, ככה שהמחיר לא עולה בשביל רכיבים שלא משמעותיים לסאונד ושימוש רגיל, כמו קצת משחקים. שלא יהיה מחשב איטי לאופיס בלבד. לא משנה אם הוא נייח או נייד, בהכרח, אבל מעניין להשוות. אני לא כולל ציוד סאונד היקפי פה, כמו מיקרופון, א…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד להורים של חברה שלי (בני 50). המחשב בעיקר יהיה בבית כחלופה למחשב הנייח (הם לא מתכננים להוציא אותו מהבית, אבל כן רוצים שהוא יהיה נייד בתוך הבית), וכמובן שיחזיק לאורך כמה שנים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס), גלישה באינטרנט, מוסיקה וקצת סרטים. * גודל המסך? 15.4 לפחות. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, 500 ג'יגה מספיק. * כונן אופטי? כן, אבל לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כ…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי המתוקה מתחילה את שנתה הראשונה באוניברסיטה באוקטובר הקרוב, ולכבוד המאורע (פלוס יום הולדתה המתקרב) היא מעוניינת להצטייד במחשב נייד לצורך זה. בעזרתם האדיבה של האנשים הפעילים בפורום זה (אתם כנראה יודעים מי אתם לאור הדגמים שבינהם אני מתלבט), ולאור צרכיה של אחותי, זיקקתי את הדילמה לשני דגמים. להלן השאלון הקבוע ולאחריו הדילמה: * מטרות המחשב? סטודניאטליות בעיקר, אך גם לשעות הפנאי (אין לה נייח). "מעבד תמלילים", גלישה באינטרנט, צפייה ביו-טיוב, האזנה למוסיקה, אולי איזה סרט טוב פה ושם. * גודל המסך? לפחות 13", עדיף פחות מ-15" לאור הצורך במחשב קטן לנשיאה ע"י בחורה קטנה. * רזולוציית המסך? לא חשוב.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אמצעי הקלט הקונבנציונאליים * משקל ר…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחנות מסויימת ועלו פה כבר כמה אנשים שאמרו שהלנובואים שלהם ביבוא מקביל, אז לקחתי את המספר של הדגם והתקשרתי לתמיכה של לנובו והם אמרו שהם צריכים סיריאל - מה שנמצא על המחשב עצמו. כשדיברתי עם המוכר בחנות הוא אמר לי שיש אחריות רישמית של יבמ\לנובו, חיפשתי באתר הכנסתי את הארבעת הספרות של הדגם וישראל לא הייתה שם. מה אני עושה? בתמיכה לא ידעו לומר לי, או שאני לא יודע מה לשאול? הדגם הוא: 74542JU אם מישהו בדק עליו זה יהיה מצויין. תודה על העזרה!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב לנצל הכל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) גיימניג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 inch אבל בעתיד יקנה מסך חדש בתכנון של 22-23 inch. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים/קל, משחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולי…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי של המחשב שלי: intel i5 4570 gtx 1660 super 8 ram ניסיתי לעבוד על פרמייר והpreview נתקע לי ממש על אף שניסיתי את כל השיטות של להוריד את הרזולוציה וכו. קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל בתקווה שזה יעזור, לא עזר. כרגע עובד על DAVINCI RESSOLVE עם אותן בעיות בדיוק מחפש להרכיב מחשב חדש להמלצתכם שיתאים לעריכת וידאו, והאם נייח או לפטופ מה כדאי? מצד אחד אני עורך ולוגים אז אני כן צריך להיות יכול לערוך מכל מקום אבל אם יש לנייד הרבה חסרונות אז אני יכול להתפשר. תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני ועוד מספר חברים החלטנו לקנות נייד לחבר, סטודנט שנה שלישית בטכניון. מאחר ואנחנו סטודנטים מגבלת התקציב שלנו די נמוכה ולכן נשמח לעזרה בבחירה של נייד קטן למטרות סרטים, תכנות קל וקריאה. אני רוצה לציין שעד עכשיו הוא הסתדר עם נייד מעפן של asus מהסדרה eee , כלומר כל מחשב בעצם יהווה שדרוג וניתן להבין שדרישותיו לא בעננים. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים(הוא לא משחק במשחקים בכלל!) * גודל המסך? 13.3-14 עדיפות ל14 ומסך מט. * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? עד 1.9 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * B…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש. אני משתמש בעיקר ב-3DS MAX ו-UNITY3D כמפתח הדמיות גראפיות כבדות עם חישובי פיזיקה בזמן אמת...וגם משחקים. הגעתי למצב של תכנון סצנות במקס של שני מיליון פולי ויותר ואני זקוק לשדרוג רציני. תכל'ס נסגרתי כבר על מפרט ואני מעוניין לשתף אתכם כדי לשמוע חוות דעתכם לפני הקניה הדי יקרה אך מתבקשת. ובעיקר לגבי כרטיס המסך למי שמבין היות וזה הרכיב הכי חשוב במערכת ואני זקוק לכמה שיותר מעבדי קודה גם לפיזיקה בהדמיה אבל מצד שני ליתרונות שיתן לי כרטיס המסך המיקצועי החזק ביותר כיום בעבודה עם מקס. ההתלבטות היא או ה-k5100m או ה- GTX 880M כפול 2 ב-SLI מה שיכפיל לי את כמות מעבדי הקודה בחישובים כבדים בהדמיה אך יבטל היתרונות בעבודה בקאד...אשמח לדעתכם גם בנושא זה. זה המפרט: …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יקרים, ובכן לאחר כ 8 שנים (סלרון 1.6 - ו 512 מ"ב) ששירתו אותי בהצלחה החלטתי שזה הרגע להתחדש. ובכן בנוסף לשימושים הרגילים (אינטרנט, אופיס וכו) אני מתכוון לערוך וידיאו ביתי (בעל ניסיון ולכן יידרוש משאבים) ושהיה לו פוטנציאל למשחקים עתידיים לילדי (בן 5 ו 2). אשמח אם תוכלו לייעץ לגבי מיפרט מתאים - תקציב של 4-6K. תודה ואני בטוח שזה יעזור לאנשים נוספים (מזמן כבר לא נדון כאן מחשב לעריכה... לפחות ממה שניסיתי למצוא) טל.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם, בעבר קניתי מספר מחשבים לפי המלצות חברי הפורום ותמיד הייתי מאוד מרוצה ולכן החלטתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט נוסף הפעם בתקציב קצת מטורף. משנים של קריאה בפורום אני יודע שאתם בדרך כלל לא בעד בניית מפרטים בתקציבים כאלו אך אני מבקש חד פעמית לחרוג מתקציבים הרגילים ולעזור לי בבניית המפרט. ועכשיו לשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 10 אלף דולר קנדי (כן דולר קנדי וכן אני יודע שזה תקציב מטורף) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (אם אפשר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, צפיה בסרטים וקצת עריכת תמונות (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות ע…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי בעיה במחשב נייד של טושיבה דגם : A300-1EC, הבעיה בעיקר מתרחשת באתר של פייסבוק שהעמוד הבית לא מראה לי את העדכונים המיידים וברשימת חברים אני לא יכול לרשום שם ולחפש כי זה מקליד את השם אבל באפור ואני לא יכול ללחוץ על כפתור החיפוש, שאני מקבל הודעות בתיבת דואר אני לא יכול להשיב, את הצ'אט אני לא יכול לפתוח בכלל... ובאתרים כמו וואלה ויוטיוב סרטונים לא עובדים, ובאתרי הורדה כמו F2H ועוד כמה גם אם אני מחכה את כל השניות שצריך לחכות ואז להוריד - אני לא יכול ללחוץ להוריד... תסכול רציני. התקנתי פלאש פלייר ומקרומדיה אבל זה לא ממש עזר ואני לא מבין מה הולך שם... מישהו יכול לייעץ ? להדריך ? לפתור את זה ? ואם לא - מישהו יודע איך מבצעים פירמוט למחשב ? שרכשתי אותו בבאג נאמר …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למפרט מחשב מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 עם מהירות שעון לא משנה אבל שיהיה 512 קאץ לוח אם עם הכול על הלוח (קול מסך רשת) לזכרונות ddr בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל ללמוד ועובר דירה ועוזב את מחשב הPC שלי ומשאיר אותו בבית לכן אני צריך מחשב נייד שגם יהיה קל לנשיאה יחסית וגם שיריץ לי משחקים ברמה טובה תקציב עד 8500 אם באמת יש משהו שהוא פריצת דרך ושווה להוסיף בשבילו 500 שקל אפשר לעגל ל9000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך IPS 15.6 שלא יהיה מבריק שיריץ משחקים כבדים ואופיס ואינטרנט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנ…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אשמח את עזרתכם: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k חריגה עד אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת אנימציות, עבודה על סרטים ורנדור קבצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לאורות , עומד במקום מיועד למחשב מתחת לשולחן 7. האם האם יש צו…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אני מורידה דברים בכמויות , לאחרונה נהרס לי המחשב ומזל שקניתי כונן גיבוי של 10 טרה והעברתי את הכל. אני מחפש מחשב להורדות 24/7 וצפייה בסרטים ומוזיקה. לא משחקת בכלל! אשמח לעצות המחשב יקנה במדינת ישראל מטרות המחשב? אינטרנט הורדות וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה לא משנה המסך * רזולוציית המסך? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ומעלה או 1 טרה .. אפשרי גם בשילוב של SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צר…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אז צריך, אפשר עד 1000 יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? קודם כל משחקים. תכני HD עם כרטיס קול מובנה גם בשביל ה-5.1, וכמובן בשביל כל הסטודיו, שיהיה מהיר ויעיל עם הקיובייס וכל אלה... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מלבד משחקים, CUBASE5 נראה לי התוכנה הכי כבדה שתיהיה.. אבל לא יודע, יהיה הרבה מולטי טאסקים, אני מתלבט עדיין בין WIN7 32 לבין 64 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן בצורה…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בקצרה: מחשב נייח לשימוש ביתי כולל הרבה טאבים פתוחים בדפדפן והרצת מכונה וירטואלית לפעמים. אם אפשר, אני מעדיף מארז קטן יותר מאשר הענקיים הסטנדרטיים. עדיף גובה של 20 ס"מ במקום ה-40 ס"מ הרגילים. אם לא אפשרי אז אסתדר עם מארז גדול. 1. תקציב: 3,000 ש"ח. אפשר לחרוג 2. שימושים: בעיקר שימושי ביתי, הרבה טאבים פתוחים בדפדפן, סרטים בנטפליקס, ביטורנט. פעם בחודשיים בערך לכתוב ולהריץ סקריפט פייתון פעם בחצי שנה בערך להריץ מכונה וירטואלית עם Virtual-Box אתקין לינוקס במקביל לחלונות. חשוב שהמחשב לא יקרטע. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רכיבים שכבר יש לי: כבר יש לי כונן SSD ו-HDD. יש רשיון ל-Windows 10 5. חשוב שיהיה שקט במידה …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות מחשב חדש ואני כנראה אטוס בעוד שנה ללמוד בארצות הברית חשבתי פשוט לקנות לפטופ הבעיה שזה ממש יקר ואז ראיתי את בnewegg מחשבים במחירים מצויינים השאלה שלי אם באמת המחיר שאני רואה כולל משלוח ומכס וכל זה ? https://www.newegg.com/global/il-en/...RoCV3QQAvD_BwE המחשב הזה שראיתי זאת דוגמא למה שאני מחפש ובמחיר הזה כנראה שאקנה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין במפרט גיימרים שלא מיועד ל - OC בכלל!!!. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר אפילו לחרוג טיפה למעלה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית (לימודים - אופיס וריבוי לשוניות אינטרנט) ומולטימדיה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, משחקים, באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024, אשמח להמלצות על מסך ברזולוציות טוב…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחותי מחפשת לפטופ עד 3K. ניתן מעט לחרוג ב-200 שקל במידת הצורך אם זה באמת נחוץ. מחפשת בעיקר שיהיה עם 3 שנים אחריות (שזה יחסית מגביל את ההיצע על DELL, אך אם יש חברות נוספות אשמח לשמוע). כמה שיותר שטח דיסק ומפרט הכי טוב שניתן לקבל בתמורה לתקציב. הסוללה צריכה להספיק לכמה שיותר זמן, אבל זה לא קריטי (הכוונה היא שלא תסחט ותגמר תוך שעה וחצי). נקודה אחרונה- מומלץ שיהיה גם קל. בחורות לא אוהבות לעשות משקולות... החנות שממנה תרכוש את המחשב צריכה להיות בין חדרה לחיפה ומשום מה היא נמשכת מאוד לקנות ב-באג. אשמח פה להצעות שונות מכייון שלפי הידוע לי אחריות בניידים היא מטעם היבואן ולא החנות, כך שהחנות תבחר לפי המחיר והקרבה בעיקר. בסופו של דבר, אין לה דרישות מיוחדות מהנייד, אך הוא צריך…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-