עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ORrrr,

שלום, כצפוי, הכי מינימלי שאפשר גודל מסך 15. שני דגמים שנראו לי: lenovo ideapad 330 - i3 7020 1year warranty dell inspirion 3567 - i3 6006 3year warranty תודה, אור

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by SensatioN,

תגידו לי אם יש משהו לשפר או להחליף .. AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box WINCHESTER 939PIN 90NM 1,860 ש"ח ------------------------------------------------------------------- ASUS Star Ice Series Cpu cooler 318 ש"ח ------------------------------------------------------------------- Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 1,184 ש"ח ------------------------------------------------------------------- Corsair TWINX 1024 PC3200LL PRO LED 2*512MB DDR 400 2,610 ש"ח ------------------------------------------------------------------- Maxtor 160GB 8MB 7200RPM …

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by tmpusr,
    • 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום למומחי HWZONE. אני מעוניין להתחדש במחשב מרכזי חדש. בתקציב גם ארצה לכלול קירור מים + הרכבה יפה (שירוול וכד') ומסך G-SYNC ברזולוציה 4K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 20,000 ש"ח (כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח בסביבת לינוקס וווינדוס, גיימינג ב4K, גיימינג בVR, ומדיה סנטר. מעט עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בvisual studio ו-android studio, שימוש קל בautocad photoshop ו-p…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by OMRI2010,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by LittleNicky,

אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שיהיה יותר מעודכן להיום. בעיקר תעסוקה רגילה איתו (אינטרנט, אופיס וכאלה) וגם גיימינג קל-בינוני. המפרט הנוכחי: Intel Core i5 2310 @ 2.90GHz Sandy Bridge 32nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz Gigabyte Technology Co. Ltd. Z68P-DS3 (Socket 1155) NVIDIA GeForce GTS 450 הארדיסק של WD ו-Windows 10 חשבתי משהו בסביבות ה1000 ש"ח, נגיד כרטיס מסך חדש (הכי חשוב), אולי SSD קטן לשים עליו את המערכת הפעלה וכמה משחקים בודדים? זכרון כדאי גם לשדרג? תודה רבה!

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות,סרטים,עבודה שוטפת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Battelfield 1, watch dogs, Doom ועוד משחקים כבדים וטובים חחח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום, מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (מהבית) הכולל שימוש בתוכנות אופיס, אינטרנט וכן תוכנות ייעודיות של ראיית חשבון. חשוב שהמחשב יעבוד בצורה מהירה, בעל מסך גדול (15.6") ובעל יציאה לכבל רשת. התקציב הוא 3000-3500 ש"ח. יש לי מספר שאלות: 1. עד כמה חשובה רזולוציית המסך 1366x768 לעומת 1920x1080 לעבודה משרדית? 2. האם כדאי לחפש מחשב בעל יציאת USB-C? 3. האם יש עדיפות לתקן AC אלחוטי? מתלבט בין המחשבים הבאים: 1. Lenovo IdeaPad 510-15 80SV00A1IV: http://ksp.co.il/?uin=35898&select=.268..271..211 2. HP Notebook 15-AY109NJ http://ksp.co.il/?uin=35739&select=.268..271..162..211. 3. D…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. מעבד - INTEL CORE 2 QUAD Q9400 BOX בכמות 1 ¤1375 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1049 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3 בכמות 1 ¤570 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1100 זכרונות - A-DATA DDR2-800 4GB בכמות 1 ¤495 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1025 כרטיס מסך - GIGABYTE GTX260 260C בכמות 1 ¤1615 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1118 כונן קשיח - SAMSUNG SATA2 640GB 16MB בכמות 1 ¤400 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1127 מארז - COOLER MASTER CM 690 בכמות 1 ¤394 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=948 ספק כח - ENERMAX LIBERTY 400W CROSSFIRE בכמות 1 ¤369 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=490 צורב - LG…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, אלא אם כן ההבדל יהיה משמעותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט. בעיקר לימודים, אבל גם חשוב לי שיהיה אפשר לשחק משחקים מדי פעם, כגון פרו אבולושן, קצת קול אוף דיוטי וכו'. וגם שיידע לנגן תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי. המחשב לא מיועד לגיימינג אך אני אוהב לשחק מדי פעם במשחקים כמו פרו, פיפ…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Tamir3,

טוב לא רציתי לרשום תקציב 21,000 כמו שהיה פה וכולם יצאו עליו, אז פשוט אני צריך מחשב למשחקים,סרטים ואינטרנט. ציוד היקפי: מסך + רמקולים + הגה + מקלדת ועכבר + ג'ויסטיק. תבנו את את המחשב שאתם חושבים שיהיה הכי טוב עם חישוב כסף נכון. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם. חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עד 7K. ללא חריגה, לא חייב לחסוך. אין צורך ב OC (אין לו מושג מה זה...) אפיק שדרוג תמיד יכול להיות נחמד אם כי אני לא מאמין שהוא יחליף מעבד אז תעשו את השיקול שנראה לכם נכון. מסך חשבתי על פאנל IPS מכיוון שהתקציב מאפשר פשוט אני לא חושב שהוא ירגיש בהבדל בין IPS ל TN ככה שאני לא בטוח עד כמה זה קריטי, מומלץ FHD 23-24 אינטצ'. מקלדת ועכבר עדיף אלחוטיים, משהו בסביבות 200-400 ש"ח שיהיו סבבה למשחקים (אני יודע שאלחוטי =\ משחקים אבל מה שאפשר..) ולא חייב בסט. רמת השקט לא כזאת קריטית אך אם אפשר שקט, עדיף. חשבתי על מפרט מבוסס I5 עם 5870 אם נכנס או 470GTX (אולי הוא לא הכי משתלם אבל התקציב דיי פתוח). קיט של 4GB. מארז אני חושב מספיק טוב האנטק 3…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. רוצה לקנות מחשב לגיימינג \ תכנות, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000~ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - Reisdent Evil 3, Star Citizen \ תכנות ווב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

14. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה בעיקר באדיוס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שאפשר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? * גוד…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום אנשים! הציעו לי בKSP את המפרט הבא: core 2 duo e6300 Gigabyte 945p 2x1G kingston ddr II 667 sapphire x1950 pro 256 mb ddrIII 250GB WD 7200 rpm צורב LG מארז: chieftec mesh silver silver black no psu ספק: hec 500 td -tf 500w 2x8cm fan 24 pin סהכ: 4550 שח מחיר המארז 340 מחיר הספק 270 אני רוצה לחסוך קצת בכסף...האם לדעתכם אפשר להוריד משהו במארז או בספק למשהו יותר זול?? משהו מומלץ? מחשב למשחקים כמובן... תודה

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by shpaner,

4440 3.1gz i5 gigabyta gtx 660 oc Gddr5 לוח אם asus b85m-g lga1150 ddr 3 1600 8 gb ram g.skill WD Caviar blue 1TB 64MB 7200 RPM SATA 3 מאוורר מיוחד למעבד scythe katana cooler מארז עם לדים כחולים shakroon REX3 ספק כוח 500 וואט antec active pfc 12cm המחשב אצלי כשנה וחצי עם חלקים שעדיין באחריות! חלקים לעוד חצי שנה חלקים לעוד שנה וחצי תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. התקציב שלי גדל! אז עכשיו אני מחפש נייד ב10k פלוס מינוס חשוב לי מאוד: 1. זמן סוללה ארוך- אני נוסע ל3 חודשים, טיסות נסיעות בלאגנים, כמה שיותר סוללה יותר טוב 8) 2. משקל נמוך- שוב, נסיעות וזה- לא רוצה להסחב עם משקולת 3. כונן dvd- (אם אפשר גם צורב) אני רוצה לראות סרטים.... שלושת אלה הכי חשובים לי מהכל, כמובן שאני רוצה את המפרט הכי טוב שאפשר בכסף הזה וגם אם אפשר יהיה להריץ עליו קצת משחקים בקטנה ככה אז סבבה (בסגנון של וורקראפט, שום דבר רציני מידיי) יש פה כמה ביקורות תגידו לי מה נראה לכם יתאים: http://laptopmag.com/Tools/Guide/Notebooks/ultraportables-picks.asp http://laptopmag.com/Tools/Guide/Notebooks/ultraportables-picks.asp תודה מראש לכל מי שיעזור!! עריכה: ואינט…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי הנדסת מכונות ואני מחפש מחשב נייד שיענה לדרישות: * יש צורך במעבד חזק כדי להריץ תוכנות כגון MATLAB וקומפילציות וכמו כן בכרטיס מסך ומסך טוב בשביל תוכנות עריכה תלת מיימדית - CAD כגון SOLIDWORKS 1 - התקציב המשוער שלי הוא עד 7 אלף שח, אם כי ניתן לחרוג ממנו אך הייתי מעדיף שלא 2 - גודל המסך- 14-15 אינצ' , מסך טוב שניתן לראות בו גם בתנאי אור לא אידיאלים 3 - כרטיס מסך טוב שיריץ תוכנות CAD בכיף 4 - זיכרון ומעבד מהיר לישומים שדורשים הרבה חישובים כמו MATLAB 5 - משקל רצוי- לא קריטי כלכך 6 - זמן סוללה 3-4 שעות אמור להספיק לדעתי, אם יותר עדיף... 7 - רשת אלחוטית חשוב , בלו טוף פחות חשוב 8 - כונן קשיח , אני מתכן לקנות דיסק נייד בעל נפח…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אז הגיע הזמן להתחדש, ולאחר שעות רבות של מחקר החלטתי ללכת על שילוב של מסך 2K Dell U2715H עם כרטיס גרפי GTX 1070. עכשיו אני תקוע וצריך עזרה בבחירת שאר המפרט המחשב מיועד לגיימינג, תכנות ויצירת מוזיקה. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט מכיוון שאני מקליט שירים באותו החדר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא במחיר של פשרה רצינית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש ממש חייבים 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות ו-DAW א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Cubase, Vis…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. קראתי את המפרטים המומלצים וראיתי את המחירים, אבל לאיזו חנות המחירים מתייחסים? חנויות שונות - מחירים שונים, את זה אתם כבר יודעים בטוח... לפי מה שהבנתי מהחוקים (זה הפורום היחיד שבו טרחתי לקרוא חוקים ) אסור לפרסם אתרים... אז אם יש עם זה בעייה תשאירו בבקשה איסיקיו/מסנג'ר (או שתבדקו בפרופיל שלי) תודה מראש איל =]

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימושים משרדיים לבית וחשבתי על הדגם הבא של לנובו http://ksp.co.il/index.php?uin=35816&select=.159..211..347..466. הבעיה היא שיש לו רזולוציה יותר נמוכה מהמחשבים המתקדמים. האם זה רלוונטי או שעדיף לבחור דגם אחר?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, שימוש אינטנסיבי, ולעתים רחוקות גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio - תדיר, VirtualBox - מזדמן, דפדפן כרום - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא גיימר הארדקור, בטח משחקים כמו Minecraft, Assasin's Creed ו-Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

23. Started by Dj_Gal,

תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. ברשותי מסך 4K לכן כל המשחקים ירוצו עליו בהגדרות מקסמליות רצוי שיהיה לפחות 60FPS. עם המעבדים החדשים אני מקווה שתהיה תפוקה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הגדרות גרפיו…

25. יש לי תקציב של 5000-5500 ש"ח לקניית מחשב שישמש למשחקים, סרטים ואינטרנט. לאחר שעיינתי הרבה בפורומים של האתר, בניתי לעצמי את המפרט הבא: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512k,333Mhz) BOX CPU [621.90] Epox 8RDA+ NVIDIA Nforce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound,ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [623.04] DDR-RAM 256 MB 3200 Winbond Memory x2 [277.77] Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB DDR 128bit Retail Video Card [1256.46] Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [51.40] BENQ DVD-Rom 16X48 RETAIL [259.60] Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [155.14] Creative Inspire 4400(4.1) black [492.82] Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included) [358.25] ] Enerm…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.