ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000-4000 ש"ח, אפשר לחרוג עבור משהו משתלם במיוחד, עד בערך 4500 אבל מעדיף משהו חזק מספיק ב3000-3500 אם אצליח למצוא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תכנות ואימון מודלים של machine learning אני רוצה להריץ עליו CUDA לאימון רשתות, אז צריך להיות כרטיס מסך תומך של NVIDIA, מעבד שיכול לתמוך אבל לא חייב להיות סופר חזק וכמות מכובדת של ראם. ובנוסף, בהתחשב בצורך הקיים כבר לכרטיס מסך טוב, אשמח גם אם המחשב יוכל להריץ משחקים חדשים גם אם לא באיכות המירבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פיתוח תוכנה ב- C++/java וביצוע סימולציות שונות ב matlab/pspice . אני סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל. שימוש כבד בשוטף זה יהיה המחשב המרכזי שלי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft2 / diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" / 42" -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי כולם. המטרות והתקציב בכותרת, המסך נקנה כבר (930B ב1550 שקל ). את הפרט אפשר להרכיב מפנדה ונעה ביחד. זה מה שאני בניתי: נעה: #CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I DVI-I + VIVO 2350 #DFI Infinity 975X for LGA775 1060 or ASUS P5B 1080 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1390# #*Sunbeam Transformer BLACK 320 פנדה: #Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1475 #LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black-210 #Enermax Liberty 400W Active PFC 475 #Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB T7K250 SATA2-362*2 = 724 #Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black - 49 קירורים נעה: ARCTIC COOLING AF12025 - 40 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 50 פנדה: Zalman …
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הדגמים הם: Geforce 9200, Geforce 9300, Geforce G103, Geforce 8400, HD4530, HD3470 אשמח לדעת מה הדירוג, מה רמת ההבדלים ביניהם. האם הHD4530 הכי חזק פה וכמה הוא קרוב ל9600 של אנווידיה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio, Visual Studio, Eclipse, מכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs, GTA וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 או 1920X1200, תלוי במסך שאני ארכוש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום צריך עזרה דחופה בקשר למפרט אודה לכל מי שיעזור ויביע את חוות דעתו עכשיו זה מפרט שקיבלתי מ logicpc ורציתי לדעת לפני שאני קונה אותו אם הוא בסדר ומה אפשר לשפר ומה חייב להעיף עכשיו המחשב בעיקר למשחקים אינטרנט המון הורדות אולי בעתיד OC חשוב שהכרטיס מסך יהיה המילה האחרונה ושהקירור במחשב יהיה שקט ואיכותי עכשיו יום ראשון אני קונה את הטלוויזיה הזאת בע"ה http://halalit.co.il/products/62843 וזה אחת הסיבות שחשוב לי הכרטיס מסך חשוב לי שיראו סוף אני מתלבט גם בגודל בינה לבין ה-42 עכשיו בקשר לכ.קול אם אני מחבר את המחשב למגבר אני צריך להוסיף כ.קול או שזה מיותר בקשר ללוח ראיתי שיצאו לוחות עם 2 כרטיסי רשת זה מאפשר חיבור לרשת בין שני מחשבים. השאלה אם כאשר מחשב א' (הראשי) כבוי מחשב ב'…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
תקרת התקציב זה 6K אבל אם אפשר רצוי לחסוך.. שיריץ דברים בסיסים כמו אופיס, MATLAB, PHOTOSHOP וכאלה.. שיהיה מסך טוב שלא יהיו בעיות עם אור השמש, כרטיס מסך פחות חשוב כי המחשב לא מיועד למשחקים אבל שלא יעשה בעיות עם סרטים ברזולוציות גבוהות HD וכו.. לא יודע מה עוד חשוב למחשב נייד כי עד עכשיו התעסקתי רק בנייחים אז הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. עריכה: כמובן WIFI רצוי שיהיה..
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אשמח את עזרתכם: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k חריגה עד אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת אנימציות, עבודה על סרטים ורנדור קבצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לאורות , עומד במקום מיועד למחשב מתחת לשולחן 7. האם האם יש צו…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בייתי/משרדי/ רב תכליתי שיכלול בין היתר : כרטיס מסך חיצוני, דיסק SSD, כרטיס רשת אלחוטי, דיסק רגיל בנפח 1 טרה וזיכרון פנימי של 16 גיגה ראם. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל ואני גר באזור ראשון לציון אז החנות צריכה להיות בקרבת מקום. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מחשב בסכום של עד 9 -9.5 אלף לא כולל מסך כרטיס מסך ממש חשוב לי שיהיה טוב זה למשחקים. ומחנות טובה ואמינה
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בידי 2 מפרטים, אשמח להשוואה/הערות ... מנסה להבין מה יותר טוב, ומה אפשר לשפר בגבולות המחיר הנתון. תודה מראש לעוזרים. מפרט 1: מעבד -Intel Dual Core E-5300 לוח אם - Gigabyte G41 DDR2 PCI-X זיכרון - DDR2 4196MB 800mhz כונן קשיח - 500GB SATA2 7200 (ללא דגם ספציפי) צורב - DVDRW DualLayer x22 SATA (ללא דגם ספציפי) מארז - ATX כולל ספק 500W (לא ברור הדגם) כ.קול + כ.רשת + כ.מסך מובנים (לא ברור הדגמים). הצעה קיימת : 1500 ש"ח כולל מע"מ מפרט 2: לוח אם - Biostar GF8200C מעבד - AMD Athlon II X2 240 Box כונן קשיח - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון - Samsung DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 צורב - Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD מארז - ללא ספק Cool…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יותר מדי התלבטויות. הגיע הזמן לעצה מהמקצוענים. תקציב - 3.5K, אפשר לגרד עוד מאה מאתיים אם שווה. גודל מסך - 13.3-14". הבנתי שישנה עדיפות למסך מט. דרישות - סטודנט למדמ"ח. תכנות, אופיס, סרטים, אולי משחקון פה ושם אבל זניח. עדיפות לכונן קשיח משולב SSD (500/32? זה יספיק למערכת ההפעלה?) * משקל רצוי - עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב. * כונן אופטי? אין צורך ממשי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? סעיף נפרד למטה. * כרטיס מסך - בהחלט אסתפק ב4000 המובנה, בעיקר אם חוסך סוללה וכסף. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, WIN8. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי שהארבע המובילות כרגע בשוק הניידי…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה משמעותית בביצועים או באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לילד בן 9 - אינטרנט, אופיס, משחקי פלאש וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צ…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, ביום ראשון אני מזמין התלבטתי המוןן בין SLI, לבין כרטיס אחד.. התבלטתי במסכים.. ואני באמת לא יודע איזה מחשב לקנות,מה עדיף? SLI או כרטיס אחד ובעתיד אני אשדרג לאחד הכרטיסים שעומדים לצאת? אני צריך מחשב למשחקים כבדים, עם ציוד היקפי זאת אומרת רק מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך 22 אינץ' WIDE הא וחשוב שהמארז יהיה שקט ויפה שזה יהיה מפה: www.foxpc.co.il או: www.skypc.co.il תודה רבה לכם ! ד"א לא מתכונן OC.. אולי בעתיד איזה OC קטן
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד sony vaio בארה"ב, ואני מודאג מנושא האחריות הבינלאומית. (עשיתי מחקר קצר בנושא ולא ממש הצלחתי להעלות משהו בחכתי...) האם מישהו שיש לו את המחשב התנסה בתיקון המחשב בארה"ב/בארץ? איך אני יודע אם האחריות הבינלאומית תופסת גם על ישראל? תודה רבה! נדב.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אפשר לחרוג במידת הצורך. (עד 500ש"ח) מחשב למסחר נטו, ללא משחקים, המרות או וידאו. מחשב אמור לעבוד 24 שעות ביממה. מארז מקורר (?). אמור להריץ 2-3 תוכנות במקביל שקשורות לבורסה שהעיקרית (והכבדה) ביניהם היא BIZPORTAL TERMINAL. לפיכך המחשב צריך גם להיות מחובר ל- 2-3 מסכים (אין צורך במסכים) חשיבות הרעש לא קריטית (6/10). צריך לכלול גם מערכת הפעלה + עכבר ומקלדת +צורב. איחסון לא צריך להיות גדול 500GB יספיק. לא מתוכנן אוברקלוקינג. תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב ללימודים, על המחשב לא ירוצו תוכנות כבדות מדי (אני לא גיימר) אבל אני צריך משהו קצת יותר חזק מה-atom של הנטבוקים. כמו כן, המחשב צריך להיות קל יחסית (חשוב), קומפקטי (מסך באיזור ה-12')ובעל זמן סוללה סביר ומעלה. התקציב שלי לא גדול ואפשר להגיד שהוא שואף לאיזור ה-2500. אני יודע שהתקציב מאוד צנוע אבל כבר אתמול ראיתי מועמד אחד שעולה לא רחוק מהתקציב: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1533 Olidata Tehom 7800 cpu: Intel T2370 2GB DDR2 160GB HDD 12.1" screen weight: 1.7kg אני אישית לא מכיר את החברה הזאת, ואני אשמח לחוות דעת על המפרט והחברה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להביא מחשב נייד לתכנות מארה"ב.. מצאתי את המחשב הזה אבל הבעיה שהוא refurbished אבל המחיר ממש טוב. אשמח לעזרתכם. http://www.bestbuy.com/site/lenovo-geek-squad-certified-refurbished-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-ssd-silver/7017037.p?id=1219247175640&skuId=7017037 ויש גם את האופציה הזאת: http://www.amazon.com/X555LA-inches-Laptop-Intel-500GB/dp/B00YR6BME6/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1440447928&sr=1-2&refinements=p_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_89%3AAsus%7CLenovo%7CAcer%7CHP%7CDell%7CMSI%2Cp_n_feature_thirteen_browse-bin%3A9521913011%7C9521914011%7C9521915011%2Cp_72%3A1248880011%2Cp_n_feature_sixteen_browse-bin%3A…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית,צפייה בסרטים,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V,FAR CRY 4,COD AW וכו' עריכה גרפית: Visual C#, Eclipse Visual Studio -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1,680x1,050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג קל, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13,15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא רצוי מעוצב יפה זה לבחורה........הסתכלתי כבר על הdell inspriton duo 1090 והוא ממש יפה והכל אבל הוא חלש מדי :-[ (ולא מצאתי את אותו מחשב עם מפרט טוב יותר...) תודה על העזרה.... : * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהו: לא
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב מדגם Dell Vostro 1014 T6670 4500MHD. גיליתי שאין בו חיבור HDMI. רציתי לדעת במה כרוכה הוספת חיבור מסוג זה ואם ניתן לעשות זאת במחשב הנ"ל. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה +- באותו איזור אז אין בעיה לחרוג קלות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח - 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג, מעט עריכה גרפית\וידאו (על תוכנות של אדובי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי טריפל A למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח ש1080P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שימושים: משרדיים, אינטרנט, שעה וחצי ביום צפיה סרטים בממוצע. משכו את תשומת ליבי המחשבים הבאים: המחשב הראשון: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152100 MSI GX720-1W1US NoteBook Intel Core 2 Duo P8400(2.26GHz) 17.0" Wide SXGA+ 4GB Memory 320GB HDD DVD Super Multi NVIDIA GeForce 9600M GT - Retail מחיר כתשע מאות דולר, משקל 3.2 ק"ג, מעבד מהיר תומך בוירטואליזציה, כרטיס מסך ברמה גבוהה המחשב השני: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152095 מפרט: MSI GT627-216US NoteBook Intel Core 2 Duo P8400(2.26GHz) 15.4" Wide XGA 4GB Memory 320GB HDD 7200rpm DVD Super Multi NVIDIA GeForce 9800M GS - Retail 1GB DDR3 VRAM & 7200rpm 320GB hard drive …
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-