עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 1 fallout 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2048X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by ravid,

שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב ממש בקרוב ואני צריך מפרט איכותי וחזק ב 5000 שקלים, גמיש בקטע הזה. השימוש: משחקים במיוחד, אינטרנט וכדומה... אין לי העדפה ליצרן המעבד אבל יש כמה דברים שאני בטוח רוצה שיכנסו וכמה שיצאו: אני צריך שיהיה שם GTO2. אני צריך שלא יהיה שם ציוד הקפי כמו: כרטיס קול (אם אין ברירה אז בסדר), עכבר ומקלדת, מסך. אין עליכם, תודה על העזרה.

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם מחפש מחשב נייד "תחליף שולחני" 15-16 אינץ' שישמש גם לצפייה בסרטים (עם יציאת HDMI) וכן לתיכנות VBA וגם SAP/ORACLE/MS SERVER משקל: לא קריטי. לא מתכוון להיסחב איתו ולסחוב אותו יותר מדי. תקציב - 4 אש"ח (אם ניתן לחסוך - יתקבל בברכה) בנוסף - נראה לי שאני אעדיף משהו מהדור הנוכחי של המעבדים (i3 או i5 אם נכנס בתקציב) יש לי מערכת הפעלה win7 ultimate חוקית (נרכש מעובד מייקרוסופט :-) )- האם כדאי להתקין אותה לבד או שעדיף לקחת משהו מובנה ? אחריות - עדיפות ל-3 שנים ומעלה תודה רבה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by yosi-m,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 כשנתיים וחצי. לפני כשבוע עבדתי עם המחשב, הלכתי לכמה דקות ושחזרתי אליו הוא היה כבוי ללא שום הסבר. דבר דומה ביותר קרה אתמול. לא קרה שהמחשב נכבה בזמן שהייתי מולו. אני חושש שהמאוורר של ה- CPU חדל לפעול (פעם הייתי מרגיש אוויר שיוצא החוצה מאיפה שה-CPU יושב), ואני רואה שטמפ' ה-CPU היא 65 מעלות בערך (אין לי מושג מה היתה טמפרטורת ה-CPU בזמנים עברו, רק אתמול התקנתי תוכנה שבודקת זאת). האם ייתכן כי המחשב נכבה בגלל טמפרטורה גבוהה של ה-CPU ? או שהמחשב אמור לתת הודעה התרעה לפני זה? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. היי יש לי מחשב E6400 חדש ויש לו קורא של טביעת אצבע. אין לי מושג איך משתמשים בו - צריך תוכנה כלשהי? או שיש ל VISTA תוכנה משלו?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by YohaiM,

שלום לכולם, אבא שלי הוא צלם חובב,והוא עובד המון עם העתקת תמונות להמחשב,וממנו לרכיבים חיצוניים. הוא לא מוגבל בתקציב,ורוצה מחשב שיספיק לו ל5-6 שנים הבאות.(המחשב הנוכחי הוא בן 5,והוא מתחיל לג'עג'ע) שימושים? גלישה,עריכת תמונות בפוטושופ,עבודה עם OFFICE,וזהו בגדול. לא גיימר,ולכן,לדעתי,הוא לא צריך כרטיס מסך יעודי. מה שכן,הוא צריך שני HD פנימיים של 1T כל אחד.(מעדיף WD,אישית) חשבתי על משהו בכיוון של Corei7,עם איזה 6-8GB של זיכרון. הוא רוצה שכל ההעתקות יהיו כמה שיותר מהירות,כי יש לו הרבה תמונות בפורמט RAW,ובכללי רוצה מחשב שיעבוד חלק. הוא רוצה מחשב עם 4 ליבותת,וכמו שרשמתי,אין מגבלה של תקציב. אין צורך במקלדת,עכבר,רמקולים ומסך. הוא עתיד לקנות את המחשב ב-Skypc. תודה לעונים, יוחאי.

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. זה מפרט סופי שאני קונה מחר! שניתי כמה דברים! תגידו עם יש כאן משהו לא טוב והמסך הזה הוא טוב יתר טוב מי F700P ברבה/בכצת? מעבד- AMD 2500+ B לוח- ABIT NF7-SL זיכרון- OCZ 512 PC 3200 premier seriis כונן קשיח-MAXTOR 80GB SATA 8M כרטיס מסך-ATI R9800P 256 biit 128MB מארז- CI 6a19 (hec) צורב DVD- NEC ND-2500A כונן דיסקטים-של SONY רמקולים-ATP3 2.1 עכבר-MX 500 מסך-VIEWSONIC P70F

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by menyd1,

שלום רציתי לדעת אם יש אופציה לשידרוג כרטיס מסך במחשב נייד? acer aspire 5749-6663 (intel hd graphics 3000) < זה מה שיש כרגע

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אהלן, במחשב חשוב שיהיה הרבה מקום - עדיפות ל500GB, מעבד חזק וזיכרונות ולוח חזקים וכו התקנים כגון קורא כרטיסי זיכרון, כניסת SATA חיצונית וריבוי USB. אין צורך בכרטיס קול - יהיה חיצוני. שימוש עיקרי במחשב - תוכנת Serato live sl3 תודה !

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לכולם. אני זקוק בבקשה להמלצה על מפרט למחשב ב8000 ש"ח המיועד למשחקים ועריכת תלת מימד. אני זקוק אך ורק למארז וחלקים פנימיים. לא למסך (יש לי את ה- T240 של סמסונג ), לא רמקולים (אני סגור על הלוג'יטק X530 ) ולא מקלדת ועכבר (יש לי את האופטיקל 1000 של מייקרוסופט ). השימושים במחשב הם משחקים ועיבוד תלת מימד (אני עובד במקס ). הרזולוציה היא 1920X1200. אין צורך בכרטיס מסך מקצועי כמו הקוואדרו, אני מעדיף כרטיס גיימינג. הדבר הכי חשוב לי הוא התרכזות בביצועים. לא כל מיני פיצ'רים שמייקרים את הלוח אם בעוד 500 שקל או כל דבר דומה. ממה שהבנתי ב-8000 ללא ציוד הקפי אין שום סיבה שבעולם שלא אוכל להביא מערך SLI או Crossfire איכותי. בנוסף, יש לי כבר כונן חיצוני של 760 ג'יגה, כך שנפח לא כל כך ח…

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by mazinya,

לאחר מספר התלבטויות החלטתי שאני מעוניין במחשב הזה. הבעיה כמובן שבארצינו המחירים פשוט לא שפויים, ובבדיקה בזאפ יש די מעט חנויות שמופיעות שמוכרות את המחשב והמחירים שהחנות מבקשת לעומת המחיר באתר הרשמי של HP בארה"ב (כ-1050 דולר)... איך נאמר.. שהחנויות בישראל יחפשו אותי בסיבוב כי אין שום סיכוי שאני אתן לחנות כזאת או אחרת להתעשר על חשבוני. והשאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש בכל זאת חנות כשהי בארץ שלא מופיעה בזאפ ושהיא אמינה ואתם יודעים שהיא מוכרת את ה ENVY במחיר שפוי שקרוב כמה שניתן למחיר שלו בארה"ב? עדיין הייתי מעדיף אופציה זו גם בגלל האחריות וגם בגלל המקשים בעברית (שזה פחות קריטי אבל עדיין הייתי מעדיף) 2. במידה והתשובה לשאלה הראשונה היא "לא". מה האפשרויות שלי? האם כדאי לי לקנות את…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. יש את זה בנתיים.... מעבד AMD Phenom X4 9950 Black Edition Box ¤954 כמות:1 pid=AMD1258'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=AMD1258 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤453 כמות:1 pid=38496'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=38496 כונן קשיח Western Digital WD5001ABYS 500GB SATA2 16MB ¤474 כמות:1 pid=5001ABYS'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=5001ABYS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤348 כמות:1 pid=F2-8000CL5D-4GBPQ'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1446 כמות:1 pid=44050'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=44050 צורב Plextor PX-…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by eli_t,

המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם אופיס מוזיקה ומעט מאוד עבור משחקים, לא משהו כבד.. מסך בגודל 22 אינץ'.. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by ido135,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית,צפייה בסרטים,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V,FAR CRY 4,COD AW וכו' עריכה גרפית: Visual C#, Eclipse Visual Studio -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1,680x1,050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by erantzur,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta5, the witcher 3, assassin's creed unity ,far cry 4 וכו.. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אפשרות ל- עכבר, מקלדת ורמקולים אבל זה לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by HoTShoT07,

הייייייי מה קורה ? אני מחפש מפרט חדש עד 4000 שקל בלי ציוד היקפי וגם בלי צורב או דיווידי רוצה משהו שיריץ לי משחקים בצורה טובה צריך אחד בעיקר בשביל משחקים כבדים

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שימושים: משרדיים, אינטרנט, שעה וחצי ביום צפיה סרטים בממוצע. משכו את תשומת ליבי המחשבים הבאים: המחשב הראשון: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152100 MSI GX720-1W1US NoteBook Intel Core 2 Duo P8400(2.26GHz) 17.0" Wide SXGA+ 4GB Memory 320GB HDD DVD Super Multi NVIDIA GeForce 9600M GT - Retail מחיר כתשע מאות דולר, משקל 3.2 ק"ג, מעבד מהיר תומך בוירטואליזציה, כרטיס מסך ברמה גבוהה המחשב השני: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152095 מפרט: MSI GT627-216US NoteBook Intel Core 2 Duo P8400(2.26GHz) 15.4" Wide XGA 4GB Memory 320GB HDD 7200rpm DVD Super Multi NVIDIA GeForce 9800M GS - Retail 1GB DDR3 VRAM & 7200rpm 320GB hard drive …

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by ShuBy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אלא אם כן השיפור שהוא מביא משמעותי ועד 1000-500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : For Honor , BF1 , Dishonored 2 , Mass Effect :Andromeda , Witcher 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך "23 1920x1080 א…

19. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצרכי עבודה עם קבצי אקסל רבים וכבדים, Udemy, הרבה דפי אינטרנט פתוחים במקביל וכן הרצת קוד בשפות שונות - VBA, Python. לצורך אינדיקציה מחשב שברשותי משנת 2013 אינו עומד כלכך בעומס - (ASUS, 8GB RAM, intel i5, ssd for OS). אני מתלבט בין כמה מחשבים של Dell - מפרטים מצורפים בקובץ נפרד. בנוסף רציתי לשאול כמה דברים: 1. עד כמה חשובה מהירות הזכרון - למשל 1.8GHZ לעומת 2.4GHZ? 2. האם יש הבדל מהותי בין מעבדי אינטל i7 דור 7 ודור 8? 3. האם שווה לחכות למעבדי i9? תודה רבה לעונים! עמית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,500 ש"ח חריגה של 500 ש"ח 2. …

20. היי, אני רוצה להביא מחשב נייד לתכנות מארה"ב.. מצאתי את המחשב הזה אבל הבעיה שהוא refurbished אבל המחיר ממש טוב. אשמח לעזרתכם. http://www.bestbuy.com/site/lenovo-geek-squad-certified-refurbished-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-ssd-silver/7017037.p?id=1219247175640&skuId=7017037 ויש גם את האופציה הזאת: http://www.amazon.com/X555LA-inches-Laptop-Intel-500GB/dp/B00YR6BME6/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1440447928&sr=1-2&refinements=p_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_89%3AAsus%7CLenovo%7CAcer%7CHP%7CDell%7CMSI%2Cp_n_feature_thirteen_browse-bin%3A9521913011%7C9521914011%7C9521915011%2Cp_72%3A1248880011%2Cp_n_feature_sixteen_browse-bin%3A…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Mics,

* מטרות המחשב היא בעיקר ללימודים אבל גם פנאי, צפייה בסרטים בסופ"ש, משחקים מידיי פעם. * עדיפות למסך של לפחות 15.6 (אני רגיל למסך 23 במחשב השולחני) * רזולוציית המסך HD עם עדיפות לFHD אבל זה לא דיל בריקר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מחשב עם trackpoint (לא דיל בריקר) * משקל רצוי? לא משנה, כושר זה דבר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות, עם עדיפות ליותר. אפשרות לסוללה מוגדלת - יתרון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יצאת HDMI. לפחות כמה כניסות USB. * Bluetooth? לא צריך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD עם 500-1000GB, אין צורך בSSD. * כונן אופטי? לא חובה, עדיף שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צר…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by roi_galgal,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.fallout4, dark souls 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) fullHD אבל מתכנן 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by leon2810,

שלום, ההיתי רוצה בבקשה שתעזרו לי לבנות מחשב חזק אני קונה את החלקים בחול התקציב הוא 3000 שח בישראל אבל כיוון שזה מחול זה אמור להיות זול יותר לא? יש חנות אולי בארהב שאתם מציעים אליה? 1. 3K שח למטרות: תכני HD, משחקים, 2048*1536 אין צורך בציוד הקפי יש צורך בהכול שקט המחשב חשוב 7

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by belldom,

אפשר לחרוג במידת הצורך. (עד 500ש"ח) מחשב למסחר נטו, ללא משחקים, המרות או וידאו. מחשב אמור לעבוד 24 שעות ביממה. מארז מקורר (?). אמור להריץ 2-3 תוכנות במקביל שקשורות לבורסה שהעיקרית (והכבדה) ביניהם היא BIZPORTAL TERMINAL. לפיכך המחשב צריך גם להיות מחובר ל- 2-3 מסכים (אין צורך במסכים) חשיבות הרעש לא קריטית (6/10). צריך לכלול גם מערכת הפעלה + עכבר ומקלדת +צורב. איחסון לא צריך להיות גדול 500GB יספיק. לא מתוכנן אוברקלוקינג. תודה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by SlimShady_1,

מעבד+לוח אם+כרטיס מסך בינתיים יש לי שני אופציות AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D HIS X850XT DVI VIVO 256MB PCIe או AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI וריאציות נוספות/הצעות/רעיונות הכל יתקבל בברכה

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים