עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, תקציב: עד 6600 (המחיר של ה-MBA, גרסת 13"), רצוי הרבה פחות. שימוש: אינטרנט, סרטים (Full HD), מוזיקה, תוכנות משרדיות. מעבד: 1.7GHz ומעלה. זכרון: 4GB ומעלה. גודל מסך: 13" כמובן. משקל: עד 1.5 קילו. זמן עבודה מסוללה: הכי קרוב שאפשר לאורך החיים של המחשב. חיבורים: USB3, רשת (אפשר גם עם מתאם),Mini DP/Mini HDMI, קורא כרטיסי SD. אחסון: SSD 120/128GB. מ"ה: לא משנה, יותקן Dual/Triple Boot של חלונות ולינוקס שטח נדל"ן על שולחן העבודה הוא נושא רגיש וחשוב ולכן אני נוטה לכיוון ה-MBA שהוא בעל רזולוציה של 1440x900 בניגוד לאחרים שהם 1366x768 אבל הארנק שלי חולק על דעתי ולכן אני פונה אליכם. כמו רבים אחרים גם לי נמאס להסתובב עם תיק גדול על הגב ובו מחשב 15.6" במשקל של יותר מ-2.5 קילוגרם. …

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by tmpusr,

כל הדגמים שראיתי כוללים את ה-ATOM 270 שהוא חד-ליבתי. יש לי את ה-ASUS R2H ותוספת הביצועים הצפויה מה-ATOM 270 לא כזו גדולה שמצדיקה שדרוג. כפול ליבה זה כבר סיפור אחר. יש UMPC כזה בשוק? צפוי להגיע בקרוב? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by DXM,

שלום אז ככה אני מלחיט לקנות מחשב נייד ללימודים, עכשיו עקב סיבות מסוימות החלטתי ללכת על מחשב UMPC כמו הACER ONE הASUS EEE והMSI WIND. אז ככה סדר העדפות שלי למחשב: יכולת להריץ VISUEL STUDIO EXPRESS C++AND CSHARP. עמידות: המחשב הולך לעבור הרבה טלטלות ולכן חשוב לי שיהיה עמיד (לכן לדעתי רצוי לקחת מחשב בעל כונן SSD). זמן סוללה גבוהה. מעבד אינטל ATOM. מסך 8.9/10 אינץ.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  4. המעבד הזה כבר 4 חודשים בשוק... הגיוני שעדיין בלתי אפשרי לבצע לו undervolting? אני מחפש בנרות כבר המון זמן...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by t d,

שלום! היום שידרגתי את המחשב שלי מp 1.7Ghz 256 sdram mx 440 ל: p 1.7GHz (המעבד זה הדבר היחיד שלא החלפתי) motherboard asus p4p800 ram 512 DDR radeon 9800 pro 128mb 256bit והייתי שמח, לאחר שהתקנתי הכל (כולל את הדרייבר של radeon catalyst 4.6) החלטתי לנסות את הביצועים החדשים, נסיתי עם ut2004 , והעלתי הרבה מהגרפיקה לhigh , וזה רץ יותר חלק, אבל לפעמים מקרטע קצת, כמו שמשחקים באינטרנט ויש lag רק offline אני מזיז את העכבר או מקיש על המקלדת ולוקח איזה שנייה להגיב, למישהו יש רעיון?! אני יודע שזה לא בגלל המעבד, המחשב עדיין אמור להיות די חזק איתו.. (על פי האנשים הטובים בזיג זג)....

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by Snufkin,

יש לי את המחשב שמופיע בחתימה ורציתי לדעת מה לדעתכם כדי לי לשפר.... אהה וקניתי השבוע גם HD חדש 250GB של היטאצ'י (SATA1)...

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by neutron,

Hey guys, I'm looking to upgrade my pc, I'm playing alot, and I need a better fps basicly. I've got now P4 1700MHz, Radeon9500, 320 SDRAM. In the game I'm playing (counter strike), I've got like 30-90 fps (huge drops) and want to get a stable 100 fps. maybe to get P4 2.8GHz (990 nis) or to get Radeon9800 Pro (1330 nis) I dont have a high bugget, so be gentle :'(

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by arbelt,

שלום, אבקש את עזרתכם בפתרון בעיה של USB לא מזוהה במחשב DELL V131. רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה WIN7. USB2 עובד אך 2 USB3 אינם עובדים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה, ארבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bad-sector,

אני מטעין את המחשב דרך ממיר מתח וישנה תופעה הזויה - כל פעם שאני מנתק את המחשב מהמצית (מממיר המתח) ה USB נכנס לעבודה מלאה וכשאני מחבר שוב הוא מתנטרל ועובד רק לסירוגין. האם יש משהו ספציפי שניתן לעשות או משהו מוכר?

10. Started by o.s,

שלום, קניתי את המחשב נייד הנ"ל לפני שבוע וראיתי שבצד אחד יש שקע של USB שהוא קצת רופף ,והתקן ה USB שמחברים לא נכנס לגמרי עד הסוף, יחסית לשקעים אחרים ורציתי לדעת האם התיקון של זה זה משהו שכלול בביטוח מאחר ואומנם כרגע הכל עובד אבל אני מפחד שבשלב מסוים המגעים ישתחררו או משהו. תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. Started by KomAsaf,

היי, שוקל לקנות את הזנבוק החדש של אסוס. קראתי באחת הביקורות שלאחר שימוש והקלדה ממושכים (מחשב לשימוש סטודנט), מתחילים להרגיש חתכים או אי נעימות במפרק בגלל העיצוב הדק והקצוות החדים שלו. מישהו יכול לאשש או להפריך את זה, מנסיון?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  12. אסוס הציגה לאחרונה נייד 15.6 אינצ' עם מפרט שלא כמו השם, רחוק מביצועים של אולטרה בוק ומציג את הטופ כמעט בתחום החומרה. מדובר ב-ASUS ZENBOOK Touch U500VZ בלי להכביר יותר מדי במילים, רק ניתן למפרט לסבר את העין - מעבד Intel Core i7-3612QM 2.1 GHz , זכרון בנפח 8 ג'יגה, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 650M זוג כונני SSD מדגם ADATA XM11, לקבלת נפח כולל של 512GB מאפיינים פיזיים - מידות אורך-רוחב-גובה 254-380-20 מ"מ (כן, 20 מ"מ גובה) ומשקל של 2.2 ק"ג בלבד. סוללת 8 תאים, 70WH. והדובדן - מסך מט IPS בגודל 15 אינצ' ברזולוציה של 1920x1080. ביקורת על הנייד אפשר למצוא ברשת - http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Zenbook-UX51VZ-U500VZ-Notebook.84246.0.html כמו שזה נראה, יש לאפל מתחרה חדשה …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. איך המפרט שלו וכמה אתם מעריכים שהוא שווה בארץ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. שואל בשביל חבר שמתעניין במפרט זול יחסית מ KSP. FYI: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 512MB Starex ==> ישודרג ל 1-2GB דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA ==> ישודרג ל- 250-300GB כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E ==> ישודרג ל- 7300GS כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 2450 ¤ ==> יצא כ- 3000 - 38…

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  15. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤419 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G ¤404 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39477 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤426 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤151 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe ¤692 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28681 מארז ללא ספק Raidmax Apex ¤163 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APEX ספק כח Seasonic S12II 430W ¤339 כמות:1 http://www.sk…

• 15 תגובות
    • 948 צפיות
  16. רציתי לדעת אם יודעים על הדבר הזה בארץ? כי אני מאוד מתעניין בזה ואני מתכוון לקנות מה זה ה ViDock ? ה ViDock זה קופסה לכרטיסי מסך רגילים של מחשבים נייחים. את הכרטיס מסך של מחשב נייח (שנועד במקור להיות בתוך מחשב נייח בלוח אם שלו) מכניסים לתוך הקופסה ומחברים אותו בתוכה ואת הקופסה פשוט מאוד מחברים ללפטופ דרך חיבור pci express 2.0 שאין לכל הלפטופים שהוא מהיר בהרבה מה USB 2 וכנראה גם מה USB 3.0 . אחר כך פשוט מאוד מתקינים את הדריוור של הכרטיס מסך ממש כאילו יש לכם אותו בתוך המחשב בצורה רגילה לחלוטין , עושים ריסטרט ללפטופ ואז משחקים עם הכרטיס מסך שבקופסה. הלפטופ משתמש בכרטיס מסך שבקופסה בתור המעבד הגרפי עבור המשחק כך שתוכלו לשחק עם הגדרות גבוהות בהתאם לכרטיס מסך שהכנסתם לקופסה.…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. טוב אז למען האמת חיכיתי למכשיר הזה המון המון, ועכשיו סוף סוף הוא יצא רק באנגליה ב 15 לנובמבר ואתמול 11\22 הוא נחת לי בידיים! אני יתחיל בתיאור אחד מדהים! , במידה ותירצו לדעת פרטים אשמח לענות על שאלות.. הווינדוס 7 מאד נוח עם הטאץ , רק צריך להיתרגל ולהבין מי מה מו... האנדרואיד עובד מהר להחריד! עכשיו לשאלתי.. אני חובב אייפון ולא אנדרואיד... לכן צריך את עזרתכם איך אני מתקין ממשק ומקלדת בעברית באנדרואיד 1.6 ? כמו כן הבנתי שיצא אנדרואיד חדש למכשיר הזה ,מישהו מכיר? יודע מאיפה להוריד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, יש לי את המחשב הזה לתיקון. התקנתי לו ווינדוס 7 אבל הוא לא מזהה כמה מהרכיבים כמו כרטיס הרשת וכו'. יש למישהו מושג מהיכן ניתן להוריד לו דרייוורים? תודה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by jehova,

שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית. אני מריץ ויסטה 64 על המחשב הנ"ל. דל מסתבר לא תומכים במחשב כאשר רץ עליה משהו אחר מויסטה 32. הצלחתי בעבר להתקין דרייברים שיעבדו כמו שצריך אבל עכשיו זה לא עובד.. אולי מישהו יכול עזור לי? ממש לא בא לי ויסטה 32!! תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. המחשב מציג את השגיאה הבאה: interrupted operation: insert recovery CD or other recovery media and reboot your PC רק את הbios ניתן להעלות, או CD. חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מאוד נפוץ וניסיתי המון פתרונות, אך כלום לא עזר... המחשב הוא של hp, ניסיתי להפעיל את השחזור שהם מציעים מתוך ההארד דיסק (F11) ולא עבד. ניסיתי להריץ mhdd אך הוא לא מזהה כלום, דוג': http://www.ruterk.com/image/rbcd/rbcd_mhdd.gif אצלי פשוט לא כתוב שום דבר שם. בסופו של דבר החלטתי להתקין XP ולסיים עם זה, אבל ברגע שהוא מעלה הכל ובsetup הוא מגיע לחלק של starting windows ישר קופץ BSOD עם השגיאה 0x0000007b הרצתי טסט על ההארד דיסק דרך הbios וכתוב בסיום pass. למישהו יש רעיון מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by gshhar,

שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב מסלול של פיתוח תוכנה MCPD ולצורך זה אני מחפש נייד חזק, יש לי כמה דגמים שאני שוקל לקנות אולם הייתי מעדיף את ה-MacBook Pro החדשים עם מעבדי Sandy Bride. האם יש אפשרות להריץ על ה-MacBook Pro את הפלטפורמה הנ"ל או שאני אצטרך רק מחשב בסביבת Windows ? תודה.

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by tood24,

היי, vostro 1015 מגיב בקושי מה הסיבה? כוונתי היא כל אייקון שאני מסמן לפתיחה נפתח אחר 10 דקות מינימום ואו שלא נפתח בכלל מה הסיבות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by totbod1,

אז מה בעצם ההבדלים ביניהם? מלבד המסך. מה יותר משתלם לסטודנט? (הכוונה היא לגרסא המשודרגת). האם יש אפשרות להוסיף לאחד מהם\שניהם שלט?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by totbod1,

האם מישהו כאן יודע מתי המחשב אמור להגיע לארץ? אני רוצה להזמין, ופשוט כל החנויות אומרות שאין אותו המלאי.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by Classify,

שלום החלטתי לקנות את הנייד הזה (לסטודנט).. תקציב של 5 - 5.5 אלף. ראיתי שיש הרבה דגמים שלו ובהרבה מקומות. אני מעוניין במעבד T7250 ו-2GB זכרון (המעבד והזכרון זה מה שראיתי משתנה מדגם לדגם פחות או יותר). יש עוד משהו שאני צריך לשים לב אליו? ואיפה כדאי לקנות. *יש המלצה לתיק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים