עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם שמי עמית, מעוניין לרכוש מחשב נייח + מסך עבור משחקים. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיהיה מקורר ומאורר היטב, כרטיס מסך חזק, בעל לוח אמ איכותי ללא עובר אוברקלוק. בקיצור סומך עליכם המלצות מחברת: TMS בלבד. אודה לעזרתכם בנושא בהקדם. תודה מראש לכל העוזרים. עמית

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. אחותי עובדת כגרפיקאית והיא צריכה לקנות מחשב מקצועי לגרפיקאים ועוד כולל התקנה תוכנות כמו פוטושופ כד'.. מישהו מפורום הציע לה מחשב, הנה מפרט: מעבד I5 מהסדרה היקרה של טושיבה, 6 ג'יגה זיכרון והחלפה של הכונן הרגיל ל SSD 120 GIGA מהיר. מדובר במחשב מהסדרה היקרה ולא הרגילה של טושיבההמחיר של המחשב זה 6200 ש"ח ועוד התקנה 700 ש"ח.צורת התשלום היא העברה בנקאית של 6200, ובקבלת המחשב תוספת 700 עבור ההתקנה. איפה אפשר למצוא באתר של חנות טובה שמוצע מחשבים נייחים מקצועיים לגרפיקאים או הרכבה עצמאית בעיר ירושלים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 470 לוח אם Socket754 - VIA K8M800 - Gigabyte GA-K8VM800M - M.ATX - 3Y Warranty - BULK 450 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - W.D 380 צורב LG 52/32/52 OEM CDRW white - 1Y Warranty 150 רמקולים Genius SP-Q06S - Black 34 מארז Foxconn 3GTK-278 + FSP 300W + 80mm Fan - 1Y Warranty 190 עכבר Microsoft Optical Basic Black Mouse - OEM USB 60 מקלדת Genius Black Keyboard KB10-X 40 מסך CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - DynaFlat - 110mhz Bandwidth 740 הערותיכם, הייתי רוצה גם לקצץ אולי בתקציב לכיון ה2500 ת…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by naki,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, אינטרנט, אופיס, סרטים, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the whicher 2, theif ,company of heros 2, red alert 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינו…

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  5. כתבתי כאן בעבר, ועכשיו יש לי דרישה די SOS, בגלל פרוייקט שחייבת להתחיל מיד. מאמינה שכבר יש כאן הרבה מאוד הצעות מתאימות אשמח אולי אפילו לקישור בעיקרון העבודה עבור גרפיקה ועריכת ווידאו בעיקר בפרימייר. התקציב הוא כ5K ואין דרישה למסך מקלדת ועכבר בשלב הזה אשמח להצעות או להפניות מתאימות המון תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. אהלן, אין שימוש במשחקים, רק סוליד וורקס, 3DMAX ופוטושופ, יש צורך גם בווינדוס 7 ומקלדת. מסך 23" כבר יש. איזור רמת גן תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה מספיק חזק עבור הדמיות בתוכנות סקטץ' אפ / וי ריי של סקאט אף שימוש ברינדורים המון / שירטוטים באוטוקאד (בנוסף אני גם חובב מוסיקה ואני מתעתד לחבר ציוד חיצוני כגון מיקסר אבל לא צריך להתייחס לזה מידי) התקציב שאני יכול 6000 ש"ח (כולל מסך אם אפשר מקלדת ועכבר) עדיף לא לחרוג מהתקציב, ניתן להשתמש בכל התקציב. חוץ מעבודות שתיארתי לעיל, אני לא יודע לעשות דברים מתקדמים כגון אוברקלוקינג אז תקחו את זה בחשבון. לא צריך ווינדוס יש לי כבר. המחיר צריך להיות כול הרכבה שזה בד"כ דרך אייבורי או קיי אס פי בהצעה עצמה. אני חושב שדי מיציתי את הבקשה. אשמח לעזרה מאחר ואני לא כל כך מנ…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by funkyfrog,

שלום לחברי הפורום, הפנו אותי מפורום אחר על מנת לקבל עזרה מקצועית בקניית מחשב נייח. הדרישות הם: גלישה רגילה באינטרנט (פייסבוק וכל האחרים). צפייה בסדרות באיכות רגילה, לא HD. המחשב לא צריך להריץ משחקים כבדים רק פלאש ומשחקים שבאים עם הווינדוס. אין צורך בשטח איחסון גדול, 50-100GB בהחלט יספיקו. אין צורך בציוד הקפי (מסך, עכבר, מקלדת). אין צורך במערכת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ויתרום מזמנו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by daido,

שלום לכולם אשמח לקבל עזרה בבנית מפרט לפי הפרמטרים הבאים: * מדובר על מחשב נייח * מדובר על טווח של עד 1700 * מטרות המחשב: א. שיעמוד בדרישות windows 7 העתידי זו הדרישה הראשונה, שהמחשב ידע לנצל את כל תכונותיו ויפעל חלק ב. למטרת הורדות במיול ג. עבודה עם אינטרנט ד. עבודה עם אופן אופיס ה. צפיה בסרטים * לציוד היקפי אני לא זקוק בכלל * הכרטיס קול אני לא צריך שיהיה כלול, ואם אפשר לוותר על מאיץ גרפי אז אעדיף את זה שמובנה על הלוח אם, אבל תלוי בדרישות של windows 7 לכן אם זה מספיק כמובן שההעדפה הראשונית והברורה הינו הכרטיס המובנה כמו אלא שיש על הלוחות של גיג'בייט. * עדיף שהלוח אם יהיה של גיג'בייט בגלל הכרטיס גרפי המובנה וזו חברה מעולה. * חשוב שהמחשב יהיה שקט והקירור סטנדרטי * אני מתכוו…

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by OrenC,

1. תקציב מקסימלי - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2.שימושים: מוזיקה, [עריכה בקטנה, Traktor], סרטים HD, -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות . 3. צורך בציוד הקפי - לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, ספק [יש ספק גנרי חדש מהמחשב הישן של SAMA 500W - לא מדהים, אבל יחסוך 400-500 שקל] - אלא אם אפשר למצוא ספק שלא יכביד על התקציב... מארז. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 [מאוורר מעבד שקט שמומלץ?] 6. (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. Started by Abyss,

היי . אז ככה, אני רוצה מחשב נייח למטרות עבודה ובעיקר גיימינג אבל לא למשחקים כבדים במיוחד (Sc2, LOL) . עד כה מצאתי מפרט מתאים במחיר של 2700 של ב- KSP כאשר הלכתי על ה- GT630 (שקראתי ביקורות שהוא כרטיס מאוד גרוע אפילו למחיר הנמוך שלו).

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, המחשב עושה בעיות והגיע הזמן להחליף אותו. משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, ובנוסף אני מתקין עליו איזו תוכנה שמשמשת אותי בעבודה שצורכת זיכרון, ככה שדרוש 2 גיגה, ועדיף כבר 4 שלא יחסר בעתיד, ונחמד שיהיה חזק ומהיר.(אין לה בכלל צרכים גרפיים. זה פשוט בסיס נתונים של אורקל) אשמח גם על המלצה על היכן לקנות (גר קצת דרומית לחדרה ויהיה נחמד שהאחריות באיזור, אלא אם כן אתם אומרים שמשתלם בהרבה חנות באיזור ת"א) תודה, ערן

13. Started by Psy,

שימושים - אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס אין צורך במסך הארדיסק אני יכול להביא חיצוני אז זה גם לא בעיה - לא חייב הארדיסק גדול אם זה יחסוך בעלות אפשר לחסוך גם בצורב DVD כי יש לי אחד כזה חשוב שיהיה עם לפחות 3 , 4 ג'יגה זיכרון פנימי עוד דבר שהוא הכי חשוב, אני מחפש מארז קטן, כמה שיותר קטן ככה שהלוח אם צריך להתאים לכזה איפה אני מוצא דבר כזה ? אני רוצה מחשב נייח אבל שיהיה קומפקטי ולא עם מארז רגיל תודה !

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by eli Mishayev,

שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש ואשמח לקבל הצעות וכיוונים למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תוכנה קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO, PUBG, Battlefield ושאר משחקים חדשים שיצאו בהמשך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by MrEitan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 .א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSO, PUBG, GTA V ועוד משחקים חדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ, 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם שמי עמית, ורציתי להתעייץ איתכם לפני שאני קונה מחשב נייח, עד עכשיו היה לי: פנטיום 4.3, 512 זיכרון פנימי, לוח אם מבית חברת Asrock, מארז של ZIP, וכרטיס מסך 7600GS AGP. הלך לי הכרטיס הבנתי שאני חייב להשתדרג. לפני שהתחיל אומר שאין צורך בציוד הקפי. יש לי מסך: Flatron L1732TQ 17 אינץ' הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב שיספק אותי למשחקי רשת, כרגע אני משחק: קאונטר-סטרייק ואני יודע שהוא לא דורש הרבה אבל בטח בעתיד השאף לעוד או סתם במקביל.. מפרט שיהיה מאוד קריר, חזק, עדיפות גבוהה למעבד intel, וכרטיס מסך Geforce, שאיפתי שהמחשב החדש ירגיש לי "עולם אחר" מהקודם. ו יהיה חזק לשנתיים הקרובות. מעדיף חנות שבאזור המרכז, בעבר שאפתי לקנות מTMS, אשמח עם תביעו את דעתכם על חנות ז…

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  17. שלום לכולם אשמח לעזרתכם בקבלת מפרט למחשב נייח לבית עד 4,000 ש"ח למשחקים. כל הפרטים מפורטים מטה. המון תודה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם ניתן - במקור תוכנן תקציב נמוך אף יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + שימוש ביתי לעבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, Starcraft, CS:GO, י…

18. Started by NRT,

המחשב ישמש ללימודים וגיימינג קל (sims ודברים כאלה). הרכבתי את זה https://tms.co.il/builds/409953 הוספתי support bracket בשביל השקט הנפשי. אולי מיותר אבל המחיר נמוך אז אמרתי שיהיה. מעוניין לדעת האם המפרט מאוזן והאם הייתם מורידים\מוסיפים דברים אחרים. תודה רבה!

19. אהלן, אני זקוק למפרט למחשב נייח לצרכי פיתוח תוכנה עם וירטואליזציה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000, מתאפשרת חריגה מוצדקת עד 8,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, הרצת מספר dockerים ו-VMs בכל רגע נתון, עריכה גראפית ווידאו בקטנה ממש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך …

20. היי אני רוצה לקנות מחשב נייח להורים כי הישן התקלקל ( אין צורך באביזרים נלווים ). בגדול כל מה שנדרש ממנו זו האפשרות לגלוש באינטרנט, לראות סרטים ולעבוד עם מסמכים (בלי קשיים). כמובן שעדיף שהוא לא ירעיש כמו משאית או שייסגר בגלל החום בחודשי הקיץ. האם אפשרי למצוא משהו בסביבות האלף שקל או פחות שיעמוד במטרות הללו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במיד…

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by ilay899,

שלום, אני מעוניין לקנות מפרט מחשב להרכבה עצמית. חשוב שהיה שקט, חזק, רוזולוציה 1920X1080 HD, מתאים לגיימרים וטוב לבניית תוכנות. כול מי שיוסיף תגובה לעניין יקבל: או וינדוס 7 או אופיס 2010 או אופיס 2007 ב80 ש"ח בילבד כולל משלוח!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by paco,

אממ מחפש מפרט למחשב נישא.. שאני אוכל לראות בו סרטים... לשחק כמו בנאדם .. אני יודע שבמחשבים נישאים זה בעיה.. אבל זה חשוב.אממ widescreen..משהו איכותי בקיצור.. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by nucleo,

שלום רב, חבר שלי מעוניין בהצעה לפרט עבור מחשב שישמש לעריכת סאונד. שימושיו יהיו בעיקר קיובייס אם כי לא רק תהיה המון עבודה עם מידי והעמסת ערוצים. אין לי ממש מושג מה זה אומר (: כרטיס קול כבר יש לו (motu) ולכן לא צריך. גם מסך לא צריך. עוד הוא רוצה לדעת אם מישהו פה ממליץ לו ללכת על מחשב מקינטוש במקום כמו שהרבה המליצו לו במקום אחר. הוא אומר שאם מק אכן עדיף, לא תהיה לו בעיה להעלות את התקציב בכמה אלפי, לסביבות ה12,000. אישית אמרתי לו שאני חושב שזה בזבוז של כסף אבל שאשאל פה למקרה שאני טועה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא קריטי לי כרגע …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by doreiny,

שלום לכולם. אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב שישמש אותי להקלטות, את הכרטיס קול אני קונה בנפרד (RME,TC, או משהו בסגנון) גם מסך בנפרד, התקציב הוא למחשב נטו.. רציתי לדעת מה אתם אומרים על מעבדי ה I7 , איזה לוח כדאי, כמות זיכרון, כרטיס מסך כמובן לא חשוב במיוחד דיסק עדיפות ל 1 TB , המחשב הולך להריץ קיובייס... וזהו.. תודה מראש לעוזרים (:

• 3 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים