ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8864
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8864 אני חושב שאני מוותר על הווסטרו ועל הinpiron לטובת מחשב נייד של gigabyte, למה? אחרי קצת חיפושים בזאפ הגעתי לחנות בשם "שניידר"(אם יש לכם פידבק על החנות תביעו את דעתכם בבקשה כי שמתי לב שנותן האחריות שם הוא "Mor Levi Technologies" - מוכר? ) ומצאתי שם את ה גיגהבייט 14.1" 250gb-5400RPM 2gb T7250 והכי חשוב הכרטיס מסך : 8400M GS המפרט הזה מגיע עם תג מחיר של 4,689₪ כך שנראה לי שזאת העסקה הכי משתלמת שאני אוכל לקחת לא? *שימושים: סרטים, אינטרנט וקצת משחקים פה ושם ( פיפא CS PES) די זול לא? ולמה אני לא יכול למצוא ביקורות על שום נייד של gigabyte? מה אתם אומרים? אני צריך את האישור שלכם! עריכה: מצטער על התגובה הכפולה.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני ראיתי כמה סוגי מעבדים מובילים של DUAL CORE 2 למחשבים ניידים T7500 ו T7250. עד כמה T7500 יותר טוב שבאמת שווה לשלם יותר או שהשינויים מזעריים. כמו כן אשמח לדעת על מעבד מתוצרת DUAL CORE 2 למשבים ניידים שנותן את התמורה הכספית הטובה ביותר.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
אני סטודנט כך שתקציבי מוגבל לסביבות 6-7K גג. האתר Tablet PC Review ממליץ מאוד בחום על HP מסדרת tx2000. מצאתי אותו בסביבות ה6.5K כאן בארץ (שזה נראה לי הכי זול מבין כל הטאבלטים שמצאתי). הבעיה היא שהוא מבוסס על הAMD Turion שמפחיד אותי קצת, כי הוא פחות חסכוני ונותן פחות ביצועים מC2D באותו תדר. בנוסף הוא עשוי פלסטיק ולא חומרים קשיחים (כמו לנובו או Dell, לדוגמא). האם מישהו פה באמת ממליץ עליו? האם יש טאבלטים אחרים שמומלצים בטווח המחירים שלו? אני לא צריך את הרמקולים המצועצעים, או את כל האופציות הפלצניות של HD Playback, או אפילו DVD. המחשב הזה יהיה נטו לעבודה באוניברסיטה לסיכום הרצאות וכתיבה בו במקום על דפים. בנוסף, קרובים שלי טסים לארה"ב בשבועיים הקרובים. האם כדאי לי לבקש מהם לקנ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ובכן,החלטתי לאט לאט להעביר את העבודה שלי לצורה יותר ניידת. הייתי רוצה שיהיה לי מחשב נייד שמכיל את כל החומר שלי ושאותו אני יכול לקחת לכל מקום. כרגע, על המחשב הנייח, אני עובד עם WACOM גם מתוך נוחות הממשק וגם כי אני נוהג לשרטט הרבה. אני חושב שכשמדובר במחשב נייד אז שיטה זו, על המסך עצמו, תיהיה הרבה יותר יעילה. לכן אני מחפש TABLET PC כלשהו... אבל אני מאבד את עצמי כשאני מתחיל לבדוק את כל המוצרים הזמינים. הנה כמה העדפות: - הרזולוציה לא צריכה להיות גבוהה במיוחד (בכל מקרה עדיף רזולוציה גבוהה מאשר מסך יותר גדול - גודל המסך לא משחק בכלל תפקיד. הרזולוציה תפקיד קטן). אבל איכות המסך, רצוי שתיהיה מצויינת. - המעבד צריך להיות חזק ובעל זיכרון מהיר. הנייח שלי הוא Allendale 6400 שהרצתי ל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.techspot.com/guides/112-laptop-buying-guide-200808/
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
-
ממה שקראתי בפורומים ראיתי שאתם לא ממש בעד המוצרים שלהם בתחומים האלה, למה? המארז נראה לי ממש נוח, מאוורר מאוד, ויפה... הבעיה היא במחיר = 1450 את הספקים שלהם בכלל אין מה לדבר על איך שאתם קוטלים אותם... הספק 500W עולה = 680 600W עולה = 830 ז"א למעלה מ-2000 שקל עוד לפני שהתחלנו... אם זה משנה המחשב בעיקרון יכלול את ה- P5B Deluxe, E6400, 1950PRO אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה בעניין הזה, למה מה שהצעתי לא טוב, מה אתם מציעים במקום, ואם יש גם מבחני ביצועים תודה!
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי שאלה האם אפשר לקנות THERMALTAKE SHARK וגם BIG TYPHOON האם זה לא יגע אחד בשני במאוורים של הארחורה אם ה ביג תיפון סלחה אם זה לא בפורום זה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות את lenovo thinkbook 16p g2 ורוצה זיכרון פנימי גבוה עם יכולת לשדרג.. יש שני דגמים עיקריים למחשב, שניהם עם סלוט מולחם וסלוט זמין לשידרוג. אחד הוא 8+8 והשני הוא 16+16, לנובו כותבים באתר שלהם שמגבלת הזיכרון היא 24 למחשב של ה8 המולחם (8+16) ו32 למחשב שיש לו 16 מולחם. יש למישהו ניסיון עם שדרוג מעבר למה שהם מציעים? למה אין תמיכה בסטיקים של 32gb? לינק ל8+8 - https://psref.lenovo.com/Detail/ThinkBook/ThinkBook_16p_G2_ACH?M=20YM002UIV 16+16 - https://psref.lenovo.com/Detail/ThinkBook/ThinkBook_16p_G2_ACH?M=20YM002VIV תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום, חזרתי להתייעצות סופית. השאיפה הייתה לשדרג את המחשב הנ"ל (עם I5 3210M) בSSD MSATA. המכשול היחיד הוא נושא האחריות. אני מבין שכנראה לא תהיה בעיה, אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון שהתקנת SSD שלא מגיע במפרט המקורי והותקן שלא דרך החברה, תפגע באחריות. מהחנות (שניידר) ענו לי כי לא תהיה שום פגיעה באחריות, אם כי, כמובן, הרכיב הנוסף לא יכוסה. מצד שני, זה לא מייל שמחייב את היבואן. היבואן, מצידו לא מתעסק עם לקוחות קצה ולכן אין לי איך להשיג את אישורו בנושא זה. IBM? בכלל לא אכפת להם. הם לא מתעסקים בזה. מה אני עושה? הדבר האחרון שאני רוצה הוא הרחבת אחריות ב400 ש"ח ובאותה נשימה לבטל אותה כליל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! רכשתי בשבוע שעבר מחשב נייד Lenovo ThinkPad E540, למחשב יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 740M 2GB ו - Intel HD Graphics 4600. כרגע הרזולוציה המוגדרת היא 1366X768, בנוסף ה- DPI מוגדר על 100%. (חשוב לציין שעשיתי ClearType לפחות 200 פעמים..) הבעיה שלי שהפונטים לא מוצגים בצורה חלקה וברורה כמו במחשב הביתי שלי או הלפטופ הישן שלי. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לדעתכם אפשר לסדר את זה? **הדרייבירים מעודכנים
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי ש THINKPAD E580 (דור 8) זמין כבר בחו"ל - למשל https://www3.lenovo.com/sg/en/laptops/thinkpad/thinkpad-e-series/ThinkPad-E580/p/20KSCTO1WWENSG1/customize? (כן, ראיתי שזו הזמנה לעוד שבועיים) מישהו יכול להעריך תוך כמה זמן זה צפוי להמכר בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע ששניהם מעולים אבל אני צריך את המחשב לצרכי תכנות אני פשוט לא מצליח להבין מה תיהיה הבחירה הטובה ביותר בישבילי מישהו יכול לפזר לי קצת את הערפל ? thinkpad e590 http://www.nayadimm.co.il/product/lenovo-thinkpad-e590-20nb002aiv Dell vostro 5590 https://ksp.co.il/?uin=74428
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יודע אם קיים דגם כזה בארץ ומה המק"ט שלו? ThinkPad R50e Intel Pentium M Processor 725 1.6 512MB DDR Microsoft Windows XP "15 Intel Extreme Graphics 2 60GB DVD RW (Combo) UltraNav
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אנני כנראה אזמין מארה"ב מהאתר של לנובו לגבי מפרט החלטתי לבחור מסך 14.1 ולא 15.4 מעבד T8100 , שלוש שנים אחריות ,בטריה 6 תאים ,2 גיגה זיכרון, מערכת הפעלה XP המחיר הנוכחי הנחה + קופון כולל מס בארה"ב עולה 885 דולר שהם פחות מ- 3100ש"ח על זה צריך להוסיף מע"מ ודמי משלוח לארץ אם יש עדיין עולה בערך חצי מהמחיר בארץ
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, ראיתי שlenovo מוציאים בקרוב את הניידים האלה ורציתי לשמוע דעות של אנשים על מה כדאי לקנות. אני אף פעם לא עשיתי את זה אבל אני מתאר לעצמי שתהליך קנייה של נייד כזה דרך ebay נגיד אמור להיות יחסית קל ובטוח, נכון? 1400 דולר על T420 ועוד 16 אחוז מע"מ נשמע לי עסקה לא רעה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל החברים אני ממש צריך את העזרה שלכם במהירות אתמול פירמטתי את המחשב עם XP ועכשיו הווינדוס לא מזהה דרייבר של שום דבר כרטיס רשת מודם וכו ,הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים כולל SYSTEM UPDATE אבל עדיין שום דבר לא מזוהה והוא לא מצליח להתקין את הSYSTEM UPDATE עשיתי התקנה מ 2 CD שונים , האם הוינדוס לא אמור לזהות אוטומטית את כל הדרייברים אנא ממכם אני כבר שובר את הראש מאתמול בבוקר מה עושים
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחשב חדש T440P מעבד : i7 4900 QM 2.8 GHZ זיכרון : GB 8 מסך: 14" FHD lPS כרטיס מסך: GeForce GT 730 כונן קשיח טרה וחצי + SSD 120 GB כונן DVD אחריות: 3 שנים אתר לקוח כמה שווה ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב אז אני יתחיל את הטרד האחרון שלי לפני הקנייה שלי שאם לא תקרה החודש, אז תקרה בקרוב מאוד עקב צורך בנייד חדש שעד עכשיו היה בו פחות צורך, אבל קשה לחיות ללא. ברקע- IBM ThinkPad X40, היה ברשותי מעל 5 שנים, כרגע רק הדיסק קשיח הלך, הבעיה שסוללה ודיסק קשיח יעלו לי מעל 1000 שקל, ולא יתנו לי אחריות על המוצר או על שאר הרכיבים שאני לא יודע כמה זמן יחזיקו מלבד העבודה שהמחשב יחסית חלש. הצורך- מחשב נייד עסקי, לא בגלל שאני איש עסקים אלא בגלל שבהיותי בא מתחום מכירות המחשבים הכרתי לעומק את הצורך באחריות ארוכה ובחשיבותה של איכות הבנייה הגבוהה שמגיעה בזאנר הזה של המחשבים, אני לא רוצה מחשב לטווח קצר אלא אחד לטווח ארוך כמו שנתן לי הקודם. דברים חשובים נוספים שכדאי לציין- 1. מסך מאט בלבד!! אין…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה מהשניים לרכוש. מבחינת המחיר מהמקום שאני קונה בו ה x300 עולה בערך 1000 ש"ח יותר ואני מוכן להשקיע את הסכום הזה השאלה האם זה כדאי המפרטים הם: x200: Processor 1 Intel® Core2 Duo 8600 (2.40GHz, 3MB L2, 1066MHz FSB) Operating System 12 Genuine Windows Vista Business 32 Screen 12.1" WXGA (1280 X 800) Memory 8 2GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory Hard Drive 4 160GB, 7200RPM Serial ATA 2.5" Drive Optical Storage 5 none Wireless 10 Intel® WiFi Link 5100 (1x2 AGN) Warranty 7 Std 1 Yr Warranty Battery 60 6 Cell Lithium Ion Battery (6.5 Hour Run Time) Features Carrying Case. UltraNav (TrackPoint and TouchPad) with Fingerprint Reader Blu…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מחשב thinkpad x230i עם מעבד i3 3110m במהירות שעון של 2.4, 8 ג'יגה ראם וכונן קשיח 120 ג'יגה SSD גודל מסך 12.5" המחשב בן שנה ישנם עוד שנתיים אחריות אתר לקוח, שמור, כמה המחשב שווה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-