עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אז לאחר שהמחשב האחרון שלי שווק חיים וכל נסיון להציל אותו נכשל, החלטתי לפתוח את הארנק השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לגיימינג, כאשר לא באמת אכפת לי שירוץ על ההגדרות הגבוהות ביותר, אלא שיוכל להריץ בצורה חלקה משחקים, וגם להריץ CHROME במקביל בלי לקרוס. כרגע אני משחק רק DOTA וכל מחשב סטרנדטי יכול להריץ את המשחק, אבל אני מניח שבעתיד ארצה לשחק משחקים נוספים קצת יותר כבדים. מאד חשוב לי שהמחשב יישאר רלוונטי גם עוד 4-5 שנים. פניתי לחבר מסויים עם טווח מחירים של 2000-3000 ש"ח, אבל הבנתי שכדי שהמחשב שבאמת יקיים את הדרישות שלי אצטרך לשלם קצת יותר. קיבלתי הצעה למפרט הבא ב3200 שח: לוח ראשי BIOSTAR B150S1 מעבד I5 6400 …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by yinon21,

שלום, יש לי Elitebook 6930P , והורדתי מאתר HP את כל הדרייברים, והתקנתי,עשרות דברים, כולל של כרטיס המסך. לא מצאתי דרייבר למסך עצמו, וכנראה זאת הסיבה לבעיות בתצוגה, ולזה שגם אין איך לשנות את קצב הריענון (refresh rate). מי יכול לעזור? בתודה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. לדוגמה הדגם הזה : ‎Model‎‎ RD510-K.AD23E‎‎ CPU‎‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎‎ Memory‎‎2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎‎ HD‎‎250GB (SATA) 5400rpm ‎‎ Display‎‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎‎ GPU‎‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support)‎‎ Optical Device‎‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎‎ Wireless‎‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎‎ Bluetooth‎‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎‎ Webcam‎‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎‎ Card Reader‎‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro)‎‎ Audio‎‎Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround HD, 24bit High…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום רב, לאחר 5 שנים עם המחשב הקודם הגיע הזמן להחליף כרגע אני לומד ומקים סביבות וירטאליות לצרכי לימוד MCSA שימוש משני - משחקים WOW, חשבתי על המפרט הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, al…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. די, נמאס לי להתלבט ולחכות. אני רוצה מחשב חדש! תנו מפרט מתאים לאוברקלוק ול"משחקים כבדים" מבוסס AMD ללא מסך ,כולל DVD וצורב. תודה!

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום ותודה רבה לעונים, אני בשלבים לפני רכישת מחשב ייעודי לעריכת וידיאו מקצועית לפני כמה שבועות פתחתי דיון דומה שכבר לא רלוונטי, אז מתנצל מראש על הדיון הנוסף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף, אבל גמיש עבור איכות 2. מה שימושי המחשב עריכת וידיאו בעיקר. תוכנות premiere, davinci resolve, after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אני מתכוון להעביר 2 כוננים למחשב החדש, ssd 860 evo+ssd 960 evo 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'…

7. היי אנשים, יש לי אפשרות להביא מחשב מארה"ב ללא מס כלשהו (מלבד עלות משלוח). כרגע אני משחק Archeage שהוא יחסית כבד. מאמין שיהיו אחרים בעתיד. מחוץ לבית ישמש למשחקים וכללי בבית הוא יחובר ל LCD וישמש כמחשב בסלון. * מטרות המחשב? משחקים Archeage\WOW * גודל המסך? 14-16 - מבריק * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. רוב הזמן יהיה מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום לכולם, לאחר כ שבע שנים כי המחשב נימצא ברשותי החלטתי להתקדם, אז הדרישות שלי הן להלן: מערכת מחשב מבוססת AMD (ממש לא מאוכזב מהחברה המחשב שיש לי כרגע הוא AMD ואני מבסוט ממנו לא הייתה לי איתו תקלה פעם אחת בכל השבע שנים) בנוסף איני גיימר רציני אך אשמח שתהיה לי האופציה להתקין משחקים ולהנות מהם עד הסוף. ברשותי מסך 24 אינצ' T240 של סמסונג. אני סטודנט למדעי המחשב שנה שנייה כך שבזמן שאני מתכנת אני מחבר מסך נוסף. לגבי הארד דיסק אין צורך מכיוון שקניתי לא מזמן. מעוניין בכרטיס טלוויזיה בשביל windows media center אשמח לקבל הצעות, אם יש דברים לא ברורים לגבי הצרכים שלי תכול לשאול ואני אענה. תודה רבה, אלדד

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by UV1,

שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים HD ללא ציוד היקפי יחובר למסך 22" מעדיף את SKYPC

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by mor873,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש איזה לוח אם עדיף ל INTEL Pentium 4 - 3.0 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 1.ABIT IC7-G (875P) - ATX - ש"ח 894 2.ASUS P4C800 (875P) - ATX ש"ח 1059 ניראה למרות ש ABIT יותר זול הוא יותר מומלץ פה . לגבי המעבד שמעתי ש - Prescott מתחמם ופחות טוב ( האמת שהוא טיפה יותר זול ) האם זה נכון ? דיסק קשיח :Maxtor 120GB-8MB - 7200RPM S-ATA או WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לשניהם 3 שנות אחריות . כרטיס מסך : (אני לא משחק הרבה ) התלבטות בין : SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail או LEADTEK - Geforce FX 5700 256mb DDR VIVO - Retail שמחירים כמעט זהה - אל תגידו 9800 כי זה עוד 500 ש"ח שאין לי תודה אשמח לקבל תגובות .

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אני חייל ומחפש מחשב נייד שאוכל לעבוד איתו על פי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? פוטושופ / צפייה בסרטים (שאשים מראש על המחשב), קיובייס (למטרת למידה בלבד, התוכנה קיימת על המחשב החזק בבית), אינטרנט. * גודל המסך? 15 ומעלה. * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות. (אופציונאלי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לכמה שיותר כניסות USB רצוי 3.0, (כונן חיצוני / עכבר חיצוני) * Bluetooth? לא חובה אבל טוב שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB ומעלה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני יכול להשיג את המיני לפ טופ הזה של LG עם שנתיים אחריות. הדגם הוא X130 , ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת! כל מה שראיתי הוא שיש לו מפרט זהה לחלוטין כמו של שאר המיני ניידים - ואני יכול להשיג אותו ב 1700 שח' עם 12 תשלומים ללא ריבית. תוספת קטנה : הבנתי שהוא רק כרגע יצא לשוק, וזמן הסוללה שלו עומד על משהו כמו 7 שעות. וגם תומך בתקן n. יש עדכונים?!?!?! אודה לתגובות, מוטי

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Longstrom,

CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU - [482 NIS] 1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - [517 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory - [688 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [698 NIS] 1 Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR Video Card - [1,060 NIS] 1 Sound Card : Creative LIVE! 5.1 Bulk Sound Card - [215 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [56 NIS] 1 CD/DVD-ROM : DVD-ROM AOpen 16/48 Retail - [294 NIS] 1 CD/DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW - [358 NIS] 1 Modem : Encore (Luc…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום קודם המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box ¤664 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4300 לוח אם ASUS Striker Extreme או GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 ¤1722 ¤1775 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31093 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤811 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤2115 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤617 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק כח ThermalTake ToughPower 850W ¤1057 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0131R קרור למעבד Scythe Infinity ¤268 http://skypc.co.il/product.…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by motogt,

* מטרות המחשב? לימודי הנדסת מכונות, הרצת תוכנות שרטוט כבדות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? מעדיף FHD אבל מסקר שוק שעשיתי הם מאוד יקרים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מעדיף מוארת * משקל רצוי? עד ק"ג2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מאמין שיש מחשבים שמחזיקים 3-4 שעות עם מעבדי haswell. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ומעלה. מעדיף כונן היברדי עם SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ראיתי שלASUS ,…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Sagi Shtainman,

שלום, יש לי מחשב נייד חזק יחסית שקניתי לפני כמה שנים אך לא מריץ טוב כבר משחקים. אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי משחקים בסגנון של battlefield 1 וכ'ו על הגדרות בינוניות + חלק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? )לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 1,cod וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

17. Started by nadavbu,

מעבד: AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 900 ש"ח לוח אם: ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 420 ש"ח זיכרון: (פעמיים) DDR 2 667MHZ 512MB VT x2 600 ש"ח דיסק קשיח: Hitachi Deskstar 80GB SATA II? 245 ש"ח ?צורב DVD: ?Samsung SH-S182M DVD±R x18, DL x8, LightScribe (Black) 230 ש"ח מארז: Frontier Ripple 400W Presscot Air Guide Black and Silver 145 ש"ח כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256MB 863 ש"ח ספק כח: Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) 220 ש"ח סה"כ: 3623 ש"ח הערה: הכל מ-KSP למעט הכרטיס מסך שמ-SkyPc. אם למישהו נראה שמשהו במפרט לא בסדר, שיגיד.

18. שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את הערותיכם למפרט המחשב הבא המיועד בעיקר לאינטרנט, ישומי Office, וקצת למשחקים (בעיקר RTS) ו-Video Capure. לא מתוכנן OC. חסר לי מארז ו\או אוורור היות ואני לא כל כך מכיר מארזים. מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר היות ואני מתכנן להשאירו עובד גם בלילה. Raid 1 נכלל במפרט היות ויש חשיבות קריטית למסמכים על הדיסק. לאחר ששמעתי אזהרות ממספר אנשים לגבי איכות בקרי ה-Raid על לוחות האם החלטתי לקנות בקר בנפרד. [ 655 ] ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Ver 2.0 [ 858 ] (Athlon XP 2500 (Barton 512 [ 580 ] 2*Geil 256Mhz PC3200 400Mhz DDR SDRAM [ 1198] 2*Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ 354 ] Pro…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Liad123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בסיסי ביותר- גלישה, שימוש בתוכנות פשוטות ולא כבדות, נוסח אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא יהיה -רועש-, מעבר לזה כמובן הכי שקט שאפשר רצוי... 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי מדי 7. האם ה…

20. Started by drago,

שלום לכולם. שאלה ראשונה ! קניתי את המחשב של LG דגם LG M1-3DUOE במחיר של 6700 . פירמטתי את המחשב התקנתי עליו XP PRO ( הוא מגיע עם XP Home ) עשיתי לו בדיקות עם התוכנה super_pi קבלתי תוצאה של 1:24 דקות ב- 2M , האם זה בסדר? שאלה שניה ! בנוסף עשיתי לו בדיקה עם התוכנה 3dmarks05 ניסיתי להשוות אותו למחשב של DELL הדגם הזה קבלתי תוצאות הבאות , שאלתי היא , האם התוצאות האלו תקינות יחסית למחשב הזה? במידה ויש למישהו את אותו המחשב שזה LG M1-3DUOE 1.83GHz 512MB וניתן למצוא קישור למפרט שלו כאן האם הוא בדק את התוצאות של המחשב ?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. תראו, כמו שכבר כתבתי אז זה המפרט ה90% סופי של המחשב... אם לא יהיו בסוף בעיות תקציביות הסטריות (תמיד אני אוכל להוריד את האיכות ממה שלקחתי) אז ככה, המפרט הזה מיועד למשחקים לסרטים ולא כל כך לגרפיקה ולרזולוציה מדהימה רק שיעבוד מהיר, שיחזיק לכמה שנים ושיהיה מספיק טוב זה מה שחשוב מלבד זה- גם להרבה תוכנות ברקע ולעבודות חשוב מאוד שיהיה מהיר...! זה המפרט שלי: http://img289.imageshack.us/img289/9258/computer8zo.png (תמונה - ערכתי את זה שיהיה לכולם נוח) אני רוצה לדעת מה לשפר או לשנות בו בהתאם לצרכים שציינתי... בכללי, ממה שאני יודע - לא כדאי ללכת על אינטל מהמון סיבות השאלה היא - אם כדאי ללכת על AMD למרות שהזיכרון הוא רק SDRAM וDDR ולא DDR2? והמהירויות של כרטיסי הזיכרון היא רק עד 400 …

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by ORrrr,

שלום, כצפוי, הכי מינימלי שאפשר גודל מסך 15. שני דגמים שנראו לי: lenovo ideapad 330 - i3 7020 1year warranty dell inspirion 3567 - i3 6006 3year warranty תודה, אור

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by ronf6,

. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - החל מCOD ועד FIFA\NBA, אין צורך לכוונן להגדרות הגבוהות ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by skiordie84,

יש לי תקציב של עד 4,000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים בעיקר. בלי מסך. עם צורב DVD. אשמח לקבל מפרטים בתקציב זה. תודה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Dr. David,

ברשותי מחשב בן 3-4 שנים בעל המפרט הבא: לוח אם: Intel Silver Reef מעבד: Pentium 4 , 2.4MHz 2 זכרונות 256 כ"א DDR 2 HD בסך כולל של 160MB כונן DVD וצורב DVD השימוש שלי במחשב הוא בעיקר אינטרנט, משרדי וטיפול בקבצי מוזיקה ווידאו כגון המרות, הדבקת כתוביות, וכד'. לאחרונה, התגלתה בעיה בלוח האם. האם כדאי לשדרג את המחשב הנ"ל ואם כן, מה לרכוש מלבד לוח אם? או שכדאי לרכוש חדש ? (חוץ מהכוננים שהם חדשים, האם יש משהו נוסף בעל ערך במחשב הנוכחי?) אני בעל ידע במחשבים של משתמש רגיל ומממוצע ....... אנא להתחשב בכך בתשובות............. : תודה על עזרתכם

• 58 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים