ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים וחזק בכלליות שאני לא אצטרך לקנות מחשב חדש תוך 8 חודש.... הבעיה היא שאני לא ממש מכיר איזה רכיבים חזקים היום ומה כדאי לקנות לכן רציתי את העצות שלכם...... הסכום הוא בערך 3 וצי אלפיות .. אבל אם זה לא מספיק אז תכתבו בכל זאת (אני לא סגור על הכסף)... תודה רבה....
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הסיבה העיקרית שאני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חזק היא פשוטה, עברה עליי שנה וחצי לא קלה, בגלל המחשב הנוראי שלי, ולכן אני מעוניין לפצות על כך במחשב גיימינג שייספק לי ביצועים גבוהים מבלי להתפשר על גראפיקה, מכיוון שמאסתי בלפתוח משחקים בהנמכה מיידית של הגראפיקה, אשמח לקבל ייעוץ כמה שיותר מהר הרבה משחקים מעבר לפינה ואינני מעוניין להחמיץ אותם ברגעי התהילה שלהם. תודה :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? ברמת העיקרון 6500 לא כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מדובר על וויתור משמעותי בביצועים אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לשיקול דעתכם במידה וניתן לשפר את הביצועים משמעותית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכד…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל בעוד כשלושה חודשים לימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה. כיום יש לי מחשב נייח בעל: מעבד I5-6500 8GB ראם SSD 500 GB GTX 1060 6GB. ומעניין אותי לדעת האם אני חייב להחזיק מחשב נייד בשיעורים(או האם זה יתרום בצורה כלשהי). אני שואל עכשיו משום שבקרוב אימי טסה לחול ואני אוכל לבקש ממנה להביא לי בחזור במידת הצורך.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מזה אומר: 3 שנים באתר הלקוח ע"י מעבדות DELL ישראל, זה אומר שבמקרה של תקלה צריך להגיע למעבדות שלהם? איפה יש רשימה של המעבדות שלהם או מישהו יודע היכן יש נכון לעכשיו?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למחשב נייד לסדודנט, השימושים העיקריים יהיו יישומי אופיס, צפייה ישירה, סרטים וקצת עריכת סרטונים ברמה בייתית (סרטונים מהפאלפון). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 שח, חריגה 200-300 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יישומי אופיס, צפייה בסרטים, קצת עריכת סרטונים חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך אך שלא יהיה מוגזם, לפי מה יודעים איזה מחשב רועש יותר ואיזה פ…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכלום. אבקש חוות דעת, על המפרט שבניתי שמצורף למטה בתמונה. בנוסף אבקש להמליץ לי על מפרט שבתכנון ייעודו להריץ משחקים בצורה סבירה, הדגש הוא יותר על יישומי אינטרנט ואופיס, גם קצת תיכנות, בקיצור מחשב משרדי. בכותרת לא כללתי שאני צריך גם קירור למעבד והרכבת המחשב עצמו, אבל אילו כבר דברים שוליים יותר, אשמח לקבל המלצות למשהו יותר זול למה שאני בחרתי. העדיפות שלי היא למפרט של אינטל אבל אני מוכן לשמוע הצעות לAMD. אשמח להמלצות על כ. מסך שכוללים בתוכם VIVO. בקיצור, שם המשחק פה הוא צימצום עלויות אל מול העלאת ביצועים בתודה מראש לכל המגיבים. [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את הערותיכם למפרט המחשב הבא המיועד בעיקר לאינטרנט, ישומי Office, וקצת למשחקים (בעיקר RTS) ו-Video Capure. לא מתוכנן OC. חסר לי מארז ו\או אוורור היות ואני לא כל כך מכיר מארזים. מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר היות ואני מתכנן להשאירו עובד גם בלילה. Raid 1 נכלל במפרט היות ויש חשיבות קריטית למסמכים על הדיסק. לאחר ששמעתי אזהרות ממספר אנשים לגבי איכות בקרי ה-Raid על לוחות האם החלטתי לקנות בקר בנפרד. [ 655 ] ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Ver 2.0 [ 858 ] (Athlon XP 2500 (Barton 512 [ 580 ] 2*Geil 256Mhz PC3200 400Mhz DDR SDRAM [ 1198] 2*Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ 354 ] Pro…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב חברי הפורום אני מעוניין בעזרה שלכם בבחירת הרכיבים הטובים ביותר עד 5000 ש"ח עם כרטיס מסך לא פחות מ 1070ti אשמח לעזרתכם האדיבה במציאת המפרט הטוב והמאוזן ביותר סתם לדוגמה מפרט שהכנתי מאתר שנקרא ולקום https://www.wellcom.co.il/4545 איך המפרט הזה פחות או יותר אשמח לתיקונים בהצעה שהכנתי והמלצת חנויות אמינות בתודה מראש כמובן
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה הצעה למפרט למחשב מלא (אני מתכנן לקחת רק חלקים בודדים מהמחשב הנוכחי, אם בכלל) המפרט הוא *לא למשחקים* *ולא ל OC* המפרט צריך לכלול: 512MB RAM מעבד P4 (לא AMD) כרטיס מסך עם VIVO של ATI - עדיף בעל תמיכה לשני מסכים כרטיס קול טוב עם הרבה יציאות (כנראה AUDIGY 2 או GTXP 7.1) מסך 17" דק יציאות מכל הסוגים: USB 1, USB 2 (קדמי ואחורי) PS2, COM, וכו' DVD, צורב, פלופי, מקלדת ...... חשוב שיהיה מקום להרחבות וכרטיסים נוספים בהמשך אני לא מחפש את הלוח הכי משוכלל, מעבד הכי חדיש או הזכרון הכי מהיר... רק מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות בקשר למחיר, הכוונה לא ציינתי, אני לא רוצה להשתולל, אבל גם לא לחסןך, שהמחשב יהיה "כלכלי" כלומר, לא המעבד 3GHZ HT... אלא מעבד יותר זול כמו .2400M…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש מארצות הברית. הדרישות שלי לפי סדר החשיבות: קל ולא גדול מידי - "13- "14. שיהיה עם יכולת עיבוד טובה (לא למשחקים אלא עיבוד ממש לצורכי עבודה). כזה שניתן להוסיף ולקנות לו עמדת עגינה - כרגע יש לי T500 קצת ישן, הוא איטי ונראה לי מגושם. עיצוב ונוחות שימוש. האם יש כזה קיים?? אשמח לעזרה..
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ״ב השאלון מחשב נייח למטרות גיימינג. חשוב לציין שבעוד כשבועיים אבקר בארה״ב אז אפשרי לחלוטין לקנות את כרטיס המסך שם ולהרכיב אותו לבד. עשיתי מעט מחקר, נוטה לכיוון הsuper 2070 אבל אשמח לשמוע עוד דעות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5 אלף, אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. לצרכי עבודה יש לי מקבוק פרו. רק חבל שאי אפשר להריץ עליו משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? קיים מסך יחסית ישן שאפשר לחבר אליו את המחשב. אולי 19 אינץ׳ אולי 21. אבל כנראה אצטרך מסך חדש ב…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב קל ופשוט בגודל 11.6" יש לו 2 מטרות: Office אינטרנט תקציב עד 2500 שקל אין דרישות לביצועים או רכיבים שיהיה כמה שיותר קל, עדיף 1 קג, ושיהיה מסוגל לעמוד בהרצת office ודפדפן. מצטער שזה לא בפורמט הנכון, אני רושם מהטלפון. ואני מוכן לחכות עד אמצע סוף דצמבר אם יש טעם
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה מ[צונזר] בלי מסך(אני צריך גם המלצה למסך) תתיחסו לרכיבים אבל גם למחירים הלוח אם הזה בא עם כרטיס קול וכרטיס רשת? תודה הסר כמות. מוצרים סה"כ Pine 56k V.90 PCI ESS 105 ש"ח LG 24X10X40 OEM 298 ש"ח Explorer OPTICAL USB OEM rev 3 153 ש"ח Altec lansing ATP-3 682 ש"ח Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 443 ש"ח Gigabyte GA-7VRXP REV 2 575 ש"ח Kingstone 256MB DDR333 565 ש"ח AMD ATHLON XP 2000 + FAN 708 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 169 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 694 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 69 ש"ח Logitech Internet Navigator …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מחפש מפרט למחשב עקב מעבר לבאר שבע ללימודים (הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן גוריון) בגדול המחשב צריך להיות בסיסי מאד , בעיקר WORD אינטרנט וסרטים, יכול להיות שאצטרך אותו גם לפעמים לעבודת תכנות (לפי דעתי תכנות בסיסי מאד ברמה של אוניברסיטה) מסך כבר בחרתי : dell 2007wfp (החלטתי להשקיע במסך), התקציב למחשב עצמו הוא עד 2000 ש"ח כולל עכבר ומקלדת אל-חוטיים (כמה שיותר זול עדיף...) כונן של 120G ומעלה. צורב DVD. כמובן מחשב נייח ולא נייד (אין טעם לדון בזה, כבר עשיתי את השיקולים שלי..) אם יש משהו נוסף שאני צריך לפרט תכוונו אותי... תודה לכולם מראש..
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שהתקציב יהיה כמה שיותר נמוך אך אם יש צורך רב אז עד 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. middle earth shadow of mordor , The Evil Within -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ רזולוציה- 1920/1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים יקירים... הודעה ראשונה שלי.. תקופה ארוכה אני מתלבט על מפרט מחשב איכותי.. קבלתי המלצות טובות על הפורום הזה.. תקציב מקסימלי למחשב - ₪4500 שימושים, למה מיועד המחשב? משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עריכת מוזיקה/. לא מתוכנן לעשות OC... דרישות מיוחדות מהמחשב? (כגון מחשב שקט, שיוכל לרוץ 24/7 וכו'.) מאווררים שקטים , מעבד TRAY מי הרכיב לכם את המפרט? אני המפרט : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪945 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S1156 120mm Retail כמות: 1 - מחיר: ₪259 לוח אם: ASUS P7P55D LE for Socket 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪664 מארז: Lanco…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מתייעץ בקשר למפרט בשביל חבר, אשמח לשמוע הצעות מכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. מעדיף מחשב שיחזיק לכמה שנים, בלי צורך בהתעסקות\שדרוגים\OC\whatever. כמובן שאם יש כבר מפרט מושלם בפחות, אין צורך בכוח לדחוף, אבל בעקרון מעדיף לנצל כל עוד יחס העלות\תמורה סביר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים (שיוכל לסחוב טוב את המשחקים הגדולים עם גרפיקה טובה, למשך כמה שנים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצה למחשב נייד לשימוש כללי ועריכת תמונות לא כבדה. המאפיין החשוב לי ביותר הוא מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה - המחשב אמנם לא ישמש למשחקים או סרטים, אבל ברזולוציה סטנדרטית של 1366X768 אני שם לב לפיקסלים וזה מפריע. אני אוהב חדות בנוסף, רצוי כמובן מעבד טוב (i5 לפחות) וכמה שיותר זכרון כדי לאפשר עבודה מהירה עם כמה תוכנות במקביל והרבה טאבים פתוחים. המחשב יהיה בשימוש בבית בעיקר ולכן משקל וגודל לא משנים. דגמים שבחנתי: Lenovo Ideapad z510 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=874263 15". אהבתי את הרזולוציה של 1920X1080. Dell Latitude E5440 LT-RD33-7821 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878129 14". רזולוציה גבוהה של 1600X900. Lenovo…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני לשדרג מחשב נייח בן כמעט 6 שנים. הוא מאד איטי ואפילו ווינדוס 10 לא מצליח לעבוד עליו. שימושים: תכנות בוויזואל,SQL ,PHYTON, ומשחקים כמו: CALL OF DUTY החדש, BATTLEFIELD, WORLD OF WARCRAFT. המפרט הקיים: מעבד: intel i5 3750K 3.4GHZ לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H קישור: https://www.cnet.com/products/gigabyte-ga-z77x-d3h-1-0-motherboard-atx-lga1155-socket-z77/ זכרון RAM: שני סלוטים של 4GB של DDR3 מהירות של 1600 ( הלוח אם מקבל עד DDR3). קשיח: כמעט 1.5GB SATA בלבד ללא SSD. GPU: של AMD RADEAON R9 200 SERIES 3GB GDDR5 עם (core: 300 mhz, memory:150mhz) אפשרי להציל מפה משהו? מבחנתי לקנות חלקים אין לי בעייה. תקציב להכל …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם זה משהו חשוב מאוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin creed 4,battle field 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך טלויזיה חדש של 27-32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב לכם. אני חדש פה בפורום וזה כבר כמה ימים שאני מדפדף וקורא נושאים ודביקים למיניהם לגבי רכישת מחשב חדש לצרכי גיימינג , וגם לצרכים אחרים כמו הורדות וצפיות בכל מיני תכנים - אינטרנט התקציב שעומד לרשותי הוא בעיקרון 10 אלף ש"ח עם אופציה לחריגה קטנה) אני סומך עליכם שבמחיר הזה אפשר למצוא משהו טוב ) רוב המשחקים שאני מתכנן להתקין הם בעיקר משחקים חדשים וכאלה שיצאו בעתיד ) כמובן) אז ככה, אין לי מושג בכלל בכל הקשור לחומרה, כך שאני מודה מקרב לב לכל העוזר והמשקיע זמן מזמנו. הדברים שקראתי קצת מסביב ולמדתי שצריך לשים דגש עליהם : כרטיס מסך זיכרון ram דיסק קשיח) גם רגיל וגם ssd ( ספק טוב מארז יחסית גדול מסך ) כציוד הקפי, יש לי כרגע 19 אינץ של Lg אבל הוא בן 8 שנים כבר רמקולים *מקלדת וע…
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש, מחר או מחרתיים המפרט הרלוונטי די סגור אצלי (I5 258GB SSD 8GB RAMׂ) מה שחשוב לי ברמה קריטית זה האמינות, והאפשרות לעבוד איתו לאורך זמן. מצאתי את המחשב הזה של DELL מה שבעיקר מצא חן בעיני, זה השירות באתר הלקוח שמאפשר שימוש רצוף גם במקרה של תקלה בלי צורך לחכות שבועיים שהמחשב יחזור מתיקון. הבעייה שחבר טכנאי אמר לי שלפי נסיונו האיש האמינות של דל בשנים האחרונות מאד ירדה. מישהו יכול לומר: א. האם אכן כך ירדה הרמה שלהם משמעותית? ב. א"כ איזה חברות יותר אמינות? ג. האם יש עוד מחשבים בסדר גודל של מחיר/מוצר כזה של חברות אחרות שהאחריות כוללת שירות באתר הלקוח? תודה רבה, של…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי אופציה לקנות לפטופ מגרמניה (HP Spectre X360) דבר אחד שמפריע לי זה המקלדת שבתצורה שונה (qwertz) וכו'. אז השאלה האם אפשרי להחליף בארץ למקלדת "ישראלית-עברית" ? רשמית של HP לדגם הספציפי? משהו מסובך\מורכב\ פוגע באיכות המקלדת ה'מקורית? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון כגון COD + BATTLEFIELD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב נייד לסטודנטית לעיצוב גרפי. *מטרות המחשב: עריכה גרפית (סטודנטית לעיצוב גרפי). תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש ואינדיזיין. גודל המסך? 15 חשוב שיהיה איכותי ויתאים לגרפיקה * משקל רצוי? כמה שיותר קל (במידת האפשר-לא על חשבון האיכות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אייבורי!! מחיר 4-5, (לחרוג רק אם הכרחי) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-