ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20764 - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה דעתכם על המחשב ? 2. האם המבצע ללא מע"מ משתלם ומקבלים תמורה טובה בעד הסכום הזה ? האם יש במחיר הזה מחשב שהוא עדיף ומומלץ יותר ? 4. אפשר להוסיף כונן SSD ואיך עושים זאת למי פונים ?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בניתי היום את המפרט הראשון שלי, תרשמו לי אם הכל תואם להכל וזה יעבוד כמו שצריך מארז Fractal Design דגם Define R4 USB 3.0 כולל 2 מאווררים 14 ס"מ בצבע לבן ספק כח Corsair דגם CP-9020060-EU הספק 600W Modular כולל Active PFC לוח אם Asus דגם Z87-A צ'יפסט Z87 תושבת 1150 מעבד Intel Core i7-4770 Haswell 3.4GHz Box כולל מאוורר מאוורר למעבד Noctua דגם NH-U9DX i4 תאימות למעבדי Intel דיסק קשיח Western Digital Caviar Red WD20EFRX 2TB SATA3 / SATA2 דיסק Kingston SSD דגם V300 SV300S37A/120G נפח 120GB ממשק SATA3 / SATA2 זכרון G.Skill 16GB DDR3 1333MHz דגם F3-10666CL9D-16GBXL צורב LG דגם GH24NSB0B ממשק SATA כרטיס מסך Zotac דגם Nvidia GeForce GTX760…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המפרט מיועד בעיקר לעבודת פוטושופ כבדה, גיגה+ לקובץ. בנוסף הורדת קבצים, לא מתוכננים משחקים בשלב זה. לא מתוכנן oc אין צורך בציוד הקפי המסך שיש לי הוא dell 24 קריטי שיהיה השקט ביותר שיש, הבנתי שהמארז והספק הזה יתאימו. חסר לי כרטיס מסך לצרכים שציינתי. המחשב אמור להיות מוכן לשדרוג עתידי בקלות. דיסק קשיח 250 למערכת הפעלה והורדות, 2 דיסקים של 500 לאכסון שאני צריך. האם raid 0 ישפר לי את הבצועים משמעותית? האם יש לו חסרונות? אשמח להערות, שפורים, הצעות מכל סוג. תודה!!! מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY שלוש שנים. ¤ 1494 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ללא הגבלת זמן. ¤ 515 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש …
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום השימוש במחשב הנייד הוא רוב הזמן גלישה באינטרנט, שעה וחצי ביום סרטים, ומעט עיבוד תמלילים ובכלל - היום סרטים וסדרות טלוויזיה באיזה יחס הם מצולמים לרוב (16:9 או שמא 16:10) ? אני מתלבט בין שני דגמים של msi אחד מהם עם מסך 17 אינטש ויחס 16:10 והשני עם מסך 16 אינטש ויחס 16:9 באתר msi מסבירים שביחס של 16:9 לא רואים פסים שחורים מעל ומתחת לסרט שצולם בשיטה זו. האם בסרטים שלא צולמו ביחס של 16:9 תיגרם תוופעה הפוכה במסך שהוא 16:9 ז"א יווצרו פסים שחורים מצד ימין ומצד שמאל ? הדגמים: 17 אינטש 16:10 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=135&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1669 16 אינטש 16:9 htt…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתדרג במחשב, אני מוכן להשקיע סביבות ה4000-5000 שקל = 1000 יורו = 1300$ פלוס מינוס..... אין בעייה להתגמש אם אני אמצע איזה מציאה...... מה שכן אני גר בחול וטס הרבה אז יש לי גישה כמעט תמידית לחנויות בארה''ב ובאירופה (אני מניח שבארה''ב הכי כדאי) * מטרות המחשב: לרוב עבודות משרדיות, הרבה צפיה בסדרות וסרטים באיכות 720P לפחות, משחקים קלים * גודל המסך: אני רגיל למסך 15.6 ונוח לי.... האם חשוב מסך מבריק או מט? = לא חשוב אבל אני רגיל למבריק ומסתדר איתו * רזולוציית המסך: לא מבין גדול כל כך אבל חדות גבוהה זה טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad נפרד ולא כחלק מהאותיות. * משקל רצוי: כמה שפחות כמובן עדיף אני בחור חסון אבל לא הכי אידיאלי לי להסתובב…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם זה משהו חשוב מאוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin creed 4,battle field 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך טלויזיה חדש של 27-32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.hevre.co.il/Webs/Hamula/GetFile.asp?FileID=111529&fid=8210&pid=19777 עכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס מסך הזה בסוף http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6520 זה משנה? איך המחשב טוב? תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום פתאום קפצה לי הודעה במחשב הנייד שרצוי להחליף סוללה.. פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה כזאת. החלטתי לתת לסוללה להתרוקן לגמרי ואז להטעין אותה במלואה ולראות אם ישתנה משהו. 25 דקות השתמשתי במחשב שהוא מראה 0% סוללה! זה הגיוני? ובמקרה והמחשב עדיין יראה את ההודעה-לקנות סוללה חדשה? מקורית? ראיתי שיש הבדלים גדולים במחיר בין סוללה לא מקורית למקורית. הנה לדוגמא סוללה שמצאתי ב EBAY http://www.ebay.com/itm/9-Cell-Battery-for-Dell-Inspiron-1525-1526-1545-RU586-0WK379-0X284G-0XR693-M911G-/170863131443?pt=Laptop_Batteries&hash=item27c83c7b33 --- תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לוח אם טוב ל2.8 HT של אינטל כמובון הסוקת הרגיל חשוב מאוד שיהיה בוא כרטיס כול 5.1 מובנה (אם כול היוציאות אופיטת וכאלה ) לוח אם צריך להיות STA (להרד דיסק) ושיתמוך בדואל תודה מראש לכל מי שיעזור וכמה שיותר זול גג 800 שקל עריכה : עזבו את הלוח אם תנו מחשב כמלקפט עד הסוף בבכום של 5000 גג
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, ישנה מחלוקת לגבי סוג הפאנל שמגיע במחשבים החדשים מסדרת T של לנובו,הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לוודא את הפקטים הבאים (בדיקת במחשב שאוכל לעמת שאכן הרכיב עצמו שהם מציינים בספפיקציות אכן תואם את זה שיש במחשב שקבלתי): 1. החברה שייצרה את הפאנל 2.המודל של הפאנל 3 DISPLAY MODE (שהוא למעשה החשוב ביותר) או אולי פשוט לזהות את מספר החלק ולהשוות אותו למספר שמצויין בספיקציות תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מחשב נייח לצורך לימודים וכתחביב שישמש בעיקר לעיצוב גרפי ועריכת וידאו בHD יש לי נסיון וידע בתחום החומרה ולכן חקרתי והרכבתי לעצמי מפרט שאני מרוצה ממנו בנוסף בחנות לא היה קיט ram 2x8 1600 cl9 ולכן בחרתי 2 יחידות של 8. אין בעיה עם זה נכון? תנו לי חוות דעת מקצועית על המפרט בבקשה 1 Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 27387 מעבד אינטל 1 Arctic Freezer 11 LP 22112 מאוורר למעבד 1 27339 Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוחות אם למעבדי אינטל 2 Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 1600MHz CL9 28882 זכרונות 1 Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 25281 כרטיסי מסך 1 Western Digital Caviar Black…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי אופציה לקנות לפטופ מגרמניה (HP Spectre X360) דבר אחד שמפריע לי זה המקלדת שבתצורה שונה (qwertz) וכו'. אז השאלה האם אפשרי להחליף בארץ למקלדת "ישראלית-עברית" ? רשמית של HP לדגם הספציפי? משהו מסובך\מורכב\ פוגע באיכות המקלדת ה'מקורית? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב נייד לסטודנטית לעיצוב גרפי. *מטרות המחשב: עריכה גרפית (סטודנטית לעיצוב גרפי). תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש ואינדיזיין. גודל המסך? 15 חשוב שיהיה איכותי ויתאים לגרפיקה * משקל רצוי? כמה שיותר קל (במידת האפשר-לא על חשבון האיכות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אייבורי!! מחיר 4-5, (לחרוג רק אם הכרחי) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן! הצצתי בפורום אבל לא מצאתי דיון עדכני לשבוע בדיוק באותם נושאים שאני מבקש עזרה בהם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג, המטרה היא לקנות את המחשב בעוד יומיים, בעשירי לחודש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח, עדיף להוריד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית גם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, THE DIVISION, ב…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כבר חרגתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כבדים שלוקחים הרבה משאבים מהמעבד), מולטימדיה, וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BF3, BF4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ו 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מחשב שמיועד להריץ על האיכות הכי גבוהה…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב לצורך OC. האם זהו מפרט טוב, והאם אני צריך להוסיף חלקים? Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX CPU Cooler for Pentium IV 478 pin Generic 80mm Fan CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory 433 Mhz ! Simbadda Mask 2 Blue 400W Case 2 fans Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) ATI RADEON 9500 PRO עכבר LOGITECH מקלדת רגילה מסך MAG האם עדיף זכרון MUSHKIN על CROSAIR?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני לשדרג מחשב נייח בן כמעט 6 שנים. הוא מאד איטי ואפילו ווינדוס 10 לא מצליח לעבוד עליו. שימושים: תכנות בוויזואל,SQL ,PHYTON, ומשחקים כמו: CALL OF DUTY החדש, BATTLEFIELD, WORLD OF WARCRAFT. המפרט הקיים: מעבד: intel i5 3750K 3.4GHZ לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H קישור: https://www.cnet.com/products/gigabyte-ga-z77x-d3h-1-0-motherboard-atx-lga1155-socket-z77/ זכרון RAM: שני סלוטים של 4GB של DDR3 מהירות של 1600 ( הלוח אם מקבל עד DDR3). קשיח: כמעט 1.5GB SATA בלבד ללא SSD. GPU: של AMD RADEAON R9 200 SERIES 3GB GDDR5 עם (core: 300 mhz, memory:150mhz) אפשרי להציל מפה משהו? מבחנתי לקנות חלקים אין לי בעייה. תקציב להכל …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד - עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מא 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רגילה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקדלת עם numpad * משקל רצוי? לא קריטי - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בינתיים אני לא מתכנן שום אוברקלוק, אבל אני יודע שבערך עוד שבוע-שבועיים לאחר קניית המחשב אני ארצה להרביץ משהו קטן. אז, איך המחשב הזה, מה להוסיף ומה להחליף? אוברקלוק חלש עד בינוני, לא משהו מפלצתי. Processor: AMD Athlon XP 2000 +FAN (638nis) MotherBoard: Epox EP-8K9AI KT400 (555nis) Video Card: WinFast A250 TD MyVIVO- Leadtek GeForce 4 Ti4400 128MB DDR (1149nis) Memory: Micron 256MB DDR PC333 (532nis) DVD/CD-ROM Drive: BenQ DVP-1648A- DVD-ROM 16x48 (272nis) Case: Chieftec Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver (570nis) Power Supplier: HEC 475dvd Watt (372nis) Mice: Logitech MX500 Dual Optical Mouse (269nis) Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 (565nis) Floppy Drive: Tea…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מודל שלא מצאתי אודותיו פירוט, הוא משפחת הטינק-פאד (15.6 אינטש). אישית אני רגיל לפלסטיק שלו, לעיצוב האגרונומי וכפתורי ההפעלה. וזה פרט מאוד חשוב לי במחשב שאתו אני עושה את כל העבודה שלי. מה הוא המפרט הטכני שאותו כדי לי לבקש במחשב כזה, אך שיישאר בתקציב שפוי (לא היקר ביותר שקיים בדגמים אלו). לפי מר אלכס שפירו ( נכון לשנה שעברה), מחשב חזק צריך להכיל: מעבד QH4700, כרטיס גרפי לפחות של חברת גיימינג (כמה ג'יגה?), 16 ג'יגה זיכרון ראם (האם אפשר פחות, או שזה הפסד?), ועדיף כונן SSD (איזה מהדגמים של אינטל?). האם לסדרת טינק-פאד ישנם דגמים חדשים המכילים רכיבים שכאלו? אודה מאוד למי שיכול לתת תשובה לשאלתי.. המחשב שלי גוסס וזה קריטי .. __________________________________________…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכלום. אבקש חוות דעת, על המפרט שבניתי שמצורף למטה בתמונה. בנוסף אבקש להמליץ לי על מפרט שבתכנון ייעודו להריץ משחקים בצורה סבירה, הדגש הוא יותר על יישומי אינטרנט ואופיס, גם קצת תיכנות, בקיצור מחשב משרדי. בכותרת לא כללתי שאני צריך גם קירור למעבד והרכבת המחשב עצמו, אבל אילו כבר דברים שוליים יותר, אשמח לקבל המלצות למשהו יותר זול למה שאני בחרתי. העדיפות שלי היא למפרט של אינטל אבל אני מוכן לשמוע הצעות לAMD. אשמח להמלצות על כ. מסך שכוללים בתוכם VIVO. בקיצור, שם המשחק פה הוא צימצום עלויות אל מול העלאת ביצועים בתודה מראש לכל המגיבים. [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה המפרט שלו: INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה. הוא בן כמה שנים, הוא איטי האמת וזה שמשתמש בו משתמש בו רק לגלישה באינטרנט ומשחקים ממש קלים.. מה אפשר לעשות איתו? גם הסוללה שלו לא עובדת והוא חייב להיות מחובר לחשמל.. צריך לשדרג אותו? שווה את זה? אולי למכור אותו?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI מארז NZXT Phantom 410 black ספק כוח Seasonic PSU S12II-620W Active PFC זיכרון Hynix Original 4GB DDR3 1600 קשיח למחשב שולחני Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 קשיח למחשב שולחני Samsung SSD 128G 840 Pro כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC כונן אופטי LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM תוכנות Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT אשמח לדעת כמה הוא שווה כיום עלותו הייתה 7350 דאז בתחילת 2013
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהמשך לשירשור הקודם, אודה לקבלת מפרט לרשת אייבורי או חנות אחרת באזור פתח תקווה / רעננה עבור 2 מחשבים נייחים 1. מחשב גיימינג קל בתקציב 3000-3500 ש"ח 2. מחשב לשימוש אינטרנט / אופיס בתקציב 2000-2500 ש"ח. לגבי 2 המחשבים: 1. תקציב - כמפורט לעיל (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) 2. עבודה משרדית / אופציה לגיימינג קל 3. צריך כונן DVD, אין צורך בציוד היקפי 4. למחשב היקר, צריך SSD + HDD, למחשב הזול מספיק רק SSD של כ- 480G 5. רצוי מחשב שקט, חשוב שיהיה אמין 6. לא מבצע OQ 7. רצוי שיהיה מותקן עם מערכת הפעלה, אין צורך באופיס. ראיתי שכתבו שניתן לרכוש קוד WINDOWS ב- EBAY האם פשוט להתקין ? 8. חשובה האחריות 9. רכישת המחשב -…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-