ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 8K כמו שכתוב בכותרת לא צריך שום ציוד הקפי המחשב יקנה מKSP העדפות חשובות: לוח אם של ASUS כרטיס מסך 4870 עם העדפה לחברה ספיר וכרגע ההעדפה שלי זה DDR3 אתם מוזמנים לשכנע אותי אחרת ואני גם אשמח להסבר למה Q9550 כל כך יותר יקר מq9450 ומה ההבדלים בינהם תודה
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לטובת תכנות וגיימינג. המחשב אמור להתמודד עם הרמת סביבת VM לעבודה (דורש לפחות quad-core ו-GB8 זיכרון). ומשחקים בסגנון COD ו-BF (גם אם ירוצו לא על האיכות הכי גבוהה). אני מעדיף בכלליות מסך 13-14, אבל אם זה לא אפשרי, אתפשר ל15.6. שטח אחסון גדול לא מעניין אותי ולכן אעדיף 128GB SSD ולא 1T HDD. ודיי ברור, אבל צריך להיות חיבור HDMI. עדיפות לקריטריונים הבאים (מהחשוב לפחות חשוב): משקל זמן סוללה אחריות כל השאר לא מעניין אותי לגבי תקציב, עד 8,000 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
העבודה- משרדית לחלוטין. כמו כן המחשב יהיה מחובר לתחנת עבודה ודולק כל היום רצוף. המחשב צריך להיות נייד מאד ולכן גודל המסך חשוב. אני מביא מארה"ב והשאלה שלי היא האם יש איזה מחשב שכזה שנותן יחס מצויין בין מחיר לתמורה ובאמת שווה להתאמץ בשבילו מבחינת המחיר.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב,אז ככה,חשקה נפשי במחשב חדש ותותח שיוכל להריץ את המשחקים הכי כבדים בצורה חלקה...אז אני פשוט יענה על השאלות שכתובות בחוקי הפורום ויחכה עד שמישהו ייעץ לי...P: א.תשלום בכרטיס אשראי ב.הרצת משחקים כבדים ג.אין צורך בציוד היקפי. החלקים הדרושים הם לוח אם,מעבד,כרטיס מסך,מארז,זיכרון,מערכת קירור,ספק כוח וכונן קשיח ד.העדפה לחברה-אמממ...לא ממש,אבל אני יציין כי הרבה אנשים המליצו לי על מעבדי AMD ATHLON 64 BIT וכרטיס מסך של XFX GEFORCE 6600GT ה.קירור ועיצוב-לא חשוב,מצידי שיהיה המארז הכי מכוער,אבל שהקירור יהיה מספיק טוב כדי שהמחשב לא יעשה בעיות. ו.אין צורך שתוכנת הפעלה או שירותי מעבדה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, לכידת ווידאו (צילום של המשחק עם תוכנת Fraps) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1050 - 1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? World of Warcraft * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? לא ברור, כמה שצריך לעבודה רצופה וטובה. (לא יודע כמה צריך להשקיע) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרבה (?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות התוכנות: KeyShot, 3DsMax, AutoCad, Ravit, סקצ' אפ, vRay, Photoshop. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע (לא בשבילי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל דגם satellite a200-1n2 בצד שמאל שלו יש סלוט שאפשר לשים שם כרטיסים (לא יודע איך קוראים לזה) אני רוצה להוסיף לשם כרטיס עם חיבור usb3 אבל אני לא מכיר את זה אפילו לא את השם של זה אז אני לא יודע מה לחפש תוכלו להמליץ על כרטיס עם חיבור usb3 שמתאים למחשב
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי 2 אפשרויות לבצע שידרוג אכן קודם אפרט את המפרט: Intel Pentium 4 1.5 Intel GaribaldI 256 RDRAM Geforce 2 MX 400 Sb Live 5.1 Value ATP 3 מארז וספק גנריק. זהו נראה לי שאלו הם הדברים הנחוצים, המחשב בעיקר למשחקים, וסרטים שאותם אני רואה על טלויזיה עם הTVOUT. אפשרות 1: Intel Pentium 4 1.8 GigaByte 8IHXP 128 X2 RDRAM 1066 GainWard Ti 4200 Golden Sample אפשרות 2: ATP 5 SB Audigy X-Gamer GainWard Ti4200 Golden Sample Enermax FS710B שניהם יוצאים בערך אותו מחיר מכיון שבאפשרות הראשונה אני מוכר את החלקים של המחשב הישן, אז חברה מה כדאי?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. כעיקרון אני מתעסק הרבה במוזיקה ולכן קודם כול אני אציין שצריך להשאיר 1000 ש"ח לכרטיס קול שכבר יורד מהתקציב של המפרט. אני ארצה לשחק קצת(לפעמים), להתעסק עם מוזיקה(עריכה וכו) ,לעבוד הרבה מול המחשב באינטרנט לכן אצטרך מסך שלא הורס ת'עיניים אחרי כמה שניות ספורות(זה לא אומר שצריך מסך אל סי די). בכול מקרה,אני זקוק למחשב הטוב ביותר בתקציב הניתן. אפשר לחרוג ב100 ש"ח +- (אני בקושי מגרד ת4500),אם יש איזשהו דבר משתלם ששווה להוסיף מעל 100 ש"ח בו,רק תזכירו,ולא להכניס למפרט. אני גם אצטרך מקלדת בנוסף להכול(ללא עכבר). ובכן לסיכום: *מחשב לעריכת מוזיקה עם מקום איכסון של 120 ג'יגה לפחות(אני חושב) *מחשב למשחקים מסויימים,לא משהו מיוחד *מחשב טוב שיחזיק המון זמן,משתלם הוא צריך ליהיות. *אפשר…
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כול הדור הנוכחי פלוס מה שעתיד לבוא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,COD,AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי, אני קונה שבוע הבא מחשב לגיימר רק קופסא עד 7400 שקל. אני יכול לקנות רק מ-ksp .. לא בחירה שלי :ם Processor: AMD Athlon 64 3000+ (939-pin) Box Venice MB: Abit Fatal1ty AN8 SLI Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Video Card: XFX Geforce 7800GTX TDH 256MB DDR3 VIVO - PCX Floppy: SONY Floppy 1.44 Case: Alien Transparent, Black Power Supply: HEC 475W System assembly 3 years warranty for Motherboard, graphic card and memory. שינויים הערות תגובות הכל יתקבל בברכה בתודה מראש
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך זה נראה, איפה כדאי לשפר/להפחית איכות וכולי
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. במסגרת עבודתי אני עובד עם תוכנה כבדה של שוק ההון. תוכנה זו היא תוכנת אלגוריתם העושה מחקרים רחבי היקף על מניות לאורך ההיסטוריה שלהם. אני עובד במסך 1 עם לפחות 4 לשוניות שונים. פתוחים בו זמנית אמרו לי מפתחי התוכנה שאני כאמור עובד איתה, שדרישות המינימום מהמחשב זה מחשב עם מעבד i5. וכמובן שככל שהמחשב יהיה יותר חזק, המחקר יהיה יותר מהיר. השאלה שלי היא איזה מפרט של מחשב אתם ממליצים לי ? לדוגמא הבנתי שיש מעבד i5 במהירות 3.6G, או לקחת מעבד i7 עם מהירות 3.2G , כרטיס מסך מובנה או לא? . יש לציין שלא מעניין אותי משחקים או צפייה בסרטי וידאו וכדומה, אני צריך את המחשב לצורך עבודתי גרידא. אשמח אם תתנו לי מפרט מדויק העונה על הדרישות שלי בסביבות כ-3,500 ש"ח. תודה רבה, דוד הדר…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את הערותיכם למפרט המחשב הבא המיועד בעיקר לאינטרנט, ישומי Office, וקצת למשחקים (בעיקר RTS) ו-Video Capure. לא מתוכנן OC. חסר לי מארז ו\או אוורור היות ואני לא כל כך מכיר מארזים. מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר היות ואני מתכנן להשאירו עובד גם בלילה. Raid 1 נכלל במפרט היות ויש חשיבות קריטית למסמכים על הדיסק. לאחר ששמעתי אזהרות ממספר אנשים לגבי איכות בקרי ה-Raid על לוחות האם החלטתי לקנות בקר בנפרד. [ 655 ] ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Ver 2.0 [ 858 ] (Athlon XP 2500 (Barton 512 [ 580 ] 2*Geil 256Mhz PC3200 400Mhz DDR SDRAM [ 1198] 2*Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ 354 ] Pro…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה ראשונה ! קניתי את המחשב של LG דגם LG M1-3DUOE במחיר של 6700 . פירמטתי את המחשב התקנתי עליו XP PRO ( הוא מגיע עם XP Home ) עשיתי לו בדיקות עם התוכנה super_pi קבלתי תוצאה של 1:24 דקות ב- 2M , האם זה בסדר? שאלה שניה ! בנוסף עשיתי לו בדיקה עם התוכנה 3dmarks05 ניסיתי להשוות אותו למחשב של DELL הדגם הזה קבלתי תוצאות הבאות , שאלתי היא , האם התוצאות האלו תקינות יחסית למחשב הזה? במידה ויש למישהו את אותו המחשב שזה LG M1-3DUOE 1.83GHz 512MB וניתן למצוא קישור למפרט שלו כאן האם הוא בדק את התוצאות של המחשב ?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים!!!!!!!!! שומעים אני קונה מחשב פצצה חדש ודוד שלי אמר לאבא שלי שפנטים 4 זה מחשב טוב ולא החברה השניה כי אינטל זה לחלשלושים ואני מתלבט על מה ללכת והמחשבים הולכים לעלות ככה 6 אלף שקל ולא איכפת לי כי אבא שלי משלם והמחשב יהיה חזק ויהיה אפשר לשחק פה את כל המשחקים החדשים גם דום אז אם מישהו יכול להמליץ לי או על פנטים 4 או על השני אם זה בסדר תודה אחים שלי בעיש תעזרו ותצאו גברים
-
- 39 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים אשמח למפרט בסביבות ה5-5.5K שימוש המחשב הוא בעיקר למשחקים חזקים ( מחשב גיימינג ) יש צורך בציוד היקפי לא כולל מסך אני מאיזור חדרה .. תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להזמין מחשב חדש לאמא שלי. השימושים הם תוכנות אופיס ואינטרנט לרבות צפיה ישירה בסרטים/סדרות. הדגש המרכזי הוא על מחשב שישאר אקטואלי לצרכים הבסיסיים האלה לאורך זמן. המחשב הנוכחי שעומד לפרוש לפנסיה החזיק מעמד 8 שנים. אי לכך הייתי מעדיף שלמרות שהתקציב נמוך, חלקים מרכזיים במפרט לא יהיו מיושנים (לפחות i3, לפחות 8 ג'יגה ראם...) שאלה נוספת - בהתחשב בכך שאין צורך בשטח אחסון גדול על המחשב, שכן היא לא מורידה שום דבר, האם אפשר להסתפק רק ב-SSD מבלי להוסיף HDD נוסף, או שיש סיבה שנוגעת לביצועים למה לא כדאי לעשות זאת? עוד דרישה אחת (יכול להיות שזה מובן מאליו היום) - יציאת HDMI. תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מנסה מאוד לסיים את התואר השני באקולוגיה והמחשב לא מפסיק להיתקע אז הגיע הזמן להשתדרג אני עובד בעיקר עם תוכנות GIS וניתוחים בR ויש לי הזדמנות להביא מחשב מארה"ב אבל הלכתי לאיבוד עם כל ההיצע. תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 עם חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בGIS, הרצות בR 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח. רצוי בפחות ויכול לחרוג ליותר, אם יש סיבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) שוקל רכישת כרטיס המסך מאמזון. נראה לי שפערי המחיר לעומת הארץ די גדולים. יש סיבה חזקה נגד? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי ומנהלי פורום זה, אשמח באם תוכלו לייעץ לי על מחשב נייד חזק וטוב אשר יחזיק למספר שנים. ברצוני במחשב נייד כזה אשר יהווה תחליף למחשב נייח אשר כבר עשה את שלו. עשיתי קצת מחקר לגבי ניידים וכבר צברתי יידע מסוים לגבי התכונות הדרושות למחשב חזק וטוב אלא שהידע אשר צברתי ממחקר באינטרנט אינו כולל המלצות וניסיון של משתמשים אחרים. אי לכך ברצוני לצרף לפי אותו מחקר שאני עורכת מזה מספר ימים מפרטים של שלושה ניידים שונים. אשמח ואודה לכל התייחסות, אודות החתכים בהם השתמשתי ומנגד אשמח אם תוכלו להמליץ על אחד מהם, או שמא לשלול את שלושתם ולהמליץ לי על נייד אחר. * משקל הנייד במקרה זה אינו בר חשיבות כלל, שכן איני צופה שיצא כלל מהבית. כי כמו שאמרתי הוא מיועד מלכתחילה לשימוש ביתי …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 רק במצב של שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים - פוטושופ - HD סרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Battlefield4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה המפרט שלו: INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה. הוא בן כמה שנים, הוא איטי האמת וזה שמשתמש בו משתמש בו רק לגלישה באינטרנט ומשחקים ממש קלים.. מה אפשר לעשות איתו? גם הסוללה שלו לא עובדת והוא חייב להיות מחובר לחשמל.. צריך לשדרג אותו? שווה את זה? אולי למכור אותו?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
במסגרת עבודתי ביקשו ממני לרכוש 3 מחשבים ניידים. הצרכים הם די בסיסיים. אינטרנט ואופיס, קצת אוטוקד וקריאת תכניות בנייה. התקציב סך הכל יפה ועומד על סביבות 5-7 למחשב. חשוב שיהיה מחשב חזק ואמין ונוח לשימוש. הומלץ לי על מחשב מסדרת asuspro דגם bu401lg או על dell latidute או על lenovo yoga. אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לסדרה הזו של Asus, ובנוגע לdell אם יש לכם חלופות טובות יותר בשבילי אני פתוח להצעות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרסמת שוב מאחר וכנראה התפספס ולא התקבלה אף תגובה לאחר המלצות פה לדל ווסטרו כנייד בייתי לשימוש בסיסי מלבד 200 ג' במשקל ו- 300 ש"ח פחות האם יש שוני בין הדגמים מה עדיף מבינהם: דל vostro 5481 https://fre.co.il/items/2102863 דל vostro 3480 https://fre.co.il/items/2467917-Dell-Vostro-3480-V3480-5088 תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-