ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני חודש השתחררתי מהצבא, ומכיוון שאוטוטו מתחילים הלימודים, החלטתי לקנות מחשב. יש לציין שהמחשב מיועד להרצת משחקים באיכות טובה ולמשך הזמן ארוך עד כמה שניתן מבחינת המחיר. את המחשב אני מעוניין לקנות באזור חיפה, משני חנויות: נועה או פנדה (אני מכיר את שני החנויות זמן רב, וכן גם בגלל המצב אני לא בדיוק משתגע על הרעיון להתחיל לעשות טיולים בארץ). הנה המפרט (מנועה מחשבים): דגם מחיר כמות Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 BOX AM2 1210 ¤ 1 DFI INFINITY C51PV-M2 NVIDIA 6150 FOR AM2 580 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 533mhz CL4 270 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 ¤ 1 LG GSA-H10 DVDRW BLACK 250…
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המפרט מיועד בעיקר לעבודת פוטושופ כבדה, גיגה+ לקובץ. בנוסף הורדת קבצים, לא מתוכננים משחקים בשלב זה. לא מתוכנן oc אין צורך בציוד הקפי המסך שיש לי הוא dell 24 קריטי שיהיה השקט ביותר שיש, הבנתי שהמארז והספק הזה יתאימו. חסר לי כרטיס מסך לצרכים שציינתי. המחשב אמור להיות מוכן לשדרוג עתידי בקלות. דיסק קשיח 250 למערכת הפעלה והורדות, 2 דיסקים של 500 לאכסון שאני צריך. האם raid 0 ישפר לי את הבצועים משמעותית? האם יש לו חסרונות? אשמח להערות, שפורים, הצעות מכל סוג. תודה!!! מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY שלוש שנים. ¤ 1494 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ללא הגבלת זמן. ¤ 515 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש …
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל לימודי עיצוב תעשייתי ואני מחפש לפטופ (לא מאק) שיעמוד בעומס. כרגע מה שמצאתי זה לפטופ dell inspiration מעבד i7 16 giga ram רזולוציית 4k כרטיס גרפי nvidia geforce gtx1050 השאלה אם הכרטיס הגרפי והרזולוציה מספיק טובים לעבודה בתלת מימד ובסוליד וורקס?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש אותי לקצת משחקים וגם לעריכת האודיו, צפייה בסרטים ואינטרנט. בהתחלה חשבתי על הHP הנ''ל אך אז ראיתי שהinspiron אולי קצת פחות חזק אך יותר משתלם מבחינת כמה שאני משלם ומה שאני מקבל. איך שני הדגמים הנ''ל?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
¤ 842.00 EPOX 8RGA+ NVIDIA nForce2 (A3) לוח אם ¤ 407.00 AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 + FAN מעבד ¤ 302.00 Thermalright SLK 800 גוף קירור למעבד ¤ 140.00 Thermaltake SmartFan 2 מאוורר ¤ 616.00 Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz זיכרון פנימי ¤ 675.00 WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE דיסק קשיח ¤ 1,611.00 Connect3D 9700 128Mb DDR כרטיס מסך ¤ 1,463.00 IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR מסך ¤ 413.00 Compucase Super Mi…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מעניין כמה עולה מחשב כזה: מעבד: i3-2100 3.1ghz (עם קירור Scythe Ninja) לוח אם: ASrock H61m-u3s3 כ.מסך: Sapphire HD 6870 ספק כח: Antec Earthwatts 500w כוננים: HDD Seagate 500gb 7200rpm מארז: Antec Three Hundred כמה אוכל לבקש עבור מחשב כזה ?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי אנשים, בעוד חודשיים אני מתכוון לרכוש מחשב בעלות גבוהה יחסית. רציתי להתייעץ איתכם אם כדאי לי לקנות את המחשב בחלקים מאיביי או כל מיני חנויות רשת וכך להוזיל את העניין. אולי לחלקים מסוימים?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מילאתי את הטופס כי זה די יוצא דופן.. אין לי ממש הגדרה לתקציב. יש צורך בציוד הקפי, אבל בחרתי לו כבר מסך. דוד שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט, ואני צריך קצת עזרה. דיברתי עם בן דוד שלי, והוא רוצה מחשב למשחקים, למרות שהוא לא באמת משחק משחקים במחשב אלא על הקונסולה שלו.... אמרתי לו "אז למה אתה רוצה מחשב למשחקים?" והוא ענה "למשחקים שאין לקונסולה". ביקשתי ממנו לתת לי דוגמה, והוא הביא לי לינק לאתר טורנטים.. אמרתי לו לתת לי דוגמה ספציפית, אז הוא חיפש 10 דקות ואז הביא לי לינק למשחק באתר שלא רשום שיש שם לקונסולה, משהו של Battlefield, עשיתי חיפוש קצתר והראתי לו שהודיעו ב-E3 שזה משתחחר גם לקונסולות, ויותר מזה לא היה לו מה להגיד לי. הוא אומר שהוא צריך את זה בעיקר לסרטים. דוד שלי אמר…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אמרו למכר שלי כי לא מומלץ לעבוד עם E8400 וזכרון DDR3, זה נכון או סתם שטויות? (שאלה חדשה בעמוד 3).
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז רציתי לשאול אם למישהו היה ניסיון בקניית מחשב מאתר NEWEGG. לרוב אני קונה את המחשבים שלי דרך KSP אבל חסר להם הרבה רכיבים שאני רוצה (וגם המחיר לא הכי להיט) אבל מה שכן הם דיי קרובים לי להגעה וכמובן אני סומך עליהם בבניית המחשב. הסתכלתי בNEWEGG ולא רק שיש להם מבחר גדול יותר הם גם יותר זולים (גם אחרי מיסים ומשלוח). השאלה האם כשאני קונה שם מחשב בהרכבה אישית האם הוא מגיע מורכב? אם כן, האם איכות ההרכבה טובה? האם ישנה אפשרות שהמחשב יהרס במשלוח? חשוב לי לציין כי מדובר במחשב של כ 14000 ולכן חשוב לי לבדוק האם כדאי לבצע הזמנה שכזאת. חנויות בארץ לרוב (מבחינתי) יותר אמינות כי יש למי לפנות והמשלוח הוא עצמאי מהמעבדה בה הורכב המחשב כך שאין בעיה במשלוח (מעדיף ל…
-
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.hevre.co.il/Webs/Hamula/GetFile.asp?FileID=111529&fid=8210&pid=19777 עכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס מסך הזה בסוף http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6520 זה משנה? איך המחשב טוב? תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש לעצמי מחשב נייד (מכרתי את הנייד הקודם שלי שמופיע במפרט) לקניה בארץ התקציב - עד 9000 שקלים. המטרות - לימודים ועבודה - תכנות בעיקר, visual studio dot net וכו' אני מעוניין במחשב נייד קל משקל - לא מעבר ל 2.5 קליו זה די מצמצם אותי לגדלי מסך קטנים מ 14" כלומר 12" לרוב, למרות שיש גם 13" אבל הם נדירים. ג'יגה זכרון, מעבד 1.7 ומעלה (אם יש בתקציב שלי דגמים עם מרום החדש, זה יהיה מעולה) צורב מובנה לא חובה דיסק קשיח 80 ומעלה, מהיר - 7200RPM יהיה נהדר WIFI וחיבור רשת חוטי רגיל - חובה. זמן סוללה ארוך ככל האפשר. בלוטות' - יתרון אבל לא חובה. בינתיים חשבתי על LF LW20 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371079 חסרון - יש לו מסך בוהק (תכלס אולי זה לא כזה חסרון, אני צ…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. החלטתית סופית לקנות את המפרט מחשב מזיגזג אז המפרט הבא שיהיה אך ורק מזיגזג לא להזמין מכמה חנות שונות... צריך שיהיה : מעבד אתלון 3200+ VENICE 939 לוח אם שיתאים ל גם לאוברקלוק טוב המליצו לי על DFI INFINTIY אם למישהו יש הצעה אני אשמח לישמוע (אני מתכון OC בעיקר למעבד) כרטיס מסך חובה שיהיה PCI-E אני רוצה שיכנס GEFORCE 6600GT ספק של HEC 425W שיהיה ATX 2 זיכרון 512MB PC3200 רצוי של איניקס או KINGSTON העיקר ששום דבר לא יהיה כאן ג'נרי.. מסך שטוח 17" של LG או של SAMSUNG שלא יכאיב לעיניים(אני עובד מול מחשב די הרבה זמן ביום) שיהיה כולל גם רמקולים ומקלדת ועכבר(עכבר אופטי אך לא אל חוטי) קורא וצורב DVD קירור של BT אני אתכנן בעתיד OC רציני למעבד... ותדאו שיש להם הכול …
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים HD ללא ציוד היקפי יחובר למסך 22" מעדיף את SKYPC
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היי אשמח לעזרתכם הרבה תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, בודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תיכנות , matlab וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher 3, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין במחשב הזה. Toshiba Satellite P50-B-103 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=24442 עכשיו כתוב שהצורב שלו הוא slim, דק. האם אפשרי להכניס SSD במקום הHD הקיים ואת הHD הקיים להכניס במקום הצורב בעזרת תושבת? ועוד שאלה, לאחר שהרכבתי SSD איך אני מעביר את מערכת ההפעלה מהHD לSSD?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש, ואין לי ידע ממש בנושא אז אני ישמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדי כמובן כמה שפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K, FIFA12, napoleon total war, empire total war. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024, 19 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות כמה שיחות עם חברים, יצרתי קשר עם פנדה והצעתי אופציה לקנייה קבוצתית של זכרונות למחשבים ניידים. לאחר מספר מיילים נענתי לחיוב והצעת המחיר שלו היא כזאת: זכרונות KINGSTON יבואן רשמי תגה 667 - 109 שקל 800 - 115 שקל זכרונות SAMSUNG 119 - 667שקל 800 – 129 שקל זכרונות OCZ 120 - 667שקל המחירים מדברים על סטיק אחד, של 2GB, במהירויות הנתונות לעיל (למי שלא הבין מדובר על DDR2). כמובן שאפשר להזמין כמה סטיקים שרוצים לאדם, אם אתם מכירים אנשים נוספים שצריכים או חושבים על זה, מציע לכם לומר להם את זה (אם בא לכם תבדקו בזאפ, ותגלו שיש הפרש מחירים די גדול בין ההצעות). מבחינת איסוף הסטיקים, יהיה ניתן לאסוף בכל אחד מהסניפים שלהם, בהנחה שלא יהיה מדובר על בן אדם א…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשפחה, בעלי ילדים פעוטים (חצי שנה) כלומר אין צורך בכרטיס מסך חזק אין מי שישחק במשחקים, וגם עם כן זה רק פעם בההההההה כשאני בא לשם ואין מה לעשות (חחחחחח). בקיצור אין צורך בכרטיס מסך חזק. בכללית המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות האופיס למינהן. חשוב שהמחשב יחזיק הרבה זמן ויכלול צורב. (בנוסף לסידירום, לא במקום!!!) בתודה רבה- שגיא.
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי כולם, טוב, אז כל הודעה שנייה פה בחודש האחרון היא באותו נושא, בד"כ גם עם אותן דרישות ואותו תקציב כמו שלי. השתדלתי לעבור על כמה שיותר והגעתי למסקנות די סופיות, אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם לפני הקנייה. נתחיל עם זה שהתקציב הוא 3500 ש"ח בלי ממש אפשרות לחריגה ואני גם מעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. ולשאלון: * מטרות המחשב? לימודים (ומשחקים פה ושם) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" כנראה. מעדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קל במיוחד, בעל מעבד core 2 duo וזיכרון של 3-4GB כשהייעוד שלו הוא אינטרנט/אופיס/מוזיקה - לא למשחקים. כמו כן חשוב לי שיהיה קל לנשיאה ובעל סוללה ארוכה. אני מתלבט בין מסך 13-14" (ולכן נטבוקים הם לא אופציה). לאחרונה קראתי הרבה ביקורות מאוד מחמיאות על מחשבי ה-Timeline החדשים של Acer, דגמים 3810 (ה-13", שמגיע ללא כונן DVD) ו-4810 (ה-14", שמגיע עם כונן). במידה וכן ארכוש אחד מהשניים, אני מתלבט האם כדאי "להקריב" בכונן (שכמעט אף פעם לא נעשה בו שימוש) לטובת הגודל והמשקל של ה-13" (ואני מניח שגם אורך סוללה עדיף). מה אתם יודעים על הניידים הללו? יצא לכם לעבוד עליהם או לשמוע ביקורות אמינות? הביקורות שיצא לי לקרוא על ה-4810 מאוד החמיאו על רמת הגימור והבניי…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצתכם למחשב נייד ע"פ הדרישות הבאות: מטרות המחשב - שימוש ביתי ומשרדי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. ללא משחקי מחשב. גודל המסך - 13.3", עדיף מסך מט בעל בהירות גבוהה. נדרש יכולת צפייה סבירה מהצד. רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת נוחה לשימוש בגודל מלא (ללא numpad). מבחינתי trackpoint יהווה יתרון אבל אסתדר גם בלעדיו. משקל רצוי - 1.6-1.8 ק"ג, אבל לא אפסול גם אם מעט כבד יותר. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 3-4 שעות לפחות בשימוש סביר (כולל wifi, בהירות מסך סבירה). האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI. Bluetooth? לא חובה. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוחדת. במידה והדגם מגיע עם SSD, עדיפות …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הטופס: מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח, אפשר עם חריגות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה עם לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 שקל. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): - במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Grand Theft Auto V, Battlefield 4, The Division מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080 * 1920 לאי…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-