עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dean110,

הטופס: מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח, אפשר עם חריגות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה עם לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 שקל. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): - במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Grand Theft Auto V, Battlefield 4, The Division מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080 * 1920 לאי…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום אנשים יקירים... הודעה ראשונה שלי.. תקופה ארוכה אני מתלבט על מפרט מחשב איכותי.. קבלתי המלצות טובות על הפורום הזה.. תקציב מקסימלי למחשב - ₪4500 שימושים, למה מיועד המחשב? משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עריכת מוזיקה/. לא מתוכנן לעשות OC... דרישות מיוחדות מהמחשב? (כגון מחשב שקט, שיוכל לרוץ 24/7 וכו'.) מאווררים שקטים , מעבד TRAY מי הרכיב לכם את המפרט? אני המפרט : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪945 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S1156 120mm Retail כמות: 1 - מחיר: ₪259 לוח אם: ASUS P7P55D LE for Socket 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪664 מארז: Lanco…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by bomsa400,

היי הלפטופ נקנה ב 2007. הנה המפרט של הלפטופ: System Manufacturer Hewlett-Packard System Model HP Pavilion dv6000 (GS623EA#ABT) משקל: weight: 2.8kg Operating System Microsoft Windows Vista Home Edition, Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Mobile DualCore Intel Celeron M, 1866 MHz Motherboard Name Hewlett-Packard HP Pavilion dv6000 (GS623EA#ABT) System Memory (RAM) 1013 MB Processor Genuine Intel® CPU T2130 @ 1.86GHz, 186…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by BlackSheep,

אחרי המון התחבטויות, קריאת ביקורות ושינויים במפרט, סופסוף בניתי את מפרט חלומותיי. (ללא מסך, החלטתי להישאר עם ה-LCD שלי) AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core eVGA GeForce 7800GT 256MB 256Bit DFI Lanparty nForce4 UT SLI-DR PQI PC3200 DDR400 Dual Channel (1024x2) Black Mirrored Copper OCZ ModStream 520W NEC ND-3540A Dual Layer DVD+RW 16x Western Digital 250GB SATA 2 16MB 7200RPM Creative Sound Blaster Audigy 2 Value Thermaltake BigTyphoon Cooling Antec P180 Aluminium Case כל הסיפור הזה עולה 11K, אבל כמובן שאני לא קונה אותו סתם, זו מתנת בר מצווה P: אם לא הבנתם למה בחרתי חלק מסוים אני אסביר, רק תגידו לי מה דעתכם, שיהיה לי שקט נפשי עד שאני קונה.

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Lichborne,

היי חבר'ה, מתייעץ בקשר למפרט בשביל חבר, אשמח לשמוע הצעות מכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. מעדיף מחשב שיחזיק לכמה שנים, בלי צורך בהתעסקות\שדרוגים\OC\whatever. כמובן שאם יש כבר מפרט מושלם בפחות, אין צורך בכוח לדחוף, אבל בעקרון מעדיף לנצל כל עוד יחס העלות\תמורה סביר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים (שיוכל לסחוב טוב את המשחקים הגדולים עם גרפיקה טובה, למשך כמה שנים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אהלן אנשים אני מחפש לעצמי מחשב נייד (מכרתי את הנייד הקודם שלי שמופיע במפרט) לקניה בארץ התקציב - עד 9000 שקלים. המטרות - לימודים ועבודה - תכנות בעיקר, visual studio dot net וכו' אני מעוניין במחשב נייד קל משקל - לא מעבר ל 2.5 קליו זה די מצמצם אותי לגדלי מסך קטנים מ 14" כלומר 12" לרוב, למרות שיש גם 13" אבל הם נדירים. ג'יגה זכרון, מעבד 1.7 ומעלה (אם יש בתקציב שלי דגמים עם מרום החדש, זה יהיה מעולה) צורב מובנה לא חובה דיסק קשיח 80 ומעלה, מהיר - 7200RPM יהיה נהדר WIFI וחיבור רשת חוטי רגיל - חובה. זמן סוללה ארוך ככל האפשר. בלוטות' - יתרון אבל לא חובה. בינתיים חשבתי על LF LW20 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371079 חסרון - יש לו מסך בוהק (תכלס אולי זה לא כזה חסרון, אני צ…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש מארצות הברית. הדרישות שלי לפי סדר החשיבות: קל ולא גדול מידי - "13- "14. שיהיה עם יכולת עיבוד טובה (לא למשחקים אלא עיבוד ממש לצורכי עבודה). כזה שניתן להוסיף ולקנות לו עמדת עגינה - כרגע יש לי T500 קצת ישן, הוא איטי ונראה לי מגושם. עיצוב ונוחות שימוש. האם יש כזה קיים?? אשמח לעזרה..

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אהלן, אני מחפש מחשב ללימודים, על המחשב לא ירוצו תוכנות כבדות מדי (אני לא גיימר) אבל אני צריך משהו קצת יותר חזק מה-atom של הנטבוקים. כמו כן, המחשב צריך להיות קל יחסית (חשוב), קומפקטי (מסך באיזור ה-12')ובעל זמן סוללה סביר ומעלה. התקציב שלי לא גדול ואפשר להגיד שהוא שואף לאיזור ה-2500. אני יודע שהתקציב מאוד צנוע אבל כבר אתמול ראיתי מועמד אחד שעולה לא רחוק מהתקציב: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1533 Olidata Tehom 7800 cpu: Intel T2370 2GB DDR2 160GB HDD 12.1" screen weight: 1.7kg אני אישית לא מכיר את החברה הזאת, ואני אשמח לחוות דעת על המפרט והחברה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by nadavb,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד sony vaio בארה"ב, ואני מודאג מנושא האחריות הבינלאומית. (עשיתי מחקר קצר בנושא ולא ממש הצלחתי להעלות משהו בחכתי...) האם מישהו שיש לו את המחשב התנסה בתיקון המחשב בארה"ב/בארץ? איך אני יודע אם האחריות הבינלאומית תופסת גם על ישראל? תודה רבה! נדב.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by FalseStart,

שלום לכולם, מצ״ב השאלון מחשב נייח למטרות גיימינג. חשוב לציין שבעוד כשבועיים אבקר בארה״ב אז אפשרי לחלוטין לקנות את כרטיס המסך שם ולהרכיב אותו לבד. עשיתי מעט מחקר, נוטה לכיוון הsuper 2070 אבל אשמח לשמוע עוד דעות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5 אלף, אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. לצרכי עבודה יש לי מקבוק פרו. רק חבל שאי אפשר להריץ עליו משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? קיים מסך יחסית ישן שאפשר לחבר אליו את המחשב. אולי 19 אינץ׳ אולי 21. אבל כנראה אצטרך מסך חדש ב…

11. יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עכשיו הוא נהיה בעייתי ואיטי רציתי לפרמט אותו ולהתקין ,-VISTA מחדש אני יודע שהיא נמצאת על מחיצה נפרדת יחד על כל הדרייברים אבל איך אני בדיוק עושה תזה ומעלה אותה? בשביל לפרמט ושזה יתקין אחרי זה מיד תמערכת הפעלה מחדש...

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by a.li,

שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה באוקטובר ואני מחפש לפטופ שיהיה בעיקר כמה שיותר נייד. כמו כן אני נוסע לאילת עוד שבועיים ומין הסתם אני רוצה לקנות את המחשב שם. וחוץ מ-KSP ו-IVORY אני לא מכיר עוד חנויות באילת, לכן אשמח לקבל מידע גם בעניין זה. * מטרות המחשב: לימודים, לכן אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קל על מנת שאוכל לנייד אותו בקלות מהרצאה להרצאה וגם מהבית לאוניברסיטה. * מסך: הכי חשוב שיהיה מסך מאט, ללא מגע. ובעדיפות עם רזולוציה של לפחות 1920X1080. * גודל המסך: לדעתי 14 אינץ' הכי אופטימלי (לא קטן מדי וניידים בגודל 15אינץ' ומעלה בדרכלל כבדים כבר). אך אשמח לשמוע דעות לגבי הגודל, בנושא הגודל אני ממש לא סגור. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: די חשוב מקלדת מוארת. ואשמח אם יהיה …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by guy81,

מזה אומר: 3 שנים באתר הלקוח ע"י מעבדות DELL ישראל, זה אומר שבמקרה של תקלה צריך להגיע למעבדות שלהם? איפה יש רשימה של המעבדות שלהם או מישהו יודע היכן יש נכון לעכשיו?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את הערותיכם למפרט המחשב הבא המיועד בעיקר לאינטרנט, ישומי Office, וקצת למשחקים (בעיקר RTS) ו-Video Capure. לא מתוכנן OC. חסר לי מארז ו\או אוורור היות ואני לא כל כך מכיר מארזים. מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר היות ואני מתכנן להשאירו עובד גם בלילה. Raid 1 נכלל במפרט היות ויש חשיבות קריטית למסמכים על הדיסק. לאחר ששמעתי אזהרות ממספר אנשים לגבי איכות בקרי ה-Raid על לוחות האם החלטתי לקנות בקר בנפרד. [ 655 ] ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Ver 2.0 [ 858 ] (Athlon XP 2500 (Barton 512 [ 580 ] 2*Geil 256Mhz PC3200 400Mhz DDR SDRAM [ 1198] 2*Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ 354 ] Pro…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by giltovly,

שלום לכם. אשמח להיעזר בפורום על מנת לקבל המלצה למחשב נייד ללימודים של אישתי. היא סטודנטית להנדסה שתשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, ומסמכי PDF ואופיס. מכיוון שחשוב לה מאוד שיהיה דק וקל, חשבתי על 13.3 אינץ'. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך? לא יודע אם יש חשיבות מיוחדת לרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בעדיפות פחות מ- 1.6 ק"ג (כולל סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות של עבודה יהיה מצויין, 6 שעות יהיה סביר ופחות מזה כבר פחות רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD אך לא חו…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. לשימוש משרדי, ללא ציוד היקפי. המארז צריך להיות כמה שיותר קטן (לא mini\midi\full tower) לא צריך דיסק קשיח, אבל שיהיה אפשר לשים אחד בגודל 3.5. משהו כזה: http://www.coolermaster-usa.com/upl...2935/intro1.jpg

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום לכולם , אני מעוניין במפרט למחשב משרדי שיריץ window 8.1 + יישומי אופיס ודפדפן. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאד במטרה שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי סימנים של האטה. לצורך בניית המחשב יש לי מארז Gigabyte Poseidon לינק למארז : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2149#kf כמו כן , מן הסתם לא צריך כרטיס מסך חזק , אבל מצד שני אין אילוץ ל on board כי יש לי גם כרטיס powercolor radeon 4850 ישן שיכול לרוץ עם המחשב הזה. בנוסף יש לי ספק FSP-400W חדש שמורכב במארז הזה (atx - 400pnr). וכן , הוא הצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה כמה חודשים בלי בעיה. ולא יודע כמה זה רלוונטי לתצורת המעבדים החדשים אבל יש לי גם מאוורר Freezer pro 7 (סוקט LGA775 ) בקיצור מה שאני מחפש זה …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by tal89,

שלום חברים, יותר מדי התלבטויות. הגיע הזמן לעצה מהמקצוענים. תקציב - 3.5K, אפשר לגרד עוד מאה מאתיים אם שווה. גודל מסך - 13.3-14". הבנתי שישנה עדיפות למסך מט. דרישות - סטודנט למדמ"ח. תכנות, אופיס, סרטים, אולי משחקון פה ושם אבל זניח. עדיפות לכונן קשיח משולב SSD (500/32? זה יספיק למערכת ההפעלה?) * משקל רצוי - עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב. * כונן אופטי? אין צורך ממשי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? סעיף נפרד למטה. * כרטיס מסך - בהחלט אסתפק ב4000 המובנה, בעיקר אם חוסך סוללה וכסף. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, WIN8. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי שהארבע המובילות כרגע בשוק הניידי…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני מעוניין בעזרה הנושא של בניית מחשב לסלון אני מעוניין להשקיע לא יותר מאלף שקלים לנושא מה שאני מעוניין שהיה לפי חשיבות 1) ממויזקה שישמיע מוזקה מהאינטרנט או מהמחשב שלי (היה מחבר ברשת חוטית) 2) יש לי כבר HD ישן לכן לא צריך HD לא צריך DVD כי הDVD היה על המחשב האישי שלי ושוב הם מחוברים ברשת מהירה 3) מארז כנראה שצריך לקנות...שוכב. 4) לוח אם ומעבד ...אפשר להסיג יד שנייה מחשב ישן פנטים 4 או ללכת על חדש כבר? 5) כרגע שהיה לו כרטיס קול פנימי על הלוח אם 6) שלט יש לי 7) סרטים באיכות סבירה לא מעוניין ב FHD 8) יוריד סרטים סדרות. מה אתם חושבים ? רבותי ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by tomer_S,

אהלן לכולם ! אני בונה לעצמי בימים אלו מפרט חדש והייתי שמח לשמוע את דעתכם עליו חשוב לי להדגיש כי אני כרגע בחיפושים אחרי לוח אם ראוי בתקציב של 1500 (אפשר לחרוג קצת ) יעוד המחשב הוא בעיקר משחקים סרטים כרגע השווי אליו הגעתי הוא 6500 ( הוספתי כבר 1500 של לוח אם בפנים ) מעבד : intel Core i5-4670K Trey לוח אם : ??? ספק כוח : coolermaster 1000W (קיים ממחשב קודם) זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone (קיים ממחשב קודם) כרטיס מסך: MSI NVIDIA GeForce GTX770 2GB Lightning GDDR5 http://www.msi.com/product/vga/N770_Lightning.html#/?div=Specification הארד דיסק : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 SSD: SSD Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series 120…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by spider272,

אהלן חברים רוצה לקנות רק את הדברים הבאים לוח מעבד מארז זכרונות ספק כח למטרת גיימינג וסרטים ברוזולוציית 1920x1080 תקציב סביב ה3 וחצי העלתי שני תמונות של מה שאני חושב ללכת עליו לבינתיים

22. מישהו בעבר הזמין מחשב? כמה משלמים בתור מע"מ ומכס אם יש? והאם הייתם צריכים ליסוע לבית המכס בת"א כדי לשלם? או פשוט לאסוף מהדואר? תודה על התשובות! אני שוקל להזמין EEE PC 1000H עולה 550 דולר +55 דולר משלוח.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. שלום רב לכם. אני חדש פה בפורום וזה כבר כמה ימים שאני מדפדף וקורא נושאים ודביקים למיניהם לגבי רכישת מחשב חדש לצרכי גיימינג , וגם לצרכים אחרים כמו הורדות וצפיות בכל מיני תכנים - אינטרנט התקציב שעומד לרשותי הוא בעיקרון 10 אלף ש"ח עם אופציה לחריגה קטנה) אני סומך עליכם שבמחיר הזה אפשר למצוא משהו טוב ) רוב המשחקים שאני מתכנן להתקין הם בעיקר משחקים חדשים וכאלה שיצאו בעתיד ) כמובן) אז ככה, אין לי מושג בכלל בכל הקשור לחומרה, כך שאני מודה מקרב לב לכל העוזר והמשקיע זמן מזמנו. הדברים שקראתי קצת מסביב ולמדתי שצריך לשים דגש עליהם : כרטיס מסך זיכרון ram דיסק קשיח) גם רגיל וגם ssd ( ספק טוב מארז יחסית גדול מסך ) כציוד הקפי, יש לי כרגע 19 אינץ של Lg אבל הוא בן 8 שנים כבר רמקולים *מקלדת וע…

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD רב שימושי .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן הוא צריך להיות לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מרוצים בעיקר NFS ,DIRT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הראשי 19 אינץ מרובע 1280X1024|והמסך המשנה הוא טלויזית LCD SONY 40 עם 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לכמו שיותר במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא רק כמה …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים וחזק בכלליות שאני לא אצטרך לקנות מחשב חדש תוך 8 חודש.... הבעיה היא שאני לא ממש מכיר איזה רכיבים חזקים היום ומה כדאי לקנות לכן רציתי את העצות שלכם...... הסכום הוא בערך 3 וצי אלפיות .. אבל אם זה לא מספיק אז תכתבו בכל זאת (אני לא סגור על הכסף)... תודה רבה....

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.