עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלומות, * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ועבודה קלה על AutoCad, ARCplus (המחשב משמש כמחשב משני לצורך הצגת עבודות בעיקר, בתדירות של פעם בשבוע- שבועיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14" מקסימום. עדיפות למט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD או HD+, אך גם HD רגיל במידה והתמורה הולמת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, בשאיפה לכיוון 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שיכלול סוללה טובה, כ5 שעות, אבל גם 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות שיכלול SSD, 128GB (יספיקו מעל ומעבר). * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by koko21,

שלום רב אני מחפש הצעת מחיר למחשב טוב כיום ,מחיר עד 2000 ש"ח ( חריגה עד 300 ש") אשמח לקבל הצעות תודה

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  3. אז ככה מישהו יכול לתת לי מפרט שיחזיק לי את Crysis על High? עם צריך יותר מהסכום המוצג רק תגידו כל העוזרים יבורכו

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by orirafael,

היי, אנחנו מפתחים תוכנה הרצה על כרטיסי מסך. תוכלו בבקשה לעזור לנו לבנות מפרט לתחנת עבודה חדשה? מעבד Intel® Xeon® Processor E5-1650 v3 (15M Cache, 3.50 GHz) 64 ג'יגה זיכרון 2 כרטיסי מסך NVidia K80 500 ג'יגה SSD איפה אפשר לקנות מחשב כזה בארץ? מהחישוב שלנו התחנת עבודה אמורה לעלות 45K-50K ש"ח. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  5. מה קורה אנשים ? אני אודה מאוד למי שיעזור לי ליצור מפרט טכני בטווח הסכומים הנ"ל עם אפשרות שדרוג בעתיד. חשוב לציין שאני מעונין בכרטיס קול טוב + רמקולים טובים (4.1\5.1) עכבר אופטי\cordless וגם מקלדת cordless תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by marmark,

שלום אני רוצה לקנות תמחשב נייד לטובת גלישה ברשת ולראות סרטים. ללא משחקים כבדים. התקציב לא גבוהה כלכך (3500 גג). מעונין במסך נורמלי לצפיית סרטים. משקל לא כל כך חשוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. מפרט מחשב לחבר + מסך דק 17'' תקציב 5000 לא מתוכנן OC אם אפשר הצעות מחיר גם מחנות ליד ירושליים וגם מחנות אחרת (שרחוקה מירושליים אבל זולה יותר) מיועד למשחקים אבל הוא לא גיימר מטורף תודה

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by Nihil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 (מערכת ההפעלה חלק מהתקציב - המסך אינו חלק מהתקציב.) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7800 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג, אך גם תכנות, הרצה של Virtual Machines, עריכה גרפית ב- Photoshop וסרטי HD. 2.א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VM Player (תדיר) - VM אחד בלבד שיריץ Linux. Visual Studio 2010 (תדיר) Photoshop (מזדמן) 2.ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Battlefield 3, Syndicate, Elder Scrolls: Skyrim וכו' -מה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תקציב קטן של 3700 צריך הכל מסך 17'. מחשב אינטל! .לעבודה. סרטים .צריבה .משחקים אין לי שמץ של מושג איך מתחילים אפילו חיבורי יו אס בי מקדימה המפרטים לא כוללים את אינטל לידיעתכם נידפקתי לפני כמה שנים שקניתי את פנטיום 3 450 כשהוא רק יצא שילמתי עליו 8000 שח ניתקעתי איתו עד עכשיו שנייה אחרי זה יצא פנטיום 4 תודה תודה תודה רבה מראש על עזרתכם ה"הכי מבורכת בעולם" :s05:

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  11. 1. מה התקציב? כ-4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (פוטושופ,פריהנד וכו'), סטודנטית 3. גודל המסך? נראה לי ש-15" זה גדול וכבד מדיי..לא? יש ניידים עם מסך 14" שנכנסים בתקציב? 4. משקל רצוי? the lower the better מן הסתם.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות? לא ממש קריטי 7. בלוטות? לא ממש קריטי 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא ממש קריטי 9. צורב DVD? לא ממש קריטי 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא ממש תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. אז כך שבוע שעבר קניתי מארז שחור אם ידית כולל ספק יזי קול 450 וואט זכרון SINGLE SIDE 1GB DDR-2 800MHZ CEON (חלקים 2) כרטיס רשת און בורס 1 ג'י כ.קול 7.1 OB 8 ערוצים. צורב 22 דיוידי אל ג'י לוח ג'יגה בייט GA-EP43-DS3L דיסק קשיח w.d 500gb 16mb sata2 כרטיס מסך 1GB GF9500 dvi hdmi hdcp מעבד אינטל quad core2 q8200 תשלום 2390 ש"ח מזומן המחשב אני צריך קצת למשחקים קצת לתוכנות קטנות לא גדולות ושהמחשב ירוץ מהר באוינדאוס. XP SP3 אם יש הערות בבקשה?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  13. שלום כולם !!! מכוון שהתעסקתי הרבה רק באיי אמ די הזנחתי את אינטל חבר שלי בא לבקש ממני יעוץ ולא היה לי מה להגיד לו יש לו 4 אלף ש'ח הוא צריך הכל חוץ מסי די רום , פלופי,מסך , מקלדת ועכבר תודה לכל המשיבים ! נ.ב המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים (הוא ממש לא גיימר) חשוב שיהיה במפרט ג'י פורס 4 TI4200 של לידטק... הוא רוצה... ושוב תודה!

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אני צריך שתייעצו לי על רכיבים (זיכרון, כרטיס מסך וכדומה..) ללוח אם: P5GD1 ASUS ולמעבד:Intel P4 3.2Ghz LGA755 תודה :

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  15. כמו שראיתם לאחר אינספור התלבטויותו וקשיים להשיג את החלקים שרציתי נאלצתי לוותר על המפרט הקודם, זהו המפרט החדש, החלטתי לקנות מסימפלטק בגלל האחריות והשירות, את זה אז זה המפרט: Abit nf7 1700 + DLT3C XPMW JIUHB SK-7 MODDED- (עם מאורר של קולרמסטר שהוחלף ל-SF2) - Dragon DA-01BD Black TOWER 80GB 7200RPM IDE 8MB CACHE LTN-525 x52 BLACK TwinMos 512mb ddr 3200 Hec 300w כמו שאתם רואים, המפרט בעיקר ל-O/C ...

• 98 תגובות
    • 9.9k צפיות
  16. התקציב שלי הוא 4500 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים, תוכנות והרבה הרבה אינטרנט..... אולי גם בעתיד הרחוק OC...... אם זה ממש קריטי אפשר לחרוג מעט מהתקציב, אבל אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להרכיב לי מפרט מחשב איכותי +מסך טוב בתקציב שציינתי.... שוב, אם זה בלתי אפשרי אז אפשרי לחרוג מעט..... אהה ואיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שיהיה לא יקר ויתן לי ביצועים טובים... תודה מראש!

• 53 תגובות
    • 5k צפיות
  17. יש חיה כזו, חדש ונחמד? מעדיף לא HP... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. צריך מעבד לוח אם עם כ. מסך מובנה (עם VIVO אם יש דבר כזה) זכרון עד 1 ג'יגה (אם עובד יותר טוב על DUAL אז עדיף) דיסק קשיח צורב DVD מארז + ספק (אם אפשר כמה שיותר קומפקטי אך שלא יבוא על חשבון בקרור) מקלדת + עכבר (לא צריך) שיתאים לויסטה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by arielyaroker,

שלום עד לא מזמן קניתי מחשב נייד. וכרגע אני רוצה להרחיב את הRAM שלו ל4GB מ2GB. אז הנה כמה שאלות: 1- איך אני יכול לבדוק כמה סלוטים תפוסים אצלי בנייד (מבלי לפתוח את המארז) 2- הנה הנייד שקניתי http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm אז האם יש צורך להתאים זכרון מיוחד? ואם כבר איזה בדיוק? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SUPER300,

שלום לכולם ! התחלתי לא מזמן להרכיב לעצמי מחשב חדש, והגעתי לחלק של בחירת זיכרון הRAM (קניתי לבינתיים רק כרטיס מסך). מה עדיף? לקנות זכרון 2x4GB במהירות של 2133 Mhz, או לקנות זכרון 4x4GB במהירות של 1333MHz? (המחשב מיועד למשחקים). תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  21. אני יודע ... אני יודע ... שבמחיר הזה אי אפשר להשיג מחשב מפלצתי שיריץ משחקים על HIGH אבל ... תנסו להכניס לתקציב כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים בצורה נורמאלית עדיפות למקלדת + עכבר אלחוטי מסך איכותי שלא יהיו מריחות בסרטים וכדומה תודה לעוזרים

22. מפרט שבניתי. גם לביצועים, גם למשחקים, וגם ל HTPC חוות דעתכם? ntel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm ש"ח 1,179.01 GIGABYTE GA-73PVM-S2 (nForce 7100) - mATX ש"ח 382.01 PQI DDR2 2048MB 800Mhz X 2 - 414 ש"ח GIGABYTE GeForce 9600 GT 512MB DDR 3 - PCX - retail 903 ש"ח Thermaltake LanBox Lite (Black) Window - mATX 475 ש"ח Thermaltake TR2 RX 450W 276 ש"ח ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA 179 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA 309 ש"ח בערך 4500 אחרי התקנה.

23. Started by GILGILGIL,

שלום חברים, אני מחפש מעבד שיהיה מהיר ומבוסס על INTEL ו-NVIDIA. התקציב הוא עד 1,800 ש"ח אבל אם אפשר בפחות אז מה טוב. הצרכים שלי הם יחסית בסיסיים - בעיקר אינטרנט (המון יוטיוב), אופיס, סרטים ומשחקים ברמה של בליזארד ויוביסופט (אני ממש לא גיימר אבל לא רוצה שימנע ממני להריץ משחקים). מארז - לא אכפת לי אם יהיה גנרי, כרטיס מסך - משהו איכותי של NVIDIA, לוח אם - סטנדרטי פלוס כי לא מתכנן שדרוגים (רוצה שיחזיק לכמה שנים), ספק כח - משהו אמין, נפח - לא יותר מחצי טרה ווסטרן דיגיטל, צורב סטנדרטי, זיכרון פנימי - יש לתת דגש על 2 כרטיסים מסוג טוב (קינגסטון למשל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. (לצערי, מקוצר זמן) אינני גיימר רציני, אבל אני בהחלט מעוניין במחשב שיאפשר לי לשרוד כמה שנים בכבוד. מעבר לכך, יתר השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס, לרוב אני לא רואה סרטים במחשב, אלא באמצעות הטלוויזיה. אני מצרף מפרט שחבר בנה לי, ואבקש את התייחסותכם אליו. המפרט לא כולל לצערי מסך. כמו כן, אבקש קונקרטית לשאלה האם כרטיס המסך שהוצע לי (leadtek GeForce 8600GT) הוא סביר לשימושים שהגדרתי. מבחינת ציוד קיים - למעשה רק מקלדת ועכבר. אולי כרטיס רשת. תקציב מיועד - 3,000 ש"ח. להלן המפרט: מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4400 2.3Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt 480 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17493 מאורר למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro 12…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  25. שלום, שני המחשבים הם באותה סביבת מחיר. בגדול - המפרט של הג'יגהבייט יותר טוב מהטושיבה במעבד ובכ.מסך . - לטושיבה יש רמקולים טובים יותר , יציאת פיירוור , תוספת של ג'יגה לזכרון הפנימי ועיצוב טוב יותר. נראה לי גם שטושיבה חברה יותר טובה בניידים.. המחשב נועד לתיכנות , גרפיקה קלה (פוטושופ) אינטרנט וסרטים. מה דעתכם? להלן המפרטים: GIGABYTE W576V VS. TOSHIBA Satellite A300-1LT המפרטים הם: GIGABYTE מעבד : Intel® Core2 Duo P8400 2.26 GHz 1066 MHz זיכרון : 2GB 800MHz DDRII דיסק : 320GB 5400 RPM כוננים :Super Multi DVD RW DVD Multi Burner מסך : TFT LCD Glare Type 15.4 1280 x 800 מצלמה : Build in 2.0MP Web Camera כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9600M GS 512MB כרטיס קול : 2 C…

דיונים חדשים בפורומים