ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שתייעצו לי על רכיבים (זיכרון, כרטיס מסך וכדומה..) ללוח אם: P5GD1 ASUS ולמעבד:Intel P4 3.2Ghz LGA755 תודה :
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
כמו שראיתם לאחר אינספור התלבטויותו וקשיים להשיג את החלקים שרציתי נאלצתי לוותר על המפרט הקודם, זהו המפרט החדש, החלטתי לקנות מסימפלטק בגלל האחריות והשירות, את זה אז זה המפרט: Abit nf7 1700 + DLT3C XPMW JIUHB SK-7 MODDED- (עם מאורר של קולרמסטר שהוחלף ל-SF2) - Dragon DA-01BD Black TOWER 80GB 7200RPM IDE 8MB CACHE LTN-525 x52 BLACK TwinMos 512mb ddr 3200 Hec 300w כמו שאתם רואים, המפרט בעיקר ל-O/C ...
-
- 98 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4500 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים, תוכנות והרבה הרבה אינטרנט..... אולי גם בעתיד הרחוק OC...... אם זה ממש קריטי אפשר לחרוג מעט מהתקציב, אבל אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להרכיב לי מפרט מחשב איכותי +מסך טוב בתקציב שציינתי.... שוב, אם זה בלתי אפשרי אז אפשרי לחרוג מעט..... אהה ואיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שיהיה לא יקר ויתן לי ביצועים טובים... תודה מראש!
-
- 53 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש חיה כזו, חדש ונחמד? מעדיף לא HP... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
צריך מעבד לוח אם עם כ. מסך מובנה (עם VIVO אם יש דבר כזה) זכרון עד 1 ג'יגה (אם עובד יותר טוב על DUAL אז עדיף) דיסק קשיח צורב DVD מארז + ספק (אם אפשר כמה שיותר קומפקטי אך שלא יבוא על חשבון בקרור) מקלדת + עכבר (לא צריך) שיתאים לויסטה
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן קניתי מחשב נייד. וכרגע אני רוצה להרחיב את הRAM שלו ל4GB מ2GB. אז הנה כמה שאלות: 1- איך אני יכול לבדוק כמה סלוטים תפוסים אצלי בנייד (מבלי לפתוח את המארז) 2- הנה הנייד שקניתי http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm אז האם יש צורך להתאים זכרון מיוחד? ואם כבר איזה בדיוק? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! התחלתי לא מזמן להרכיב לעצמי מחשב חדש, והגעתי לחלק של בחירת זיכרון הRAM (קניתי לבינתיים רק כרטיס מסך). מה עדיף? לקנות זכרון 2x4GB במהירות של 2133 Mhz, או לקנות זכרון 4x4GB במהירות של 1333MHz? (המחשב מיועד למשחקים). תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני יודע ... אני יודע ... שבמחיר הזה אי אפשר להשיג מחשב מפלצתי שיריץ משחקים על HIGH אבל ... תנסו להכניס לתקציב כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים בצורה נורמאלית עדיפות למקלדת + עכבר אלחוטי מסך איכותי שלא יהיו מריחות בסרטים וכדומה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מפרט שבניתי. גם לביצועים, גם למשחקים, וגם ל HTPC חוות דעתכם? ntel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm ש"ח 1,179.01 GIGABYTE GA-73PVM-S2 (nForce 7100) - mATX ש"ח 382.01 PQI DDR2 2048MB 800Mhz X 2 - 414 ש"ח GIGABYTE GeForce 9600 GT 512MB DDR 3 - PCX - retail 903 ש"ח Thermaltake LanBox Lite (Black) Window - mATX 475 ש"ח Thermaltake TR2 RX 450W 276 ש"ח ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA 179 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA 309 ש"ח בערך 4500 אחרי התקנה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מעבד שיהיה מהיר ומבוסס על INTEL ו-NVIDIA. התקציב הוא עד 1,800 ש"ח אבל אם אפשר בפחות אז מה טוב. הצרכים שלי הם יחסית בסיסיים - בעיקר אינטרנט (המון יוטיוב), אופיס, סרטים ומשחקים ברמה של בליזארד ויוביסופט (אני ממש לא גיימר אבל לא רוצה שימנע ממני להריץ משחקים). מארז - לא אכפת לי אם יהיה גנרי, כרטיס מסך - משהו איכותי של NVIDIA, לוח אם - סטנדרטי פלוס כי לא מתכנן שדרוגים (רוצה שיחזיק לכמה שנים), ספק כח - משהו אמין, נפח - לא יותר מחצי טרה ווסטרן דיגיטל, צורב סטנדרטי, זיכרון פנימי - יש לתת דגש על 2 כרטיסים מסוג טוב (קינגסטון למשל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתק…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. (לצערי, מקוצר זמן) אינני גיימר רציני, אבל אני בהחלט מעוניין במחשב שיאפשר לי לשרוד כמה שנים בכבוד. מעבר לכך, יתר השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס, לרוב אני לא רואה סרטים במחשב, אלא באמצעות הטלוויזיה. אני מצרף מפרט שחבר בנה לי, ואבקש את התייחסותכם אליו. המפרט לא כולל לצערי מסך. כמו כן, אבקש קונקרטית לשאלה האם כרטיס המסך שהוצע לי (leadtek GeForce 8600GT) הוא סביר לשימושים שהגדרתי. מבחינת ציוד קיים - למעשה רק מקלדת ועכבר. אולי כרטיס רשת. תקציב מיועד - 3,000 ש"ח. להלן המפרט: מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4400 2.3Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt 480 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17493 מאורר למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro 12…
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, שני המחשבים הם באותה סביבת מחיר. בגדול - המפרט של הג'יגהבייט יותר טוב מהטושיבה במעבד ובכ.מסך . - לטושיבה יש רמקולים טובים יותר , יציאת פיירוור , תוספת של ג'יגה לזכרון הפנימי ועיצוב טוב יותר. נראה לי גם שטושיבה חברה יותר טובה בניידים.. המחשב נועד לתיכנות , גרפיקה קלה (פוטושופ) אינטרנט וסרטים. מה דעתכם? להלן המפרטים: GIGABYTE W576V VS. TOSHIBA Satellite A300-1LT המפרטים הם: GIGABYTE מעבד : Intel® Core2 Duo P8400 2.26 GHz 1066 MHz זיכרון : 2GB 800MHz DDRII דיסק : 320GB 5400 RPM כוננים :Super Multi DVD RW DVD Multi Burner מסך : TFT LCD Glare Type 15.4 1280 x 800 מצלמה : Build in 2.0MP Web Camera כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9600M GS 512MB כרטיס קול : 2 C…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה של מסכים מהבהבים של טושיבה? כול כמה זמן, המסך נכבה ונדלק מחדש,ומופיעה שגיאה בכרטיס מסך, הבנתי שזה בעיה של המערכת החדשה עם מחשבים מסויימים והכרטיסים שלהם. זה בעיה מאוד מציקה, שכבר מופיעה הרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי אני עומד להתחיל ללמוד בקרוב, לכן אני רוצה לרכוש מחשב נייד. דיברתי עם חבר'ה שכבר לומדים שם שמסרו לי כי במהלך הלימודים אצטרך להשתמש בתוכנות כבדות (ויזואל סטודיו, סוליד-ורקס, מאטלב וכו...) לכן כדאי לרכוש מחשב נייד בסדר גודל כזה. הם המליצו לי לרכוש מחשב בעל זכרון של 8 גיגה וכרטיס מסך-מאיץ גרפי טוב. לרובם יש i5 עם זכרון של 8 גיגה. הם גם המליצו לי על ניידים של thinkpad בטע נה שהם אמינים מצאתי מחשב של ThinkPad T420 שערכו כ 6000 ש"ח עם הדרישות שהציעו לי. מנגד מתאי גם מחשב עם אותן ביצועים Dell Inspiron N5110 בשווי 3700. אני יכול להבין הבדל של 100 ש"ח אולי עד 500 ש"ח. אבל למה יש הבדל עצום כל כך במחשבים הנ"ל הרי הם עם אותם ביצועים? אשמח לקבל המלצות נוספות על מחשבים.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איך המפרט הזה מעבד 950 AMD Athlon 64 6400+ Dual Core, 3.2GHz, מסך ASUS VW222U 1600 זיכרון X2 770 Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 לוח אם 660 GA-MA790X-DS4 והמלצה לכרטיס מסך עד 600 שח וקירוד למעבד
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הנייד התחיל לאחרונה להיתקע כל הזמן (מדובר על כל כמה דקות ) ומחייב לאחר שהוא נתקע - ריסט בדרך הפרטיזנטית: לחיצה ארוכה על מקש ההפעלה. שמתי לב שאם אני עובד איתו בחדר ממוזג או שמכוון כלפיו מאוורר - הוא פשוט לא נתקע, אגב לא מדובר בבעית זכרון או עכבר או כל דבר אחר- זה החום הישראלי בוודאות ! השאלה: האם זה נורמלי שמחשב בטמפרטורת סביבה של 30 מעלות ומעלה ללא קירור חיצוני כלשהו יתקע כל הזמן ? או שמדובר בבעית חומרה ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנתיים עם החומרה הבאה: Intel Core i5-4670 MSI Z87-G41 PC Mate(MS-7850) Zotac GeForce GTX 680 2X8GB G. Skill RipjawsX מאז שקניתי אותו היו לי איתו בעיות בלי סוף. הוא לא היה מזהה לא הארד דיסקים, מנתק לי אותם באמצע עבודה וכו'. לא חשוב כמה פעמים שלחתי אותו למעבדה זה לא עזר - בהתחלה אמרו לי מערכת ההפעלה, אחר כך ההארד דיסקים אבל הם עבדו מצויין בכל מחשב אחר ששמתי אותם. אני נוטה להאמין שהבעיה היא בלוח אם. אני עובד עם 4 הארד דיסקים - סך הכל 6 וחצי TERA. אני מעוניין עכשיו להחליף את הלוח אם. אני מחפש לוח אם שיספיק לי לכמה שנים - כלומר בעתיד כאשר ארצה לשדרג את המעבד, כרטיס מסך והזיכרונות אוכל לעשות את זה בלי לרכוש לוח אם חדש חדש. כמו כן אני אצטרך מארז מחשב חדש - המ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אז ככה אני צריך מחשב למשחקים כבדים, אינטרנט,אופיס דיסק קשיח 80 גיגה לא SATA כונן דיוידי רגיל בלי מסך ואני לא משדרג את המחשב אולי רק זיכרון ככה שאני צריך מחשב הכי טוב מבחינת ביצועים\מחיר אני משלם בתשלומים ככה שהמחיר צריך לצאת 4300-4200 תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכם, פניתי לאחרונה לדילר עצמאי שעוסק בשיווק מחשבים ניידים (אני מחפש מחשב שיהיה על תקן 'תיבת נגינה' באירועים מסחריים). המשווק הזה הציע לי מחשב שנושא את המותג vision, בעל המפרט ה(פחות או יותר ) הבא: מעבד - intel T5400 core 2 duo 2.16GHz כרטיס גרפי - geforce 9300m 3400 זכרון - 2GB צג - "14.1 מערכת הפעלה - windows xp sp3, רשיון OEM המחיר שהוצע לי - 3800 ש"ח. חיפשתי ברחבי הרשת מחשב זהה לזה כדי לבצע השוואת מחירים, ולא מצאתי. אז הינה השאלות שלי אליכם - מי מכיר את המותג הזה (שלא נתקלתי בו קודם לכן), ויכול לומר על משהו על המחשבים האלה? מי היבואן שלהם בארץ (גוגל שלח אותי לחנות הסוטנטים של קמפוס אקדמי אור יהודה. אני בספק אם הם היבואן)? תודה לכל מי שיספר תשובה איכותית או שיפנה א…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי רכישת עמדת מחשב לחדר , זה כולל שולחן כיסא מסך עכבר מקלדת וכו , ואני יודע שיש לי הוצאה מספיק גדולה להוציא על כל זה , ובכלל שאני חייל נטחן עם משכורת צבאית מינימאלית התיקצוב למחשב כזה נמוך והציפיות יחסית גבוהות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפים , GTA CSGO LOL COD ועוד כל מיניי כאלה …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , Batman Arkham knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Benq GL2450 24 inch, רזולוציה ( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב שקניתי בשנת 2010 מבוסס AMD .המחשב עובד טוב אבל במשחקים חדשים הוא כבר מתחיל לקרטע...ההתלבות שלי היא אם להשקיע סכום יחסית נמוך , ולהחליף לו את המעבד/לוח-אם/כרטיס-מסך או לקנות מחשב חדש לגמרי... המפרט הנוכחי - **כרטיס מסך של 1G לא זוכר דגם **מעבד ארבע ליבות AMD phenom 2 3.4 gh **זיכרון 16 GB 1333 **כונן SSD 128 ** כונן קשיח 1 טרה של סמסונג אקו משהו ** מארז SONATA 3 **ספק 650 SEASONIC המחשב משמש לצפייה בסרטים , אינטרנט ומשחקים ..גם כבדים ...אני לא בהכרח ישאר עם AMD וחשבתי כבר לעבור אולי למעבד של אינטל....אשמח לקבל הכוונה...תודה *** התקציב שלי הוא בסביבות 2500 3000
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1) התקציב המקסימלי: 7 אלף חריגה: עד 300 ש"ח עדיפות לחסוך בתקציב אבל אפשר גם את כל התקציב, אם תוכלו אז שני גרסאות של מפרטים, אחד חסכונית ואחד כל התקציב. 2) שימושי המחשב: תכנות, בניית אתרים, עריכה גראפית וגיימינג א. התוכנות שיהיו בשימוש: After Effects CS5 Photoshop CS6 Cinema 4D Illustrater CS5 3D Max Maya Sony Veags 11 ב. המשחקים שאני ישחק: Battlefield 3 GTA IV Skyrim World of Warcraft Guild wars 2 ג. הגדרות גרפיות: גבוהות 3) יש צורך בציוד הבא: מקלדת - עדיפות למסך Dell המפורסם (אין טעם בדגם) עכבר - משהו שיהיה נוח ויתאים לגיימינג פאד - שיהיה יחסית גדול, ויתאים לחיישן העכבר רמקולים - ברמקולים אין לי מושג, שהיו איכות טובה, עמידים, כולל סאבוופר ואיכות טובה שזה גבוהה ולא שישמעו…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי! ברשותי לנובו y-70 כאשר אני מטעין את הסוללה והיא מגיעה ל-100% האם ניתן להמשיך לעבוד עם המחשב כאשר הוא מחובר לחשמל?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-