ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
היי,חדש פה. אנסה לתמצת. צריך מחשב נייד לגיימרים תקציב סביבות 5.5-6k אבל השאלה המרכזית היא,איזה חברה לקנות? DELL/AUSSIS? / מהיכן לקנות? אחריות? כמו כן חשוב שהמחשב לא יתחמם מהר וכ'ו ראיתי את זה : https://ksp.co.il/?uin=44855&select=.1304..271. תודההההה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG GTA IV GOD OF WAR 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע איך בכלל ז…
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שואל עבור חבר [ אני עצמי עדיין 'מפציץ' עם מחשב מדור 775 ] בקיצור, הוא מחפש מחשב לגיימינג עבור אחיו, הזכיר משחקים בסגנון assassin's creed ו- witcher הוא מעוניין מאווווד להיות מסוגל לשחק ברזולוציות של 4K , בע"ה , הנה 'התנאים המקדימים': + יש לו ספק של CHIEFTEC APS-650C , לכאורה MAXLOAD: 650W + יש לו כבר מסך גדול וחדש + יש לו SSD [240 גיגה ] וגם הארד דיסק [500 גיגה] הוא מסתפק בהם בנתיים. + כרטיס מסך R9 380X [כן, גם אני מקווה שיפיק ממנו את המיטב!] מה שהוא כן צריך לקנות: - מעבד, הוא רוצה מסוג i7 , דגם חדיש וחזק [הוא לא רצה לשמוע ממני על AMD וכו'] - זכרונות - לוח - מארז הוא רצה מKSP כי קרוב אליו, אמרתי לו שממה שאני זוכר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שאני בוחר מחשב נייד למשרד יש לי 2 שאלות: 1. האם חיבור sub c מהווה תחליף מלא ל-hdmi? הנייד מחובר כיום למסך גדול באמצעות hdmi ומעביר וידאו וגם אודיו. האם החיבור הנ"ל עושה זאת גם? (דוגמת מחשבי ה-yoga). 2. מתאם כרטיס רשת: בהנחה שלנייד החדש אין כרטיס רשת מובנה, האם ניתן לחבר מתאם דרך ה-usb או ה-usb c ? הנייד מחובר כיום לרשת קווית במשרד כדי לאפשר עבודה רציפה ומהירה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם שווה לקנות מחשב נייד עם המעבדים האלה? יש המלצות כאלה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך, אם ההבדל בין שני hardwares נמוך אך ההבדל במחיר גבוהה אשמח אם יצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה שעות רצוף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, PUBG, Dark souls 1 2 3, Skyrim +ENB, Mount And Blade 2 Bannerlord. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - 1000 אם יהיה ממש שימושי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם מ.הפעלה וירטואלית, פוטושופ ואולי קצת גיימינ. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מתלבט אם להזמין מאמזון אשמח לד…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק למחשב נייד חדש (במקום dell vostro 5470 מעבד i5). כל המשרד שלי תלוי במחשב ובמהירות התגובה שלו. שימוש אינטנסיבי מאוד בוורד, אקסל, תיקיות וחלונות גוגל כרום (עשרות לשוניות), כולם פתוחים במקביל + תוכנת ניהול משרד ודרופבוקס ברקע. לא יכול להרשות לעצמי לאגים ושניות ארוכות של המתנה מלחיצה ועד שהמסמך נפתח או מחשב שנתקע כי פתחתי 5 לשוניות כרום וה-cpu בעננים.. לא חשוב - תקציב כרגע (עדיף שיהיה עד 5k אבל אפשר לעלות). כן חשוב - מסך 13-14, סוללה טובה, דק, חזק מאוד (!). חשבתי על הניידים מסדרת yoga... מה דעתכם? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 6000 ש"ח. בנוסף אני מעוניין לקנות מסך שיתאים למחשב, אני מעוניין במסך עם רזולוציה שמעל 27 אינטש. בסכום של עד 3500 ש"ח, אם יש בתקציב הזה מסך קעור אשמח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? , אשמח אם אפשר בפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בקניית מחשב חדש, זה המפרט שהרכבתי עד עכשיו: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1550 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer i32 כמות: 1 - מחיר: ₪ 146 לוחות אם: Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 567 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX Red CMK16GX4M2B3200C16R כמות: 1 - מחיר: ₪ 965 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 252 ספקי כוח: Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מ…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי. המחשב הנייד של אימא שלי כבר ממש ישן, וממש ממש איטי. היא עובדת בעיקר עם מיילים (אאוטלוק), סקייפ, מסמכים, ורואה סרטים להנאתה. האם כרום בוק זה רעיון טוב? התקציב הוא כמה שפחות, כל עוד יש מצלמה לשיחות טובה יחסית ומהירות סבבה לעבוד איתה. היא גרה בלונדון. לדעתי היא יכולה לזרום על יד שניה אם צריך. מסך לא משנה איזה גודל. אבל עדיף מחשב קומפקטי וקטן. בעדיפות עם כונן דיוידי, אבל לא חייב. תודה רבה לעוזרים.❤️
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב שולחני לעבודה משרדית, לצרכי עבודה מהבית. אני ממש לא מעודכן במחירים של חומרה וציוד היקפי היום, אז אם אפשר לחסוך חצי מהתקציב או לחלופין צריך להוסיף כסף, מוזמנים להגיד - התקציב גמיש. מה שכן - אני מתכוון שהמחשב יהיה חזק ויוכל להחזיק כמה שיותר שנים קדימה לצרכים הללו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K אך גמיש, כפי שכתבתי למעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, אבל נראה לי שמעבר ל8K כולל מסך לצרכים האלו זה מוגזם מאד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (רוב העבודה עם מעבד תמלילים), צפייה בתכני HD …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://pcpartpicker.com/list/jRRGq4
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לחוות דעת על המחשב הבא. השימוש הינו ללימודי הנדסה אזרחית, ועיסוקים שוטפים כמו אינטרנט, סרטים ואופיס. אין צורך בציוד נלווה או התקנות מיוחדות אלא רק במחשב עצמו. נדרש לשרת אותי למעלה משלוש שנים ולכן נדרש מפרט שיעמוד בכך. אשמח לדעתכם בנוגע למחשב הבא: Lenovo v510 מסך 14' Core i7 16g ram 512ssd Intel HD 620 המחשב הנ''ל הוצע לי במחיר 3.5k, אשמח לדעת האם המחיר הינו סביר והאם המחשב יעמוד בדרישותיי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שאלו אותי, אשמח לעזרתכם מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורכי השמעת מוזיקה בצורה מאד איכותית,אני מדריכת זומבה בארועים וצריכה שהמוזיקה תהיה מאד איכותית שאותה אני מורידה מיוטיוב והויסות של הקולות והסאונד והבס יהיה עדין ואיכותי ועוצמתי. כמו כן להשמיע גם רצועות מוזיקה שקטות בארועים ושהויסות יהיה נכון ואיכותי. כמו כן מראה קליפים וסרטים לבנות המצוה ומקרינה את זה בארוע. מעוניינת שהצב…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 4000 שח. מחשב חזק שיחזיק כמב שנים טובות וירוץ חלק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? , אשמח אם אפשר בפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: pubg,gta5,fifa,csgo,cod ww2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). f…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי + מסך של DELL. מצ"ב את המפרט ומספר צילומי מסך. אשמח לשמוע לדעתכם כמה הוא שווה היום. Specs; Processor: Intel Core i7-4770K - http://ark.intel.com/products/75123/Intel-Core-i7-4770K-Processor-8M-Cache-up-to-3_90-GHz Motherboad: ASUS MAXIMUS VI HERO Z87 Chipset - https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/ EVGA 960GTX SSC (super-super clocked) 4G – https://www.evga.com/articles/00914/evga-geforce-gtx-960-4gb/ RAM: G Skill RipjawsX 32GB (8x4) 1600mhz - https://www.gskill.com/en/product/f3-2400c11s-8gxm Enclosure: Antec ONE –…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחברההה שבוע טוב לכם אוקי אני רוצה לקנות נייד חדש לגיימינג ולימודים (שולי) ואני מתלבט בין 2 מחשבים כרגעעעע מחשב נייד "15.6 HP Omen 15-CE003NJ 1ZL37EA i7-7700HQ https://www.ivory.co.il/catalog.php?...e-search=1zl37 או מחשב נייד לגיימרים Asus ROG STRIX GL503VM-ED148T - צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=43983 מי שיותר מבין שיגיד גם מה ההבדלים בעיניו מהירות מסך התחממות סוללה ( חפשתי על הדגמים הספציפיים האלה ופחות מצאתי ביקורות) מה יותר טוב מי עדיף כמובן של- OMEN יש יותר אחסון SSD וזול יותר אבל הרבה דווקא אמרו לי שהASUS יותר טוב ,תכלססס לא יודע נ.ב...... מי יודע מתי יגיע לארץ המחשבים הניידים האלה עם המעבדים הדור השמיני?!!?!?!…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, אני בקרוב עובר לביתי החדש וקניתי ציוד מיחשוב חלקי על מנת לענות על הדרישות הבאות: 1. סטרימינג מקומי של סרטים, מוזיקה ותמונות ב-5 נקודות שונות בבית (טלוויזיות, מקרן) - PLEX 2. סטרימינג מהרשת של תכנים (עדיפות 4K) באותן נקודות שהוזכרו - KODI 3. גיבוי ספריות חשובות ממחשבים ברשת הביתית למיקום מרכזי 4. עבודה עם שרת קבצים מרכזי שיעבוד ב-RAID על מנת לשמור על המידע 5. שרת מרכזי לעבודות גרפיות במידת הצורך (rendering, plex transcoding) 6. צריכת חשמל מינימלית 7. חסין ransomware הציוד הקיים עד עתה: 1. קווי תקשורת CAT7 שעובר בכל הבית/חדרים 2. מחשב 1 - Intel i7-8700 Graphic card Nvidia 1050Ti 8GB DDR4 2400 Ram 1TB WD Blue H…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה xp. לאחרונה קיבלתי צחשה עפ הרד דיסק עליו win 7, רוצה להעביר את ההרד דיסק הישן ורק להשבית את מערכת ההפעלה הישנה. כיצד עושים זאת? תודה דניאל
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי, כמה להערכתכם אמור לעלות השדרוג הבא? מדובר על מחשב נייח 1. התקנת הארד דיסק SSD במקום כונן ה-C שיש כרגע במחשב, התקנת WINDOWS 10 על ה-SSD 2. הרחבת זיכרון מ-8 ג'יגה ל-32 ג'יגה בנוסף אם יש המלצות על טכנאי שיכול לבצע את זה אשמח לשמוע תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי - 3000שח - מעדיף לחסוך אבל גמיש. המחשב משמש לעריכה חובבנית בתוכנות - "פיקסה" ו"לייטרום" אבל אני שוקל בעתיד גם להמשיך לכיוון של פוטושופ. לא מתכוון למחשב לגיימינג. מערכת הפעלה פחות רלוונטית אוכל להתקין לבד מע הפעלה. לדעתי צריך וחשוב שיהיה כונן SSD. גודל מסך - עדיפות 15 אינצ'. ועמידות סוללה מיטבית - ללא הצורך להיות צמוד למטען (לאו דווקא בזמן עבודה על תוכנות העריכה). יש חיה כזו באילוצים הנתונים ובתקציב? מוכן לנסוע לאילת על מנת לחסוך בעלויות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר, אדובי, עריכת וידיאו ב4k, אולי אפטר אפקט שימוש תדיר לצורך עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל4k אם התקציב שרשמתי מאפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק לנייד חדש בו אפשר להפעיל המון תוכנות בו זמנית ובמהירות גבוהה (למשל: כמה קבצי וורד, כמה אקסל, עשרות לשוניות כרום, תוכנת ניהול משרד, דרופבוקס ועוד), בלי לחוות תקיעות והאטה. מה לחפש? מעבד i7 או i5? האם יש הבדלים שצריך לשים אליהם לב? זכרון? איזה סוג ונפח הכי מומלץ כיום? מניח ש-ssd.. בתוך ssd יש תתי קטגוריות? אשמח לעוד נתונים טכניים שמומלץ לוודא שקיימים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
מפרט : i5 4570 B85N-D3H 8gb ram (4X2) amd sapphire R9 280X 550W fsp radier בעיקר משחק פורטנייט ולול , לא מעבר . הכרטיס מסך מחובר ל2 מסכים ( SAMSUNG 1080P פשוט ו AOC G2460PF 144HZ ) הרצון שלי לשדרג הוא כי המחשב שלי קורס המון בזמן שאני משחק , יש הרבה בעיות במחשב עצמו בין אם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא לא חוזר בלי ריסט . הרבה פעמים הווינדוס נתקע וכבר לא חלק כמו פעם . יש FPS DROPS מה באמת עלי לעשות ? יש דרך לתקן את מה שאמרתי או שאשדרג את המחשב וזהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של כ4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר PUBG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 2K/4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-