עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות ולגלישה (לסטודנט). לאחר חיפושים רבים במסגרת התקציב (3000 ש"ח) צמצמתי ל-2 המחשבים הנ"ל. 520s - Ideapad 520s E480 - Thinkpad E480 שניהם מגיעים עם SSD של 256gb, מסך 14 אינץ' IPS Full HD, מעבד i5 דור 8, 8gb ram. ה-520s עולה כ-2800 לאחר הנחה, ואילו ה-E480 עולה כ2500 בחנויות העליונות בזאפ. הייתי כבר בטוח לגבי ה-520s ואפילו הזמנתי אותו כבר, אך היום ראיתי את ה-E480 במחיר זול יותר עם אותם נתונים. מכיוון של-Thinkpad יש מוניטין טוב יותר אני מתלבט האם כדאי לי ללכת עליו. על הנייר ל-Ideapad יש סוללה גדולה יותר אבל ל-Thinkpad יש הטענה מ-USB-C שנראית לי עדיפה. ל-Ideapad יש מקלדת מוארת שזה …

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. האם המפרט הזה מתאים למחשב לגיימינג קל? ואיך הוא ביחס למחיר? עלות מחשב זה היא 2588 SSD: חברת corsair/liteon sata3 Corsair CSSD-F240GBLE200 Lite-On MU-3 240 GB (PH4-CE240) כרטיס זיכרון: חברת crucial מעבר לזה אין לי מידע החנות היא סי די לוג בנתניה, אשמח להמלצות/דיס המלצות המחיר הוא דרך הנחה שיש לי תודה מראש על העזרה מפרט.pdf

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם השדרוג משמעותי / יגרום למפרט להיות רלוונטי ליותר שנים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE מזדמן, VISUAL STUDIO ATOM תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG fortnite LOL וכעיקרון שתהיה אופציה להריץ הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 X 1920 -לאי…

4. Started by Shahar8,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימושים וגיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FOOTBALL MANAGER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

5. אהלן, יש לי מחשב שאני מתלבט אם לשדרג או לקנות חדש, שימוש קצת תיכנות (כמחשב שני ולא מרכזי), עבודה משרדית (אינטרנט , הורדות וסרטים), מפרט: i3 2100 , 4gb ram , tb 1 drive 7200 כרגע הממחשב ממש מקרטע חח האם כדאי להוסיף לו ssd של איזה 250 + 8 gb ram נוספים?יתן שיפור מספיק? או שכבר לא שווה להשקיע בו ולמרות השימוש המועט לקנות מחשב חדש? יש לי מסך 23 אינץ' של דל , חשבתי אולי לשדרג גם אותו ל27 בתקציב של 1000 ? המלצות?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by lilo007,

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייח ,כבר בן 6 . השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט,משחקי פעולה COD/GTA .במחשב העתידי ארצה גם תמיכה בסרטים באיכות 4K . המעבד שלו היום הוא Intel Core i5-2500 Box רכיבים שארצה לשמור (אלא אם חייב לשדרג): ספק- Seasonic S12II-520 Bronze מארז- CoolerMaster CM 690 II Basic מאוורר למעבד - Scythe Katana 3 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך כרטיס רשת וSSD 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז,ספק כוח,דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהק…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  7. ברשותי מחשב נייח עם מעבד I5 וזיכרון 4GB. המחשב הוא כבין 7 שנים. המחשב החל לעשות בעיות של קריסות וכל מיני בעיות של איטיות בקיצור לא עובד כמו שצריך כפי הניראה יש בעיות של חומרה ותוכנה כי משהו אמר שיש כניראה בעיה בלוח ובזיכרון. שאלתי האם כדאי להחליף את כל המחשב לחדש?או לתקן את הקיים. האם אני יכול כיום להשתמש במעבד הנ"ל במחשב חדש. ושאלה חשובה האם יש הבדל גדול בין המעבד שיש לי כיום מבחינת ביצועים למעבד I5 של היום (I5 750 2.67GHZ-המעבד שיש לי כיום) תודה אשמח מאוד לעזרתכם והמלצתכם לפני החלטה שלי

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (YouTube) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by White Fang,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים אלו. אני מתלבט אם לקנות מחשב עם מעבד AMD RYZENּּ 2400 ובהמשך להוסיף לו כרטיס מסך חדש שיצאו כרטיסים, או לקנות מחשב עם I5 8400 ּ וכרטיס מסך 1050TI ולמכור את הכרטיס מסך בהמשך שיצאו כרטיסים חדשים. מה יותר חכם ומשתלם לעשות ? כמה כסף מאבדים על כרטיסים שמוכרים מדור קודם ? תודה מראש אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? K 6.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל צריך מחשב שיעמוד כמה שאפשר בביצועים לתוכנות כיום אני חווה לאגים וקריסות בתוכנות אודבי ולייטנסי משוגע באייבלטון עם צריכה גבוה של הCPU ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כמובן שאם יש עוד הבדל מזערי למשהו משתלם זה בא בחשבון ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ,הפקה מוסיקלית , צפייה בסדרות אונליין,גלישה באינטרט ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ,אילוסטרייטור,אייבלטון…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  11. להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם מעבד שיוכל להחזיק כמה עשרות לשוניות פתוחות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22, וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (FIFA, NBA, GTA, Battlefield, Need For Speed, משחקים בסגנון הנ"ל) . -…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב לצרכי עבודה, שימוש כבד, גרפיקה (פוטושופ), ריבוי חלונות פתוחים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  13. היי! אני מחפש מחשב נייד לאשתי. גודל מסך 13.3 אינץ' ומשקל באזור ה1.5 ק"ג (כמובן עדיף פחות, אפשר טיפה יותר). קניה מחו"ל כי אני כרגע בלימודים בארה"ב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 900$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימושים משרדיים עם קצת עריכה גרפית וstreaming. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי, אשמח לקבל הערות/הצעות לשיפור על המפרט הנ"ל יצורפו אליו GTX 1060 וSAMSUNG EVO 850 ממחשב קודם מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 975 קירור למעבדים: Arctic Alpine 64 PLUS For AMD כמות: 1 - מחיר: ₪ 64 לוחות אם: Asus PRIME B350-PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 446 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 2400 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 408 מארזים: Corsair Carbide 200R Compact ATX Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 241 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 257 …

15. שבת שלום, אני מחפש מחשב נייד* שישמש לכתיבה, ניהול חשבונות, הוצאת חשבוניות online וכיו"ב. בנוסף כמובן לגלישה ולצפייה הן בסטרימינג והן מקובץ. וגם חיבור למקרן/מסך לצורך הרצאות ומצגות. ונוח לגיבוי קבוע. הקריטריון החשוב ביותר זה אמינות - מכשיר שיחזיק מספר מכובד של שנים ולא אמור לקרוס או להפסיק לתפקד מבחינת חומרה /תוכנה. (השאיפה לטווח של חמש שנים ומעלה). ממש לא חייב להיות הכי חדש/ גדול/ נוצץ. *הערה: עד היום עבדתי מעט מאוד עם מחשבים ניידים ותמיד העדפתי נייחים. כיום אני עובד בשתי קליניקות בין שתי ערים וגם מבחינת מקום ועיצוב אני לא רוצה מחשב גדול וקבוע על וליד השולחן. אך אם יש פתרון שמוכר לכם, למשל מארז קטן ואלגנטי ומסך שיכול להתקפל בקלות אני מוכן לשמוע. …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש לאמא צרכים עיכריים זה אינטרנט ,צפייה בסרטים אונליין ואולי מחשקים אונליין המחשב המומלץ במדור מפרטים - 1600 שח,וזה קצת יקר לי אני מחפש מחשב שיענה על הצרכים עד 1200 ופחות! אלא אם כן - תגידו שלתווך הארוך 400 שח פאר יתן את התמורה, אך חשוב לי מאוד שמחשב יהיה שקט יחסית כי הוא נמצא בחדר שינה ואין צורך בצורב לא משנה לי מאיפה להזמין - אך מעדיף חנות שיש לה שרות בחיפה תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הי! חבר שמבין המליץ לי על הפורום, אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני עובד בעריכה על בסיס יום יומי כפרילנסר, השימושים שלי נעים מעיבוד תמונה ב-Lightroom לעריכה ״כבדה״ ב-Premiere ו-After Effects. בעריכה, מדובר לרוב על פרוייקטים גדולים וכבדים, כאשר הממוצע הוא כ-20 דקות של וידאו הכולל תיקוני וצבעים ולעיתים תוספות כאלו ואחרות מ-After Effects. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. Started by Shoko,

שלום לכולם, המחשב בבית של ההורים שלי כבר עתיק ומבוסס על phenom X4 945. הם מעוניינים לשדרג אותו כי הוא כבר לא צעיר וכוחו לא במותניו. את המארז (אנטק) והספק כוח (קורסאיר cx550) חשבתי להשאיר. בנוסף קיים כונן דיסקים שחשבתי להשאיר. הכרטיס מסך ילך לפח אחר כבוד. המחשב משמש בעיקר לעבודות משרדיות ולימודים + סדרות וסרטים. מה שלדעתי צריך זה: מעבד, זיכרון, לוח אם, כונן ssd ואם אין מובנה אז כרטיס מסך. הבנתי שמבחינת תמורה למחיר יש את ה- amd ryzen 3 2200g שיכול להיות כדאי אבל אשמח להמלצותיכם. קצת ביאס אותי המחירים שהזיכרונות קפצו אליהם, בתקופה שהייתי פעיל הם היו עולים גרוש וחצי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום , 1)האם מחשב אולטרבוק (ACER APSIR S7 392) בעל מסך WQHD יתן בציעוי סוללה פחות טובים מאשר אותו דגם אבל עם מסך FHD? 2)האם לדעתכם איכות FHD היא מעל ומעבר או ששווה להתקדם לWQHD בהנחה וזה לא היה משפיע על ביצועי סוללה? 3)מה הן הדרכים המהירות לראות את ההבדלים בין FHD לבין WQHD? 4)האם הגדרת רזולוציה במחשב משפיעה על ביצועי הסוללה ? כלומר אם יש לי מחשב עם מסך WQHD ואני משנה לו את הרזולוציה ל FHD, האם אני יקבל ביצועים זהים במחשב שלי או שהם יהיו זהים למחשב שהרזוציה הטבעית שלו היא FHD - אותו מחשב אותה חומרה מלבד רזולוצית מסך . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן חברים! לא בטוח אם זה הפורום המתאים לפוסט אבל (פוסט ראשון שלי פה)- קניתי לפני כחצי שנה את הלפטופ המדהים Dell XPS 13 9360 (i7-8550U שימושים בעיקר ללימודים (סטודנט), סרטים סדרות והרבה יוטיוב. אני משחק במחשב הישן שלי (נייח) משחקים לא מטורפים מבחינה גרפית אבל הייתי רוצה לשחק אותם במחשב הנייד ואולי כמה כותרים יותר חדשים בנוסף, אני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטרנט קווי, למסך טלוויזיה\מחשב, ואולי להוסיף עוד כמה פורטים של USB. החיבור שיש ללפטופ הוא Thunderbolt והבנתי שדרכו אפשר להתחבר לכל אלה (חיבור יחיד) אז אם לסכם את שני הדברים: א. חיבור כרטיס מסך חיצוני ב. שאותו DOCK לכרטיס מסך יכיל גם חיבור רשת קווי, חיבור HDMI, כ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אשמח לדעתכם למפרט שבניתי בTMS לצורך מחשב שישב בסלון מחובר לטלוויזיה וישמש בעיקר לצפייה בסדרות וסרטים. הנה הפירוט של הצרכים : תקציב עד 1500 ועדיף פחות ; השימוש הוא לצפייה בסרטים סדרות , גלישה באינטרנט ושימוש אופיס קלים ; אין צורל בציוד הקפי ; חשוב שיהיה שקט 6; עדיף חנות שיש לה שירות גם בבאר-שבע ; מכיוון שמדובר בבאר-שבע צריך מארז טוב שיוכל להתמודד עם הרבה אבק. הנה המפרט שבניתי אשמח לשמוע את דעתכם. This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Tray Qty: 1 - Price: ₪ 254 CPU Cooling: Arctic Alpine 11 Passive Qty: 1 - P…

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי בינה מלאכותית, משפיע בעיקר על כרטיס המסך. יריץ גם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, הרצת חישובים (TensorFlow) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא מיועד לגיימינג אבל יריץ בין היתר משחקים (CS:GO, COD, GTA V וכד׳), ייתכן שמספר משחקים ירוצו במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש, Blender, Gimp. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA, COD, FIFA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pubg BF1 אבל בעיקר שיריץ את המשחקים החדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

25. שלום חברים . אני רוצה לקנות מחשב נייד מאמזון דגם asus rog strix gl703vd 17" https://www.amazon.com/gp/product/B0753PV7PH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 הוא נמכר 1364 דולר כולל כל המיסים שזה הפרש מטורף מארץ מדובר בחיסכון של 1700 שקל . 2 דברים שאני חייב לדעת במאה אחוז לפני שאני מזמין לגבי האחראיות . ספציפית למוצר הזה האחריות היא מול היצרן זתמורת אני מתנהל מול ASUS ישראל אז האחריות היא בישראל הבנתי נכון? השאלה השניה ויותר קריטית לי . מה אני עושה לגבי מקלדת בעברית . הבנתי שאין מה לדבר על חריטת ליייזר למקלדת מוארת RGB ולגבי מדבקות זה פתרון לא איכותי ומכער בקיצור לא אופציה בשבילי גם . אני רוצה לקנות מקלדת עברית שמתאימה בדיוק למח…

• 3 תגובות
    • 6.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים