ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אני יכול להשיג את ה3870 512MB DDR4 של GECUBE ב1060 שקל וחשבתי שאם כבר אז יאללה לשדרג לוח , זיכרון ומעבד אז אני בעיקרון צריך לוח אם , זיכרון 2 גיגה ומעבד ב1500שקל לשילוש , והתכנון הוא לעשות אוברקלוק למעבד ... חשבתי על הE2160 אבל הזיכרון קאש שלו לא מומלץ למשחקים כמו שהבנתי ... אז זהו תודה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה שצריך להיות במפרט זה: 1. מעבד דואל קור של אינטל (בהתחשב בתקציב כנראה ה805) 2. לוח אם 945, עדיפות לMSI 3. זיכרון 512*2 4. כרטיס מסך PCI-E זול (בסביבות ה400) כולל VIVO (אם יש חיה כזו) 5. מארז יפה חיצונית, שחור, ללא ספק. זה התקציב שהחבר שלי נתן לי, בכל מקרה כל הצעה תתקבל בברכה. תודה, עידן
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב - הרכיבים שחסרים לי הם 1. מעבד 2. לוח אם 3. זיכרונות 4. כרטיס קול 5. כרטיס מסך 6. צורב DVD המטרה של המחשב היא למשחקים, מוזיקה וסרטים. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה אחלה. תודה, Por
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה, אני מחפפש המלצה (עדיף מנומקת) למפרט חלקי (פירוט בהמשך) בתקציב של 3000 ש"ח בערך. החלקים הדרושים: מעבד, לוח אם, זכרון (2 גיגה לפחות), כרטיס מסך הארד דיסק ומארז. אין שום כוונה לעשות OC. אני לא גיימר (לא משחק בכלל), אני עדיין רוצה כרטיס עם האצת תלת מימד, אני עובד על לינוקס ותמיכת האצת התלת מימד טובה יותר בכרטיסים של Nvidia אז עדיף כרטיס שלהם. תודה מראש מטי.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם הנה מה שבניתי : AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 1 869 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 1 659 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 1 389 ¤ Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 PCX 256MB DVI Video Card 1 709 ¤ Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 1 399 ¤ LG 52/32/52 Bulk CD-RW 1 149 ¤ סה''כ: 6 3174 ¤ יש לי מארז טוב, עם ספק 420W של ENERMX, יש לי כונן DVD, FLOPY. יש איפה לשפר?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה אני GAMER כבד מאוד שרוצה מהירות וביצועים טובים אני לא OC אני צריך: מסך-שיהיה שטוח 17 סי די רום מעבד לוח אם- שיהיה טוב לעתיד זיכרון מארז הארדיסק כונן דיסקטים מקלדת ועכבר תתחשבו במחיר ההרכבה של זה לא כולל משלוח תבנו את זה כאילו היה שלכם........ אם אפשר גם תמליצו לי על חברה אמינה וזולה בפרטי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא ? לא סתם קוראים לי "הבונקר" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים - בעיקר BF3 כרגע, על מסך 22" 1050*1680 , פורנו רך (עם בחורות, כן ?) בHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך, 5 הארדיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות, אבל רצוי הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? RSM או TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יש לי כרגע 5 הארדיסקים שאני רוצה להעמיס על המחשב, פ…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי כח לפרט יותר מדי, את השימושים והצרכים תנסו להבין לפי הכותרת והמפרט שהרכבתי (+לא מעניין אותי שקט, יופי או שבירת שיאים, חשוב שיהיה יציב ויאריך ימים. חנות מאזור המרכז). אז זה המפרט, תגידו לי את דעתכם בבקשה: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 205 205 1 מארז ללא ספק Raidmax APEX APEX 406 406 1 ספק כח Enermax Liberty 400W ELT400AWT 556 556 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 1,705 1,705 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד Thermaltake V1 Q660-V1 1,420 1,420 1 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe 32130 343 343 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 F2-6400CL5D-2GBNQ 79 79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , שמי אור ולאחר מספר שנים טובות עם מחשב שבקושי זז - החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש, אבל לפני מספר שאלות. לפני שאגש לשאלות ולמפרט שבניתי לעצמי - קצת פרטים על מטרות המחשב: קודם כל, אין צורך בשום סוג של ציוד היקפי או מסך. כמו כן יש לי הארדיסק (80GB) וצורב (CD-RW פשוט) שמספקים אותי. המחשב בעיקרון ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אינטרנט, מסנג'ר, עבודות ביה"ס וכו'), מידי פעם הוא ישמש לגראפיקה דו ממדית ותלת מימדית, קצת משחקים (גם כבדים וגם קלילים) וקצת קידודים, עריכות וכו'. מה שכן מעלה את דרישות המחשב בכמה מונים הוא העובדה שאני מתכנת, ועכשיו אני רוצה להתחיל בפיתוח משחקי מחשב תלת מימדיים (פשוטים). אה .. והדבר הכי חשוב - המחשב צריך להחזיק להרבה זמן (מינימום 3 שנים). בקש…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם + מעבד + כ.מסך + ספק כוח ב5000 בקשר לזיכרונות , הרד דיסק כוננים ושאר החברים לא צריך . המטרה היא משחקים נטו. חשבתי על משו כזה: Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU - 1475nis Gigabyte GA-965P-DS4 Intel 965P LGA775 Motherboard - 1161nis Leadtek PX7900GT TDH PCI-e 256MB Retail Video Card - 1840nis בקשר לספק כוח אני לא כ"כ מבין בזה . ורציתי לדעת אולי עדיף עם התקציב שלי לקחת לוח אם פחות יקר ולשדרג את הכרטיס מסך \ מעבד נ.ב. אין כוונה לאוברקלוק בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. הגיע הזמן לדחש קצת את המחשב. לצורך זה מוקצב כ 8500 ש"ח. החלקים הדרושים הם בעצם: לוח, מעבד, קירור, כרטיס מסך, מארז, זכרון, ספק כח. לא דרוש כוננים קשיחים, מסך, צורבים, מקלדת+עכבר וכו'... לצורך זה מוקצב כ - 8500 ש"ח. הדרישות הם משחקים, עריכת וידאו, אוברקלוק. תודה מראש. עריכה: המסך שברשותי הוא BENQ FP73G (שמספק אותי מעל ומעבר ולא צריך יותר מזה)...
-
- 13 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מהמחשב הישן ספק של ENERMAX 450 WAT מה שאמור להספיק בינתיים...כמו כן אני מתכוון להשאיר את המארז עצמו. אלה החלקים שאני רוצה לקנות: GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 ¤1,150.00 ¤1,150.00 עדכן CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO ¤1,470.00 ¤1,470.00 עדכן Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box ¤1,340.00 ¤1,340.00 עדכן G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 מה דעתכם? OFFPOST/ בכמה אפשר עכשיו למכור את 6600GT 256MB/128Mb? ועוד משהו מהמחשב הישו נשארים לי שני סטיקים של RAM 400MHzשל NONAME ורציתי לשאול אם כדאי להשתמש בהם בנוסף?
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני חושב על ללכת על Q6600 וכרטיס מסך 8800gt שיצא בקרוב (מנחשב שזה יהיה בסביבות 1500 ש"ח לכרטיס). בקשר ללוח אם אני חשבתי על משהו של אסוס - כנראה ה P5N32-E SLI Quad Ready, או אולי משהו דומה רק בלי האפשרות ל SLI, כי זה אולי קצת מיותר בשבילי בתכלס. שווה לכוון בכל זאת על צ'יפסט של x38, במקום nforce 680i? מה יהיו ההבדלים? למארז חשבתי על ה armor junior הסטנדרטי (לא צריך חלונות וכאלה), שיהיה סביר ושקט. הבנתי שה hush עדיין לא הגיע לארץ. עכשיו נשאר לי לבחור רק ספק כוח - כמה וואט בערך אני אצטרך? פשוט לקנות את המתאים של thermaltake, או שיש המלצות אחרות? וכמובן, זיכרון - אין לי מושג מה אומרים שם כל המספרים (בסדר, עם המהירות אני מסתדר, אבל לא עם כל התזמונים והאלה), ויש מליון סוגים לכל …
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש 2 המלצות: הראשונה: מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרון השניה: מעבד + לוח אם+ זיכרון כל המלצה צריכה להיות עד 1500 ש"ח יש לציין כי רוב הזמן המחשב ישמש לתוכנות בלבד, ומדיי פעם למשחקים... תודה מראש דני,
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מחשב מלא שלא כולל את הדברים הבאים: מסך, הארד דיסק, סידי\דיוידי רייטר, כרטיס קול, מקלדת עכבר מה שנדרש הוא: מארז,ספק כוח, לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זכרון. תקציב: עד 4200. העדיפות היא שכרטיס המסך יהיה תואם DX10. זכרון: 2GB 667mhZ ההתלבטות שלי היא כזו: במחשב שלי הלך לוח האם. העיניין הוא שהמחשב שלי ישן מאד (amd K-6 1.67Gh) ולוח האם הוא ישן בהתאמה (כרטיס המסך לדוגמא יושב על AGP) האופציה הראשונה היא להשיג מאיפשהו לוח אם חדש, ואז לקנות מחשב עם השחרור בעוד חצי שנה. האופציה השניה היא לקנות מחשב עכשיו עפ"י המפרט שכתבתי לעיל. מה אתם אומרים? לחכות או לקנות עכשיו? חוץ מזה, אשמח למפרטים המתאימים לתקציב שלי. תודה לכל המגיבים !
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למפרט. השימושים העיקריים שלי במחשב הם גרפיקה (Photoshop, Illustrator), סרטים (אני רוצה שזה יתמוך HD) ומשחקים. האמת היא שאני לא כזה גיימר, אבל חשוב לי מאוד שזה יעבוד טוב עם פוטושופ ושיריץ גרפיקה מתקדמת בקלות ובמהירות. אין לי איזשהו מחיר מקסימום, כתבתי מה שנראנ לי סביר. אבל יכול להיות שאני מגזים. בכל אופן מה שאני רוצה זה, שזה יתאים לדרישות שלי בכמה שיותר זול שאפשר. לוח אם (תומך RAID - חובה) מעבד (רק מסדרת core 2) זכרון (אני חושב שאני צריך 4gb) כרטיס מסך (אחד טוב, עם תמיכה בHD) מסך (full-hd) צורב blu-ray אם יש כזה דבר, ואם לא אז אני יכול לקנות צורב לבד. חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ואם אתם יכולים אז כנסו לקישור שנתתי למטה ולראות אם המארז שאני מתכ…
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! אז ככה אני מרכיב מחשב לעריכת וידאו. אני צריך רק מעבד, לוח אם, זכרון, ספק ומארז. אני די סגור על המעבד והלוח אם i7 920 וה asus p6t deluxe לגבי שאר החלקימ אני ממש לא בטוח אבל הספק והמארז צריכים להיות ממש שקטים.
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
טוב אז ככה, פירסמתי תרד או שניים לא ברורים שלא ענו לתגובות אז הפעם הסבר יותר ברור. מפרט- D920 P5WD2-E PREMIUM 975X 2 גיגה זכרון 800 מגה"צ 250 גיגה 7600GT המחשב יחובר לטלוויזיה החדשה-WD1 של שארפ שתגיע מחר בעזרת ה'. דברים חשובים- המחשב רועש בטירוף! בגלל הקירור של המעבד והכרטיס מסך! צריך פתרונות! שאלות חשובות- 1.שוקל לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני, לחבר את הממיר למחשב ואז את המחשב לטלויזיה, על מנת שיהיה מדיה סנטר במחשב, עכשיו לא יודע בדיוק מה צריך לעניין. 2. הורדתי סרטים של בלו-ריי והם לא רצים לי, הבנתי שצריך קודקים מיוחדים, למחוק קודקים קודמים וכל מיני דברים הסבר מדויק יעזור יותר. 3. שאלה הכי חשובה האם כדאי ללכת על ויסטה בגירסאות עם המדיה סנטר, ראיתי את זה אצל חבר וזה נראה מדהי…
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני צריך את החלקים הבאים: לוח אם שיתאים לE2160 זיכרונות ספק כרטיס מסך וקירור נחמד למעבד תקציב הגג הוא 1.5K אבל עדיף כמה שפחות
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אנשים ! אני רוצה לקנות מפרט חלקי ב3000 ש"ח MAX ! בלי שקל מעל ! בשביל אוברקלוק המפרט יכלול: מעבד (AMD אין לי כסף לאינטל), לוח M , זיכרון , מארז (with PS) 2 כרטיסי רשת וכרטיס מסך בתודה מראש INFERNO
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מומחה גדול לתחום ואשמח לעזרתכם: אני רוצה לבנות מפרט - מינוס מארז, ספק כוח, הרדיסק וציוד היקפי שכבר יש לי. המטרה היא שהמפרט יפעיל משחקים כמו The witcher 2 ו-Old Republic בהגדרות בינוניות + ברמה טובה. התקציב, נמוך למדי - 1400 ש"ח. יש עם מה לעבוד? נ.ב - יש לי אפשרות לקבל מחבר כרטיס מסך 8800GTX ואז התקציב יורד ל1000 לשאר החלקים. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כ…
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי התלבטות בעיקר לגבי הספק והכרטיס מסך. תקציב מקסימלי: 3500 שקל. 2. אמור להפעיל את כל המשחקים כיום, ולטווח הכמה שיותר ארוך. כולל עיצוב, אך לא ממש מתקדם, שיריץ Photoshop CS4 ללא בעיה. רזולוציה טבעית של 1600*1200 מסך 19 אינצ'. אין צורך בציוד היקפי. יהיה לי מעבד: i7 860 Intel לוח אם: DP55WG intel חשבתי על זכרונות: Kingston DDR3 1600 2*2 השקט ממש לא קריטי, אבל עדיף שיהיה שקט, אני לא אמות אם יהיה קצת רועש. לא יהיה OC לפחות לא עכשיו. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אני מעדיף לקנות מ-KSP שבאשדוד. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר טוב. אל תתיחסו אל המארז המארז כבר יהיה מוכן ככה שאתם יכולים להוריד 400 שקל על המארז. רק רציתי להתייעץ איתכם, איזה כרטיס מסך עדיף: GTX275 896MB, או HD48…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט לגיימינג הכי טוב שיכול להיכנס ב 2000 שקלים בערך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 עם חריגה קלה אם נחוץ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שימושים רגילים - אינטרנט סרטים HD ובעיקר גיימינג ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? רזולוציה 1360X768 3. האם יש צורך בציוד היקפי - ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? - לא צריך כרטיס מסך (יש לי 4770), דיסק קשיח וצורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט - מארז,ספק,מעבד,זכרונות,לוח אם,קירורים אם צריך. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בין 7 ל 9 7. האם מת…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לילד, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קניתי מעבד וSSD מאמזון, המעבד הוא רייזן 1200, אין צורך באחסון נוסף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-