עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכל החברים שעוזרים בבנית המפרטים. אני מעונין לקנות מחשב חזק ואיכותי שישמש אותי למשחקים הכי חדשים ולסרטי HD ויחזיק מעמד כמה שנים. אני גם צריך את כל הציוד ההקפי הקיים חוץ ממסך, אני אקנה בעתיד הקרוב בנפרד מסך 24. מלבד משחקים וסרטים אני עובד הרבה על אופיס וכמובן באינטרנט. תודה על עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב 10,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אני מבקש לא להתפשר ולבחור רק בחלקים הכי איכותיים, כמובן שאם תחסכו אשמח. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מבקש לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקי סימולטורים ,פיפא ואקשיין הכי חדשים וגם סרט…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by raucher,

שלום לכולם, אני חדש פה וראיתי את כל ההודעות בנושא הרכבת מחשבים ואני אשמח אם תעזרו לי גם בנושא. אני מחפש מחשב שיהיה בסלון. בעיקר לצפיה בסרטים, גלישה וגם קצת משחקים כמו פיפא או GTA. חשוב לי שיהיה מארז קטן, משהו בסגנון הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=Sohoos603 ורצוי יותר קטן אם יש.. בינתיים יצרתי את המפרט הזה במגבלות המלאי שלהם: מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪334 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG860T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪444 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪375 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST1000DM003 מארז Sohoo s603 Media Center+S…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלחום רב מעוניין במחשב לקומפוזינג: * תוכנות אפטר-אפקטס * שילוב של וידאו, עם אפקטים, גרפיקה, אנימציה בתלת מימד. * סכום: 10,000-12,000 * ללא ציוד נלווה * אשמח לתשובותתודה.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by GAL_FX,

טוב אני רוצה לוח אם טוב ל2.8 HT של אינטל כמובון הסוקת הרגיל חשוב מאוד שיהיה בוא כרטיס כול 5.1 מובנה (אם כול היוציאות אופיטת וכאלה ) לוח אם צריך להיות STA (להרד דיסק) ושיתמוך בדואל תודה מראש לכל מי שיעזור וכמה שיותר זול גג 800 שקל עריכה : עזבו את הלוח אם תנו מחשב כמלקפט עד הסוף בבכום של 5000 גג

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Ori ZEE7,

לא להציק לגבי זה שהמפרט חלקי, אין לי עוד פרטים. זה מה שמציג המוכר. אם תוכלו להתייחס רק לפריטים המוצגים. Intel I7 2600K 3.4GHZ (אחריות לשנתיים וחצי) Asus P8H61 S1155 (אחריות ל 3 שנים) גוף קירור - Scythe Katana 3 (אחריות לשנה) צורב חדש LG X22 CD/DVD זיכרון - 8GB - Patriot Extrme 2 Divison DDR3 1600MHZ (אחריות לכל החיים) מארז - 210 - Gigabyte Isolo וכן אני יודע שמי שהרכיב את המפרט לא גאון...

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. היי מה דעתכם על המחשב נייד הזה למטרת פוטושופ ברמה חצי מקצועית (ואולי קצת אינטרנט) בלבד: HP ProBook 4520s XT988UT i3-380 4G איך המחשבים הניידים של HP כיום? היה לי pavilion ותוך שנה קרס בדיוק אחרי תום האחריות. מישהו יודע כמה זמן הסוללה תחזיק? והאם זה אכן יריץ פוטושופ CS3 ברמה טובה מאוד?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו, תכני וידאו Full hd (לא 4k), א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בתוכנות אדובי פוטושופ ואדובי פרימייר. בגלל השימוש התדיר בפרימייר, כרטיס המסך צריך לתמוך בcuda וmercury playback engine בתוך פרימייר. ב) מחשב לא מיועד לגיימינג. מחובר לשני מסכים 1080p. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by NikNik95,

יש לי מחשב נייד Acer Extensa 5620z ונשבר לי המסך.. כשחיברתי מסך חיצוני הוא הראה לי במסך החיצוני את תהליך ההידלקות וכשזה נכנס לי לאשף יצירת משתמש (עשיתי שחזור להגדרות היצרן...וואנאבי פרמוט) אז המסך החיצוני נכבה וכתב לי "check cable connection" מה עליי לעשות חוץ מלשלוח את המחשב לתיקון אולי בהגדרות לשנות את מסך ברירת המחדל או משהו כזה.. ואם אין ברירה ואני חייב לשלוח לתיקון אז אם אפשר תמליצו לי על חברה טובה שקרובה למקום מגוריי... (דימונה-ליד ב"ש)..תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by or81322,

אני מתכנן לבנות מחשב htpc שישב בסלון ויריץ בעיקר סרטים full bluray וכו'. עלה לי הרעיון שהמחשב אולי ישמש כnas וישמור עליו את כל המידע, כשכרגע יש לי כונן 2 טרה מלא במידע ואני מתכנן להגדיל. כנראה שהמערכת הפעלה תהיה וינדוס 8.1 למרות שלא חשבתי על זה לעומק ואני פתוח להצעות. המפרט שיצרתי בksp (לא כולל דיסק קשיח): [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27393[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד AMD[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏AMD Richland A6-6400K Dual Core 3.9GHz Radeon HD 8470D FM2 - Box‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]399[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]24016[/TD] [TD=bgcolo…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום כולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית ותלת מימדית). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" ומסך מבריק. * רזולוציית המסך? Full HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצויה מקלדת מוארת - אם אפשרי. חובה מקלדת מלאה. * משקל רצוי? חשוב - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לפחות 8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA ,USB3 ,HDMI * Bluetooth - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 2TB, ואם אפשר בנוסף SSD של 128-256GB למערכת הפעלה. * כונן אופטי? DVDR * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. יש לי מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz 64 Bit Dual Core 1 MB Chach לוח אם: Gigabyte GA-8VM800M זיכרון: 1gb DDRII Kingston 533 MHz כ.מסך : Abit Siluro FX 5200 דיסק קשיח: 1. Maxtor 60 GB 7200 RPM 2. Western Digital 250 GB 7200 RPM כוננים אופטיים: LG DVD- Rom 16 X + LG DVD-RW 16 X מארז: ASE MIDI ATX 350W VIRGO+USB ספק כוח הוחלף ל ThermalTak +PFC האם המחשב הזה מספיק חזק לעריכת וידאו מקצועית + והאם הלוח והמערכת מספיק חזקים להחזיק כרטיס רייל טיים ולעבוד איתו בצורה חלקה בלי בעיות?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום לכולם, אבא שלי רוצה להחליף את המחשב השולחני שלו בבית. כל הפרטים בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ועריכה גרפית. כמובן שרצוי שיחזיק גם תכני HD, אבל אני מניח שזה לא פער כיום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרום ביומיום, עם הרבה טאבים פתוחים (לא רוצה שה-RAM יגביל פה, אז הייתי מעדיף 8GB). פוטושופ לעיתים קרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא …

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. היי כולם יש לי את אותו מחשב 7 שנים בארך והחלטתי להתחדש, אני לא מבין גדול בחומרה אז אני אשמח שתעזרו לי לבנות מפרט אני צריך מחשב נייח למטרת עיצוב: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרמיר וכו' ולמטרת גיימינג שישרוד לי לשנים מחשב נייד גם אופצייה כי יכול להיות שאתחיל ללמוד ואצטרך את המחשב, אבל אני מאמין שזה יעלה הרבה יותר וזה בעיה, כמו שאמרתי אני לא מבין בזה כלכך לגביי כרטיס מסך, אני מחבר אותו לטלוויזיה גדולה, אז אצתרך כרטיס שיוכל להתאים לרזולורציה (לא יודע אם הפרט הזה חשוב אבל עדיף שאכתוב) אשמח אם זה יריץ משחקים חדשים בהגדרות גבוהות, אם זה אפשרי בתקציב הזה תודה 1. 4000-5000 2. שימוש לגיימינג עריכה גרפית ועריכת ווידיו …

14. Started by smoker09,

. מה התקציב המקסימלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משמעותי אפשר לפזול לכיוון ה-3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) ? השימושים העיקריים הם מולטימדיה(תכני HD), גלישה ומדי פעם משחקים כדוגמת call of duty , pes המעודכנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ על המחשב visual studio , java , לא קריטי לגביי זמן העיבוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבר כתבתי , בעיקר FPS וספורט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום לכולם אחרי שנים של חוסר פעילות בפורמים חזרתי ובגדול ! לא באמת .. אני חסיד גדול של כפתור חפש, אבל טרם מצאתי פתרון. אז אחרי החפירת הקדמה... אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש . יש לי דודים אמריקאים אסליים שמגיעים מארה"ב חודש הבא. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים במיוחד), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15.6 מסך מאט או 17.3 * רזולוציית המסך : HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט : סטנדרנט קבלן * משקל רצוי? לא משנה ... לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth : רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי - לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב לצורכי עיצוב גרפי - פוטושופ ופלאש, אין צורך בתלת מימד. כמו-כן אפשרות חיבור למצלמת וידאו דיגיטלית ומחשב מספיק חזק כדי לערוך בו סרטים קצרים. תקציב כ- 5,000 ש"ח ללא מסך. חשוב מאוד כרטיס גרפי טוב, הארד דיסק אמין, ומתלבט בין אינטל ל AMD. הייתם יכולים לעזור לי עם בחירת המפרט?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש call of duty, bf4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 26 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שופרסל יצאו במבצע לשלושה ימים עבור מחשב נייד Lenovo G570-4334-6FG במחיר של 1990 ש"ח עם המפרט הבא:מעבד: Intel b940, זכרון: 4G, דיסק: 500GB, שנה אחריות יבואן האם מישהו מכיר את המחשב? האם עסקה כדאית? אשמח לחוות דעת עליו

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. מעבד E2140 מחיר - 150 ש"ח לוחות אם יש 2 ASUS P5B DELUXE מחיר 230 ש"ח GIGABYTE P43 ES3G מחיר 330 ש"ח (עדין באחריות) זכרונות 1GBX2 של OCZ DDR2 PC2-8500 מחיר 350 ש"ח אחריות לכל החיים של OCZ העולמית. 2GBX2 Corsair XMS2 DDR2 PC6400 מחיר 390 ש"ח אחריות לכל החיים על ידי קורסייר העולמית. כרטיס מסך XFX 4870 עדין באחריות מחיר 450 ש"ח (כרטיס מסך 256 ביט) קריר למעבד Tuniq Tower 120 מחיר -120 ש"ח מארז COOLER MASTER HF922 מחיר 450 ש"ח צורב DVD NEC מחיר 50 ש"ח ספק כח (חדש בן פחות מחודשיים מן הסתם עדין באחריות) CORSAIR TX650M מחיר 550 ש"ח (אחריות 5 שנים) כרטיס קול חדש בן כ 3 חודשים ASUS XONAR D1 מחיר 300 ש"ח (לא בטוח שאני רוצה למכור אותו) מחיר מיוחד לכל החבילה כלל 2 הלוחות אם (שיה…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. הי חברים, אני בחיפוש אחרי מחשב נטבוק/נייד לעבודה ולבית, עם כמה דרישות : - חשוב שיהיה קל, עד 2 ק"ג, לא מעבר. - מסך 12 אינץ', אין לי צורך ביותר. - סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות - ניידות באור יום (חיבור לGPS, הרבה תקשורת ו-WiFi) וטיסה. - מקלדת נוחה (מספרים בעיקר, מדובר בהרבה שעות). - שימוש ביתי לגלישה ואופיס, אחרי שעות העבודה. מחיפוש ראשוני בפורום מצאתי בעיקר המלצות על ה-ASUS 1215N, שנראה (בחנות) חביב אבל האחריות שלו בעייתית (בעדינות), וביקורות שראתי באינטרנט קצת קטלו את איכות המקשים/מסך וציינו בעיות פליטת חום, מישהו יכול לאמת ממקור ראשון ? זהו, אם יש המלצות נוספות/עדיפות/זולות יותר, אשמח לשמוע ... תודה לכל מי שיטרח לקרוא/ לעזור

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. היי, אבא שלי ביקש את עצתי. הוא צריך לקנות מחשב חדש למשרד והוא קיבל הצעה למפרט (תמונה מצורפת). אשמח לביקורת על המפרט והצעות לשיפור. אמרתי לו שאני ממליץ לו לשדרג את המסך למסך 24 אינץ' במקום 21.5, שנוח יותר לעבודה משרדית, אקסלים, וכו'. אני לא בטוח איזה דגם מסך מומלץ לעבודה משרדית (איזה פאנל למשל). מעבר לזה, אני לא יודע אם i3 יספיק או שיהיה אולי חלש מדי. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף ב-3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות להנהלת חשב…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום רב. אשמח לעזרה במפרט למחשב שמטרתו העיקרית עריכת וידאו (כמובן למטרות נוספות כמו אינטרנט, מוזיקה וסרטים), שיהיה ברמה מקצועית אבל לעבודה מהבית, שיוכל להריץ באופן חלק את תוכנת Avid Media Composer 3.5 ויהיה מספיק חזק להתמודד עם חומרים שצולמו ב-HD. המחיר עד 4000 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. הזמנתי מפרט מTMS ואז הם התקשרו אלי ואמרו לי שהקירור מעבד לא מספיק חזק והמעבד ישרף אני ממש צריך עזרה לאיזה קירור להחליף אני לא כל כך יכול להוסיף כסף אז אם אפשר או לשנות או להוסיף בממש קצת ולא אכפת לי לשנות חוץ מהמעבד והכרטיס מסך תודה רבה הנה המפרט:[table][tr][td][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪485[/td][/tr][/table][/…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by 111SHAR,

אהלן:) אני עושה תואר ראשון במד"מח עכשיו חייבת דחוף מחשב עדיף עד 3000 אבל אפשר עד 4000, מחפשת מחשב שיכיל תוכנות כבדות ויעמוד בפתיחת כמה דבריםם ביחד תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by OrenRos,

שלום, אבקש עזרתכם בבניית מפרט המתאים לעבודה משרדית, גלישה ותכני HD. המחשב מיועד להיות בחדר שינה ולהיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגלישה והטלוויזיה תשמש להרצת XBMC במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם יש איפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אם מהווה שינוי משמעותי בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, גלישה, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד להיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגל…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים