עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Wakoz,

Need help building a pc 12000-15000Nis the needed pc is for PURE gaming Without screen Any help well be appreciated sorry for writing in english i have no idea how to write in hebrew(translating this page via chrome haha ) Lets say that i want to run crysis 2 on ultra and keep my pc alive untill october 2011 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? NO need 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?Nope everything that is good and i mean GooD i want it 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. I want a full spec 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Sorry for the english don't have hebrew where i'm staying. I will be in Hong Kong in a few weeks and I need a laptop for student life: Office movies(HD also), 15 inch wide screen+N draft reception(optional) the best laptop that 600$ can buy, I will also need a good place to buy it from in hong kong , recommendations are welcomed thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  3. Started by tootie,

Sorry i am writing in English, I have no Hebrew installed. so im looking to buy a laptop! not a notebook!!! I will use it mainly for internet (Wi-Fi) basically i would like it to run games (not "high-end" games like BF:BC2 / MW2) but lets say NBA2K11 or so... i want it with Windows 7 installed and a long battery life. the budget is pretty flexible so i would say around 500-600$ could be from Best Buy / newegg and must have warranty its my first laptop so if i wrote something that didn't match or something i wrote wrong please correct me.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  4. Started by Cha0stAlker,

That's the story: I worked in the summer vacation REALLY hard, almost 7 hours a day, needed to wake up every morning at 5:30 AM and be at work at 6:45AM until 1:45PM and I made 2400 NIS (630 USD). I was pretty sure that I will spend all that money on a few computer stuff (not internal compomentes, but everything around, "ziud ekefi"), until my dad came.. He sayed: "The computer works? Do you enjoy it? That's all. Why throw away money when you worked so hard? Do whatever you want to do". Well, it's not like I'm upgrading the CPU, but still.. The things that I want to buy are: Prolimatech Megahalems CPU Cooler with 2 Scythe S-Flex 120mm 1200RPM, because I want to overclo…

5. Started by matessim,

my hebrew isnt working for some reason so: i need a computer mafret for a friend which works mostly with adobe illustrator, the takziv is 2000 shekel with out screen or ziod hekefi Toda btw no O.C ever

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by KOBRA CHOPER,

i need pc for gaming i meen bf2 and ut 2007 if you can .i dont need monitor and all that things no optical drivers dvd or cd rom ;D

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Toshiba - Satellite Laptop with AMD Turion X2 Dual-Core Mobile Technology TL-60

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by asaf11,

the computer propuse : Office, Internet. Should be fast!!! From Ivory : Computer 1: מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 or E2200 לוח אם MSI or Asus ציפסט אינטל G31 (לא 945) זכרון פנימי 1024MB (1GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 160GB SATA II 7200RPM 8MB (Western Digital or Seagate) כרטיס מסך Intel GMA 3100 (OB) UPTO 384MB what do u think in general ? Which mother board is better ? is the best one enough for me ? is 1 GB memory enough for me ? can u recommand other good MIFRAT for me ? should be the minimum price for my use... (but i need fast one...) Thanks Asaf PS the price is about 1000 nis Which mother board is better ? is the best one enough for me ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by asaf11,

the computer propuse : Office, Internet. Should be fast!!! From Ivory : Computer 1: מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 or E2200 לוח אם MSI or Asus ציפסט אינטל G31 (לא 945) זכרון פנימי 1024MB (1GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 160GB SATA II 7200RPM 8MB (Western Digital or Seagate) כרטיס מסך Intel GMA 3100 (OB) UPTO 384MB Which mother board is better ? is the best one enough for me ? is 1 GB memory enough for me ? can u recommand other good MIFRAT for me ? should be the minimum price for my use... (but i need fast one...) Thanks Asaf PS the price is about 1000 nis

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by genia,

מרוב דגמים לא רואים נייד אני מתלבט איזה נטבוק לקנות.אני חושב שאני אלך על הסטנדרט של 10 אינץ' השאלה היא איזה דגם? בעיקרון ה asus e100ah נורא פופלרי מצד שני יש את toshiba nb205 ואת זה של dell וכל אחד נראה מעניין איפה ואיך אפשר להשוות ? מה עדיף? *אני קונה בחו"ל

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by Qtec,

אני מחפש לקנות netbook שישמש בעיקר לאינטרנט, VOIP וצפייה בסרטים. חשובים לי זמן עבודה ארוך, אחריות והנדסת אנוש טובה. כמו כן מודם סלולרי מובנה יהיה יתרון גדול. ראיתי את ה inspiron mini 1012 למשל - מה דעתכם עליו ? יש המלצות \ כיוונים אחרים ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  12. שלום לכולם, רציתי לדעת אם קיים היום Netbook העונה על הדרישה בכותרת. עקרונית רק לאחרונה התחלתי לחשוב על קניית Netbook ולחקור את הנושא, אז אני יודע שני דברים עיקריים בנושא - Netbook בעל מעבד n280 וGN40 מסוגל לנגן HD(לא צריך מלא,720P) חלק, אך אני לא יודע לאיזה Netbooks יש את הGN40 ולאיזה יש את הצ'יפ הישן - ה945 (זה הישן נכון?). הדבר השני שהבנתי מכמה קריאות בנושא הוא שהIon של Nvidia אמור להכנס בקרוב אבל לא הבנתי אם יש תאריך מדוייק לעניין, לדוגמה האם יש תאריך יציאה סופי לLenovo S12 שמבוסס עליו ולפי הבנתי אמור להיות הראשון המבוסס על פלטפורמה זו. אשמח לעזרתכם, תודה מראש

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by yanivkatz,

אני מעוניין לקנות NetBook ויש שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 GMA 3150 NetBook http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748448 Toshiba NB250-101 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9643&perur=2&t=1&c=531 אם יש לכם הצעות יותר מפתות מהמיני ניידים האלו אז אני אשמח תקציב עד 1500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by UY,

שלום, אני רוצה לקנות netbook ורציתי לדעת: המחשבים האלה יכולים להריץ טוב את ה-Express-ים של VS?, ואם כן איזה? [move]פורים שמח! [/move]

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  15. בשל הירידה התלולה במחירי הנוטבוקים חשבתי להחליף את הנייד הכבד שברשותי, אך ממה שהבנתי בקרוב יוצאים לשוק מעבדי atom חדשים ( אטום הוא המעבד השולט כרגע בשוק לא?), שיציגו שיפורים בביצועים ובזמן הסוללה. לכן לפני שאני רץ לקנות אחד, האם שווה לחכות עוד כמה חודשים?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by GOVNER_T.S.Y,

האם הוא יכול להריץ visual studio ? האם הוא יכול להריץ סרטי DIVX? g0vner_x3

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  17. קראתי קצת על הדגם הזה והתרשמתי שאפשר להריץ איתו סרטים גם ב-1080p הם רושמים שזה מתאפשר כאשר הקובץ נמצא על המחשב - האם הכוונה שהוא חייב להיות על ה- H.D של המחשב או שניתן לחבר דיסק חיצוני ב-USB? :s05: הכוונה כאמור היא להשתמש בו כמחשב שמחובר למסך 42FHD ב- HDMI. לחילופין, מישהו מכיר אופציה אחרת במחיר נמוך (~1400 ש"ח) שכזה+שקט+צריכת חשמל אפסית שכוללת גם אינטרנט מלא?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by matessim,

טוב, למען טובתי הלימודית בזמן שנשאר לי בבית ספר, החלטתי לקנות נטבוק, ראיתי בעיתון הבוקר לדוגמא את הACER ASPIRE ONE D150 ב1700 שקל, קראתי כמה ביקורות שרובם היו בנימה לא טובה כל כך, ואני לא מאוד מבין בניידים, חשוב לי מאוד הנוחות והמשקל וחיי הסוללה, ז"א לשבת יום לימודים עם כמה שפחות צורך לטעון, ושלא יכאב לי הידים אחרי 40 דקות של הקלדה כמעט רצופה. גם, שלא יהיה ענק, המשקל חשוב כי אני אסתובב איתו המון! תודה רבה. נא לא לחרוג, כבר ככה זה די הרבה בשבילי, אם אתם רוצים להציע מחשב שעולה "קצת" יותר, אל, אני כבר אומר לכם, זה יותר ממה שאני יכול להרשות לעצמי בבריאות כבר כמה שלום ותודה, מתן

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן חברה שבוע טוב. אני מחפש מחשב נטבוק קטן בעיקר לטיסות,קצת אינטרנט וזמן פנוי תקציב 2000K מסך 10 טוב לי אבל גם יותר מתקבל(למרות שבתקציב הזה קשה למצוא יותר) חברה מועדפת-אין משהו ספציפי סוללה כמובן רצוי כמה שיותר חזקה ויציאות לא חובה אבל אם יהיה לטלויזיה יהיה מעולה מחשבים לדוגמא Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 GMA 3150 NetBook Asus Eee PC 1005HA 160GB N280 NetBook מחפש כמובן כמה שיותר תמורה למחיר לא משנה לי מראה וכדומה תודה רבה ממש מעריך את העזרה כי לבד אני אבוד לגמרי

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  20. ואם כן, האם יש "אתגרים" מיוחדים בנוגע להגדרת קישוריות וכל ציוד קליטת האינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Salwaby,

כמו שרשום בכותרת, תקציב עד 2000 ש"ח ל Netbook. הדרישות היחידה הן; שיהיה 2GB זכרון ומעדיף מסך של 12". איך הנייד הזה : http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=1215N&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he תודה

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by Joli,

שלום, מחפש מחשב 10 אינץ' למסמכים אינטרנט וסרטים. יש המצלצות?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אהלן, אני שוקל לקנות נטבוק שאוכל לקחת איתי להרצאות. העניין הוא שאני רוצה לתכנת איתו ואני לא רואה את עצמי מצליח לעבוד בלי לאבד את השפיות עם קונפיגורציה של נטבוק. לכן אני שוקל לקנות מחשב נייד עם מסך קטן. הם יכולים להיות מאוד יקרים אבל מצאתי את זה למשל: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694300 שהוא די בטווח המחירים של נטבוק, אבל עם מעבד בעל שתי ליבות, 2 גיגה זיכרון (שאני מניח שניתן לשדרג). מה אתם חושבים עליו? על איזה נייד אתם ממליצים עם מסך לא יותר מ12 אינצ בסביבות 3k?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לרכוש לפטופ קל משקל (עד 1.5ק"ג) בעל חיי סוללה ארוכים (לפחות 5 שעות בעבודה בסיסית). המחיר עד 3000 ש"ח. מסך של 10" יכול להספיק. כרגע עומדים על הפרק ASUS 1000HE ו SAMSUNG N10 (זמין במלאי רק לבן :s05: מישהו עבד פעם על לפטופ לבן? לא מתלכלך כל הזמן?) אפשר גם לפטופ רגיל אבל חיי הסוללה+משקל חשובים. הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yurtrez,

אחד מהנטבוקים הנ''ל,ניתן לחבר לטלויזיה עם כניסת HDMI לצפיה בסרטים באיכות HD?

דיונים חדשים בפורומים