עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cold-fire,

אני צריך מפרט ב3000 כולל מסך LCD וציוד הקיפי תודה מ KSP בלבד

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by Gal1992y,

תקציב: 3000 ממש ממש להשתדל לא לעבור שימושים: אינטרנט, מסנג'ר, משחקים[לא הכי הכי כבדים] ציוד הקפי: כלום חומרה מיוחדת: אם אפשר כרטיס מסך עם חיבור HD... צרוב דיוידי וקורא כרטיסים[שיורכב על המארז ולא חיצוני] האם מתוכנן OverClock? וואלה לא נראלי.. בכמה זה מייקר את העסק ? האם ישנו חלק שכבר ברשותכם ולא צריך אותו במפרט?לא *שכחתי לציין, שהמחשב יהייה מונח במקום מאוד חם יחסית... ומאובק, אני צריך שהמארז יהייה אחד כזה שיקלוט כמה שפחות אבק ובנוסף שהקירור יהייה מעולה. חשוב לציין אם אפשר לדחוף בכל זה, E8400, HD4850, 4GB RAM אני פשוט לא מבין ולא יודע אילו רכיבים אחרים צריך את מה שביקשתי אני יכול לקבל פה http://www.skypc.co.il/pl_product~sky111~88~0.htm ב3200 שקלים, עכשיו הבעיה…

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by dekektam,

שלום לכולם אני צריך מפרט ב3K מבוסס אינטל לפיתוח תוכנה וקצת למשחקים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ZeppeliN,

*השאלון לקוח מפורום חומרה בגיימר* 1) תקציב? 3K 2) מטרות ? משחקים די כבדים (ברמה של CSS וBF2) , יכול להיות בעתיד OC קטנטן 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא צריך, זה סתם יבוא על חשבון דברים אחרים 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ?יש לי כונן DVD ככה שלא צריך כוננים 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף NVIDIA אבל איך שאתם מחליטים 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) חס ושלום! 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) שכרטיס רשת + קול יהיה מובנה 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? לא כ"כ.... שיהיה קריר 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? לא 10) כיצד אתה תשלם …

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by lalush33,

לוח אם: Gigabyte GA-945GM-S2 Chipset intel 945 מעבד: Intel Core 2 Dou E6320 1.86 GHz 4MB cache זכרון: Kingston 1024 MB DDR2 667 MHz כרטיס מסך: GeForce 8500GT DDR 256 + TV OUT + DVI + PCI-E X16 דיסק קשיח: Western Digital SATA 2 250GB 8MB cache צורב: Sony DVD RW AW-G170A המפרט בלי מסך ורמקולים עבר ומקלדת ב3000 אם אפשר תתנו חוות דעת לגבי המפרט ד"א המחשב בעיקר למשחקים ולתוכנות גרפיקה כבדות תודה מראש פישלתי שכחתי מעבדחח פשוט עשיתי העתק הדבק..עזוב לא משנה

• 13 תגובות
    • 633 צפיות
  6. שלום =] אני צריך מפרט ב3 אלף ש"ח כולל מסך כולל מקלדת רמקולים עכבר ואפילו מדפסת שאם אפשר שגם תהיה סורק לא צריך פקס אבל אם אפשר לדחוף לזה גם פקס זה יהיה נהדר השימושים הם הרבה OFFICE זה לסטודנטית.... מסך 17" LCD לא צריך להיות משהו מיוחד והיא לא משחקת במשחקים.. תודה =]

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

אניי ודע שזה קשה אבל בבקשה זה דחוף.. לסטודנט אפשר כרטיס מסך OB אני צריך מפרט אני בטוח שתתנו מבוסס AMD אין לי בעיה, וגם מסך LCD 17" שיהיה כמה שיותר אמין וציוד היקפי שזה רמקולים קצת אם אפשר טובים כי אחי אוהב מוזיקה ומקלדת ועכבר מיקרוסופוט המחשב יעבוד בנוסף לזה על אימיול 12 שעות ביום.. לטיפלוכם =] בבקשה זה רציני ואפשר לחרוג עד 200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by arkady,

היי. למרות שכישורי בניית המפרטים שלי לא מזהירה, התאמצתי קצת והגעתי למפרט הבא: אז ככה, בגלל שאני לא ממש מומחה במחשבים, אני לא אופתע עם במחשב קיימות אי תאימויות כאלה ואחרות/סתם מחשב גרוע. אני אשמח להערות, הצעות לשיפור [ולהוזלת המחיר] וכו'. המחשב ישמש למשחקים, מוזיקה, ותוכנות כאלה ואחרות. כל הציוד ההיקפי כבר אצלי ואין לי צורך בציוד נוסף, אני זקוק אך ורק לתוך המארז ותוכנו אני לא מתכנן OC מכל סוג שהוא, מומלץ מארז שלא מרעיש כמו מטוס סילון, רמת רעש סבירה זה משהו שאין לי בעייה איתו, לא זקוק למערכת הפעלה גם כן. נ.ב. למטרות למידה לעתיד, אני אשמח אם תוכלו לציין מה בדיוק גרוע במפרט שהרכבתי [אם הוא גרוע] ואולי אף להסביר לי כיצד ניתן היה לשפר אותו. תודה

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  9. שלום, לאחר קריאת המאמר ההבא: http://hwzone.co.il/articles/oc_buyer/ החלטתי, שאני רוצה. אני הולך על E5200 + Asus p5Q pro + 4GB OCZ Reaper HPC edition + Enermax MODU82+ 525W + Seagate 500GB 32mb מספר שאלות בנושא: 1. האם כדאי לי ללכת על הלוח הנ"ל מבחינת האקסטרים אוברקלוק?אני יודע שלוח זול יותר יספיק, היות והמעבד מגיע למקס של 320~FSB, אבל אני רוצה את הHDAUDIO ואת הCF שיש בלוח, ומוכן לשלם עליו מעט יותר, היות ויש לי ניסיון איתו. 2. הזכרונות הנ"ל עולים בKSP 540 שקל, ומצא חן בעיני הקירור שעליהם, האם יש זכרונות מומלצים אחרים? 3. איזה קירור אקנה למעבד?!?! 4. דעות כלליות? אני מוכן לפצל קניה לשתי חנויות למען פריט מיוחד ו/או מחיר טוב (בהתחשב שצריך משלוח לכל החנויות מלבד KSP ירושלים).

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  10. Started by amirxbox,

אין צורך במסך וציוד הקפי. חשוב שהמחשב יהיה שקט ואמין. אין צורך באפשרות אובר קלוק טובה. בעיקרון אני משחק PES (למרות שאמרו לי כאן שלא חייב כרטיס חזק עבורו ה6800 שלי בקושי סוחב), מתכנת JAVA בECLIPSE וNETBEANS. מעדיף פחות לבזבז על מעבד ולוח אם יותר חשוב לי HDD מהיר כי הוא צוואר הבקבוק בכלי תכנות כמו NETBEANS. קונה רק באיזור באר שבע בחנויות גדולות כמו פנדס,KSP ואיבורי. אני יודע שהתקציב קצת נמוך אבל זה מה שכרגע יש לי, אם אתם ממליצים לחכות ולחסוך עוד קצת אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by yuri1987,

צריך מחשב לאבא של חבר ב3K כולל עכבר+מקלדת בלי מסך מארז קומפיוקייס400W יספיק לדעתי השימושים הם לראות סרטי XVID, אין צורך בHD\BLURAY גלישה באינטרנט ואופיס תודה **** פרט חשוב ששחכתי לציין, חייב שיהיה בלוח אם יציאה אופטית של סאונד

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by allmog,

שלום אני צריך מפרט לגלישה באינטרנט,מוזיקה וסרטים בעיקר לפעמים משחקים, בדר"כ משחקי אימולציה ככה שאני צריך כרטיס מסך שיריץ לי משחקים על MED שקט לא חשוב, אבל מומלץ נפח די חשוב(250+) אבל עדיף כמה שיותר אם יש סט אלחוטי מומלץ של מקלדת ועכבר ב150 בערך אז זה יהיה נחמד, אבל אם לא אז סט חוטי... עדיף מחנויות במרכז(SKYPC,FOXPC או IQPC) (ואם אפשר, תרשמו באיזו חנות הרכבתם את המפרט) תודה מראש, אלמוג נ.ב אפשר חריגה קטנה.. אבל לא יותר מדי

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  13. Started by reyrey_200,

מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤267 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤358 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤781 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SF-PX96GT512D3-HP צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤141 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק HEC 6C11 ¤164 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by Tomahawk,

צריך מפרט לחבר, לא שום דבר מיוחד מידי, פשוט מאז שאני בצבא אני כבר לא עוקב אחרי השוק ולכן זקוק לעזרתכם! מפרט עד 3K מחשב לשימוש כללי, אינטרנט, סרטים, מוזיקה, וקצת משחקים - לא שום דבר מטורף. עדיפות למסך יחסית גדול - בגלל הסרטים. (אם אפשר - 24-26 וכו..) יחסית הרבה אחסון - מינימום 320. ועכבר ומקלדת אלחוטיים. לא מתוכנן OC. תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by p1nHas,

http://img148.imageshack.us/img148/5237/1198436440jm5.jpg לא צריך ציוד הקפי , השימושים הם משחקים כמו COD4 איך המחשב הנ"ל יריץ אותו ?? מה ניתן לשפר\להוסיף\לשנות במסגרת התקציב ? 3500שקל תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. Started by TinMan,

הי, לאחר מחקר וצפייה מרובה בפורום, זהו המפרט שהרכבתי. המחשב לא אמור לעבור OC, אינו משמש למשחקים אך אמור לעבוד עם VISTA ב2007. רוב השימוש הוא לניגון מוזיקה (דוחף שני מגברי AVR - סלון וחדר שינה), צפיה בסרטים (עדיף אופצייה לשתי יציאות TV למרות שלא מצאתי כרטיס כזה במחיר סביר. היום אני מחבר TV אחת לTV OUT ושנייה לSVIDEO OUT), גלישה, הורדה ו OFFICE. אולי בעתיד אחבר לו גיטרה אבל אז בוודאי אקנה כרטיס קול נפרד. FIREWIRE - חשוב. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, כמו כן כבר יש לי HD - WD3200, IDE, 8MB buffer. מכיוון שאני לא לחוץ על ביצויי שיא, ירדתי מהקורנו ל:+AMD 3600, אבל אני רוצה מחשב שקט ואמין (מוצב בחדר שינה). אשמח להערות. אגב, המחשב מורכב בKSP חוץ מה-ספק. מה לעשות, אין…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בעיקרון לאינטרנט (צריכה שיהיה אפשרות לאל חוטי).קבצי אופיס ותוכנה של שרטוט גרפי טיפה כבדה (autodesk inventor 2008) למי שמכיר. מסך דק 19 או 20 אינצ' לא עקרוני ווינדוס אקס פי או ויסטה...אבל שמעתי שויסטה גרוע..מה אתם אומרים? אני לא רוצה לקנות חלקים אלא מחשב שלם אז רק תנו את דעתכם על מה אוכל להשיג במחיר הזה...ואני כבר אדרוש בחנות זיכרון..כמה שיותר יותר טוב אבל לפחות מעל 100 ג'יגה. כרטיס מסך-לא יודעת כל כך אז תנו דעתכם כי זה חשוב רק לגבי השרטוט(זה תלת מימדי) ומעבד-כנ"ל.שיקולכם... צורב דיוידי אם אפשרי..לא חובה...בלוטוס גם אם אפשר אבל לא חובה שכחתי משהו? תודה...

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by full_clip,

היי אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב של דוד שלי מאז המחשב שלי לא התעסקתי יותר מדיי עם בניית מפרטים(צבא וכאלה) המחשב מיועד סך הכל לילד בן 10 למשחקים ושימושי יום יום יש צורך בכל הציוד ההיקפי חוץ מה שחשוב שתרשמו את דגמו מהציוד ההיקפי זהו המסך מקלדת עכבר ורמקולים יקנו ג'נרים כל העניין בוודאי לא יעלה על ה 200 שח מה שהייתי רוצה שיסמו דגש במפרט 1. הארד דיסק לא נראה לי צריך יותר מ80 ג'יגה 2.מעבד אין צורך ביותר מ amd 3000+ זיכרון פנימי שיהיה 1024 מסך בגודל 17 אינץ' מארז נא לשים של פוקסקון משום שהם זולים ונפוצים יותר מהקומפיוקייס תודה על העזרה :-*

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by NaorYfrach,

זה לדוד שלי יש לו מחשב והוא רוצה להביא חדש לגמריי עכשיו הוא צריך גם מסך שטוח 19' כנראה .. אז יאללה תציעו ..

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by asaf999,

שלום, אני צריך מפרט לשימושים משרדיים בעיקר, אינטרנט אופיס וכו' המפרט יכלול הכל מסך , מק', עכבר , רמקולים כרטיס רשת אלחוטי.... וכו' תודה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  21. הנה מה שבניתי בלי OC: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB ש"ח 830 Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775 ש"ח 55 Asus P5KPL-CM ש"ח 275 2x2GB OCZ DDRII 800mhz EL Platinum XTC Dual Channel ש"ח 295 Zotac HD 4850 512MB Vapor-X (כולל יציאת HDMI) ש"ח 765 Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II(WD10EADS) ש"ח 490 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ש"ח 115 Thermaltake M9 VI1000BWS ש"ח 360 Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular ש"ח 475 רמקולים Creative Inspire A500 5.1 ש"ח 380 …

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by Akunhmnj,

אהלן, אני מחפש מפרט באיזר ה4,000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher, SKYRIM! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא 1024X1280. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Lumber Jack,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4,000 ( חריגה 200 מקסימום! ) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים , אינטרנט , אוברקלוקינג קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? X800GTO/X800GTO2 יהיה נחמד . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחש…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by snird,

ממ אני קונה מחשב חדש ובהתחלה התקציב היה 4,000 אבל העליתי את אבא שלי ל 4,500 P: קיצור הנה מה שבניתי: מעבד: (1070 מקיי.אס.פי) Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: (630 מנועה מחשבים) ASUS P5LD2 SEC LGA775 CONROE READY (כולל כ. רשת וכ. קול מובנים) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3681 זיכרונות: (700 מקיי.אס.פי) 2X512MB Corsair DDR2 667 כרטיס מסך אסוס: (720 מקיי.אס.פי) 7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח: (350 מקיי.אס.פי) 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II של סגייט. צורב די.וי.די: (230 מקיי.אס.פי) Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 מארז: (615 מנועה מחשבים) Thermaltake Swing VB6000 Silver 430W (מגיע עם ספק כוח 430W) סך-הכל: 4485 ש"ח מה דעתכם? שווה את הכסף…

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by Another Guy,

שלום חברים יקרים המחשב שלי מתאבד רשמית בקרוב אני צריך מחשב חדש לגיימינג כבד אחו... מספר דרישות פשוטות מעבד 6500 i5 כרטיס מסך gigabyte 1060 זיכרונות 16 גיגה לוח אם שפתוח לשדרוגים בעתיד הארד דיסק טרה 7200 rpm Ssd 120 גיגה ללא מערכת הפעלה ללא ציוד היקפי ללא כונן דיסקים מחיר מפרט 4000 חורג בשבילכם 200 שקל אני רוצה להריץ משחקים כמו Gta v csgo ולראות סרטים וסדרות במחשב. המחשב יוחבר לשני מסכים 1. 23" dell 2. 40" Panasonic לא אעשה אוברקלוק אבל אשמח שהכרטיס מסך עצמו יהיה אפשרות לשנות למצבים oc mode או gaming mode או normal mode. המיקום שלי - רמת גן, מבקש שהחנות תהייה קרובה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.