עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bt3 cod mv3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה היסנס 24 אינץ FHD או חדש במידת הצורך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by roia007,

Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 מעבד Asus MAXIMUS VIII HERO GAMING ROG S1151 לוח אם 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 זכרון GeForce Gigabyte GTX980Ti EXTREME 1216Mhz 6G DDR5 פלוס 2 כרטיס מסך Samsung SSD 512GB 950 PRO M.2 PCI-E X4 דיסק קשיח Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warrantyדיסק קשיח LG DVD-RW X24 GH24SCO כונן אופטי Corsair Graphite 780T Black מארז Seasonic X-Series 1050W GOLD Modular ספק כוח Corsair Hydro H110i GTX Extreme קירור מים למעבד Logitech Hyperion Fury FPS G402 עכבר corsair strafe mechanical gaming keyboard מקלדת תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by iNfeKTziA,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות? למה לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לקנות את המחשב בדיוטיפרי

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום, צריך עזרה בבניית מערכת לחבר - משתמש ב-MATLAB לחישובים מורכבים, ולכן ביקש שהמערכת תכלול SSD. כמו כן, הוא עובד עם 2 מסכים במקביל - צריך שמערכת תהיה מסוגלת לעשות זאת (האם אפשרי ללא כ. מסך חיצוני?) האם הבקשות הללו רלוונטיות למגבלות תקציב של כ-2,000 ש"ח? תודה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MATLAB, עבודה משרדים, אינטרנט וקצת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב? צריך צורב 5. עד כמה חש…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום כולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית ותלת מימדית). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" ומסך מבריק. * רזולוציית המסך? Full HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצויה מקלדת מוארת - אם אפשרי. חובה מקלדת מלאה. * משקל רצוי? חשוב - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לפחות 8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA ,USB3 ,HDMI * Bluetooth - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 2TB, ואם אפשר בנוסף SSD של 128-256GB למערכת הפעלה. * כונן אופטי? DVDR * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. פתחתי כבר תר'ד, אבל אני פותח אחד חדש מפני שהדרישות שלי השתנו קצת. ובכן, מה אני אעשה במחשב? אני חובב צילום ולכן יערוך תמונות רבות בפוטושופ. אני צריך לפתוח 100 + תמונות באיכות של 10 מגה פיקסל ואני צריך שהכל יעבוד חלק ומהר. בנוסף אני עובד ב premiere אז צריך שגם שם הכל יעבוד חלק מהר וללא תקלות. בקשר למשחקים, אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי משחקים חדשים בצורה חלקה. בנוסף אני עושה הקבה קידודים והמרה של קבצי וידיאו מפומט אחד לאחר. אני צריך גם לעשות עבודה משרדית רבה (כתיבת עבודות, גלישה באינטרנט וכו). בנוסף, אני מוריד הרבה תוכן למחשב ומשתף קבצים, לכן אני צריך נפח איחסון גדול והכי חשוב, מפני שהמחשב נמצא אצלי בחדר, ליד המיטה, אני אצטרך מחשב שקט מאוד שלא יפריע לי בשינה כאשר הוא דלוק. ע…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אהלן! אחיה של חברתי צריך מחשב נייד חדש. המחשב יהיה בעיקר תחליף למחשב נייח, ככה שהניידות היא לא שיקול (אבל הוא עדיין צריך להיות נייד). הוא משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, שיעורי בית (תלמיד תיכון), סרטים ומשחקים פשוטים יחסית (לא שום משחק שדורש כוח עיבוד רציני). המטרה היא מחשב שיחזיק להרבה זמן, ולכן גם יש עדיפות לאחריות טובה וארוכה יחסית. חוץ מזה אין יותר מדי דרישות, אז המטרה היא פשוט להשיג את המחשב הטוב ביותר שאפשר במסגרת התקציב (3000 ש"ח). כמו כן, המחשב ככל הנראה יקנה מרשת אייבורי, ככה שיש עדיפות גדולה למחשבים משם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, קצת משחקים קלים. * גודל המסך? גדול. 15.6 ומעלה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב ישב בחדר ר…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. הי, יש לי חבר שאישתו מנהלת חשבונות והם רוצים לקנות מחשב נייד זול שיתן תמורה למחיר, ושמספיק שיצליח להריץ את התוכנות אופיס וחשבשבת מכפל התקציב עד 2300 "אבל עדיף שיהיה יותר זול אם יש מחשב שיספיק ויתן תמורה למחיר" חשוב חברה אמינה, נפח לפחות 500GB 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2300 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המח…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by NuXeR,

היי, אני מחפש נייד לעבודה (IT) צריך משהו סביר מהיר אבל לא קיצוני. (לא מחפש דגם ספציפי) המחיר יהיה עד 4000 אני מעריך.. אבל זה גמיש. הדרישה העיקרית שלי, ואולי אפשר להתייחס לזה גם בתור שאלה ולא להמליץ על דגם ספציפי... זה שאני רוצה שיהיה במחשב כונן SSD, או שמגיע איתו.. או שאני ארכוש עצמאית ואחליף אותו... מצד שני, חשבתי שיהיה נחמד לשלב גם כונן 500 וגם 120 שהוא SSD. האם זה אפשרי? מישהו מכיר דגם שיודע לעבוד עם 2 כוננים פיסיים? תודה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by eSLC,

המחשב ישמש למשחקים ו-OC כבד! CPU Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1193.53 ¤ Motherboard ABIT IC7(875PE),DDR128b,H-Threding 950 ¤ Memory Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory 536.9 ¤ Cooler Thermalright AX-478 Cooler for Intel-478 201.34 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 614.91 ¤ Video Card Sapphire Atlantis Radeon 9500 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card 1159.7 ¤ Case Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) 379.91 ¤ Fans / Lighting Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "Coolmod" 92.62 ¤ Power Supply HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply 180.83 …

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין …

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Tal14,

היי אני צריך בבקשה עזרה מחפש מחשב בסביבות ה1,500 ש"ח. צרכים בייתים בלבד - מוזיקה אינטרנט ואופיס.. ללא ציוד הקפי תודה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by NikNik95,

יש לי מחשב נייד Acer Extensa 5620z ונשבר לי המסך.. כשחיברתי מסך חיצוני הוא הראה לי במסך החיצוני את תהליך ההידלקות וכשזה נכנס לי לאשף יצירת משתמש (עשיתי שחזור להגדרות היצרן...וואנאבי פרמוט) אז המסך החיצוני נכבה וכתב לי "check cable connection" מה עליי לעשות חוץ מלשלוח את המחשב לתיקון אולי בהגדרות לשנות את מסך ברירת המחדל או משהו כזה.. ואם אין ברירה ואני חייב לשלוח לתיקון אז אם אפשר תמליצו לי על חברה טובה שקרובה למקום מגוריי... (דימונה-ליד ב"ש)..תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by ליש,

אני מעוניין לקבל חוות דעת על מחשב DELL LATITUDE E4300 מסך 13.3 אינש,זיכרון HD - SSD 128GB , 4GB [br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 02:25:58

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by dino,

אני יתן שתי מפרטים תגידו לי מי יתן לי ביצועים יותר טובים, המפרטים: Athlon XP 1800+ Epox 8K5A2 + SB + LAN + ATA133 256MB DDR (266) Viking Gigabyte Readon 9700 pro 128mb Seagate Baracuda IV 40GB 7200 ATA100 Tsunami Virgo 350w MAG 786PF 17" FLAT ------------------------------------------------------------------------ AMD ATHLON XP 2000 EPOX 8K5A2 + SB + LAN + ATA133 512MB DDR333 SAMSUNG LEADTEK WINFAST A250, GEFORCE 4 TI4200 128MB SEAGATE BARACUDA IV 40GB 7200 ATA100 TSUNAMI VIRGO 350W SAMSUNG 753DFX 17" FLAT MONITOR אז מה יותר טוב? ואל תיסתכלו רק על זה שבמפרט הראשון יש radeon 9700, תיסתכלו גם על שאר החלקים ותגידו לי מה יתן לי ביצועים טובים יותר. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. לילה טוב חברים, מחפש המלצה למחשב נייד טוב ללימודים לחברה. לא צריך חיית עבודה אבל לפטופ טוב שיסחוב כשצריך וישרת אותה בשנים הקרובות. מצאתי 2-3 שאני מתלבט ביניהם, כמו-כן פתוח להצעות נוספות. זה הראשון: https://ksp.co.il/?uin=48390 בנוסף יש אפשרות כנראה להביא את זה שכבר לא במלאי ב-2340: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:v6ObckLnd2QJ:https://ksp.co.il/%3Fuin%3D52754+&cd=5&hl=iw&ct=clnk&gl=il ההבדלים המהותיים ששמתי לב אליהם זה שבראשון המסך FHD לעומת השני שכתוב לו רק HD משום מה. בנוסף יש לראשון כונן אופטי (פחות קריטי), הבדל נוסף לא קריטי במצלמת הרשת והבדל מהותי בכרטיס הרשת שלא קיים בשני משום מה, כמו-כן חי…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400-1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטוני יוטיוב באיכות 1440P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FHD, אבל מתכנן לקנות מסך חדש במהלך החיים של המחשב שאקנה עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  18. היי אני רוצה לקנות מחשב מיני ( בגודל של ממיר פלוס מינוס). תקציב עד 3000 שקל. השימוש שלי הוא בעיקר למדיה, צפיה של סרטים, סדרות וכדומה, הרצה של משחקים ברמה בנונית, שימוש בפוטושופ ואפשרות להריץ אמולטורים ( כמו בתוכנה אנדרואיד סטודיו) בנוסף הייתי רוצה שתהיה תמיכה ב4k ב120 fps. ראיתי את המחשב הזה: Asus Mini PC PN64 ASUS ExpertCenter PN64 Mini PC Barebone with Intel Core i5-12500H Mobile Processor, up to 64GB DDR5 RAM, Dual Storage Design, WiFi 6E, Bluetooth, USB-C with VESA Mount https://a.co/d/df8GUQC רק יש לי כמה שאלות לגביו: - האם הוא יענה על הדרישות שלי? -האם יש תמיכה ב4k ב120 fps? אם כן אני מחפש …

19. תאמינו לי, עד שהגעתי לאתר הזה ידעתי בדיוק מה אני רוצה ומה אני הולך לקנות. כבר כמעט קניתי. הייתי בטוח שאני מבין הרבה במחשבים, ויש לי את הידע הדרוש בשביל לקנות מחשב. מאז שהתחלתי לקרוא את הכתבות באתר, ואת ההודעות בפורום - הכל השתנה. נראה לי שככל שאני קורא יותר - אני מגלה שאני מבין פחות. לא יודע איך עושים אוברקלוקינג, מה היתרון של dual ddr, מה זה ה fsb ועוד כל מיני דברים שלכם זה נראה פשוט. טוב, לא אבלבל לכם את המוח יותר מדי. מה שאני צריך זה מפרט טוב למחשב, בהשקעה של עד 6000 ש"ח כשבידי נמצאים כבר החלקים הבאים: מסך (יש לי 17", לא נראה לי שאני צריך להחליף אותו...) עכבר שקניתי לאחרונה ומקלדת. דיוידי של טושיבה, וצורב של LG. כונן פלופי. מודם. את כל הדברים האלה כבר יש לי, ככה שאת ה …

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by ofir123456,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher3, crysis series, batman arkham knight -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? מינימום 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. היי מה דעתכם על המחשב נייד הזה למטרת פוטושופ ברמה חצי מקצועית (ואולי קצת אינטרנט) בלבד: HP ProBook 4520s XT988UT i3-380 4G איך המחשבים הניידים של HP כיום? היה לי pavilion ותוך שנה קרס בדיוק אחרי תום האחריות. מישהו יודע כמה זמן הסוללה תחזיק? והאם זה אכן יריץ פוטושופ CS3 ברמה טובה מאוד?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by extra-g,

אהלן יש לי לאפטופ של לנובו, אצלנו כבר כ-3 שנים אני מניח (לא זוכר בדיוק) אתמול בזמן שעבדנו עליו הוא "נתקע" כמה פעמים - פשוט הפסיק להגיב ל-10 דקות בערך ומהיום בבוקר אני לא מצליח להשתמש בו. כל פעם הוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, ומיד אחרי זה עובר למסך כחול שרשומים עליו כמה שורות נכבדות של טקסט ומאתחל את עצמו. המסך הכחול מופיע ממש לשניה ככה שאני לא מספיק לקלוט אפילו מילה ממה שרשום שם (תאמינו לי ניסיתי איזה 10 פעמים). אותו דבר קורה גם כשמנסים להריץ את המערכת בsafe mode, ושלושת האפשרויות השונות של safe mode. ללנובו יש את עניין ה"lenovo care" - ברגע שמדליקים את המחשב יש אפשרות לעבור לתכנת ההצלה של לנובו. עשיתי את זה, והוא נותן כמה אפשרויות שם, רק שמבחינתי רק אחת פעילה. אני אסבי…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by BeesKnees,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פה ושם, קצת Streaming, שימוש מרובה בRAM, Multitasking בסיסי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות, למרות שזה לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז,כרטיס מסך,SSD,HDD,PSU. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי BCLK בסיסי 8. האם ישנה העדפה לרכו…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. בוקר טוב לכולם, תקציב כרגע לא בשמיים אבל אסביר הכל בהמשך.(4000שח) מחפש כרגע פחות או יותר מפרט ככל הנראה לרייזן 3900 לצורך גיימינג ועריכת וידיאו (full hd,4k) משתמש במסך 144 עם כרטיס מסך 1060 6gb יודע שהוא לא תומך כל כך ב 144 אבל נעבור גם את זה חחח, אני מחפש מארז mid ככל הנראה ,לוח אם שיתאים ויהיה סביר לא יקר מדי, זכרונות 16 או 32 ג'יגה מה שאתם חושבים לנכון,ספק כוח לא יקר אבל שיהיה מודולרי, וקירור כמובן . כמובן ארצה שיהיה אפשרות לשדרוג בעתיד הרחוק. מתכנן לקנות באילת בחודש אפריל לא צריך ציוד היקפי וכו' אשמח לשמוע הצעות/דעות

25. Started by ydd,

שלום וברכה. ברצוני להתקין וינדוס ואופיס למחשב שישמש אותי בעסק. אממה המחיר בחנויות כאן הוא בערך 2000 לשתי התוכנות.- יקר! מצאתי אתרים שמוכרים רשיונות בערך ב17 דולר לרישיון ריטייל (ניתן להעברה ממחשב למחשב) מצורף אתר ששמעתי שאמין. השאלה היא האם זה חוקי/אפור לא מצאתי תשובה ברורה למרות ההיגיון שאם זה רשיון שניתן להעברה לכאורה הוא חוקי. https://psngames.org/software/windows/microsoft-windows-10-professional

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים