עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ברשותי IBM T43P, למי שלא מכיר - זה לא ממש T43 רגיל, אלא מחשב עם כרטיס מסך נפרד של ATI עם 128 מגה זכרון ומסך UXGA. לאחרונה המחשב קופא מידי פעם וממשיך - קראתי קצת על התופעה ולאחר התייעצות עם כמה מומחים נראה שיש סדק בלוח האם ושנדרשת החלפה שלו. האם יש מעבדות מומלצות לבצע החלפה כזו באיזור המרכז? [בבקשה בלי המלצות על IBM הראשית, המחיר שם להחלפה כזו שקול לקניה של IBM T43P חדש...] נתקלתי בטכנאי שהציע להחליף את לוח האם באחד שזהה ללוח האם הקיים, אלא ששם לכרטיס המסך יש 64 מגה של זכרון. האם ההבדל יהיה משמעותי? תודה מראש רון.

2. שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב לצורכי עיצוב גרפי - פוטושופ ופלאש, אין צורך בתלת מימד. כמו-כן אפשרות חיבור למצלמת וידאו דיגיטלית ומחשב מספיק חזק כדי לערוך בו סרטים קצרים. תקציב כ- 5,000 ש"ח ללא מסך. חשוב מאוד כרטיס גרפי טוב, הארד דיסק אמין, ומתלבט בין אינטל ל AMD. הייתם יכולים לעזור לי עם בחירת המפרט?

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by MaTaN_Sh,

אני נתתי פה מקודם מפרט ואמרתם שהוא לא טוב אז רציתי לדעת עם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למה אני לא מבין בדברים האלה כלום המחשב הוא גם למשחקים גם לעבודות גם להכול כל דבר שיש תודה!!!

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by bhctksu,

שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש לאחר שהמחשב הנוכחי הישן החל לעשות המון בעיות. אני לא בקיא יותר מדי במפרטים אך לאחר קריאה מעמיקה בפורום (באמת פורום מעולה) גיבשתי מפרט וברצוני לקבל עליו חוות דעת. בנוסף מצורף שאלון שעניתי עליו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , סרטי 1080P , תוכנת שרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autocad 2015 (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 2015 , Fo…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by motogt,

* מטרות המחשב? לימודי הנדסת מכונות, הרצת תוכנות שרטוט כבדות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? מעדיף FHD אבל מסקר שוק שעשיתי הם מאוד יקרים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מעדיף מוארת * משקל רצוי? עד ק"ג2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מאמין שיש מחשבים שמחזיקים 3-4 שעות עם מעבדי haswell. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ומעלה. מעדיף כונן היברדי עם SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ראיתי שלASUS ,…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. הזמנתי מפרט מTMS ואז הם התקשרו אלי ואמרו לי שהקירור מעבד לא מספיק חזק והמעבד ישרף אני ממש צריך עזרה לאיזה קירור להחליף אני לא כל כך יכול להוסיף כסף אז אם אפשר או לשנות או להוסיף בממש קצת ולא אכפת לי לשנות חוץ מהמעבד והכרטיס מסך תודה רבה הנה המפרט:[table][tr][td][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪485[/td][/tr][/table][/…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום , אני מעוניין בעזרתכם לרכישת נייד ללימודי הנדסת בניין. עד 2500 ש"ח - המטרה של המחשב להריץ את התוכנות הבאות - autocad , beam וכו.. * מטרות המחשב? תוכנות - בעיקר אוטוקאד וbeam. * גודל המסך - אני מעדיף 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * משקל רצוי - לא כל כך משנה. *זמן סוללה - עדיף כמה שיותר אך לא לחסוך בביצועי המחשב . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - הבנתי שSsd מומלץ להרצת תוכנות כבדות אז עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?הבנתי שה…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד וציוד היקפי, לצורך לימודים(אופיס) (חטיבה), אינטרנט, סרטים ומשחקים (ברמה בינונית, לא משהו מיוחד...). (תחליף שולחני), כולל ווינדוס ואת האופיס אני משיג בנפרד (אבל חוקי)) גודל מסך: מעל 15.4 אינץ'. דיסק קשיח: 7200 rpm. זיכרון:4gb ram. מעבד: סדרת i5-4XX לפחות. אחר בדיקה מצאתי את המחשב הזה: HP Pavilion DV6-2130EJ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=4 אני יודע שזה קצת אוברקיל, אבל המחשב הזה ישמש אותי לזמן רב. בקשר לרמקולים, חשבתי על Logitech z-230 2.1 מה אתם אומרים על הבחירות שלי, והאם יש לכם הצעה לעכבר? בתודה, אביב. עבר יום, 77 צפיות ולא תגובה אחת! בבקשה עזרה, אני מתכוון לקנות את המחשב בקרוב וזה המקום היחידי שבו אני יכול לקבל עז…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2300+-, עדיפות לזול ככל האפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: לימודים, תכנות, שימוש בתוכנות כמו matlab, גלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה):קונה נייד קומפלט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את ה…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by gorzany,

שלום רב, במידה ורכשתי מחשב נייד עם מע' הפעלה, וברצוני להתקין מע' הפעלה אחרת. האם האחריות על המחשב נייד פגה בעת הפירמוט והתקנת מע' ההפעלה החדשה? כלומר האם אני מחויב להשתמש באותה מע' הפעלה איתה קניתי את המחשב נייד כדי לנצל את האחריות על המחשב הנייד? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. היי, אחיין שלי מחפש מחשב למחשקים בתקציב של עד 3500 ש"ח. המטרה שלו היא לשחק league of legends וברקע להפעיל תוכנה של מוזיקה. האם יש לכם המלצות למחשבים מתאימים? האם המחשב הזה מספיק טוב? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11651 ועוד מחשב שמצאתי http://ksp.co.il/?uin=28225&select=.269..397. (אחרי שהורדתי ממנו כוננן ssd וצורב דיוידי אז המחיר 3800 שאפשר לעבוד איתו)

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום לכם פורום המושיעים שלי, הפעם מרכיב מחשב לאחיין שלי שהוא סטודנט מצטיין אז מבקש ממכם לפרגן במפרט מכל הלב 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 ושאר ה- FPS-ים. AC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24" תלוי מה נכנס בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Natushka,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש נייח. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא תיכנות שזה אומר שלפעמים אני מריץ אמולטורים כגון ANDROID STUDIO ובד"כ יפעל שרת על המחשב (לשימוש פיתוח מקומי לא שרת ציבורי). בד"כ פתוחים אצלי הרבה טאבים של דפדפן שאני מתכנת, ז"א בסביבות ה 20 טאבים בערך בנוסף לתוכנות לעיל. פיצ'רים שאני צריך מהמחשב: שיתמוך בכמה מסכים (HDMI) מינ' 2 אפשר יותר. שיהיה לו בלוטות'. חיבור לרמקולים ומיקרופון (לביצוע שיחות) מצלמת אינטרנט סבירה (לא צריך תבסט של הבסט מספיק משהו כמו הקידמית של טלפון ממוצע בימינו) שלא יהיה רועש אך לא צריך מחשב אילם. ניראות של המארז פחות קריטי לי, מצידי שיהיה שחור חלק בלי מנורות וכאלו. שתהיה תמיכה בתקנים העדכניי…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by xtlvx,

היי, אני צריך המלצה למחשב שישמש בעיקר לפיתוח. במחשב תרוץ מערכת שדורשת לא מעט משאבים (בעיקר זיכרון) והרבה קריאות מהדיסק ולכן צריך מעבד יחסית חזק והרבה זיכרון. בנוסף המחשב ישמש לאינטרנט, צפייה בסרטים ושימושים רגילים כמו אופיס. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל (אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להתקין עליו PES... לא קריטי). הרכיבים ההכרחיים מבחינתי הם: הרדיסק גדול ומארז קטן (מחשב שלישי... אין מקום...) ושקט (אם לא מוסיף הרבה לעלויות) אגב, למחשב הזה יחובר מסך samsung 2253BW או t220 (עדיין מתלבט). ושורה תחתונה התקציב -- >> 1800 (מקסימום) אני פונה אליכם כי אני צריך חוות דעת מקצועית (מה שלא מצאתי בחנויות! באף חנות!). אם אפשר, תתייחסו במפרט אתם מציעים לאפשרויות שדרוג עתידיות של המעבד. תו…

• 48 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by raucher,

שלום לכולם, אני חדש פה וראיתי את כל ההודעות בנושא הרכבת מחשבים ואני אשמח אם תעזרו לי גם בנושא. אני מחפש מחשב שיהיה בסלון. בעיקר לצפיה בסרטים, גלישה וגם קצת משחקים כמו פיפא או GTA. חשוב לי שיהיה מארז קטן, משהו בסגנון הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=Sohoos603 ורצוי יותר קטן אם יש.. בינתיים יצרתי את המפרט הזה במגבלות המלאי שלהם: מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪334 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG860T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪444 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪375 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST1000DM003 מארז Sohoo s603 Media Center+S…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by maor66,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר משחקי מחשב,לא הכי כבדים, חשוב שיריץ את cod:mw2 בצורה טובה, עדיף גם שיריץ את BF:BC2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך 20 אינץ של BENQ, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by zoozoo,

שלום לכולם, אני מעוניין בקניית HTPC, אבל כזה שיכול להריץ גם סרטי FHD בקידוד H.264 וב- Bitrate גבוה מאד. המחשב יהיה מחובר גם למקרן FHD וגם למסך רגיל (במקביל). כמו כן, אני מתכוון לערוך קצת וידאו ממצלמת FHD (בפורמט AVCHD) על המחשב הזה. בקיצור - חשוב לי שהוא יהיה קצת יותר חזק מהרגיל. בדקתי בעיון את המפרט ל- HTPC לתקציב של 4000 ש"ח. השאלות שלי הן אלה: 1. מאז פרסום המפרטים כבר עברו 3.5 חודשים. אילו עדכונים יש, לאור מעבר הזמן, למפרט המומלץ? האם משהו משמעותי השתנה? לוח? מעבד? 2. ראיתי שלוח האם (Asus M3a78-em) כולל כרטיס מסך חלש (ATI HD3200). האם להוסיף כרטיס מסך כמו ה- 9600GT ולחרוג מהתקציב (אני מסוגל), או שלא כדאי? ואם אני מוסיף כרטיס מסך, אולי עדיף להחליף את הלוח לכזה שלא כולל …

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Eli236,

בס"ד שלום לכולם, * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, סטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מינימום. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה רגילה, לא מתכוון לראות סרטי HD על המחשב או משהו כזה, רק ללימודים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? רצוי שיהיה כמה שיותק קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - כמה שיותר גבוה, יום לימודים שלי יכול להגיע ל12 שעות ככה שעדיף שיהיה כמה שיותר ארוך, גם…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. היי (: אני צריך מחשב נייד לעריכת תמונות ועריכת סרטונים (לא מדובר על וידאו רציני ברזולוציה גבוהה, אלא סרטונים פשוטים ליוטיוב). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, מעדיף פחות, אבל טיפה גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות: Photoshop Lightroom עריכת סרטונים: Sony Vegas טיפה גיימינג וצפייה בסרטים ואם יש רמקולים סבירים זה יהיה בונוס (ממש לא חובה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (: 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לגמרי צר…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by speakspeak288,

היי, אני מעוניין לקבל המלצה לקניית אל פסק. יש לי מחשב נייח בהרכבה עצמית לפי הנתונים הבאים: intel core i3 6100 3.7 GH Asus B150M-C, DDR4 אני מעוניין שהאל-פסק שאקנה יתאים לנתוני המחשב שלי, ושלא ישמיע רעשים של מאוורר. אני מתלבט בין שלושה דגמים של חברת ADVICE: 1. Advice AIN650-3 UPS USB + Program https://ksp.co.il/?uin=53723&select=.1116..226.&txt_search 2. Advice AIN850-3 UPS USB + Program https://ksp.co.il/?uin=53721 3. Advice PRV650 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748796 מה ההבדל בין שלושת הדגמים מבחינת הקיבולת: המספר 650 לעומת 850…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אהלן חברים, רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שיש לי. ברצוני לקנות מחשב נייד (בעיקר לשימוש בתוך הבית), הוא ישמש בעיקר לגלישה אופיס וסרטים. אני מעוניין בעתיד הלא רחוק לשדרג אותו כך שהוא יתאים גם לגיימינג איך שאני רואה את זה יש לי כמה אופציות: 1. לקנות נייד במחיר צנוע יחסית, עד 2500 ש"ח לשימושים הבסיסיים + לקנות desktop pc לגיימינג (אין צורך במסך) 2. לקנות נייד שהוא מתאים גם לגיימינג ב (לפי מה שראיתי אפשר להשיג בסביבות ה 4K) 3. לקנות נייד עם זיכרון ומעבד חזק ובעתיד לחבר לו כרטיס מסך חיצוני (לא יודע מה העלות) מה לדעתכם עדיף מבחינת ביצועים ומחיר נצא מנקודת הנחה שהתקציב הכולל יהיה בסביבות ה 4K עם אפשרות לחרוג ב 500 ש…

22. Started by N1_Dawg,

אהלן חבר'ה, המחשב הקיים שלי התחיל קצת לקרטע, אז הגיע הזמן להחליף לו כמה חלקים. אני אשתמש במחשב לגיימינג בתדירות גבוהה רק עד סוף השנה, לאחר מכן אני אתחיל לימודים באוניברסיטה, אז אני אשחק הרבה פחות. אני רואה פחות טעם לקנות מחשב חדש(אלא אם כן אפשר לקנות מחשב חדש יותר טוב באיזור המחיר הזה, אשמח אם תעזרו לי עם העניין). הנה המפרט של המחשב הקיים: מעבד: Intel Core i5 4570 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 ספק כוח: ספק 550W של Raider, לא בטוח מה הדגם. זיכרון: שני סטיקים של 4GB של Crucial. דיסק קשיח: 2TB של Seagate כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX 770 2GB מארז: Cooler Master CM 690 II והנה גם הפורמט מהנעוץ, כדי שיהיה קצת יותר ברור: …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by lolly,

היי לכולם אני חדשה כאן ומאוד זקוקה לעזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לא יודעת איזה מחשב מתאים לי תקציב:2500-2900 כמה שפחות עדיף **** מטרות המחשב:סרטים hd,משחקי פייסבוק,עבודה גרפית בסיסית,גלישה באינטרנט גודל המסך: 14-15.6 מבריק או מאט הכי חשוב שיהיה מסך איכותי עם פיקסלים צפופים וצבעים חיים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת מלאה *משקל רצןי: עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)*לפחות 3 שעות ללא טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi יואסב מרובים עדיף עד 3 כניסות וביניהם יואסבי 3 גודל מינימלי* וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה עד 750 *כונן אופטי:רצוי-לא חובה .* האם …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום לכולם הרבה זמן אני מחפש מחשב נייד מתייעץ עם אנשים קורא בפורומים בודק בכל מניי אתרים אבל אני כבר מבולבל ולא יודע מה להחליט הצרכים שלי הם עבודה,משחקים,צפייה בסרטים,אופיס,תוכנות,אינטרנט,מוזיקה, והרבה פעמים גם הרבה דברים במקביל. אתמול ראיתי מחשב ב-ynet של חברת hp ומאוד התלהבתי ממנו השאלה שלי זה מה אתם חושבים עליו והאם הוא מצדיק את המחיר והאם זה מחשב טוב,איך האיכות של מחשבי אייץ פי? דגם המחשב:dv6-2130ej hp pavilion http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733393 המחיר הוא 5045 ש"ח בבקשה תנו חוות דעת והמלצות. תודה שוהם.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Double-U,

שבוע טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 שקל ואפשר לחרוג במידת הצורך בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית. 1060 יעשה את העבודה לא צריך מעבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט יחסית. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות.…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים