עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K עם חריגה לאזור ה6K, עדיף כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תלמיד תיכון - גלישה באינטרנט, יוטיוב, משחקים (פורטנייט, GTA, מיינקראפט, פיפא) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4K (**בתקציב נפרד) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט אם אפשרי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by ofir123456,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher3, crysis series, batman arkham knight -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? מינימום 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by oz25,

היי, אני מעוניין לבדוק זיכרונות ורציתי לדעת האם ישנם הבדלים מהותיים בין זיכרונות של 2400 MHz ל-2666MHz ? כמו כן מהם ההבדלים בין Single Rate ל-Dual Rate ? והאם צריך לקחת סטיק 1 של 16GB או 2X8 ?

4. שלום, אני מחפש נייד לסטודנטית לשימושי אופיס/אינטרנט/מוזיקה/סרטים בתקציב של עד 5000 ש"ח, עם חשיבות שהנייד יהיה יחסית קומפקטי וקל לכן העדיפות היא ל- 13.3 או 14.1. יש לי כמה מועמדים ושאלות מועמד הראשון הוא LG שבסה"כ יש לו אחלה מפרט מלבד 2 חסרונות של מעבד ויציאת SVIDEO. האפשרות השניה שאני חושב עליה היא DELL XPS M1330 (בלי כרטיס מסך למשחקים) אבל המחיר קצת מחוץ לתחום, מה שמעצבן אותי זה שבדקתי באתר האמריקאי של דל את אותו מחשב ואפילו שדירגתי לו את ההארדיסק ל-250 ג'יגה וסוללה 6 תאים ויצא לי שם 2000 שקל יותר זול מהכי זול בזאפ.. (1028$) כמובן שיש את בעיית האחריות, ומה שאני רוצה לדעת זה אם אני מביא מארה"ב דרך האתר הרשמי של דל שנה אחריות זה תופס למשהו בארץ? אחריות בינלאומית או משהו? א…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Eddi S,

הזמנתי הכל, אך עדיין אני יכול לשנות, 1) Zalman 160XT Touch Screen 2) A-DATA 4GB CL7 EXTREME 3) PIONNER BLUE RAY x12 -RW 4)Scythe Cooler SAMURAI ZZ 5)CRUCIAL SSD SATA3 64GB יש לי היתלבטות רק לגבי מעבד ולוח, אני מוריד הרבה סרטים של 50GB BLUE RAY ויש לי היום AM3 710 Triple + Gigabyte 785 והמערכת ממש נחנקת, אני ממש נמנע מלשים כרטיס מסך חיצוני, אם מישהו יכול להמליץ לי איזה לוח ומעבד , לא חשוב לי AMD או INTEL תודה

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by boriskz,

היי פורום יקר יש לי מחשב ישן שעובד, אך נהיה איטי, ומדי פעם גם נתקע (מסך כחול). זה המפרט של המחשב: מעבד intel core i3-540 לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h כונן קשיח samsung spinpoint f3 hd502hj 500GB SATA2 16MB זכרון gskill ddr3 2048MB*2 1333MHZ cl 8-8-8-21 hk צורב LG מארז coolermaster sileo 500 ספק כח coolermaster elite power 460w קרור למעבד arctic cooling freezer 7 pro rev.2 כשקניתי את המחשב הוא היה בחדר השינה, והיה חשוב לי שיהיה שקט. היום זה כבר לא כל כך חשוב לי. בנוסף לפני כחצי שנה הוספתי למחשב כרטיס גרפי gigabyte. gv-n710d3-2gl כפי שאתם רואים המחשב כבר ישן, בן שבע. אני רוצה לשדר…

7. הבעיה עם המחשב הזה הוא המעבד החלש יחסית, רציתי לייבא מארה"ב אליאן ויר אבל אני פוחד בגלל האחריות מה אתם מציעים?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, אם באמת משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (לא בהכרח לפי סדר תכיפות): אינטרנט,אופיס, תכנות, סרטים ומשחקים בעיקר FPS, אבל לא גיימינג מאסיבי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW, מירוצים, פיפא ושאר FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך22"-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Sergey Shalit,

שלום חברים אני זקוק לייעוץ ברכישת מחשב סלוני. הדרישות שלי הן מארז שוכב. ניגון של 4k כרטיס קול סבבה לחיבור קולנוע ביתי. תקציב כ 3000 שקל. עריכת תמונות ממש בקטנה. תודה מראש לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. היי מה דעתכם על המחשב נייד הזה למטרת פוטושופ ברמה חצי מקצועית (ואולי קצת אינטרנט) בלבד: HP ProBook 4520s XT988UT i3-380 4G איך המחשבים הניידים של HP כיום? היה לי pavilion ותוך שנה קרס בדיוק אחרי תום האחריות. מישהו יודע כמה זמן הסוללה תחזיק? והאם זה אכן יריץ פוטושופ CS3 ברמה טובה מאוד?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. השאלה שלי בעמוד 2 בהודעה האחרונה, תודה. שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש בתקציב של 4,000 ש"ח . אני אקנה את המחשב מחנות באיזור השרון- אני גר בכפר סבא. ברצוני להתייעץ איתכם לגבי המפרט שלו-ההעדפות שלי לגביו הן: -"עמיד" לכמה שנים (בערך כ5,-שניתן יהיה לשדרגו והוא לא יגיב בזחילה) אני מעדיף athlon 64 אבל פתוח גם לאינטל אם הם עדיפים -שקט -העדפה לsff -צפייה בסרטים -יציאת טלויזיה בכרטיס מסך. -האזנה למוזיקה קיבלתי הצעת מחיר מחנות בעירי שמפעילה את האתר com4u.co.il : מחיר ליח` כמות מוצר קטגוריה מק"ט 1,052.13 1,052.13 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX מעבדים AMD 133336661 589.92 589.92 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX לוחות אם עבור AMD EP-8KDA3J 498.70 498.70 1 זכרון מבית TWINMOS בג…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by palin,

די הסתבכתי בכל התהליך של מציאת מחשב - יותר מידי אופציות ויותר מידי התלבטויות. אשמח לתגובה פשוטה של הנייד הכי מומלץ על פי הדרישות שלי. בלי יותר מידי אופציות.. כשיש לי אופציות אני מסתבך. מחיר: 3,500-4,000 ש״ח שימוש סטודנטיאלי, ביתי, סרטים, אופיס וקצת משחקים לתקופת מבחנים. מעבד i5 ומעלה, 8GB, עדיפות לSSD גודל מסך 15.6-14 אינצ משקל עד 2.5 עדיפות מתחת ל2 סוללה מעל 3 שעות אופיס אני מקבל בחינם מהאוניברסיטה אחריות ל3 שנים כרגע ראיתי את הנייד הזה ב3250 ש״ח: https://www.htzone.co.il/item/19018/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-i7-15.6/ זהו, בבקשה בלי המון אופציות, תגיבו את מה שאתם הייתם קונים במחיר הזה כי את דעתכם אני שואל. תודה !!!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by NikNik95,

יש לי מחשב נייד Acer Extensa 5620z ונשבר לי המסך.. כשחיברתי מסך חיצוני הוא הראה לי במסך החיצוני את תהליך ההידלקות וכשזה נכנס לי לאשף יצירת משתמש (עשיתי שחזור להגדרות היצרן...וואנאבי פרמוט) אז המסך החיצוני נכבה וכתב לי "check cable connection" מה עליי לעשות חוץ מלשלוח את המחשב לתיקון אולי בהגדרות לשנות את מסך ברירת המחדל או משהו כזה.. ואם אין ברירה ואני חייב לשלוח לתיקון אז אם אפשר תמליצו לי על חברה טובה שקרובה למקום מגוריי... (דימונה-ליד ב"ש)..תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by extra-g,

אהלן יש לי לאפטופ של לנובו, אצלנו כבר כ-3 שנים אני מניח (לא זוכר בדיוק) אתמול בזמן שעבדנו עליו הוא "נתקע" כמה פעמים - פשוט הפסיק להגיב ל-10 דקות בערך ומהיום בבוקר אני לא מצליח להשתמש בו. כל פעם הוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, ומיד אחרי זה עובר למסך כחול שרשומים עליו כמה שורות נכבדות של טקסט ומאתחל את עצמו. המסך הכחול מופיע ממש לשניה ככה שאני לא מספיק לקלוט אפילו מילה ממה שרשום שם (תאמינו לי ניסיתי איזה 10 פעמים). אותו דבר קורה גם כשמנסים להריץ את המערכת בsafe mode, ושלושת האפשרויות השונות של safe mode. ללנובו יש את עניין ה"lenovo care" - ברגע שמדליקים את המחשב יש אפשרות לעבור לתכנת ההצלה של לנובו. עשיתי את זה, והוא נותן כמה אפשרויות שם, רק שמבחינתי רק אחת פעילה. אני אסבי…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by OrenRos,

שלום, אבקש עזרתכם בבניית מפרט המתאים לעבודה משרדית, גלישה ותכני HD. המחשב מיועד להיות בחדר שינה ולהיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגלישה והטלוויזיה תשמש להרצת XBMC במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם יש איפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אם מהווה שינוי משמעותי בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, גלישה, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד להיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגל…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bt3 cod mv3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה היסנס 24 אינץ FHD או חדש במידת הצורך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך רצוי 27 אינצ` IPS GSYNC(אם זה קריטי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - KSP 9. מתי מתוכננת קניית ה…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CALL OF DUTY\BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גם גודל 23 וגם גודל 42 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני משתמש ב-SSD של אינטל בנפח של 120GB וחשבתי לקנות SSD רזרבי על מנת לעשות שכפול של נוכחי שישרת כ-SSD להציל אותי בזמן חירום. האם זה רעיון גיבוי טוב שיכול להציל ולתת לי להמשיך לעבוד ללא הפסד זמן ונתונים חשובים? איזו תוכנה תוכל לשכפל דיסק נוכחי ולהבטיח שבזמן חירום דיסק SSD משני לא ייכשל וישאיר אותי שעות לשחזר מערכת ונתונים ויאפשר עבודה עיקבית? אני עושה עבודה משרדית ואני בוטח ב-SSD של אינטל מבחינת אמינות שזה נקודה הכי חשובה לי ועל פי זה רציתי גם לדעת איזה מותג אחרי אינטל אתם יכולים להמליץ מבחינת אמינות. תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by smoker09,

. מה התקציב המקסימלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משמעותי אפשר לפזול לכיוון ה-3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) ? השימושים העיקריים הם מולטימדיה(תכני HD), גלישה ומדי פעם משחקים כדוגמת call of duty , pes המעודכנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ על המחשב visual studio , java , לא קריטי לגביי זמן העיבוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבר כתבתי , בעיקר FPS וספורט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by eSLC,

המחשב ישמש למשחקים ו-OC כבד! CPU Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1193.53 ¤ Motherboard ABIT IC7(875PE),DDR128b,H-Threding 950 ¤ Memory Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory 536.9 ¤ Cooler Thermalright AX-478 Cooler for Intel-478 201.34 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 614.91 ¤ Video Card Sapphire Atlantis Radeon 9500 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card 1159.7 ¤ Case Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) 379.91 ¤ Fans / Lighting Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "Coolmod" 92.62 ¤ Power Supply HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply 180.83 …

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by marco789,

שלום למומחים אני יכול לשדרג את המעבד i7 990 בלוח ex58ud4 או שיש פיתרונות אחרים

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by MDK,

כרגע אני מרוצה מאוד מהמחשב הנוכחי שלי ואינני מעוניין לשדרג אותו, מה שכן החום קצת מטריד אותי...ובקנייה של המחשב תקעו לי מארז גרוע של SIMBADDA - מארז קבר עם קירור נורא ואיום ועם מעבד PALOMINO מחומם ומוכן למנגל... במשחקים ,אחרי כמה שעות ועם מזגן בחדר, המעלות מגיעות לרמה חמה: מעבד על 62 מעלות בערך ולוח אם על 45 מעלות! המשחקים לפעמים קופצים בגלל החום...זה פוגע באיכות של המחשב...! בקיצור, חשבתי, אולי אני יכול עוד במסגרת האחריות שלי, להחליף את המעבד PALOMINO למעבד באותה מהירות (1800) רק בליבה TBRED, ואני לא בטוח שהלוח תומך בזה...יש לי לוח ישן gigabyte 7vrxp וגם חשבתי להחליף מארז למארז נורמלי... האם יש לכם הצעות? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by dino,

אני יתן שתי מפרטים תגידו לי מי יתן לי ביצועים יותר טובים, המפרטים: Athlon XP 1800+ Epox 8K5A2 + SB + LAN + ATA133 256MB DDR (266) Viking Gigabyte Readon 9700 pro 128mb Seagate Baracuda IV 40GB 7200 ATA100 Tsunami Virgo 350w MAG 786PF 17" FLAT ------------------------------------------------------------------------ AMD ATHLON XP 2000 EPOX 8K5A2 + SB + LAN + ATA133 512MB DDR333 SAMSUNG LEADTEK WINFAST A250, GEFORCE 4 TI4200 128MB SEAGATE BARACUDA IV 40GB 7200 ATA100 TSUNAMI VIRGO 350W SAMSUNG 753DFX 17" FLAT MONITOR אז מה יותר טוב? ואל תיסתכלו רק על זה שבמפרט הראשון יש radeon 9700, תיסתכלו גם על שאר החלקים ותגידו לי מה יתן לי ביצועים טובים יותר. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by or81322,

אני מתכנן לבנות מחשב htpc שישב בסלון ויריץ בעיקר סרטים full bluray וכו'. עלה לי הרעיון שהמחשב אולי ישמש כnas וישמור עליו את כל המידע, כשכרגע יש לי כונן 2 טרה מלא במידע ואני מתכנן להגדיל. כנראה שהמערכת הפעלה תהיה וינדוס 8.1 למרות שלא חשבתי על זה לעומק ואני פתוח להצעות. המפרט שיצרתי בksp (לא כולל דיסק קשיח): [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27393[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד AMD[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏AMD Richland A6-6400K Dual Core 3.9GHz Radeon HD 8470D FM2 - Box‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]399[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]24016[/TD] [TD=bgcolo…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.