ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי? גג 10000 ,בגדול מעוניין להרכיב ולקנות באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ,אם אפשר לרדת ל8000 זה יהיה מעולה ואם אפשר יותר פחות מזה ..זה יותר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפטר ברמה גבוהה,עריכת 4K והתעסקות עם תלת של האפטר וCINEMA 4D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס באופן קבוע בנוסף Elements..פרימייר מדי פעם,Cinema 4d בתור מישהו שהתחיל להתעסק בסימולציות של עשן ופרטיקלס וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיי…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים, לימודים, עבודה משרדית, )? לימודים, ומשחקים קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ת"א …
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אבקר בקרוב בארה"ב ומעוניין לרכוש נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 / 830 דולר בערך. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה בסרטים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב באוניברסיטה ואני אשמח לעזרה ויעוץ במה עדיף לי לקנות לפטופ או מחשב נייח. אני צריך לפטופ אולי בשביל השיעורים וכדי ללמוד עם חברים מחוץ לבית, מצד שני אני אוהב לשחק במחשב ולא יודע עד כמה הלפטופ יכול להיות נוח וחזק מספיק. אשמח אם תוכלי לעזור לי בהתלבטות ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ראשית תודה לכולם, שנית להלן השאלות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2200 ש״ח ~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זהו לפטופ אני חושב שהשאלה לא רלוונטית 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל יותר חשוב שלא יתחמם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס/וינדוס, יש צורך בהרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית A.PFC הכולל מאוורר 12 ס"מ דיסק SSD Kingston 120GB קירור למעבד Arctic Freezer 13 ניתן לבצע שינויים ותוספות בכל המרכיבים מארז מארז IN WIN דגם EC021 הכולל חיבורי USB3.0 שדרוג למארז CoolerMaster דגם MasterBox MB600L -ו150 ₪ ניתן לרכישה עם מגוון מארזים ממיטב המותגים המובילים , לדוגמא: Thermaltake, Corsair ,NZXT, Zalman, Fractal Design , IN-WIN,CoolerMaster ועוד ספק כח יתרון חשוב: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 6,000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אם זה יהיה משמעותי- 1,500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: כל עוד זה יהיה שווה את זה- לנצל מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית -מעט מאוד | עריכת אודיו | עריכת וידאו - מעט מאוד | HTPC | תכנות | פיתוח אפליקציות במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: eclipse, Android Studio, Visual Studio מתי מתוכננת הרכישה: בשבועיים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: עדיף לנובו האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: צריך מערכת הפעלה גודל קשיח מינימלי: לפחות 250 ג'יגה האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, אבל לא נורא לחוץ האם לתת דגש…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואין לו שום ניסיון או ידע בנושא המחשבים. אשמח שאם תשובה תביאו גם הסבר למה זה טוב. תודה. 1. תקציב מרבי 4000, בלי חריגות. 2. שימוש במחשב הוא לצורכי מסחר בבורסה ולימודים. 3. יש צורך במסך כפול. 4. מחשב נבנה מאפס. 5. לא משנה. 6. לא יודע מה זה. 7. כן, יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס והרכבה תתבצע בחנות. 8. אזור רכישה הוא באר שבע, אין העדפה לחנות (אלא אם כן תמליצו על חנות מסוימת מטעמי מחיר/אמינות). 9. בספטמבר. 10. מה שתמליצו שכדאי שיהיה, דברים הכי נפוצים. 11. כן, מאמין שעם הזמן המחשב ישתדרג. 12. אין. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עוד שבועיים אני באילת וחשבתי לקנות מחשב נורמאלי סוף סוף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשרות לחרוג לכיוון ה7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי :משחקים, שימוש בייתי, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, אולי יהיה פוטושופ פה ושם ותיכנות בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 16 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
מתאים מאוד טאבלט גם מחשב נייד מתאים. חשיבות לגודל ומשקל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. חריגה של עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הצגת מצגות power point מוכנות, כבדות יחסית (למשל 6 וידאו בשקופית אחת שעובדים במקביל). ועוד מסמכי אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש לרכוש מסך מחשב בגודל 32 אינץ רזולוציית FHD 1920X1080 או יותר (אם יש) בתדר 144hzקצב רענון וזן תגובה מומלץ 1ms אבל לא אמות גם עם עד 5ms יש המלצות למסכים טובים בעלי תכונות כאלו וכמה שיותר בזול? תקציב שיכול לחשוב עליו יושב על כ2500 ש"ח עם חריגה קלה. אם יש לכם המלצות אשמח מאוד מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות AutoCAD וSketchUp ופוטושופ בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, ומסך 22-24 אינצ'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא צריך, הרכבת מחשב בח…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי ברצוני לרכוש מחשב נייד לשם תוכנות פרימייר, אפטר אפקט ופוטושופ. בעתיד ארצה להוסיף לו מסך גדול. מה שחשוב לי שיעבוד טוב ולא יתקע. שהמעבד שלו יהיה חזק. אני לא רוצה מק. והתקציב הוא עד 3000 שקל. אלא אם כן צריך יותר. אשמח לשמוע הצעות
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה מחפשת מחשב נייד לשימוש בייתי פשוט עם אופציה לנשיאה ולכן חשוב שיהיה קל. שיחזיק לכמה שנים טובות, גודל מסך 13.3-14 אינץ'. אפשרי גם יותר אך לא על חשבון המשקל. משקל עד 1.5 - חשוב מעבד I7/I5 בדור כמה שיותר חדש אולי 8250U 8 GB RAM ומעלה 128 GB SSD ומעלה רזולוציה 1080*1920 או FHD עדיפות גם למסך מגע כדי שישמש גם כטאבלט. - אך לא must. ועדיפות לחיי סוללה טובים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, מתאפשרת חריגה של כ- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אופיס , גישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, עקרונית גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה ברובו בוורד ובאינטרנט. אין תכנון לשחק במחשב/לערוך סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס, אופיס לא צריך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, ניגון סרטי 4K, גלישה באינטרנט (אני נוהג לפתוח 30 חלונות במקביל בכרום). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב ווינדוס מותקן 8. האם ישנה העד…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=139037 מה אומרים על המפרט הזה , החלקים יתאימו אחד לשני , זה יעבוד טוב? האם זיכרון corsair vengance lpx עדיף? מה יותר אמין? האם ספק RM750x עדיף על הTX? שווה את ההפרש? (בכללי אני חושב שcorsair וantec הכי עדיפים ברגיל(CWT ו DELTA...), וסיסוניק רק הפלטינום סבבה) בדקתי גם בKSP אבל נראה לי בפלונטר יהיה עדיף :
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500~3000 ניתן לחרוג עד 3500 ( רק עם יש הצדקה טובה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד, office (כולל outlook) וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) HDD כבר קיים (ממחשב קודם, ה-HDD נקנה לפני כשנה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב שלא יוציא משלווה את המזכירה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בתווך הקרוב אך עם בעתיד ארצה להוציא ממנו עוד כמה שנים של פעילות …
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי הוא ברעיון באזור ה-3000 ש"ח אבל כבר יש לי SSD ו-HDD ככה שהייתי אומר שהמקסימום הוא 2500 ש"ח ואם אפשר להוריד טיפה בלי לפגוע אז זה גם יתקבל בברכה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כבד, המון לשוניות אינטרנט, צפיה אונליין בספורט באיכות HD וצפיה בסרטי HD (פה ושם עריכת קבצי אודיו ע"י תוכנת Audacity) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, הוזמנו מאמזון הרכיבים הבאים Seagate 3TB BarraCuda SATA 6Gb/s 64MB Ca…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, מחפש מחשב נייח לגיימנג בתקציב של 2500ש"ח עם אופצית חריגה קטנה של עוד 500ש"ח במידה וזה יהיה משמעותי. התקציב כולו רק למחשב, ציוד הקפי כבר יש. מתכנן לקנות את המחשב השבוע. תודה רבה לעוזרים, שיהיה אחלה יום 😊
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד Lenovo Thinkpad E580 ואני מחפש תחנת עגינה עבורו למשרד. במשרד יהיה מסך, עכבר, מקדלת ואולי גם רמקולים בהמשך.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל יש המון אופציות ואני לא מבין מה ההבדל ביניהם. אשמח להצעה עבור תחנת עגינה שתענה על הצרכים שלי במינימום עלות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מורה , מחפש מחשב זול וקל, יחסית קטן לשמוש בבית ספר, הכנת דפי עבודה וכו....שמיעת מוזיקה בנוסף הייתי רוצה שיוכל לפתוח את תוכנת קיובייס לעבודות קטנות. אשמח להצעות... תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי, מתכנן לקנות את המפרט הבא: מעבדים: AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 735 לוחות אם: Gigabyte GA-AX370M-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 402 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX CMK16GX4M2B3000C15 כמות: 1 - מחיר: ₪ 789 מארזים: Corsair Carbide 275R Tempered Glass Gaming Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 301 ספקי כוח: Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 517 כונני SSD: ADATA XPG SSD 480GB SX8200 M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 586 מסכים: Dell 24" LED U2417H HUB USB3.0 Pivot 16:9 כמות: 1 - מחיר: ₪ 993 השאלה האם אכן הלוח הנ"ל, שנראה לא כ"כ מומלץ עדיף על לוח B350, כגון Asus PRIME B350M-A תו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
עדכון, נניח שאני רוצה ללכת על המחשב הזה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 הוא נבנה לפני חודשיים, יש משהו שכדאי להחליף מאז? חוץ מזה צריך לפחות 16GB זכרון, 32 יהיה יותר טוב ואני לא חושב שהכרטיס מסך תומך בשלושה מסכים, יש לכם הצעות? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מידול, לא עושה רנדר כבד, לפעמים גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני רוצה להעביר את הספק כוח וההארד …
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-