עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jetstream,

. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות או בינוניות מעדיף לחסוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

2. מה דעתכם על המפרט הבא, עבור גיימינג קל (משחקי תפקידים ואסטרטגיה) ופיתוח תוכנה האם כדאי להחליף למעבד AMD עם 6 ליבות תקציב שעומד לרשותי כ- 3500 ש"ח מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪873 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: FSP Aurum 600W Gold 90+ כמות: 1 - מחיר: ₪510 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחש…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. היי אנשים, יש לי אפשרות להביא מחשב מארה"ב ללא מס כלשהו (מלבד עלות משלוח). כרגע אני משחק Archeage שהוא יחסית כבד. מאמין שיהיו אחרים בעתיד. מחוץ לבית ישמש למשחקים וכללי בבית הוא יחובר ל LCD וישמש כמחשב בסלון. * מטרות המחשב? משחקים Archeage\WOW * גודל המסך? 14-16 - מבריק * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. רוב הזמן יהיה מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. עוד כמה ימים אני מתכוון לקנות את המפרט הבא, (צורב יש לי כבר) אל תציעו לי את הלוח עם הP35 כי אני לא צריך אותו..אני מחכה שהכץ מסך יחזור למחיר הרגיל שלו (1444 שקלים) מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1034 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤459 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤332 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB*2 667Mhz CL5 ¤140 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1457 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤319 http://skypc.co.il/product.asp?pid=921WBS…

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2300+-, עדיפות לזול ככל האפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: לימודים, תכנות, שימוש בתוכנות כמו matlab, גלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה):קונה נייד קומפלט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את ה…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. החלטתי לרכוש מחשב נייד ללימודים כי פשוט נמאס עלי להתרוצץ בין חדרים כל פעם שאני צריך לבדוק משהו בויקיפדיה/גוגל. כמו כן נמאס לי לחפש מחשב פנוי באוניברסיטה. התקציב עומד על 3,000 שקלים. בהתחלה חשבתי לקנות נטבוק, אבל ירדתי מהרעיון כי זה פשוט צעצוע. מחשב חדש נורמלי לא ניתן לרכוש בתקציב. מדובר במחשבים בסיסים לחלוטין, גדולים, כבדים, מקלדת גרועה, סוללה חלשה, מפרט חלש. עשיתי חיפוש ב-ebay ומצאתי כמה אפשרויות נחמדות. הראשונה T61 משומש עם מפרט לא רע בכלל. מהתמונות נראה לא רע בכלל. (במצב טוב) מפרט: Thinkpad Model 7664-17U T7300 2.0GHz 4MB L2 CACHE 3GB RAM 160GB 5400rpm HD 14.1in 1440x900 (WXGA+) Widescreen TFT LCD 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M CDRW/DVDRW Intel 802.11A/B/G/N Wireless W…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את הפנטיום 3 המזדקן שלי למשהו קצת יותר חדש. שימושי המחשב כוללים בעיקר משחקים, אופיס, עבודה ומשחקים ברשת הביתית, אינטרנט (לגבי אוברקלוק- לא כרגע, אבל יתכן שבעתיד אני אשנה את דעתי). המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 301.14 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD [ ¤ 61.68 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 408.87 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני יכול להשיג את המיני לפ טופ הזה של LG עם שנתיים אחריות. הדגם הוא X130 , ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת! כל מה שראיתי הוא שיש לו מפרט זהה לחלוטין כמו של שאר המיני ניידים - ואני יכול להשיג אותו ב 1700 שח' עם 12 תשלומים ללא ריבית. תוספת קטנה : הבנתי שהוא רק כרגע יצא לשוק, וזמן הסוללה שלו עומד על משהו כמו 7 שעות. וגם תומך בתקן n. יש עדכונים?!?!?! אודה לתגובות, מוטי

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Liav Zoldan,

אהלן חברה אני רוצה לבנות מחשב גיימרים חדש בשבילי ובניתי מפרט לפני שאבצע הזמנה. אשמח אם תוכלו להסתכל ולייעץ לי אם כל החלקים מתאימים אחד לשני. ואהיה שמח לדעת בנוסף מה דעתכם הכללית על המפרט, אם חסר משהו במפרט שציינתי שצריך להיות במחשב, ואם יש מקומות בארץ שעדיף לקנות את החלקים אשמח לקישורים או שפשוט אזמין מאמזון.. תודה רבה חברים וזה המפרט: CPU - Intel Core i9-10920X X-series processor COOLER - Noctua NH-D15 140mm dual tower cpu GPU - gigabyte Geforce RTX2080Ti gaming OC 11GB RAM - Trident Z RGB DDR4-3600Mhz CL17-19-19-39 64GB SSD - samsung 970 EVO plus SSD 1TB MZ-V7S1T0B/AM PSU - MWE gold750 full modular MB - ROG R…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. בוקר טוב לכולם, תקציב כרגע לא בשמיים אבל אסביר הכל בהמשך.(4000שח) מחפש כרגע פחות או יותר מפרט ככל הנראה לרייזן 3900 לצורך גיימינג ועריכת וידיאו (full hd,4k) משתמש במסך 144 עם כרטיס מסך 1060 6gb יודע שהוא לא תומך כל כך ב 144 אבל נעבור גם את זה חחח, אני מחפש מארז mid ככל הנראה ,לוח אם שיתאים ויהיה סביר לא יקר מדי, זכרונות 16 או 32 ג'יגה מה שאתם חושבים לנכון,ספק כוח לא יקר אבל שיהיה מודולרי, וקירור כמובן . כמובן ארצה שיהיה אפשרות לשדרוג בעתיד הרחוק. מתכנן לקנות באילת בחודש אפריל לא צריך ציוד היקפי וכו' אשמח לשמוע הצעות/דעות

11. Started by xtlvx,

היי, אני צריך המלצה למחשב שישמש בעיקר לפיתוח. במחשב תרוץ מערכת שדורשת לא מעט משאבים (בעיקר זיכרון) והרבה קריאות מהדיסק ולכן צריך מעבד יחסית חזק והרבה זיכרון. בנוסף המחשב ישמש לאינטרנט, צפייה בסרטים ושימושים רגילים כמו אופיס. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל (אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להתקין עליו PES... לא קריטי). הרכיבים ההכרחיים מבחינתי הם: הרדיסק גדול ומארז קטן (מחשב שלישי... אין מקום...) ושקט (אם לא מוסיף הרבה לעלויות) אגב, למחשב הזה יחובר מסך samsung 2253BW או t220 (עדיין מתלבט). ושורה תחתונה התקציב -- >> 1800 (מקסימום) אני פונה אליכם כי אני צריך חוות דעת מקצועית (מה שלא מצאתי בחנויות! באף חנות!). אם אפשר, תתייחסו במפרט אתם מציעים לאפשרויות שדרוג עתידיות של המעבד. תו…

• 48 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, אני מחפש מחשב לאשתי, היא צלמת וזקוקה למחשב ומסך בהקדם. להלן התשובות לשאלות: מה התקציב המקסימאלי? 5000 או 6500 כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם אין ברירה מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצלמת עריכת תמונות (photoshop, lightroom, bridge) - פרנסה, שימוש כבד עריכת וידאואים קצרים לעיתים רחוקות (premier) - שימוש מזדמן מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? לא יודע, מסך שיתאים לעריכת תמונות, שיהיה אפשר לכייל אותו ושיראו טוב לאילו הגדרות גרפי…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. כבר הרבה זמן לא התעסקתי עם חומרה, אז אני רוצה לבדוק שאני לא מטעה חבר. הדרישות בגדול: מחשב שולחני לעבודות משרדיות. חשוב אמינות של רכיבים, ושקט (יחסי) של המערכת. זה מה שהרכבתי אחרי שיטוט קצר בפורום ובמדור מפרטים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-DS2 כמות: 1 - מחיר: ₪253 מארז: Fractal Design Core 1000 USB3.0 Black כמות: 1 - מחיר: ₪208 ספק כוח: Seasonic 330W S12II-330 330W bulk כמות: 1 - מחיר: ₪205 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מ…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. המחשב הוא לצרכי אודיו (עריכת\יצירת מוזיקה) P. INTEL 2GHZ 512MB DDR KINGSTON PC266 ASUS P4B-266C MBOARD HD WESTERN DIGITAL WD800JB 8MB CACHE 7200RPM CASE ENERMAX FS-710-B-350 YAMAHA CD-RW40X10X20 CRW2200E IDE 8MB BUFFER CDROM SONY X52 SOUNDCARD M-AUDIO DELTA66 במידה שאתם יודעים על חומרה טובה יותר במחיר דומה אשמח לדעת..או בכלל סתם לחוות דעה על המחשב..בכיף תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by BeesKnees,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פה ושם, קצת Streaming, שימוש מרובה בRAM, Multitasking בסיסי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות, למרות שזה לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז,כרטיס מסך,SSD,HDD,PSU. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי BCLK בסיסי 8. האם ישנה העדפה לרכו…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by shlomibandit,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב .. שישמש אותו בעיקר לעריכה , וגם כן למשחקים.. התקציב של המחשב צריך ליהיות 8 אלף.. ועוד אלפיים למסך.. בס"כה 10 אלף.. הציעו לו מפרט של מחשב , רק ממחשב ללא מסך לבנתיים , מסך הוא קונה בעוד אלפיים לבד.. אבל את המחשב הוא קונה מחבר של המשפחה ב 8100 +- , וזה מה שהציעו לו: מעבד קונרו 6600 Core 2 Duo 2.4G 4M 775 1066FSB (אחריות לכל החיים) לוח אם אינטל -דגםWestchester Lan1000/DDR2800/1066 3 שנות אחריות. תצורת לוח:ATX, PCIX16-1, PCIX1-3, PCI-3 , FIREWIRE, 10XUSB2.0 , RAID 2 ג"ב זיכרונות 667 מהר"ץ 2DDR (עד 8 ג"ב) (אחריות לכל החיים) כונן קשיח 320 ג"ב 16 מ"ב מטמון WD SATA2 - 3 שנות אחריות 2 כוננים קשיחים WD 80GB SATA2 מחוברים ב - RAID O לביצועים כונן 1.44 NE…

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שימושים עקריים: אינטרנט, אופיס, SPSS. לא מעבר לזה. משחקים- משחקי רשת. בשביל השימושים שלי מה חשוב יותר כמות זכרון או איכות מעבד? אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה. אשמח להמלצות. מה שהספקתי לראות זה משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5982&CatCode=3 תודה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by shlomiokev,

היי רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר מארז של קולר מאסטר המצורף בזאת כבר יש ברשותי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11208 ובנוסף כבר יש ברשותי כונן SSD של סמסונג EVO840 בעקרון אני כבר יודע מה אני רוצה ומי שמעוניין לענות ולעזור לי עם מפקט שתומך אז שיעזור ומי שמעוניין לרדת עלי וכו וכו ולהגיד שזה לא שווה אז שיילך לאשכול אחר ושייקדח שם.. מה שאני מבקש במפרק הזה זה מה שאני רוצה ולא לנסות לדחוף לי לדוגמא I5 מי שבא לו לעזור שיעזור ומי שלא אני מדגיש שיילך לאשכול אחר וייקדח שם ש"לא כדאי" שאני "פאן בוי של I7" וכו. תודה לכל מי שירצה כן לעזור.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by RDvd,

היי, כמה לדעתכם שווה הגוש מתכות הזה? I5 2500 3.3GHZ SANDY BRIDGE mobo: Asus P8H67M Pro GPU: SAPPHIRE AMD 1GB HD6850 HDD: samsung 103sj 1TB (חדש) memory: G.Skill Ripjawz-X 2GBX2 1333mhz ddr3 cl7-7-7-7-21 ספק: seasonic 600w 80+ מארז: לא זוכר את הדגם, מארז פשוט יחסית של COOLER MASTER שעלה בסביבות ה-220, יש פילטרים לאיוורור למעלה ומקדימה, nothing special... האמת שהוא אחלה מחשב והוא מריץ הכל על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) או הגדרות בינוניות גבוהות (במקרה של קרייסיס 3), אבל נוצר מצב שאני צריך להוסיף עכשיו זיכרון ועוד שנתיים כרטיס מסך ועוד שלוש שנים מעבד+לוח אם ואולי גם הספק כח ימות... כך שאני שוקל לעשות עכשיו קצת Hustling במקום תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by fectionn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים ביותר ואלו שיבואו בעתיד לא חושב שיש צורך לציין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  21. Started by MaTaN_Sh,

אני נתתי פה מקודם מפרט ואמרתם שהוא לא טוב אז רציתי לדעת עם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למה אני לא מבין בדברים האלה כלום המחשב הוא גם למשחקים גם לעבודות גם להכול כל דבר שיש תודה!!!

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום, מחפשת מחשב נייד לצרכי עיצוב גרפי בדגש על מסך איכותי ואמין, עדיפות ל15.6". ראיתי מספר דגמים ורציתי לשמוע את חוות דעתכם בהיבט של עמידות בעיצוב גרפי: 1. Lenovo Y50 הגרסא FHD עם 16GB RAM 2. Lenovo Y510p הגרסא עם כרטיס מסך 750M SLI אשמח לשמוע את חוות דעתכם על דגמים אלו ובנוסף לשמוע על דגמים נוספים שלדעתם מתאימים יותר לדרישות. אציין שאני גרה באילת ולכן המחירים ללא מע"מ תודה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלחום רב מעוניין במחשב לקומפוזינג: * תוכנות אפטר-אפקטס * שילוב של וידאו, עם אפקטים, גרפיקה, אנימציה בתלת מימד. * סכום: 10,000-12,000 * ללא ציוד נלווה * אשמח לתשובותתודה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אוקי זה המפרט שקיבלתי מאייבורי אחרי שביקשתי מהם מחשב מאוד מאוד שקט וחזק: מארז antec p182 שחור אלומיניום לוח ג'יגהבייט bulk ga-p35-ds3l מעבד אינאל q6600 core2 quad מאוורר למעבד שקט ar 775heat-pipe דיסק קשיח 500gb 16mb sata2 wd זיכרון reaper 4g kit ddr2 800 ocz ספק כוח enermax liberty 500w כ.מסך msi nx8800gt t2d512eoc pcie צורב h55l lg dvdx20 dl תוכנת vista home pre eng 64bit המחיר הוא 6600..המפרט הזה כדאי? הוא מספיק שקט ואיכותי..? תודה לעוזרים.

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. לדוגמה הדגם הזה : ‎Model‎‎ RD510-K.AD23E‎‎ CPU‎‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎‎ Memory‎‎2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎‎ HD‎‎250GB (SATA) 5400rpm ‎‎ Display‎‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎‎ GPU‎‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support)‎‎ Optical Device‎‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎‎ Wireless‎‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎‎ Bluetooth‎‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎‎ Webcam‎‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎‎ Card Reader‎‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro)‎‎ Audio‎‎Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround HD, 24bit High…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.