ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן, +/- 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - כללי, משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? DELL U2410 רזולוציה 1920/1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימולטור - IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימאליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים,דיסקים, צורב . 5. במידהויש צורך במפרט חל…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
בעיקרון המפרט המתוכנן הוא R9800pro ATI XP2500+ /w Volcano12 @ XP3200 סטיק אחד Mushkin 512MB 222 DDR400 special Abit NF7-SL Antec 1080AMG+Antec 430ps אני מבקש לא לרשום לי דברים כמו "כדאי להשיג עוד 1000 שקל ולהשיג אינטל 3200 ED " וכאלה שטויות כי בתכלס זה המפרט ואני רק רוצה לשמוע דעות. בקשר לזכרון, בינתיים אני נשאר עם חצי ג'יגה וכשייצאו הזכרונות החדשים יש מצב גדול לעוד חצי ג'יגה מאותו הסוג.
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה שלומכם? הנה התשובות לשאלון של הפורום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 מזומן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט סרטים 720P ומשחקי מחשב, שלפחות יפעיל SIMS 4 באופן נחמד. ב) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? מסך 15" עם 720P אבל לא חייב רחב כמו קולנוע. 3. מטען כמובן וזהו. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6, ז"א שאם זה מפעיל משחק כבד יחסית אז בסדר קצת רעש. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) 64 ביט , למרות שאני משתמש גם בתוכנות ישנות 32 ביט,עם השלמות דרייברים שהוא השיג לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elit…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחשב נייח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, וירטואליזציה (VMWARE workstation), סרטים, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE workstation, Visual Studio, Python, Eclipse, DataBase (MySQL, SQL Server, ..) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים אך רצוי שמשחקים נפוצים יפעלו בו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש 2000 ש"ח לקנות מחשב, ומתוכם 300 למארז, ככה שנשאר 1700 רק למחשב, שלא צריך: מארז ומסך. מה תוכלו לבנות הכי טוב במחיר המזערי הזה?! תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מעוניין לקנות נייד עקב מעבר למעונות בחודש הבא, לשימוש משרדי וצפייה בהרצאות/סרטים בעיקר. אולי גיימינג קליל ביותר.. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? אינני יודע מהו משקל סביר לנייד, חשוב שלא יהיה כבד מדי, אך זהו לא פקטור מרכזי.. לא אתנייד איתו בין שיעור לשיעור, רוב הזמן יישאר בחדר (לימודי הנדסה.. קשה לפתור משוואות על נייד). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך במיוחד אך גם לא סוללה שתיגמר לפני 10 בבוקר, כנ"ל לא פקטור מרכזי.. רוב הזמן יהיה ליד שקע חשמלי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אינני מבין גדול בנושא אך למיטב …
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, קצת עבודה באופיס, משחקים (לאו דווקא מהשורה הראשונה המצריכים כרטיס מסך ב 40,000 יורו :-)), וכו'. אשמח להמלצה למעבד (סוס העבודה שלי הוא AMD 2500, כאן אני מניח שיספיק פחות, אפילו פנטיום) לוח אם, זכרון (אני מניח 512 מגה, איזה סוג ?) מארז, דיסק קשיח (אני מניח 80 או 120 ג'יגה של WD, עם 8 מגה באפר) כרטיס מסך (חשוב, כאשר אני לא מבין כלום) וכל דבר נוסף שלא חשבתי עליו :-) * ללא מסך * (אשתמש במסך CRT של MAG "17 FP767) התקציב הוא בערך 3,000 ש"ח, ניתן לחרוג אם חייבים :-) תודה תודה !
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים. הייתי פעיל פה לפני זמן רב והייתי חלק מהממליצים פה, אבל מאז עברו הרבה מים וכיום אין לי מושג מה כדאי לקנות, איזו חומרה, מאיפה, מה מי מו.... אז ככה, מעוניין במחשב נייד לצורכי תיכנות, עבודה משרדית, ואני גם סוחר בבורסה, שזה אומר שאני עובד עם הרבה תוכנות פתוחות (גרפים, דפדפן, אקסל וכו'), ומחבר שני מסכים גדולים בו זמנית. תקציב בערך 2700, אפשרית חריגה קטנה אולי של 300ש"ח אם כדאי. אני הולך להתקין עליו דואל בוט של וינדוס + אובונטו. דיסק קשיח נראה לי מינימום 512, כי 256 זה קטן מדי. במיוחד לדואל בוט. אבל הייתי שמח שיהיה SSD, מקווה שייכנס בתקציב. גודל מסך נראה לי 14-15. משקל לא כל כך חשוב האמת. חיבורים סטנדרטיים כמובן HDMI, DP, USB. כר…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש נייח. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא תיכנות שזה אומר שלפעמים אני מריץ אמולטורים כגון ANDROID STUDIO ובד"כ יפעל שרת על המחשב (לשימוש פיתוח מקומי לא שרת ציבורי). בד"כ פתוחים אצלי הרבה טאבים של דפדפן שאני מתכנת, ז"א בסביבות ה 20 טאבים בערך בנוסף לתוכנות לעיל. פיצ'רים שאני צריך מהמחשב: שיתמוך בכמה מסכים (HDMI) מינ' 2 אפשר יותר. שיהיה לו בלוטות'. חיבור לרמקולים ומיקרופון (לביצוע שיחות) מצלמת אינטרנט סבירה (לא צריך תבסט של הבסט מספיק משהו כמו הקידמית של טלפון ממוצע בימינו) שלא יהיה רועש אך לא צריך מחשב אילם. ניראות של המארז פחות קריטי לי, מצידי שיהיה שחור חלק בלי מנורות וכאלו. שתהיה תמיכה בתקנים העדכניי…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בבניית מערכת לחבר - משתמש ב-MATLAB לחישובים מורכבים, ולכן ביקש שהמערכת תכלול SSD. כמו כן, הוא עובד עם 2 מסכים במקביל - צריך שמערכת תהיה מסוגלת לעשות זאת (האם אפשרי ללא כ. מסך חיצוני?) האם הבקשות הללו רלוונטיות למגבלות תקציב של כ-2,000 ש"ח? תודה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MATLAB, עבודה משרדים, אינטרנט וקצת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב? צריך צורב 5. עד כמה חש…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. פתחתי כאן אלפי דיונים כבר, אבל הפעם זה סופי, יש את הכסף יש את הכל, אבל רק דאבל צ'ק קטן לראות שמאז שבניתי את המפרט הזה אין דבר יותר משתלם. (אחרי הכל, הבנתי שהשוק משתנה כל שבוע P: ) המשחב לצרכי גיימינג לטווח מאוד ארוך, אין שום כוונה לOC. מעבד: [..] Intel 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1020 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪95 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪752 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪112…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג. יש לי כיוון שאני די מאמין בו, אבל מכיוון שלא בניתי מחשב כבר קרוב לעשור, רציתי לקבל חוות דעת והמלצות מהמבינים בתחום. האם יש חלקים שכדאי להחליף? משהו מוגזם מדי/מעט מדי? גרסה דומה אך עדיפה של רכיב מסוים? יש חוסר תאימות מסוים שלא שמתי לב אליו? וכו' 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000-10,000, לא הרבה יותר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, מקווה שיריץ משחקים בצורה טוב כמה שנים קדימה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך …
-
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית ותלת מימדית). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" ומסך מבריק. * רזולוציית המסך? Full HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצויה מקלדת מוארת - אם אפשרי. חובה מקלדת מלאה. * משקל רצוי? חשוב - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לפחות 8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA ,USB3 ,HDMI * Bluetooth - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 2TB, ואם אפשר בנוסף SSD של 128-256GB למערכת הפעלה. * כונן אופטי? DVDR * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אחותי מתחילה ללמוד באוניברסיטה בעוד כמה ימים והיא רוצה לקנות מחשב נייד, בגדול לא יהיה לו שימוש מעבר ללימודים, אולי פה ושם סרטים אז טוב שתהיה אפשרות ל1080P. צריך מסך שלא יהיה קטן מדי כדי שהיא לא תתאמץ יותר מדי. עדיף שתהיה סוללה ארוכה. לא קריטי שהוא לא יהיה מסוג המחשבים שהם גם טאבלטים (הזה שהמסך מתפרק) והתקציב הוא בערך עד 2000. אני גם יכול להזמין מהאינטרנט אם זה יוצא יותר זול משמעותית. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 מעבד Asus MAXIMUS VIII HERO GAMING ROG S1151 לוח אם 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 זכרון GeForce Gigabyte GTX980Ti EXTREME 1216Mhz 6G DDR5 פלוס 2 כרטיס מסך Samsung SSD 512GB 950 PRO M.2 PCI-E X4 דיסק קשיח Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warrantyדיסק קשיח LG DVD-RW X24 GH24SCO כונן אופטי Corsair Graphite 780T Black מארז Seasonic X-Series 1050W GOLD Modular ספק כוח Corsair Hydro H110i GTX Extreme קירור מים למעבד Logitech Hyperion Fury FPS G402 עכבר corsair strafe mechanical gaming keyboard מקלדת תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כיום מחשב ישן שמבוסס על מעבד בן כ-7 שנים.. בעקרון אני מצפה לדור החדש של רייזן עם רכישת המחשב החדש, רק התלבטות קטנה לגבי הזיכרונות וכרטיסי מסך חדשים.. אני יודע שהשנה לא יהיה DDR5 בזכרונות, וכנראה הכרטיסים החדשים ייצאו רק לקראת סוף השנה של AMD.. האם DDR5 זה קריטי? וכרטיסי המסך החדשים זה גם יהיה קריטי? כי בעקרון אני יודע שאנווידיה הוציאו את הדור האחרון שלה שהוא ה-RTX, ורק נותר לחכות לתשובתה של AMD. אני רוצה לקנות מחשב חדש שבו אקבל שיפור רציני בכל פרט, לכן חשבתי על העניינים הללו.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תקציב 7500 בערך עם נטייה למטה אולי. הצורך: משחקים ואולי בעתיד OC... דברים שצריך: הכל חוץ מעכבר אם יש ממש בעיה בתקציב (יש לי גלילה :-\) אממ... הרכבתי מפרט שלדעתי יהיה טוב, אני צריך את דעתכם, אם יש משהו לשפר או להוסיף או להוריד... 1:(חרגתי טיפה...) AMD ATHLON 64 3500+ WINCHESTER BOX 939PIN 1830 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 730 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 585 ¤ 1 GIGABYTE 6600GT 128MB VIVO PCI-EXPRESS 1325 ¤ 1 ASUS DVDX16 / X48 BOX 180 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Supertalent Aluminium CA-601UFS SILVER Tower w/Transparent Window 580 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 ¤ 1 PROVIEW MZ-787 740 ¤ 1 מקלדת חלונות KB-833 30 ¤ 1 MICR…
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן! אחיה של חברתי צריך מחשב נייד חדש. המחשב יהיה בעיקר תחליף למחשב נייח, ככה שהניידות היא לא שיקול (אבל הוא עדיין צריך להיות נייד). הוא משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, שיעורי בית (תלמיד תיכון), סרטים ומשחקים פשוטים יחסית (לא שום משחק שדורש כוח עיבוד רציני). המטרה היא מחשב שיחזיק להרבה זמן, ולכן גם יש עדיפות לאחריות טובה וארוכה יחסית. חוץ מזה אין יותר מדי דרישות, אז המטרה היא פשוט להשיג את המחשב הטוב ביותר שאפשר במסגרת התקציב (3000 ש"ח). כמו כן, המחשב ככל הנראה יקנה מרשת אייבורי, ככה שיש עדיפות גדולה למחשבים משם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, קצת משחקים קלים. * גודל המסך? גדול. 15.6 ומעלה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב ישב בחדר ר…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין גדול אלא רק בצורה בסיסית אז אני צריך עזרה של החברה הרציניים יותר. מטרת המחשב להיות משהו חזק ביותר למשחקים. יש לי רק שני דברים שאני לא סגור לגביהם הכרטיס מסך והמסך. זה המפרט שהרכבתי. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor זיכרון: (אולי אוסיף לארבע אבל עכשיו זה נראה לי סבבה) OCZ S.O.E 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory לוח אם: ASUS P5N32-SLI Premium NVIDIA nForce 590 SLI Intel Edition Quad-SLI Ready w / ASUS WiFi-AP Solo כונן קשיח: 2X Seagate 320GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II מארז: Thermaltake kandalf full Tower ספק כוח: Thermaltake toughpower W0117RU ATX12V/ EPS12V 750W עד פה אני סגור …
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקבל המלצה לקניית אל פסק. יש לי מחשב נייח בהרכבה עצמית לפי הנתונים הבאים: intel core i3 6100 3.7 GH Asus B150M-C, DDR4 אני מעוניין שהאל-פסק שאקנה יתאים לנתוני המחשב שלי, ושלא ישמיע רעשים של מאוורר. אני מתלבט בין שלושה דגמים של חברת ADVICE: 1. Advice AIN650-3 UPS USB + Program https://ksp.co.il/?uin=53723&select=.1116..226.&txt_search 2. Advice AIN850-3 UPS USB + Program https://ksp.co.il/?uin=53721 3. Advice PRV650 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748796 מה ההבדל בין שלושת הדגמים מבחינת הקיבולת: המספר 650 לעומת 850…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש כי יוצא דום3 כל המשחקים החזקים והמחשב שלי לא הכי חזק p-4 1.9ghz 256rdram samsung ati radeon 9600pro השאלה האם כדאי לקנות אותו בימים הקרובים או ככה באוגוסט או משהו מתי שיוצא דום3...? ואם כדאי לקנות בימים אלו ... אפשר בבקשה מפרט חזק? ככה את ה 6000אלף שקל תודה דרך אגב...בלי רמקולים...קניתי חדשים..
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני אחרי הרכבת מפרט ורגע לפני הזמנה, אני מצרף לכאן את השאלון ואת המפרט מפלונטר, בבקשה חוו דעת אם יש מקום לשינויים מהותיים, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב הוא לא אישיו, אני רוצה שהדרישות שלי יענו על הצד הטוב ביותר אבל עדיף להשאר באזור ה2.5-3K 2. מה שימושי המחשב? - מדיה סנטר לסלון עם LCD 60 אינצ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - XBMC\פופקורן טיים ועוד תוכנות להזרמת וידאו בFHD ו4K. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - על המחשב לא ישוחקו משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים ממש, עד 150 ש"ח. 4…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-