עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1 Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box 1,135 ש"ח 1 ABIT IC7 Intel 875P 978 ש"ח 1 Corsair CMX512-3200C2 733 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 597 ש"ח 1 GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster 1,140 ש"ח 1 LITE ON 52X24X52 RETAIL 295 ש"ח 1 Toshiba 16x48 OEM 248 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 51 ש"ח 1 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6920 Front USB 300W Case 430 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard 87 ש"ח 1 Explorer OPTICAL USB OEM rev 3 149 ש"ח סה"כ לתשלום: 5,841 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט הזה ל-OC די חזק (בוא נעריך את זה בהעלאה של עד 2.8GHz לפחות.…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. אוקי אז מחר אני מזמין את המפרט הזה, מחשב למשחקים וישומים "כבדים": מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤600 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤338 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops ¤409 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE6672GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤791 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N קורא כרטיסי זיכרון 3.5" SONY ¤37 http:…

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום פורום יקר, כבר כמה שנים יש לי דסקטופ Z68 Pro3-M, 16GB RAM, i7-2600k, 256GB SSD ומסך DELL U27. אני לא משחק והשימוש שלי הוא הרבה תוכנות שמעמיסות על ההארדיסק ומשתמשות בהרבה RAM. אני גם מפעיל VM במחשב. לשימושים שלי אני מרגיש שהדסקטופ שלי נותן מענה אבל אני רוצה להחליף אותו בלפטופ על מנת שאוכל להסתובב איתו. מסגרת התקציב שלי היא כמה שצריך על מנת לענות על הצרכים שלי המפורטים מטה. אני מחפש לפטופ לכל הפחות באותו עוצמה כמו המחשב הנוכחי שלי, עם עדיפות לחזק יותר גם על מנת שיתן לי בוסט מסוים בביצועים (לפעמים בעיקר בתוך ה-VM ובעת התחברות ב-TV אני מרגיש איטיות) וגם על מנת שיחזיק לי לשנים קדימה. אני ארצה ווינדוס 10 במערכת ואני חושב שאני רוצה מסך 17 אינץ'. אני רוצה 500GB SSD. זמן…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by of1978,

אוטוקאד דו מימד BEAM 14 אינץ - בעבודה הוא יחובר למסך 24 כך שאין צורך יותר גדול בבית אופיס, אינטרנט. עדיף מסך מט ולא מבריק לא חייב עדיפות ללנובו אך לא חייב

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by almog_o,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש המחשב הוא לצורכי לימודים ומעט למשחקים (מי מסוגל בלי) בליומדי הנדסת בניין משתמשים בעייקר בתוכנות גרפיות כמו אוטוקט שאין לי מושג מה הדרישות שלה... על המחשב להחזיק לפחות ל4 שנים בצורה סבירה. התקציב לא משחק תפקיד אבל נגביל אותו לסביובות ה4500 ופחות. אם אתם חושבים שזה תקציב מוגזם אז תמיד אני אשמח לשלם פחות P: אשמח לקבל את דעתכם במחשב שכדי לי לבנות מבכינה מפרטית תודה מראש אלמוג.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Posford,

אני מחפש מפרט למחשב מבוסס INTEL עד 3,500 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים טובים, תוכנות כבדות, סרטים, אינטרנט ושאר הדברים.... שיכלול בתוכו: הארדיסק גדול (260-320GB), זכרון גדול, כרטיס מסך איכותי, צורב DVD, מקלדת ועכבר. לא כולל מסך. ואם מישהו יכול להסביר לי מזה OC? איך עושים את זה? ולמה זה טוב? ובנוסף, פעם אני זוכר שחברת KINGSTONE שלטה בתחום הזכרונות, היום ראיתי הרבה חברות חדשות. מה מומלץ? איזה מהירות זכרונות? ואיזה כרטיס מסך רץ טוב היום? מה מומלץ? GFORCE\RADEN? אשמח לכמה מפרטים של INTEL ומה הכי כדאי ומשתלם. ואם יש המלצה לחנות בדרום אני אשמח. תודה!

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום לכם. כבר פעם אחת נעזרתי בפורום למחשב עם אותם צרכים לפני שנה והוא היה נפלא אז באתי גם הפעם. אז ככה, אני צריך מחשב למשחקים גם כבדים אבל לא יותר מדיי הכי כבד יהיה Crysis. אני ישתמש במחשב גם להורדת סרטים ולהרבה תוכנות שגם כן לא כבדות הכי כבד יהיה משהו כמו PhotoShop או אולי קצת יותר. וכמובן לאינטרנט וזהו. וצריך גם ציוד הייקפי כולל מסך מקלדת ועכבר. ושכחתי לציין שאני צריך גם מערכת הפעלה בתקציב (אני חושב שאני יקח Vista 60BIT) באתי לפה כי אני כבר מזמן לא התעדכנתי בתחום המחשבים ואני צריך את עזרתכם הכנתי מפרט ראשוני שאפשרי גם לשנות פה הכל את אל תתבישו להגיב אשמח לכל עזרה. תודה . מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤895 פתרונות קירור למעבד Cooler Master…

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום לחברי הפורום, אני מחפש עזרה למחשב ללימודי אדריכלות, שאוכל לעבוד עם תוכנות כמו: sketch-up, autocad,photoshop 3Dmax-studio חשוב שהמסך יהיה איכותי לעבודה כזאת ולפחות 15.4"-מה עדיף מבריק או מט?? 2GB זיכרון ו160GB הרד-דיסק ומעבד טוב של 2GHz לפחות האם חשוב שהכרטיס מסך יהיה חיצוני או ש X3100 של אינטל יעשה עבודה מספיק טובה... שמעתי שיש חיצוניים שמתחממים והם מייקרים את המחשב מאד.. אשמח לשמוע הצעות, אני בכיוון של DELL אבל פתוח לכל דבר שיתן תמורה טובה לכסף.. ד"א איך MSI או ACER ?? תודה רבה לעונים

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. לקחתי את אחד המפרטים המומלצים באתר וקצת שיניתי אותו. המחשב מיועד לשימוש הכללי שלי שכולל עבודה ופיתוח (עם מכונות וירטואליות- עד 2-3 שרצים במקביל), עריכה גראפית (Photoshop וכו'), וגם משחקים. אני משחק על מסך 24 אינץ' משחקים כמו GTA, COD, just cause ו-assassins creed, אבל לא מתעקש על מספר פריימים כל עוד זה לא מפריע למהלך המשחק. (למרות שאם אפשר אז למה לא?). לא צריך לכלול מערכת הפעלה/ אופיס ציוד היקפי וכדו' והזמנתי מארה"ב דיסק SDD 250 GB אז לא הוספתי אותו למפרט. יכולת ההרכבה שלי מוגבלת לחיבור דיסקים וכרטיסים, אז אני כן צריך שירכיבו לי אותו בחנות. לא אוהב את כל העיצובים המוגזמים האלו של המארזים- מספיק לי מארז שחור פרקטי עם חיבורים מקדימה- אבל כן חשוב לי על שקט (7 בסולם עד …

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. בלי צורב, די וי די, מסך, מודם, מקלדת ועכבר (יש לי את כל אלה ואני לא רואה סיבה לקנות חדשים) וגם לא מסך. המחשב מיועד למשחקים . יאללה לעבודה.. (סתם בצחוק...) תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכולם. אני לא ממש מבין במחשבים ניידים וקשה לי לדעת איזה מעבד טוב יותר ומהר יותר וכו' ובמיוחד שיש המון ניידים בשוק אני מחפש מחשב נייד עם מסך 15 או 17 אינץ אני מחפש משהו עם מעבד I7 באמת שיהיה מעבד מהיר וחזק עם לפחות 1T דיסק קשיח אם יש אפשרות של שילוב כונך SSD זה יהיה עוד יותר טוב כי אני מחפש נייד מאוד מהיר שלא יתקע לי אחרי שנה או שנתיים אני רוצה נייד מהיר וחזק המטרות הן בעיקר אינטרנט לאחסן תמונות לראות סרטים ומידי פעם גם לשחק במשחקים לא כבדים אבל אם יש אופציה בתקציב לקבל גם כרטיס מסך טוב אני אשמח אשמח לקבל המלצות לדגמים באמת טובים שלא סתם עולים הרבה אלא גם שווים את המחיר שמשקיעים בהם אין לי העדפה לחברה מסוימת אני אישית אוהב את אסוס אבל אם יש חברות אחרות אז בכייף

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by JVT,

מה שכתוב בכותרת. ושיהיה 17" לפחות. עדיף Alienware, XPS (Dell), Hypersonic או Asus

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. בהנחה שמבחינת מחיר סופי (כולל קניית מערכת הפעלה) אין הבדל במחיר. יש עדיפות למערכת הפעלה מותקנת כבר על המחשב או בלי מערכת הפעלה? מה ההבדלים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  14. שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שלי לא ממש מצליח להחזיק קיובייס כשאני מעמיס עליו VST. יש לי מחשב שהוא 2.67GHZ ו3 ראם זכרון. core 2 due ולוח של אינטל שאת שמו אני לא זוכר. התקציב שלי הוא 3000. 3500 במקרה שיש מציאה מטורפת שחבל לפספס. אני לא צריך שום דבר נלווה פרט לעכבר ומקלדת (כרטיס קול חיצוני כבר יש). חשוב שיהיה לו שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) בשביל להפריד בין הפרוייקטים לבין מערכת ההפעלה והתוכנות עצמן. התוכנות שאני אעבוד איתן הן קיובייס (5 ובעתיד 6) וVST מאוד כבדים כמו trilogy, ivory וכו'. ולפי מה שקראתי כאן מערכות 32 ביט לא מנצלות יותר מ3 ורבע ראם אז גם מערכת של 64 ביט. יש לכם המלצות מסויימות? כי אני יכול לבנות מחשב לגיימר אבל ממש לא לעריכה מוזיקלית, ויש …

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. הי ותודה מראש: * מטרות המחשב? צפייה בחומרי גלם לעריכה, עריכות קלות (פרמייר או משהו בסגנון), וורד, אינטרנט, מייל וכיו"ב * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה 15 אינצ'. מעדיפה מט אלא אם יוסבר לי שלא עדיף * רזולוציית המסך? כזו שהכי תתאים לצרכים שלי. האם ips קריטי? אם כן, אז ips :-) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? הכי קל שיש, הבנתי שסביב 2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd (גם אם זה אומר להוסיף בתשלום ולא שהמחשב בא איתו) * כונן אופטי? הכוונה לצורב? עדיף ,לא ממש קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * הא…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. המחשב במצב מצויין ללא שריטה. והוא למכירה. כמה לדעתכם הוא שווה?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב במפרט המשודרג שלו עם N280 מעבד 3GB והכי חשוב עם NVIDIA מלא ולא בגרסת ה-LE ראיתי שבאתר של HP הם מוכרים רק בארה"ב האם יש דרך להזמין כזה או לקנות בארץ תודה מראש גיא

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by zioN,

האם מחשב נייד יכול להחזיק משחקים על הגדרות high-medium לכמה שנים הקרובות? דוגמה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=844720 יכל להריץ את BF4 על בינוני-גבוה? או CSGO על מקסימום? GTA4/5 על מדיום? אני פשוט מעדיף מחשב נייד כי אפשר לזוז איתו. מה אתם אומרים? כדאי?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Albetron,

אחרי בירורים בפורום הגעתי לכמה מסקנות: 1.אני רוצה לקנות מחשב נייח בטווח של עד 5700 ש"ח, קיימת אפשרות שאחרוג אבל אני שם אותה בינתיים בצד. 2.אני מעדיף לקנות פיזית באילת כדי להיות פטור ממ"מ. ממה שהבנתי יש שם 2 סניפים של KSP ואייבורי. הייתי רוצה לדעת על איזה מהם אתם ממליצים או שיש חנויות יותר טובות באיזור. 3.החלקים שאני סגור עליהם: א.I7 4770K ב.R9 290 ד.דיסק קשיח חיצוני של SSD בנפח 250 ג'יגה. ה. קירורים חיצוניים למעבד ובפרט לכרטיס מסך. בשאר הדברים אני פחות מבין. קיבלתי המלצה ללוח אם Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 אני לא מבין הרבה בלוחות אם אבל במידה ומישהו יירצה להמליץ על אחד יותר טוב בטווח מחיר נמוך יחסית אני אשמח. לגבי השאר יש לי התלבטויות לא קטנות. האם להביא 16 ג…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. 1. מה התקציב? בסביבות ה10 אלף + במזומן 2. מטרות המחשב?גיימינג כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך דק 19 אינצ' מקלדת (לא אלחוטית) צורב דיוידי וכונן דיסקטים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן , לא דרוש כרטיס קול איכותי אם בכלל ולא צריך עכבר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן , רצוי מעבד AMD סוקט 939 , וכרטיס מסך 6800 GT ULTRA של Nvidia או חלש יותר אבל של נווידיה מסדרת ה6800. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?רצוי מארז אלומיניום טוב שאוויר עובר בו טוב , כמו כן אני צריך מאוורר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן אני צריך מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי home והרכבה במעבדה. לא דרוש התקנה ש…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. התקציב הוא עד 4000 מקסימום 5000 ש''ח מחשב חדש ללא ציוד הקפי למטרת משחקים כבדים. המפרט הראשון: http://img194.imageshack.us/i/76239595.jpg/ מפרט שני ראיתי שהציעו פה בפורום לאדם אחר: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪955 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] ANTEC ONE HUNDRED w/o PSU ₪275 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 520W ₪332 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX3 - זמין במלאי ₪106 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 בעקרון…

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Sargon,

זה שאלה כללית לא בקשה למפרט. אחד הדברים המתסכלים ביותר בתור תכנת\מפתח זה כשדברים לא מגיבים מיידית או שהמחשב איטי בכל מיני פעולות מסויימות. אז רציתי לשאול, במה צריך להשקיע במחשב נייח כשהכיוון הוא יעילות בעבודה מול כליי פיתוח. אפילו אם נתעלם מזמני קומפלציה שזו בעיה בסדר גודל שונה לגמריי... אני מתכוון יותר לעבודה השותפת עם כלי הפיתוח. נניח XCODE\VS\ANDROID STUDIO. לכל כלי פיתוח ייתכנו דרישות שונות, ואוליי אפילו לכל שפה דרישות שונות. למשל C++ לעומת JAVA. אז לגביי הכלים שעובדים איתם בשביל לתכנת. הINTELLISENSE תמיד נראה לי איטי מאוד ומסורבל, כנראה בעיקר בC++ אבל גם בJAVA וC#. הבנתי שSSD יאיץ את הINTELLISENSE?…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by nattyk212,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שעולה על דעתכם D: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המסך מאוד מאוד מאוד ישן עם זה יפריע לאיכות של המחשב אז גם מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? נכ…

24. Started by MDK,

כרגע אני מרוצה מאוד מהמחשב הנוכחי שלי ואינני מעוניין לשדרג אותו, מה שכן החום קצת מטריד אותי...ובקנייה של המחשב תקעו לי מארז גרוע של SIMBADDA - מארז קבר עם קירור נורא ואיום ועם מעבד PALOMINO מחומם ומוכן למנגל... במשחקים ,אחרי כמה שעות ועם מזגן בחדר, המעלות מגיעות לרמה חמה: מעבד על 62 מעלות בערך ולוח אם על 45 מעלות! המשחקים לפעמים קופצים בגלל החום...זה פוגע באיכות של המחשב...! בקיצור, חשבתי, אולי אני יכול עוד במסגרת האחריות שלי, להחליף את המעבד PALOMINO למעבד באותה מהירות (1800) רק בליבה TBRED, ואני לא בטוח שהלוח תומך בזה...יש לי לוח ישן gigabyte 7vrxp וגם חשבתי להחליף מארז למארז נורמלי... האם יש לכם הצעות? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין בהמלצה (לא לי) עבור מחשב נייד. המחשב ירכש באילת ולכן ההמלצה צריכה להיות עבור מחשב מרשת שיש לה נוכחות באילת (KSP, אייבורי) או חנות מקומית מאילת (לא מכיר). דגשים: גודל מסך רצוי הינו בין 14" ל- 15.6". ישנה סתירה כלשהי עם הדרישה לניידות, אולם יותר חשוב מסך גדול שיהיה נוח לעבור מולו חשוב מסך איכותי, רז' FHD לפחות, פאנל IPS כמות זיכרון רצויה הינה כ 8GB עד 16GB על המחשב להיות אלגנטי ועמיד, בעל איכות בניה גבוהה רצוי מעבד טוב, Core i5 M או Core i7 U כלשהו חשוב למדי מחשב שיגיע עם כונן SSD - יש לכך השלכות די גדולות על הביצועים אני אדגיש שהתקציב הוא ללא מע"מ (מחיר סופי באילת). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים