ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אני בעיקר צריך אותו למשחקים, *מעבד אינטל E6850/Q6600 - תלוי מה מתאים יותר למשחקים. *לוח אם של אסוס/ גיגהביט P35/X38. *כ.מסך 8800 768/640. *מה עדיף 800MHZ 4GB/1066MHZ 2GB? *דיסק קשיח 500GB WD *צורב DVD LightScribe וכל זה בתקציב 8500, מנעה מחשבים.
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ללא מסך....רמקולים ומיקלדת..! תודה מראש! ואם יש מצב תנסו לשים 6800 אולטרה.....
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני מבקש לקבל מפרט עבור קניית מחשב. תודה לכל העוזרים . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), בעיקר משחקים ברמת גרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז פשוט, המשקל לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA 2015), צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה , שימוש במספר תוכנות במקביל או מספר חלונות במקביל כגון : תוכנות מסחר בשוק ההון ובמקביל חלונות גרפי מסחר ( מסחר בשוק הון ) . * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי IPS . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? 2.5 קילו עדיפות למשקל קל יותר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ככל שהיו יותר יציאות אני א…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אני כותב כאן עבור מכר שמעוניין בנייד. הנה פרטי הנייד שהוא מחפש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינטש (אין לי עדיפות לגבי מאט או מבריק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). HD מספיק טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad (touchpad * משקל רצוי? בין קילו וחצי לשניים. *…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, בהמשך לשרשור מלפני חודש, רכשתי את המחשב בכותרת. הוא הגיע עם 4GB RAM, ויש חריץ הרחבה נוסף. אני תוהה האם יהיה אפשר להוסיף 8GB (שסה"כ יהיו 12), או רק 4GB נוספים. לא הצלחתי למצוא ב-manual שום אזכור למגבלת RAM. המחשב גם לא מופיע באתר Samsung ישראל (איך זה? יבוא מקביל?). באתר Corsair, יצרנית הזכרונות, תחת טבלת זכרונות נתמכים ע"י מחשב זה, נרשם ש-12GB זה המקסימום, אבל אני פוחד להסתמך רק על זה. יש לכם השערה/ידע לגבי הכמות המרבית הנתמכת? **המחשב משווק בכל מדינה עם סיומת אחרת, לפי שם המדינה (IL כאן, יש גם HK, IT, FR, TH ועוד). הדגמים כמעט זהים, אולם מגיעים עם אבזור קצת שונה בכל מדינה. זה גם מסבך טיפה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לי מחשב נייד חדש. (אני לא מחובבי Mac). אני מחפשת מחשב שבגדול יהיה מתאים לעריכה של תוכנות גרפיקה וצילום במטרה שהתמונות יהיו כמה שיותר דומות לתמונות שיצאו בדפוס. (אני מכירה רק מוצרים לכיול מסך, אבל לא יודעת אם יש מסך מתאים גם מבלי הצורך בחומרה לכיול). רוב העבודה עליו, כמו שציינתי היא עבודת לייטרום, פוטושופ, ואילוסטרייטור. חשוב לי גם שיהיה הרבה מקום לשמירת העבודות. חשוב לי מאוד שיהיה לו num pad, כי כרגע הלפטופ שלי בלי וזה בלתי נסבל. אני אולי אריץ עליו כמה משחקים, אבל לא משהו כבד אז זה פחות עקרוני. חשוב לי שמערכת ההפעלה לא תהיה win8 אבל את זה אני מאמינה שכבר ניתן לבקש ממי שקונים. אהה כן ושהסוללה שלו יחסית תהיה עמידה לכמה שעות, כי שלי לא סוחב יותר…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד למישהי שתלמד תואר שני (בד"כ זה רק יומיים בשבוע, לא?). אין לה כעת שום מחשב, לכן המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי. אודה לכם אם תמליצו לי רק על מחשבים מהחברות הבאות (יש לי הנחה): LG, טושיבה, אסוס ולנובו. אז, תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שהכי חשוב זה: 1. מסך גדול ואיכותי. 2. מעבד חזק. 3. יציאת S-Video כדי לחבר לטלוויזיה. 4. 120 GB לפחות. 5. צורב (לבקשתה) 6. סוללה שתחזיק לשעתיים וחצי לפחות - זה הממוצע, לא? המון תודה
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים גבוהים עם גרפיקה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יהיה שימוש תדיר+ והתוכנות הם בעיקר משחקים וVS 2010 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הוא "20 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסגנון של Darksiders Crysis ModerWarfare2 וכו' (כל המשחקים החדשים בשוק) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בעקבות תקלה במחשב הראשון עומדת לרשותי האפשרות לקבל מחשב חדש, אלה הדגמים המוצעים עבורי: 1. http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=893553 2. http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=887438 אשמח לדעת מהם עדיף באופן כללי (יש ביניהם פער גדול מאוד במחיר שלא כל כך ברור לי) בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגם השני ששמתי כאן לבין הדגם הקודם שהיה לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879030
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי הומלץ לי כאן בעבר על המחשב שעכשיו רץ פה חזק בפורום מוואלה שופס : N56KJ עכשיו אני מתלבט אם לקנות אחד כזה או אולטרה בוק שיהיה קליל לקחת איתי ללימודים וזאת השאלה הפעם: [h=1]* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים לא כבדים..FIFA אולי וכאלה,תכנות בC++ ועוד תוכנות נוספות בעתיד, צפיה בסרטים, * גודל המסך?- לדעתי 14 או 15 מתאים מה שתמליצו בהתאם לתמורה למחיר, האם חשוב מסך מבריק או מאט?- לדעתי עדיף מאט בשמש נגיד.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- כמה שיותר גבוה ואיכותי אז יותר טוב * דרישות מי…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב במפרט המשודרג שלו עם N280 מעבד 3GB והכי חשוב עם NVIDIA מלא ולא בגרסת ה-LE ראיתי שבאתר של HP הם מוכרים רק בארה"ב האם יש דרך להזמין כזה או לקנות בארץ תודה מראש גיא
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב אסוס A55V מדובר על מחשב עם מעבד i7-3610Q זיכרון 8G כ.מסך GT630 כשקניתי אותו התפרעתי במשחקים וכל מה שרק אפשר, הוא הרגיש מצויין עד שיום אחד קפץ לי פופ אפ כשחיפשתי קראק לאחת התוכנות והוא פשוט לא אותו הדבר מאז. פירמטתי אותו מספר פעמים מאז והיום אחרי 3 שנים הוא ממש מרגיש איטי. לצערי עכשיו הוא נותן מסכים כחולים כאשר אני מנסה לכבות אותו (הוא רוצה לעדכן קבצים במחשב אחרי פרמוט) כמה אנשים הציעו לי להחליף את ההארד דיסק שיש לי לSSD, אך אני לא מבין בדבר. יש טעם להחליף את הזכרונות (כידוע לי, מסך כחול = זיכרון בעייתי) כמה שאלות. יש לי כרגע מערכת פירמוט אוטומטית (מערכת תיקון או שיש לזה שם אחר) שנמצאת במחיצה נסתרת (כונן X במקרה שלי) אני מעוניין שיהיה לי אותו הדבר…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, מעדיף לנצל 2000 ש"ח מהתקציב.. אבל אם צריך עד 3000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. APB Reloaded(חשוב לי במיוחד שירוץ חלק על ההגדרות הכי גבוהות), Batelfield3, COD3, Far cry3 ושהמשחקים הכבדים ביותר שקיימים ושיצאו בעתיד הקרוב-רחוק ירוצו חלק על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP והחיבור החשמל לא מטעין אותו אבל אם אני שם בטרייה טעונה המחשב עובד רגיל במעבדה של hp לקחו 100 שקל על בדיקה ועכשיו הם רוצים 1300 בשביל להחליף לוח אם רק כדי שיוכלו לבדוק מה הבעיה (המחשב עובד אבל ככה שזה פשוט בולשיט) מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה אמינה לתיקון מחשב נייד של HP נ.ב.אני חושב שאת ה-100 שקל של הבדיקה הם לוקחים בשביל השיעור לחיים שהם נותנים לך, אל תקנה HP !!!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שימו לב, נבנה בKSP. בסוף יש כונן קשיח שהייתי רוצה אבל בסוף לא לוקח אותו: CPU: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://ark.intel.com/products/52210/Intel-Core-i5-2500K-Processor-(6M-Cache-3_30-GHz) Warranty 3 years * 995.0 ksp 1010 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CPU Cooler: Scythe Mine 2 CPU Cooler http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mine-2.html * 195 KSP ------------------------------------------------------------------------------------------…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד רציני אחרי שנמאס לי מכל מיני מחשבים מיושנים שהתעסקתי. למזלי הרב יש לי כבר מחשב נייח נורמלי כבר שנתיים, כך שרוב העבודה תהיה עליו, אבל עדיין רוצה שהמחשב הנייד יהיה כזה שמכבד את עצמו. מחפש משהו עם איכות חומרים טובה, עם מהירות עבודה טובה ובקיצור מחשב נייד בסטנדרט טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמורה לכסף. צריך לנצל אז לנצל, לא כדאי לנצל אז לא לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה נכון כל עוד זה יצדיק וייתן תמורה טובה לכסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפשר להגיד שאני עומד להשתמש בו בעיקר…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הפנטיום המזדקן שלי כבר בקושי יכול להריץ 720p, לכן אני צריך מפרט שאני לפחות יכול להנות מהמסך שיש לי לוח-אם, מעבד, זכרונות (2GBx2), כרטיס מסך שמיועד לסרטי HD, מארז נורמלי (עם חלון צד ומאורר), דיסק קשיח 500GB מה שאני לא צריך: צורב, מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. לגבי כרטיס מסך, המסך שלי לא תומך HDMI אבל האם יש כרטיסי מסך עם יציאת HDMI to DVI? אם כן האם זה יכול להשתוות לאיכות HDMI טהור? לפי דעתי בשביל לקודד תכני 1080 שאני אצטרך לפחות 4 ליבות, אשמח לדעות והמלצות.
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוטוקאד דו מימד BEAM 14 אינץ - בעבודה הוא יחובר למסך 24 כך שאין צורך יותר גדול בבית אופיס, אינטרנט. עדיף מסך מט ולא מבריק לא חייב עדיפות ללנובו אך לא חייב
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת. ושיהיה 17" לפחות. עדיף Alienware, XPS (Dell), Hypersonic או Asus
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אסוס 1000HE עם Windows XP בעברית, ואני רוצה להתקין עליו Windows 7. עשיתי גיבוי למחשב, והשאלה שלי היא איפה אני משיג דרייברים מתאימים לWindows 7, ואת התוכנות שמגיעות עם המחשב ששולטות על ההתקנים האלחוטיים, משטח מגע וכיו"ב. אם יש מישהו שיש לו את המחשב הזה והתקיו עליו Windows 7, אז אני אשמח אם תכתבו לי את כל מה שדרוש להתקנה.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שעולה על דעתכם D: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המסך מאוד מאוד מאוד ישן עם זה יפריע לאיכות של המחשב אז גם מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? נכ…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מה דעתכם על ה מחשב הזה האם הוא כדאי לקניה מחירו 2590 שקל? Fujitsu LifeBook A530-3 Model A530-3 CPU Intel® Core™ i3-370M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB HD 320GB Sata Display 15.6-inch, 1366x768, 16:9 HD Anti-Glare LCD with LED backlight GPU Intel® HD Graphics on board Optical Device DVD Super Multi Wireless IEEE 802.11b/g/n Bluetooth Yes Network Card Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 MBit/s Webcam Built-in Webcam, 1.3 Megapixel Card Reader 1 x 4in1 Card Reader (SD /SDHC / MS / MS Pro) ExpressCard Slots 1 X (34/54 mm) So…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי אז מחר אני מזמין את המפרט הזה, מחשב למשחקים וישומים "כבדים": מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤600 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤338 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops ¤409 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE6672GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤791 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N קורא כרטיסי זיכרון 3.5" SONY ¤37 http:…
-
- 41 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מחשב נייד מחו"ל, ואני מעוניין לחרוט אותיות בעברית על המקלדת. כמובן שאני מחפש מקום איכותי, שיעשה את העבודה כמו שצריך באזור ראשון לציון. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-