עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Psy,

לפי הדרישות (בכמה שאפשר להגיע במחירים כאלה) הגעתי לרשימה של 3 ניידים עם כרטיס גרפי שיוכל לספק אותי (בעיקר AMD Radeon HD 8750M, NVIDIA GeForce GT 720M, Intel HD Graphics 4600) http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=860532,858294,858115 העדפה היא כמובן ללכת על הזול מביניהם - שגם יש לו את הכרטיס הכי חזק, אבל מצד שני אין לי ניסיון עם לנובו.. (אני מודע לזה שהוא מגיע בלי מ.הפעלה, לא מטריד אותי) יש המלצות או המלצה על מחשב אחר בטווח מחירים הזה (חשוב כרטיס גרפי לא נחות מה-3 האלה)

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by yaron1000,

אז כל המפרט AMD X2 3800 ASROCK 939NF4G sata2 2x512 ddr400 kingston gfroce 6600 256 DDR hd 200 gb sata dvdrw 16x NEC מסך 17 אני חושב MAG 4499 ש"ח עכשיו יש לי כבר מסך אז בלי מסך זה פחות 450 הכרטיס מסך גרוע אז אם כבר אני אחליף אותו אין להם הרבה דגמים בחנות אז אני אקנה מחנות אחרת את הכרטיס מסך וזה פחות 450 על הכרטיס מסך .צורב אני גם לא צריך אז זה פחות 240 ובמקום הכרטיס מסך לקחת X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E וכמה יעלה להוסיף ללוח אם טוב נגיד של אביט חנות חדשה אין להם כרגע הרבה דגמים של לוחות אם הרוב לוחות אם תקציביים תודה לכל העונים אה כן תקציב 4500-4700

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Nir Monhiet,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, חריגה עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו battlefield, call of duty 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 מתוך 10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…

4. Started by orlyw,

שלום, ברשותי מחשב נייד של Dell Vistro 1310 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 8400M GS. נתקלתי בבעיה כשניסיתי לחבר אותו למקרן / מסך חיצוני רגיל ! חיבור סנדרטי בעזרת כבל מסך אנלוגי, הנייד מזהה שקיים חיבור למקרן או למסך חיצוני אחר - אבל לא מוציא תמונה למקרן / מסך כן שיחקתי עם כל האופציות של הכרטיס מסך - עבור מוד עבודה clone \ double, שיניתי רזולוציה כמובן שאפשרתי את האופציה להציג את התמונה במסך הנייד וגם ביציאה חיצונית או להציג את התמונה רק דרך היציאה החיצונית ( כפתור ה-function +F8 על הנייד) בדקתי גם שהכבל תקין, המקרן והמסך החיצוני תקינים. מה עוד אפשר לעשות כדי לפני שמכריזים שיש איזה תקלה במחשב? האם יש אופציות נוספות שצריך לאפשר / להתקין איזה דרייבר נוסף ספציפי למחשב כזה…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אוקי אז מחר אני מזמין את המפרט הזה, מחשב למשחקים וישומים "כבדים": מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤600 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤338 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops ¤409 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE6672GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤791 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N קורא כרטיסי זיכרון 3.5" SONY ¤37 http:…

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום רב, אני מחפש מחשב ביתי נייד לאישתי אבל שיוכל לשמש גם אותי בנסיעות. עד עכשיו היה לנו STUDIO1537 ששימש אותנו בכבוד אבל נחלש כבר. הנה הפרטים של מה שאני מחפש, אשמח להצעות ושינויים: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, אינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוזיקה * גודל המסך - 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט - מאט * רזולוציית המסך - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מעבר לסטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * זיכרון - 8GB * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בעבור מ"ה ובנוסף הרד דיסק של 1TB לאיחסון ושימושים רגילים * כונן אופטי? - כן, רצוי צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  7. יש ברשותי מחשב נייד מדגם MSI PR600 שקניתי לפני שנתיים+ מאייבורי, הבעיה איתו היא שהמארז שעוטף את המסך מ2 הצדדים (2 המארזים שעוטפים) נשברו ונעקרו מהרגליות של המחשב ולכן יש צורך בלהחליף אותן (המסך עצמו בסדר גמור). ניסיתי לברר דרך אייבורי כמה תעלה לי קניה מחדש של החלקי חילוף האלו בשביל לתקן את המסך וזה בערך 550 ש"ח (רק החלקי חילוף, לא כולל תיקון על ידיהם), שזה ממש הרבה מעל למה שאני מוכן להוציא בשביל לתקן פלסטיק שבור. תהיתי אם יש לכם רעיונות לדרך יותר זולה להשיג חלקי חילוף לזה. חיפשתי באיביי ואין כרגע מכירה של חלקי חילוף כאלו. אני ממש אשמח לעצות, תודה.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום. המחשב הבא מיועד למשחקים החדשים ביותר שייצאו בזמן הקרוב, כלומר עד שנה-שנתיים, ודי קיוויתי שאוכל להכניס בו את הרכיבים הטובים ביותר. הוא ישמש גם לצפייה בסרטים, צריבת DVD וכאלה... המפרט הוא כזה: לוח אם: P4P800 Deluxe מעבד: Pentium 4 2.8 GHZ E Prescott 1MB Box זיכרון: Corsair 512MB 400MHZ כ. קשיח: WD 120GB 7200RPM SATA. כ. מסך: Sepphire Radeon 9600 256MB DDR צורב (קומבו די וי די): Sony 52X32X52X16 צורב די וי די: LG X16 Dual Layer מסך: Samsung 763. מה אתם אומרים על המפרט הזה? הצעות? תיקונים? המלצות..?? תודה מראש! נדב.

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by MDK,

כרגע אני מרוצה מאוד מהמחשב הנוכחי שלי ואינני מעוניין לשדרג אותו, מה שכן החום קצת מטריד אותי...ובקנייה של המחשב תקעו לי מארז גרוע של SIMBADDA - מארז קבר עם קירור נורא ואיום ועם מעבד PALOMINO מחומם ומוכן למנגל... במשחקים ,אחרי כמה שעות ועם מזגן בחדר, המעלות מגיעות לרמה חמה: מעבד על 62 מעלות בערך ולוח אם על 45 מעלות! המשחקים לפעמים קופצים בגלל החום...זה פוגע באיכות של המחשב...! בקיצור, חשבתי, אולי אני יכול עוד במסגרת האחריות שלי, להחליף את המעבד PALOMINO למעבד באותה מהירות (1800) רק בליבה TBRED, ואני לא בטוח שהלוח תומך בזה...יש לי לוח ישן gigabyte 7vrxp וגם חשבתי להחליף מארז למארז נורמלי... האם יש לכם הצעות? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. המחשב ירכש בארה"ב בחנות: www.target.co.il איפה שהוא בבולטימור.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך?10 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אני ראיתי עד 11 שעות בטושיבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?אין על מיני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא להלן הלפטופים מה לדעתכם הכי טוב?הכסף עד 350 דולר לא חייב את הזול מביניהם מה הכי טוב. HP 10.1" Mini Netbook PC - Black (210-1010NR) 300$ - http://www.target.com/HP-10-1-Mini-Netbook-210-1010NR/dp/B00318CGBO/ref=sc_iw_r_1_0/185-1176362-8471841 מ…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by גמני,

1. תקציב: 5500 ₪, ניתן לחרוג ב- 500 ש"ח אך לא רצוי. 2. שימושים צפויים: משרדי ללא משחקים 3. תוכנות: אופיס, אינטרנט, וסרטים 4. השימוש הכבד של המחשב: עריכה קלה של סרטי וידיאו 5. מסך: יקנה בנפרד U2410 6. ציוד היקפי: ללא 7. רכיבים לא נחוצים: צורב 8. שקט: 8 9. המהרה: ללא 10. מערכת הפעלה: צריך WIN7 11. עדיפות לחנות: חנות אמינה 12 בקשות מיוחדות: כונן SSD, חיבור USB3 קדמי, כרטיס TV HD (ידידותי ללכידת וידאו), אל פסק חסכוני באנרגיה ושקט 13 שדרוג עתידי: מעבד, זיכרון חשבתי על: Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪474 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 OCZ SSD Vertex 3 120GB 550/500 IOPS 60000 - זמין במלאי ת"א כ"ס, יחידות 1 ₪1471 http:/…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. היי חבר'ה, אני מחפש מחשב נייד חדש. מטרת המחשב: נסיעות תכנות ושימוש יום יומי מה שחשוב לי: 1. קל יחסית - עד 1.5 קילו 2. ביצועים טובים - אני רוצה שיחזיק לי לפחות 3 שנים (חשוב לי שיהיה SSD) 3. אחריות 3 שנים - ממש חשוב חבר המליץ על: Lenovo ThinkPad 13 (2nd Gen) 20J1000NIV יבואן רשמי במלאי מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. טוב הגיע היום שעוד חבר פורום זקוק לעזרכתם הנדיבה... אז הנה זה בא: מטרת המחשב: עבודה כללית ומשחקים. אני אמנם לא גיימר כבד, אבל כשאני משחק ב-Heroes 5, Medal of Honor Pacific Assault או פיפ"א אני רוצה להנות ממשחקים שפועלים חלק. הרכיבים שיש לי ואני מעוניין להרכיב במחשב החדש: כרטיס מסך GeForce 6600GT 128mb DDRIII AGP האם הכרטיס הזה מספיק טוב? מוכן לשמוע הצעות בכל זאת... צורב LG DVD RW זקוק להמלצות ב: מעבד הבנתי שכפולי הליבה עדיין לא נתמכים ע"י כל התוכנות והמשחקים, אך שווה להשקיע היום בעתיד, נכון? לוח אם שיכלול כרטיס רשת מובנה ו-4 סלוטים לזכרונות כאופציה לשיפור עתידי. כונן קשיח יש לי במחשב הישן 60GB ולפחות חצי מהם פנויים. ככה שאני לא זקוק לכונן גדול. זיכרון פנימי אני מתלבט: אנ…

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Aganathon,

Intel Pentium 3 - 733 Mhz Asus CUSL2 w/ Video, USB 2 x PC133 128MB DDR WD 80GB 7200RPM 8MB IBM 30GB 7200RPM Floppy 1.44MB 16X DVD Pioneer Plextor x12/x10/x32 Geforce 4 TI4200 128MB DDR (W/ TV Out) Pinnacle PCTV Pro Creative SBLive! Ethernet 10/100 Logitech Cordless Desktop Logitech Wheelmouse Optical AOpen Full Tower Cambridge SoundWorks DTT2500 Digital 5.1 אני מתכוון לשדרג את המחשב (למעלה) בשבוע הבא, בתקציב של 3200 ש"ח חשבתי על : 1x Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box (1110 NIS) 1x ASUS P4P800 (715 NIS) 2x GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon (743 NIS) 1x Dragon DX-01BD USB Tower + Big Window (506 NIS) 1x HEC 300ART WATT PSU (173 NIS) Total : 3247 NI…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שימו לב, נבנה בKSP. בסוף יש כונן קשיח שהייתי רוצה אבל בסוף לא לוקח אותו: CPU: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray‎ http://ark.intel.com/products/52210/Intel-Core-i5-2500K-Processor-(6M-Cache-3_30-GHz) ‎Warranty‎ ‎3 years‎ * 995.0 ksp 1010 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CPU Cooler: Scythe Mine 2 CPU Cooler http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mine-2.html * 195 KSP ------------------------------------------------------------------------------------------…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by nattyk212,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שעולה על דעתכם D: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המסך מאוד מאוד מאוד ישן עם זה יפריע לאיכות של המחשב אז גם מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? נכ…

17. Started by NuXeR,

היי, אני מחפש נייד לעבודה (IT) צריך משהו סביר מהיר אבל לא קיצוני. (לא מחפש דגם ספציפי) המחיר יהיה עד 4000 אני מעריך.. אבל זה גמיש. הדרישה העיקרית שלי, ואולי אפשר להתייחס לזה גם בתור שאלה ולא להמליץ על דגם ספציפי... זה שאני רוצה שיהיה במחשב כונן SSD, או שמגיע איתו.. או שאני ארכוש עצמאית ואחליף אותו... מצד שני, חשבתי שיהיה נחמד לשלב גם כונן 500 וגם 120 שהוא SSD. האם זה אפשרי? מישהו מכיר דגם שיודע לעבוד עם 2 כוננים פיסיים? תודה

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by TemaniH,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ( כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. ניתן לחרוג, כל עוד התמורה עולה משמעותית ביחס להשקעה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקי בליזארד בעיקר). WoW, Dota2,HoN. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחפש גם מסך 24''. איך ה Dell U2412M? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. הפנטיום המזדקן שלי כבר בקושי יכול להריץ 720p, לכן אני צריך מפרט שאני לפחות יכול להנות מהמסך שיש לי לוח-אם, מעבד, זכרונות (2GBx2), כרטיס מסך שמיועד לסרטי HD, מארז נורמלי (עם חלון צד ומאורר), דיסק קשיח 500GB מה שאני לא צריך: צורב, מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. לגבי כרטיס מסך, המסך שלי לא תומך HDMI אבל האם יש כרטיסי מסך עם יציאת HDMI to DVI? אם כן האם זה יכול להשתוות לאיכות HDMI טהור? לפי דעתי בשביל לקודד תכני 1080 שאני אצטרך לפחות 4 ליבות, אשמח לדעות והמלצות.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. הי, ראשית אציין שהתחלתי שרשור בפורום מארזים והדיון גלש לרזי המפרט כך שהחלטתי (ובהמלצה) לפתוח שרשור נפרד במקום המתאים. בשביל הרפרנס אני מציין פה את הלינק של השרשור הקודם אך את כל המידע הרלוונטי ארשום בפוסט הנוכחי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531803.new#new שימוש: אני מחפש לבנות מפרט לשימוש ביתי יומיומי אך אינטנסיבי. אני משתמש הרבה בעריכת תמונות (image processing) בתוכנות כמו לייטרום, פוטושופ, פוטומטיקס. ככלל אני נוטה לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל ומצפה לביצועים טובים. מבחינת גיימינג, אני לא גיימר אבל אני כן משתמש במחשב גם כדי לשחק. אני מצפה שמשחקים כדוגמת call of duty, NFS, Starcraft יעבדו אבל אין לי ציפייה לדחוף אותם ברזולוציות הכי מטמטמות ועם המאפיי…

21. Started by DarkenHero,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים גבוהים עם גרפיקה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יהיה שימוש תדיר+ והתוכנות הם בעיקר משחקים וVS 2010 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הוא "20 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסגנון של Darksiders Crysis ModerWarfare2 וכו' (כל המשחקים החדשים בשוק) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by eliranf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. רצוי לאזור ה2500. אבל אם יש משהו מומלץ במיוחד אז לכיוון ה3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, לימודים, אולי פה ושם סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. המחשב מיועד למישהי שתלמד תואר שני (בד"כ זה רק יומיים בשבוע, לא?). אין לה כעת שום מחשב, לכן המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי. אודה לכם אם תמליצו לי רק על מחשבים מהחברות הבאות (יש לי הנחה): LG, טושיבה, אסוס ולנובו. אז, תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שהכי חשוב זה: 1. מסך גדול ואיכותי. 2. מעבד חזק. 3. יציאת S-Video כדי לחבר לטלוויזיה. 4. 120 GB לפחות. 5. צורב (לבקשתה) 6. סוללה שתחזיק לשעתיים וחצי לפחות - זה הממוצע, לא? המון תודה

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by knight27,

שלום לכולם אבקש את דעתכם המלומדות לגבי המפרט הנ"ל מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge מעבד : מעבד Intel Core i3-380UM מהירות 1.3GHz זכרון מטמון 3MB מהירות FSB 800MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 500GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : צורב DVD Multi Burner מסך : סוג HD Anti Glare מסך מט (לא מבריק) גודל מסך 15.6'' רזולוציה 1366X768 מצלמה מובנית תקשורת : כרטיס רשת Realtek Gigabit Ethernet (RTL8111DL) Bluetooth WiFi 802.11 גרפיקה : כרטיס מסך INTEL GMA HD סאונד : כרטיס קול Conexant Azalia Audio Codec רמקולים מובנים מיקרופון מובנה HDMI X1 V…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לגיימינג הכי קטן שניתן לבנות שאינו מחשב נייד (מחפש מארז קטן ביותר) עד 2000 ש"ח. חומרה מינימלית תכלול: מעבד, כ.מסך. זיכרון. SSD240GB וכל מה שהכרחי (קרור/ספק וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. לנצל רק מה שצריך ולהוסיף עד 500 אם צריך. אין טעם לרכוש משהו שלא ינוצל ואין טעם לקנות רכיב שייצור צוואר בקבוק. אני מחפש את השילוב הכי טוב שניתן להשיג בין מעבד זיכרון וכרטיס מסך בסכום של עד 2500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכוננים נוספים (CD/DVD/HDD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 6. 6. האם מתו…

דיונים חדשים בפורומים