עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by larry_lurex,

שלום, קניתי לאמי נייד ומסתבר שהוא עם מסך מבריק (לא מאט) וזה מציק לה. יש משהו שאפשר לעשות עם זה? (בלי להחליף את המחשב...) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Chymes,

מה דעתכם על המגמה של החברות הגדולות לצפות את המסך בציפוי מבריק? האם הציפוי משפר את איכות התמונה או שמדובר בגימיק שמטרתו למשוך את העין ולמכור יותר יחידות?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  3. טוב, אז שנייה לפני הזמנת המחשב פשוט קפצה לי לראש השאלה, מה הסיפור הזה? מה ההבדל בין מסך מט למבריק ולמה מט נחשב "עסקי" יותר? אם אפשר להתייחס ליתרונות (אם יש) על פי השימוש, זה יקל את החיים לכל מי שמחפש מחשב להבא..

• 2 תגובות
    • 17.4k צפיות
  4. Started by itaysk,

היי, איך אפשר לדעת אם מסך הוא מבריק או מאט? (אני מעדיף מאט) יש דרך לפי הנתונים שרשומים עליו לדעת? אם לא, תוכלו לומר אילו דגמים של DELL מגיעים בד"כ עם מסך מאט? הבנתי ש VOSTRO, אבל ראיתי שיש גם כאלה מבריקים.. תודה, איתי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, במסגרת חיפושים אחרי מחשב נייד הנועד לשמש לצורכי לימודים תכנות וגיימינג קל, נתקלתי ב Lenovo z500 שלדעתי עונה על הצרכים שלי ומשתלם יותר בהיבט היחס חומרה-מחיר ליתר הדגמים/חברות בטווח מחיר זה. (אגב, אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע אותה). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10746 או בקיצור, גרסאת הtouch או הגרסה הרגילה. ההבדל במחיר פחות מ-300 ש"ח, הוא מבחינתי יותר זניח. ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא הבדלי המשקל. 2.2 ק"ג למחשב ללא מסך המגע, 2.8 ק"ג למחשב עם מסך המגע- הבדל משמעותי שכן אני מתכנן לקחת את המחשב לחדרי ההרצאות ולמעבדות לצרכי תכנות (סטודנט להנדסת תוכנה) על בסיס יום יומי וכמובן שי…

6. Started by powerhorse,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? "13.3 או 14" נדרש גם מגע (מודע לחיסרון של מבריק) * משקל רצוי? כמה שפחות, רצוי לא לעבור את ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (לא קריטי אבל יכול להיות נחמד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו רצוי גם VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי, לא קריטי * כונן אופטי? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אפילו עדיף שלא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע, ומעבד שיספק "שקט" יחסי לשנים הבאות. (i5 זה לא תמיד טוב יותר מ I3? נכון?) ישנה גם עדיפות לHASWELL בגלל חיי סוללה וליבה גרפית מובנית טובה יותר.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Simcha Hadad,

אשמח לחוות דעתכם מחשב נייד מסך מגע כן /לא? אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ומתלבטת האם להשקיע אם כבר גם במחשב בעל מסך מגע. מצד שני - אני חוששת מההשתקפות.. כל הערה תתקבל בברכה..

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. Started by levona,

שלום! יש לי מחשב נייד של לנובו. לפני כמה ימים הוא נפל לי מגובה של חצי מטר בערך... מאז המסך של המחשב מהבהב. לא בתדירות גבוהה, אבל במשך כמה דקות הוא יכול להבהב כל כמה שניות (ההבהוב למשך פחות משניה אך זה עדיין מציק...), או שהוא לא מהבהב בכלל למשך כמה זמן ואז שוב מהבהב.... מה עלי לעשות??? תודה רבה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Classify,

אני מדליק את המחשב וזה מה שאני רואה, ואי אפשר לעשות כלום. יכול להיות שהגיע סופו של הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by igmak,

שלום, אשמח לקבל המלצה למסך מחשב שמתאים לגרפיקאי לעבודה מהבית עד גודל של 24 אינץ' (מפאת חוסר מקום על השולחן). הבנתי שכדאי מאוד שהפאנל יהיה מסוג IPS, והתקציב הוא עד 750-800 ש"ח, אבל קשה להתביית על מסך ספציפי. תודה מראש

11. Started by maxwell10,

אני מחפש מסך בתקציב בערך 1000 ש"ח. עדיפות למסך 23" או 22" לצרכי עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) חשוב לי ארגונומיה טובה. איזה פאנל עדיף לעבודה משרדית - אופיס ואינטרנט? היכן אראה את הכתב בצורה ברורה יותר? מה הפרמטר החשוב במקרה זה? האם זה גודל הפיקסל? אין לי צורך בזוית רחבה כיוון שרק אני צופה במסך.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by Vlad Prince,

היי כולם אני מחפש לרכוש מסך מחשב בגודל 32 אינץ רזולוציית FHD 1920X1080 או יותר (אם יש) בתדר 144hzקצב רענון וזן תגובה מומלץ 1ms אבל לא אמות גם עם עד 5ms יש המלצות למסכים טובים בעלי תכונות כאלו וכמה שיותר בזול? תקציב שיכול לחשוב עליו יושב על כ2500 ש"ח עם חריגה קלה. אם יש לכם המלצות אשמח מאוד מאוד

13. Started by רפי גינצלר,

מעוניין במסך 4K עם או בלי חיבורי USB .מבקש המלצות

14. Started by Gabi G,

מחשב נייד Comapq Presario 2100. המחשב נמצא אצל קרוב משפחה עם נכות. המחשב נפל על הרצפה והמסך "הלך" (יש תמונה בסוף ההודעה). מדובר באדם שכרגע מתקיים מקצבאות (הוא כעת בבירורים מול משרד התמ"ת באשר למציאת מעסיק חדש) ואין לו כסף להשקיע במחשב. מצאתי מסך מתאים שעלותו 40$ כולל משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע ב-100% שרק המסך הלך ולא רכיבים נוספים (למשל ה-screen inverter). על-פניו נראה שצריך רק להחליף את המסך. יש דרך לדעת בוודאות? המחשב עובד עם מסך חיצוני ללא בעיות. מישהו אולי מכיר ארגון שתורם מחשבים ניידים ישנם לבעלי מוגבלויות? אין צורך במחשב חדש ה- Comapq Presario 2100 עונה על השימושים שלו. אמנם מעט איטי אך עושה את העבודה. גלישה ואופיס. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by avivboker,

אני מעוניין למכור את המסך שלי dell u2713h כמובן שזה מסך אז הוא חדש כמו ביום בקיבלתי אותו בלי שריטות וכו האמור 27 אינטצ led פנל AH-IPS כמה אוכל למכור אותו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב *איכותי* במפרט שלהלן. 1. רזולוציה מינימלית: 1920x1080. *** 2. Default DPI 100%. *** 3. LED IPS. 3. חיבור HDMI. 4. רמקולים מובנים. 5. גובה מקסימלי כולל מעמד: 36 ס"מ (עם/ללא Pivot). תודה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  17. שלום, מחפש המלצה למסך מחשב חדש המסך הקודם שלי היה DELL U2312H והייתי סופר מרוצה ממנו!! שימש למשחקים ולסרטים, אבל הגיעה העת להתקדם וחשבתי לעבור למסך 24" 4K. יש מסך מומלץ בסביבות מחיר של 1000 ש"ח שישמח אותי כמו ה-Dell? - איכות תמונה מעולה - זמני תגובה טובים - פחות חשוב פונקציות כמו G-Sync תודה רבה!

18. Started by eldadAF,

בבקשה זה נושא שאני ממש חלש בו אני מחפס מסך מחשב לגיימינג נטו בתקציב עד 1600 שח

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. Started by גיל2727,

מחפש מסך מחשב חדש בגודל 27 (אולי אפילו יותר אם מומלץ) מחפש בעיקר שיראו חד כרטיס המסך שלי : Inno3D RTX 4060TI 16GB כרגע המסך הישן שלי תומך רק ב 60 hz אז מחפש משהו גם למשחקים וגם סתם לראות בחדות יותר. (המחשב משמש גם לתכנות) לא מחפש להתפרע משהו בסביבות 1000 שקל ( יכול להיות יותר או פחות ) וכנראה ארכוש באילת. תודה

20. Started by Sivan Franke,

שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב חדש למטרות gaming, בעיקר Heroes of the storm ו- OverWatch תקציב של עד 1,500 (אפשר לחרוג עד 2,000 אבל עדיף שלא), אני מעוניין במסך 2K עם פאנל IPS, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אודה להמלצה על מסך 24-27 אינצ' שמתאים לגיימינג עם כרטיס גרפי GTX 1660 Ti או RTX 2060 . האם יש מסך שיעבוד משמעותית טוב יותר עם אחד הכרטיסים האלה ולא עם השני? זה יעזור לי להחליט בין שניהם ... אשמח להשאר באזור ה- 1000 ש"ח אלא אם זה לא מציאותי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by gphoto,

אהלן חברים, עברתי על ההצעות הקודמות בדיונים קודמים שלכם למסכי דל U2414 ו U2515H. ברשותי "Dell 2209WA 21, ולמרות התשבוחות והביקורות הטובות שהיו בזמנו על על מסך זה - אני לא מרוצה ממנו כבר מתחילת העבודה עימו. מעברי הצבעים בו לא נקיים ונראים ככתמים עם קונטרסטים ולא מעברים נקיים, וחדות היא לא התכונה הבולטת שלו. מה דעתכם על מסכי הEIZO הידועים באיכויותיהם ויעודם לגרפיקה, שמופיעים בקישורים הבאים: מחיריהם לא גבוהים פרט לCS2420 אודה לחוו"ד דעתכם: http://www.j-sale.co.il/Product.aspx?productid=5517 EIZO Flexscan EV2336W-FS-GY http://www.j-sale.co.il/Product.aspx?productid=4576 Eizo FlexScan EV2455 24…

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by avic2k,

אהלן, אני אדריכל אבל אני עושה גם הדמיות ועבודות גרפיות. אני צריך מסך מחשב שיתן תמונה איכותית עם דגש על צבעים אמיתיים. כאלה שיראו דומה על רוב המסכים ובמיוחד יראו דומה בהדפסה. הרבה מסכים נראים יפה אבל אז כשאתה בא להדפיס כל הצבעים דהויים או לא דומים כההים או בהירים כי המסך מגביר בצורה מלאכותית את הצבעים הבהירות או הגוונים. ברור לי שמסך של 4000 שקל יתן לי תוצאה טובה יותר ממסך של 1000 שקל השאלה עד כמה ההפרש יהיה משמעותי. אני לא מדפיס פוסטרים לאיילון בכל זאת. כרגע יש לי 2 מסכים אבל אחד התקלקל ואני שוקל להחליף למסך אחד רחב במקום. המחירים של רובים יקרים חוץ מהאחד הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22624 אני מניח שהוא פחות טוב א…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by jeans,

מחפש מסך מחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה. תקצים - 4K (גמיש במידה ויש משהו מדהים) גודל "27 (אפשר גם יותר אם התקציב מאפשר) רזולוציה - וכאן כבור הכלב - ממש הייתי רוצה UHD אבל לא בטוח אם זה יעבוד עם Dell E7440 זה יהיה די מבאס לקנות מסך טוב שיעשה בעות עם המחשב. תודה שמראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. שלום! תקציב 1400 ש"ח אני צריך מסך מחשב כמה שיותר מכויל / מדויק מבחינת הגודל 19 אינץ זה מספיק לא אכפת לי שיהיה יותר גדול אבל לא על חשבון האיכות לא מעניין אותי אם יש לו MHZ או איך שזה נקרא עבור משחקי וידאו וכד איכפת לי שמתי שאני צופה בעבודות שלי התוצאות יהיו מדויקות וכן שיתמוך ב 4K תודה רבה לכל מי שענה לי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים