עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by slekt,

אני צריך מסך ומקלדת לgaming. התקציב למקלדת-400 שח אני רוצה מסך 24 בתקציב-1400 שח המפרט של המחשב שלי: dark fleet df -30 antec 12cm a.pfc litepower 700w thermaltake ga-h67m-d2-b3 gigabyte 3.3 ghz 6mb core i5 1155 quad 2500k hs value plus geil 2gb ddr3 1333 Mhz *2 ati radeon 6950 twin frozr2 2g-5 oc msi gh22ns sata lg dvdx22 dl 1 tera sata3 7200 64m c.b WD

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  2. קראתי פה ובעוד כמה מקומות בהמלצות שגוגל סיפק ולא ממש הבנתי. אני מחפש מחשב עם מסך 15.6 אבל שיהיה קשיח (לפני שבוע/יים) פירסמתי כאן הודעה עם בקשה למחשב כמו ה-Latitude E6400 מבחינת איכות חומרים אבל עם גודל מסך 15.6 והתלבטתי עם ה-XPS16 שהוא עונה על כל הדרישות שלי חוץ מהקטע של הגימור המבריק. מישהו אמר לי שיש סדרת Latitude עם מסך יותר גדול מ-14.1 והוא 15.4 והוא אמר שממש אין הבדל בינו לבין ה-15.6. מישהו מחנות מחשבים בנהריה אמר לי שנכון אין שום הבדל ושאצל דל 15.4 זה ממש שווה ערך בגודל ל-15.6. אני פשוט מפעם אחת שראיתי מחשב 15.4 של HP בחנות ראיתי שהמסך יותר מרובע ומוזר כזה. אז שאלתי היא כזו - האם ה-15.4 ב-Latitude ממש כמו 15.6 ואני לא אראה הבדל ניכר ואני לא אראה שהוא מרובע מדיי…

• 4 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. Started by psybrain,

שאלה לגבי מסכים במחשבים ניידים, מסכים ברזולוציה 3840x2160 , 4K מה היתרונות והחסרונות שלהם ? כי הבנתי שיש בעיות עם כל מני תוכנות וכו', אשמח לדעת על מה מדובר.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ruff stuff,

שלום. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של קומפאק ואני רואה בנתוני המסך שהוא מסך led בדגמים אחרים יש מסכים של wxga יש הבדל בין שניהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. הדיונים בפורום LCD מראים בבירור שאנשים כיום מתמצאים בסוגים השונים של מסכי ה-LCD ובאיכויות השונות. המצב כבר לא כמו שהיה לפני שנתיים, כאשר אנשים היו בוחרים מסך רק לפי מספר המילישניות שהיצרן רשם במפרט, בלי להבין את ההבדל העצום בין TN, IPS, VA ונגזרותיהן. נראה שיש מגמה בשוק ה-LCD לייצר יותר ויותר מסכים בטכנולוגיות מתקדמות כמו S-IPS, S-PVA וכו, וזה מבורך. אבל בשוק המחשבים הניידים המצב הוא דווקא הפוך. עד לאחרונה, IBM/LENOVO הציעה מסכי IPS בגודל 15", בסדרות ה-THINKPAD T (ובעבר הרחוק גם A ו-R). כמו כן, במחשבי ה-TABLET של החברה היו מסכי FFS (שיפור של IPS). כתוצאה מחוסר יכולת של יצרני הפאנלים לספק את המלאי הנדרש, נאלצה LENOVO להפסיק את העניין, והחל מה-T61 אין יותר מסכי IPS, וגם ב-T…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Eviljelly,

שלום יש לי את המחשב כבר שנה וחצי ולפני מספר חודשים התחילו להופיע לי מסכים כחולים כמו בתמונה המצורפת , שלחתי את המחשב למעבדה והם לא מצאו שום בעיה וטענו שיש בעית תוכנה . לאחרונה המסכים האלה נהיו ממש מטרד וקופצים בערך כל שעתיים של עבודה . הרצתי בדיקה בעצמי לזכרונות עם התוכנה MEM משהו מפורום תמיכה טכנית ולא מצאתי שום בעיה . לפני שאני שולח את המחשב למעבדה שוב יש הצעות ? מערכת הפעלה vista ביתית . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  7. שלום - - - תגובה אוחדה: - - - אין לי מושג למה זה לא פרסם הכל אבל מזלי ששמרתי! הנה: אני מעוניין להתחדש בלפטופ חדש מאחר ושלי כבר לא זז (לצורך הדגמה: שורות אלו נכתבו במרווחים של שנייה וחצי האחת מהשנייה כי מהר יותר הוא מפספס אותיות....) הקטע הוא שניסיתי את מזלי למצוא אחד לבד אבל בגלל שיש כל כך הרבה דגמים טבעתי ואין לי מושג באיזה לבחור דבר נוסף הוא שאני מרבה לבקר באירופה ובארה''ב ככה שיש לי גישה גם לדגמים שאין בארץ המחיר מתבסס על התקציב שאני מוכן להשקיע (כאמור 700יורו\800דולר\3000שקל) אני כן גמיש רק במקרה שהדגם ממש מומלץ ככל הנראה שאני אקנה את הכלי בחו''ל (פשוט יותר זול...) אז יש יותר אפשרויות... טוב אז ככה: * מטרות המחשב? עבודו ת משרדיות (אינטרנט ואופיס), מש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. המחשב שאני מדבר עליו הוא AMD 2500 64 ביט סמפרון סוקטS754 לוח אם ג'יגהבייט K8U( יש רק K8Uו אחד נכון?! פשוט לא מפורט לי יותר מזה..) gigabyte radeon 9250 128 לפי מה שראיתי בהודעות בפורום הוא נחשב לישן. בהנחה שאני עוד25+- ש"ח האם אני יכול למצוא כרטיס טוב יותר ולפחות חדש יותר? הוצע לי מארז מאושר אינטל 630 black\silver בנוסף יחליפו לי לספק 500W זה נאמר לי בלי שבכלל ביקשתי- הכול במחיר של 160 מזומן. האם הוא טוב למחשב? צריך לבקש משהו מיוחד מבחינת שינויי מאוורים או ספק מסויים? ביקשתי את הצורב המשלוב של NEC -בKSP הוא עולה 255. אבל איו במלאי ויכול להיות שיגיע בקרוב, הוצע לי כתחליף טושיבה DVDRW SD-R5372V , על מה ללכת? קניתי מSKYPC ליד צומת בית דגן, דרך אגב נותנים הרכבה חינם. בנתיים …

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by ziv.ido,

שלום רב! בבדיקה שערכתי על המחשב, המעבד (intel i5-3317u) לא עובר את רף ה47% ניצול, ולכן המעבד שרוי לרוב בתדר נמוך של 0.8GHZ במקום 1.7GHZ במצב הרגיל או ב2.4GHZ במצב הטורבו. ביטלתי את אופציית הenergy saver בBIOS אך זה הועיל רק להדלקה של המחשב (לאחר דקה מזמן ההפעלה, המחשב חוזר למצב הבעייתי). מצ"ב תמונת מצב. המחשב רץ על windows 8.1 pro תודה רבה! זיו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by joe35,

שלום , קניתי את המחשב הזה ( WIN8.1 ) : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=891863 יש לי כמה בעיות איתו : 1 . היה לי לפטופ ישן עם חיבור VGA , אז כדי לא לרכוש מסך חדש , קניתי את המתאם הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9864 מאז שחיברתי אותו אני לא שומע כלום עם הרמקולים . מה לעשות ? הגיע עם המתאם הזה גם חיבור נוסף לשמע , אבל אני לא יודע לאן לחבר אותו . 2. כאשר אני מעלה את המחשב , הווליום מאוד גבוה ואני לא מצליח להנמיך אותו , אלא רק לאחר כמה דקות . אי אפשר לקבוע שהוא יעלה תמיד עם 15% מהווליום ? 3. שולחן העבודה שלי פתאום נהיה ריק , נעלנו לי כל האייקונים . אבל אם אני פותח את מחיצת desktop דרך הסייר , אני רואה שם את האייקונים וקיצורי הדרך שיצרתי . מה צרי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני זוכר שפעם אמרו לי שבמחשב תמיד צריך להיות מספר זוגי של זיכרון RAM. למשל: 2GB או 4GB או 8GB. אם כרגע יש לי נייד עם 1GB ואני קונה סטיק של 2GB, זה בסדר אם יהיה לו 3GB? או עדיף כבר 4GB? אני יודע שבעקרון זה צריך לעבוד אבל לא יהיו בעיות?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם, יש ברשותי מספר מחשבים וציוד מחשוב נוסף למכירה, סוג של נקיון פסח אפשר להגיד, כמה הוא שווה: 1. מחשב נייח מבוסס Intel Pentium Dual Core E6500: מעבד: Intel Pentium Dual Core E6500 @ 2.93GHz כרטיס מסך: Asus nVidia GeForce 8600GT 512MB DDR2 זכרון: G Skill 4GB DDR3 1333MHz לוח אם: Gigabyte G41M-Combo rev 1.3 דיסק קשיח: Hitachi HDS721032CLA362 320GB 7200 Sata2 צורב: LG GH24NSB0 ספק: Antec VPF450 450W חוטים מוסלבים מארז: Knight 18, יש פילטר קידמי ולספק, מאוור 120+80 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit Ent+Office 2013 Pro Plus בעברת *חשוב, כל רכיבי המפרט, עברו ניקוי, החלפת משחה טרמית, ובדיקת תקינות מלאה 2. מחשב מבוסס Amd Athlon 64 X2 5000…

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  13. האם מספר 1, הזול, הוא טוב מספיק לגיימינג בינוני ועריכת וידיאו (PREMIERE PRO, FORZA HORIZON 4, ROCKET LEAGUE, GTA 5) או שכדאי מהיקרים יותר? איזה מהם עדיף? תודה.. 1.pdf 2.pdf 3.pdf 4.pdf

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  14. Started by tal76,

שלום רב שוב סליחה על ריבוי השאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות כמה שאלות לי אליכם: 1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5 שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורי דרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן, ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיו בו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיני אמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף. האם כדאי לקנות מחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שני מקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח). 2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך. 2.…

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  15. Started by Tarnegolz,

1) האם זה בטוח להזמין כונן SSD וזיכרון מ-Ebay ? או שעדיף רכיבים כאלה להזמין מחנויות\אתרים אחרים ? 2)שאלה בנוגע לשדרוג זיכרון - האם לדוגמא אני יכול לקחת 4GB ממחשב ישן ולשים את זה בחדש? או שהרכיב מתבלה עם הזמן ויהיה הרבה פחות אפקטיבי מזיכרון חדש ? 3) האם יכול להיות שלאותו דגם מחשב ימכרו בחלק מהמקומות סוללה של 4 תאים ובחלק מהמקומות סוללה של 6 תאים ? או שסתם האתר לא רושם את הפרטים הנכונים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by tal76,
    • 0 תגובות
    • 411 צפיות
  17. אני רוצה לשאול כמה שאלות לכל המומחייייםםם תעזרו לי אני מתלבט בין כמה וכמה דברים אני לא יודע איזה מעבד לקחת INTEL או AMD (ההתלבטות בין AMD אטלון 64 3200+ לבין INTEL 3.2 800MHZ 1MB ) אני מתלבט על איזה כרטיס מסך ללכת GEFORE או RADOEN ועל איזה מבוססי לקחת את הכרטיס (ASUS ,MSI , ABIT ,ATI ועוד ובבקשה תציינו מה ההבדלים בין המותג ואם זה משנה בכלל ) בקשר לזיכרון אני רוצה זיכרון 1024 MB ושיהיה בטכנולוגיה החדשה 512X2 תתנו לי בבקשה חברות שהזיכרון שלהם זול וטובבבבב) אשמח לקבל תמחורים לפריטים השונים עיסוקיי העיקרים הם משחקיים הכי טובים וחדשים ושיעבדו מהר ואנימציה בתוכנה MAYA בניית אתרי אינטרנט וכו' אם באפשרותיכם תרשמו לי גם על איזה מפרט אתם ממליצים ומאיפה אני יכול לרכוש אותו במחיר של…

18. Started by rbu99fm,

אני עומד לקנות את המפרט הבא מ- KSP: מטרת המחשב - משחקים. יש מסך 22" של סמסונג, אני יודע שכרטיס המסך הוא אוברקיל למסך שלי והספק הוא גם יותר מידי (אני מעדיף שיהיה אוברקיל לספק). בקשר למסך, המחשב שלי יחובר בעתיד למסך טלויזיה LCD גדול יותר, ככה שזה לא יהיה אובקיל. אני יודע שאתם לא אוהבים את KSP, לי אין בעיה איתם. השאלות שלי: 1. האם המארז יסתדר עם 2 הכרטיסים האלו מבחינת מקום ואירור?? האם יש צורך להוסיף מאוררים?? 2. האם בעיית צריבת הביוס של הכרטיס HD4870 1GB מבית Shappire קיימת גם בדגם ה-Crossfire?? 3. האם כדאי להוסיף 600 ש"ח ולקנות את ה- Q9550?? Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB 1 910 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tenana,

שלום, אני בפורום די הרבה זמן, אמנם בזמן האחרון אני פחות מגיב ויותר מתבונן לעיתים קרובות, מפאת חוסר זמן. לפני כחודשיים-שלושה, היינו בתקופה שעוד לא יצאו הכרטיסי מסך החדשים, ועוד לא יצאו המעבדים החדשים, והשאלה הבאמת גדולה היא, מה השתנה מאז אותה תקופה מבחינת דרישות של משחקים או תוכנות? הכוונה שלי היא, האם יש משחקים שדורשים כל כך הרבה כמו שדרש לדוגמא Crysis ואז יצא ה8800GT ובעצם ענה על הדרישות? האם יש משחקים שכרטיס ה8800GT או הGTS לא יוכלו להתמודד איתם? או שיודעים על משחקים שהולכים לצאת בקרוב שהם ידרשו הרבה מעבר לזה? בסופו של דבר מה שאני חותר אליו, זה שנראה לי שהתעשייה של הכרטיסי מסך והמעבדים, רצה קדימה בגלל תחרות בלתי פוסקת, ודווקא התעשייה של המשחקים והתוכנות, לא מצליחה להדב…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by Gaash,

קניתי לפני מספר ימים את המכשיר בגרסת (ASUS N56VB 4022H) עם המעבד i5 3230M. יש לי מספר שאלות שאשמח מאוד לתשובה עליהן- אני מעוניין בעתיד הקרוב מאוד לשדרג את הזיכרון RAM מ-4GB ל-8GB, יש המלצה לדגם ספציפי של כרטיס זיכרון? מחפש משהו בסביבות ~150. אשמח לקישור מאתר של IVORRY\ KSP. (האם האחד בקישור הזה מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9267) לפי מה שראיתי יש מכסה בחלק התחתון של המחשב ופתיחה שלו לא פוגעת במדבקת האחריות - האחריות עדיין תהיה תקפה לאחר הוספת הזיכרון החדש? האם החלפת הדיסק הקשיח של 5400RPM בזיכרון SSD שווה את המחיר או שזה סתם גימיק להרצה יותר מהירה של מערכת ההפעלה? לפי מה שראיתי מסקירות שונות באינטרנט הטמפרטורה המקסימלית שה-CPU הספציפי אמור להגיע ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד, IBM T42, שלא צריך לציין שזה מחשב נהדר מכל הבחינות העניין הוא כזה, יש לי איזשהו צורך בנתונים שירוצו מולי 24 שעות ביממה, והיה ממש ממש נוח אם זה היה בנפרד מהדסקטופ שלי, שאני עובד עליו לעריכת סאונד ומשחקים, אז חשבתי כבר, אם כבר אני משאיר פה לידי את הלפטופ פתוח כל הזמן, אולי אני גם אעביר את כל המדיה אליו! מוזיקה, סרטים, שיתוף קבצים, אפילו עבודה בפוטושופ, כל ה"בולשיט" ואשאיר את הדסקטופ נקי מתוכנות מעצבנות, שיהיה זמין בשיא הכוח למשחקים ועריכת סאונד. האמת שאף פעם לא יצא לי לאמת את זה בצורה רציונלית, את הדסקטופ, מכורך הנסיבות, אני משאיר דולק כל הזמן, ואני יודע שדסקטופ יכול לפעול שנים בלי כיבוי אבל אני לא יודע מה בנוגע ללפטופ :'( הלפ…

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  22. שלום, קראתי את הנושא בנעוץ בנוגע לחיי הסוללה, האם ישנה דרך לכבות את הסוללה בלי להוציא אותה מהנייד על מנת להשתמש בנייד בחיבור לחשמל בלבד כדי לשמור על חיי הסוללה ולא לשחוק אותה כל פעם כשמוציאים אותה? במידה ויש אפשרות כזו, זה עדיין יעיל לכבות את הסוללה כשהיא לא בשימוש למרות שהיא עלולה להיפגע מהחום שהמחשב מוציא?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by poniponi,

אני כרגע בתהליך של בניית מפרט כרגע זה הרכיבים שאני סגור עליהם. 1.מעבד 4770 (רגיל ולא k כי אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק). 2.כרטיס גרפי gtx760 . 3.מארז antec p280 . 4.כונן ssd של סמסונג evo 250 כמה שאלות בנוגע לשאר החלקים. 1.שמתי לב שבלוחות עם תושבת lga 1150 ישנם מספר ציפסטים ,z87 h87 וכו' מה ההבדלים המשמעותיים בינהם? אין לי מטרה לעשות אוברקלוק ואני לא צריך לוח עם המון חיבורים ויציאות אפשר המלצה ללוח מספיק טוב שיענה לי על הצרכים? 2.אני צריך המלצה לשני סטיקים 2X4GB זולים וטובים .האם ללכת על הכי זול מחברה מוכרת? האם הסטיקים הללו יהיו מספיק טובים?או שיש טעם להשקיע בסטיקים יקרים\מהירים יותר. http://ksp.co.il/?uin=15457 3.צריך המלצה על ספק טוב שיחזיק את המערכת הנ"ל האם הספק הזה…

24. Started by tembo,

שלום לכולם, כמה שאלות בנושא מחשבים ניידים: 1. שמתי לב שלמעשה יש שני סוגי מעבדים עיקריים במחשבים ניידים: מעבד שולחני כלומר אותם המעבדים בדיוק שיש לנו במחשבים בבית ובכלל ומעבדים שיועדו למחשבים ניידים כלומר סנטרינו, דותן וכדומה. השאלה שלי היא מה ההבדלים למעשה בין 2 סוגים אלו, הבנתי שאחד מההבדלים זה צריכת החשמל, באילו הבדלים בזמן השימוש מדובר. כמו כן מה מבחינת ביצועים? 2. מה ההבדלים בין המעבדים הניידים שיצאו היום לשוק מה מיועד למשתמש "בייתי" - מה אני בתור מתכנת / משתמש בייתי רוצה לקנות. 3. מבקש המלצות לדגמים מומלצים אני זקוק למחשב בעיקר לתכנות JAVA וכדומה, אינטרנט חשוב לי עניין האלחוט כלומר היכולת להתחבר בכמה שיותר דרכים לאינטרנט ללא כבלים, 256 מגה לפחות 30 גיגה כונן והייתי מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Nu,

מצאתי חנות איפה שאני גר שיש לה בערך אותם המחירים כמו ב-PCH. חשבתי על לקנות : 2.8c Abit's Ai7 Western Digital's 80 GB HD Samusng's 256*2 Asus's dvd-rom and Asus's CDRW But he doesn't have the video card I wan't and he only has generic boxes -- I've seen that KSP has the cheapest prices. The ai7 costs 650 and the ic7 costs only 670 ! also the Antec super lanboy (which is good for me in size, cooling, looks, and I go to lan parties) costs only 550. And the most surprising thing - sephire atlantis's 9800pro is only 1570 ! So i was thinking, should I buy it in that shop + order the video card and box from KSP ? cuz i live in ashdod which is very far ! but sti…

• 1 תגובה
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.