עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by d10,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מיני PC כמה שיותר חזק ומהיר, אך אני לא צריך אותו למשחקים ועריכת וידאו. השאלה - האם מיני PC יכול להיות תחליף מלא למארז רגיל ולשמש להכל? תודה.

2. אשמח להמלצה על מיני PC (שמריץ Windows 10) לחיבור לטלויזיה גדולה בסלון (לצפייה ישירה וכו'), אין תקציב ספציפי, אני רואה שזה נע ביו 200$-350$, אבל אם יש המלצה למוצר ממש טוב שעולה יותר, אפשר לשקול. 1. האם כדאי לבחור דגם של Minix, או שיש חברות עדיפות? 2. במידה ו Minix, מטה יש את הדגמים הנוכחיים, איזה דגם מומלץ? 3. אשמח לקבל המלצה גם למקלדת אלחוטית קומפקטית משולבת עכבר מובנה שתונח בסלון לתפעול. 4. האם יש יתרון לרכוש בארה"ב (ללא עלות משלוח לישראל), או שהמחירים דומים בישראל? J50C-4 Max https://www.amazon.com/MINIX-Pentium-Windows-Dual-Band-Ethernet/dp/B082WBN2RF J50C-4 Plus https://www.amazon.com/MINIX-Pentium-Windows-Dual-Band-Et…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. תקציב עד /2500/ 2300 קטן ,שקט ויכול להריץ ריבוי שימות פשוטות,וידאו,אינטרנת ,טורנט,אופיס ועריכת תמונות וסרטים ברמה לא מקצועית

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by iakovl,

אני רוצה ליצור מחשב ביבי או מיני בשביל לקחת לביה"ס (אני בפנימיה) שיהיה זול אבל טוב למשחקים בעיקר. לוח-NFORCE עדיפות ל SS איתו אופטי- CD-RW שיהיה זול קטן ודי טוב (הרי זה לביה"ס, יכולים גם לגנוב לי)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DorM,

התחלתי לחשוב שוב פעם כבר אחרי שאני סגור על מחשב והבנתי שאני בבעיה =/ הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מתאים לי בביצועים ואחר כך הניידות וזמן הסוללה. השימושים שלי במחשב יהיו אופיס, אינטרנט ותוכנות קלות שקשורות לעסק. לא חשוב לי כמות זיכרון דיסק קשיח או שן כחולה, רק שיהיה מהיר ויעבוד טוב. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באמצע. התחלתי לחשוב שבגלל הניידות וזמן הסוללה יהיה לי עדיף לקחת מיני נייד עם צורב חיצוני. אשמח לשמוע את דעתכם וגם לדעת האם יש מחשבים מיני נייד שמתאימים לדרישות שלי? כמה בערך צריך להשקיע?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  6. Started by שם משתמש,

שלום אני רוצה לקנות מיני לפטופ נוח וזול שיוכל להריץ גם מטלב. למישהו יש המלצות על מעבדים / חברות (כנראה לנובו, יש לי בנתיים רק ניסיון טוב עם החברה הזו, אם כי לא מחוייב) / ספקיות וכו'? תודה רבה! עדי

7. Started by e-r-a-n,

לאחרונה אני מחפש נייד ב-2,500, כזה שישמש כנייד משני, ואין צורך לסידי או משהו בסגנון. 10 אינץ', לאינטרנט ואופיס שיאפשר ניידות טובה וקלה יותר. המגבלה היא ל 2500שקל. ממה שהצלחתי לראות עד כה, אלג'י מצטיירים כעדיפים, עם ה X110, אשר כולל בתוכו את המעבד הסטנדרטי יחסית (כפי שראיתי אצל האחרים - MSI ASUS) ו 120\160GB הרדיסק. היתרון הגדול שלו, לטעמי - שנתיים אחריות. החסרון היחידי שלו אל מול ה ASUS 1000 למשל, זה הסוללה 3 תאים לעומת ה 6 תאים של אסוס. לא קריטי במיוחד, מאחר ואני בא מעולם של שעתיים עבודה על נייד נטו גם ככה, ולכן זו נקודה טובה למחשבה, אבל לא הפאנץ' ליין.. אשמח לשמוע דעות אחרות בנושא, המלצות, האם כדאי להמתין מעט ויש משהו ששווה לחכות עבורו שצריך לצאת בשבועות הקרובים. כמו כ…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by eric,

אני רוצה לקנות מחשב לצורך לימודי, וקיבלתי במייל הצעה לעבור חשבון בנק לבנק אחר (אני גם כך מתכנן זאת, מסיבות האישיות) כאשר מקבלים מיני לפטופ במתנה. מישהו יכול לומר לי אם המחשב המוצע הינו מחשב שמתאים ללימודים? https://www.mizrahi-tefahot.co.il/cgi-bin/bvisapi.dll/Mizrahi/navigate/campaign.jsp?id=356331149

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. ערב טוב לכולם! שלום לכולם! רציתי לדעת יש לי את המיני לפטופ שקניתי אותו דרך בזק ורציתי לדעת אם אפשר להחליף לא את הדיסק הקשיח ללדיסק קשיח יותר גדול לדוגמה ל80G ורציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן.....אז איך אפשר להחליף?? בתודה מראש לכולם על העזרה והתשובות!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by ranran,

היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי חשבתי על מחשב מבוסס אטום או על הסדרה E של AMD. השימוש הוא די בסיסי, גלישה וזהו בגדול. אני רוצה רק שהמחשב יריץ WIN7. אני לא כל כך יודע מה עדיף היום אטום או E של AMD.. אשמח אם תעזרו לי. בכל מקרה הדרישה היחידה היא מחשב כמה שיותר קטן (MINI-ITX). התקציב הוא בין 1000-1500. אפשר להגיע ל1500 אם זה באמת שווה את הכסף.. שכחתי לציין - רק מחשב בלי שום דבר מסביב.. המון תודה חברים!

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  11. מעוניינת לרכוש מחשב נייח לאחיינים שלי. עדיפות למחשב מיני. האם ניתן לרכוש מחשב מיני ללא SSD ולהתקין אותו אח"כ? (שימוש ב-SSD ממחשב קיים). מנסה לתזמן את הרכישה לבלאק פריידי או לסייבר מאנדיי. אם עדיף להזמין מאמזון - אשמח שתציינו זו. תודה מראש על עצתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 - 1700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD של 250 …

12. Started by אין עוד מלבדו,

הי, הטילו עליי משימה למצוא לפטופ,לא קטן מדי,לא 15 אינץ',בעל יכולת עבודה מהירה ויכולת צפייה בסרטים.וכל זה ב-2000 שקל. ת'אמת,חשבתי שזה לא קיים,כי כבר מעל חצי שנה שלא עקבתי אחרי כל מה שקשור לחומרה. אבל כן מצאתי שני מחשבים,ואין לי מושג איזה מהם עדיף: זה http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1881 או זה http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=LENOVO-NVZ3RIV&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=19&aff=Zap〈=he ואחרי חיפושים נוספים מצאתי כמה מחשבים שאני לא בטוח על יעילותם: http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=3219 (קצת מוזר שאף פעם לא שמעתי על הסדרה) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10062 (1.3 GHZ??? ) http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=594 (ה…

13. Started by itay-s,

רציתי לשאול אותכם על מפרט של לוח אם , מעבד אי אם די 64 (939) וזיכרון 512 די די אר 400 ומארז תקציב 1900 שקל המטרה משחקים תודה

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by parker8,

אני חושב ש-1500 ש"ח... יספיקו ללוח אם+ספק כוח ל-SLI... אפשר גם בפחות... יש לי כבר כרטיס מסך 7800GT של LEATHEK אז אני פשוט אקנה עוד אחד... מה שאני צריך זה זה לוח אם+ספק כוח ל-SLI-תציעו תקציב מתאים!! והדבר הכי חשוב שזה שיש לו מעבד אינטל-PENTIUM 4 3.0 GHZ 64 BIT תודה מראש נ"ב המפרט לחבר שלי.. הלוואי ולי היו את האמצעים בשביל זה.. :-\

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by liordavid,

מה קורה חברה אני רוצה לוח אם סבבה + מעבד סבבה +ספק טוב. הדבר היחיד שאני לא מתפשר הוא כרטיס מסך (x1900xt) מצאתי ב-2700 שקל. חברה לא צריך להגזים למה אין לי הרבה כסף. תודה לכל העוזרים :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  16. חברים שלום, אני מעוניין לרכוש מיני נייד - ללא מגבלת תקציב כאשר אני מעוניין שהמחשב יהיה יחסית חזק ויוכל להריץ אינטרנט אופיס באופן חלק וללא קרטועים שיתאפשר לשחק בו משחקים (לא מתכוון למשחקים מתקדמים מידיי) ולהריץ בו סרטים חשוב לי מאוד שהמקלדת תהייה נוחה ככל שניתן ושהמחשב יהיה יחסית קל - ולכן אני מעדיף מיני ולא מחשב נייד רגיל הדגמים שאיתרתי בינתיים ונראים לי מתאימים פחות או יותר למה שאני מחפש HP 311C ASUS 1201 N HP DV2- 1125 EA אשמח אם מי שייענה ינמק למה אותו דגם עדיף על האחרים - אני פתוח גם להצעות/דגמים אחרים אם ישנן כמו כן, מנצל את הפוסט לשאלה כללית האם ישנה בעייה להריץ על מיני נייד WINDOWS 7 ובדגש על דגם ACER D250 אותו אני שוקל לקנות במידה ואחליט ללכת על אופציה של מיני נ…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by guyby,

שלום, אני צריך המלצה לנייד 10.1 (לא משנה החברה) שיהיה שקט ונוח לשימוש. הצרכים הם לגלישה באינטרנט בעיקר ובנוסף גם לצורך צפיה בסרטים מדי פעם. (HD של 160 GB מספיק)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. Started by navit1,

שלום אני רוצה להתקין xp sp3 על מחשב מיני נייד - hp 110 - 2100. הוא נותן לי הודעת שגיאה בהתקנה רגילה , hard disk cannot be found. המערכת התקנה שקיימת עולה רגיל ללא תקלות, אז כך שזו לא בעיה בהארד דיסק. אני מניחה שזה קשור לעובדה ש- hp חסמה את אופציית ההתקנה. מישהו יודע על דרך אחרת להתקנה. בברכת יום טוב נוית

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by cow king,

יש לחבר שלי מחברת ACER לא בטוח אותו דגם והוא פשוט מדהים? רציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו בכלל או מחשב אחר? שימוש בעיקר אינטרנט/משחקים שהם ממש ישנים שכול מחשב מכול דגם יכול להפעיל או ללכת על Asus Eee PC 1005HA ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מעוניין לקנות לחברה שלי לפטופ התקציב הוא עד 2000 אז כמובן שהאטרקטיביים במחירים האלו זה המיני ניידים כמו Dell Inspiron Mini 1012 Acer Aspire One Asus EeePc 1015P מתלבט בינהם אבל לא יודע כמה הביצועים שלהם יהיו משביעי רצון, לא מחפש מפלצת מהירות אבל גם לא מחשב איטי שיוציא את הנשמה עד שעושה כל פעולה. עוד דבר שמבאס אותי בהם זה המסך הקטן של 10' אם יש המלצה ללפטופ במחיר הזה עם מסך קצת יותר גדול כמו 12' או 13' אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים.

21. שלום, אני מחפש מיני נייד, גודל מסך עדיף 10-10.1, סוללה 6 תאים, 250GB, זכרון ראם 1GB, מערכת הפעלה WIN7STARTER, קישוריות WIFI. כמו שכתוב בכותרת, תקציב 1200 ש"ח לכל היותר. המחשב מיועד לאינטרנט ולעבודה מרובה באופיס בלבד. אודה לעזרתכם, חיים.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  22. Started by idan1,

שלום, אני מחפש מחשב מיני-נייד בתקציב של 1500-2000 ש"ח. השימושים שייעשו במחשב הם office, אינטרנט, סרטים, מוזיקה. המחשב מיועד לסטודנט, אז הצעות כמה שיותר זולות, אך עדיין איכותיות. שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yp3,

יש מבצע לארגון המורים http://www.irgun-hamorim.org.il/content/20686_b.pdf מיני נייד ב 780 ש"ח באופיס דיפו יש למישהו מושג אם החברה הזאת שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. Started by HitmanX,

אז בכללי תכננתי ללכת על 3800X2 זכרונות ולוח כמו שרואים על מעבד אני כבר דיי סגור. אבל אין לי מושג איזה לוח וזכרונות לקחת, זכרון רצוי ג'יגה ולוח אם איו לי מושג, תמליצו על משו טוב תודה, יום טוב אודה מאוד אם מישהו יגיב לפני 5 בערב, גררר.. הספקים האלה.. חבל שהם לא עובדים 24/7

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by urich,

חברה שלום אני אשמח אם תעזרו לי אפילו שאני יוכל להסתדר לבד. אני יודע שיותר כיף לכם לתת מפרט למערכות לגיימרים ומחשבים ב20000 שקל אבל אני צריך את הזול שבזולים שבזולים. יש לאבא שלי מחשב לעסק שצריך ממש מינימום! אני אומר המערכת הכי זולה שאפשר למצוא. יש מארז (compucase ישן אפור ספק שכנראה מת ואני לא חושב שצריך מארז חדש) יש צורב סוני 52 32 52 שגם בו לא ממש משתמשים. יש סידירום שאני יכול לזרוק כי לא צריך. ויש הרד דיסק של סייגייט 40 גיגה חדש חדש. כלומר אני צריך מksp (אני רכשתי את הבוקסה שלי חצי שנה ואין לי טענה אחת!). מפרט של לוח אם (יציב- משולב קול,כ.מסך,רשת מודם מה שאפשר.) מעבד (קר איטי וזוווווווווווול) זיכרון (מינימום שבמינימום-מקסימום אפשר להוסיף). ספק כוח (לא אכפת לי להוסיף עוד…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.