עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronmar,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות,תכנות בעיקר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הוא מיועד להיות בתיק גב אז נראלי ש13.3 יתאים ומעדיף מאט * רזולוציית המסך? מעדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיחזיק שעתיים לפחות חח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? עדיף אבל לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שאפשר ומעדיף מערכת הפעלה על SSD * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yfital,

היי מחליף מחשב ואני אשמח להצצה של אנשים אחרים על המפרט. כמו כן, אשמח להמלצות על החנות לקניה. אני גר ברחובות, כלומר, כל דבר עד ראשון/תל אביב/רמת גן הוא סביר, אני מעדיף לא מעבר לזה. בתודה, אלון. מעבד: Q9450, אם הוא לא יצא החודש, אולי Q6600 או את ה-8400/8500, כנראה ה-Q אבל. לוח אם:Asus Maximum Foluma Gigabyte x48/x48 DS5 [*]קירור למעבד: (כבר יש לי), TUNIQ TOWER [*]זכרון: 4GB, DDR2, אני חושב שעדיף לי זכרון 1066 בשביל המעבד הזה, אבל אני פתוח להצעות OCZ REAPER, יש בכל המהירויות, כמו שאמרתי, כנראה את ה-1066 CORSAIR XMS2 DHX אבל רק 800 (יקרים יותר), אפשר גם GEIL או G SKILL, למרות שיש לי איתם נסיון פחות טוב. [*]הרד דיסק: W.D, כנראה 500, שוקל לקחת את הגרסת שרתים/RAID, לא, הוא …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by amitr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תלת מקצועי - מידול,רינדור,פיסול דיגיטאלי וכ' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאוד, פרנסה Modo,Photoshop,Premier,Nuke ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין דבר כזה "הגדרות גרפיות" …

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. שלום... לפני שאני אתחיל-אני אתן לכם את המפרט מחשב שלי: Amd Athlon 3000+ 64Bit [socket 754] Asus K8V Se Deluxe Kingston 1024MB DDR RAM [512*2 ] PNY Geforce 6800 128MB 256Bit [AGPX8] WD 80GB 7200RPM ASUS DVDX16 ASUS CD-RW 52X32X52 HEC 680W +silent cooler+led fans בכל מקרה,למרות שכרגע המחשב מחזיק סבבה משחקים שנמצאים בשוק,העתיד לא ממש מזהיר למחשב הזה...משחקים שהולכים לצאת בעתיד,כמו CRYSIS או UT2007 כבר יגמרו למחשב את הצורה מבחינת ביצועים... הבעיה העיקרית שלי היא שאני ממש תקוע במבוי סתום מבחינת שידרוג למחשב... -אני לא יכול לשדרג כרטיס מסך,מכיוון והלוח אם שלי מבוסס על AGP -במידה ואני רוצה להחליף ללוח אם שמבוסס על PCI-E אני גם לא יכול-יש לי מעבד מסוקט 754 או בקיצור-אם אני רוצה ל…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  5. שלום. יש לי בעיה. חבר שלי הביא לי את הלפטופ שלו (דל אם זה משנה משהו) והלפטופ נדלק ומיד נתקע ולא עולה. אי אפשר להגיע לSAFE MODE הדבר היחיד שאפשר להגיע אליו זה ה BIOS דרך ה BIOS הגדרתי לו שיעלה את ה DVD והעליתי דיסק איתחול של ויסטה (מה לעשות זה מה שהיה מותקן לו שם) ועשיתי REPAIR זה זיהה שיש בעיה ב startup , עשה תיקון אבל בפועל המצב עדיין זהה והמערכת הפעלה לא עולה. אני חייב להעלות אותה כי יש שם מלא מלא מידע שהוא חייב לגבות. אחרי הגיבוי כמובן שלא תהיה לי בעיה לפרמט לו את המחשב. חייב עזרה, איך לגשת לנתונים ללא פירמוט. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  6. מחשב לעבודות אופיס , אינטרנט ושיתוף קבצים . K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK G31M-VS s775, 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II- HD642JJ כרטיסי מסך none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W ספקי כוח none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY Teac/SONY 1.…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מחשב לצרכים ביתים כגון אינטרנט משחקים תוכנות אלא שלא יפעיל ברמה מעולה כמו מחשב שבסך הכל עולה 500 או יותר ...בקיצור לבית .. שיהיה טוב לכל דבר אני אין לי מפרט או משהו לומר לכם משהו שיתאים לכולם ...בבית ...ממשחקים מתוכנות מ מאינטרנט מסרטים ...שיהיה כמו מחשב ש 1500 יכול להפעיל ... אמרו לי לקחת מעבד E5200 ולוח אם G31 המליצ לי המוכר אלא שלא אמר לי את הכול ... אז אני כותב כי אוליי לכם יהיה משהו יותר טוב להציע ... בלי ציוד היקפי ...

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by CHINA AIRLINES,

מעבדE5300 TRAY DUAL CORE מאורר AC ALPINE 7 PRO לוח אם GIGABYTE GA-EG41MF-US2H זיכרון SAMSUNG DDR2 2GB 800 צורב LG DVDRW שחור X 22 SATA כונן קשיח 160GB SATA2 HITACHI ספק כח TT 400W RSI W0165 קיבל ציונים גבוהים באתר PC OC . - הומלץ לי בחום בזיג זג מארז WING MA TT TT-VI5000BNS מחיר 1510 ש"ח . חוות דעת , תודה !

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + מסך 24" + עכבר אלחוטי + רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Omri Salem,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשרות חריגה קטנה רק אם התוספת תשפר משמעותית את המחשב לצורך המצטיין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, ולשחק dota2 , cs:go 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. אז כמו בכותרת... התלבטויות: Venice או לא וניס? זיכרון ADATA או משהו אחר אה ושהלוח אם יהיה NFORCE3 כי ברשותי כבר 9800P ... ושיהיה איכותי, המחשב לא לאוברקלוק, אבל מיועד להרבה זמן (3 שנים ככה)

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by syaron66,

שלום. אני רואה פה מספר מפרטים (בהודעות אחרות) שנראים לי בסדר רק יש לי שתי שאלות. 1. יש פה כמה שילובים של כרטסי מסך, מה הכי טוב? (נניח ויש לי 1800 שקל לכרטיסי מסך), כלומר האם עדיף 9800GT אחד או שני 9600 וכו'. בקיצור מה לדעתכם הכי כדאי מבחינת ביצועים. 2. אם אני לא מתעסק בOC בכלל, יש סיבה לקנות מארז לחוד וספק לחוד? או שאפשר להסתפק במארז + ספק? (והאם יש קשר לשני כרטסי מסך, אולי צריך יותר חשמל?) תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by 10ziv,

. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים(יש לי כרטיס מסך), עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by com,

אהלן. מחשב לאחותי, תקציבי מאוד, עד 2000 שקלים, לימודי תעשיה וניהול בבראודה. לפי ידיעתי - מטרותיה הם משרדיות בלבד - אך עם זאת, אני לא יודע עם איזה תוכנות עובדים בהמשך התואר (מישהוא במקרה כן יודע? עיצוב? מדעי המחשב?) עקב התקציב המאוד מוגבל אשמח לדבר הכי סביר במחיר זה. כמובן שנשמח למשקל נמוך, זמן סוללה מרשים, כמו כן - אם יש מחשבים עם מסך יותר קטן, כמובן שנשמח - אך אני חושב שעקב התקציב הנמוך זה לא יתאפשר * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרות משרדיות, לימודי הנדסה תעשייה וניהול * גודל המסך? 15.6, ניתן גם פחות * משקל רצוי? עדיף נמוך, אך מודע לבעיתיות מבחינת התקציב * האם נד…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אני מבקש מפרט שיתאים לצרכים בסיסיים ביותר גלישה , צפייה בסרטים(כולל TV OUT חיבור לTV) , ישמש גם להורדות אז HD סביר כולל מסך 17 CRT ציוד נלווה דרוש כונן 1.44 צורב רגיל , מקלדת+עכבר רגילים. התקציב פתוח אבל עדיף המינימום שבמינימום. קחו בחשבון שאין צורך באפשרות שדרוג(המחשב יחזיק עד שנתיים ואז יקנו חדש) מלבד אולי הוספת RAM או ציוד נלווה בעתיד כמו כן עדיף שלוח האם יתמוך בפיצ'רים ככל האפשר כי יתכן שיהיה צורך לחבר בעתיד התקנים כגון FIREwire בלוטות' ועוד

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  16. שלום, המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט בלבד אז חבל לענות על השאלון. אין רמת רעש מיוחדת, כמובן שהמחשב לא מיועד למשחקים או ל OC. המחשב מיועד למשפחה שרוצה להוציא כמה שפחות על המחשב אבל לא מעוניינת כול 3 שנים לקנות מחשב חדש אז אם אתם חושבים שאולי אפשר לשפר משהו שיחזיק יותר לטווח הארוך, אשמח להמלצות. התקציב הוא בערך 1700-1800 אבל אפשר לחרוג עד 2000-2100 במידה ויש ערך לכך. תודה רבה הורכב ב TMS [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]ק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C3240T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align:…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by omnius,

צריך מחשב לאבא שלי, לעבודה משרדית, אימיילים ושטויות כאלה. אפשרות לסוליטייר ;D לא צריך מסך, רמקולים, סידי, צורב או הארדיסק. שיהיה מבוסס AMD. כך שבעצם, אני רק צריך המלצה על איזה אטלון בדיוק, לוח אם (עדיפות לMSI אן VIA) עם כרטיס מסך מובנה, זכרונות, 256 או 512, לא משנה. חוץ מזה גם על מארז ועל ספק טוב. עכשיו, אם קראתם עד כאן בלי להשתגע, הנה מגיע החלק הטוב: צריך להשתדל שזה לא יעבור את ה1500 או 2000 שקל אם אפשר להימנע מכך

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני שוקל לקנות מחשב נייח קטן שישמש כמרכז מדיה בסלון למשחקים ולסרטים, כולל זוג שלטים אלחוטיים. חשוב לי מאוד שהוא יהיה במארז קטן, שקט, עוצמתי עד כמה שאפשר ב 3000 ש"ח (העדפה ל Nvidia ו Intel בלבד, אבל לא חייב). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח עם חריגה של 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? זוג שלטים אלחוטיים למחשב, תוצרת Microsoft או Sony, מה שיותר עדיף. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Chymes,

אני רוצה להרכיב מחשב שאוכל לקחת לצבא. בגלל זה אני צריך מארז ולוח אם MICRO ATX. הרכבתי במשך השבת מספר מפרטים, אבל אני רוצה לראות מה אתם יכולים להציע. תקציב: 2,000 ש"ח הערות: אני לא צריך CD-ROM וכונן 1.44 אני רוצה מפרט מבוסס מעבד אינטל ומפרט מבוסס מעבד AMD. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. אני מחפש לקנות הן נייד והן נייח חדשים (אין לי נייח ישן). 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2.5 לכל מחשב, אם לא ניתן- עד 3.3K עבור הנייח ולוותר על הנייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לתעדף את הנייח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב שימוש ביתי, סרטים, ערכית תמונות וסביבות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת, מסך ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך רמקולים …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eegg,

אני רוצה לקנות לוח אם, מעבד סוקט 775 וזכרונות + כרטיס מסך פשוט עד 300 המחשב כרגע לא מיועד למשחקים חשבתי על זה: Corsair Value Select 512MB (256MBx2)-------------------------400 500------------------------כרטיס מסך עם קירור פסיבי 800--------------------לוח אם עם קירור שקט core 2 duo 6300-----------------------1050

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by izikd,

אהלן, אחרי שהלך לי המחשב שהיה מחובר לטלויזיה ושימש לצפיית סרטים וסדרות (מבוסס על הסדרות הישנות של הספרון, סביבות ה1.7GHZ) אני מעוניין במחשב שהשימוש שלו הוא נטו להיות מחובר לטלויזיה ולעבוד לי דרך השלט. התקציב הוא סביבות ה1000 עד 1500, עם נטיה לכמה שפחות. אני באמת חושב שאם הסתדרתי עם מחשב שהיה תחילה Athlon XP 1.6GHZ (אחרי זה שודרג מחוסר ברירה), אז אין סיבה שאני אצטרך לקפוץ עכשיו מעבר לתקציב הזה. מה שאני צריך במפרט זה ככה: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון 4. כרטיס מסך עם SVIDEO (עדיפות למובנה בלוח, בתנאי שיעשה את העבודה) 5. דיסק קשיח 5. מארז קטן וקומפקטי. אם ניתן אני מעדיף שהלוח יהיה יותר קטן מATX ובהתאמה גם המארז, כמה שיותר קטן. (האם יש על מה לדבר על מחשבי Barebone למינהם? בתקציב…

23. Started by Tomerz9,

. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בעד 500 שקל אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 32 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב חלקית 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by fx-57,

אני קונה מחשב חדש,הכול נראה סבבה,אבל אני רוצה שתראו את המפרט (אתם יודעים איך לבדוק)..... עכשיו זיכרונות לא בטוח,תגידו לי מה כדאי.1GB אני גם צריך פאד לעכבר חשבתי על STEEL PAD QCK+,תקציב של עד 130 ש"ח. תודה למי שעוזר לא צריך מסך.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. את המחקר שלי עשיתי פחות או יותר לגבי איזו חומרה צריך, אז אני אכתוב כאן ב"ראשי תיבות": - מעבד i7 דור 3 - 16GB זיכרון - כרטיס מסך Quadro 2000M מינימום המחשב ייקנה בארץ או בארה"ב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות/צפייה בסרטים/עריכה גרפית כבדה(Z brush, Maya, Premiere, After Effects וכו')[בלי משחקים, לא קלים לא בינוניים ולא כבדים] * גודל המסך? עד 16 אינץ * משקל רצוי? עד 4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יכול להיות נחמד, ממש לא חובה. המחשב יהיה רוב הזמן בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI זו תוספת חביבה. USB 3 חובה. * בלוטות? לא חובה, אבל יכול להיות נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB, לא SSD. * כונן…

• 51 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.