ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
מישהו שיש לו את הכרטיס הזה בנייד יכול בבקשה לכתוב לי את 2 התוצאות של הכרטיס מסך שלו בבדיקה של WIN7. תודה.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 האם נותן ביצועים יפים בלפטופ ל LCD דרך יציאת ה HDMI Dell 1525
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רואה הרבה מחשבים ניידים שיש בהם את כרטיס המסך המובנה Intel HD Graphics with dynamic frequency. השאלה שלי היא מה אפשר להוציא מכרטיס מסך כזה, איך הוא יריץ משחקים כמו lord of the rings online או WoW? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי , מופיע אצלי בצד ימין למטה אייקון של Intel Management and Security אני מבין שזה קשור איך שהוא לINTEL AMT, שאני יודע שזה קשור איך שהוא לאירגון רשת או משהו בסגנון. השאלה שלי היא מזה בדיוק נותן לי והאם אני באמת צריך את זה? והאם זה אפשרי להוריד את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איך ביצועי כרטיס מסך זה ? מה המקביל שלו (פחות או יותר) ב-nvidea וב-ati ?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לשמוע את חוות דעתכם על זה כמחשב ביתי למטרות גלישה באינטרנט וקצת פיתוח: https://ksp.co.il/m/uin/54796&ref=select האם מישהו התנסה איתו? די התאהבתי בקונספט של NUC אז בא לי להשאר איתו. הדגם שלעיל נראה לי משתלם מאוד. מעבד חזק יחסית ועד 32GB זיכרון (יש לי כבר זיכרון ודיסק ממחשב קיים, אז אני לא צריך להוסיף כסף על זה). יש לי היום NUC5PPYH אבל הוא היה טוב כמחשב לטלוויזיה אבל לא סוחב את כרום עם כמה טאבים. כמו כן (כנראה מאותה סיבה) הוא מתחמם מהר והמאוורר כל הזמן עובד וזה משגע אותי :-)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
4 GB of DDR3 video memory can run most graphics demanding apps well. It’s very good for multitasking thanks to the Intel Optane 16GB Flash Memory which brings it to a whopping 20GB of total memory. לקוח מתוך מפרט מחשב נייד. מה זה Intel Optane 16GB Flash Memory ובמה הוא שונה מזיכרון רגיל? תודה.
-
- 16 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף בעקרון מחשב שכל הרכיבים שלו הם תוצרת אינטל מקוריים ? או מחשב למשל שהלוח אם שלו הוא של אסוס? ומה עדיף ללוח אם אסוס או אביט ? גם רציתי לדעת את ההבדל בכוננים הקשיחים.. מזה ה SATA הזה? כי יש לי אפשרות להביא באותו מחיר 80 גיגה סטה או 120 רגיל.. אני מעדיף 120 אבל מה באמת ההבדל ? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולםםםםםםםםםםםם אני חדש פה... אני קונה מחשב חדש ויש לי איזה בעיה.... חלק אומרים לי שעדיף לי לקחת את ה- Intel p4 2.8 1 mega HT וחלק אומרים לי לקחת את ה Intel p4 2.8 1/2 mega HT אשמח מאוד עם תעזרוי לי בהקדם ההאפשרי כל מה שאני קונה : לוח אם - Asus p4p intel 865 כרסיט מסך - ATI Randorm 9600 128 DDR זכרונות - 2x256 DDR 400 of Kingstof עכשיו אתם תבחרו בשבילי את המעבד...
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ההפרש במחיר הוא לא רציני (100 שח) איזה מעבד חזק יותר לשימושים: אינטרנט, אופיס, תיכנות, עבודה עם תוכנות כבדות וקצת משחקים
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הי חברים, רציתי לשאול את דעתכם בקשר למחשב שלי בן 8 שנים בערך . הרכיבים כדלקמן : מעבד : intel quad core Q6600 2.4ghz כרטיס מסך : Geforce 8800 gts 640mb OC2 זכרונות : G.skill 8 Giga byte ddr2 pc6400 לוח אם : Gigabyte GA-965p - DS3 intel p965 ספק : Hec win550W 20/24 pin מארז : Gigabyte Poseidon black case כונן קשיח : 500 gigabyte המחשב במצב שמור ביותר , היה לי לעזר רב בכל מה שקשור לגרפיקה , תלת מימד , פוטושופ וכו' פשוט התחדשתי במפלצת חדשה . לא נעשה אוברקלוקינג לשום רכיב . את הספק החלפתי והוספתי קירור למעבד של זלמן או משהו דומה שעלה לי עוד איזה 300-400 שקל . לאחרונה הייתי בחנות מחשבים שבדקו אותו וניקו אותו ונאמר לי שהיום יכול להיות שווה באזור ה 1500 - 2000 , הגיוני ? שווי המח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי בקנייה הקבוצתית את הSSD שבכותרת למחשב הנייח שלי. מאז קניתי ASUS VIVOBOOK S400CA ורציתי לשדרג אותו(יחסית למחשב הנייח שלי הוא ממש איטי). אז כרגע אני מעוניין להוסיף סטיק של 4gb ובנוסף להעביר את הSSD לנייד. 1. רציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן מה אני אצטרך בשביל זה? 2. האם הוא יסתדר עם הSSD הקטן שיושב על המחשב? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי DELL LATITUDE E6420 מחבר פורום זה וגיליתי שפונקציה הנ''ל לא מופעלת במערכת הפעלה מה שמדווחת AIDA64 למרות שהיא מופעלת בקושחה. גם INTEL TURBO BOOST MONITOR אומרת זה. התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר. אני אפילו לא יודע אם זריך להיות דרייבר לפונקציה זאת, שירות או תוכנה אולי. אין שגיעות במנהל התקנים. מה שמוזר זה שחבר פורום אמר שמחשב מגיע עם בWindows 7 Enterprise אבל במארז רשום Windows Vista Basic. הוא גם אמר שיש מחיצת שיחזור אבל כל מה שאני רואה זה דיסק C. אולי מחיצה נסתרת...
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מדוע במפרטים המומלצים על ידכם, כל המחשבים ברמה הזולה יותר בקטגורית המומלצים למשחקים , הם עם מעבדי AMD? האם מעבד Duel Core או מהסוג החדש לא יהיו יותר טובים? תודה שמוליק
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איך: Athlon Neo MV-40 1.6 GHz Processor מול Atom 280 לנטבוק?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום, מקוה שאני רושם במקום הנכון. חזרתי עכשיו לתחום המחשבים (לשחק יותר נכון) אחרי הרבה שנים שהייתי מנותק (צבא, טיול ועוד שטויות), שעזבתי המלחמה הייתה עוד בחיתולייה ועכשיו אני צריך ללמוד מהתחלה. השאלה הראשונה: באתר הזה כמעט כל המפרטים למשחקים הם AMD, לעומת זאת באתרים המובילים בעולם (alienwere) המחשבים החזקים ביותר הם מבוססי אינטל, אז בארץ פשוט עושים דוקא או שזה בגלל שב-AMD יותר טוב לעשות OC ? שאלה שניה: מה מצב סצינת ה-LANPARTY בארץ ואילו מחשבים מומלצים לקחת לשם ? שאלה שלישית: אילו מסכים מומלצים למשחקים (האם כבר מומלץ LCD DVI או לא), ואיזה ציוד עיקפי, בעיקר מקלדות ועכברים. תודה מראש, עוד שאלות בדרך... חן.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לנו התלבטות בקשר לאיזה מחשב חדש לקנות לבן שלנו (שאוהב משחקי מחשב שדורשים מהירות גבוהה). קיבלנו המלצות על AMD ועל Intel מסוג P4 ונאמר לנו שכדי לעבוד מהר צריך ddr2 ואז יהיה זול יותר עם אינטל ומצד שני היום אמרו לנו שAMD עם ddr1 מהיר יותר מאינטל עם ddr2. יש מישהו שיכול להבהיר לנו את הנושא. תודה מראש המתלבטים
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, איזו מערכת עדיפה למדיה סנטר מבוססת על INTEL או על AMD? INTEL זה הישן והטוב אבל הבנתי של- AMD יש תמיכה ב HD בחומרה... לא לגמרי ברור לי מה זה אומר. אשמח אם מישהו יוכל לבאר את ההבדלים לאדם מן הישוב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לעבודה משרדית (אינטרנט אופיס וכו') וכמעט ולא למשחקים. על רוב הרכיבים כבר החלטתי ונשאר לי רק להחליט איזה מעבד (ולוח אם) לקנות. השאלה העיקרית היא אינטל או AMD והאם שווה להשקיע ב64 ביט למחשב שזה היעוד שלו? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Msi Wind ל Eee 900 אני מעדיף את הווינד , אך חסרונותיו ע"פ Eee 900 הם שאין לו מולטיטאצ' במשטח מגע ושיש לו רמקולים זוועתיים . רציתי לדעת האם יש גם הבדל גדול בין סוגי המעבדים שלהם .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ark.intel.com/products/67355/#infosectionessentials לפי מה שרשום פה התקשתי להבין כמה ליבות פיזיות ווירטואליות יש למעבד. אשמח לעזרה, סתיו אלפי
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, אני לקראת מחשב studio 14, וצריך לבחור בין המעבדים Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) [included in Price] Intel® Core™ i7-820QM Quad Core Processor 1.73GHz (3.06GHz Turbo Mode, 8MB Cache) [add $350.00] כפי שאתם רואים, שידרוג ל820 הוא תוספת של 350$, לא מעט בכלל. האם השיפור מצדיק את זה? מתי ארגיש בכלל את ההבדלים? אשמח לעצות, אני ממש על סף קנייה!
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש הבדל רציני בין השניים או שזה לא רציני?? z520 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0313524 n270 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0313525
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אם קיים מחשב כזה הוא חייב להיות הכי טוב שיש יהיה מצויין גם אם מערכת ההפעלה תיהיה על כונן SSD (טוב גם לבטריה)... השאלה אם כבר יש כזה מחשב כי אם כן אני רוצה לקנות(ואם אפשר קישור בבקשה). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-