עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adam87,

שלום לכולם מחשב לסטודנט הנדסה רפואית ללא מסך ומערכת הפעלה. מיועד לתוכנות משרדיות (office, visual studio, matlab...) סביבות 2000 שח, אם אפשר לחסוך-טוב. השקט לא חשוב, אין שום דרישות מיוחדות למשחקים, אזור באר שבע עדיף. בחנות מסויימת המליצו על: Core 2 Duo E7500 ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS נראה לי רכיבים קצת ישנים. יש אפשרות למחשב יותר חדש במחיר המדובר. תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by TheSas,

להורים יש מחשב מבוסס Core 2 Duo והוא לא סוחב מערכת הפעלה נקייה. אני מתלבט האם לקנות להם מחשב חדש (בפועל יהיה שילוש מודרני בינוני וסביר + קשיח 3TB , כל השאר בסדר, יש SSD) או להעביר להם את השילוש שלי ולשדרג לעצמי. החומרה אצלי שיכולה לעבור אליהם: i5-3470, GA-B75M-D3H, 2x4GB DDR3 1600. אם אני מעביר להם את השילוש נשאר אצלי seasonic ss-500bt eco ו HD7870XT 2GB, קשיח וSSD. הצרכים של ההורים : מיילים, יוטוב, אופיס ואגירת תמונות כתחביב. הצרכים שלי: כנ"ל ומשחקים (FPS) מלפני יותר מ3 שנים פעם בהרבה זמן. לצורך העניין מה שיש לי מספק אותי ואני לא מרגיש צורך לשדרג. הסיבה היחידה שאני חושב כן לשדרג זה לא לשפוך כסף על חומרה בינונית מינוס. אני מניח שמה שאני אקנה להם חדש ב1000~1500…

• 26 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בסכום של עד כ 3000 ש"ח שיהיה מיועד למשחקים כבדים ושימוש יומיומי כמו גלישה. אני מעוניין ב מעבד לוח אם זיכרון פנימי דיסק קשיח כרטיס מסך צורב מארז+ספק כוח שיחזיק לי את המערכת מה עדיף לי amd או אינטל? תודה!

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  4. שלום לתותחי הפורום הנייד שלי השתגייע ! אני סוגר את המסך - הוא הולך לישון - עובר לצןד שינה - נדלקת הנורה של הירח. אני מדליק אותו - הוא נדלק - ואז הולך לישון שוב - עם המסך כעת פתוח - ואז אני צריך ללחוץ לו על הכפתור הדלקה כדי שיידלק שוב. ככה זה כל פעם - המחשב עובר לSTAND BY כשאני סוגר את המסך [CLOSE THE LID] וכשאני פותח את המסך [OPEN THE LID] הוא מתעורר - הולך לישון שוב - ורק אחר כך הוא נדלק וממשיך לעבוד. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה? זה משגע אותי.. רון.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. Started by daniel_18,

קיבלתי הצעה על מפרט מחשב שישמש בעיקר למשחקים בינוניים: אין צורך בציוד היקפי! מארז: מפואר כולל ספק 500W, ו2 יציאות USB קדמיות. לוח אם: INTEL PETER COVE BLK-DH55PJ מעבד: i5 760 2.8GHZ 8mb זיכרון: קינגסטון 4096MB DDR 3 דיסק קשיח: SEAGETE 1000GB SATA2 32MB BUFFER 7200RPM כונן אופטי: NEC DVD RW X22 כרטיס מסך: GEFORCE 220 1024MB כרטיס רשת: 10/100/1000 כרטיס קול: HIGH DEFINITION AUDIO סה"כ: 2700 ש"ח מה השינויים שכדאי לעשות למפרט? (התקציב הוא עד 3,000 ש"ח), והאם הוא משתלם? אשמח להע\צעות נוספות.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by shlomi1234,

יש לי HP 8460P עם מעבד I5 2520M המחשב משמש בעיקר לתכנות והרצת פרויקטים, אבל גם להרצאות בתור סטודנט (יותר זמן עבודה על פרויקטים). מבחינת זמן סוללה, הזמן מעולה, אבל בכללי אם מחובר לחשמל (ומוגדר HIGH PERFORMANCE) ובין אם לא, עובד מאוד לאט בצורה בלתי נסבלת . אני דיי בטוח שעיקר הצוואר בקבוק זה מערכת הפעלה נוראית (ויסטה) עם טוויקים ושינויים שנעשו שמאטים אותו עוד יותר, אבל אין באפשרותי להחליף מערכת הפעלה (בלי קשר לתקציב). מה אפשר לעשות? חשבתי אולי לקנות SSD שייתן בוסט, זה שווה את זה? מלבד זאת, מה הייתם ממליצים לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. בבקשה ממכם גם אל תשגעו אותי בקטע של אינטל כי זה חשוב לי רק תגידו לי אם זה מפרט באמת טוב למשחקים כבדים כמו דום3 וסאן אנדראס וכו. 1.מחשב אינטל פנטיום 4 3.0 GHz HT 800Fsb 2MB CASH 2.לוח אם MSI מקורי תומך מהירות 800MHz chipset 915 PL NEO-V S775 800 MHz וזיכרון DUAL DDR AGPx8 2x400 MHz 3.מעבד פנטיום 4 630 3.0 64 BIT 2MB CACH Intel p-4 processor LGA 775 socket 4.מאוורר למעבד מקורי של אינטל ! 5.זיכרון פנימי ddr mb x2256 400Mhz סה"כ 512 MB 6.כרטיס מסך 6600gt של לידקט 7.דיסק קשיח 80 GB S-ATA 8 MB CACHE 8. כרטיס קול 6 ערוצים MSI 9.זוג רמקולים עגולים עם כפתור 3D 10.צורב D.V.D SUMSUNG DUAL +16 11.כונן דיקטים 1.44 12.כרטיס רשת 100/10 לחבור לאינטרנט בכבלים או בזק…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני צריך עזרה במוצרים הבאים עכבר אלחוטי למשחקים ומקלדת רמקולים איכותיים וטובים ראוטר אלחוטי אני רוצה להקים רשת בבית תנו לי כמה דוגמאות מכל דבר למשל כמה דוגמאות של ראוטרים וכמה דוגמאות של עכברים ומקלדות..תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  9. CPU: Intel® Core 2 Duo E6300 - HH80557PH0362M - Tray CPU - Socket LGA775 Cooling: Zalman CNPS9500 LED Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS3 Intel® P965 Express Socket LGA775 ATX Memory: Corsair DDR2 2GB XMS2-5400, 675MHz, Dual Channel 2x1GB 240-Pin Dimm Video Card: ATI Radeon X1900XT 512mb PCI-Express Power Supply: Antec Neo HE 500w Power Supply GIGABYTE - Triton - BLACK - Case NEC DVD-RW NEC ND 4570 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK Hard Disk Westerm Digital 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II אשמח לשמוע הצעות ייעול והערות..

• 12 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by scsa07,

שלום רב, ארצה לקבל המלצה למפרט מחשב שיעמוד בתנאים הבאים: 1. כרטיס קול עם יציאות מקדימה 2. מארז קטן ואסתטי במידת האפשר 3. 8 ג'יגה זיכרון מסך יש שימושי המחשב: 1. מולטימדיה - אינטרנט אופיס וכדומה 2. יצירת מוזיקה - כל הנגינה הינו גיטרה תודה Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש אבל לא יותר מדיי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי BLURAY ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. worms armagadon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת קוד צד לקוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf1, doom, the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 אינץ של dell ברזולוציה טבעית של 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

13. שלום בניתי לעצמי מפרט למשחקים בעיקר אני יודע שחסר בו דברים אבל אני צריך רק את מה שיש בו כרגע ..כונן יש לי ..דיסקים יש לי..קיצר רק מה ששמתי פה אני צריך יש משהו טוב יותר שאני יכול לשים בתקציב שלי? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤787 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤450 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זיכרון Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 Value ¤122 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GB800D2 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1308 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD מארז ללא ספק HEC 6A21B Black ¤211 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A21B-NPS …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה לקנות לאחותי מחשב ליומהולדת. אני מחפש מחשב דק וקל, לישומי אופיס וגלישה באינטרנט. שללתי את הEEE כי התמורה שלהם למחיר לא מספיקה, אני צריך מסך יותר גדול ואיכותי, ומספיק זיכרון להריץ במקביל ישומי PDF וDOC די כבדים. המחיר גמיש, אבל לא להתפרע, אני אקנה מארצות הברית. אשמח להצעות. תודה רבה

• 45 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by dorosh,

שלום לכולם זה מפרט שכרגע יש ברשותי מה הייתם משנים בו.. והאם הוא טוב לא טוב Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz MotherBoard: P5Q-E P45 Hard Drive: WD 250GB 16MB BUFFER Graphic Card: SAPPHIRE HD 4870 TOXIC Edition 512MB GDDR5 memory / 256-bit memory interface Memory RAM: A-DATA 4GB 800MHZ (2x2)kit Sound card: Creative Sound Blaster Aduigy Value 7.1 24BIT 96 kHz Case: Raidmax Ninja Power Supply: Zalman 460Watt (ZM460B-APS) Zalman

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  16. היי פרו בילדרס, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח או 5000 ללא מסך (http://www.newpc.co.il/items/697183) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג פורפאבור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים!, בכללי משחק בעיקר אוברווץ' צפייה בסרטים HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - '1920x1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3735 במקום לרשום תמפרט כבר הבאתי קישור אני אשמח לתגובות כי אני לא מבין ממש בחלקים של מחשבים ניידים. המחשב אמור להיות לשימוש כלליף סרטים וקצט משחקים. יכלתי להשיג משו יותר טוב בסכום הזה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. Started by ac1240,

* מטרות המחשב? לדוגמה: OFFICE,אינטרנט,סרטים HD * גודל המסך?10-12 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)?HDMI יהיה טוב * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?כמה שיותר במסגרת התקציב * כונן DVD? לא מאמין שיש מחשבים כאלה עם CD אבל אם יש אז למה לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רק שהמחשב לא יתחמם יותר מדי תודה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  19. מה דעתכם על המפרט הבא, מיועד למשחקים במסגרת תקציב בינונית : CPU: INTEL P4 2.6 HT 800mhz MEMORY: SAMSUNG 512MB 400mhz MOTHERBOARD : GIGABYTE- 8IPE100MK HARDDISK: WD 120GB S-ATA 7200 CASE: AOPEN H600B W/WINDOW+POWER SUPPLY 350W CD-RW: LITE-ON 52X32X52 BLACK I/O: MICROSOFT KEYBOARD+OPTICAL MOUSE VIDEO: SAPPHIRE 9600XT PRO2 256MB או HERCULES 9600 PROPHET 256MB הבעיה שלי היא בין הכרטיסי מסך, מצד אחד לא רוצה לקנות כרטיס כל שנה מצד שני אין לי תקציב בלתי מוגבל. אני גם לא מתכוון להיכנס ל overclocking אז לא מאמין שיש צורך להשקיע בקירור מיוחד.

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  20. בעיקר עבודה עם photoshop. בנוסף צפייה בסרטים ע"י חיבור למקרן ומשחקים (לא כבדים). התקציב הוא למזומן. אין העדפה בנוגע לחברה,עיצוב,קירור. אין כוונה לבצע OC ואין צורך בתוכנות. יש צורך בהרכבה. כמו כן אשמח לקבל המלצה על מסך למחשב (לא כלול במחיר המחשב כמובן) והסבר על הסוגים השונים. בנוסף הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על המפרט הבא לצרכים הנ"ל מארז Compucase 6C11 ספק כח 450W מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 8MB דיסק קשיח 320GB SATA II 16MB Seagate זיכרונות G.skill 4GB DDRII 1066Mhz כרטיס מסך nVIDIA Geforce 8500GT 512MB תומך HDTV \ DVI צורב LG SATA 20 DVD+ R לוח אם GA-P35C-DS3 Gigabyte תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מצב 2. מה שימושי המחשב ?משחקים קלים,כמו כן אני מתחיל ללמוד תיכנות,מתחיל בווב ואולי אתקדם לדברים יותר כבדים עדיין לא יודע,שנה הבאה גם מתחיל לימודים כניראה בהנדסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.skyrim/heroes of the storm/company of heroes 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by civic,

יש לי מחשב נייד כמו שאמרתי ורציתי לדעת מתי אמורים לכבות אותו כי בסך הכל הוא כל הזמן דולק ...בין אם עבודה והורדות מהאינטרנט. אני שואל כי אני רוצה לשמור עליו כמה שיותר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, אני מחפש מחשב "חזק" וקל (יחסית) לפיתוח, יריץ הרבה Visual Studio, בטח איזה דטהבייס לצרכי פיתוח, קצת vmware. חיפשתי לפטופים שהם עם מעבד "HQ" (בניגוד ל "U" הפופלרי) וניתקלתי ב E5470 הזה. האם יש למישהו נסיון איתו? (ביצועים, מסך, מקלדת וכו). האם ניתן לחבר אותו ל 2 מסכים? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם, חברה שלי מתחילה ללמוד בקרוב והיא צריכה מחשב נייד, התקציב לוחץ ועדיף שהוא יהיה כמה שיותר זול.. מילאנו את השאלון אבל חשוב לי להדגיש כמה צרכים: אני יודע שבתקציב נמוך אין מה להתפנק אבל אם הוא יחזיק כמה שיותר זמן זה יהיה מבורך, וכן אם המשקל לא יהיה נורא מאוד. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אופיס, צרכים של לימודים ולא יותר מזה. * גודל המסך? 13.3-15.6... מה שנכנס בתקציב. אני יודע שה13.3 נוטים להיות לפעמים יותר יקרים, אבל מצד שני הם גם יותר קלים. אם יש משהו בגודל הזה שנכנס בתקציב אז אחלה, אם לא אז גם 15 זה בסדר. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך. כנראה שהוא יהיה לפחות 3-4 שעות ללא טעינה אז אם …

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by eyalben,

היי, טוב, הצלחתי לצמצמם את המחשבים שאני מעוניין לרכוש ל2 דגמים ואני צריך את עזרתכם להחליט מה עדיף. - במובן מסוים יש לציין שאני מעוניין לרכוש מק (בגלל MacOS) Macbook Pro - 1999$ Weight: 2.45kg CPU: 2.4 Ghz Penryn Screen: 15.4 LED Backlit 1440 x 900 non-glossy Memory: 2GB HarddriveR: 200GB Graphic card: 8600GT 256MB 1 year warranty Dell XPS M1530 - 1500$ CPU: The same Screen: The same but GLOSSY Memory: 4GB Harddrive: 320GB Graphic card: The same Warranty: 3-years פחות מעניינים אותי הגימיקים החדשים בMBP, ובמובן מסוים אני מעוניין לקנות מק (פשוט נמאס לי להתבחבש עם הPC). מצד שני, אנחנו מדברים על הפרש של 500$ שזה כמעט 1500 ש"ח והבדל משמעותי במפרט ובאחריות. מה דעתכם? איך המחשבי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.