עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש כמחשב היחידי בבית לצורך שימוש כללי, אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, ועיבוד תמונה ברמה חובבנית גבוהה (LIGHTROOM, PHOTOSHOP) ויכולת להרצת AUTOCAD ברמה סבירה. כעקרון מבקש המלצות למחשב חזק ואמין שישרת אותנו למשך מס' שנים. לא מעוניין בהמלצות להסבה למחשב נייח תקציב - סביב 4500-5000 ש"ח (כעקרון קנייה בארץ - לא כ"כ יודע מה זה אומר קניית נייד בחו"ל) דגמים - הייתי מעדיף לשמוע על החברות המובילות כמו דל ולנובו וכיסוי אחריות רחב ככל הניתן מעבד - I7, כמובן שהכי מתקדם שאפשר מסך ומעבד גרפי- 15.6, מעבד הכי חזק שניתן, לפי מה שקראתי אז באזור intel 4000 רזולוצייה - FHD 1920X1080 (למרות שהבנתי שזה עשוי להיות בעייתי בגלל גודל אות…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שקל, ניתן לחרוג עד 3000 ל2 הכיוונים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש עבור תכנות, צפייה בסרטים וכתיבה בשיעורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם זה ברמה שלא יציקו לי בכיתה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Dj-L@g0la5,

Intel Core 2 Duo E6400 BOX SUNBEAM Tuniq Tower 120 ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4 Leadtek Geforce 7900 GS Extreme, 256 mb DDR3 256-bit, Dual DVI, PCI-Express Retail Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD Pinoneer x16 DUAL LAYER Beige bulk DVR-111D THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm fan Enermax Liberty 500W סה"כ 7411.5 שח השימושים הם בעיקר משחקים, אבל בעתיד גם OC. הוא כבר מתכנן לקנות אותו, אבל רק רוצה חוות דעת, ככה שלא צריך שתבנו מפרטים, אלא אם יש לכם דברים קטנים שהייתם ממליצים עליהם.. תודה מראש ד"א, עכשיו ראיתי אשכול בפורום תצוגה וגרפיקה שאמרו שם שה-x1950Pro יותר טוב.. אז לקחת את ה-1950?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by idani1983,

שלום, יש לי מחשב נייד מזה 3 שנים, היום פתאום המסך הפסיק לעבוד ורק כשאני לוחץ בזהירות על הכפתור (אותו כפתור שמכבה את המסך כאשר סוגרים את הדופן) אז המסך נדלק לשניה ואני רואה את הווינדוס. העניין הוא שרכשתי את המחשב בארה"ב אז אני לא יודע למי לפנות. האם ניתן בכלל לתקן את זה לבד? תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by bad-sector,

האם יש איזה תוכנה שמנטרלת ומפעילה מחדש בחיבור\ניתוק עכבר USB?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Chilllord,

מארז: Tagan EL Diablo ספק כוח: Tagan BZ Seires 900W מעבד: Intel Core I7 4770K קירור למעבד: Noctua NH-d14 לוח אם: Gigabyte Z87-HD3 זכרונות: Corsair Ventenge Pro Silver DDR3 1600MHz 2X4GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD4870X2 כונן אחסון: Samsung SSD 840 PRO 512GB כונן אופטי: LX DVD DL אקסטרה: כרטיס USB 3 כולל SATA 3 המארז והכרטיס מסך בני 3 שנים כל השאר חודשיים. מה שווה? מה מציעים?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Gs212,

מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.באטלפילד 4.דיאבלו 3.COD ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב:1920X1080 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  8. שלום אני נמצא לא מעט מחוץ לבית למשך כמה ימים, אני מחפש מחשב נייד שיתן לי פתרון לענות למיילים, כתיבת הצעות מחיר בWORD. וגם שיטוט באינטרנט. הדרישה שלי שיהיה קל וקומפטי. תקציב דליל עד 2000 ש"ח וגם זה נסחפתי .... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  9. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 למחשב ו2000 למסך 2. מטרות המחשב? הכי חשוב תכנות, אינטרנט ואופיס אבל אני רוצה שגם משחקים ירוצו בכיף 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני רוצה לקנות מסך אבל לא בטוח שבאותו זמן עם המחשב בסביבות ה2000 שקל 22 אינטש ומעלה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד הקפי עכבר מקלדת וכו' 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שאתם ממליצים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיף שיהיה שקט יחסי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת מחשב במעבדה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל …

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  10. שלום, חבר ביקש ממני שאני אעזור לו בהרכת המשחב החדש שלו, זאת מתנה לכן החריגה היא עד מקסימום 5200, לא יותר. המאתיים יבואו מכיסו כתוספת אולי אפילו איזה 300 אבל זה בספק. כמו כן השימוש במשחב הוא, כשיש זמן כמה שעות ביום אז לשחק במשחקים, הוא לא גיימר, לכן גם אובר קלוק הוא לא יעשה, זאת אומרת לא שבירת שיאים כן, אבל תמעבד הקונרו נרים ל 2.4 שיתן תחושה טובה יותר (בשבילו), כמו כן לפעמים הוא מתעסק בתוכנות של מוזיקה קצת, קצת תוכנות סרטים לא משהו רציני בכלל\ לכן צריך מעבד בעל כוח חישוב חזק. כמו כן ציוד הקפי הוא לא צריך וגם לא מסך. לכן התחלתי בהרכבת המפרט מהבסיס, הבסיס שלי הוא כזה: 1) מעבד קונרו (E6300) 2) לוח האם בחרתי משהו בתקציב לא גבוה אבל שיהיה לוח אמין ועם ערכת שבבים מתקדמת …

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  11. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 3000 ש"ח, עדיף לא לחרוג ולחסוך איפה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פשוטים יחסית (fortnite, overwatch, Rocket leauge 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אפשר המלצה למסך זול ופשוט מחוץ לתקציב בבקשה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש hard drive של 500gb עם זה עוזר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, רק שלא יהיה משהו שמפריע לכל הבית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אפשר ממש קל, אבל ממש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤690 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤572 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי ALBATRON nVIDIA Geforce 8800GTS 320MB PCIe ¤1631 http://skypc.co.il/product.asp?pid=8800GTS צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק HEC 6AR6 ¤230 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6AR6-NPS ספק כח HEC 450TWT 450W ¤230 http://skypc.co.il/product.asp?pid=450TWT קרור…

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  13. שלום, אשמח לקבל חוות דעת למפרט שהרכבתי, אין לי ניסיון בתחום כך שמקווה שאין צווארי בקבוק והחלקים יודעים לדבר אחד עם השני. השימושים העיקריים יהיו עבודה משרדית, ניגון סרטים ועריכת סרטוני גופרו מידי פעם ולכן נדרש כרטיס מסך. אין כוונה להשתמש במחשב להריץ משחקים כבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,200 אפשר לחרוג עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ניגון סרטים, עריכת סרטוני גו פרו ב- full HD לפחות (כנראה גם 4K בעתיד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by bugosdckh,

אני צריך מחשב חזק לגרפיקה. (משחקים כאופציה) כמו שיהיה שקט ומעוצב יפה. אם צריך עוד משהו תשאלו. תודה

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by יקירn95,

"ה-9100M G תומך ב-Hybrid-SLI (שהוזכרה בתחילת הסקירה), ובשילוב עם כרטיס ייעודי מסדרת GeForce 9M יכול להביא לשילוב של ביצועים גבוהים וזמן סוללה ארוך." איך משלבים בין שני הכרטיסים? הרי זה לא הגיוני לא? במחשב נייד אי אפשר להוסיף עוד כרטיס

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  16. אני צריך טאבלט טוב לעבודה איזה מעבד אני צריך לבקש דור או כל דבר אחר פשוט אני לא מבין בזה אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אז מה צריך? לפחות 2GB פנימי מינימום 40GB חיצוני כרטיס מסך ג'פור 6 ומעלה מעבד 3000MHZ זה לבד כבר 7000 שקל שמתוכם רק ה 2GB הפנימי זה 4000 שקל

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום , בחרתי במפרט שיחזיק לפחות לשנתיים הקרובות ללא כל שדרוג, השימושים הם הרצת תכני FHD, פה ושם משחקים (MOH, COD, FAR CRY), וכמובן שימושים רגילים כמו אינטרנט אימייל וכו'. AMD Phenom II X4 940 Gigabyte GA-MA785G-UD3H OCZ 2x2GB DDR2 1066MHz HPC Reaper WD Caviar Green 1TB WD10EADS SAPPHIRE Radeon HD 4870 1GB מה אתם אומרים? שאלות - - האם החומרה מתאימה? ז"א, הכרטיס מסך ללום אם, המעבד ללוח אם וכו'? לפי מיטב הבנתי הכל תואם. - איזה HDD כדי לקחת במידה ואני גם רוצה לשחק במשחקים פה ושם, וגם להריץ תכני HD ? ראיתי שפה בפורום מומלץ ה GREEN מכיון שהוא שקט, אך הוא גם מספיק "ביצועי" בשביל להריץ משחקים? האם עדיף לקחת את ה BLACK או להישאר עם ה GREEN? - יש לי ספק …

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by Eyal-Style,

בערך ? מה מינימום למכור ומה מחיר מקסימום ?

20. חבר'ה, אני הולך על AMD לאחר שכבר שנה וחצי אני שומע רק דברים טובים. אני קונה מחבר טוב שלי שיש לו חנות והוא מבין יותר טוב ממני ב-AMD וכו', אז סלחו לי אם אין את כל הפרטים. אתלון 3500 לוח אם גיגבייט 512X2 DDR2 200GB WD SATA2 כרטיס מסך 6600 (סוף סוף דואל מוניטור) צורב DVD nec מע' קירור מים (אופציה לאובר קלוק) קירור מים לכ.מסך (כנ"ל) מארז וספק איכותי... יש גם כאלה. הרבה אמרו לי לרדת מקירור המים כי זה כאב ראש. אני אוהב מחשב שקט - אולי ניתן להשיג תוצאה דומה במחיר זול מ-200$ של המערכות קירור. אני חושב גם להגדיל את הזכרון ל-2 גיגה ואת הכרטיס לשנות ל-6600GT. כרגע זה 6000 ש"ח ללא מסך, רק המחשב. חבר אמר לי שאולי תעזרו לי למצוא בתקציב הזה דרך להוציא דואל קור או בכלל לשפר איכותית-כלכלי…

• 90 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. Started by Spider76,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם הנתונים הבאים : 1. מעבד אינטל E6600 2. 2 ג'יגה של זיכרון מהירות 800 3. דיסק של 320 ג'יגה WD 4. כרטיס מסך 8800GTS אני צריך עזרה בהשלמת המפרט עם בורד מכיוון שהבורד שחשבתי לא מתאים לכרטיס המסך הזה חשוב שתהיה אופציה של SLI בבורד כי בעתיד הקרוב אני ארכוש כרטיס נוסף זהה

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by oren,

היי, בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב נייד חשוב לי שיהיה של DELL חשוב שיוכל להריץ משחקים כמו Medal of Honour האחרון וכד'... המשקל ממש לא חשוב גם הגודל לא חשוב עדיפות ללא מע. הפעלה (ממילא אני לא בונה על ה Vista - מתכוון להתקין XP) תודה רבה לכם, אורן.

23. שלום, צריך עזרה בבניית מפ]רט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וכתיבת קוד תוכנה ושימוש כבד ב-MATLAB. כמו כן אני אשמח אם יהיה אפשר לראות עליו סרטים ופה ושם גם לשחק מדי פעם. התקציב הוא 3500 ש"ח ואני זקוק לציוד היקפי ומסך 22 אינץ'. שנה טובה לכולם.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  24. כותרת^^^ 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? נראה לי שבכרטיס אשראי או משהוא אבל זה לא כזה משנה 2-3% זה מקסימום עוד 100 שקל 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) : משחקים כבדים בעיקר,הורדות, סרטים לפעמים, אינטרנט מוזיקה וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. : לא צריך שום תוספת לא מסך ולא כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי : צורב לא צריך ולא כונן דיסקטים ודיסקים 5. האם יש לכם …

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  25. הרכבתי את המפרט לבד, מקווה שהכל בסדר ואם לא אז תביאו טיפים ושיפורים D: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪14 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪236 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1600RPM 88.11CFM / 33.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪38 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪281 …

• 5 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.