ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, אפשרי חריגה במידה הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית עם תוכנות אינטרנטיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN PRO, אין צורך באופיס 8. האם…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפס לקנות מחשב חדש בסכום של לא יותר מ3500 שח (ללא מסך)סביב ה 820 האים אפשרי? למה ה INTEL 820 ? הוא זול יותר מAMD בכפולי ליבה ממה שקראתי הביצועים בריבוי ישומים טוב יותר מ ATHLON 64 אני מחפס בעיקר מחשב לבית (המרות,משחקים ,הרבה ישומים במקביל וכדו'..) לוח אם חשבתי על ASUS P5LD2-VM דיסק קשיח WD160 SATA2 זיכרון אני עדיין לא יודע גודל/מהירות אולי http://www.plonter.com/ordernow.tmpl?item=VS1GB533D2&affiliate=zap VS1GB533D2 CORSAIR אני יודע שלא מדובר ב Dual בעתיד אקנה עוד אחד זה יעבוד? כרטיס מסך משהוא טוב לא יקר שאוכל להריץ כל משחק שרק ארצה ובלי לגמור על התקציב TV-OUT+DVI המחיר צריך לכלול מארז,ספק,כונן 1.44,צורב אם יש רעיונות,תגובות או הצעות נא לשלוח מי שר…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אהלן חברה'! אני חושב שהרכבתי מחשב חזק למשחקים בעזרתכם האדיבה. מה דעתכם על המפרט הבא: פריט חברה +פרטים מחיר מעבד Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1230 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 1022 זכרונות Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 1290 ספק חזק ואיכותי בסביבות ה500 ¤ 500 מארז כסוף GIGABYTE 3D AURORA 600 צורב DVD 250 ש"ח? 250 כונן קשיח (לברר אם יש הבדל משמועתי בין 1600 ל2000JS)* Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 366 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M 1524 רמקולים Inspire® P580 CREATIVE 5.1 354 עכבר +מקלדת אופטיים עד 250 ¤ 250 מסך 19" למשחקים ולסרטים …
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
דרוש מחשב סביר לאינטרנט ואופיס, סרטים (כולל HD ) ומוזיקה ללא מסך או ציוד, 2500 ש"ח. שקט במיוחד לעבודה בחדר חם במיוחד בחורף ללא OC תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני זקוקה למחשב שיתמודד בצורה סבירה וטובה עם משחקים ותוכנות כבדות ללא מסך ומבחינתי ללא ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא (לא כולל מארז וספק, אני אקח ג'נריים), הצרכים שלי: מחשב סולידי, אמין, לאורך זמן, אולי מתישהו להוסיף כ.מסך לצורך משחקים אבל לא בינתיים, מה שכן - אני רוצה להתקין עליו ויסטה ובנוסף שרתים של מיקרוסופט (ע"י VMware) לכן אני צריך הרבה זכרון (שמתי בינתיים 4GB, נראה מה הלאה) ומעבד יחסית טוב (בחרתי את המעבד בעיקר משיקולי עלות/תועלת, אני יודע שיש פחות חזקים שגם יתאימו למשימה, אבל כמו שאמרתי, אני חושב על העתיד). התקציב - פחות או יותר 2500, אפשר כמה מאות שקלים לכאן או לכאן (התקציב למחשב עצמו כולל מארז וספק ללא מסך וציוד היקפי). אז הנה: 1 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 789 2 KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz 450 1 Intel "Buffalo Creek" G33…
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא. אבל כמה מאיות רק אם זה שווה/כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ומשחקים (קלים עד בינוניים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה (גרפיקה, פוטושופט, עריכת וידאו) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר, אן.בי.איי 2012, פיפ"א 2012 ודברים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סמסונג 22 אינץ' (1920*120…
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב באינטרנט, זה מחשב חדש שיצא לא מזמן בעל ביצועים טובים מאוד. בארץ הוא יהיה יקר מאוד בסביבות ה7000 ש"ח ובחו"ל הוא יותר זול... רציתי לשמוע את דעתכם האם כדאי לרכוש אותו בחו"ל? אם יש לו יתרונות/חסרונות? ואיך חברת סוני בניידים?<
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3700 CPU Box Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Corsair TWINX 2048MB PC3200C2 PRO LED 2*1024MB DDR 400 Corsair 512MB PC3200LL PRO LED DDR 400 Sapphire ATi Radeon X800 XT PE 256-bit GDDR3 256MB ViVo Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Pro Retail Sound Card WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM NEC DVD X 16 DV5800 Black NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk LG 52X32X52 Black Oem Sony Floppy Drive 1.44 Black Thermaltake Xaser Silent PurePower 560W 2-fan Conceptronic C480i1 5-port USB 2.0 PCI card Conceptronic 3 port F…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט בתמונה המצורפת. המחשב הוא מחשב לכל דבר , כולל משחקים. שאלה: איך זה יוצא 6470 ? , אם מחברים את כל הרכיבים בנפרד זה יוצא פחות מ6000!... על מה ksp לוקחים עוד 500 ש"ח? תיקון מוזר: שיניתי מפרט מוכן באתר של KSP לאותו מפרט בדיוק (החלפתי רכיב באותו רכיב) , והמחיר קפץ ב200 ש"ח , מה נסגר עם האתר הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1 Intel Core I7 950 3.06 GHz 45nm - TRAY 1 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 1 GIGABYTE GA-X58A-UD3R (X58) i7 Nehalem - ATX 1 3x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 1 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL 1 NZXT Guardian 921 3X12cm - WINDOW - NO PSU 1 seasonic s12ii 620w psu מה אנחנו להגיד?! שבוע טוב... =]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המחשב(לא יד שניה) הכי זול שאני יכול לקנות בשביל לבנות ארקייד בסלון? אני מעוניין לקנות ארבעה סטיקים של XARCADE שעכשיו במבצע BLACK FRIDAY. http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-solo-joystick/ רציתי לחבר אותם לOUYA שלי אבל הOUYA קצת מעפן. בקצרה אני צריך מחשב לסלון, לחבר לטלווזיה 1080p כדי שאוכל לשחק משחקי אמולטור על המחשב הזה עם ארבעה סטיקים של XARCADE. יש גם לXARCADE חבילה של איזה כמה מאות משחקים שאפשר לקנות אז רצוי לעבוד עם החבילה הזו במקום להוריד רומים לא חוקיים. רצוי גם שהמחשב הנייח לסלון לא יהיה בגודל של DESKTOP רגיל אלא יותר קומפקטי כמו ה NUC למשל. יש לכם המלצה למחשב כזה זול שאפשר לחבר לטלווזיה בסלון, לחבר ארבעה XARCADES…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש חיה כזו, חדש ונחמד? מעדיף לא HP... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש מחשב קטן וקל משקל כמחשב שני דרישות: קטן קל מטען קל / המון שעות עבודה סגנון עבודה: מסמכים , חיבור מתמיד לWIFI, מדייה (כמובן) , תכנות חישוב כמו MiniTab / Jump עד 13' עלות: עד 2000 ש'ח חשבתי על: Asus X200CA-CT120H שהוא בראש מעינותיי בגלל המעבד. בנוסף חשבתי על הטרנספורמר T100 בגלל המשקל ההזוי שלו, אבל המעבד כנראה שלא יספק אותי בכלל. לא מצאתי הרבה על ה X200 כאן בפורום לכן אני מעלה את הנושא בשביל לקבל יותר חוות דעת. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מטרות המחשב: סרטים, אינטרנט. מחשב לסטודנט. גודל המסך 14'' בערך. אפשר גם משהו שונה (יש יותר מבחר הרי עם 15.6) כל עוד זה מחשב קל לנשיאה (נועד לסטודנטית) בקשת מסך שאפשר לראות את הסרטים בזווית רחבה ובאיכות טובה. מקלדת 3 שפות רוסית אנגלית ועברית. מצלמה מובנית במסך. יציאת HDMI. לפחות שלושה USB. משקל: לא כבד זמן סוללה: לפחות 3 שעות בהפעלה רצופה דיסק קשיח גדול. (לא יודע אם SSD או רגיל) אחריות ל3 שנים בארץ. (כמו שבאסוס שאוספים מהבית) המחיר כולל מע' הפעלה שאמורה להיות מותקנת על המחשב. העדפה לקניה בKSP כיוון שזה קרוב לבית ואנחנו ביום רביעי הולכים בתקווה לקנות כבר. *ניתן במידת הצורך להעלות קצת את התקציב בכ500 שח.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קבלתי הצעה למחשב סמסונג האם המפרט הנ"ל מספיק לשימוש של אינטרנט ,אופיס וסרטים 720P ? ואם 2000 ש"ח הוא מחיר טוב? מחשב סמסונג 270E5E מסך 15.6 מעבד i3 3110M זכרון - 4GB HDD -500GB צורב ווינדוס 8 משקל 2.2 ק"ג ואחריות ל 3 שנים במעבדות IBM
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב חדש שישרת אותי ב4 שנים הקרובות לפחות. השימושים הם די סטנדרטיים - אופיס, אינטרנט, סדרות ומוסיקה בעיקר (בדר"כ הכל פתוח אצלי ביחד). התקציב הוא 2500. ניתן לחרוג במעט ובמידה ונדרש. (150-200 גג). כונן 1T. תקציב כולל ציוד הקיפי - מסך 22', מקלדת עכבר סטנדרטים (ללא רמקולים). אני אסתדר עם רמת שקט סבירה. לא צריך להשתגע עם ציוד חרישי. לא מתוכנן OC. אין צורך להכניס בתקציב תוכנות כלשהן. גם הרכבה אפשר לחסוך. אני אסתר לבד. מומלץ מKSP. הם ליד הבית. אני קונה מהם בדר"כ ומרוצה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (בינוניים? נראה לי הכי כבד שאני ארצה להריץ יהיה בסגנון GW2 ו-TF2) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? נמוך P: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך להספיק למקרה שכמה הרצאות ברצף אני אתקע בלי שקע לטעינה, אבל לא יותר מדי חוץ מזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI עדיף * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא יודע מה ההבדל בין הסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן צורב לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שאלתי כאן לפני חודשיים והמליצו לי על dell vost…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן,ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של סטודנט לעתיד (אינטרנט, סרטים, עבודות אופיס..), שיוכל לעשות גם עבודה סבירה במשחקים, אני מתכוון מקסימום דיאבלו 3. לא משהו מעבר.. * גודל המסך? ראיתי כאן בפורום שממליצים פה לרוב על 13" או 15". אין לי שום סיבה להעדיף גודל מסוים על פני אחר.. אני מניח שאעדיף מסך גדול יותר, אבל אני לא רואה כמה קריטי זה יכול להיות (למעט שיקול של מחיר..) * משקל רצוי? קל עד בינוני. יש צורך בסחיבות מרובות לפה ולשם.. אתם יודעים איך זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 ו-HDMI. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD רצ…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מחפש מחשב עד 3000 שקל מעדיף לחסוך , חריגות קלות אפשריות... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט משחקים (לא עתירי גרפיקה) עריכת תמונה סרטים(עבודה עם חיבור לטלויזיה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - \photoshop \ lightroom\ firefox\ Bsplayer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - לא, אבל הרבה עבודה במקביל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? - מסך 22 אינטש 2048*1536 * באיזה סוג משחקים תשחקו? RPG \ אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך , אשמח לרעיונות למקלדת\עכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שא…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש משהו בסגנון E6400 של דל, פשוט הקונפ' של דל שאני רוצה מגיע כבר ל- 7K וקצת. אני מחפש מחשב עם מסך מט בהבחנה גבוהה יחסית (900*1440), כ. מסך יכול להיות בסיסי ביותר (X4500MHD), זיכרון עילי 3 ג'יגה ויותר, יציאת eSATA, יציאת HDMI (או DP) וקורא כרטיסים (אופציונאלי). אני בספק אם יש מחשב שעונה על דרישותי (אפילו צרכני), אבל אם תמצאו אשרי המאמין!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני מתחיל להתעניין בקניית מחשב חדש, אך לפני שאני קונה אני קצת מתעדכן. האם יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא רשימה או אפילו מישהו שיכול להגיד לי מתוך זיכרון, דגמי מחשבים שנמכרים עם מערכת hybrid graphic system ? (לא מכוון רק לדגמים שנמכרים בארץ בהכרח). כמו כן, האם יש סדרה או דגם ספציפי של כ. מסך שיודע לעבוד בתצורה הזו? עשיתי חיפוש בגוגל ולא כלכך מצאתי מידע ספציפי (יותר כללי על הטכנולוגיה והרבה מידע על מחשבי VAIO שכנראה כוללים את המערכת). אגב הכוונה היא למערכת גרפית היברדית שכוללת כ. מסך נחות וכ. מסך טוב יותר שניתן להחליף בניהם בעת הצורך (סתם כדי להסביר את עצמי טוב יותר). עריכה: אז ככה, אני מחפש משהו בסגנון E6400 של דל, פשוט הקונפ' של דל שאני רוצה מגיע כבר ל- 7K וקצת. אני מ…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי צהריים טובים. אז ככה קרוב לדיי הרבה זמן אני מחפש מחשב נייד, החלטתי לקנות מחשב נייד קל משקל שאוכל לסחוב לעבודה וללימודים, אבל הוא צריך להיות יחסית חזק. פה מתחילה הבעיה בין איזון בין החוזק למחיר, מחשבים שאני רוצה לקנות עולים בסביבות ה- 8K, התקציב שלי הוא 6 K עם חריגה קטנה פה ושם. אחרי חיפושים נואשים כבר, הגעתי לשני דגמים : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm (מצאתי גם סקירה שלו http://www.notebookcheck.net/Dell-Latitude-E6400.11120.0.html) ו- http://www.dagesh.co.il/HTMLs/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_LG_R410-P18.aspx?c0=14714&bsp=12506&bss313=12248 עכשיו יש לי גם כמה שאלות והתלבטויות, אני לא משחק משחקים, אבל מריץ ועורך…
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מודל 3D, יצירת מוזיקה וקצת גיימינג מינורי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). C4D ,FL Studio, Ae - מעצב מתחיל לשימוש תדיר ~ מזדמן בלבד (תחביב לילד, לא יקרה לו כלום אם זמני טעינה ורינדור יתארכו להם מעט). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מצפה ממנו לULTRA FHD אפילו בBF4. אבל בהחלט לא …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מפרט למחשב שיעבוד עבודה ממושכת ולאורך זמן, לעבודה משרדית בעיקר (שימוש בOFFICE) ובאינטרנט. אני רוצה לראות בו סרטים, תמונות ומוזיקה. והכי חשוב שהתקציב שלי הוא עד 3000 כולל מסך, מערכת הפעלה (אולי אפשר לחסוך בשימוש בקוד פתוח-לינוקס) וכמובן מקלדת רמקולים וכד'. אני רוצה צורב זול וטוב...כונן דיסקטים לא דרוש. כניסה של כרטיסי FLESH USB יכולה לעזור בהחלט בכללי אני כבר די מבולבל ושקוע עד הצוואר מכל ההצעות והמפרטים האינסופיים בשוק...חחח...אז אני צריך את עזרתכם : :s05:
-
- 35 תגובות
- 6.1k צפיות
-