עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם!!! רציתי לדעת בידיוק כמה עולה המחשב נייד הזה?? והאם הוא טוב לארועים של מוזיקה djs. והאם שווה לעשות איתו ראש בראש mac book.???? אבל הכי חשוב כמה הוא עולה היום?? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=481633 בתודה מראש בר לוי!!!

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by gaby1992,

צריך מפרט למשחקים כבדים ב7000 שקל ללא כל ציוד היקפי יש לי כבר מסך 24" אני כבר די סגור Q9550 והGTX295 בבקשה לא לחזוב על זה מההיבט הכלכלי אני חסכתי את ה7K האלה במיוחד בשביל זה תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zuk666,

היי, בעיקרון אני מנסה לבנות מחשב שהשימוש שלו יהיה בעיקר אינטרנט אבל אני לא רוצה לפסול משחקים... בכל מקרה, אני לא מתכוון לשים עליו משחקים כבדים כל כך... אז ככה, מנסיון, מחשב אצלי מחזיק הרבה זמן ומה שיוחלף בעתיד זה זיכרון/כרטיס מסך/הארדיסק... מעבד, חשבתי על ה quad q6600 לוח מבחינתי זה הסימן שאלה, אני רוצה תמיכה גם ב DDR3 וגם ב DDR2 אבל אין לי צורך בתמיכה במעבד EXTREME למשל... אלא מספיק שיתמוך במעבד שלי וזהו.. אני לא יודע לעשות OC ולכן גם לא אעשה.. ניסיתי לבנות משו וקצת חרגתי.... אני אשמח מאוד להמלצות קודם כל על לוח אם שיוכל לענות לי על הצרכים ודבר שני איפה הגזמתי ולקחתי דברים חזקים שלא ינוצלו או שיש להם תחליף זול יותר... תודה. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 …

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  4. מה הקטע בגירסה של GS הGT יותר טוב לא? תמיד כתוב דבר כזה "Nvidia GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated)" מה זה אומר?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  5. שלום שלום! אני בארה"ב ומתכנן לחזור עם נייד לצרכים הנ"ל, שהולכים להיות כל החיים שלי בקרוב ; סטודנט רגיל בפקולטת הנדסה, וצרכי יצירה והפקת מוסיקה בתכניות כמו קיובייס וכל הפלאגינים המתלווים. חשוב לי לציין זמן סוללה במידה ואלמד רחוק מהבית - לפחות שעתיים ככה... גם צרכי צפיה בסרטים / סדרות במחשב מהמחשב לTV. אם צריך ממש להתגמש במחיר, אעשה זאת גם. תודה מראש על כל עזרה חן.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, הרכבתי לעצמי מפרט מחשב ואשמח לדעת את דעתכם עליו. מה לא מסתדר, במה אפשר לחסוך (מוגבל ל4000 שקל אבל רוצה שיהיה כמה שפחות יקר) המארז לפי מה שאמרתם לי באשכול הקודם די שקט לא שזה חשוב לי כי גם ככה אני הולך לישון עם טרקטור באוזן שלי (המחשב שלי ישן מאד) נתוני גיימינג? GTA IV . שירוץ בגרפיקה גבוהה. כמו כן , לא מצאתי כרטיס מסך 1GB שתומך בHDTV אז אשמח לדעת על אחד כזה (שוב במינימום כסף.. מעדיף ג'יפורס) וכמובן גם מסך תואם HDTV 22 אינץ' עם 2MS שוב במינימום כסף.. אשמח גם לשאר הארות או הערות (אני לא סגור על המפרט הזה בכלל..) תודה מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.6GHz E5300 : "SLAY7" - BOX ₪488 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43C-DS3 ₪634 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ 1024…

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by RoronoaZoro,

אני לא כל כך יודע איזה חברה כדאית במחשבים הניידים לכן העדפתי לשאול פה בפורום אגב המחשב הוא לחבר. השימושים במחשב הם יותר משרדיים גלישה באינטרנט, אופיס, מסנג'ר, שמיעת שירים, סרטים לפעמים ואם אפשר שיהיה תואם Windows Vista למרות שנתקין עליו XP RPO SP3 לכן אין צורך במערכת הפעלה. לגבי חומרה שיהיה לו מצלמה מובנית, 2GB DDR2 ,לפחות דיסק קשיח של 160GB , בלוטות'(שן כחולה ) ,וWi-Fi , ומסך בגודל 15 עד 15.6 אינטש. חריגה מקסימלית: עד 200 ש"ח. תודה מראש לכל מי שעוזר נ.ב. סתם שאלה לידע כללי במחשבים ניידים איזה מערכת הפעלה מחזיקה יותר זמן מבחינת הסוללה Windows Vista או Windows XP ? עריכה : מצאתי את המחשב הנייד הבא באתר של אייבורי (אני יודע שלא ממולץ בכלל לקנות מהם מחשב נייחים אבל …

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  8. מחפש מפרט מתאים למחשב ללא ציוד היקפי שישמש בעיקר למשחקים תקציב 3300 גג. אין לי עדיפות למעבד כלשהו כך שגם amd בא בחשבון יש לי מסך 22 אינצ' ככה שהכרטיס מסך צריך להיות מתאים למשחקים בגודל הזה לא צריך מערכת הפעלה, כונן דיסקטים, לא מתוכנן OC חשוב שבמארז יהיה יציא ת usb מקדימה הרעש לא ממש חשוב אבל שלא יהיה טרקטור

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  9. שלום, ראיתי במו עיניי מחשב של IBM שמחזיק 6 שעות סוללה. בדקתי באינטרנט ביקורות ושם אנשים התלוננו כי הסוללה מחזיקה שעתיים בלחץ. ראיתי נייד של טושיבה שמחזיק 4 שעות בכיף עם חיבור לרשת אלחוטית וכו'. בדקתי ביקורות באינטרנט וראיתי ששוב מתלוננים כי הסוללה מחזיקה שעתיים וחצי בלחץ. איך יתכן כי יש מחשבים זהים שמחזיקים קצת וכאלה שמחזיקים יותר (אפילו עם הגדרות סוללה על ביצועים מיטביים - אינטרנט, בהירות מסך מקסימלית וכו'...)?? תודה לעונים.

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 1000$ למשחקים וסרטים ואולי קצת גלישה שיהיה לו זיכרון גדול וכן כרטיס שיריץ משחקים מה שאפשר מה אפשר להמליץ לי עליו? תודה

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  11. מלפני כמה ימים המחשב התחיל בפתאומיות לצפצף בחוזקה. הBEEP CODE הוא אותו קצב של פעימות מהירות. הBIOS הוא של AMI ולא מצאתי שם את הBEEP CODE הזה. בדקתי את הזכרונות עם MEMTEST והכול כשורה וגם עם BURNINTEST של PASSMARK. יש התחממות באזור של היציאה של האוזניות. זה התחיל בעיקרון אחרי שחיברתי את המחשב לרמקולים של הטלוויזיה עם מתאם. המחשב הוא MSI PR600. עשיתי לו עדכון BIOS אחר כך חשבתי שיש בעיה בהתחלה עם BIOS דפוק אבל זה לא עזר. מה זה יכול להיות

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש לעבודה עם תוכנת אוטוקאד. הוא מיועד להריץ גם יישומי אינטרנט ותוכנות אופיס, אבל האוטוקאד הוא כנראה הדבר הכבד ביותר שנצטרך להריץ עליו, כולל תוכניות גדולות מאוד. מספר נקודות נוספות: 1. צריך לקחת בחשבון מקדם ביטחון עתידי, למקרה שיוחלט לעבור לאוטוקאד חדש מתישהו וכו'. הכוונה שתהיה אפשרות להוספת דיסק קשיח נוסף, זיכרון פנימי נוסף וכו'. 2. המחשב מתוכנן לפעול עם Vista, הבנתי שיש בעיות תאימות של ויסטה עם כל מיני רכיבים, אז צריך לבדוק את זה גם. 3. דרוש מסך חדש, אבל אני לא חושב שזה משנה הרבה מבחינתכם כי לצורכי אוטוקאד זה לא קריטי. 4. דרוש התקן אל-פסק Line-interactive. 5. דרוש דיסק קשיח של TB, אפשר 1.5TB. עריכה: שכחתי לציין בנושא תקציב, שהוי…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by UNDERDOG,

אני צריך רק מחשב ללא ציוד היקפי וללא מסך המחשב ישמש למשחקים והוא יעבוד אם מסך 22 אינץ בקשה מיוחדת שהמחשב יבוא אם מעבד 4 ליבות ולא 2 כמו כן אני צריך את המפרט או מנועה מחשבים או מפנדה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by rambo122,

המחשב מיועד למשחקים חדשים וחשוב שירוצו חלק (gta,need for speed וכו') וגלישה ואין צורך בציוד היקפי וגם לא ארדיסק . מתוכנן בעתיד אוברקלוקלמעבד וכרטיס המסך . תודה .

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  15. יש לי 2 מפרטים פה: את הראשון מישהו הציע לי ואמר לי שזה טוב: מעבד - INTEL CORE 2 QUAD 6600Q לוח אם - GIGABYTE P35/G33 1333 MHZ DDR3 זיכרון - 2GIGA KINGSTON מארז - Thermalteck Soprano (משהו כזה) איוורור - איוורור של זלמן כונן קשיח - 640 ג'גה 7200RPM כונן אופטי - LG OR Samsung DL X 16 DVD-R כ.מסך - GFORCE 9800 GT 512 MB DDR3 ספק - HEC Zay PHR 500 W 12 מחיר 3650 ש"ח ויש את המפרט הבא מהחנות FOXPC: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 נ.ב החנות פוקס פיסי היא חנות טובה ואמינה?? איזה עדיף? ואם יש לכם הצעות יותר טובות אז תגידו לי בבקשה!! ואם זה OC שהחנות עושה לי זה יתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by matan86,

שלום לכולם! אקדים ואומר שאין לי מושג קלוש בכל מה שקשור למחשבים ניידים ככה שאשמח לקבל תגובות עם הסבר כמו לילד קטן. הדילמה שלי היא כך - אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, במחיר של +-4K : לא חשוב לי איזה כרטיס מסך יהיה למחשב אני לא מתכוון לשחק בו יותר מסוליטר. אני מאמין שבשנה שנתיים הקרובות אתחיל את לימודי במוסד אקדמי ולכן אני מקווה שהמחשב יוכל לשמש אותי ביעילות גם עוד כמו שנים. בגדול מה שחשוב לי הוא מעבד, זיכרון פנימי, ודיסק קשיח שיהיה בגודל סביר. חוץ מזה שיהיה מצלמה ומיקרופון מובנים, אולי זה כבר בילט אין בכל מחשב סטנדרטי היום פשוט אין לי מושג... בנוסף, הלכתי ובדקתי קצת והציעו לי מחשב של טושיבה דגם Satellite A300-1MO ועוד איזה דגם של HP שאני לא זוכר בדיוק. חבר שלי סיפר שיש לו מ…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב נייד מחברה טובה ואמינה [מין הסתם..] ששימושו העיקרי הוא למשחקים, גרפיקה [Photoshop, 3DSM], פיתוח תוכנה וכמובן גלישה. כמו שכתבתי בכותרת, הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 5500 ש"ח. *אני אשמח לקבל גם המלצות על חברות שכדאי להתמקד בהם יותר וחברות שכדאי להתמקד בהם פחות. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  18. המחשב ישמש לעבודה בוורד, הצגת מצגות בפאוור פוינט, תיכנות בג'אווה ועריכת תמונות בפוטושופ. כמו כן המחשב גם צריך להיות בעל יכולות הפעלה ושידור תכני HD למסך LCD חיצוני ועדיפות לכרטיס קול רב ערוצי עם יציאה דיגיטלית. מסך 15 או יותר. המפרט שחשבתי עליו כולל 4 ג'יגה זיכרון צורב דואל לייר כרטיס מסך תומך HD ומסך 15 או יותר וההרדיסק גדול כמה שיותר. אני לא ממש מחובר לשוק, ולא בקיא בתושבות, מעבדים, שבבים האחרונים בשוק. לאחר שעברתי על כמה מפרטים הבנתי שהדרישות שלי לא בשמיים ואפשר לעמוד בהם. המחשב ישמש את אבי לצורכי עבודה ולכן חשוב שיעבוד מהר ובצורה אמינה ויגיע מבית עם גב. אפשר לא לכלול מערכת הפעלה בעיסקה. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. המחשב ישמש לעבודה בוורד, הצגת מצגות בפאוור פוינט, תיכנות בג'אווה ועריכת תמונות בפוטושופ. כמו כן המחשב גם צריך להיות בעל יכולות הפעלה ושידור תכני HD למסך LCD חיצוני ועדיפות לכרטיס קול רב ערוצי עם יציאה דיגיטלית. מסך 15 או יותר. המפרט שחשבתי עליו כולל 4 ג'יגה זיכרון צורב דואל לייר כרטיס מסך תומך HD ומסך 15 או יותר וההרדיסק גדול כמה שיותר. אני לא ממש מחובר לשוק, ולא בקיא בתושבות, מעבדים, שבבים האחרונים בשוק. לאחר שעברתי על כמה מפרטים הבנתי שהדרישות שלי לא בשמיים ואפשר לעמוד בהם. המחשב ישמש את אבי לצורכי עבודה ולכן חשוב שיעבוד מהר ובצורה אמינה ויגיע מבית עם גב. אפשר לא לכלול מערכת הפעלה בעיסקה. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. מיועד לעבודה משרדית ולא יותר מכך, גלישה באינטרנט, תוכנות הכי בסיסיות כמו MSN ודומיו. וכמובן מוזיקה, זהו. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤308 קירור למעבד: Evercool NK804925EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤39 לוח אם: Palit N68S כמות: 1 - מחיר: ¤235 מארז: Foxconn TW093 White + FSP 300W כמות: 1 - מחיר: ¤215 קירור למארז: Arctic Cooling 8L 80mm כמות: 1 - מחיר: ¤20 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-667 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤54 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤242 כונן דיסקטים: ALPS Floppy 1.44 White כמות: 1 - מחיר: ¤35 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחי…

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by HAIM511,

ואם תמליצו לי על חברה זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by ajl,

יש לי נייד (fujitsu - אינטרנט ואופיס) ו... הלך לו המסך 15.4. היכן ניתן באזור הצפון לחליף מסך ומהם טווחי המחיר? תודה :-)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by imperious,

צריך חוות דעת על המפרט הבא .. GTA IV ירוץ חלק על הגדרות גבוהות? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤802 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5QL-E ¤599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe ¤1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DDO מארז ללא ספק NZXT Tempest Airflow King ¤426 כמות:1 http://www.s…

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  24. אחי ביקש ממני שארכיב לו מפרט לעריכה גרפית כי הוא מתחיל ללמוד צילום וכנראה הוא יצטרך להשתמש בתוכנות כמו פוטושופ וכו'.. הרכבתי עד עכשיו את המפרט הבא: G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPK 325 ש"ח Intel Core 2 Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX 430 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 435 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105 ש"ח LG GSA-H55L X20 Multi DVD-Recorder LightScribe Black 165 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 472 ש"ח Gigabyte GA-G31M-ES2L Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail 285 ש"ח סה"כ 2,217 ש"ח אני צריך להוסיף כרטיס מסך כי כמו שציינתי זה…

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  25. שלום אנשים, הנני מעוניין בעזרתכם לבניית שתי מפרטי מחשב לידידות שלי. הצרכים של המפרט הראשון: עבודה ביתית אינטרנט קצת סרטים אופיס ושער השימושים הרגילים לא לגיימינג תקציב של 3.5K כולל מסך וציוד הקיפי. הצרכים של המפרט השני: עבודה ביתית אניטרנט אופיס וקצת סרטים ושער השימושים הרגילים לא לגיימינג תקציב 2.5K ללא ציוד הקפי וללא מסך. תודה רבה לכם אנשים על הקדשת הזמן. בברכה, אלדד כהן.

• 6 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים