עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רוב הזמן הוא סתם ישמש לצפייה ביוטיוב, מיילים, ואינטרנט סתם... חשוב לי שיהיה אפשר לצפות בחומר בקידוד x265 ללא קרטועים וללא עייפות של המחשב. הייתי רוצה שהוא יאכל בלי מלח הפעלת סרטים של 4K בקידוד x265 ללא בעיה כלל אפילו שכרגע המסך שלי הוא בכלל ברזולוציית FullHD, אבל אם במקרה ארצה להחליף בעתיד למסך של 2K או 4K הייתי רוצה שאוכל לצפות באיכות הגבוהה יותר בלי לשנות כלום במחשב (מלבד החלפת המסך כמובן). (עם המחשב הנוכחי שלי זה פשוט לא מתאפשר. פירוט למטה). מלבד זאת אני לא שחקן רציני ונניח שהגבול העליון מבחינת מה שאני רוצה לשחק בו יהיה המשחק crysis 3 שיצא ב2013 והיה כניראה מפלצת ממה שאני זוכר מבחינת כרטיס מסך שהוא זקוק לו. אז הייתי רוצה שמשחקים ברמה שלו (ומאו…

2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין, אבל לא מחפש להתפרע 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר COD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כרטיס מסך RTX2060 שאין צורך לכלול (היא בשימוש ככרטיס חיצוני עד היום) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הסביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, אני רוצה שהוא יחליף מגירה במעמד מגירות של איק…

3. Started by mik133,

שלום , אני מחפש מחשב לגיימינג עם תקציב 7500 אפשר חריגה קלה של +-250 שח,מעוניין רק במחשב יש לי הכל מסביב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 אפשר חריגה קלה של +-250 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בסגנון PUBG CYBERPUNK2077 ואולי עריכת סרטונים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 500GB SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

4. Started by 188ccc,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח יש אפשרות לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (BG3) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ביתית Win…

5. Started by matansh85,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אפשר לחרוג טיפה בשביל שדרוג משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט עריכת וידאו, בעיקר משחקים- בפרט: Tom Clancy's The Division 2. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך גם מסך כמעט סגור על -Lenovo Legion Y27q-20 27 Inch LED IPS. המסך הוא 2560 על 1440 (2K) המלצות בנושא זה יעזרו מאוד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממוצע, לא רועש ולא שקט אם זה מייקר. …

6. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייח לגיימינג עם תקציב של 8000 ש"ח. השימוש שלו יהיה למשחקים כמו red dead redemption ו - elden ring. אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועות הקרובים. יש לי מפרט ורציתי לדעת עד כמה הוא יתאים ואם יש דברים שאין בהם צורך. Processor - Intel Core i5 13600K 3.5GHz 24MB Cache s1700 - Tray CPU Cooler - Arctic Freezer 135 CPU Cooler Motherboard - ASUS ROG Strix 8660-F Gaming WIFI LGA1700 Intel 8660 DDR5 Memory - Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR5 4800MHZ CL38 VGA Card - ASUS TUF Gaming RTX 3060 Ti…

7. Started by Yuval Rotem,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield, Dota, Call of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - חשוב מאוד להריץ על …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shachmat,

שלום! אשמח להמלצתכם למפרט עבור מחשב גיימינג נייח עבור בן 13.5 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף בסביבות 4000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 5000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ברזולוציית 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך מערכת שלמה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  9. Started by elamsl,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור 5000 ש"ח, אפשר חריגה של בערך 350, גג 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, משחקים "גרפיים" כגון סדרת הBattlefield למיניהם. המחשב גם ישמש לעבודות אופיס, סרטים וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין בעיה עם רעש סביר שלא ישמע כמו טנק מרכבה 6. האם ישנה …

10. Started by Barel123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו: COD Warzone, Hogwarts Legacy, FS2020 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD מסוג: SAMSUNG 870 EVO SATA III SSD 1TB קיים כונן SSD מסוג: SAMSUNG 870 EVO SATA III SSD 250GB קיים 16GB RAM DDR4 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשק…

11. Started by Dani92,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000₪ באילת, אפשר לחרוג עד 500₪ אם זה מהותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Dota2, Diablo2 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD M.2 1TB Samsung 980 pro Heatsink NVMe PCIe 4.0 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, אפשר בלי אורות אם זה יכול לש…

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Counter Strike, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי בכם (דרוש מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייח לגיימינג בלבד (ללא שימושים נוספים). אשמח לחוות דעת לגביי מפרט שהרכבתי לבד וכן למפרטים שלדעתכם מנצלים את התקציב באופן מוצלח יותר. Intel Core I5 10600K Asus TUF GAMING Z490-PLUS LGA1200 Corsair ICUE H115i RGB PRO XT 280mm Asus ROG-STRIX 650W GOLD Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE Samsung 860 EVO Series HyperX FURY Black 2x8GB DDR4 2400MHz תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  14. היי! אשמח לעזרה וחוות דעת בבניית מחשב חדש. אני משתמש במחשב בצורה מגוונת, אבל שלושת השימושים העיקריים שלי בסדר יורד הם גיימינג, תכנות ווירטואליזציה (מעט VMs). המטרה היא לקנות מחשב שיריץ בזמן הקרוב (נגיד חצי שנה עד שנה) משחקים ב-1080p 60hz, ולאחר מכן אשדרג למסך ברזולוציה וקצב רענון גבוהים ול-GPU מתאים (ואולי יתווסף גם VR 🙏). שורה תחתונה - כרגע אני רוצה לקנות מחשב עם GPU זול יותר ובעתיד אשדרג אותו, ולכן חשוב ששאר המפרט יהיה מספיק חזק כדי לתמוך בכרטיס העתידי. ספציפית, חשבתי כרגע על GTX 1660 ובעתיד לשדרג ל-RTX 2070S, אבל פתוח לשמוע חוות דעת בנושא. הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב בסביבות 6500שח מתאפשרת חריגה אם היא שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לטובת תכנות, אבל גם לטובת משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בגדול יש לי זיכרון RAM לא רע וספק כח שאמור להיות בסדר, אבל מעדיף לקבל קודם מפרט מלא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תמיד נחמד שהמחשב שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…

16. הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייח לאחי הקטן, אודה לעזרתכם בבחירת מפרט מתאים שיענה על צרכיו. תודה רבה :) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 - ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל - CSGO, maple story, overwatch, lol 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב …

17. Started by aviKing,

אחרי תקופה נצרך מחשב חדש. תודה רבה לכל מי שעוזר לא ברור מאליו. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 עד 200 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

18. כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש (גיימינג) יש לי 1900 דולר בארנק באמאזון מכרטיסי מתנה, אני רוצה בנוסף לכסף שיש לי באמאזון להשקיע פה בארץ 5000 ש"ח לשאר חלקי החומרה נגיד לקנות כרטיס מסך מאמאזון בעלות 1900 דולר ושאר הדברים פה בארץ ב 5000 ש"ח חשוב לי מאוד לקבל את מלוא הבצועים מסכום הכסף שאני משקיע (אין צורך בציוד היקפי) מסך אשדרג בעתיד לתאימות של המפרט שתציעו אשמח מאוד לעצות ועזרה

• תודה!
      • אהבתי!
    • 1 תגובה
    • 767 צפיות
  19. זה המפרט שחשבתי עליו בנתיים - https://tms.co.il/builds/311260 הספק כוח בכוונה 850w כדאי שבעתיד אוכל לשדרג כרטיס מסך 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-3700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימניג ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בנתיים יש לי כרטיס גרפי gigabyte 980ti מ-2015 מתכוון להשתמש בו בנתיים עד שאקנה כרטיס חדש זה הדגם המדויק - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N98…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by harel1320,

דרישות i3 8gb ram וכרטיס מסך טוב כמו gtx 750 ומעלה חובה מksp

21. Started by LittleNicky,

היי, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, רציתי לדעת בכמה שווה למכור אותו: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray Scythe MUGEN 3 REV B MSI Z77A-G45 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI Fractal Design Core - 3000 Mid Case Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 Crucial 128G SSD Marvell M4 Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 OC LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 3,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - אינטרנט, אופיס, גימינג (קל) - משחקי אסטרטגיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין הגבלה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

23. Started by law89,

אני מאוד מקווה שלא אצטרך להגיע לזה. יש לי מחשב של סדר גודל של שנתיים והוא עושה כרגע בעיות ואיני יודע אם ימצא פתרון (ראו בפורום תמיכה טכנית). אם לא, אז אני רוצה כבר להכין אופציה חליפית ולא להיתקע. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח. עדיפות לפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וכו', קצת דברים שקשורים ללימודים ותכנות בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אלא אם יש אופציה לחבר שני מסכים ואז אולי אשקול לקנות עוד אחד.המסך שלי הוא של samsung S24F350FH 4. האם יש רכיב בסיס…

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (YouTube) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by yanki5599,

ברצוני לקנות מחשב בעיקר לצפייה וגלישה + מסך מומלץ

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.