ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
לאחר הרבה מחשבות ובירורים מצאתי את המפרט הבא: Dell D830 15.4" WXGA (1280 x 800) UltraSharp Wide Aspect Ratio TFT display Intel® Core 2 Duo T7100 (1.8GHz/2MB/800MHz) with Intel GMA X3100 Intel® 965GM or 965PM 2.0GB, 667MHz DDR2 SDRAM Memory (2 x 1024MB) 512MB-4GB6 shared7 DDR 2 667MHz Memory 120GB serial ATA HDD 5400RPM Ports: S-Video, Serial, 1394, VGA, headphone/speaker out, 3 USB, powered USB (D/Bay), RJ11, RJ45, AC power, docking out, RJ-11, RJ-45, AC power High Definition Audio codec. Dual speakers, 8 ohm. Integrated omni-directional microphone Intel GMA X3100 graphics One Type I or Type II PC Card Slot; 54mm Express Card Slot supports both 54mm and 34mm Express C…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב חדש של דל. המחשב עולה אבל לאחר דקה או שנים הוא נתקע ללא כל סיבה ולא מגיב - לא נותן לי להכנס לאינטרנט אקפלורר ואפילו נתקע בתפריט ההתחל. הדרך היחיד היא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש עד שהוא יתקע שוב לאחר דקה. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אך גם זה לא עזר. לפעמים המסך מבהיר את תמונת הרגע גם. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום נתקלתי במחשב נייד של חברת HASEE מדגם LD580 במחיר של מתחת ל-5K. המפרט מאוד גבוה למחיר זה משאר המחשבים כולל ג'יגהבייט. כמובן שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה - שזה יתרון בשבילי. ללא מצלמה מובנית. http://www.hasee.com/en/Product_Index_En.html?product_index=1&productid=1127&prodid=68 חיפשתי בגוגל על החברה, ויש להם אתר והמחשב עם הדגם הזה נמצא בקטגורית ה-High performance laptop שלהם. מישהו התנסה או ראה מחשבים חברה זאת? היבואן נותן 24 חודשי אחריות במעבדה שלו עם שירות משלוחים חינם לכל אורך האחריות וגם ה-6 חודשים סטנדרט אחריות לבטריה. אשמח לעוד מידע ממכם אם אתם יודעים משהו
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Toshiba-G15-AV501-Notebook-Processor-SuperMulti/dp/B00064BW84 שלום- כמהאתם חושבים שכדאי לי לשלם על מחשב כזה משומש במצב טוב וללא אחריות .. חשוב לציין כי זאת הסדרה היוקרתית שך טושיבה תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
המחשב הנייד הוא דגם: Satellite A300-17S TOSHIBA מוכרים אותו במבצע ב-012 145 ל36 תשלומים התחייבות לשנתיים אל תתיחסו להתחייבות שימו לב למחיר שלו והאם זה משתלם ואיך הוא מהבחינה הטכנית הוא טוב הוא שווה? http://012.net/sales.aspx?docID=8563&FolderID=55〈=he&tabn=0
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9054&perur=2&t=1&c=339 במפרש של המחשב הזה כתוב בכונן אופטי : DVD Super Multi מה זה אומר??? זה אם צורב בלי צורב?? מה בכלל אומר הסופר מולטי הזה?? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום . ברשותי מחשב נייד של סמסונג בן שנה בערך , לאחרונה שמתי לב שכשאר אני סוגר את המסך לדוגמא בלילה , בבוקר שאני מעוניין להפעיל את המחשב הוא לא נדלק , רק כאשר אני מחבר את המטען מסתבר שהסוללה התרוקנה לגמרי. חשוב לציין שאני סוגר אותו עם סוללה יחסית מלאה , ובנוסף בעבודה ללא מטען כאשר יש סוללה הוא מחזיק די הרבה זמן ונראה מאוד סביר. בעיה בסוללה ? במחשב ? בהגדרות ? תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד WIND ואני רוצה לדעת האם במצב שהוא לא מחובר לחשמל אך הוא גם לא עובד (לא פועל) האם גם אז הבטריה יורדת?אם כן אז מה עושים בזמן שאני לא ליד המחשב למשך שבוע למשל?האם להשאיר אותו במטען או פשוט להשאיר אותו ככה? תודה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הבטרייה דפוקה? המחשב של חברת ACER, במידה והבטריה דפוקה מאיפה אני קונה חדשה? והאם יש חלופית?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, ראיתי במו עיניי מחשב של IBM שמחזיק 6 שעות סוללה. בדקתי באינטרנט ביקורות ושם אנשים התלוננו כי הסוללה מחזיקה שעתיים בלחץ. ראיתי נייד של טושיבה שמחזיק 4 שעות בכיף עם חיבור לרשת אלחוטית וכו'. בדקתי ביקורות באינטרנט וראיתי ששוב מתלוננים כי הסוללה מחזיקה שעתיים וחצי בלחץ. איך יתכן כי יש מחשבים זהים שמחזיקים קצת וכאלה שמחזיקים יותר (אפילו עם הגדרות סוללה על ביצועים מיטביים - אינטרנט, בהירות מסך מקסימלית וכו'...)?? תודה לעונים.
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר ליצירת מוזיקה - אשמח לקבל מפרט עם כרטיס קול איכותי וכל מה שאתם חושבים שנלווה לזה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בידי הצעה למחשב נייד חדש.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1790 אני חיפשתי מחשב למטרות גלישה בעיקר, אך הוא צריך להתאים גם שאני אוכל לראות בו סרטים ולהפעיל בו משחקים ברמה סבירה(לא מהחזקים משחקים כמו פיפא,אנביאי, מנג'ר וכדומה) התקציב שלי הוא 6 אלף בערך.. אך אם יש הצעה טובה מאוד אוכל להעלות את התקציב.. מה אתם אומרים על ההצעה? המעבד טוב? המחשב עצמו טוב? תודה רבה מאוד לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז לאחר שרכשתי מארז + ספק כח בקניה הקבוצתית שהתקיימה לפני 9 חודשים, והם עדיין אטומים באריזתם ללא שימוש בגלל העובדה שאני עדיין משתמש במחשב נייח (לא נייד) מהעבודה, התחלתי לחשוב שאולי היום כבר אפשר לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים כמו Battle Field 3 (מי יודע, אולי גם 4 שיצא בגרסת האלפא כבר), COD האחרון וכו'. במיוחד לאור העובדה שהליבות הגרפיות HD5000 ו-HD5200 במעבדי האסוול החדשים לא חלשות כלל, בלשון המעטה. בבית המחשב יחובר לתחנת עגינה + מקלדת ועכבר + מסך 22". כך המחשב יתפוס פחות מקום מצד אחד, ללא התפשרות בביצועים מצד שני. מה דעתכם ? האם אכן קיים נייד מספיק חזק כזה?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אז לאחר שרכשתי מארז + ספק כח בקניה הקבוצתית שהתקיימה לפני 9 חודשים , והם עדיין אטומים באריזתם ללא שימוש בגלל העובדה שאני עדיין משתמש במחשב נייח (לא נייד) מהעבודה, התחלתי לחשוב שאולי היום כבר אפשר לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים כמו Battle Field 3 (מי יודע, אולי גם 4 שיצא בגרסת האלפא כבר), COD האחרון וכו'. במיוחד לאור העובדה שהליבות הגרפיות HD5000 ו-HD5200 במעבדי האסוול החדשים לא חלשות כלל, בלשון המעטה. בבית המחשב יחובר לתחנת עגינה + מקלדת ועכבר + מסך 22". כך המחשב יתפוס פחות מקום מצד אחד, ללא התפשרות בביצועים מצד שני. מה דעתכם ? האם אכן קיים נייד מספיק חזק כזה?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי מתחמם בצורה לא הגיונית ואני מניח שיש בו הרבה אבק ובעיקר המאוורר לא ממש עושה את העבודה, איך אפשר לנקות את המאורר בצורה הכי פשוטה? או שכדאי לי לתת למישהו שיעשה את הניקוי? המחשב הוא Asus K43S. ומה אתם אומרים על משטח קירור? האם זה יכול להוות תחליף או שבכל מקרה צריך להחליף/לנקות מאוורר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד Vaio בעל מפרט חזק מאוד שניקנה בארה"ב. שהמסך שלו נפגע בהמך טיסה (על ידי כנראה). האחריות לא מכסה נזק כזה. עלות התיקון המשעורת בארה"ב היא 700 $ לערך. המחשב הוא בן 5 חודשים. הדגם לא נמכר בארץ. יש לי שתי שאלות. 1. המלצה למעבדה אמינה בארץ לתיקון ניידים. 2. זאת שאלה קצת סובייקטיבית אז סליחה מראש. אני שוקל למכור אותו (כמובן בקיזוז עלות התיקון) במחיר שיכסה לי לפחות חלק. מחשב עם מפרט כזה שאני אפרט בסוף עולה כאן לדעתי קרוב ל9000 ש"ח. אני רוצה לשמוע את דעתכם אם זה ריאלי או כדאי. להלן המיפרט: דגם המחשב הוא: VPCF11, Core i7 Q720 1.6Ghz, 64 bit 4 GB RAM 1333 Mhz 500 GB HD 7200 rpm 16.4" LCD nVidia GeForce 330M with 1 GB dedicated memory. HD 6 cell battery, bluray אם למכור א…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים המחשב השולחני שלי החליט שחם לו מדי והוא הפסיק להידלק. לפני כן הטמפרטורה של המעבד היו על כ55-65-70 מעלות צלזיוס. בכיין. בכל השנה האחרונה, הוא סבל מתקיפת ארטיפקטים כך שלא יכולתי לשחק כמעט בשום משחק, ללא באגים מוזרים ומכוערים. (אגב, אם כבר, מה יכולה להיות הסיבה למוות בטרם עת?) אז הוחלט לקנות מחשב נייד חדש, ובדרך כלל יש תקציב מוגדר, אבל אני לא ממש יודע ומבין במחירים אז אין לי מה להגיד בנושא, אבל כמובן, כמה שפחות, יותר טוב. השימושים שלי במחשב הם בעיקר: אינטרנט והורדות סרטים פוטושופ קליל פה ושם ואולי מדי פעם כשמאוד משעמם, לשחק קצת במשחקים שאני לא יודע אם מהווים קושי כלשהו למחשבים של היום (משהו סטייל BATTLEFIELD2, אולי COD4- לא דברים כבדים …
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי. אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את הבעיה. לפני 3 חודשים בערך המחשב נייד שלי שבק חיים,לקחתי אותו לפני שבוע למעבדת מחשבים,חזרו אליי היום ואמרו לי שכנראה נשפכה עליו שתייה,לא באמת זכור לי משהו כזה,יכול להיות שאחיינית שלי שפכה משהו ואני הייתי בבסיס ככה שאף אחד לא יכול לאמת את זה. הממחשב עצמו נדלק,עובר את שלב הפוסט,ונתקע מייד אחרי שהווינדוס טוען את עצמו. ניסיתי עם דיסקים קשיחים אחרים גם אני מקבל את אותה תוצאה. ניסיתי כמה מערכות הפעלה,אותו דבר. הטכנאי שמה דיבר איתי על קרוזיה,ככל הנראה הלך שמה משהו. הוא הציע לי לשלוח אותו לניקוי יבש משהו כזה אני לא ממש זוכר,דעתכם בנושא? מדובר על נייד בן 4 שנים בערך שהיה לא רע בכלל,מה דעתכם על הפתרון שהוא מציע? שילמתי לו כבר 100 שקל על בדיקה,ו…
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לפני שבועיים שלחתי מחשב נייד לתיקון בחנות מחשבים.. בעיה ידועה, מחשב לא נדלק.. קיבלתי אותו היום.. לאחר שנאמר לי מה התקלה והציעו לתקן תמורת 700 שקל.. לא שווה בכלל.. אז אמרתי לא. קיצר היום קיבלתי אותו עם תופעה שונה לגמריי.. אחרי שפרקתי אותו לגורמים גילית שחצי מהדברים בפנים בכלל לא שלי. מסך, מקלדת, כרטיס זכרון של 128 שהוחלף ב-64, כרטיס רשת (Mini PCI) ולוח אם שרוף. זה פשוט העלה לי את הסעיף.. חטפתי עצבים.. מחר אני אלך לחנות להתלונן, אבל מה עוד אפשר לעשות אם הם לא יהיו מוכנים להקשיב לי? יש מקום שאפר להתלונן? יש מישהו שמטפל בדברים כאלו?! אודה על תגובה מהירה..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד טוב לצורך לימודים/משחקים/מערכות וירטואליות במקביל/תוכנות כבדות. מחשב קל אם אפשר 15.3 אינץ' אם יש גם קורא טביעת אצבע אז מעולה. אשמח לעזרה בבחירה,בינתיים ראיתי כל מיני דגמי Dell Asus ולנובו שיכולים להתאים אבל אני לא רוצה להתחרט על הבחירה ולהשקיע באזור ה6 עד 7 אלף למטרה הזו. תודה לעונים במהרה וחג שמח!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, מאד מקווה אם תוכלו לעזור לי. אני מתכוון לייבא מחשב נייד מארה"ב, מישהו מביא לי את זה. אם תוכלו לעיין במפרט ותגידו מה דעתכם . מפרט המחשב: Lenovo/IBM thinkpad T61. 14.1" cpu: T9300 (2.5GHz,800MHz,6mb). memory: 2 GB , 667 MHz ,1 Dim. HD: 160 GB , 7200 RPM. Graphics: NVIDIA Quadro NVS 140M (128MB). Intel Turbo Memory 1GB. price: 1400$ המחיר כולל מערכת הפעלה כמובן, ויסטה (?!!) ושדרוג אחריות ל3 שנים. האחריות בכלל תופסת כאן בארץ? השימושים הם בעיקר שימושי יום יום בנוסף לעבודה עם מטלב, מעט משחקים. מה אתם חושבים? הצעות, שיפורים, וגם נזיפות מתקבלות בשמחה רבה. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב אולטרה נייד כזה לאחי הקטן שזקוק לו לבית הספר. ממה שהסתכלתי המפרטים שלהם על הפנים, אז אני מחפש משהו עם 2 ג'יגה ראם (לא ייאמן שמתקינים על מחשבים כאלה ווינדוס 7, ועוד עם ג'יגה ראם יחיד) שיצליח להריץ וורד באופן סביר ממש (כי תקיעות ואיטיות של המחשב כשהוא צריך לשמש לסיכום שיעור לא באות בחשבון). עד כה בלטו לעיניי הX140 של LG וה1005P של ASUS, מישהו התנסה עם מישהו מהם? האם יש מישהו מהמחשבים האלה שיתאים למשימה או שמא צריך להשקיע הרבה יותר במחשב שאינו מבוסס ATOM? תודה מראש לעוזרים, יונתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב נייד בבלאק פריידי מksp lenovo ideapad 5 ורציתי לשאול האם אפשר לשדרג לו את הזיכרון ראם ואיך המחשב הזה בכללי.. ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **
-
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לייעץ לי על דגם או מפרט ממולץ למחשב נייד "15 שיתמוך בתוכנות SKETCHUP, AUTOCAD, REVIT, PHOTOSHOP. הסכום שלי הוא בסביבות 5000 ש"ח. נתקלתי בשני דגמים העומדים בתקציב והייתי רוצה לדעת אם הם כיוון טוב ואם לא אז מה כן מומלץ במקום: 1. Asus Vivobook X556UQ-DM842T- http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=10105 2. Lenovo Yoga 720 15 80X7007YIV- http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=10004 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפי…
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לאחר דיונים ארוכים בפורום קניתי דל לטיטוד 6400 (ותודה על העצות הטובות) מאחר שעד כה עבדתי עם מחשב נייח רציתי לבקש כמה טיפים לגבי תחזוק נכון של הנייד את המחשב הנייח שלי הייתי פותחת מהבוקר ומשאירה דולק עד שהייתי מסיימת לעבוד (השעות הקטנות של הלילה) האם ניתן לעשות גם כן עם מחשב נייד ? רוב העבודה שלי מתנהלת מול המחשב, אם כי לא ברציפות. האם להדליק ולכבות ? בכלל, כל עצה לגבי התנהלות נכונה עם מחשב נייד תסייע תודה וחג עצמאות שמח עינת
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-