עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asihiz,

אני יוודע שזה לא פורום לניידים אבל אשמח אם תעזרו לי... אני סטודנט לארכיטקטורה ועובד עם פוטושופ אוטוקאד מקס וויז.אני צריך מחשב נייד וצריך המלצה מה מספיק לדרישותי,איזה מעבד,כרטיס מסך,לוח אם וזכרון,ומה מחירו?באיזה מחיר אני יכול לקנות כזה משומש והאם כדאי לי?בהמון תודה....

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  2. Started by furyanaor,

לצערי לא רכשתי את המחשב עם מספיק מחשבה וכנראה שהמעבד הזה חלש מיידי לשימושים שלי.. סביר שאאלץ לשדרג לi7 ועל כן ארצה למכור את ה i5 הנוכחי. הוא בןקצת יותר מחצי שנה נקנה באייבורי יחד עם המחשב, כמה אוכל לקבל עליו?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Googleness,

אני לא עונה על השאלון כי אני בכלל לא בטוח שאני צריך מפרט. אני רוצה להתייעץ בצורה תיאורטית לגבי מה שיהיה הכי כדאי להשתמש במקרה בו נתקלתי. ניגש אליי לקוח אשר יש לו אולם גדול עם מקרן (מחובר בHDMI) ומערכת רמקולים היקפית (שמתחברת באמצעות כבל 3.5mm יחיד לחיבור האוזניות\רמקול במחשב). הדבר היחיד שהוא צריך ועושה זה להתחבר למערכות הללו ולתת למי שנמצא במקום להאזין למוזיקה באמצעות אתר YouTube. עד היום הוא עשה שימוש ב Laptop פרימיטיבי עם vista ועוד Laptop כלשהו עם Windows 7 (המכישר עם ה7 יגיע אליי ביום שני לריענון \ המחשב עם הויסטה עבר כבר ריענון). מפה לשם מסתבר שבדרך מאצלי אל הלקוח התפגרה הסוללה של הביוס למחשב של הויסטה וכל כיבוי מצריך …

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. [TABLE=width: 793] [TR] [TD]ASUS HASWELL MAXIMUS VI GENE//LGA 1150 Z87 –C//LGA 1150 [/TD] [TD]לוח אם [/TD] [/TR] [TR] [TD]INTEL CORE HASWEWLL I7-4770K 8M LGA1150 box Haswell 4 gen [/TD] [TD]מעבד [/TD] [/TR] [TR] [TD]Kingston 3x4gb ddr3 1600mhz [TABLE=width: 98%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD]זיכרון פנימי [/TD] [/TR] [TR] [TD]gb 7200RPM SATA 6gb 3tb [TABLE=width: 98%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD]H.D [/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus GFORCE GTX 770 DC20C 2G-D5 2GB DIRECT CUII [/TD] [TD]כרטיס מסך [/TD] [/TR] [TR] [TD]GHZ 10/100/1000 [/TD] [TD]כרטיס רשת [/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel® High Definition Audio [/TD] [TD…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום, אני מחפש נייד בשבילי (סטודנט למדמ"ח בבן גוריון (יש שמועה שאומרת שהאוני' מספקת מ"ה בחינם אבל צריך לבדוק את זה עוד..)). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקרון זה יהיה לצורכי למידה (אופיס), אינטרנט ומדיי פעם סרטים. * גודל המסך? 13.3-14 עם דגש ל14 אבל פתוח לשמוע הצעות * משקל רצוי?עדיף פחות מ2 אבל אשקול זאת אם זה יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כדי להקרין סרטים על הTV * בלוטות? לא חיוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by aga123,

שלום לכולם,אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייד שלי בכרטיס מסך חדש,הדגם של המחשב הוא: Lenovo g550 מודל: 2958 מפרט: Lenovo G550 - 29582DU מעבד: Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 ( 2GHz 800MHz 1MB ) מערכת הפעלה: Genuine Windows Vista Home Premium כרטיס מסך: intel Integrated Graphics X4500 זיכרון: 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz מסך: 15.6 " WXGA LED Backlight TFT 1366x768 עכבר מגע: Pointing device דיסק קשיח: 250GB 5400 כונן: DVD Recordable (Dual Layer) סוללה: 6 Cell Lithium-Ion תקשורת אלחוטית: Broadcom 11b/g Wi-Fi wireless אני מבין שאצטרך להחליף את הציפ',משהו כזה... אה כן עוד שאלה,למה בכל סרטוני הYOUTUBE לG550 יש בצד ימין 3 מנורות ואצלי אין? גם בספר ההור…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  7. מוצרים סה"כ TRANSCEND 512MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY 1.44 INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache ABIT IT7 MAX WinFast A250 Ultra TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4600 128Mb אז אני צריך ספק ומארז ולדעת אם כדי לשפר משהו עריכה: אני לא מבין כלום בכרטיסי קול ורמקולים אז מישהו גם מוכן לתת לי הצאה אליהם באיזה 1000 לשניהם אפשר קצת יותר אפילו

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by sky1sky10,

שלום לכם, מבקש מפרט למחשב עד סכום כולל של 3500 שח (ללא ציוד היקפי) אבל כולל הרכבה שירות RSM VIP. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? => 3500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? => לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? => נא לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב ? => משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב => משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב => מסך 23 אינטש FULL HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? => ללא ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? => 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? => קל. 7. האם האם יש צורך לכלול הרכב…

9. שלום לכל חברי הפורום מעוניין ליקנות מחשב חדש בתקציב כולל של עד 14k כולל ציוד הקפי וכולל מסך "24 אני פריק של מישחקים אז חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ את כל המישחקים ברמה הטובה ביותר לפחות בשנה הקרובה(עדיף יותר אבל מי יודע) אני מעוניין לעשות למחשב oc טוב אז הרכיבים צריכים ליהיות בהתאם ,שקט פחות חשוב לי אבל גם שלא יהיה רועש יותר מידי המחשב מיועד בעיקר למישחקים ועבודה עם תוכנות לעריכת סרטים הרכבתי מחשב ואני מעוניין בחוות דעתכם אליו עם אפשר להוזיל את המחיר אני ישמח לישמוע אבל שוב פעם לא על חשבון הביצועים בתודה מראש לכל העונים מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1825 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤749 כמות:1 http://www.skypc…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. מעבד כפול ליבה ומעלה, AMD או אינטל. כמה שיותר זיכרון, מינימום 8 ג'יגה דיסק קשיח ssd מינימום 80 ג'יגה כרטיס מסך מובנה ללא התקנה וללא מערכת הפעלה רמת רעש לא משנה, אבל חשוב שלא יקרוס אחרי דקה של עבודה מאומצת כמו הנייד שלי. יש לי מסך בעל חיבורי DVI וVGA לא ניתן לחרוג מהתקציב ועדיף להשתמש בכולו עדיפות לרכישה באיבורי, פלונטר וזיגזג

11. Started by מירב2010,

שלום, יש לי בעיה בחלק מהמקשים במקלדת שמקלידים מספרים במקום אותיות למשל ו מקליד לי מספר 4 האות ח מספר 1אני נאלצת להשתמש בלוח מקשים על המסך.... אודה לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by MiGHTyDuCK,

שלום רב אני מחפש להרכיב HTPC שקט שיריץ FULL HD ו FULL 3D בעזרת מקרן למסך בגודל של בערך 120" אשמח לקבל עזרה . מה התקציב המקסימאלי? 2500- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד להיות מחשב מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , אולי מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי4. האם יש רכיב שאין…

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אני מפתח תוכנה שצורכת הרבה עיבוד, בעיקר מאות דפדפני כרום פתוחים במקביל ורצים. למיטב הבנתי הצריכה היא של CPU ולא GPU, בכל מקרה יש לי כבר 1660TI שאני רוצה לחבר ליתר ביטחון. אז אני צריך מחשב (אם אפשר כזה שאפשר להכניס לו יותר ממעבד אחד זה מעולה - סגנון שרת). זכרונות - 32 GB יספיקו (2 סטיקים) - לדעתי מNEWEGG המחיר הוא חצי מבארץ. ירוץ וינדוס 10. איזה מעבד \ לוח אם יכול להתאים ? חשבתי ללכת על דגמי הX של אינטל ? אני מניח ש32 ליבות (16*2) זה המינימום. תקציב 5000 - 9000

14. Started by rija,

חברים שלום. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דרייבר למודם 3G לנייד, ניסיתי להכנס לאתר של LG אבל הוא מבקש ממני Model Name/Number, ניסיתי לרשום כל מ'ס אפשרי אבל ללא הצלחה תודה. שנה אזרחית חדשה ומוצלחת. יבגני.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7000, אפשר לחרוג לכיוון 7500 אם זה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עיבוד וידאו (כל תוכנות Adobe למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך, מתוקצב בנפרד. אשמח למשהו חסכוני במידה וזה אפשרי, נגיד עד 1000-1200 ש"ח? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב אבל שלא יהיה רועש מדיי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שת…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אני הולך להתחיל ללמוד הנדסה בקרוב, אז אני צריך המלצה למחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות שרטוט וגם שיהיה לי כמחשב יום יומי למשחקים וסרטים. אני הולך לקנות את המחשב בארה"ב ואני מוכן להשקיע בערך 1300$ אבל גם גמיש ב- +-100$ץ * מטרות המחשב? תוכנות סרטוט (Autocad, Solidworks), סרטים HD, עבודות משרדיות וגם משחקים FPS כבדים (CRYSIS, COD, FARCRY) * גודל המסך? 15 אינץ, רזלוציה FHD * משקל רצוי? לא קריטי אבל שלא יהיה גם ממש כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3, קורא כרטיסים * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750GB 7200 או קצת פחות עם שילוב של SDD * כונן CD/DVD? כדאי שיהיה צורב…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום, מחפש מחשב נייח לצרכים הנ"ל. יש אפשרות לקניית חלק מהרכיבים באמזון USA (משפחה עתידה להגיע בקרוב) - רצוי את הרכיבים הקלים ואלה שיביאו לחסכון המשתלם ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי - חריגה מקסימום 200-300 שקל (במידה ושווה את זה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, בניית אפליקציות והזרמת וידאו 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוצה שהמחשב יעמוד בשימוש עתידי של בניית אפליקציות. שימוש בסביבות עבודה של Jet…

18. Started by sagi fridman,

תודה מראש על העזרה. הסקר לא עובד, לא ברור לי למה, אז אכתוב מה שחשוב לי. כיום יש לי דל VOSTRO 4570, והוא נשבר לי פיזית בשני מקומות. פרט לכך אני מאוד מרוצה ממנו (גם מהשירות של דל, שנדרשתי לו לפני שנתיים), כך שכיוון הזה אני מכוון. בקיצור. משקל - פחות מ 1.8. כל יום עלי ברכבת. מעבד - איכותי וחזק, פחות מבין בזה ואני לא מתכנת או גיימר. הארד דיסק - SSD חובה. רצוי 500, כנראה שגם 256 יעשה את העבודה. מסך - 14 רצוי. אידיאלי. רצוי מסך מגע, זה נחמד ומשמש אותי מידי פעם. חשוב מאוד שיהיה חזק יחסית פיזית (הווסטרו נשבר לי), שהסוללה תחזיק את ה 6 שעות (בתאוריה, בפועל זה 4.5). תקציב - כ 5000 שח. זה לא יכול להיות אסוס, השירות שלהם לא מתקבל ע…

19. היי! קודם אציין שאני שואלת את השאלות לאחר מחקר ארוך מאוד, ולאחר שאיני מסוגלת להגיע להחלטה. ראשית, שאלת השאלות - האם עכשיו זה זמן טוב? לקנות מחשב? במיוחד לאור חדירת ה USB 3.0 המתקרבת? הצורך שלי במחשב נייד חדש דחוף, אך ניתן לדחות אותו עד דצמבר-ינואר, אם הרכישה תבטיח לגיטימיות גם בעוד 4 שנים. צרכיי ע"פ סדר חשיבות: 1. סרטים וסדרות (אופטמאלי כמובן מחשב שיאפשר צפיה ב1080P) - ראשון בחשיבותו על פני המגבלות המצויינות מטה. 2. אינטרנט ואופיס. 3. מעט גיימינג. מגבלות: 1. רצון לניידות - לא יותר מ2.5 קילו (אותרו כמה בקילו וחצי אשר גירו לבצע את הרכישה מייד ) - ניתן לוותר על כונן אופטי. 2. עם זאת, אמור להחליף את הפנטיום 4 השולחני, אשר יימסר לצדקה ). משמע, תחנת עגינה תהיה יתרון,…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by d0s,

אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, הסתכלתי כאן באתר וראיתי מפרט שתואם את התקציב שלי : http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/21 יש לי עבר טוב עם KSP אז רציתי לראות את המפרטים שהם מציעים וקיבלתי מפרט יחסית דומה : http://ksp.co.il/?uin=15890 רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם על ההבדל בין המפרטים, האם המחיר שמוצע ב KSP עבור המפרט הוא הוגן או שלבדוק עוד אופציות ? תודה !

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אז הרבה זמן אני משנה את המפרט הזה במטרה לחסוך ולקבל מקסימום ביצועים למה שאני משלם. אז הזכרונות מהירים , המעבד סביר , הכרטיס מסך אחלה לגמרי , אני לא בטוח לגבי המארז והספק תאמת ... תנו דעה בונה , מה לשנות , מה כדאי , איך ולמה. תודה מראש D: כמובן שהמפרט ישמש לגיימינג כבד [GTA IV AC2 CRYSIS וכו'] ולצפייה בתכני HD רמת השקט לא הכי חשובה לי . ואני לא מתכוון לבצע OC מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪844 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA790XT-USB3 ₪646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~950713~10~0.htm כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרו…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אני מתנצל שאני פותח פה כמה דיונים אפשר מבחינתי למחוק את הקודם, הגעתי למסקנה מבחינת תקציב כמה אני מוכן להשקיע. אני אכתוב בקצרה מה אני מחפש - מחשב לגיימינג לאו דווקא "כבד" אלא שיוכל להריץ את משחקי אסטרטגיה של Blizzard לדוג' בצורה מקסימלית ועוד כל מיני משחקים שייצאו בטווח של השנתיים שלוש הקרובות. אני לא גיימר כבד אבל אני מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים בכרטיס מסך על מנת להיות בטוח שהביצועים שלו יספיקו למס' שנים הקרובות בצורה מעולה. כרגע יש לי Radeon HD 6750 שמריץ הכל בצורה מצויינת אבל אני מעדיף (במחשב החדש) לקנות משהו טוב בכמה רמות לפחות. בכל מקרה הנה הדרישות למפרט שהגעתי אליו כרגע, בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה להריץ כבר את העניין הזה ולא לעשות מזה שופינג כמו בחורה 1. …

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by nivabotbol,

שלום לכל הגולשים! _________ *עריכה* המפרט המעודכן עבר לעמוד 3, לינק: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159015.new#new אוקי הגעתי למפרטים הסופיים שלי בעמוד האחרון של הנושא. מה אתם אומרים עליהם? ויש שם בסוף בחירה בין אופטרון 148 ל3500.....על מה אתם יכולים להמליץ לי? תודה , ניב

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. אני צריך מחשב לצורך עבודה עם תוכנות כגון: Maya, Premiere, After Effects... אפשר בבקשה מפרט טוב? תודה

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. היי חברים. הייתי פעיל פה לפני זמן רב והייתי חלק מהממליצים פה, אבל מאז עברו הרבה מים וכיום אין לי מושג מה כדאי לקנות, איזו חומרה, מאיפה, מה מי מו.... אז ככה, מעוניין במחשב נייד לצורכי תיכנות, עבודה משרדית, ואני גם סוחר בבורסה, שזה אומר שאני עובד עם הרבה תוכנות פתוחות (גרפים, דפדפן, אקסל וכו'), ומחבר שני מסכים גדולים בו זמנית. תקציב בערך 2700, אפשרית חריגה קטנה אולי של 300ש"ח אם כדאי. אני הולך להתקין עליו דואל בוט של וינדוס + אובונטו. דיסק קשיח נראה לי מינימום 512, כי 256 זה קטן מדי. במיוחד לדואל בוט. אבל הייתי שמח שיהיה SSD, מקווה שייכנס בתקציב. גודל מסך נראה לי 14-15. משקל לא כל כך חשוב האמת. חיבורים סטנדרטיים כמובן HDMI, DP, USB. כר…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים