ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אבל קורא כבר המון זמן ואני זקוק לעצה אני צלם במקצוע ומשתמש במחשב נייח עם המפרט הנ"ל: Intel Core2Duo E6850 3.00 L2 Cache 4MB MainBoard MSI MS-7346 4GB Memory OCZ 2P8001G DDR2 800 Nvidia GeForce 8800 GTS 320MB DDR3' 533Mhz\1.24GHz\2X837MHz\PCIe 1.00x16 והמון הארד דיסקים מכיוון שאני מוריד 500 ג'יגה בחודשיים על תמונות. עכשיו הבעיה שלי היא שלשימוש פוטושופ רגיל המחשב סביר אבל לא טס.. עריכה של קבצים בגודל 10MB כרגע ואמור לקפוץ עד 150MB בחודשים הקרובים. בנוסף אני משתמש במסך 24.1 אינצ' מדגם EIZO ColorEdge CG241W שעלה המווווווון אבל המוווון כסף... והבנתי שאני צריך כרטיס מסך מאווד חזק בשביל להריץ עליו גם משחקים באיכות גבוהה... (היחידים שבשימוש אצלי כרגע הם …
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. כרגע אני עובד על מחשב 15.4' , 4GB זיכרון, מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים. מכיוון שאני צריך יותר ניידות אני מחפש להחליף אותו במחשב 13', בתקציב סביר של עד 5K עם ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע. מאוד חשוב לי איכות המסך כי אני עובד הרבה בפוטושופ, גם סוללה שלא תהיה קצרה מדי אם כי פחות עקרוני. ללא צורב. חשבתי על DELL VOSTRO V13, עם 4GB זיכרון. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14742 תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים. המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בעקבות תקלה במחשב הראשון עומדת לרשותי האפשרות לקבל מחשב חדש, אלה הדגמים המוצעים עבורי: 1. http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=893553 2. http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=887438 אשמח לדעת מהם עדיף באופן כללי (יש ביניהם פער גדול מאוד במחיר שלא כל כך ברור לי) בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגם השני ששמתי כאן לבין הדגם הקודם שהיה לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879030
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב חברים, אני מאוד רוצה לעזור לחבר שלי לשדרג את המחשב שלו ויש לו מגבלה כספית של 1400 +/- (עד 1500 אם צריך לא יותר!!). כרגע יש לו מחשב פנטיום 3 500MHZ. אני לא יודע איזה לוח אם יש לו, אבל בכל מקרה בגלל התקציב הנמוך ייעצתי לו להחליף לAMD. אני רוצה לשאול אתכם איך לבדוק אם המארז יתאים ללוח אם שהוא יקנה? זה המפרט של השדרוג: (בכל הרכיבים שלא כלולים במפרט הוא ישתמש בקיימים שיש לו) : Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) [AMD/DDR] AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU 0.13 micron - Thoroughbred Core Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory 333 Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 6ns, 2.5-2.8V, 6 Layer PCB, bulk pkg …
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה לרכוש 1) GA-B85M-HD3 2) מעבד I5 4440 3) זיכרון 4 גיגה * יש לי דיסק קשיח ומארז כמו כן יש לי ספק MICROATX בעל הספק מאוד נמוך, ניראה לי שצריך לשדרג אותו אשמח לדעת כמה וואט המחשב I5 שהרכבתי צורך. כמו כך אני רוצה לשדרג את ה ATI HD4650 שיש לי. אני רוצה כרטיס שתומך בתלת מימד ברזולוציה 4K (יש לי מסך מתאים) תקציב 250-250 ש"ח לכ.מסך אשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי ? כמה וואט ספק אני צריך ? והמלצה לכרטיס מסך שמתאים לדרישות שלי תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין מחשב למשחקים ולפיתוח משחקים. הרכבתי מחשב ב-TMS על פי מפרט שראיתי באתר # 109541 מקסימום גיימינג במחיר הוגן – Core i5 + RX 470 (יצא יותר יקר מ-3680 עקב מארז כולל פילטרים, כרטיס מסך יותר יקר וזיכרון 16 במקום 8). מצ"ב תשובות לשאלות והמפרט שהרכבתי. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך עד כ-3500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות (פיתוח משחקים ב-UNITY). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מחשב נייד מחו"ל, ואני מעוניין לחרוט אותיות בעברית על המקלדת. כמובן שאני מחפש מקום איכותי, שיעשה את העבודה כמו שצריך באזור ראשון לציון. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לי מחשב נייד חדש. (אני לא מחובבי Mac). אני מחפשת מחשב שבגדול יהיה מתאים לעריכה של תוכנות גרפיקה וצילום במטרה שהתמונות יהיו כמה שיותר דומות לתמונות שיצאו בדפוס. (אני מכירה רק מוצרים לכיול מסך, אבל לא יודעת אם יש מסך מתאים גם מבלי הצורך בחומרה לכיול). רוב העבודה עליו, כמו שציינתי היא עבודת לייטרום, פוטושופ, ואילוסטרייטור. חשוב לי גם שיהיה הרבה מקום לשמירת העבודות. חשוב לי מאוד שיהיה לו num pad, כי כרגע הלפטופ שלי בלי וזה בלתי נסבל. אני אולי אריץ עליו כמה משחקים, אבל לא משהו כבד אז זה פחות עקרוני. חשוב לי שמערכת ההפעלה לא תהיה win8 אבל את זה אני מאמינה שכבר ניתן לבקש ממי שקונים. אהה כן ושהסוללה שלו יחסית תהיה עמידה לכמה שעות, כי שלי לא סוחב יותר…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בקשה רגילה כי כולם קונים מקיאספי פלונטר וכו' אבל אח שלי גר בחול ואני רוצה לקנות לו מתנה המחשבים באמזון לפי מה שראיתי באים מוכנים קומפלנט, יותר זול לקנות אותם ככה? או עדיף חלק חלק בנפרד? יש איזהו דיל טוב שמשתלם? יש שם המון דגמים וסוגים שקצת הלכתי לאיבוד, הוא לא צריך משהו מטורף, מחשב נורמאלי שיריץ את כל המשחקים החדשים, עדיף עם כונן SSD דרישות: 1. מחשב גיימינג שמריץ משחקים הכי חדשים שיש 2.עדיף חלקים של אינבדיה (נכבתי כמה פעמים עם AMD) 3 צריךתקציב: 800-900 דולר , חריגה ל1000 אם ממש שווה ומשתלם 4אין צורך במסך, מקלדת ועכבר צריך אבל ראיתי שרוב המחשבים באים עם מקלדת ועכבר בתוך הדיל עצמו לפי אמזון זה ככה: https://www.ama…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, ניגון סרטי 4K, גלישה באינטרנט (אני נוהג לפתוח 30 חלונות במקביל בכרום). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב ווינדוס מותקן 8. האם ישנה העד…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לומד כרגע הנדסה וצריך לקנות מחשב, יש לי כרגע מחשב נייחד שכבר בקושי זז וחשבתי להתחדש במחשב חדש. בעיקרון אין סיבה כל כך לקחת את המחשב ללימודים ובגלל זה אני מתלבט. מחשב נייד חוסך במקום בחדר ואילו מחשב נייח הרבה יותר נוח עם המסך הגדול. אני יודע שאפשר לחבר מחשב נייד למסך חיצוני אבל אני לא מעוניין בזה. אני מכיר מספיק אנשים שקונים מחשבים ניידים גם אם הם אינם מתניידים איתו. אבל מהניסיון האישי שלי אני חושב שיותר נוח לעבוד על נייח, מה גם שאף פעם לא היהי לי מחשב נייד. מה הייתם ממליצים לי לקחת, מחשב נייד עם מסך 15 או לקנות מחשב נייח שיחובר למסך 22 אינץ'? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 667Mhz עם 128 זכרון, דיסק קשיח של 15 גיגה וכרטיס מסך Nvidia Riva TNT2 Model 64 32MB החלטתי לשפר טיפה את ביצועי המחשב והחלטתי: א. לקנות דיסק קשיח 60GB 7200RPM (מהירות הדיסק הקשיח והקיבולת שלו זה דבר שמאוד הפריע לי) ב. להוסיף עוד 128 זכרון (היה לי מחסור חמור בזכרון) לא החלטתי לשדרג מעבד כי זה יגרור גם שידרוג של לוח האם ואין לי תקציב לזה. יש לי כמה שאלות: א. איך ניתן לשפר את ביצועי המחשב בלי לקנות חלקים יקרים (ע"י Overclocking או שיטות דומות) ואם יש שיטה איפה אפשר למצוא מדריך שיסביר לי בדיוק איך לעשות את זה? ב. איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על המחשב (Windows 2000 / XP), אני לא משחק הרבה אחד מהירות מאוד חשובה לי, מה לדעתכם יעבוד יותר מהר בהתחשב במפרט …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ולמען הסר הספק, הסוללה צריכה להיות בתוך הלאפטופ : יש לי Dell Inspiron N3010 לא מצאתי שום תוכנה באתר שלהם שתעשה את זה יש לי על מקש F3 ציור של בטריה, הייתי בטוח שזה זה אבל גם לא. איך אפשר לעשות את זה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף לדעתכם ? ולמה ? והאם הייתם משנים משהו בתקציב המדובר ? 1 מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤812 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤810 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤691 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤399 סט מקלדת ועכבר: BTC 5213 MULTIMEDIA KEYBOARD + OPTICAL MOUSE - HEBREW ¤84 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤254 מחיר סופי (כולל הרכבה): = 3624 או המפרט הבא ? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤812 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV…
-
- 42 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש מפרט למחשב עד סכום כולל של 3500 שח (ללא ציוד היקפי) אבל כולל הרכבה שירות RSM VIP. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? => 3500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? => לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? => נא לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב ? => משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב => משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב => מסך 23 אינטש FULL HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? => ללא ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? => 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? => קל. 7. האם האם יש צורך לכלול הרכב…
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי הומלץ לי כאן בעבר על המחשב שעכשיו רץ פה חזק בפורום מוואלה שופס : N56KJ עכשיו אני מתלבט אם לקנות אחד כזה או אולטרה בוק שיהיה קליל לקחת איתי ללימודים וזאת השאלה הפעם: [h=1]* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים לא כבדים..FIFA אולי וכאלה,תכנות בC++ ועוד תוכנות נוספות בעתיד, צפיה בסרטים, * גודל המסך?- לדעתי 14 או 15 מתאים מה שתמליצו בהתאם לתמורה למחיר, האם חשוב מסך מבריק או מאט?- לדעתי עדיף מאט בשמש נגיד.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- כמה שיותר גבוה ואיכותי אז יותר טוב * דרישות מי…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד ששימושו העיקרי יהיה עיצוב גראפי (פוטושופ בעיקר), ומידי פעם גם עריכת וידאו (adobe primer). עוד שימוש נוסף הוא בניית אתרים בפלטפורמפט וורדפרס. כרגע לפניי עומדות שתי אופציות: Asus ZenBook Pro UX501 או Macbook pro. ממה שקראתי כאן בפורום הרוב ממליצים להימנע מקניית מאק לשימושים של עיצוב גרפי. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם, אני פתוח להצעות. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כמה שיותר קל, תומך HD,אין תוכנות ספציפיות, תקציב של עד חמש וחצי אלף שקל.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA 2015), צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה , שימוש במספר תוכנות במקביל או מספר חלונות במקביל כגון : תוכנות מסחר בשוק ההון ובמקביל חלונות גרפי מסחר ( מסחר בשוק הון ) . * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי IPS . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? 2.5 קילו עדיפות למשקל קל יותר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ככל שהיו יותר יציאות אני א…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1486 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 604 1 מארזים ANTEC P180 Aluminium Black ¤ 913 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1576 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 180 1 מסכים ViewSonic 19" LCD vp930 ¤ 1660 1 מערכת הפעלה vista WINDOWS VISTA HOME BASIC DVD…
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי שבוע טוב , איך הסדרה הזו של דל? לעומת INSPIRON 5000 תודה
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קודם כל, אני אמנם קורא בפורומים של HWzone כבר די הרבה זמן אבל לא יודע למה לא נרשמתי מעולם.. מוזר, בכל אופן, זה הנושא הראשון שלי וחשבתי שזה המקום להעלות אותו. יש לי מחשב נייד של HP בן שנה ושלושה חודשים (DV6327ea) שלאחרונה קיבל שפעת. מדי פעם המסך מהבהב ונהייה כהה מאוד או פשוט מהבהב וקשה לצפייה, רק כשמזיזים קצת את המסך שלום זה מסתדר (לפעמים גם לא וצריך ממש לנענע אותו כדי שיעבוד) מישהו נתקל בבעיה כזו? כמה עולה לתקן את זה? יש מדריכי "עשה זאת בעצמך" כדי לתקן את זה? זה ממש מתסכל, סה"כ המחשב נחמד מאוד לשימוש משרדי ואפילו קצת תכנות, אבל אני לא משתמש בו למשחק (חוץ מאולי קצת C&C Tiberium Wars אבל גם זה לא באיכות הכי גבוהה) אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח. תודה ומקווה שהעולם ל…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני בכלל לא בעניינים, לכן יעזור לי מידע כמו איזה מעבד כדאי לקנות, כמה זיכרון, סוג של מחשב (מיינסטרים וכד'). כמובן שדגמים ספציפיים של מחשבים יתקבלו בברכה. בעיקרון, המחשב מיועד לעבודה אוניברסיטאית: אופיס, אינטרנט, תוכנות סטטיסטיות (SPSS וכד'), גרפיקה (פוטושופ), הרצת ועריכת סרטים (בסיסית) חשוב לי שהמחשב יטוס! (ביצועים מעולים), ממשק נוח (מקלדת נוחה, נגישות...), קל (מתחת ל-2 ק"ג) יכול להגיע ל-7K, אבל המלצות על טובים וזולים יותר תתקבלנה בברכה תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני נתקל עכשיו בכל מיני מודעות למחשב מוחדש (לא 'מחודש') שאומרות שמדובר במחשב שלא היה בשימוש של אף אחד אלא סתם עודף ממלאי יצרן. האם כדאי לי בכלל לשקול לקנות מחשב כזה? אה, ואחריות בכל המחשבים הללו היא תמיד רק שנה ולא שלוש. תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-