עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KoM,

עקב אילוץ כזה ואחר אני חייב מחשב עם צ'יפסט QM87. מדובר כמובן במחשב שיהיה משודך למעבד דור 4 של אינטל. הצרכים, או העדיפויות הם מחשב קליל וחזק, עם SSD וחיי סוללה ארוכים. מסך לא משנה אבל כן חשוב שיהיו זויות צפייה טובות (כלומר IPS ודומיו). אנחנו דיי בכיוון של האסוסים הבאים : http://ksp.co.il/?uin=21727 http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..213.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21979&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אבל אין בשום מקום מידע על איזה צ'יפסט יש שם, אשמח לכל עזרה וכיוון ! התקציב כאמור הוא סביב 7000 שקלים, יש צורך שיהיה זמין בארץ.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם , זה מה שקראתי ב FAQ , אשמח לתשובה לפני שאני משדרג סתם. מצורפת תמונה מCPU-Z [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Dj_Stormy,

צריכה מחשב נייד שיעמוד בצרכים לDJ איזה חלקים ותכונות יתאימו למחשב כזה?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. Started by MaC_MaN,

יש לי שאלה... האם יש מחשב נייד עם שני דיסקים פנימים\כניסות לשני דיסקים פנימים? איזה דגמים מה הסביבת מחירים?

5. רענון מסך, עברתי היום על כמה מחשבים ניידים בכמה חנויות ובכולם הייתה רק אפשרות של 60 מגה הרץ יש 75+? תודה איל

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Bug,

יעוד המחשב הוא בעצם הכל- מגלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים דרך צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה ועבודה עם תוכנות כבדות ועד משחקים חדשים. המחשב ישמש כמחשב "הראשי" שלי. כלומר, כמובן שאני רוצה להנות מהיותו נייד אבל בעיקרון הוא אמור להחליף את הנייח שלי. אני רוצה גם לשמוע את דעתכם לגבי חריגה קטנה (גדולה) מהתקציב ולקנות מקבוק פרו. האם זה שווה את זה? הפיתוי לקנות מק גדול מתמיד עכשיו מכמה סיבות : 1. אפשר להריץ עליו גם XP מה שלא היה ומנע מממני לקנות מק בעבר. 2. הוא שודרג לא מזמן אם אני לא טועה וקיבל כרטיס מסך חדש משובך. 3. יצאה מערכת הפעלה חדשהleopard 4. המשווקת בארץ של מק התחלפה לא מזמן מה שבתקווה רבה, יוריד את המחירים (שגם היום, לפחות באתר של מק, לא בשמיים) וישפר פלאים את שרות הלקוחות הי…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by asa_s1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עמיד/ביטוח ל-X שנים לשבר נזק וכד' * מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית, צפיה בסרטים מיוטיוב ואולי גם כמה משחקים קלים. * גודל המסך: "15.3 מאט. * רזולוציית המסך:" הכי סטנדרטית, רוצה לראות את האייקונים בגודל נורמלי ולא פצפונים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיף מקלדת מוארת אבל לא חובה. * משקל רצוי: לא כבד במיוחד, נועד לבית אבל לפעמים גם לוקחים אותו למקומות אחרים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, סוללה סטנדרטית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא * Bluetooth: היום זה סטנדרט. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256G * כונן אופטי: מומלץ שכן, אבל אפשר להסתדר בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל אני רוצה אם אפשר ש…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אמרו לי שהתקציב יכול לא להספיק למחשב טוב למשחקים(שיוכל להריץ את COD5 בהיי או במדיום) אין בעיה לשינוי קל בתקציב. אני רוצה(צריך) הרבה RAM, אחלה מעבד ואחלה כ"מ. חשוב שיהיה כ. רשת אלחוטית. אני כבר שלחתי את ההודעה הזאת ואף אחד לא הגיב. נא הזדרזו. נ.ב.:חשוב אחריות בי"ל. תודה רבה מראש על התגובות העתידיות. ??? ;D 8) ??? : :-[ :-X :-\ :-*

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  9. תקציב: 4000‏₪, עם סטייה אפשרית עד 410‏₪. תוכנות: GIMP, אינקסקייפ, Kdenlive, ‏Virtualbox. אחריות: חשובה אחריות לשלוש שנים מהיבואן הרשמי. מערכת הפעלה: עדיף מחשב ללא מערכת הפעלה. גודל מסך: עדיף 15.6 אינץ' ומעלה. שלום, יש מחשב נייד שלדעתכם כדאי לקנות עם התקציב שציינתי למעלה ושאפשר להשתמש איתו בתוכנות למעלה? חשוב שהמחשב יהיה עמיד ושלא יתחמם מהר. יש כזה? -נ״ב- סדר העדיפויות לגבי המחשב: 1. עמידות ואחריות מיבואן רשמי 2. שהמחשב לא יתחמם מהר 3. גודל המסך 4. ביצועים מצאתי את הדגם Dell Vostro 15 3000 3500 VM-RD09-12485. כדאי לקנות אותו, או שלא?

10. מחשב זול, עמיד, 15.4 עם רשת אלחוטית ואחריות לשלוש שנים רצוי להשקיע קצת בRAM כי צריך לעשות לפעמים מולטיטסקינג. כמה שיותר זול ויותר יחזיק מעמד ככה יותר טוב (אין תקציב מדויק, מצטער מנהל הפורום). בתודה רבה מראש, רז אוריין. בבקשה תגיבו לי זה דחוף! אני מתחנן.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות Asterisk java ועוד, אינטרנט עם הרבה חלונות ZOIPER ועוד כל מיני תוכנות שלא דורשות הרבה, דגש על i7 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by SoapSeller,

אני זקוק למעשה לשני מחשבים, כול אחד בעד-5000 ש"ח. יריצו ישומים עסקיים כבדים יחסית(מסדי נתונים וכו') בנוסף לעבודה משרדית שוטפת. ינויידו הרבה, ולכן אם אפשר לא במשקלים כבדים מדי. אחד מהמחשבים ישמש גם למצגות מזדמנות, אז אשמח לקבל הצעות גם למחשבים עם מסכים בטווח ה-13-15. יש שום צורך בכרטיס מסך לתלת מימד וכו'. בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  13. היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב הביתי שלי (יש לי בבית Q6600 @ 2400MHz עם 8GB). הדרישות: * חזק מאוד לישומים משרדיים (לפחות כמו המחשב הביתי שלי). * קל מאוד ונוח לנשיאה (שלא אתעצל לקחת אותו לכל מקום). * עמיד למכות. * מראה סולידי ואלגנטי, מתאים לביזנס. * יכולת לעבוד שעתיים-שלוש ללא חשמל בעומס בינוני (אימייל, תכנות, אינטרנט). גודל המסך יכול להיות כל דבר בין 13 אינץ' ל-16 אינץ', העיקר שהמחשב יהיה קל ונוח לנשיאה. BT/WiFi חובה, כונן אופטי אופציונלי. אני צריך לפחות 80GB על כונן מערכת ההפעלה, ולפחות 120GB (רצוי 300GB+) בשביל שאר הקבצים בכונן D - זה יכול להיות עם SSD או HD או שילוב שלהם. אני גם ארצה תחנת עגינה הכוללת DVI/HDMI (עם ספק כוח נוסף), כדי שאוכל לחבר ולנתק …

• 33 תגובות
    • 7.9k צפיות
  14. Started by tomerzz,

אבי מחפש מחשב נייד חדש. השימושים הם לעבודה עם מסד נתונים גדול, קצת גלישה ברשת. * מטרות המחשב? עבודה, עם תוכנת הנהלת חשבונות שרצה על SQL LITE * גודל המסך? 14-14.1 * משקל רצוי? כמה שפחות. לא יותר מ 2.5קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן, לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן, נשלף בקלות (על מנת להוריד משקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL. * דרישות מיוחדות - תאורת מקלדת כרגע אני מסתכל לכיוון DELL LATTITUDE E6420 ובכיוון היותר חסכוני…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. חג שמח לכולם ! מי שצריך נייד עסקי איכותי, בטח ישמח להזדמנות להתחדש באחד משני הדגמים המובילים בקטגוריה מתוצרת לנובו. https://www.windowscentral.com/hardware/laptops/lenovo-drops-bombshell-by-slashing-prices-of-thinkpad-x1-nano-and-x1-carbon-by-dollar1000 לידיעתכם.

16. Started by yuvaliat,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחזק. השימוש העיקרי הוא לפיתוח. אני עובד בעיקר עם Visual-studio.net. האפליקציות שאני מפתח דורשות לעיתים קרובות משאבים רבים של CPU וזיכרון. בנוסף עבודה עם Photoshop, עריכת וידאו וצפייה בסרטים. אני רוצה זיכרון של 4G HD גדול - לפחות 300G סוללה חזקה מצלמת רשת ומקרופון מובנים רמקולים טובים צורב המחשב ישמש כמחשב העיקרי שלי. צריך להיות ניתן לנשיאה בעיקר מהבית לעבודה ולפגישות (אני נוסע ברכב). מסך 15-16. אשמח לעזרתכם. תודה מראש. יובל

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by amnonco,

המחשב לשימוש משרדי (אינטרנט וכו') וכן תכנות ברמה בסיסית + פלטפורמת מסחר + שימוש לשעות הפנאי (סרטים סדרות וכו'). הדרישות הקשיחות יחסית של פלטפורמת המסחר הן: HD 7200 מעבד מעל 2.5 ג'הרץ זיכרון בין 2 ל4 ג'יגה. תוספת שלי - אפשרות חיבור למסך טלוויזיה (hdmi או display) מסך עדיף 15" ומשהו אבל לא חובה. תודה על העזרה מוסיף שאלה מאוחרת: אין לי אפשרות כרגע לקנות בארה"ב, אבל יש לי אפשרות להביא מאוסטרליה. האם באוסטרליה מחירי הניידים זולים יותר? אמנון

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  18. היי, אני מעוניין להחליף את עמדת העבודה הנייחת שלי (נקרא לזה הסבת תפקיד מ-פיתוח והפקת מדיה לניהול פרויקטים) צריך מחשב נייד שמצד אחד יתחבר לשולחן עבודה ויוכל לשמש כתחנה, מצד שני שיהיה קטן ונוח לזרוק בתיק ולקחת איתי לפגישות ומספיק סקסי (כן) בשביל לפתוח מול לקוחות/שותפים. * מטרות המחשב? אינטרנט, פיתוח קוד, עבודה עם תוכנות ADOBE (לא HARDCORE אבל צריך לסחוב יפה בלי לגמגם) * גודל המסך? 13" - המחשב צריך להיות קטן ונוח לנשיאה * רזולוציית המסך? FHD ומעלה, בנוסף חשוב מאוד שיהיה מסך איכותי (IPS) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לTOUCH * משקל: פחות מ1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bl…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by momi2004,

חברה ביקשה ממני המלצה למחשב נייד לצורך העבודה שלה. אני די מרוצה מהעניין של האחריות של טושיבה שנותנים לך אחריות על המחשב בשנה הראשונה גם במקרה של שבר ואובדן. ונותנים בכלל אחריות של שנתיים. בכל מקרה, אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם המחשב להמלצה על דגם ספיציפי באזור המחיר הזה. הדרישות הן מסך 14"-15", כל השאר גמיש. משקל לא קריטי.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  20. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הרצת שרת Web + MySQL + VMWare Linux לבדיקות ומשחקים, העברת HD לטלוויזיה או מקרן ושימושי אופיס/אינטרנט. * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? 2.5-3 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללת 9 תאים (יש יותר?) , לפחות 6 שעות עבודה רגילה / 3 אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI , כל השאר יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? רצוי - אני לא יודע איך זה מסתדר עם תקציב, משקל והתקנת WIN אבל אפשר לוותר. * כונן Bluray? כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. Started by אלעד עובד,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, קצת משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

22. Started by Batels,

*תקציב? לא יותר מ1800 שקל. * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים לא ברמה גבוה, שימוש פשוט ביותר באינטרנט ושמיעת מוזיקה וספרים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה לא כל כך גבוה, שהעצמים לא יהיו כל כך קטנים... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין... * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל מינימום 500GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפ…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אני מתלבט לגבי שני הדגמים הנ"ל: http://ksp.co.il/?uin=20796 http://ksp.co.il/?uin=19686 מה אתם אומרים?? ובכלל מה אתם אומרים על המעבד של הלנובו - E1-2100 AMD , לעומת המעבד של הסמסונג 2117U של אינטל?? המחשב אמור לספק בעיקר לכתיבת מסמכים וגלישה פשוטה באינטרנט. אך כדאי שיחזיק מעמד ולא ימות בקרוב... תודה אבי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.