ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי פועל די לאט ואבא שלי הסכים לקנות אחד בלי כל כך הגבלת תקציב אז אני רוצה לקנות מחשב+מסך+כרטיס מסך+ראם+כונן קשיח בקיצור הכל מאיפה (באינטרנט) אני יכול לקנות את את ההכי (בערך) הכי טובים מכל אלה ביחד
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה למחשב מבוסס P4 בתקציב של 5000 ש"ח שישמש בעיקר למשחקים. על התקציב לכלול מסך. תודה רבה למשיבים.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב במצב מצויין ללא שריטה. והוא למכירה. כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתלבט קשות! מצד אחד לוג'יק נראים לי יותר אמינים , אני יותר נמשך לאינפינטי, אני יותר אוהב את המארז שם , ואתה מקבל קירור יותר טוב למעבד . מצד שני KSP כ"כ זולים ואפשר לקבל GTO , וספק 400W נכנס בתקציב . בקיצור , מה לקחת? זה (מלוגי'ק) : או זה (מKSP) : Help me!
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 רק אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסלון, יחובר לטלוויזיה 46 אינץ'. סרטים (גם HD) וגלישה באינטרנט. לא משחקים. אם יש אפשרות בתקציב להכניס מארז HTPC, אז עדיף. אם לא, אז מארז רגיל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ,bf4 crysis 3 וכו'...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
בכללית המחשב מיועד רק לשימושים משרדיים. לפי מה שהבנתי כל מחשב נייד מגיע עם וינדוס ועם אופיס, במידה ולא גם הם כלולים בתקציב. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תגידו המארז שיהיה לי הוא : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2513 והכרטיס : Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI הוא יכנס למארז?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני בכלל לא בעניינים, לכן יעזור לי מידע כמו איזה מעבד כדאי לקנות, כמה זיכרון, סוג של מחשב (מיינסטרים וכד'). כמובן שדגמים ספציפיים של מחשבים יתקבלו בברכה. בעיקרון, המחשב מיועד לעבודה אוניברסיטאית: אופיס, אינטרנט, תוכנות סטטיסטיות (SPSS וכד'), גרפיקה (פוטושופ), הרצת ועריכת סרטים (בסיסית) חשוב לי שהמחשב יטוס! (ביצועים מעולים), ממשק נוח (מקלדת נוחה, נגישות...), קל (מתחת ל-2 ק"ג) יכול להגיע ל-7K, אבל המלצות על טובים וזולים יותר תתקבלנה בברכה תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, מתלבטת בין שני המחשבים הבאים של לנובו. מילאתי טופס כאן למטה. בגדול אחרי שיטוטים רבים ומחקר הגעתי למסקנה שאני מחפשת מסך בגודל 14", מעבד I5, זיכרון 8G לפחות, מערכת הפעלה 8.1. כמו כן, המשקל חשוב -עד 2 ק"ג עם סטייה קלה ביותר מעלה. אלה המחשבים שאני מתלבטת לגביהם, תוכלו לעזור לי לבחור ולנמק למה? אם הייתם בוחרים משהו אחר תוכלו בבקשה לומר לי מה ולמה? תודה מראש! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14025 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12021 1) יירכש בארץ, תקציב עד 5000 ש"ח רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? אני מתחילה לימודים באוניברסיטה אז המחשב הוא לצורך עבודות, גלישה, צפיה בסרטים (מעט). * גודל המסך? הגעתי למ…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב חזק שאוכל לפתח עליו (מספר סביבות פיתוח) ושיחזיק לי מספר שנים. אני מזמינה מארהב. ככה שהמחיר הוא לפי אמזון וכו והתקציב הוא עד 1600 דולר. המליצו לי על https://www.amazon.com/DELL-XPS-15-2133MHZ-3840X2160/dp/B01B9TQR7K/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1492777071&sr=1-1-spons&keywords=dell+xps+15&psc=1 מה דעתכם? תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התשלום יוצא מהעסק, אז 4,500 לפני מע"מ (מחיר אילת). קיימת חריגה קלה בתקציב במידה וקריטי לשדרג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קודם כל שימוש משרדי בתוכנות אופיס והמון חלונות של כרום. כנראה אעשה בו שימושים נוספים ואלמד עריכת גרפית / תכנות בקטנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…
-
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני צריך עזרה בבניית מפרט חלקי למחשב למטרות גיימינג עריכה גרפית ותכנות,חבר יזמין לי מאמזון את הרכיבים הבאים : GPU - gtx 1070 HDD - 1TB SSD - SAMSUNG EVO 850 250GB RAM - 16gb בשביל השאר אני צריך את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?רואה הרבה סרטים וסדרות במחשב,משתמש במחשב לתכנות כרגע עם INTELLIJ , עריכת וידאו בSONY VEGAS PRO , ועיצוב בPHOTOSHOP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).SON…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללימודים לאופיס אינטרנט סרטים או אם אני מסתכל על הדגמים של הI3 מה עדיף לי זה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-2310m.htm או זה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm המחיר לא משחק הבדל..כי בשני אני מוריד מערכת הפעלה (155 שח) ומתקין לבד, ואז אני מוסיף את ה4 ג'יגה (עוד 145 שח) ושניהם יוצאים לי בסביבות 2800 מה עדיף משניהם?..בכללי מה יותר טוב ווסטרו או אינספיריון? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? זה מה שהזמנתי מ[צונזר] בינתיים.... הוא מיועד למשחקים ,אינטרנט ואולי אולי אוברקלוקינג.... יש לי כמה שאלות ותהיות.... כדאי לי להחליף לראדון 9700? (לטובת ביצועים טובים יותר בעתיד-ישמש אותי לזמן רב יותר) ואם כדאי לי בכלל לבטל בינתיים את ההזמנה ולחכות ל22 לחודש כדי לראות אם הוזלת המעבדים של AMD תשפיע עלי ותחסוך לי כסף...או שאולי אוכל לקנות את ה2600+ במחיר ה 2400? תודה מראש! CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory X2 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב לחבר ב-7000ש"ח והמחשב נועד למשחקים כבדים עכשיו בניתי את המחשב מהבנה (הדי נמוכה שלי) אז זה המחשב : http://img104.imageshack.us/img104/2366/gali5ad.jpg עכשיו הבנתי שיש רק בעיה הספק כוח...הבנתי שצריך עוד ספק כוח , נכון ? עם כאן איפה לפי דעתם אפשר לתקצב ולשים עוד ספק תודה רבה. הה רק עוד דבר אחד המחשב לא יעבור OC בשום סיכוי
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא מצאתי איפה הטופס המסודר אז פשוט ארשום בקצרה: מחשב נייד עד 4000 שח ים אפשרות לחרוג מעט אם זה קריטי, משחק אחד שחשוב civ6 עדיף שהסוללה תחזיק כמה שיותר עדיף ווינדוס מותקן וזהן בגדול בשאר הדברים אני מוכן להתגמש אודה לעזרתכם.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Acer Extensa 5620z ונשבר לי המסך.. כשחיברתי מסך חיצוני הוא הראה לי במסך החיצוני את תהליך ההידלקות וכשזה נכנס לי לאשף יצירת משתמש (עשיתי שחזור להגדרות היצרן...וואנאבי פרמוט) אז המסך החיצוני נכבה וכתב לי "check cable connection" מה עליי לעשות חוץ מלשלוח את המחשב לתיקון אולי בהגדרות לשנות את מסך ברירת המחדל או משהו כזה.. ואם אין ברירה ואני חייב לשלוח לתיקון אז אם אפשר תמליצו לי על חברה טובה שקרובה למקום מגוריי... (דימונה-ליד ב"ש)..תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב במפרט המשודרג שלו עם N280 מעבד 3GB והכי חשוב עם NVIDIA מלא ולא בגרסת ה-LE ראיתי שבאתר של HP הם מוכרים רק בארה"ב האם יש דרך להזמין כזה או לקנות בארץ תודה מראש גיא
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המחשב הבא: - -מקווה שזה מידע שמספיק .. אוקי אז ככה, המחשב נורא איטי בין אם זה בין הפעלת תוכנות שאני משתמש בהם בתור סטודנט לבין אם זה למשחקי מחשב. התקציב לא ענק, השאלה היא האם שווה לשדרג? ואם אפשרי בכלל.. ואם כן מה החלק שיגרום לשיפור משמעותי.. ובקיצור.. אתם מבינים כנראה יותר טוב ממני.. אז אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב htpc שישב בסלון ויריץ בעיקר סרטים full bluray וכו'. עלה לי הרעיון שהמחשב אולי ישמש כnas וישמור עליו את כל המידע, כשכרגע יש לי כונן 2 טרה מלא במידע ואני מתכנן להגדיל. כנראה שהמערכת הפעלה תהיה וינדוס 8.1 למרות שלא חשבתי על זה לעומק ואני פתוח להצעות. המפרט שיצרתי בksp (לא כולל דיסק קשיח): [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27393[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד AMD[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]AMD Richland A6-6400K Dual Core 3.9GHz Radeon HD 8470D FM2 - Box[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]399[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]24016[/TD] [TD=bgcolo…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, הפנו אותי לכאן בטענה שפה אוכל לקבל את התשובה לשאלתי, לא היה לי מושג באיזה פורום לשאול את זה אז פירסמתי פה. ברצוני לשדרג את המחשב שלי, יש לי כמה רכיבים שלפי דעתי אני צריך לשמור והשאלה שלי היא, עם הם יתחברו לרכיבים החדשים ולמארז החדש? ומאוד יעזור לי עם תגידו לי בערך כמה אמור לעלות כל רכיב חדש שאני מעוניין לקנות הנה הרכיבים שאני רוצה לשמור: Creative Sound Blaster 5.1 Live! Platinum כרטיס קול Plextor צורב כונן DVD כונן פלופי רגיל Microsoft Natural PS/2 Keyboard מקלדת Microsoft Intellimouse Exploer עכבר Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC כרטיס רשת הרכיבים החדשים שאני רוצה לקנות הם: AMD Athlon XP1800+ מעבד Gigabyte GA-7VRXP + Raid לוח אם 256Mb - DDR - PC270…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-