עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שיהיה טוב! אני יודע שזה דבילי אבל ככה זה הדרישות המחשב יהיה למוזיקה ובעיקר לסרטים (חשוב בטריה לסרטים) טיפה עריכת וידיאו...יענו צריך כוח וגלישה ועיבוד נתונים לא צריך משהו למשחקים אבל כן משהו שיסחוב, יש מחשבים ממש טובים במחירים כאלו, לא? למישהו יש הצעות משהו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. מי יכול לעזור לי או להמליץ היכן ניתן לרכוש מחשב זה? http://www1.euro.dell.com/content/topics/segtopic.aspx/popup_advertised?c=il&l=en&s=dhs&~lt=popup

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  3. שלום,אני צריכה המלצה למפרט מחשב נייד עד 400$ גג שיביאו לי מדרום אפריקה ,למשחקים בעיקר..אין לי מושג איך זה הולך שמה היא יכולה ללכת לחנות ולבקש יביאו לה את המפרט הזה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. או אולי חברה אחרת. ואיזה מעבד מומלץ שיוכל להחזיק תוכנות שחלק מהן מעט כבדות. לא משחקים אלא תוכנות למסחר למשל, נניח בשוק ההון. בקיצור שיהיה מחשב חזק מהיר ואמין אבל לא יקר מדי (לא מחפש בשביל משחקים) ואיזה מערכת הפעלה מתאימה (WIN10?) לא ממש מבין במחשבים ומפרט טכני ואשמח לתגובות לפני רכישה. תודה וגמר חתימה טובה.

5. Started by ehh,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 inch * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 2 קילו או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני בהונג קונג ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד בעיקר לצורכי לימודים באוניבסיטה (והצרכים הרגילים של צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכד') האם יש דגמים מומלצים וזולים יחסית? טיפים נוספים? תודה רבה שני

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by guuner,

היי,אני צריך מחשב נייד סביב המחיר של ה800~ פחות או יותר. הוא ישמש לגיימינג בהגדרות בינוניות ככה שצריך כרטיס מסך שיוכל לסחוב משחקים על הגדרות בינוניות. ד.ק של 500GB לפחות לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה. גודל המסך לא ממש משנה לי,גם לא המשקל של הנייד. בינתיים מצאתי את המחשב הזה,דעות?,יש משהו יותר טוב בתקציב? http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-pavilion-m6-15-6-laptop-silver-intel-core-i7-3632qm-1tb-hdd-8gb-ram-windows-8-m6-1158ca/10225638.aspx?path=a4ad61c27c421c9435b65fd482a1db96en02&SearchPageIndex=1

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by benldrmn,

שלום, אני כרגע בטיול במזרח (ויאטנם כרגע) ואני רוצה לרכוש פה מחשב נייד. המחירים כמובן זולים יותר, אז התקציב הוא של 3000-5000 ש"ח במחירים של הארץ (ניתן לחרוג מעט). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה באינטרנט, עבודה חלקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא גדול מדי או קטן מדי. שיהיה מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): חשובה לי חדות המסך והאפשרות לראות סרטי HD באיכות טובה מאוד. * דרישות מיוחדות …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by maya_gai,

היי (: אני חושבת לקנות את המחשב הנ"ל: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/f66957be-b348-4d27-8639-68b90fd1cb4e האם יש סיכון גדול בזה שהוא מוחדש?? שווה לקחת סיכון?? אשמח לדעת מה אתם חושבים... (: תודה רבההה!!! (:

10. Started by תום מרילין,

ידיד העלה בפני את התלבטותו הבאה: =============================== בשנה הבאה אני עומד להמצא רוב שעות היום מחוץ לבית ולחזור רק בשעות הערב המאוחרות + בחודש הקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים-סרטים-אינטרנט, שכמובן ישרת אותי בשנים הקרובות, ברור לי שמחשב נייח חזק יותר בשביל המטרות שלי, אבל האם שוה לי להשקיע עכשיו במחשב ולהתחיל להשתמש בו באמת רק בעוד שנה+? האם יש אפשרות של קניית מחשב נייד במחיר נורמלי (עד 6K) שיוכל להפעיל בצורה סבירה משחקים חדישים? יהיה לי זמן חופשי, רק זה לא יהיה בבית, אם יהיה לי מחשב נייד אוכל להנות ממנו הרבה יותר מאשר מחשב נייח שאני אראה חצי שעה ביום! אם כן, ז"א אפשר למצוא בתקציב הנ"ל מחשב נייד שיתמודד עם משחקים חדשים פחות או יותר (אלה מן הסתם התוכנו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני סטודנטית בשנקר ולומדת עיצוב תעשייתי זקוקה למחשב נייד שיתמוך טוב בתוכנות מסוג: 1. תוכנת סולידוורקס (SOLIDWORKS) 2015 2. תוכנת ריינו(RHINO) 5 3. תוכנת פוטושופ ((ADOBE PHTOSHOP CS-6 ומעלה 4. תוכנת אילוסטרטור (ADOBE ILLUSTRATOR) CS-6 ומעלה * מעבד quad core Intel Core i7 * הארד דיסק: 256GB – Flash לפחות * 5000-7000 ש"ח תקציב איזה מחשב מתאים לי? 0

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by Tamar Goldin,

היי אשמח להמלצה למחשב אמין וטוב הדרישות הן בסיסות לא משהו יוצא דופן שיהיה טוב תודה !

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  13. Started by no_flex_zone,

http://www.online-shop.co.il/pl_product~5070-3842~3~2.htm\ הוא מוסיף לי ssd 240 8g כל זה ב3500. האם שווה? האם מסוכן שהוא פותח את המחשב ומשנה את הרכיבים שלו? אם יש משהו יותר משתלם תציעו לי הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופוטושופ ומשחקים מידי פעם צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל ה visual studio eclipse java ודומיהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by גד קרן,

שלום מבקש המלצה למחשב לשימוש משרדי, אינטרנט וקצת יוטיוב תקציב עד 4000שח. מעדיף מעבד i5 תודה גדי 0544505977

15. שלום, יש לי מהעבודה מחשב נייד T410 לנובו, ואני מאד מרוצה ממנו. ברצוני ל'שכפל' מחשב כזה פרטי, שיהיה נוח במיוחד: עכבר בילט-אין ומקלדת בילט-אין נוחים מאד גודל מסך - 14 אינצ' לערך משך זמן סוללה - לא קריטי, אבל כשעתיים עבודה יספיקו. זכרונות - 4GB מעבד - i5 M540 2.53 GhZ הארד דיסק - כ 1TB, אבל אם זה קריטי - אפשר להספק גם בחצי טרה. תקציב - כ 2,500 ש"ח. אם התקציב לא מתאים ויש משהו מומלץ בתקציב טוב יותר - אז חשוב לתת את האינפורמציה הזו. יעדי המחשב: בעיקר אופיס ואינטרנט, אבל כמו שאני מכיר את הילדים שלי - המחשב הזה יריץ די מהר גם PES וכו'. אשמח להמלצות, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by hilasayag,

היוש!! ממש מקווה שתעזרו לי! אני מתחילה עוד חודש ללמוד באוניברסיטה ולכן אני מחפשת לקנות מחשב חדש:) אחרי מחקר ארוך על איזה מחשב לקנות, קניתי לפני יומיים את dell inspiron 7306 13.3 עם מעבד i7. כשפתחתי אותו גיליתי שהוא מרעיש מהמאווררים בצורה מזעזעת, אפילו אם לא עושים בו פעולות ואין עליו שום עומס. ממש התאכזבתי והתווכחתי עם החברה שיסכימו להחזיר אותו (הרי לא ידעתי שהוא רועש כזה) בסוף הסכימו. עכשיו אני מחפשת לקנות מחשב נייד אחר שנחשב טוב לסטודנטים ועדיפות לפחות מרעיש. בנוסף, אני מתעסקת בתכנות אז שיהיה טוב גם עם תוכנות כבדות (כמו אנדרואיד סטודיו) שמעתי המלצות על dell xps ו asus zenbook. אתם ממליצים עליהם? הם מרעישים?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  17. מדובר במחשב נייד שיעבוד כמחשב נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס + כרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3.…

18. Started by headg,

אודה לעזרתכם על מחשב נייד לעיבוד תמונות צילום חובבני, התקציב 3500 ~ חשוב שיהיה קליטת WIFI טובה. * מטרות המחשב? עיבוד תמונות, אינטרנט YouTube, משחקי פלש, טקסטים סרטים, אבל אני רושצה לרכוש מחשב שישמש לאורך זמן וסרטים HD ready, OFFICE * גודל המסך? 15אינצ צפונה * משקל רצוי?לא כבד מדי, אבל אם כבד הוא יותר יקר אז שיהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI שיוכל להצחבר לטלביזיה * בלוטות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 צפונה * כונן CD/DVD? צורב? בלי * כונן Bluray? בלי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אחריות בארץ עדיף 5 שנים לפחות 3 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בוורד וכד' וגם בתכנות כמו: שפת HTML,JAVA וכד', משחקים ועריכה (לא כבדה) (לא חייב), הורדה\צפייה סרטים כבדים באופן גורף מהאינטרנט.(הכי חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclips for java , html, תוכנות office וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין באילו משחקים תשחק: gta,fifa (כאמור לא חייב מחשב שמיועד לגיימינג) -מהי הרזולוציה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני מחפש מחשב נייד קל (אזור ה 1.5 - 1.8 ק"ג) אשר יהיה מוצלח במחיר של עד 5500 ש"ח השימוש למחשב הזה הולך להיות אינטרנט ווורד בלבד אבל אני כן רוצה מחשב מוצלח עם מעבד core 2 DUO, ולשדרג אותו ל 4 גיג'ה זכרון הסתכלתי על מספר מחשב שאני חושב לקנות, בעיקר DELL כי אני מאוד אוהב אותם ויש לי אחלה ניסיון איתם הסתכלתי על ה DELL Vostro 1220, הוא קצת לא לטעמי בעיצוב אבל נראה לי שמבחינת מפרט הוא אחלה ... אשמח מאוד לשמוע תגובות. וDELL M1330 שהוא נראה לי אדיר אבל אני קצת מפחד כי לפי מה שהבנתי DELL הפסיקו לשווק אותו ועכשיו מוכרים את ה Studio XPS 13 שהוא מאוד מוצלח אבל הרבה יותר כבד (קרוב ל 3-3.5 ק"ג) , אפשר להשיג אותו בארץ אבל אני אשמח לשמוע תגובות עליו על המפרט שלו ועצם העובדה שDELL כבר לא …

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by haimova,

שלום, אחרי הרבה בעיות שהיו עם מחשב נייד MSI של איבורי, הרכיבו מחשב חדש כאשר מהמחשב הישן לקחו 3 דברים בלבד: מעבד זיכרונות הארד דיסק. כאשר המעבד שלקחו מהמחשב הישן , יותר חזק מהמעבד המקורי שהוציאו מהמחשב המורכב. האם מישהו יכול לחשוב על בעיות שיכולות להתעורר (אולי מאוורר של המעבד וכו) במחשב החדש? בנוסף מה ההבדל בין כרטיס מסך 8200M G ל 8400M G? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by r11,

אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. עכשיו אני כותב מהמקלדת המובנת בווינדוס וזה משגע... מאתמול מקשי המקלדת התחרבשו... זאת אומרת שיש אותיות שאם אני מקיש עליהם יוצא מספר במקום.. אתמול חיברתי מסך רגיל לפורט ה-VGA והרגשתי מתח סטטי... יכול להיות שזה קיצר איזה מעגל ובגלל זה המקדשים התחרבשו? יש פיתרון לדבר כזה?[br]פורסם בתאריך: 21.02.2010 בשעה 22:03:48 אני מרגיש כל כך טיפש....מסתבר שהפעלתי את ה-NUMLUCK בנייד... מעניין איך הצלחתי לעשות את צירוף המקשים שמפעיל את זה בלי לשים לב....

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. היי , אני מתכנן להזמין מחשב מאמזון ארה"ב - זה ולפי מה שהבנתי הוא בא עם שקע של אמריקה אז אני צריך פתרון. השאלה היא מה עדיף - המתאם מאמריקאי לישראלי או לקנות כבל חשמל מיקי מאוס למחשב נייד לפי הבנתי שימוש במתאם הוא בעייתי , אך אני גם לא בטוח שהשימוש בכבל הוא בסדר? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by Borgore,

*צונזר לצניעות*

• 7 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.